Darkroom 9.

autor: Sapere aude

„Tomi…“

„Tome…“ Max na něj zmateně zíral.
Tom se opřel o pult, byl udýchaný, protože sprintoval, jak nejrychleji mohl. Ještě pořád lapal po dechu, když natáhl zápěstí. Max okamžitě pochopil.
„Tome,“ řekl Max a navlékl Tomovi na zápěstí červený náramek. „Tome, co…“
„Je tam, že jo?“ Přerušil ho Tom, zatímco se jeho hruď zvedala a klesala.
Max váhavě přikývl a doufal, že se na něj dredař nebude zlobit, že pustil jeho mladšího bratra do darkroomu.
„Díky,“ vydechl Tom a otočil se.
Maxovy zmatené oči sledovaly Toma, jak se prodírá davem mužů, až zmizel za rohem, kde byl vchod do darkroomu.

***

Černovlasé dvojče sedělo na pohodlné červené pohovce samo, pekelně nervózní a trochu vyděšené. Bill si připadal hloupě, když seděl sám, slyšel zvuky kolem sebe a nic neviděl. Ani se neobtěžoval objednat si v baru něco k pití, protože měl trochu naspěch. Proč? To nevěděl, ale právě teď si přál mít sklenku šampaňského, kterou by mohl popíjet, aby trochu zabil čas.
Najednou ucítil na hlavě ruku a prsty mu jemně projížděly vlasy. Zalapal po dechu a okamžitě se pod tím dotykem napjal. Ruka mu putovala podél krku až na rameno, kde zůstala. Ucítil, jak mu uklidňujícím způsobem rameno stiskla, a okamžitě se uvolnil; z nějakého důvodu ho dotek té osoby uklidnil.
Cítil, jak si ten člověk sedl vedle něj, zatímco ruku stáhl z jeho ramena, aby mu ji něžně položil na koleno. Ruka se znovu lehce sevřela a Bill nakrčil obočí. Proč mu to bylo tak povědomé? A proč byl ten člověk tak pomalý a něžný? Chlap, kterého měl minule, byl dost přímočarý.

„Já… nic do mě, prosím; ne… žádné šukání,“ vykoktal Bill. Chtěl si to ujasnit, než se ten chlap pokusí udělat něco, na co ještě nebyl připravený. Dost ho zaskočilo, když se jazyk toho druhého najednou ocitl… uvnitř. Chlapík neodpověděl, ani nesouhlasil, ani neodporoval.
„Okay?“ Chtěl se Bill ujistit, ale z chlapíkových úst opět žádná slova nevyšla.
Jediné, co udělal, bylo, že chytil Billa za ruku a vytáhl ho z pohovky na nohy. Bill byl zmatený, ale stejně ho následoval. Zanedlouho zjistil, že ho tlačí dolů na nějaký měkký povrch, hádal, že na další pohovku. Lehl si na záda a ztěžka dýchal. Opravdu doufal, že ten chlap nemá v plánu mu cokoliv strkat do zadku. V žádném případě by tohle nedovolil nějakému náhodnému cizinci s páskou přes oči, která mu bránila toho chlapa vůbec vidět.
Bill ucítil, jak se pohovka pohnula, a ucítil, že se nad ním ten chlap sklání. Zaryl nehty do neuvěřitelně měkkého materiálu pohovky, jelikož nevěděl, co jiného s nimi má dělat.
„Ne,“ Bill odvrátil hlavu, když ucítil horký dech na svých rtech.

Někomu by to mohlo připadat hloupé, ale Bill věřil, že líbání je stejně intimní jako samotný sex. Klidně mohl kouřit ptáka a pro něj by to nebylo ani zdaleka tak intimní jako líbání. S tím posledním chlapem se taky nelíbal a nehodlal se líbat ani s tímhle. Existoval jen jeden člověk, kterého chtěl opravdu políbit, ale musel se smířit s tím, že to se nikdy nestane.
Zdálo se, že kluk, se kterým byl, to pochopil a ustoupil. Sjel rukama po Billově hrudi, bocích, stehnech a zpátky k bokům, kde se zastavil, a najednou Bill ucítil, jak mu rozepínají kalhoty. Zaklonil hlavu dozadu, aby se díval nahoru, a přetáhl si ruku přes zavázané oči. Chtěl to, sakra ano, chtěl, už teď mu stál. Ale přesto si připadal poněkud… špinavý a styděl se za to, co dělá. Ale na druhou stranu se zdálo, že Tom každou noc šuká jinou holku a necítí se nijak zahanbeně, tak proč by si nemohl taky trochu užít?

Bill měl kalhoty stažené ke kolenům a boxerky stále zakrývaly jeho pomalu rostoucí erekci. Cítil, jak mu mozolnaté ruce přejíždějí zpět po stehnech, pod tričko a putují po jeho těle. Zdálo se, že nevynechaly ani centimetr, a způsobily, že mu po těle naskočila husí kůže. Drobné jemné chloupky na pažích, nohách a vzadu na krku se mu postavily. Po zádech mu přeběhl mráz, když ucítil, jak mu pravou bradavku tře mezi ukazovákem a palcem, než ji lehce stiskl, a pak ji palcem konejšivě pohladil a obkroužil.
Tempo Billova dechu se zrychlilo. Pocítil nutkání se něčeho chytit a zatahat, a tak se instinktivně natáhl pro vlasy té osoby. Než se stačil čehokoli dotknout, kolem jeho zápěstí se ovinula ruka a zastavila ho.

Bill zmateně nakrčil obočí. Copak mu ta osoba nedovolí, aby se jí dotkl? Zřejmě ne, protože když Bill natáhl druhou, druhá ruka té osoby ho chytila za zápěstí a držela i tuhle.
„Co to děláš?“ Zeptal se nejistě Bill a zalapal po dechu, když ucítil, jak se mu do těsných slabin zabořila tvář; plné rty se mu přes tenkou látku boxerek ovinuly kolem penisu. Zaklonil hlavu dozadu a prohnul se v zádech, když mu teplá ústa sála přes těsný materiál špičku penisu. Jediné, co teď Bill chtěl, bylo, aby jeho boxerky zázračně zmizely.
Jako by mu ta osoba četla myšlenky, stáhla mu boxerky až ke kotníkům a spolu s nimi shodila napůl stažené džíny. Kousl se do rtu a potlačil zasténání, když ucítil, jak se mu silné prsty pevně obtočily kolem penisu. Vydechl, když ho ten chlap zatahal za jeho délku, a pak stáhl předkožku a jazykem zakroužil kolem žaludu.

Tentokrát Bill nedokázal potlačit zasténání, ale podařilo se mu to udělat potichu. Ruka pomalu zpracovávala jeho tvrdou délku, stejně jako jazyk zpracovával jeho vrcholek. Bill zakňučel, když mu i druhá ruka vklouzla mezi nohy a stiskla mu koule, lechtajíc je mozolnatými prsty.
Muž, který pracoval na Billově penisu, ho vzal celého do úst a silně sál.
Bill si obě ruce položil na obličej, než jednu posunul ke své hlavě a zabořil si ji do vlasů. „Ach… bože,“ zakňučel, zabořil prsty do vlasů a lehce se za ně zatahal.
Ústa nedbale uvolnila jeho vlhký penis, olízla stopu po jeho délce ke koulím a nasála je do úst.
Bill roztřeseně vydechl, přitáhl si jedno koleno k hrudi a skrčil prsty. Byl tak tvrdý, že ho to až bolelo, a ústa toho chlapa mu dělala tak dobře, že to bylo fantastické.
Muž nasál Billův penis zpátky do úst a dychtivě sál téměř fialový žalud.
„Nghnnh,“ zasténal Bill skrz zaťaté zuby a jeho boky sebou trhly nahoru. Chlap ho nedržel a nechal Billa, aby mu dál opatrně šukal ústa.

Bill pohazoval hlavou ze strany na stranu, když ucítil, jak se teplý jazyk přitiskl na spodní stranu jeho penisu. Rozpačitě trhl boky a cítil, že se blíží jeho uvolnění. Silná ruka uchopila jeho skálopevnou délku a silně ji stiskla, což způsobilo, že Billovi unikl ze rtů přidušený vzdech. Začal honit Billův tvrdý naběhlý penis a dychtivě sál vlhký vrcholek, kde se tvořil preejakulát.
„Oh… oh kurva,“ vydechl Bill roztřeseně. Chytil se za nohy, zaryl si prsty do prohlubně kolen a přitáhl si je k hrudi.
Ruka pustila Billův penis a ústa ho pohltila úplně, až měl rty přitisknuté na Billovy napjaté koule a břicho. Chlap ztěžka polkl jeho penis, a tím ho naprosto odrovnal.
Bill zaklonil hlavu, přehnaně se prohnul v zádech a udělal se hluboko do chlapcova hrdla.
„Tomi,“ zasténal zhluboka a pustil svá chvějící se stehna, která bezvládně dopadla na pohovku.

Jeho měknoucí penis vyklouzl z chlapcových úst a on si uvědomil, že sem opět přišel zbytečně. Celou tu dobu si představoval, že Tom je ten, kdo mu ho kouří, a dokonce sténal jeho jméno, když se udělal, znovu. Ze rtů mu unikl nečekaný vzlyk, odvrátil hlavu a rozpačitě si přehodil ruku přes zavázané oči. „Tomi,“ zakňučel Bill tiše a schoulil se do klubíčka.
„Pšššt,“ ruka ho jemně pohladila po tváři. „Jsem tady, Bille… kurva, jsem tady.“ Hubené, ale silné paže se ovinuly kolem jeho lehce se chvějícího těla.
Bill ztuhl. Slyšitelně vydechl a vykroutil se z utěšujícího objetí. Couval, dokud neucítil opěrku pohovky na svých zádech.
„Hej, Bille… Bille, to jsem já.“ Uslyšel ten tak známý hlas a ucítil na tváři ruku.
„Ne,“ vydechl Bill a zavrtěl hlavou.
„Proč jsi mi to neřekl?“ Zašeptal bratrův hlas do jeho kůže, než mu začal dávat něžné polibky po celém obličeji.
Bill ucítil ruku, která mu rozvázala pásku přes oči, a potlačil zakňučení. Ucítil, jak se mu kolem hlavy uvolnila, než zmizela úplně. Stále však držel oči pevně zavřené.
„Bille… prosím, Bille, podívej se na mě,“ prosil Tom a hladil bratra po krku a tváři.
Dredař se opřel čelem o bratrovo. „Prosím,“ vydechl na bratrovy rty, „podívej se na mě.“

autor: Sapere aude
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics