Just very improbable 1.

autor: Alvasonda

Ahoj všem, tohle je neskutečně zábavná povídka. A v podstatě název naprosto trefnej. Co se stane, když se Bill, televizní moderátor pořadu pro děti, zamiluje do Toma, pornoherce? To zjistíte v téhle povídce.
Lauinka

„Na obličej?“ Tom protočil očima. „Bude trvat věčnost, než to dostanu z dredů, Joste!“
„No, natáčíme „Střela do obličeje 2“, takže jsi s tím měl počítat, Tome,“ řekl Jost a něco napsal na tabulku, aniž by se na hvězdu filmu podíval. „Zkusím říct Jonathanovi, aby se alespoň snažil mířit někam jinam než na tvoje vlasy.“
„Fajn,“ řekl Tom a povzdechl si. „Ale jestli si budu muset ostříhat dredy, abych se toho zbavil, tak je to tvoje chyba.“
„No jo…“
Tom se kousl do rtu a zadíval se na Josta. Byl to jeho manažer a režisér většiny filmů, v nichž Tom hrál, ale během let ho Tom začal nenávidět. Měl pocit, že mu Jost dohazuje jen akce, kde si musí nechat postříkat obličej, nebo být ten dole.
Kéž by tak mohl být zase ten nahoře, aspoň jednou!
„Tak jo, jste připraveni?“ Hlas Davida Josta zněl jasně a silně přes mumlání a hluk na place. „Aaaa. AKCE!“

Tom se posadil na lehátko a usmál se, jak mu bylo nařízeno. Nedlouho poté k němu přišel Jonathan jen v růžovém upnutém tričku, které mu sahalo těsně pod boky.
„Vítejte v The Bed Saloon. Jsem Adam a dnes se postarám o váš obličej,“ řekl Jonathan a použil pseudonym, pod kterým vystupoval před kamerou. „Máte nějaké otázky?“
„Jo,“ řekl Tom a usmál se více. „Bude ta maska organická?“
„Cokoli si budete přát, pane,“ řekl Jonathan a rozepnul si horní knoflík, čímž odhalil trochu víc ze svého svalnatého hrudníku.
„Chci, aby byla teplá a přírodní,“ řekl Tom a snažil se, aby to znělo smyslně, ale ve skutečnosti si připadal jako blbec.
Klekl si na lehátko a přejel mu rukama po hrudi, hlasitě zasténal a zavřel oči. Jonathan rozepnul další knoflík a taky položil ruku na Tomovu hruď, sjel dolů a vyhrnul mu triko, čímž odhalil Tomovu opálenou a hladkou hruď.
„Jo, rád bych si dal masáž,“ řekl Tom. „Miluju tvoje ruce.“
„A to počkej, jak budeš milovat i jiný části mýho těla, Troyi.“

Tom byl rád, že má zavřené oči, aby kamera nemohla zachytit, jak protáčí očima. Bylo naprosto dementní, jak se scénáristé toho filmu nestarali o logiku věci; jak by asi tak mohl „Adam“ znát jeho jméno.
Tom otevřel oči, když ucítil, jak Jonathanova ruka opouští jeho holou hruď a putuje dolů k lehkým plátěným kalhotám. Stáhl je dolů a Tom spatřil ztopořený penis, který kamera okamžitě zabrala zblízka, když Johnatana olízl a začal tvrdě sát.
Tom předstíral sténání a pohyboval hlavou ze strany na stranu, aby ukázal, jak moc se mu to líbí. Jonathan byl profík, ale celé to prostředí a skutečnost, že to dělal už tolikrát, ho prostě nebraly.
„Oh, jo!“ Vykřikl Tom a zaklonil hlavu.
Jonathan se narovnal a úplně si rozepnul košili, teď už úplně nahý a s pyšně se rýsující erekcí. Tom zalapal po dechu, moc dobře věděl, jak tohle natáčení skončí.

***

„Povedlo se mi je minout?“ Zeptal se Jonathan a podíval přes Tomovo rameno do zrcadla, o které se Tom opíral a prohlížel si svoje čelo.
Konečně měli natáčení za sebou a nyní se sprchovali a převlékali ve společné šatně. Jonathan už byl osprchovaný a sušil si své pevné tělo milovaným žlutým ručníkem.
„Myslím, že jo. Díky,“ odpověděl Tom, znovu se narovnal a podíval se na sebe.
Byl stále nahý a na těle měl pár kapiček Jonathanova spermatu a pár dalších navíc, falešných, aby to dodalo na efektu. Oba chlapci přirozeně neměli problém být jeden před druhým nazí, ale stále mezi nimi nepanovalo takové to přátelství, které by se při takovém druhu důvěry dalo očekávat.
„Jdeš dneska večer ven?“ Zeptal se Jonathan, když si natáhl červené boxerky. „Otevírá se nový klub a myslím, že když půjdeme, tak nás tam jeden nebo dva kluci třeba poznaj.“
Tom se zasmál a podíval se přes zrcadlo na svého kolegu. Byly doby, kdy miloval pozornost a chodil do gay barů jen proto, aby ji získal, a dnes měl pocit, že ji potřebuje. Už se připozdívalo, ale Tomovi se ještě nechtělo jít domů.
„No jasně. Jen se osprchuju a můžeme vyrazit.“

***

„Co myslíte, že se dneska skrývá za modrými dveřmi?“ Bill se vesele usmál do kamery. „No přece pan Tumble! Dobrý den, pane Tumble! Máte pro nás dnes nějaký příběh?“
„Ano, Bille. Vlastně mám!“ Odpověděl modrý maňásek s mrtvýma očima a širokým růžovým úsměvem. „Chceš nějaký slyšet?“
„Ano, jestli můžu,“ řekl Bill a sepjal ruce.
„Tak pojď, posadíme se a já ti nějaký příběh řeknu!“ Řekl modrý maňásek a oba dva, tedy vlastně Bill a za ním se krčící loutkář, přešli ke světle fialové pohovce a posadili se.
„Jééé,“ řekl Bill a zatleskal, když loutka vytáhla knihu. „Jaký nám budeš dneska vyprávět?“
„Povím vám příběh o tom, jak se ryby naučily plavat!“
„Jé, ryby mám rád! Opravdu mi připadají legrační!“ Odpověděl Bill a kývl na kameru. „Líbí se mi hlavně ty barevné.“
„Mně taky, Bille.“

Maňásek začal vyprávět svůj příběh a Bill pozorně poslouchal, sem tam přikývl nebo se zasmál. „Děkuji vám, pane Tumble. Rozhodně to byl krásný příběh!“ Řekl Bill, když loutka skončila. „Přijdete nám nějaký říct i zítra?“
„Určitě, Bille,“ řekla loutka a chlapík, který ji ovládal, pomalu odcházel.
„Tak, a teď je čas jít domů, dneska jsme si krásně pohráli, ale teď…“ Bill zívl, „… myslím, že je čas, abych šel spát. A vy taky! Dobrou noc!“
Bill energicky zamával do kamery a usmíval se, dokud muž za ní nezakřičel „Střih!“
„Skvělá práce, Bille. A je to!“ Řekl režisér Saki a usmál se, když k němu přišel. „Vážně skvělý.“
„Díky,“ usmál se Bill, zatímco si protahoval tělo. „Wow, tolik tance…“
„Děti to milují a milují i tebe!“ Řekl Saki a poplácal ho po zádech. „Teď si běž odpočinout a uvidíme se zítra, okay?“
„Okay. Ahoj!“

***

Ale Bill byl příliš nabitý energií, než aby odpočíval. Měl nejvíc energie za poslední týden a rozhodl se toho co nejlépe využít. Jeho kamarád Andreas otevíral ve městě nový klub a on se cítil povinen tam jít, když už dostal pozvánku a tak.
Zkontroloval svůj vzhled v zrcadle a nanesl si trochu víc očních linek (televize netolerovala na obrazovce víc, než bylo nutné), odešel z místnosti a vzal si taxi do klubu.
Bylo tu plno mužů a pár žen, které čekaly ve frontě na vstup, ale Bill se jen usmál. V ruce držel pozvánku, přistoupil přímo k vyhazovači a řekl mu své jméno.
„Bill Trümper.“
„Vítejte,“ řekl muž, stáhl sametový provaz a nechal ho projít.
„Díky!“ Usmál se Bill přes rameno.
Co se týkalo výzdoby a marketingu, odvedl Andreas skvělou práci. Bylo tu dost plno, ale přesto ne přeplněno. Za barem viděl Andrease, svého přítele, jak si povídá s nějakými zákazníky, zatímco barmani míchali a rozdávali drinky. Otevírací večer znamenal drinky zdarma.

„Heej!“ Zavolal Bill a okamžitě upoutal Andreasovu pozornost.
„Bille! Ty jsi přišel!“ Řekl a rychle ho přes stůl objal. „Tak co říkáš?“
„Je to úžasný! Opravdu skvělý!“
„Hlavně aby nám požární východy zůstaly prázdný. Myslím, že máme narváno. Budu jim muset říct, aby přestali pouštět lidi dovnitř. Bav se, jo?“
„Okay, dávej na sebe pozor!“ Zavolal za ním Bill a zamával mu.
Bill si objednal drink a podíval se na tančící lidi kolem. Měl za svého přítele obrovskou radost. Plný klub při zahajovacím večeru tu byl překvapivě vzácností, ale lidi vypadali, že se velmi dobře baví. Zvedl nápoj, který dostal, napil se a vydal se k jednomu z prázdných stolů.
Cestou ucítil, jak do něj někdo omylem strčil a on zakopl a upadl, přičemž vylil pití na triko nějakého cizince.
„Oh, velmi se omlouvám!“ Bill se málem kvůli rozpakům rozesmál. „Narváno, alkohol, co dodat?“ Vzhlédl a upřel oči na toho, koho svým drinkem polil, a pod hustým obočím uviděl pár hnědých očí. „Na druhou stranu se možná až tak moc neomlouvám,“ vyhrkl Bill, a najednou se začal nekontrolovatelně hihňat. „Můj bože… za tohle se omlouvám.“
Druhý chlapec se jen zasmál a pomohl Billovi zpátky na nohy.

„Jsem Tom.“
„Já Bill,“ řekl a natáhl směrem k němu ruku.
Tom ji přijal a pevně mu jí potřásl.
„Wow, teď mám pocit, že bych ti měl koupit nové tričko a tohle nechat vyčistit,“ řekl Bill a podíval se na mokrý flek na Tomově hrudi.
„Tím mi chceš říct, že bych se měl svlíknout?“ Zeptal se Tom s úšklebkem.
„Možná,“ řekl Bill a okamžitě začal flirtovat. „Pak bych měl možná donést další drink a polít tvoje kalhoty.“
Tom se zasmál. Miloval flirtování a tenhle kluk se ani nesnažil hrát si na nedobytného, což u ostatních kluků vždycky nesnášel.
„Možná. Ale no, víš, stejně snadno mi je můžeš sundat i tak, když mě ten drink necháš vypít.“
„Tak tohle je můj nový plán,“ řekl Bill a vykročil k baru, těsně následován svým novým přítelem.

original
autor: Alvasonda
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics