Darkroom 5.

autor: Sapere aude

Matoucí zkušenost

Atmosféra v potemnělé místnosti Toma okamžitě uklidnila. Tichá hudba v pozadí mu umožnila uvolnit se a tiché, ale slyšitelné sténání zvýšilo jeho vzrušení z toho, co se dnes večer stane. Nebude se to příliš lišit od jiných nocí, ale dnes se chtěl udělat tvrdě, opravdu tvrdě. Dá si záležet, aby našel toho pravého, který ho uspokojí.
Dnes byla náhodná místa v místnosti osvětlena více než jiná, což mu umožnilo pořádně vidět jen ty muže, kteří čekali na osvětlených místech. Všechno ostatní bylo zahaleno tmou a viditelné jen tehdy, když se na to soustředil a chvíli na to zíral. Po chvíli se osvětlení změnilo a další náhodné oblasti se rozsvítily, zatímco ty dříve osvětlené potemněly. Tomovi se to líbilo, dodávalo to celé věci jistý náboj, bylo to vzrušující.

Rozhlédl se po místnosti a všiml si dvou nebo tří kluků se zavázanýma očima, kteří se mu líbili. Jako vždycky bylo v místnosti pár nedočkavých mužů, kteří čekali, až je ovládne. Dredař se nemohl dočkat, až si jednoho z nich vybere a začne. Brzy si všiml křehkého krátkovlasého bruneta, který nervózně seděl na pohovce. Nevypadal o moc starší než on, Tom mu tipoval tak devatenáct, což bylo o pouhý rok od něj. Osvětlení se změnilo a zahalilo jím vybraného chlapce do tmy, přesto však viděl obrysy štíhlé postavy. Tomovy nohy se pohnuly a téměř automaticky ho nesly k tomu klukovi. Jeho tělo po něm dnes večer toužilo a jeho mysl nemohla už dělat víc než souhlasit.

Mezitím Billova roztřesená postava stále ležela na pultu, i když se jeho pozice změnila. Muž, s nímž byl, si ho za boky přitáhl ještě víc dopředu, což Billa donutilo pustit okraj pultu, kterého se předtím držel, a opřít se o lokty, aby nesklouzl. Jedna z mužných rukou, které ještě před několika minutami cítil po celém těle, ho pevně držela za bok a dávala pozor, aby nespadl. Druhá ruka byla důvodem, proč se jeho tělo téměř nekontrolovatelně třáslo, to a také proto, že jeho paže začínaly být unavené z toho, jak držely celou jeho váhu v téhle poloze. Mozolnaté prsty neznámého mu stáhly kalhoty a boxerky až ke kolenům a nyní slastně zpracovávaly jeho plně ztopořený penis.
Ta šikovná ruka na něm pracovala asi minutu a Bill už měl pocit, že každou chvíli exploduje. Bill věděl, že je vždycky příjemnější cítit, jak na vaší délce pracuje cizí ruka než vaše vlastní, nicméně až do teď to nikdy nezažil a bylo to lepší, než si kdy dokázal představit.

Najednou ruka zmizela a Bill si nemohl pomoct, ale zklamaně zakňučel. Mozolnaté prsty, které právě cítil na své skálopevné délce, sevřely jeho druhý odhalený bok. Ucítil, jak se ruce přesunuly dolů k jeho zadku, jemně ho uchopily a přitáhly ho dopředu, a ještě o kousek výš. Billovy ruce se třásly a každou minutou byly slabší. Cítil se nesmírně odhalený a přemýšlel, co bude následovat. Najednou ucítil, jak jeho penis obklopuje vlhké teplo, jak jemný jazyk krouží kolem jeho citlivého žaludu. Zachvěl se rozkoší, když mu tělem projel náhlý záchvěv a on už to nedokázal déle zadržet a hlasitě zasténal.

Tom na místě ztuhl. Slyšel to, jasně a zřetelně, a spustilo to poplašné alarmy všude kolem něj. Ten zvuk znal, už ho někdy slyšel. Něco podobného slyšel, když se jeho bratr vážně zranil; něco velmi podobného slyšel, když si spolu hráli a on bratra hrubě povalil na zem; přesně to slyšel, když si jeho bratr honil péro ve stejném pokoji jako on v domnění, že spí.
Tom zavrtěl hlavou, čímž tu myšlenku zavrhl, a pokračoval dál k brunetovi, na kterého se snažil soustředit. Už je dělilo jen pár kroků, když to uslyšel znovu, otočil se a očima prohledal každý kout místnosti. Ten zvuk znal, tím si byl, kurva, naprosto jistý.
Osvětlení v místnosti se změnilo a Tom si prohlédl každého muže a každý pár, který byl nyní osvětlen tlumeným světlem. Jeden z nich upoutal jeho pozornost. Byli zaneprázdněni u baru, odkud určitě vycházel ten zvuk. Jeden z nich seděl na pultu, zatímco druhý stál před ním shrbený a tvář měl zabořenou v klíně toho druhého. Tom udělal několik spěšných kroků směrem k nim. Na bruneta už dávno zapomněl. Muž rozvalený na pultu se pomalu objevil v jeho zorném poli a těsně předtím, než se osvětlení znovu změnilo, Tom spatřil jeho tvář a celé jeho tělo naprosto ztuhlo.

Billovy nohy bezvládně visely po obou stranách muže a chvěly se rozkoší. Občas zakroužil a zavrtěl boky a jemně šukal ta teplá ústa. Ústa kolem něj silně sála, jazyk se tiskl ke spodní straně jeho penisu a Bill cítil, jak se postupně blíží jeho orgasmus.
Zaklonil hlavu, chraptivě zasténal a Tom cítil, jak na to jeho penis silně reaguje. Jeho penis reagoval, jelikož vidět Billa takhle, muselo být to nejerotičtější, co kdy v životě viděl. Bill se rozvaloval na pultu, chvějící se nohy měl dychtivě roztažené, boky se mu naprosto sexy vlnily a oči měl zavázané. Tom si přál, aby si s tím mužem jednoduše vyměnil pozici, přál si, aby mohl být na jeho místě. Ale nebyl a ani se to nemohlo stát.
Bylo mu z toho zle, zle ze žárlivosti a zmatku. Co tady Bill dělal? Proč dovolil, aby se ho ten cizinec takhle dotýkal a viděl ho? Přitahovali ho snad muži? Proč by tím cizincem nemohl být Tom? Proč to nemohl být on, kdo Billa takhle uspokojoval?

Z Billových rtů uniklo další zasténání, což Toma přimělo nepřítomně zatnout pěsti. Tom viděl, jak se Billovy boky pohybují rychle a trhaně. Chystal se udělat; jeho bratříček se chystal udělat tím, že šuká pusu nějakýho náhodnýho chlapa. Tom zaťal zuby a odvrátil pohled, nemohl se na to dívat, prostě nemohl. Slyšel Billův zrychlený, trhaný dech jasněji než cokoli jiného. Zvuky, které jeho bratr vydával, jako by přebíjely všechny ostatní zvuky v místnosti a odrážely se v Tomově hlavě. Stiskl oči a přinutil nohy, aby se pohnuly a odvedly ho pryč, už to nemohl vydržet.

„Tome!“
Dredař se na místě zastavil a vykulil oči. A vykulil je právě včas, aby viděl, jak se bratrovy ruce podlomily a jeho tělo se zhroutilo na pult. Těžce dýchal a jeho hrudník se rychle zvedal a klesal.
Tomovy rysy změkly a jeho pěsti se automaticky rozevřely. Nevěřícně zíral na dvojici před sebou. Všechno kolem něj jako by ztichlo.
Tome! ozývalo se mu znovu a znovu v hlavě.
Cítil, jak mu srdce prudce buší do hrudního koše, a v uších slyšel dunění vlastní krve. Viděl, jak druhý muž spolkl bratrovo sperma, když se narovnal a usmál se na Billa.
Bill cítil, jak mu tělem slabě procházejí poslední vlny orgasmu a silné mravenčení v rozkroku pomalu mizelo. Snažil se zklidnit dech a posadit se, ale už neměl sílu.
„Tom, jo?“ Uslyšel ten hluboký hlas.
Billova tvář zrudla sytě karmínovou barvou a rukama si schoval obličej. „Panebože,“ zašeptal si pro sebe téměř neslyšně. Bill cítil, jak mu mozolnaté ruce začínají jemně hladit stehna. Jeho penis ještě úplně nezměkl, a přestože se v tu chvíli cítil nesmírně trapně a odhaleně, byl stále vzrušený.

„No,“ pokračoval muž. „Je mi úplně jedno, na koho nebo na co myslíš, když si s tebou hraju, ale doufám, že víš, že tohle ještě není konec.“
Z Billových rtů se vydral spokojený vzdech, když mu muž začal dávat vlhké polibky po vnitřní straně stehen. Bill měl rád, když si ho někdo hýčkal a laskal ho, i když se zdálo, že dává přednost drsnějšímu zacházení, když se blížil jeho orgasmus.
Ty velké mozolnaté ruce znovu popadly jeho půlky a roztáhly je. Bill zalapal po dechu, když ucítil měkké rty, které laskaly jeho nejintimnější místo.
„Ne,“ vydechl a zvedl se na loktech.
Muž ho zřejmě neslyšel, protože ucítil, jak mu vlhce doráží na vstup. Bill tiše zakňučel a snažil se přinutit, aby muže odstrčil, ale bylo to prostě až příliš příjemné.
Cítil, jak mu zkoumavý jazyk krouží kolem otvoru, a hlasitě zalapal po dechu, když se špičkou dotkl jeho vchodu.

„Ne,“ řekl tentokrát hlasitěji. „Ne, tam ne,“ žadonil chraptivě.
Muž se odtáhl, aniž by pohnul rukama z Billova zadku, a dál držel půlky od sebe. „Co?“ Zeptal se trochu podrážděně.
„Tam ne. Já… já tam nic nechci…“ řekl Bill stydlivě a cítil, jak se červená.
„Ah, ty jsi jeden z těch, kteří nemaj koule na to, aby se nechali ošukat někým cizím,“ uslyšel Bill mužův lehce posměšný hlas.
Bill mlčel, cítil se stejně trapně a odhaleně jako před tím.
„To je škoda,“ slyšel muže říkat. „Chutnáš tak dobře.“ Jeho slova byla tlumená a Bill cítil, jak mu jazyk znovu krouží kolem dírky.
„Nghn,“ zakňučel Bill, zčásti rozkoší, zčásti proto, že chtěl, aby přestal.
„Taková škoda,“ zašeptal muž chraptivě a vlhce mu olízl vstup, než se odtáhl a pustil Billa, takže málem sklouzl z pultu. „Ale stále mi něco dlužíš,“ zvedl muž Billa z pultu. „Trochu kouření,“ ušklíbl se a přidal trochu tlaku na Billova ramena, čímž mu naznačil, aby si klekl. Bill se sehnul, aby si natáhl kalhoty, ale mužovy ruce ho zastavily.
„Ne, nech je dole, oblíknout se můžeš, až skončíš.“
Bill poslechl a přidržoval se mužových boků, aby se podepřel, když se spouštěl na kolena. Věděl, že by si mohl prostě sundat tu pitomou pásku z očí a jednoduše odtud odejít, ale neudělal to. Chtěl to dokončit.

***

Tom kráčel prázdnými ulicemi a jeho mysl ovládal chaos. Uvědomoval si, co tam viděl a slyšel, což bylo jasné jako facka, ale nebyl si úplně jistý, co to mělo znamenat. Ani nevěděl, že se jeho bratrovi líbí muži, natož, že chodí na místa jako „Noir“.
Bylo to pro něj teď všechno velmi matoucí. Nevěděl, co si o tom všem má myslet a jak si to vyložit. Věděl jen jedno: Jeho bratr sténal jeho jméno, zatímco se udělal hluboko do krku toho cizího chlapa.
„Ježíši.“

autor: Sapere aude
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics