Fixation 5. (konec)

autor: dasendederzeit

Následky

Tom se na oplátku usmál, a pak ho znovu políbil, přičemž se dál pohyboval tak dokonale, až měl Bill chuť si vytrhat všechny vlasy. Neměl tušení, co má dělat. Měl pocit, že je jeho bratr snad všude, a to ho přivádělo k naprostému šílenství, v dobrém slova smyslu. Také nemohl uvěřit tomu, o co celé roky přicházel. Opravdu všechny ty holky, které Tom, kdy měl, zažívaly tohle? Všechny cítily něco podobného? Bill zasténal, aniž by si uvědomil, že to dělá nahlas, a vzpomněl si na Tomovu nastávající ženu. Ona tohle bude cítit do konce života.
„Dobrý?“ Zašeptal Tom mezi polibky. Nemohl si pomoct, ale každých pár minut kontroloval své dvojče, aby se ujistil, že mu neubližuje a že si to pořád užívá stejně jako on, soudě podle zvuků, které vydával.
Bill jen přikývl, než ho znovu políbil. Nechtěl mluvit, nechtěl přemýšlet. Dokud to bude trvat, chtěl si to jen naplno užít. Nevěděl, jestli se to ještě někdy bude opakovat, a tak si z téhle chvíle musel vzít všechno, co se dalo.
„Rychleji,“ zašeptal. „Šukej mě rychleji.“

Tom zasténal a udělal, co jeho bratr chtěl. Nemohl uvěřit tomu, jak je Bill těsný a jak je možné, že mu tohle celé připadá příjemné, ale nehodlal to zpochybňovat, protože Bill si to zřejmě naplno užíval. Cítil se s Billem lépe než kdy s jakou dívkou, a Tom si byl jistý, že už nikdy nenajde někoho, s kým by se cítil tak úžasně jako s Billem – dokonce ani svou vlastní budoucí ženou ne. Jistě, miloval ji a tak, ale sex s ní od nynějška už nikdy nebude tak dobrý jako teď, když Tom zažil tohle.
Bill zalapal po dechu a zaklonil hlavu, jakmile Tom zrychlil. Cítil se tak úžasně, že se sotva dokázal ovládnout. Musel se ale přemáhat, protože chtěl, aby to trvalo co nejdéle, a tak dělal všechno pro to, aby se ještě neudělal. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, bylo přerušení polibku, protože kombinace Tomových rtů a jeho penisu, který se pohyboval dovnitř a ven, byla příliš dobrá na to, aby ji zvládl.

Tom zaklel a kousl své dvojče do krku, když teď nemohl dosáhnout na jeho rty. Věděl, že kdyby do něj bušil v tomhle tempu, dlouho by to nevydržel, a tak zpomalil a místo toho se soustředil na líbání Billova krku a klíčních kostí. Usmál se, když to jeho bratr uvítal slastnými zvuky, a zajel rukou do Tomových vlasů a něžně je stiskl. Sjel dolů k Billově bradavce, olízl ji, a pak ji začal sát, jako to vždycky dělal holkám. Netušil, jestli se to bude jeho bratrovi taky líbit, ale mohl to aspoň zkusit, ne?
„Kurva,“ zaklel Bill a prohnul se v zádech. „Do prdele, Tome…“
Starší z nich se usmál do jeho kůže a znovu se přiblížil k Billově tváři. „Nemůžu věřit, že s tebou šukám.“
Bill se uchechtl, než znovu spojil jejich rty. V tuhle chvíli už se nechtěl držet zpátky. Jeho tělo toužilo po uvolnění a věděl, že Tom po něm touží také. „Šukej mě tvrději.“

Tom zasténal proti jeho rtům, než znovu zrychlil, tentokrát už nedokázal zadržet svou touhu po uvolnění. Bill se pod ním chvěl, a přitom vydával tiché zvuky rozkoše proti Tomovým rtům. V tu chvíli si vyměňovali nedbalé polibky, sotva byli schopni vnímat, protože si naplno užívali pocit něčeho, co nikdy předtím nesdíleli. Vždycky si byli blízcí, ale nikdy ne takhle, a z pocitu, že jsou si konečně tak blízko, jak to jen dvojčata dokážou, se oběma točila hlava.
„Tome,“ podařilo se Billovi ze sebe vypravit, zatímco ho šukal, jako by byl konec světa. Tom byl drsný, ale ne příliš, takže se v tu chvíli cítil naprosto dokonale.
„Hm?“ Bylo jediné, co ze sebe Tom dostal. Přesunul rty na Billovu tvář, protože už nezvládal bratra líbat.
„Slib mi,“ řekl Bill mezi těžkými a roztřesenými nádechy. „Slib mi, že tohle není…!“
Tom do něj tvrdě přirazil a zasáhl jeho prostatu. Bill cítil, jak mu v žaludku narůstá oheň, a věděl, že už to dlouho nevydrží. Celé jeho tělo se třáslo a měl pocit, že snad umře.
„Slíbit co?“ Vydechl mu Tom na tvář, napůl zadýchaný kvůli pravidelným přírazům. Cítil, že jeho svaly začínají stávkovat, ale bylo mu to jedno. Už nikdy nechtěl přestat.
Bill zasténal, než mu skutečně dokázal odpovědět. „Slib mi, že to není naposledy, co tohle děláme.“
Starší dvojče zasténalo a zavrtělo hlavou. „Slibuju.“

Bill se usmál a úlevně si povzdechl, konečně se mohl zbavit posledních nejistot a napětí, které v sobě zadržoval, což způsobilo, že znovu zasténal. Teď když bylo jeho tělo zcela uvolněné, cítil, jak se jeho orgasmus blíží a slastně zaklonil hlavu.
„Jsem blízko,“ zašeptal mezi sténáním. Tom při každém přírazu zasáhl jeho prostatu a byl to ten nejlepší pocit, jaký kdy Bill zažil.
Tom souhlasně přikývl a cítil, jak se s přicházejícím orgasmem jeho varlata stahují. Hlava se mu točila, když pokračoval v přirážení, a právě když chtěl něco říct, Bill otevřel ústa v němém výkřiku, když se jeho svaly těsně stáhly kolem Toma a udělal se na celé svoje břicho.
Chvíli byl Tom v naprostém šoku, než ho znovu ovládla rozkoš a přivřel oči, když se udělal do kondomu. Hlava se mu točila a byl si sakra jistý, že si teď ani nepamatuje, jak se jmenuje.
Bože, kurva.

Zůstali tam ležet a oba se snažili popadnout dech. Tom se od Billa nepohnul ani o píď, jednak proto, že nechtěl, ale také proto, že neměl ponětí, jestli by to zvládl. Celé jeho tělo se třáslo a neměl ponětí, jestli jeho končetiny vůbec fungují.
„Tome?“ Zašeptal Bill po chvíli.
„Jo?“
„Vytáhni ho, prosím tě,“ zasmál se rozpačitě Bill. „Teď už to není tak příjemný.“‘
Starší z dvojčat chvíli zmateně mrkal, pak se zasmál a odtáhl se od něj, aby si lehl vedle něj. Opatrně sundal kondom a hodil ho do koše stojícího poblíž postele. Pak si s úlevou i blahem povzdechl a zavřel oči. Nemohl uvěřit, že se to skutečně stalo. Že to všechno rozjel Bill, který měl na sobě kožené kalhoty. Že po letech myšlení na to – fantazírování o tom – se to konečně stalo. Skutečně šukal svého vlastního bratra a užíval si to jako nikdy ve svém životě.

Otočil se k Tomovi a usmál se nad jeho spokojeným výrazem ve tváři. Nemohl uvěřit, že Toma opravdu dokázal svést a že se s ním vyspal. Jak to, že to neudělal už dřív? Proč mu Tom nikdy nedal najevo, že to chce taky? A konečně, proč to udělal zrovna teď? Copak nemiloval svou budoucí ženu? Cítil snad k Billovi víc? Nebo to byla jen zvědavost a Tom byl nadržený? Tolik nezodpovězených otázek. Bill se zamračil. Teď nad nimi nechtěl přemýšlet. Chtěl si vychutnat zbytky jednoho z nejlepších orgasmů, jaký kdy zažil.
Jednou z přikrývek si otřel potřísněné břicho a úlevně si povzdechl. Celé jeho tělo bylo dokonalé a on si přál, aby tahle noc nikdy neskončila. Znovu se podíval na Toma a po několika vteřinách pochybností se opatrně posunul blíž ke svému dvojčeti. Zabořil obličej do záhybu jeho krku a obtočil ruku kolem jeho pasu. Usmál se, když mu Tom ovinul ruku kolem ramen a přitiskl ho k sobě blíž. Naštěstí to vypadalo, že zatím ničeho nelituje, a stále se cítil stejně dobře jako Bill.

„Jsi v pohodě?“ Zeptal se Tom po chvilce mlčení.
Bill se usmál a přikývl. „Cítím se skvěle.“
„Jo? Neublížil jsem ti?“ Zeptal se jeho bratr.
Mladší zavrtěl hlavou. „Vůbec ne.“
Tom si úlevně povzdechl. „Takže…“
Bill se zasmál. „Takže…“
Starší dvojče se zasmálo také. Netušil, co teď a co bude potom. Matně si však vzpomínal na jakýsi slib, který si před chvílí dali, ale nebyl si úplně jistý, jestli se mu to jen náhodou nezdálo. Bože, byl naprosto mimo, jako by se jeho paměť s příchodem orgasmu vymazala.
„Tak se to konečně stalo,“ řekl Bill, zatímco ho pevně objímal.
„Počkej, cože?“
Mladší dvojče vzhlédlo a usmálo se. „Ty jsi na to nikdy nepřišel?“
„Nikdy jsem nepřišel na co?“ Tom byl teď vážně zmatený.
„Že jsem to chtěl.“
„Ty jsi to chtěl?“
„No jo,“ protočil Bill očima a zasmál se. „Myslel jsem, že jsem ti za ty roky dal dost náznaků, ale tvůj heterosexuální mozek asi žádný z nich nepochopil.“

Tom se na něj pár vteřin díval, aniž by cokoli řekl. Myslel to Bill vážně? Chtěl to taky? Ale na druhou stranu, co vlastně chtěl? Byla to jen jednorázovka? Tom si nebyl jistý a neměl odvahu se zeptat. Koneckonců se měl brzy oženit a Bill ho v tom zjevně podporoval.
Než si položil hlavu na Tomovo rameno, usmál se a pevně ho objal. „Byl jsem tak dobrý jako ty holky, který jsi měl?“
Tom si povzdechl. Ano, musela to být jen jednorázovka, když o tom tak Bill mluvil. Nejspíš o tom taky nějakou tu dobu fantazíroval, a teď dostal, co chtěl. „Lepší,“ řekl Bill.
Mladší dvojče se zasmálo. „Jo?“
„Jo.“
„To je dobře,“ odpověděl Bill.
„Dobře?“
„Jo, to totiž znamená, že to budeš chtít znovu,“ odpověděl Bill.
Počkat, cože?

KONEC

original

autor: dasendederzeit
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

One thought on “Fixation 5. (konec)

  1. Jojo, ze ja mam cuch na takovyhle typ povidky 😅. Tohle urcite nevypada na jednotazovou akci kluci. Mozna se Tom ani nepzeni a budou spolu dva „stari mladenci“ jojo. Pronej preklad. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics