Darkroom 10.

autor: Sapere aude

Dlouhý příběh

Je tak nádhernej.
To bylo jediné, na co Tom myslel, když viděl své dvojče takhle v čiré extázi. Věděl, že tím riskuje. Kurva, mohl tím zničit celý jejich vztah, ale nemohl si pomoct. Bill by se mohl pěkně vytočit, kdyby zjistil, že to byl Tom, kdo ho uspokojoval, nebo by se mu mohlo ulevit, či by dokonce mohl být šťastný?
Tom nevěděl, ale ani on nechtěl přestat a chtěl bratrovi ukázat, jak moc ho miluje. Když Bill natáhl ruku, aby se dotkl jeho vlasů, Tom maličko zpanikařil. Zareagoval však rychle, chytil Billa za zápěstí a přidržel mu ho. Když se Bill pokusil natáhnout druhou rukou, celé to zopakoval. Nevěděl, co by Bill udělal, kdyby zjistil, že ústa, která ho právě sají, patří bratrovi. Tom věděl, že k němu Bill něco cítí, ale nevěděl, jak daleko je Bill ochoten zajít. Kdyby Bill zjistil, že je to Tom, pravděpodobně by ho zastavil, a to Tom nechtěl. Chtěl to dokončit a alespoň jednou ho ochutnat.

Toma ale překvapilo, že si Bill nevšiml kroužku ve rtu, který ho tu a tam šťouchl do penisu. Tom se ho snažil držet co nejdál od něj, což bylo poněkud nemožné, a tak se po chvíli snažit přestal. Kromě toho kroužek ve rtu mělo spoustu dalších lidí, takže si toho Bill možná všiml, ale nijak to neřešil.
Tom cítil, jak se Billův penis v jeho ústech zvětšuje, a také si všiml, jak jeho vrcholek získává tmavě rudou barvu. Bill si přitáhl kolena k hrudi a s tichým zasténáním zaklonil hlavu. Tom při tom pohledu sám téměř zasténal, když sledoval, jak pohybuje boky na pohovce, na které ležel. Bill byl neuvěřitelně žhavý, když se blížil jeho vrchol, a Tomovi už mezitím stál tak, až ho bolel.

Brzy nato se Bill udělal v Tomových ústech a Tom si vzal všechno, co mu jeho dvojče nadělilo. Slyšel, jak Bill sténá jeho jméno, když se znovu udělal. V Tomově vzrušeném těle to vyvolalo záchvěv vzrušení smíšený s pýchou. Bill na něj během kouření očividně myslel a zajímalo ho, jak by Bill reagoval, kdyby zjistil, že ho celou tu dobu skutečně kouřil Tom.
Náhle k dredařovým uším dolehl přidušený vzlyk a on překvapeně vzhlédl.
„Tomi,“ zakňučel Bill, otočil se na bok a schoulil se, jako by chtěl zakrýt svou nahotu.
Toma zabolelo u srdce; Bill se kvůli němu trápil. Jeho ochranitelský instinkt převzal kontrolu a nemohl si pomoci, ale natáhl ruku a něžně bratra pohladil po tváři.
„Pššt,“ zašeptal. „Jsem tady, Bille… kurva, jsem tady.“ Pevně objal bratrovo křehké tělo a nepřál si nic jiného, než ho utěšit.

Všiml si, jak se bratr při jeho doteku napjal. Objal ho pevněji, ale brzy ho pustil, když si všiml, že se bratr snaží vymanit z jeho náruče. Zmateně sledoval, jak od něj Bill couvá, dokud se nedostal k opěrce pohovky a nemohl jít dál.
Tom polkl. Doufal, že to nezkazil. Doufal, že se na něj Bill nezlobí. Možná si Bill myslel, že si s ním zahrává jeho mysl?
„Hej Bille… Bille, to jsem já,“ zašeptal Tom a natáhl ruku, aby bratra pohladil po zarudlé tváři.
„Ne,“ vydechl Bill tak tiše, že to Tom skoro neslyšel. Bill tiše zavrtěl hlavou a odvrátil ji od Tomova doteku. Tom se sklonil, jeho rty se téměř dotkly bratrovy teplé tváře; přál si, aby od něj Bill neuhnul.
„Proč jsi mi to neřekl?“ Zašeptal, zavřel oči a přiblížil ústa k bratrově horké kůži. Cítit bratrovu hebkou kůži na svých rtech bylo jako závislost. Nemohl si pomoct a dal mu další polibek na spánek, na bradu, na nos. Tom už to nemohl vydržet, chtěl, aby ho bratr viděl, a on toužil vidět Billovy oči. Musel vědět, co si myslí, a obvykle dokázal číst Billovy myšlenky a emoce v jeho očích.

Rozvázal bratrovi pásku z očí a opatrně mu ji sundal. K jeho zklamání měl Bill oči pevně zavřené.
„Bille… prosím, Bille, podívej se na mě.“ Bolelo ho, že se na něj Bill odmítá podívat. Tom nevěděl, co se jeho dvojčeti honí hlavou, a to ho ubíjelo.
Vzal bratrovu tvář do dlaní a opřel se čelem o bratrovo. „Prosím,“ vydechl prosebně. Jejich rty byly tak blízko, téměř se dotýkaly, že musel hodně odolávat, aby nenaklonil hlavu a nezrušil tu vzdálenost. „Podívej se na mě,“ zašeptal a zavřel oči. Srdce mu v hrudi zběsile tlouklo. Co když ho Bill za to, co udělal, nenáviděl? Co když se na něj už nikdy nechtěl podívat? Za víčky ho při té myšlence zaštípaly slzy. V duchu prosil Billa, aby se na něj nezlobil.
„Tomi…“

Tomovy oči se otevřely; zíraly na něj dvě naprosto stejné. Ze rtů mu unikl úlevný vzlyk, když bratra objal kolem ramen a přitáhl si ho k sobě. Přerývaně dýchal a zarýval bratrovi krátké nehty do zad, když ucítil, jak mu Bill pevné objetí opětuje.
„Proč?“ Zeptal se Bill roztřeseně, nechápaje celou situaci.
Tom Billa pustil, trochu se odtáhl a podíval se bratrovi do zmatených očí.
„Protože,“ usmál se maličko, než zaklonil bratrovu hlavu za bradu dozadu a způsobil, že se jejich rty lehce setkaly.
Bill na jeho rtech zalapal po dechu a okamžitě se odtáhl. Otevřel ústa, ale než stačil cokoli říct, bratrovy rty narazily na jeho a pohybovaly se rychle a zoufale.
Tomovi trvalo několik vteřin, než polibek opětoval, a snažil se držet krok s Billovým zběsilým tempem. Položil bratrovi ruku na tvář, aby ho uklidnil, a ucítil na dlani mokré slzy.
Dredař se snažil odtáhnout, jelikož bratrovy rty odmítaly ty jeho opustit, ale nakonec se mu to podařilo a palcem setřel Billovy slzy.

„Co se děje?“ Zeptal se znepokojeně.
Na Billových rtech se objevil malý úsměv. Pokrčil rameny a lehce zavrtěl hlavou. „Jsem šťastný,“ popotáhl a usilovně se snažil zklidnit dech. „A zmatený,“ přiznal Tomovi.
Tom se usmál a natáhl se pro bratrovy kalhoty, aby si je zase oblékl. Zapnul je a dal Billovi pusu do koutku úst.
„Pojďme domů,“ řekl mu.
Bill přikývl a teprve teď si všiml, že se zřejmě nacházejí v poněkud schované části. Kolem nich byla tma, prostor byl malý a tam, kde byli, nikdo jiný nebyl. Za rohem Bill viděl všechny ostatní lidi a byl rád, že ho Tom zavedl do místa, kde bylo trochu víc soukromí. Tom vzal Billa za ruku a vyšli z darkroomu, přičemž prošli kolem baru, aby si vyzvedli Billův kabát a šálu.

Max je sledoval, jak opouštějí klub, a lehce pobaveně zavrtěl hlavou. Vždycky věděl, že mezi nimi něco je. Bylo nemožné si toho nevšimnout z toho, jak Tom o svém bratrovi vždycky mluvil. Zdálo se, že si to konečně vyjasnili, a on byl rád.

„Jak jsi to věděl?“ Zeptal se Bill, jakmile se dostali na ulici.
Tom se nadechl a maličko zavrtěl hlavou. „To je dlouhej příběh.“ Objal bratra kolem ramen.

autor: Sapere aude
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics