Darkroom 11. (konec)

autor: Sapere aude

Konečně spojeni

„Jak jsi věděl, kde jsem?“ Zeptal se Bill mezi vlhkými polibky.
„Prostě jsem to věděl,“ vydechl Tom a znovu zaútočil na bratrovy rty. Bill slastně vzdychl a opětoval hladový polibek. Nechal se odvést do ložnice, a když do ní vešli, kopl do dveří, aby je zavřel.
„Měli bychom zamknout,“ vydechlo černovlasé dvojče Tomovi do úst a napůl se odtáhlo.
„Géčka budou venku celou noc.“ Tom si ho přitáhl zpátky k hrudi a spojil jejich rty v zoufalém polibku.
„Mhmm,“ zasténal Bill a natáhl se za Toma. Poslepu nahmatal klíč a otáčel jím, dokud neuslyšel cvaknutí zámku. „A je to,“ zašeptal a usmál se do polibku. Ucítil, jak ho Tom chytil za boky a silou jím trhl, až byl přitisknutý k zamčeným dveřím. Bill se překvapeně nadechl, když se jeho hlava s tupým zaduněním jemně udeřila o dřevo.

„Ani nevíš, jak dlouho jsem na tohle čekal.“ Tomův hlas zněl hluboce, hluboce a tiše, když na své dvojče hleděl tmavýma očima.
„Myslím, že vím,“ zavrčel Bill, stiskl v dlani Tomovo obrovské tmavé tričko a přitáhl si ho k tělu. Přiložil rty k Tomovu krku, sál kůži a vychutnával si jeho lehce slanou chuť.
Tom hrdelně zabručel, když zaklonil hlavu, aby Billovi poskytl více prostoru ke hře. Připadal si jako ve snu. Tohle bylo prostě příliš dobré, než aby to byla pravda, a bylo to víc, než si kdy mohl přát.
„Tomi…“ vytrhl ho něžně Bill z myšlenek a palcem pohladil Toma po tvářích a rtech. „Víš, že tohle všechno změní?“
Tom se do toho doteku naklonil, zavřel oči a přitiskl tvář na Billovu dlaň. „To je mi jedno, chci, aby se to změnilo. Je mi to fuk,“ zašeptal. Zabořil ruku do Billových vlasů a masíroval mu mozolnatými konečky prstů pokožku hlavy. „A tobě?“ Zeptal se a otevřel oči.
Bill roztřeseně vydechl a zadíval se bratrovi do očí. Tom si okamžitě všiml váhání svého dvojčete a zabolelo to. „Bille…“ začal tiše.

„Tome… Tomi, vážně to chci,“ přerušil ho Bill.
„Okay,“ řekl Tom a pohladil Billa po tváři a krku. „To je dobře, ne?“
„Všechno se tím změní,“ zašeptal Bill a očima těkal mezi Tomovými. „Co se stane s mým bratrem?“
„Kurva.“ Tom nevědomky zatahal Billa za vlasy. „Vždycky budeme bratři, navždycky. Ať tě ani nenapadne, že bychom nebyli.“ Bill otevřel ústa, aby něco řekl, a tentokrát přerušil Tom jeho. „Ale já chci víc,“ řekl. „Vždycky tu pro tebe budu jako bratr, Bille. Ale chci tu pro tebe být i jako…“
„Jako milenec,“ dokončil za něj Bill a stiskl rty do tenké linky.
Tom přikývl. „Prosím tě, Bille, nezklam mě, ne teď, když jsme si to konečně přiznali,“ zavrtěl hlavou. „Bille, oba víme, že už nikdy nebudeme jenom bratři, ne dokud budeme cítit tohle.“
Bill polkl; věděl, že má Tom pravdu, kurva dobře to věděl. Obtočil ruku kolem bratrova krku, přitáhl si ho k sobě a srazil jejich rty. Jejich zuby na sebe narážely a jazyky se dostávaly do všech koutů a jim se to zatraceně líbilo.

„Jo,“ vydechl Tom do Billových úst. „Kurva, jo.“ Obtočil ruce kolem bratrova štíhlého pasu a přitiskl jejich těla k sobě, což způsobilo slastné tření jejich slabin. Bill téměř neslyšně zasténal a sjel rukama k Tomovým bokům a přitiskl je ke svým. Zaklonil hlavu, hlasitě s ní narazil do dveří, až usykl bolestí a přivřel oči. Tom přitiskl ruku k Billově hlavě a pečlivě ji sevřel, zatímco znovu přitiskl své boky k Billovým, což způsobilo, že Bill narazil hlavou do Tomovy ruky. Znovu usykl, ale tentokrát rozkoší. Než se Bill nadál, ocitl se hrudí přitisknutý ke dveřím a tvář měl přilepenou ke dřevu.
Tom věděl, jak potěšit muže, ach a jak moc dobře to věděl. Dělal to dost často na to, aby mohl říct, že je v tom dobrý. Jedna věc však byla tentokrát jiná – na Billovi mu záleželo. Záleželo mu na něm kurevsky moc a chystal se mu dát všechno, co bude moct. Chystal se ukázat svému malému bratrovi, jak moc ho miluje.

Billova lícní kost se přitiskla na dveře a on zakňučel. Tom trochu uvolnil sevření, odhrnul Billovy vlasy a přiložil rty k potetované kůži na Billově krku. Sál, jazykem olizoval kůži a ruce obtočil kolem bratrova pasu. Uchopil lem Billova trička, přetáhl ho svému dvojčeti přes hlavu a upustil ho na zem, aniž by odhozenému kusu oblečení věnoval nějakou další pozornost. Dredař okamžitě pohladil rukama Billovo tělo, přitiskl je na jeho hruď a dlaněmi se otřel o bratrovy tvrdnoucí bradavky.
„Tomi,“ zakňučel Bill. „Potřebuju tě, teď hned.“ Prohnul se v zádech a přitiskl zadek k Tomovu vztyčenému rozkroku.
„Šššš,“ utišil ho Tom. Pokládal jemné motýlí polibky podél Billova dlouhého krku a rukama sjel po jeho těle. „Je to okay?“ Vydechl Billovi do ucha, položil mu ruce na pásek a palce mu zasunul do džínů.
Bill přikývl a přitiskl se silněji do bratrova klína. „Jo,“ zasténal, zaklonil hlavu a opřel si ji o Tomovo rameno.

Tom se sklonil, špičkou jazyka přejel Billovi po krku a přiložil rty k Billově čelisti. Jednoduše rozepnul Billův pásek, jedním silným škubnutím ho vytáhl z poutek a hodil ho přes rameno. Bill zalapal po dechu, když mu strčil ruku do kalhot i boxerek a dychtivě mu sevřel odhalenou erekci.
„Bože,“ zašeptal Tom do Billova krk a pohladil jeho penis.
Bill se přitiskl proti Tomově ruce. „Můžeš mi říkat Bille,“ usmál se zadýchaně.
Tom se uchechtl, uvěznil Billův ušní lalůček mezi zuby a jemně ho okusoval. „Bille,“ vydechl, ovinul prsty kolem Billova tvrdého penisu a pohnul zápěstím.
Bill zakňučel, zaťal zuby a nechal čelo dopadnout na dveře. Být takto opečováván tím, po kom tak dlouho toužil, bylo nebe, čirá rozkoš. „Takže,“ vydechl. „Jak přesně jsi věděl, kde jsem?“
„O tomhle teď nemluvme.“ Tom vytáhl ruku z Billových džínů a začal mu rozepínat knoflík i zip.
„Jak jsi věděl, že to cítím stejně?“ Zeptal se Bill a vykroutil boky z džínů, čímž Tomovi usnadnil jejich stahování.
„Míň mluvení, víc sténání,“ vydechl Tom a stáhl bratrovi boxerky až ke kolenům.

Z Billových úst unikl překvapený vzdech, když Tom přitiskl svou oblečenou erekci na Billův odhalený zadek a přitlačil ho ke dveřím. Billovy otázky byly dávno zapomenuty, přitiskl se k bratrovi a otřel se zadkem o drsný materiál džínů svého dvojčete.
„Sundej si je. Do prdele, Tome, sundej si je,“ naléhal Bill, když si uvědomil, že jeho bratr je pořád ještě kompletně oblečený, zatímco on je přitisknutý ke dveřím úplně nahý.
„Pšššt,“ uklidňoval ho Tom. Ukazováčkem sjel po jeho páteři a zastavil se až těsně nad zadkem. „Není kam spěchat. Jsme sami, takže máme tolik času, kolik chceme,“ zašeptal a políbil Billa na rameno.
Bill slastně vzdychl a zavřel oči. „Ale… Géčka…“
„Jak na ně zrovna teď můžeš myslet?“ Usmál se Tom a nakrčil obočí.
Bill se začervenal. „Já jen…“
„O ty se neboj,“ přerušil ho Tom tiše. „Až se vrátěj, budou tak na plech, že nejspíš odpadnou dole na pohovce, protože beztak nebudou schopní vylézt schody nahoru.
Bill se zachichotal.

„Víš, jací jsou, když jdou ven jen spolu. Milujou, když se společně můžou zbourat.“
„Jo,“ usmál se Bill a přitiskl se tváří k bratrově. „Máš pravdu.“
Tomovy rty ozdobil spokojený úsměv. „Takže kde jsme to skončili?“ Zašeptal, konečky prstů přejel velmi něžně po Billových zádech a padl na kolena za svého bratra.
Tom s hrdostí pozoroval, jak se Billovi po celém těle vytvořila husí kůže. Položil obě ruce na Billův zadek a pevně zmáčkl ty pevné půlky. Tom už viděl mnoho zadků a rozhodně nebylo pochyb o tom, že ten bratrův byl ten nejlahodněji vypadající jablečný zadek, jaký kdy viděl. Bill ani nedělal nic pro to, aby si ho takový udržel, žádný sport nebo cvičení, nic; byl dokonalý od přírody.
Billovi se zrychlil dech, když si všiml, v jaké poloze Tom je. Napůl zalapal po dechu, napůl zasténal, když ucítil, jak mu zuby přejíždí po hebké kůži. Tomovy ruce si našly cestu na vnitřní stranu Billových stehen a opatrně je odtáhly od sebe. Bill mu vyhověl, roztáhl nohy a nevědomky se trochu prohnul, čímž Tomovi před obličej předložil to, po čem tak dlouho toužil.

„Jsi nádhernej všude,“ žasl dredař, když roztahoval Billovy půlky.
Bill šíleně zrudl a automaticky přitáhl zase nohy zpátky k sobě.
„Ne,“ zastavil ho Tom. „Nestyď se, ne přede mnou.“ Znovu odtáhl Billovy nohy od sebe a Bill se nechal.
„Co jsi to říkal v tom darkroomu?“ Tom masíroval Billovy půlky a rozprostíral polibky po celé hebké kůži. „Že nechceš mít nic v sobě?“ Vzpomněl si na Billova slova.
Bill zavrtěl hlavou a roztřeseně vydechl. „Zapomeň na to, co jsem řekl. To se netýkalo tebe,“ řekl mu. Snažil se trochu zklidnit dech; dělalo mu potíže mluvit.
Tomovi se při těch slovech rozbušilo srdce. Bill v sobě nechtěl nikoho jiného než Toma a možná si tohle šetřil pro něj, za což na něj byl Tom nesmírně pyšný.
„Takže mně dovolíš, abych se tě dotýkal i uvnitř?“
„Jo!“ Vzdychlo černovlasé dvojče a nechalo hlavu bezvládně viset mezi rameny. „Jo,“ zopakoval tiše, když mu Tom roztáhl zadek.

Tom přitiskl svou tvář k bratrovým půlkám a políbil tu hebkou kůži. Posunul se dopředu a vyplázl jazyk, aby olízl záhyb mezi nimi a zanechal za sebou lehkou stopu slin.
Bill se zachvěl a ze rtů mu unikl sten, když se bratrův jazyk dostal k dírce, kterou obkroužil.
„Jo, chci tě slyšet,“ vydechl Tom na Billovo citlivé místo a přiměl ho znovu zasténat.
Tom neztrácel čas a zaútočil ústy a jazykem na Billův zadek. Přitiskl rty k sladké dírce, kterou sál a v pravidelném rytmu ji dráždil jazykem.
„Oh!“ Billovi se zadrhl dech v hrdle. „Kurva,“ zasténal a jeho hlas byl vyšší než obvykle. „Jo, jo,“ sykl a zavrtěl boky v rytmu Tomova lízání.
„Ježíši,“ odtáhl se Tom a zalapal po dechu.
Bill na protest zakňučel. „Nepřestávej,“ zasténal a boky se mu stále jemně pohybovaly. „Prosím.“
Tom zavrtěl hlavou. „Nikdy.“ Držel Billovy půlky roztažené a útočil na jeho dírku dlouhými, vlhkými olíznutími. „Chutnáš tak dobře,“ zasténal a jeho hlas byl tlumený.
Bill zasténal a přitiskl se zpátky na Tomův obličej. „Udělej to,“ vydechl.

To mu nemusel říkat dvakrát. Bez váhání přitlačil na jeho dírku a s potěšením zjistil, že se Bill okamžitě otevírá. Jeho jazyk vklouzl dovnitř téměř bez námahy.
„Ach… ach ne,“ zachvěl se Bill a Tom cítil, jak se bratrova stehna celá třesou.
„Ne?“ Zamumlal Tom a pokusil se odtáhnout.
Billova ruka vystřelila dozadu a popadla Tomovy dredy, čímž udržela jeho hlavu na místě. „Jo, jo,“ zasténal a přirazil boky dozadu.
Tom málem upadl, ale nakonec to ustál. Pevně sevřel Billova stehna, přitáhl si ho zpátky k obličeji a olízl celý jeho zadek zevnitř i zvenčí. Doslova ho vylízal.
„Oh!“ Zasténal Bill bez dechu, kdykoli se Tom dotkl toho místa, toho zvláštního místa v jeho nitru. Nehty se snažil zarýt do dveří a byl si jistý, že než skončí, minimálně jeden si zlomí.
Tom cítil, jak se pod ním Bill chvěje a všiml si, že mu začínají slábnout kolena. S mlasknutím se odtáhl, a ještě jednou olízl Billovu dírku, než toho nechal.

Bill na protest zakňučel, když cítil, jak se jeho svaly opakovaně stahují a uvolňují při těch pocitech; chtěl, aby Tom pokračoval navždy. „Já… já skoro…“
„Proto jsem přestal,“ řekl mu Tom a hřbetem ruky si otřel přebytečné sliny z úst.
Bill se otočil, vystoupil z džínů i boxerek a položil bratrovi roztřesenou ruku na tvář.
„Proč se třeseš?“ Zeptal se ho Tom a překryl Billovu ruku svou vlastní.
„Nevím,“ odpověděl Bill tiše. „Není to zimou.“
Tom se usmál, a najednou své nahé dvojče popadl do náruče. Bill zalapal po dechu a pevně se k bratrovi přitiskl. Připomnělo mu to, když byl poprvé v darkroomu a ten muž ho odnesl k pultu. Ale tohle bylo lepší. Ten, kdo ho nesl, byl Tom a nesl ho do pohodlné postele, což bylo rozhodně mnohem lepší.

Tom opatrně Billa položil na matraci; svlékl si tričko a dostal se z džínů, než si vylezl na něj.
Bill se na něj usmál. Jak často si je představoval v téhle poloze? A jak často se na sebe zlobil, že se nechal ovládnout takovými, podle něj absurdními představami? Černovlásek si na okamžik pomyslel, že se mu to možná jen zdá, ale hned tu myšlenku zavrhl. Samozřejmě, že se mu to nezdálo, Tom ležel na něm, nahý, a chystali se splynout v jedno.
Tom políbil Billa na krk a Bill mu rukama sjel po zádech až dolů do boxerek. Stiskl bratrovi pevný zadek a spokojeně přitom vzdychl.

„Jak dlouho už to takhle cítíš?“ Zeptal se najednou Tom a otřel se o Billovy rty.
Bill se uchechtl a rychle stáhl Tomovy boxerky dolů. „Míň mluvení, víc sténání,“ usmál se.
Tom se zasmál a hravě kousl Billa do ramene. Vykroutil se z boxerek, až mu zůstaly viset na jedné noze, a odkopl je na podlahu.
„Promluvíme si o tom potom, okay?“ Bill ho políbil na spánek a vrátil ruce Tomovi na záda.
„Okay,“ vydechl Tom na Billův krk a otočil je tak, aby byl Bill nahoře.
Bill při tom náhlém pohybu vypískl a chytil se bratra za ramena. Tom se na něj láskyplně usmál a Bill se ušklíbl, protože věděl, co má dělat. Věnoval bratrovi šibalský úsměv, a pak sklouzl po Tomově těle dolů.
Bill to předtím dělal jen jednou, ale nehodlal popírat, že se mu to líbilo. Bavilo ho zpracovávat penis jazykem, zkoušet různé věci a nacházet citlivá místa. Nemohl se dočkat, až to vyzkouší na Tomovi a donutí ho se kroutit.
Tom sledoval bratra přivřenýma očima. Opravdu se to chystal udělat?

„Já… chci tě ochutnat,“ odpověděl Bill na jeho nevyslovenou otázku, jelikož přesně věděl, na co jeho bratr myslí.
Tom zasténal a zavřel oči v očekávání, až to udělá. Cítil, jak mu Billův dech přejíždí po citlivé kůži.
„Už jsi vlhkej.“ Bill se dotkl kapiček preejakulátu, které se tvořily na vrcholku Tomovy erekce, a pomalu mu je rozetřel po celé délce.
Tom nasál spodní ret mezi zuby a silně se do něj kousl; usykl bolestí a zaryl prsty do peřiny, na které ležel. „Bille,“ zakňučel ztěžka.
Bill vzhlédl a ušklíbl se nad bratrovým výrazem. Měl zavřené oči; mezi obočím se mu udělala vráska a jeho ret byl červený a vypadal trochu otekle. Tváře měl zarudlé a dýchal nosem. Další tiché „Bille“, opustilo Tomovy rty a Bill se rozhodl, že ho konečně zbaví bolesti.
Tomovy rty se roztáhly v tichém zasténání, když jeho penis konečně obklopilo teplo bratrových úst. Bylo to něco, co ještě nikdy necítil. Ano, samozřejmě, že už předtím zažil orální sex, a to dost často, od holek i kluků. Ale dostávat ho od člověka, na jehož blízkost čekal celou věčnost, bylo něco úplně jiného, bylo to… úžasné.

Bill to miloval. Tomův penis byl mnohem hezčí a hladší než ten, který kouřil a kterého se dotýkal v darkroomu, a navíc Tom chutnal mnohem lépe. Bill si užíval lízání Tomova vlhkého vrcholku, pohrával si s jeho hladkými koulemi a sál celou jeho délku. Ale nejvíc ho bavilo poslouchat zvuky, které vycházely z Tomových rtů. Jeho vlastní penis ho při nich bolel a žadonil o pozornost.
Tomovy boky sebou trhly a náhle jeho hlavu odtáhla ruka zapletená do jeho vlasů. Tomův penis vyklouzl z jeho úst a šťouchl ho do brady.
„Co…“
„Bože,“ zasténal Tom hluboce a přerušil Billa. „Do prdele, tohle bylo tak kurevsky blízko,“ zaúpěl.
Tomovo sevření Billových vlasů povolilo a umožnilo Billovi nasát jeho penis zpět.
„Ne,“ zasténal a rychle se posadil, takže jeho penis vyklouzl znovu z Billových úst.
„Tome,“ zakňučel Bill a vyvalil na bratra velké oči.
„Já se ještě nechci udělat,“ řekl mu Tom.
„Ale já tě chci ochutnat.“
„Potom.“ Tom vytáhl Billa zpátky nahoru na sebe, a políbil jeho naběhlé rty. „Chci se udělat společně, až…“
Bill přikývl; při pomyšlení na to, co má přijít, se mu zrychlil tep. Měli mít sex, Tom měl být… v něm.

Billovi přeběhl mráz po zádech. Přitiskl své rty na bratrovy a kroutil se na něm. Tom zasténal hluboko v hrdle a hladil Billa rukou po zádech, dokud se nedostal k jeho zadku. Stiskl ho a přitiskl Billovy boky na své, což způsobilo, že oba zasténali, když se jejich nahé penisy o sebe otřely.
„Tome… teď, prosím.“
„Nemůžu,“ zasténal Tom a pohnul boky. „Nejsi připravenej.“
„Jsem! Jsem připravenej, Tome, jsem na tebe připravenej,“ vzdychl a zaklonil hlavu.
„Musím tě připravit… nghnn, bože… musíme tě… připravit, do prdele!“ Tom od sebe Billa jemně odstrčil a přivřel oči. „Kurva,“ vydechl a zaťal zuby. Hlasitě dýchal. „Přestaň mě… dostávat tak blízko, už jsem se… skoro udělal… znovu,“ snažil se popadnout dech.
Bill vedle něj těžce oddechoval, vzrušení se mu rozlévalo celým tělem a on cítil, jak mu cuká v penisu. „Už jsi mě připravil.“
Tom se pohnul, aby si lehl na Billa. „To nestačilo,“ políbil ho na rty. „Nemám lubrikant, nikdy předtím jsem ho nepotřeboval, ale nejdřív tě musím pořádně připravit,“ zašeptal a jazykem přejel po Billových roztažených rtech. Billův jazyk ten jeho dychtivě přivítal.

„Mám tělový mlíko,“ zamumlal Bill do Tomových rtů.
„Okay,“ vydechl Tom. „Kde ho máš?“
„Na nočním stolku, používám ho každej večer.“
Tom se odtáhl a nakrčil na něj obočí.
„Abych… abych měl hydratovaný tělo,“ začervenal se Bill. „Ne tak, jak si myslíš,“ zamumlal stydlivě.
Tom se zasmál a políbil Billa na čelo. Natáhl se pro krém a vymačkal si trochu na ukazováček a prostředníček. „Doufám, že jsi tak připravenej, jak říkáš,“ zašeptal Tom.
„Jsem,“ přikývl Bill rychle. Zalapal po dechu, když ucítil studený krém na svém vchodu.
Tom kroužil prsty kolem Billovy dírky a roztíral krém kolem. Každou chvíli přidával prostředníčkem tlak, dokud nezjistil, že se mu Bill otevírá. Když ucítil, jak v něm mizí špička Tomova prstu, z Billových rtů vyšel roztřesený vzdech. Tom kroužil prstem a snažil se jeho dírku trochu rozšířit. Byl nadšený, když zjistil, že Bill jeho prst přijímá a že ho zcela obklopilo jeho slastné teplo.

„Kurva, fakt jsi připravenej,“ ušklíbl se a podíval se na své dvojče.
Bill se na něj usmál napůl přivřenýma očima. „Pro tebe jsem byl vždycky.“
Tom se usmál a slíbal preejakulát vytékající z Billova vrcholku. Přejel ukazováčkem po Billově dírce a pomalu ho zasunul dovnitř. Tentokrát se objevil malý odpor, ale dokázal ho celkem snadno překonat.
„Kurva,“ zavrčel Bill a zavřel oči. „Jo,“ zasténal a roztáhl nohy, když v něm Tom začal pohybovat prsty.
Bill zvedl boky, čímž Tomovi usnadnil práci. Tom popadl polštář a položil ho pod Billova záda. Bill na něj položil boky a zjistil, že takhle je to mnohem lepší.
„Rychleji,“ vydechl a zatlačil hlavu do matrace. Prohnul se v zádech, když se Tomovy prsty pohybovaly rychleji, a zachvěl se, když se zkroutily a dotkly se jeho místa.
„Ach,“ zasténal. Začal pohybovat boky proti Tomovým prstům, přirážel na ně a doufal, že to místo trefí znovu.

Tom roztáhl prsty a rychle přidal třetí. Vrazil je hluboko dovnitř, zkroutil je a přitlačil. Billovy boky se prohnuly a ze rtů mu uniklo vysoké zasténání. Sevřel v pěstích prostěradlo a zavrtěl boky proti Tomovým nehybným prstům, čímž způsobil, že se mozolnaté špičky otřely o jeho místo.
„Kurva, kurva, kurva,“ skandoval a zvyšoval rychlost svých pohybů. „Jo, jo, kurva… Tomi!“
Tom ruku stáhl a položil mu ji na břicho, čímž zklidnil jeho pohyby. „Ach,“ zakňučel Bill a hruď se mu prudce zvedla. „Nemůžeš přestat, ne teď, nemůžeš… teď… ne,“ žvatlal, oči měl zavřené a čelo nakrčené.
„Dej mi chvilku a já ti dám něco lepšího.“ Tom ho políbil na vnitřní stranu stehna a popadl krém. Vymáčkl si štědré množství do ruky a tu si omotal kolem penisu. Rychle ruku sevřel v pěst a rozetřel krém po celém těle. Tom si nemohl pomoct, ale nad obrazem, který měl před sebou, zasténal. Vypadalo to, jako by se Bill vznášel v oblacích. Nohy měl dychtivě roztažené, oči pevně zavřené a čelo svraštělé, jako by se usilovně soustředil. Jeho rty byly lehce roztažené a téměř s každým nádechem vydávaly tiché, kňouravé zvuky.

„Pojď sem.“ Tom vsunul ruku pod Billova záda a přitiskl si ho k tělu. Klečel na posteli a Bill mu okamžitě vlezl do klína a ovinul nohy kolem Tomova pasu.
„Teď, teď, teď,“ zašeptal Bill a s každým slovem se proti Tomovi pohupoval.
Tom zasténal, chytil Billa za zadek a trochu ho nadzvedl. „Chci, aby sis na mě sedl,“ zašeptal Billovi do ucha. „Chci, abys měl pod kontrolou tempo, abys mohl přestat, kdyby to bolelo, okay?“ Bill zběsile přikývl a chytil Tomův hrdě stojící penis. Posunul se níž, až ucítil, jak se špička dotýká jeho dírky, a položil kolena kolem Tomových boků. Když byla poloha správná, pustil Tomův penis a pevně objal bratra kolem krku.
„Teď,“ zašeptal, opřel se čelem o Tomovo a ten přikývl. Bill pomalu klesl a ucítil, jak se kluzká špička protlačuje přes odpor jeho vchodu. Billovy nádechy byly rychlé, krátké a slyšitelné, když se kolem Tomova penisu nekontrolovaně stahoval a uvolňoval.

Tom zaťal zuby a zaklonil hlavu, když bojoval s nutkáním přirážet do slastného tepla nad sebou. Bill byl tak těsný, že něco takového ještě nikdy nezažil, a cítil, jak bratrovy svaly pracují kolem jeho penisu. Bill si opřel čelo o Tomovo rameno a dál dosedal na jeho tvrdý úd.
Bolelo to, samozřejmě, ale ne tolik, aby ho to donutilo přestat. Věděl, že jakmile bude na Tomovi sedět úplně, a jakmile si zvykne na to, jak moc ho roztahuje, přijde rozkoš. Už teď cítil, jak se mu tělem rozlévají lehké pocity rozkoše, ale věděl, že budou ještě mnohem silnější. Tom hluboce zasténal, když se Billův zadek přitiskl k jeho stehnům, zatímco na něj úplně dosedl. Teplo a tlak kolem jeho citlivého penisu byly neuvěřitelné, dokonalé. Oba seděli bez hnutí; Tom se neodvažoval pohnout a Bill se snažil popadnout dech a připravoval se na pohnutí.

„Jsi v pohodě?“ Políbil ho na ucho Tom. Bill přikývl a ztěžka dýchal nosem. „Jsem moc hluboko?“ Zeptal se Tom roztřeseně a položil Billovi ruku na tvář. Bill zavrtěl hlavou a zabořil tvář do záhybu Tomova krku. Zkusmo jemně zavrtěl boky a kousl Toma do ramene. Tom zasyčel směsicí rozkoše a bolesti a zaryl své krátké nehty do Billových boků. „Kurva.“
Bill se zachvěl a znovu zavrtěl boky, ale tentokrát silněji. Ucítil, jak se v něm Tom pohnul, a vydal ze sebe tiché, roztřesené zasténání. Měl pocit, že se jeho celé tělo chvěje, uvnitř i navenek; dokonce i hlas se mu třásl.
Stále cítil bolest, ale rozkoš převládala. Jakmile se začal pohybovat, nemohl přestat, jelikož to bylo tak neskutečně příjemné. Neustále kroužil boky a cítil, jak se jeho vlastní penis otírá o Tomovo břicho.
Tom pevně držel Billovy boky a pomáhal mu pohybovat se ve stálém rytmu. Brzy se místnost naplnila sténáním, vzdechy a občasným zakňučením, které uniklo z Billových rtů. Bill se však nespokojil s obyčejným, ale slastným třením, které způsobovaly jeho pohyby; chtěl, aby Tom znovu zasáhl to místo.

„Tome.“ Přestal se hýbat. „Tome, najdi ho, prosím.“ Chytil Toma za ramena. „Potřebuju tě cítit hlouběji.“
Tom zasténal, rozhodně mu to nemusel říkat dvakrát. Držel Billovy boky na místě a přirážel, aby se ještě víc ponořil do toho těsného tepla.
Bill hlasitě zasténal a zaklonil hlavu. „Skoro, skoro.“
Tom akci zopakoval, přirazil silněji, až Bill vykřikl. „Jo! Jo, přesně tam, kurva.“
Tom znovu přirazil, a tentokrát Bill současně zatlačil boky dolů.
„Kurva,“ zasténal Tom a zaryl své krátké nehty do Billovy kůže. Věděl, že Bill bude mít zítra modřiny, ale prostě si nemohl pomoct. Pokračoval v přirážení ve stálém tempu, zatímco Bill poskakoval na jeho klíně a vycházel vstříc každému jeho přírazu.
„Víc, víc, víc.“ Sladká mantra opouštěla Billovy boky v rytmu Tomových přírazů. Tom dokázal sám trefit jeho místečko, ale věděl, že kdyby se snažil, mohl by ho Tom trefit silněji a častěji.  „Hlouběji,“ zakňučel Bill zoufale.

Z Tomových úst se vydralo téměř zvířecí zavrčení a zatlačil Billa na záda. Bill obtočil nohy kolem Tomova pasu, když do něj Tom okamžitě opakovaně bušil a s každým přírazem zasáhl přesně Billovo místečko. „Oh, kurva, jo,“ zasténal Bill, zatímco Tom do něj přirážel rychleji a rychleji. Zaryl své dlouhé nehty do Tomových ramen a táhl je po jeho zádech, zanechávaje za nimi červené stopy.
Billův penis byl uvězněný mezi jejich kluzkými těly a s každým přírazem se otíral o Tomovo a jeho břicho. Byl blízko; cítil, jak se blíží jeho orgasmus, a věděl, že se brzy udělá.
Tom se sklonil a políbil Billa na rty. Vrazil mu jazyk do úst, a zároveň přirážel na Billovu prostatu. Bill se prohnul a chraptivě vykřikl, když se udělal na jeho i Tomovo břicho a část vystříkla i na jeho hruď.
Tom zpomalil své přírazy a pomohl Billovi vychutnat si jeho orgasmus. Bill sténal při každém něžném přírazu a Tom se málem udělal, když Bill stáhl svaly kolem jeho penisu. „Ach bože,“ zasténal Bill a přitiskl svou tvář do polštáře. „Tak dobrý,“ zamumlal, „tak, tak dobrý.“

Tom se sklonil, aby políbil Billa na krk, a začal zrychlovat své přírazy, ale Bill ho zastavil.
„Ne,“ Bill přitiskl ruku na Tomovu hruď. „Chci tě ochutnat, říkal jsi, že tě můžu ochutnat.“
Tom na něj zmateně zíral a zklidnil své pohyby. „Rychle,“ pobídl ho Bill. Věděl, že Tom je blízko, a chtěl ho donutit, aby se udělal hned.
Tom beze slova vytáhl svůj penis a posadil se na paty. Bill se rychle otočil a lehl si na břicho, zatímco svůj obličej ponořil do Tomova klína. Vzal Toma celého do úst, čímž mohl ochutnat sám sebe i Toma; Tomova chuť tam byla pořád.
Silně sál, kroužil jazykem kolem žaludu a rukou hladil Tomovy koule.
Tom hlasitě zasténal a zabořil ruku do Billových vlasů. Hladil ho po hlavě, zatímco Bill pracoval na jeho penisu.
„Ach bože, už, už,“ zasténal Tom a přirážel do Billových úst, když se udělal.
Bill rukou vyždímal Tomův penis a vysál ho do sucha. Polkl všechno, co mu Tom naložil, a dokonce mu ta slaná, hořká chuť chutnala, jelikož patřila Tomovi. Pustil Toma z úst, ale okamžitě vcucl vrcholek zpátky a sál ho; ještě nechtěl přestat.
Tom usykl a trhl boky dozadu, když Bill jeho přecitlivělý vrcholek opět nasál. „Dost,“ vydechl a držel Billa za ramena. Bill ho naposledy vysál, vychutnával si jeho chuť, a pak se posadil.

Hřbetem ruky si otřel ústa a usmál se na Toma, ale okamžitě ztuhl, když uslyšel, jak se dole zabouchly vchodové dveře. Tom zasténal, když uslyšel hlučný příchod jejich kamarádů z kapely. „To se museli vrátit zrovna teď?“
„Hlavně, že nepřišli dřív,“ řekl mu Bill tiše a doufal, že nepůjdou nahoru.
Zamkli sice dveře a Géčka byla nejspíš opilá, ale kdyby se dostala nahoru, nešla by spát dřív, než by dvojčatům jako vždycky povyprávěla o své úžasné noci.
Uslyšeli nějaký šramot, nejspíš z kuchyně, a Bill ucítil ruku na stehně.
„Odkdy tohle cítíš?“ Zeptal se ho Tom a láskyplně jej pohladil po stehně a koleni.
Bill se na něj podíval a pokrčil rameny. „Už pár měsíců, přestal jsem to počítat,“ přiznal tiše. „A ty?“ Zeptal se.
Tom mu stiskl koleno. „Už dlouho,“ přiznal. Věděl, že k Billovi začal něco cítit ještě dřív, než Bill začal o svém bratrovi přemýšlet tímhle způsobem. Tom to tak cítil už více než rok, ale jak dlouho přesně, to nevěděl.

„Jak to, že jsme si toho nikdy nevšimli?“ Zeptal se ho Bill tiše.
Tom pokrčil rameny. „Já nevím, asi jsme byli slepí.“
„Ale jak jsi na to přišel? Jak jsi to nakonec zjistili?“
Tom polkl. Jak mu měl vysvětlit, že ho viděl v darkroomu a slyšel ho sténat jeho jméno? Musel mu to ale říct, už mu nehodlal více lhát.
„Já… viděl jsem tě v darkroomu s tím chlapem a slyšel jsem tě,“ poslední část zašeptal.
Billovy oči se rozšířily. „Co… jak?“ Zeptal se nedůvěřivě.
Tom prudce vydechl. „Když jsme tady, dost často tam chodím. Před časem mi o tom místě Andy vyprávěl a já se rozhodl, že se tam podívám.“
Bill nestačil zírat. „Ty tam chodíš? Jakože pořád?“
„Ne pořád,“ zavrtěl Tom hlavou. „Ale chodím tam často – chodil jsem tam kvůli tobě, protože jsem věděl, že moje city jsou špatný, a chtěl jsem na tebe zapomenout, ale nikdy to nefungovalo.“

Bill se roztřeseně nadechl. Jejich city byly špatné… špatné, to slovo bolelo.
„Takže… takže jsi mě slyšel a- a pak sis uvědomil, že k tobě něco cítím a…“
Tom přikývl. V domě bylo ticho a dvojčata věděla, že Géčka musela usnout na pohovce. Díky bohu.
„Proč jsi mi to neřekl dřív?“ Zeptal se Bill. „Proč jsi mi to neřekl, když jsem ti řekl, že se mi líbí kluci?“ Zeptal se Bill.
„Já… nebyl jsem si úplně jistej, Bille, myslel jsem si, že si se mnou možná můj mozek pohrává, že jsem si to možná jen představoval a chtěl jsem nejdřív vidět, jak na mě reaguješ, abych si byl úplně jistej.“ Chytil ho za ruku a pevně ji stiskl. „Mrzí mě, že jsem ti to neřekl hned, jak jsem se to dozvěděl.“
Bill si povzdechl. „Ne, to je v pohodě, já jen…“
„Co?“
„Jak to uděláme?“ Zašeptal Bill.

Často si představoval, jak jsou s Tomem spolu, často přemýšlel o tom, jaké by to bylo, a vždycky si představoval, jak jsou šťastní. Ale teď to bylo skutečné a otázka zněla, jak to bude? Jak to udělají?
„Jak to myslíš?“ Zeptal se Tom znepokojeně a v očích se mu zaleskl střípek paniky.
„Géčka, naši, Andy, David, média – celý svět!“ Bill vytáhl svou ruku z Tomovy a obě si je položil na tváře. „Nikdo se to nesmí dozvědět, nikdo.“
„Nemusí to vědět! Můžeme to utajit, můžeme se skrývat.“ Tom vzal Billovu ruku zpátky do své.
„Ale já to nechci tajit, Tome,“ postěžoval si Bill. „Nevím, jestli to dokážu. A co když na to někdo přijde? Co pak? Co bude?“
„Pššš,“ utišil ho Tom a pohladil ho po tváři. „Uklidni se, Bille.“ V Billových očích se zaleskly slzy a hrozilo, že začnou téct. „Andy už to ví.“
Bill ztuhl.

„On to ví. Ví to a nevadí mu to. Nikomu to neřekne. Můžeme být, jací chceme, kdykoli jsme s ním. Kdyby toho na nás bylo moc, můžeme si s ním o tom promluvit a vždycky vedle sebe budeme mít ještě někoho dalšího.“ Vložil Billovi polibek na čelo. „Bude to v pohodě.“
Bill si povzdechl a zavřel oči. „Já nevím,“ zamumlal a palcem pohladil Tomovu ruku. Odtáhl se a pohladil Toma po tváři. „Já nevím, Tome,“ řekl a vstal z postele.
„Počkej,“ chytil ho Tom za zápěstí. „Kam jdeš?“
„Já… já… musím přemýšlet, Tome, můžeš zůstat tady a já budu spát u tebe v pokoji,“ přinutil se k malému úsměvu a otočil se.
„Ne,“ zatahal ho Tom za paži a stáhl si ho na klín. „Neopouštěj mě, Bille, prosím,“ zašeptal mu do ucha a objal Billa kolem břicha. „Miluju tě.“
Billova víčka se zachvěla a on se roztřeseně nadechl. „Já… já…“
„Miluju tě, Bille,“ zopakoval Tom a pevně ho objal.
Bill se v objetí uvolnil a opřel se zády o Tomovu hruď. „Taky tě miluju,“ zašeptal.
Tom ho políbil na rameno. „Zvládneme to, zvládneme všechno. Dokud budeme spolu, zvládneme to.“
Bill přikývl a snažil se zamrkat slzy. „Jo.“

„Nenechám tě odejít, ne teď,“ přitiskl ho Tom k sobě. Jeho klín se opíral o Billův zadek a on si nemohl pomoci, ale cítil se vzrušený. „Neopouštěj mě,“ zašeptal.
Bill cítil, jak ho Tom tlačí svým penisem do zadku, a vlastně se mu nedivil, i on sám začínal být tvrdý. „Neopustím tě,“ slíbil a pohupoval se na jeho klíně.
Tom zalapal po dechu a zabořil obličej do Billova krku. „Bille…“
„Neopustím tě,“ zopakoval Bill a přirazil boky.
Tom zasténal a zaklonil hlavu dozadu; chytil Billa za boky a pomohl mu nabrat stálý rytmus. Netrvalo dlouho a jeho erekce byla tvrdá a hrdě se tyčila.
Bill cítil, jak mu Tomův penis klouže mezi půlkami, pokaždé, když se zhoupl dozadu. „Tomi, já chci… znovu.“
„Já taky, já taky,“ políbil Billa na čelist.
Bill otočil hlavu a zachytil Tomovy rty. Jejich jazyky si chaoticky vklouzly do úst. „Pomoz mi,“ vydechl Bill Tomovi do úst a lehce se nazvedl z Tomova klína.
Tom ho držel za boky, aby ho udržel v klidu, a než se nadál, byl jeho penis zcela obklopen Billovým těsným teplem. Tom se ztěžka kousl do rtu, aby potlačil sténání, a Bill udělal totéž a zakňučel. Bolelo ho to, ale bylo mu to jedno, chtěl to znovu.

„Musíme… musíme být potichu,“ zašeptal Bill a už lapal po dechu.
Tom přikývl. „Budeme potichu.“ Políbil Billa na tvář a ovinul ruce zpátky kolem bratrova břicha a přitiskl ho k sobě. Bill zaklonil hlavu dozadu k Tomovu rameni, a začal pomalu kroužit boky. Tom tvrdě políbil Billův krk a zabránil, aby mu ze rtů unikl jakýkoli zvuk. Sjel rukou k Billovu penisu a pomalu ho hladil. Bill tiše zasténal a prohnul se v zádech, čímž Toma pohltil hlouběji. Přitiskl svou tvář na Tomovu a začal se trochu nadzvedávat. Tiše poskakoval v Tomově klíně a jediný zvuk byl jejich hlasitý dech a otírání kůže o kůži. Oba byli ještě citliví z úžasného sexu, který před chvílí prožili, a Bill měl pocit, že v sobě cítí Toma ještě mnohem intenzivněji než předtím.

„Oh jo,“ vydechl Bill tiše, když se Tom dotkl jeho místečka. Zůstal v tomto úhlu a neustále kroužil boky, což způsobilo, že se Tomův penis opakovaně otíral o jeho prostatu. Bill zasténal hluboko v krku, Tom zrychlil pohyby pravé ruky a ztěžka dýchal Billovi do ucha.
„Už budu,“ vydechl Tom a jeho rty se dotkly Billova ucha. Bill přikývl a kousl se do rtu. Nadzvedával se a kroužil boky, přičemž slastně dosedal na Tomův penis svou prostatou. Tomova ruka kolem Billova penisu se sevřela, trhl sebou a udělal se hluboko do Billova těla. Kousl Billa do ramene, když jeho tělem procházely vlny orgasmu.
Billovy rty se roztáhly v tichém zasténání. Tomův penis se tlačil přímo na jeho místo a pocit, jak se v něm rozlévá Tomova teplá tekutina, mu stačil k tomu, aby dosáhl orgasmu. Jeho tělo se prudce otřáslo, když se tvrdě udělal do Tomovy ruky.

Tom cítil, jak se mu teplo přelilo přes prsty, a zpomalil své pohyby. Pustil Billův penis a přitiskl si ho do pevného objetí ke své vlhké hrudi. Stále ještě cítil, jak se Billovy svaly pohybují kolem jeho citlivého penisu; pravděpodobně ještě prožíval poslední záchvěvy svého orgasmu. Když se Bill v jeho náručí úplně uvolnil, Tom ho políbil na rameno, vzal ho za boky a snažil se ho zvednout ze svého klína.
„Ne.“ Bill silně přitlačil boky zpět a chytil Tomova zápěstí. „Neopouštěj mě, Tome, prosím,“ zopakoval tiše bratrova slova.
Tom se zachvěl a pustil Billovy boky. „Okay,“ zašeptal. Pevně objal Billa kolem ramen a vmanévroval je oba na postel, aniž by z něj vytáhl svůj penis. Hodil přikrývku přes jejich mazlící se těla a položil si ruku přes Billův pas.
„Dobrou noc,“ zašeptal Billovi do ucha a políbil ho na tvář.
„Dobrou,“ přitiskl se Bill ještě blíž k tělu svého dvojčete a cítil v sobě každý centimetr Toma.
A tak usnuli spojeni způsobem, jakým vždycky chtěli být, způsobem, který překonával, ale nenarušoval jejich bratrské pouto.

KONEC

autor: Sapere aude
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics