Fixation 4.

autor: dasendederzeit

Nejlepší pocit na světě

„Oh, do prdele,“ zasténal Tom a slastí zaklonil hlavu. Nemohl uvěřit tomu, že ho jeho vlastní dvojče právě teď vážně kouří, ale zároveň mu to bylo jedno, protože upřímně řečeno, nikdy nezažil nic lepšího.
Bill vydal tichý spokojený zvuk, aniž by přestal na svém bratrovi pracovat. Byl velký, ale ne zase tolik, aby měl problém ho vzít do úst celého. Slyšel, jak Tom zalapal po dechu, a snažil se příliš neusmívat. Zvuky, které bratr vydával, byly rajskou hudbou pro jeho uši.
„Ježíši,“ zaklel Tom. Popadl do rukou prostěradlo a silně ho stiskl, naprosto ztracen v rozkoši.
Mladší zdvojčat se usmál, a ještě několik minut Toma uspokojoval, než se odtáhl a olízl si rty. Už na jazyku cítil slaný preejakulát a věděl, že kdyby takhle dál pokračoval, Tom by se mu udělal do úst, což nechtěl.

Tom se na něj podíval s lesklýma očima a malým úsměvem na tváři. Užíval si to mnohem víc, než by měl, a když Bill přestal, byl smutný i šťastný zároveň. Šťastný, protože chtěl mnohem víc než jen orál, a smutný, protože už ten orál byl zatraceně dobrý.
Bill se usmál, kousl se přitom do rtu a vylezl zpátky nahoru, takže byl zase na svém bratrovi. Strčil ho zpátky na matraci, odkud se před chvílí zvedl na lokty, aby zjistil, proč Bill přestal, a znovu ho políbil. Nechal svůj jazyk bloudit v Tomových ústech a dal si záležet na tom, aby jeho bratr ochutnal tu slanou látku, kterou před chvílí zanechal v jeho ústech.
Zatímco mu Tom polibek opětoval, zasténal mu do úst a znovu popadl Billa za boky. Stiskl je, než nechal své ruce putovat na jeho zadek, kde mu stiskl půlky. Pohled na Billův zadek byl ten nejkrásnější pohled na světě, ale mít možnost ho skutečně držet a mačkat byl ještě lepší. Tom cítil, jak se jeho tělo chvěje už jenom z toho, že se bratra dotýká a líbá ho, a na okamžik si nebyl jistý, jestli zvládne víc než tohle.

„Tome…“ zašeptal Bill proti jeho rtům. „Ošukáš mě?“
Starší z dvojčat na okamžik zamrkal, naprosto zaskočen tou otázkou. Jasně, samozřejmě ho napadlo, že dojde i na tohle, když si užívali předehru, ale nějak si to vnitřně nedokázal uvědomit. Bylo to naprosto špatné, ale právě teď mu to připadalo jako ten nejlepší nápad na světě. Přesně o tomhle spoustu let přemýšlel, dokonce i fantazíroval, a věděl, že pokud nevyužije svou šanci právě teď, už se nikdy nebude muset opakovat. Ne snad proto, že by to bylo špatné, ale stejně.
Na Billovu otázku přikývl. „Ale já nik…“
Bill ho umlčel prstem na rtech. „Já vím, ale já jo, tak prostě dělej, co ti řeknu, okay?“
Starší dvojče se usmálo a přikývlo, vděčné za to, že ho Bill povede, a zároveň vzrušené tím, že převezme kontrolu. Samozřejmě, že za ta léta viděl pár videí s gay pornem, buď z vlastní zvědavosti, nebo aby si z toho dělali legraci během turné, ale žádné nikdy nezkoumal do detailu. Z nějakého důvodu ho vždycky po pár minutách vypnul nebo odvrátil zrak, takže si nebyl úplně jistý, co má dělat a jaké to bude.

Bill se usmál, než se od svého dvojčete odtáhl a ze šuplíku nočního stolku popadl krabičku kondomů a tubičku lubrikantu. „Na.“
Tom se podíval na věci, které mu Bill podával, a polkl. Nemohl uvěřit tomu, že se to vážně stane, a došlo mu, že bude muset přestat přemýšlet a soustředit se jen na to, jak perfektní to je. Prostě přestaň myslet, pomyslel si, a pak sáhl po kondomu v Billově ruce.
Rychle roztrhl čtvereček a kupodivu se mu povedlo nasadit si kondom na penis, aniž by se mu příliš třásly ruce. Dělal to už mnohokrát, takže možná jeho ruce automaticky věděly, co mají dělat.
„Už jsi někdy předtím prstil holku?“ Zeptal se Bill, zatímco si lehl na záda vedle svého dvojčete.
Tom se na něj se zdviženým obočím podíval. „Co bys řekl?“
Bill se usmál, a pak mu podal tubičku s lubrikantem. „Tak to udělej se mnou stejně, jen buď opatrnější.“
Oči staršího dvojčete se rozšířily, i když mu to bylo jasné. Věděl, že ho jen tak bez přípravy do Billa nemůže strčit, a jelikož mu absolutně nechtěl ublížit, došlo mu, že bude muset využít pořádně své prsty.

Zvedl se a klekl si před bratra, který měl nyní přitisknutá kolena k hrudi, takže byl zcela odhalený. Tom podle lehkého ruměnce na Billových tvářích poznal, že je vzrušený, ale také trochu v rozpacích. Tom se na něj povzbudivě usmál, i když i on sám byl v rozpacích a nervózní, ale když viděl, co jeho bratr prožívá, vše bylo nějakým způsobem snazší. Chtěli to oba, a jelikož byli bratři – dvojčata, neměli proč se před sebou stydět.
Otevřel tubičku, vymáčkl si trochu studené tekutiny na prsty, pak ji zavřel a hodil ji někam na postel. Znovu se naklonil nad Billa, takže byl nad ním a mohl ho líbat, zatímco do hry zapojil prsty.
Tom si musel připomenout, že Bill není dívka a že tam dole to bude mnohem těsnější, takže bude muset začít pomalu. Nechtěl bratrovi ublížit, takže i když se těšil, až mu vymrdá mozek z hlavy, musel být trpělivý a nejdřív Billa připravit.

„Připravenej?“ Zašeptal svému dvojčeti do rtů, když se něžně dotkl jeho vchodu, aniž by do něj zatím zasunul.
Bill se usmál a přikývl. „Naprosto připravenej.“
Tom se usmál, zasunul dovnitř první prst, a zároveň znovu políbil své dvojče. Bill zasténal, zalapal po dechu na jeho rtech a Tom se musel usmát, zatímco ho stále líbal. Skutečnost, že dokázal bratra přimět k takové reakci, v něm vyvolávala pocit hrdosti a cítil ještě větší vzrušení. Pomalu prstem Billa projížděl a čekal, až si poručí další. Chtěl pokračovat jeho tempem, ne rychleji. Pokud si to měl Tom naplno užít, chtěl, aby si to užil i Bill.
„Druhej,“ zašeptal Bill po chvíli. „A nebuď tak opatrnej.“
Starší dvojče se uchechtlo a udělalo, co mu přikázal. Dočkal se dalšího sténání a vzdychání, zatímco se Bill kousal do spodního rtu a mačkal Tomovy paže.
„Jsi v pohodě? Zašeptal Tom, a přitom studoval tvář svého dvojčete, jestli nenajde nějaké známky, že je mu to nepříjemné.
Bill znovu otevřel oči a usmál se. „Tak v pohodě, že si to neumíš ani představit.“
Tom se na oplátku usmál, a pak bez jakéhokoli varování přidal třetí prst, čímž své dvojče ještě více roztáhl, aby zvládlo přijmout Toma.

„Kurva!“ Vykřikl Bill, zatímco slastně zaklonil hlavu. „Kurva, tak – v pohodě.“
Starší dvojče se usmívalo, zatímco pohybovalo prsty, a pak je dalo od sebe, aby Billa ještě více roztáhlo. Jeho bratr se pod ním třásl, což byl jediný důvod, proč se Tom odvážil pokračovat. Pořád byl nervózní a nebyl si jistý, jestli si vede dobře, ale když se na něj Bill po několika dobrých minutách projíždění podíval, všechny tyhle obavy se rozplynuly. Mladší dvojče se na Toma podívalo tak hladovým pohledem, že se Tom málem udělal hned na místě.
„Dej ho do mě,“ zasyčel Bill. „Tak strašně moc tě chci,“ dodal.
Tom se při té větě zachvěl, opatrně vytáhl prsty a otřel si je do prostěradla. Znovu popadl lubrikant a nalil si ho trochu na ruku, aby si potřel penis, a pak lahvičku zase hodil někam na postel. Přesunul se před Billovy už roztažené nohy a zhluboka se nadechl.
„Připravenej?“ Zeptal se a ujistil se, že je jeho bratr s tím vším v pohodě.
Bill zasténal a přikývl. „Prosím, Tome, potřebuju tě cítit.“

Tom polkl a pak opatrně do svého dvojčete zasunul. Zalapal po dechu a zavřel oči nad rozkoší, když teď cítil, jak je těsný, a nemyslel si, že by kdy zažil něco podobného než s Billem. „Do prdele.“
Bill zasténal a rozkoší zaklonil hlavu dozadu. Nemohl uvěřit, že se to opravdu děje a že je to skutečně Tom, kdo ho projíždí. Byl to tak zvláštní, ale zároveň tak perfektní pocit. Byl velký, ale ne zase tolik, takže to vůbec nebolelo. Ještě nikdy si to takhle neužíval jen s tak malou přípravou.
Tom se zasunul ještě hlouběji, takže opět ležel na svém dvojčeti, protože mu chtěl být co nejblíže. Nedal Billovi ani čas, aby se nadechl nebo něco řekl, než znovu srazil jejich rty a políbil ho, jako by to bylo naposledy v jeho životě.
Jeho dvojče mu polibky dychtivě oplácelo, přičemž mu ovinulo ruce kolem krku a nohy kolem pasu, takže si byli ještě blíž. Jejich těla se k sobě přitiskla, a jak Tom pokračoval v líbání Billových hebkých rtů, začal se v něm opatrně hýbat. Pevně sevřel oči a snažil se potlačit sténání, ale nešlo to. Pocit být uvnitř Billa byl úžasný, a když se teď pohyboval dovnitř a ven z té těsné dírky, dosáhl pocit ještě vyšší úrovně.

Bill zasténal a zaryl Tomovi nehty do zad. Nikdy necítil nic lepšího než tohle a přemýšlel, proč čekal tak dlouho, než si to splnil. Teď litoval všech chlapů, kteří ho šukali před Tomem, a přísahal si, že už do sebe nikdy nikoho jiného nepustí. Tom do něj dokonale pasoval, dokonale se pohyboval a dokonale líbal. Dokonale voněl a jeho kůže byla navíc tak dokonale hebkou, že se z toho Bill skoro rozbrečel.
Tom ho přestal líbat a věnoval mu starostlivý pohled. „Jsi v pohodě?“
Mladší dvojče se usmálo a přikývlo, přičemž se opatrně dotklo Tomovy tváře. „Jsem v pohodě.“

original

autor: dasendederzeit
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics