Still Fixated 4.

autor: dasendederzeit

Čistá blaženost
„Prosím, Tome,“ zašeptal Bill znovu a pokračovali v líbání, jako by na tom závisel jejich život.
Tom v odpověď jen přikývl, zatímco své dvojče hladil, kde se dalo – po rukou, hrudi, bocích – bylo to jedno, hlavně že se ho mohl dotýkat. Potřeboval se dotýkat té hedvábné kůže, když teď byla tak blízko a tolik toužila po tom, aby přesně to udělal. Z tichých zvuků, které Bill vydával mezi polibky, poznal, že chce mnohem víc, což Toma jen utvrdilo v tom, co se stane. Zapomněl na všechny ty myšlenky a pocity, které mu říkaly „ne, máš ženu a tohle je tvoje dvojče, tohle bys neměl dělat“. Jeho mysl zcela zatemnila zoufalá potřeba být se svým dvojčetem.
„Tome,“ opakoval Bill, teď už naléhavěji. Jistě, líbily se mu polibky a všechny ty doteky, ale potřeboval víc. Kožené kalhoty mu v tuhle chvíli začínaly být strašně nepohodlné a jediné, co chtěl, bylo, aby byl Tom nahý vedle něj – na něm – v něm.

Starší dvojče se Billovu tónu zasmálo. Líbilo se mu, když slyšel, že ho jeho dvojče vlastně chce stejně jako on Billa. Skutečnost, že jeho dvojče zřejmě cítilo úplně totéž, to dělala ještě zábavnější, ale také intimnější. Nebyl si přesně jistý, co ohledně toho všeho Bill cítí, ale věděl, že to pro něj není jen zábava. Kdyby to byla jen zábava, netvářil by se předtím tak zklamaně a během uplynulého roku by byl s jinými muži. Ne, muselo v tom být něco víc a Tom byl odhodlaný to po dnešku zjistit.
„Sundej si to, sakra,“ řekl Bill zadýchaně mezi žhavými polibky a pustil ho jen na krátkou vteřinu, aby Tom mohl skutečně udělat to, co chtěl, a sundat si tričko. Na jeho nahé tělo okamžitě narazily chtivé ruce, které se ho zoufale snažily dotknout všude, kam dosáhly.
Tom se uchechtl. „Někdo po tom toužil víc, než si za poslední rok dokázal připustit.“
„Drž hubu,“ zamumlal Bill. „Nemluv.“
Starší z dvojčat se zasmál, ale nemohl si nevšimnout Billova lehkého ruměnce a způsobu, jakým odvrátil pohled. Měl pravdu. Tohle bylo pro Billa něco víc, ale z nějakého důvodu nechtěl, aby to Tom věděl. Tom se však rozhodl, že toho prozatím nechá, nechtěl si kazit náladu a rozhodně nechtěl, aby se ho Bill přestal dotýkat.

„Sundej si je,“ nařídil Tom a zaháknul prsty za Billovy kožené kalhoty.
„Ne,“ řekl Bill, a přitom se usmál způsobem, který Tomovi napovídal, že jeho dvojče s ním má nějaké nemravné plány. „Udělej to ty,“ řekl Bill.
„Cože?“ Zeptal se Tom zaujatě a zároveň trochu vyděšeně. Jejich předchozí setkání bylo rychlejší, oba byli zahaleni chtíčem, ale teď se zdálo, že si Bill chce hrát, a Tom netušil, jestli to zvládne.
„Udělej to ty,“ zopakovalo jeho dvojče, zatímco pustilo Tomův pas a zacouvalo k posteli. „Jestli mě chceš ošukat, musíš mi je nejdřív rozšněrovat.“
Tom ztěžka polkl, a zároveň se ze všech sil snažil zachovat klid. Hlava se mu točila a cítil, jak se začíná trochu potit. Z mírně nejisté nálady, kterou měl ještě před pár vteřinami, se teď Billova nálada opravdu rychle změnila na nezbednou a zdálo se, že zároveň přesně ví, co dělá.
„Nestyď se, Tomi,“ zavrněl Bill, zatímco si sedl na postel. „Víš, že tohle chceš.“

Starší dvojče se zachvělo, a přitom v duchu zaklelo. Bill věděl, že se Tom s touhle přezdívkou nikdy nesmířil, takže věděl, že ho tím maximálně provokuje. Přezdívka ‚Tomi‘ začala jako něco nevinného – možná roztomilého, když byli mladší, ale v průběhu let začala mít tenhle zvrácený podtón. Kdykoli teď Bill Tomovi řekl „Tomi“, lidé se na ně podivně dívali a Tom se zuřivě červenal.
„Neříkej mi tak,“ zamumlal, ale věděl, že Bill ví, že to nemyslí vážně. Pomalu přešel k posteli, takže teď stál před Billem, který se na něj díval tak nevinně, že měl Tom chuť ho popadnout a bez jakéhokoli varování nebo přípravy ho ošukat. „Co mám dělat?“
Mladší z dvojčat se zachechtal a posunul se na posteli dál dozadu, takže seděl víc u středu a mohl si klidně lehnout. „Rozšněruj to, to není až tak tvrdej oříšek.“
„Ale ty jsi,“ ušklíbl se Tom. „Tvrdej.“

Bill se zasmál, ale nemohl si pomoct a začervenal se. Jistě měl v této hře navrch, ale to neznamenalo, že by nebyl nervózní. Tom byl sice jeho vlastní dvojče, ale v tuto chvíli byl jeho sexuální partner, na kterého chtěl Bill udělat dojem. Chtěl, aby se Tomovi líbila každá jeho část, a věci, které se chystali dělat. Chtěl být nejlepší, jakého kdy jeho dvojče mělo. Člověkem, po kterém bude navždy toužit a kterého bude chtít bez ohledu na to, jak špatné to může být. Chtěl být vším, co Tom potřeboval. Žádné manželky, žádné snoubenky, žádné přítelkyně, žádní přátelé s výhodami, jen Bill.
Starší dvojče se usmálo, než si samo vylezlo na postel, takže v podstatě sedělo obkročmo na Billových nohách, aniž by je zatížilo svou vahou. „Ty si se mnou strašně moc hraješ,“ řekl Tom.
„A tobě se to líbí,“ odpověděl Bill a stále se hloupě usmíval. Pohled na Toma, který se nad ním v podstatě vznášel, ho nikdy neomrzí.
„Líbí,“ přiznal Tom a pomalu začal rozepínat ty směšně sexy kalhoty, které měl jeho bratr na sobě. Pořád nemohl uvěřit, že si je dokázal obléct, ale na kolenou děkoval Bohu, že se mu to podařilo.

Bill se zachvěl, jakmile se Tom začal dotýkat tkaniček, a zavřel oči. Nemohl se při tom svému dvojčeti dál dívat do očí, protože pak si byl jistý, že se udělá už jen z toho intenzivního zírání.
„Podívej se na mě,“ nařídil Tom zničehonic a přiměl Billa, aby znovu šokovaně otevřel oči.
Starší dvojče se usmálo. „Tak snadno ti to neprojde. Chceš si hrát? Tak si budeme hrát.“
„Kurva,“ zamumlal Bill, ale nemohl si pomoct a usmál se, jako by právě dostal ten nejlepší dárek na světě. Což možná svým způsobem právě dostal.
Tom se usmál svým drzým úsměvem, zatímco pomalu, ale jistě rozepínal jeho kalhoty. Dával si záležet na tom, aby se pokaždé, když zaháknul prst za koženou tkaničku, dotkl Billovy nohy a zdržel se na ní jen o trochu déle, než měl. Z rozechvělých nádechů, které jeho bratr každou chvíli vypouštěl, poznal, že se mu to velmi líbí, což ho přimělo k ještě většímu úsměvu.

„Bože,“ zašeptal Bill po chvíli. „Už jsou rozepnutý? Já už to dlouho nevydržím.“
Starší dvojče se uchechtlo, a pak rozepnulo poslední část, načež z Billova těla hrubě strhlo zbývající část kalhot. „Hotovo.“
Bill šokovaně zalapal po dechu, zatímco měl sklopené oči, a najednou si připadal velmi odhalený bez kalhot a s Tomem, který se nad ním stále vznášel. Cítil, jak se mu zrychluje tep, a už se chystal misi přerušit, když se jeho oči setkaly s očima jeho dvojčete. Byly tak velké, hnědé a dívaly se na něj s tak upřímným pohledem, že ho všechny pocity nejistoty a úzkosti opustily stejně rychle, jako přišly.
„Tome,“ zašeptal, aby se ujistil, že je to Tom. Jeho dvojče. Jediný člověk na světě, kterému věřil víc než sobě. Jediný člověk na světě, kterého miloval celým svým srdcem, a zároveň věděl, že je stejně tak milován zpět. Jediný člověk na světě, se kterým chtěl být každou vteřinu. „Tome.“
Starší dvojče pobaveně zvedlo obočí. „Jo?“
Bill rychle zavrtěl hlavou a stydlivě se usmál. Proboha, vzmuž se, pomyslel si. Chtěl na Toma udělat dojem, ne aby si myslel, že je nějaký hloupý malý kluk, který neví, co dělá. „Lehni si.“
„Cože?“ Zeptalo se jeho dvojče trochu překvapeně.
Bill se usmál, protože věděl, že má stále navrch, i když se cítil lehce nejistý, vystrašený a nervózní. Jeho bratr byl ještě mnohem nezkušenější, pokud šlo o sex s muži, takže byl pravděpodobně ještě nejistější, vyděšenější a nervóznější, i když to velmi dobře skrýval za svým šarmem a drzým úsměvem.

„Říkal jsem,“ pokračoval, zatímco se posadil, takže klečel proti Tomovi z bezprostřední blízkosti, protože jeho dvojče v podstatě stále sedělo na jeho nohách. „Aby sis kurva lehl.“
Tom polkl, ale pak se rychle usmál, přikývl a odsunul se, aby si mohl lehnout vedle Billa. Nebyl si úplně jistý, co má jeho dvojče v plánu, ale rozhodně neměl v plánu ho neposlechnout. Ať už to mělo být cokoli, byl si jistý, že to bude stejně skvělé jako minule, ne-li ještě lepší.
Bill už neztrácel čas a rychle si obkročmo sedl na Tomovy nohy, aby mu začal rozepínat pásek, a poté i jeho džíny. Aniž by cokoli řekl, stáhl mu kalhoty z nohou, přičemž s sebou vzal i spodní prádlo.
„Ježíši,“ zamumlal Tom ne proto, že by se mu to nelíbilo, ale proto, že náhlá drsnost v jeho počínání a odhodlání vepsané v Billově tváři ho velmi vzrušovaly. „Něco bychom chtěli?“
„Určitě chtěli,“ ušklíbl se Bill, zatímco se vracel k Tomově tváři. „Že ano?“
Starší dvojče se usmálo a přikývlo, načež spojilo jejich rty a přitáhlo si Billa blíž. Oba byli nazí, což způsobilo tření mezi jejich těly, a oba zasténali. Oba věděli, co chtějí, a že už neexistují žádné pochybnosti o tom, že by některého z nich zbrzďovala lítost. Tohle se mělo stát bez ohledu na cokoli.

Po několika minutách intenzivních a žhavých polibků, kdy oba jejich jazyky bojovaly o nadvládu, Bill povolil, aby mohl Toma dál líbat na tvář, a pak se přesunul na jeho krk a klíční kosti. Snažil se, aby se jeho dvojče cítilo milované a chtěné víc než kýmkoli jiným. Z nějakého důvodu se to pro Billa začínalo stávat soutěží, což bylo dobré i špatné zároveň. Jedna jeho část prostě chtěla Toma přesvědčit, že je to Bill, koho chce a potřebuje, a ten pocit ho přiměl chtít to ještě víc.
„Kurva“ vydechl Tom a nechal hlavu padnout dozadu, aby Billovi poskytl víc prostoru k polibkům. Ty polibky byly tak příjemné; drsné a přitom něžné, hřejivé, ale přesto ho rozechvívaly. „Prosím, nepřestávej.“
Bill se usmál do Tomovy kůže, protože dobře věděl, že to, na co před chvílí myslel, funguje. Tom se pod ním měnil v rozteklou loužičku a nejspíš by souhlasil se vším, co by po něm Bill chtěl. „Chceš mě, Tomi?“
„Jo,“ odpovědělo jeho dvojče rozechvěle. Otevřel oči a podíval se dolů na Billa, který ho teď líbal na hrudi, zatímco byl na cestě k jeho břichu, a jemně mu vpletl ruku do vlasů. Jelikož Bill dnes neměl důvod opustit dům, nic s nimi nedělal, takže byly stále celé rozcuchané bez jakéhokoli gelu. „Tak špatný.“

Bill na vteřinu vzhlédl, aby se usmál svým šibalským úsměvem, a pak jazykem sledoval stopu na Tomovo břicho až dolů k Tomově nyní pulzující erekci. „To vidím.“
Tom se usmál, než položil hlavu zpátky a zavřel oči. „Chceš s tím něco udělat?“
Mladší z dvojčat se zasmál, než opatrně uchopil bratrův penis a hladil ho svými dlouhými prsty. Podíval se na Toma a usmál se, když viděl intenzivní výraz rozkoše vepsaný v jeho tváři. Jeho obočí se svraštilo, jako by ho to bolelo, ale Bill věděl, jak to je. Užíval si to plnými doušky a neexistovala žádná možnost, že by Bill teď přestal.
Podíval se dolů na Tomovu pulzující erekci ve své ruce, a než mohl bratr říct nebo udělat cokoli jiného, posunul hlavu dolů a olízl špičku. Slyšel, jak Tom zalapal po dechu, a usmál se pro sebe, než se zhluboka nadechl a vzal bratrův penis do úst. Tom byl velký, ale ne tak nepříjemně, aby mu ho Bill nemohl pořádně vykouřit.

„Kurva,“ zaklel Tom, zatímco Billa lehce zatahal za vlasy. Tohle rozhodně nečekal, ale ani náhodou si nehodlal stěžovat. Jistě, už kouření předtím zažil a Bill mu ho vlastně kouřil i loni, ale z nějakého důvodu se zdálo, že tentokrát to bude ještě lepší. Při každém pohybu nahoru a dolů cítil piercing v Billově jazyku a začínala se mu z toho točit hlava.
Bill se usmál kolem bratrova penisu, a ještě několik minut pokračoval, než se odtáhl a olízl si rty. Podle Tomových zvuků a slaného preejakulátu, který právě ochutnal, poznal, že jeho bratr nevydrží, pokud bude pokračovat dál. A bez ohledu na to, jak moc chtěl Bill bratra takhle udělat, potřeba mít ho v sobě, byla větší.
„N-nepřestávej,“ vykoktal Tom a vzhlédl.
Mladší dvojče se zasmálo, než se od Toma odtáhlo a ze zásuvky nočního stolku vzalo lahvičku s lubrikantem a kondom. „Když budu pokračovat, uděláš se, a já chci, aby ses udělal ve mně.“

Tom se málem udusil vlastními slinami, jen když tu větu uslyšel. Očima sledoval Billovy pohyby, aniž by cokoli řekl, protože si upřímně řečeno ani nebyl jistý, jestli to dokáže. Tenhle panovačný Bill, který přesně věděl, co chce, a ujišťoval se, že to dostane, ho tak vzrušoval, že si nebyl jistý, jak dlouho to ještě vydrží.
Bill roztrhl zuby obal kondomu a usmál se, než se podíval zpátky na Tomův penis a opatrně mu na něj kondom natáhl, což Toma přimělo znovu zasténat a zavřít oči rozkoší. Mladší dvojče se usmálo a vrátilo se k Tomovu obličeji, takže se nad ním sklánělo, a podalo mu lahvičku s lubrikantem. „Připrav mě.“
„C-cože?“ Tom na okamžik zmateně otevřel oči. Nebyl schopný pobrat ani polovinu z těch věcí, které se v tu chvíli děly. Podíval se na lahvičku ve své ruce a uvědomil si, co po něm bratr chce. Totéž se stalo už loni a byla to zvláštní, ale úžasná nová zkušenost, takže rychle přikývl. „Dobře.“
Bill se usmál. „Já tě mezitím budu líbat, jestli ti to nevadí.“
Tom se usmál, zatímco odklopil uzávěr lahvičky a nalil si trochu lubrikantu na prsty. „Naprosto v pohodě,“ řekl Tom.

Mladší dvojče se usmálo a znovu spojilo jejich rty, aby se mohlo soustředit na líbání, zatímco Tom ho bude připravovat. Celý rok se ho tam dole nikdo ani nedotkl, takže si domyslel, že to bude dost bolestivé, a doufal, že líbání případnou bolest trochu zmírní.
Tom do polibku zasténal, a přitom opatrně nechal svůj prst sledovat linii bratrových zad a zanechal na Billově páteři jednu čáru lepkavé látky. Usmál se do polibku, když si všiml, že se Bill chvěje, a pak se jemně dotkl jeho vchodu, aniž by zatím udělal cokoliv víc. Nebyl si jistý, jestli se tam dole Bill sám sebe za poslední rok dotýkal, takže byla velká šance, že ho to bude pekelně bolet, a to, že by to Billa bolelo, bylo to poslední, co Tom chtěl.
„Prosím,“ zašeptal Bill proti jeho rtům.
Starší z dvojčat přikývl, a pak opatrně zasunul první prst dovnitř, což způsobilo, že Bill zalapal po dechu. Tom zkontroloval bratrovu tvář, zda neuvidí jeho nepohodlí, ale když žádné nenašel, opatrně se odvážil posunout prst o kousek dál. Usmál se proti bratrovým rtům, když se jeho pohyby setkaly jen s tichým sténáním a chvěním.

„Další,“ zašeptal Bill po chvíli. „Prosím.“ Tom se uchechtl a udělal, co mu bratr přikázal. Setkal se s dalším zasténáním a rychle znovu spojil jejich rty. Chtěl své dvojče líbat všude, když vydával takové zvuky. Byl to ten nejlepší zvuk na celém světě a byl si jistý, že se ho nikdy nebude moci nabažit.
Uplynulo několik minut, během nichž se líbali, a Bill Tomovi nařídil, aby přidal další prsty a roztáhl ho natolik, aby byl schopen přijmout Tomův penis. Polibky se v tu chvíli staly spíše pomalými a nedbalými, než žhavými a vášnivými, a Bill se celý třásl. Tom se však neodvážil udělat nic víc, čekal na Billův další příkaz, protože byl stále trochu nejistý a bál se, aby mu neublížil.

Najednou ho Bill přestal líbat a posadil se, což Toma přimělo, aby z něj opatrně vytáhl prsty. Mladší z dvojčat se na něj usmál, zatímco si jednou rukou prohrábl vlasy a cestou si otřel trochu potu z čela. Vypadal tak žhavě, že měl Tom co dělat, aby ho nechytil a nepřišpendlil k posteli.
Bill se na něj usmál, a pak se posunul ještě víc po Tomově těle, takže skoro seděl na jeho penisu. „Jsi připravenej?“
„Co chceš dělat?“ Zeptal se Tom zvědavě i trochu zmateně. Napůl očekával, že si Bill lehne vedle něj, aby ho Tom mohl všukat do matrace.
„Osedlat si tě,“ odpovědělo jeho dvojče věcně, jako by Tomovi právě řekl, že zítra bude svítit slunce.

Tom se znovu málem udusil, ale než stačil skutečně udělat nebo říct něco dalšího, Bill ho opatrně uchopil za penis, a pak se na něj pomalu a opatrně posadil. Zavřel oči rozkoší a při dalším dosedání ze sebe vydával drobné sténání a kňourání. Na takovou akci už nebyl zvyklý, ale na druhou stranu nemohl uvěřit, jak příjemné to je. Tom ho roztahoval tak akorát, aby to hezky pnulo, ale ne ve špatném slova smyslu. Ne, tahle bolest byla příjemná a on jí chtěl víc.
„Kurva,“ vydechl Tom a zaklonil hlavu rozkoší. Nemohl uvěřit, že se to děje. Pevně chytil Billovy boky a stiskl je. Celé jeho tělo se chvělo, a zároveň hořelo. „Ježíši, kurva.“
Bill se usmál, přitom těžce dýchal a podíval se na své dvojče pod sebou. Položil ruce na Tomovu hruď a opatrně se začal pohybovat nahoru a dolů a přizpůsobovat se bratrově velikosti. „Ach, jo.“

Tom souhlasně zasténal, zatímco se snažil dál pořádně dýchat. Podíval se na bratra, který na něm v tu chvíli skutečně jezdil, a hned věděl, že nikdy nebylo nic, co by vypadalo víc sexy než tohle. Znovu stiskl bratrovy boky, a přitom se snažil mu pomáhat.
„Tome,“ zasténal Bill a začal se pohybovat o něco rychleji. V tu chvíli už bratra plně přijímal a byl to ten nejúžasnější pocit na světě. Drobná bolest, kterou cítil předtím, teď byla pryč, takže cítil jen čistou rozkoš. „Dotýkej se mě.“
Tom zvedl oči, aby zjistil, co tím bratr myslí, protože už se ho dotýkal tím, že ho pevně držel za boky, ale pak se setkal s Billovou pulzující erekcí, která v podstatě odpovídala na jeho otázku. Usmál se, než obtočil ruku kolem bratrova penisu a dělal jemné pohyby spolu s pohyby, které dělal Bill.
„Ach bože,“ zaúpěl Bill, zatímco zarýval nehty do Tomova bicepsu. Pocit, že je Tom v něm, a zároveň se dotýká jeho penisu, byl něco jako z jiného světa. Věděl, že takhle to dlouho nevydrží, ale v tu chvíli už mu to bylo jedno. Celé jeho tělo toužilo po uvolnění.
„Kurva,“ odpověděl Tom a pohnul boky nahoru. I on věděl, že tohle dlouho nevydrží, ale měl pocit, že oba v tuhle chvíli touží jen po uvolnění, takže se nehodlal držet zpátky. I kdyby sebevíc chtěl, už to nešlo.

Bill se začal pohybovat rychleji a našel si příjemný rytmus, což způsobilo, že oba bez přestání sténali. Tom jednou rukou tiskl Billův bok, zatímco druhou ho honil. Poznal, že je jeho bratr blízko, což způsobilo, že i on cítil teplo ve svém břiše. Cítil, jak se v něm začíná hromadit známý pocit orgasmu, a věděl, že ho od uvolnění dělí jen pár vteřin.
„Kurva, Tome,“ vydechl Bill po několika dobrých minutách šukání, jako by na tom záviděl jeho život. „Myslím, že…“
„Já vím,“ vydechl Tom a znovu pohnul boky, aby se ujistil, že ho má v sobě Bill celého. „Já taky.“
Bill zalapal po dechu a přivřel oči, zatímco se snažil udržet rytmus, ale teď, když se mu začínala točit hlava, to šlo velmi těžko. Ještě několik vteřin pokračoval v pohybu, než ucítil, jak se mu varlata pořádně stahují a jak na něj přichází tvrdý orgasmus. Otevřel ústa v tichém výkřiku, než ho ovládla naprostá blaženost.
Tom zaklel a naposledy zatlačil boky vzhůru, než se tvrdě udělal do kondomu, a přitom se celý roztřásl. Přivřel oči a dobrých pár vteřin si ani nedokázal vzpomenout, jak se jmenuje.
No kurva Ježíši.

original

autor: dasendederzeit
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics