Come In From The Cold 5.

autor: AshesPashes

Zavřené dveře, otevřené okno

Bill se zabořil do záhybu teplého krku, ke kterému tiskl svůj obličej, a nadechl se. Pomalu otevřel oči a spatřil opálený krk s několika pihami. Chtěl je čarami spojit, ale řekl si, že bude lepší muže vedle sebe neprobudit.
Otočil se k budíku na nočním stolku opodál a všiml si, že je po deváté ráno. Nathan bude za chvíli vzhůru, pokud se tak už nestalo, a on nevěděl, jak by svou nepřítomnost vysvětlil.
Bill opatrně a tiše vyklouzl z postele a sebral si boty a mikinu. Zamířil ke dveřím, a jakmile jimi prošel, co nejtišeji je za sebou zavřel. Obul si boty, hodil na sebe mikinu a prsty si trochu prohrábl vlasy. Netušil, jak vypadá, ale doufal, že nevypadá rozcuchaně, jako by se právě probudil.

Bill došel k výtahům a zmáčkl tlačítko svého patra. Dveře se zavřely a Billovi se na tváři rozlil široký úsměv. Strávil noc s Tomem. Tom ho políbil a on mu polibek opětoval; užíval si to. Bylo mu s Tomem tak dobře, a i když to byl jen prázdninový úlet, otevřelo mu to oči. Tom byl starostlivý, milý a pozorný. Všechno, co Nathan nebyl. Až se vrátí do běžného života, s Nathanem to ukončí.
Bill tiše otevřel dveře svého apartmá a chtěl se vplížit zpátky do postele, když vtom uslyšel Nathanův hlas z koupelny.
„Kde jsi byl?“
Bill ztuhl jako dítě, které právě přistihli, jak se plíží po večerce domů. Netušil, jak dlouho byl Nathan vzhůru nebo kdy si uvědomil, že je Bill pryč. „Šel jsem si ven zakouřit a na chvíli si sednout dolů. Vím, jak moc to nemáš rád, tak jsem se tam trochu zdržel, abych tolik nesmrděl.“ To byla jen poloviční lež, ne?
„To je tak nechutnej zlozvyk, Bille. Myslel jsem, že se snažíš přestat.“
„Ne, ty chceš, abych přestal. Snažím se ve tvý přítomnosti kouřit míň. Napadlo tě někdy, že možná potřebuju kouřit víc jen proto, abych si nevytrhal všechny vlasy, když jsem s tebou?“

Bill přemýšlel, kde se v něm ta jedovatost vzala. Dramaticky oddupal do ložnice a zabouchl dveře. Jeho triumfální odchod neměl dlouhého trvání, když Nathan vstoupil dovnitř dveřmi koupelny.
„Co máš za problém, Bille?“ Zeptal se a postoupil dál do místnosti.
„Můj problém je, jak se ke mně chováš. Pořád mě ponižuješ a hádáš se se mnou kvůli naprostým blbostem. Jako například, že místo lyžování jezdím na snowboardu; koho zajímá, co z toho dělám? Smyslem tohohle výletu bylo, abychom někam vyrazili a něco společně podnikli, a ty ani nemáš trpělivost mi to ukázat a rušíš naše rande. Navrhl jsem, abychom si půjčili sněžný skútry, a ty jsi řekl, že chceš jen lyžovat. Už mě to celé nebaví, Nathane. Už mě unavuje, jak se snažím zvládat tvoje výkyvy nálad. Už prostě dál nemůžu.“
Bill prošel kolem Nathana do koupelny. Zamkl dveře a přešel k druhým, aby zamkl i ty. Opřel se o tvrdé dřevo.
„Tolik k tomu čekání, až dovolená skončí,“ řekl si Bill pro sebe nahlas.

Pustil vodu ve sprše a svlékl se. Jeho tričko bylo cítit po Tomovi a on ho chvíli očichával, než ho odhodil na podlahu. Sprcha byla božská a pulzující sprchová hlavice odbourala část napětí, které pocítil od chvíle, kdy vstoupil do místnosti. Věděl, že si bude muset s Nathanem znovu promluvit, ale právě teď na to myslet nechtěl. Právě teď přemýšlel o tom, jestli se s Tomem dneska ještě uvidí.
Bill se rychle osprchoval a omotal si kolem pasu ručník. Potřeboval se trochu osušit, než si oblékne termoprádlo a vyrazí na svah. Jakmile odemkl dveře, vstoupil do velké koupelny i Nathan. Objal Billa kolem ramen a přitáhl si ho k sobě.
„Omlouvám se, zlato. Slyšel jsem, co jsi říkal, a měl bych brát větší ohled na tvoje přání. Mrzí mě, že jsem se v posledních dnech choval jako kretén. Prostě jsem strašně žárlil. Chci tě jen pro sebe a štve mě, když se na tebe ostatní dívají.“
„Ne, Nathane, takhle to není. Ty jsi kretén pořád. Myslel jsem, že je to možná stresem kvůli tvý práci, ale není. Takový jsi vždycky a vždycky budeš. Mám v plánu tady zůstat po zbytek dovolené, a jestli to máš v plánu i ty, tak si musíš sehnat jiný pokoj.“
Bill se vytrhl z Nathanova sevření a vběhl do ložnice.

„Vyhazuješ mě jen tak z našeho pokoje? Bez toho, abychom si promluvili? Prostě konec?“
„Přesně tak, Nathane. Není o čem mluvit. Už s tebou nechci být a nic z toho, co mi řekneš, můj názor nezmění. Je konec.“
Bill si začal natahovat džíny a svetr, který si sbalil, aniž by úplně věnoval pozornost tomu, co na sebe hází. Než otevřel dveře koupelny, lehce se nalíčil. Chtěl se obléknout a poté zamířit na snídani dolů do kavárny, místo, aby si něco objednal na pokoj.
„Ty jsi tak zatraceně tvrdohlavej,“ vykřikl Nathan. „Proč si o tom se mnou nemůžeš prostě promluvit a být rozumný?“
Bill neodpověděl. Jen popadl svou velkou kabelku a nacpal do ní důležité věci. Nevěřil Nathanově náladě. Poslední, co chtěl, bylo vrátit se do pokoje a zjistit, že Nathan něco provedl s jeho šperky nebo že si jeho iPod zaplaval v záchodě. Notebook si na dovolenou nevzal, takže jeho taška nebyla těžká. Bill přešel ke dveřím a otevřel je.
„Jdu dolů na snídani. Chci, abys byl pryč, než se vrátím.“
„Prostě bych se měl sbalit a odjet, aby ses neměl jak dostat domů,“ zamračil se Nathan.
„Jen do toho. Vlastně bys mi tím hodně věcí usnadnil. Věř mi, že já se domů v pohodě dostanu.“
Bill za sebou zabouchl dveře a tvrdě zmáčkl tlačítko výtahu.

***

Bill po celou dobu snídaně seděl a zuřil. Byl naštvaný jak na sebe, tak i na Nathana. Byl hloupý, když si myslel, že se z Nathana vyklube skvělý člověk s laskavým srdcem, který potřebuje jen trochu odpočinku. Byl to skrz naskrz idiot. Bill byl frustrovaný a trochu napjatý, ale věděl, že až se dostane ven, vyčistí si hlavu a bude se cítit o něco lépe.
Vstal od stolu, zaplatil útratu a dal spropitné číšníkovi, který byl tak laskavý, že ho nechal při jídle o samotě, když si všiml, jak moc je zamyšlený. Když došel do svého pokoje, Nathan tam nebyl, ale jeho kufry ležely sbalené u dveří. Dole v hale ho neviděl, ale pravdou bylo, že ho ani nehledal.
Rychle se převlékl do termoprádla, oteplováků a bundy. Chystal se půjčit si prkno a vyrazit na chvíli ven. Všiml si, že přes noc napadlo docela dost sněhu, ale ani to lidem nebránilo, aby si užívali počasí. Všiml si několika zaměstnanců s lopatami, kteří pobíhali kolem a snažili se odklidit chodníky a další cesty.

Jakmile měl Bill připevněné prkno k nohám, zapomněl se podívat po Tomovi a ztratil se ve snowboardování. Opravdu mu to pomohlo vyčistit si hlavu a uvolnit se. Zapomněl na svou hádku s Nathanem a na následky, s nimiž se nejspíš bude muset potýkat týden nebo dva po návratu do skutečného světa. Byl si jistý, že až se vrátí domů, bude se ho Nathan snažit zatlačit do kouta, aby si promluvili.
Bill byl na úbočí hory už hodinu a půl. Udělal si pár přestávek, aby se napil, když mu Tomův hlas v duchu připomínal, aby zůstal hydratovaný. Měl studené tváře a rozhodl se, že hodina a půl mu prozatím stačí. Když bude chtít, může se později vrátit.
Bill procházel kolem kavárny a napadlo ho, že by bylo fajn dát si šálek horké čokolády, kterou by si mohl nahoře vychutnat, než se osprchuje a převlékne. Stál u malé vychystávací stanice stranou od pokladny, když ucítil, jak se mu teplé prsty otřely o zátylek, přímo nad znakem, který tam měl vytetovaný. Po zádech mu přeběhl mráz, když se otočil a podíval se na usmívajícího se Toma.

„Ahoj,“ řekl Tom tichým hlasem.
„Ahoj,“ usmál se Bill. „Jak se máš?“
„Docela dobře. Ale měl bych se ještě líp, kdybych se dnes ráno neprobudil sám.“
„Promiň, musel jsem se vrátit do svýho pokoje.“ Billova nálada opět potemněla a Tom poznal, že něco není v pořádku.
„Co se děje? Lituješ toho, že jsi se mnou včera večer zůstal?“ Tom si nervózně hrál s piercingem ve rtu a čekal na Billovu odpověď.
„Ne, o tohle vůbec nejde,“ ujistil ho Bill a sáhl po svém pití, které měl položené na pultu. „Půjdu se nahoru osprchovat, převléknout se a tak, a pak můžu klidně přijít do tvého pokoje a promluvíme si.“
„Budu tam na tebe čekat.“
Tom pomalu přejel prsty po Billově paži. Nechtěl riskovat, že je Billův přítel uvidí, jak se líbají. Už takhle by se vlastně líbat neměli, jelikož Bill s někým chodil, ale jeho rty pro něj byly teď, když je ochutnal, prostě neodolatelné. V tom krátkém doteku kůže Bill pocítil s Tomem takové spojení, jaké necítil s nikým jiným. A bylo to pro něj mnohem víc než jen dotek.

***

Když se Bill vrátil do svého pokoje, našel Nathana stát v obýváku se zkříženýma rukama. Vypadalo to, jako by čekal, až se Bill objeví.
„Proč jsi ještě tady?“ Zeptal se Bill trochu podrážděně.
„Mám jinej pokoj, ale než odejdu, chtěl jsem se ujistit, že tohle je přesně to, co chceš.“
„Ano, Nathane. Tohle je to, co chci. Jsem si tím naprosto jistej.“
„Bylo nám spolu dobře, Bille, nenič to.“
„Ne, to vážně nebylo. Jsi tak povýšený a prostě zlý. Už s tebou nechci být. Prostě si vezmi kufry a jdi.“
„Bille, miluju tě. Tohle nám nedělej.“ Nathan udělal pár kroků k Billovi a přejel mu rukou po paži na stejném místě, kde se ho ještě před pár minutami dotýkal Tom, ale Nathan ho chytil za zápěstí. Bill necítil to samé, jako když se ho dotýkal Tom.
„Já nemůžu, Nathane. Prosím, jdi.“ Bill vytrhl ruku z Nathanova sevření a přesunul se do ložnice, aby si svlékl bundu a oteplováky. Svlékl se, šel do koupelny a znovu zamkl oboje dveře pro případ, že by Nathan skutečně neodešel.

Bill vklouzl do sprchy a nechal stékat vodu po svém těle, aby uvolnila bolavé svaly i mysl v oblaku páry. Když Bill vyšel ze sprchy, upravil si vlasy a nalíčil se o něco výrazněji než po celou dobu cesty. Věděl, že si nebude nasazovat brýle ani čepici, a chtěl, aby ho Tom viděl plně nalíčeného. Když vyšel z koupelny jen v županu, rozhlédl se po místnostech apartmá a zjistil, že Nathan i jeho zavazadla jsou pryč. Úlevně si povzdechl a šel se obléknout. Vybral si těsné černé kalhoty se zipy po celých nohavicích, černé tričko s potiskem a navrch si hodil tenkou koženou bundu.
Ještě jednou zkontroloval v zrcadle svůj vzhled, a pak zamířil ven z pokoje. Než se vydal k Tomovi, zastavil se na recepci a požádal je, aby mu změnili kód pokoje a přeprogramovali klíč. Také je požádal, aby k jeho pokoji nevydávali žádné jiné klíče. Recepčnímu trvalo jen několik minut, než klíče překódoval. Recepční Billovi s úsměvem nabídl nový klíč a Bill se okamžitě vydal do Tomova pokoje. Těch několik minut stání u přepážky nijak nezmírnil to, jak moc byl na Nathana naštvaný, a právě teď si nepřál nic jiného než být v přítomnosti někoho, kdo bude mít mnohem větší pochopení, než kdy Nathan měl.

***

Bill rychle zaklepal na Tomovy dveře a trvalo jen chvilku, než je dredař otevřel. Bill se na něj vrhl, objal ho kolem krku a tvrdě ho políbil. Otevřel ústa, aby mohl jazykem přejet po Tomových hebkých rtech. Tom mu polibek opětoval a dovolil mu, aby polibek vedl. Otevřel ústa, aby Billovi dovolil ochutnat ho a hrát si s jeho jazykem.
„Jděte do pokoje.“ Uslyšel Tom někoho zakřičet a neochotně přerušil polibek. Byl to Georg, který právě vycházel ze svého pokoje.
„Nežárli, kreténe,“ opáčil Tom.
„Žárlím, protože ty máš dneska volno a já jdu hlídat diamantovej svah. Doufejme, že bude sněžit jen tak lehce jako teď.“
„Tohle je Colorado, nikdy nevíš, jaký bude počasí, ani kdy se změní.“
„Jako bych to nevěděl,“ povzdechl si Georg.
„Bav se,“ dodal Tom sarkasticky s posměškem a zatáhl Billa do pokoje, aby zavřel dveře.

„Jak se máš? Vypadáš trochu líp,“ řekl Tom, jakmile byli uvnitř.
„To je, ale o tom teď mluvit nechci.“
Bill se naklonil, aby znovu spojil jejich rty a tlačil Toma k posteli. Ten se znovu odtáhl a podíval se na Billa.
„Bille, tohle bychom neměli. Máš přítele.“
„Seru na Nathana,“ řekl Bill a znovu Toma tvrdě políbil na rty.
Tom se nechal Billem zatlačit k posteli. Bill se přitiskl k Tomovi tak blízko, jak jen to bylo fyzicky možné, a Tom pevně sevřel Billovy štíhlé boky. Ucítil, jak jeho lýtka narážejí do postele. Bill si všiml, že dosáhli vytouženého cíle, a strčil Toma dolů, aby si sedl na matraci.
Bill sáhl po lemu Tomova svetru a přetáhl mu vlněný oděv přes hlavu, hodil ho směrem ke křeslu v rohu a bylo mu jedno, jestli se trefí, nebo ne. Bill přitlačil Toma na záda a obkročmo si na něj sedl, přičemž stále lehce pohupoval boky. Tomovy ruce okamžitě znovu zamířily k jeho bokům a Bill se stydlivě usmál, když sáhl po lemu vlastního trička. Bill si ho rychle sundal a Tom zvedl ruku, aby Billa pohladil přes bok, a prsty lehce přejel přes tetování, které tam měl. Přesunul ruku nahoru až k Billovu krku a stáhl ho dolů, aby měl opět nadosah jeho šťavnatá ústa.

Bill dychtivě přiložil své rty k Tomovým a vsál jeho piercing do úst. Bill dál nemilosrdně pohyboval boky proti Tomovým a rozdmýchával plamen jeho vzrušení. Kdyby v tom pokračoval ještě déle, nedokázal by se Tom ovládnout.
„Ngh, Bille,“ zasténal Tom, když Bill dál pohyboval boky proti Tomovým a jeho pevný zadek se pohyboval po Tomových slabinách.
Než si Bill uvědomil, co se děje, Tom pevně sevřel Billův pas a změnil jejich polohu tak, že se ocitl pod blonďákem. Tom se pohodlně uvelebil mezi Billovýma nohama, které se mu při otočení omotaly kolem pasu. Tom se svými boky otřel o Billovy a odměnou mu bylo hluboké zasténání. Tom pohyb zopakoval, když sklonil hlavu a vzal do úst jednu z Billových bradavek.
Bill se prohnul v zádech, znovu hlasitě zasténal a nabídl svou odhalenou kůži k dalším polibkům a dotekům.
Tom přerušil polibek a podíval se na Billa, jehož rty se vyzývavě roztáhly, jak těžce oddechoval.

Tom se ovládl a promluvil. „Bille, seš si jistej, že to chceš?“
„Chtěl jsem to udělat od chvíle, kdy jsem tě poprvé uviděl vejít do haly. Tak moc tě chci.“ Bill nadzvedl boky, aby Tomovi ukázal, jak moc je vlastně ochotný.
Tom snadno rozeznal bouli v Billových kalhotách na svém nahém břiše a netoužil po ničem jiném než sáhnout Billovi do kalhot a hladit jeho délku, dokud se neudělá. Místo toho Tom krátce políbil Billa na rty. „Hned jsem zpátky,“ zašeptal, když se od Billa odlepil a zamířil do jen pár metrů vzdálené koupelny.
Bill se opřel na loktech a viděl, jak se v koupelně rozsvítilo světlo a následoval zvuk otevíraných zásuvek. Tom byl ve vteřině zpátky a znovu klečel na posteli mezi Billovýma nohama. Něco položil na postel a pak sáhl po knoflíku na Billových džínách. Bill nad Tomovým tázavým pohledem přikývl a Tom knoflík rozepnul. Rozepnul zip a dával pozor, aby nepořezal Billovu citlivou kůži. Bill zvedl boky, když mu Tom začal sundávat těsné kalhoty a stáhl je z Billových dlouhých nohou.

„Sundej si i svoje,“ řekl Bill zadýchaně, když Tom kalhoty odhodil.
Stál u nohou postele, díval se na Billa a jeho oči přistály na jeho erekci, která se napínala na těsné šedé látce boxerek. Tom si olízl teplý kov ve rtu, rozepnul si vlastní kalhoty a nechal je spadnout, aby z nich mohl jednoduše vystoupit. Přesunul se zpátky na postel, znovu se položil na Billa a přitiskl jejich rty k sobě v pomalém smyslném polibku, přičemž se jejich boky znovu setkaly.
„Tome, prosím. Potřebuju tě,“ řekl Bill, přerušil polibek a vsunul ruku pod gumu Tomových boxerek. Obtočil ruku kolem jeho penisu a několikrát pevně pohnul rukou, za což se mu dostalo zasyčení rozkoše.
Tom se odtáhl, takže opět klečel mezi Billovýma nohama, a začal pomalu stahovat Billovy boxerky. Jeho erekce se uvolnila a ze špičky mu unikaly první kapičky touhy. Tom se naklonil dopředu, olízl žalud Billova penisu a vychutnával si jeho chuť. Bill pohnul boky, jelikož chtěl víc, ale Tom se odsunul, aby si stáhl boxerky.

Bill uslyšel zvuk otvírání lahvičky, pokrčil kolena a roztáhl nohy. Trvalo jen chvilku, než ucítil Tomovy kluzké prsty u svého vchodu. Bez problémů pronikl do jeho těla a Bill chtěl okamžitě víc. Už dlouho po nikom tolik netoužil a nikdo ho tak nevzrušoval.
Tom pomalu zasouval a vysouval prst, druhou rukou putoval po Billově boku a podbřišku. Rychle zasunul druhý prst a pohnul jimi, aby Billa roztáhl a otevřel. Místnost naplnilo Billovo sténání rozkoše, když Tom zasunul třetí prst a setkal se jen s malým odporem. Billova záda se na posteli prohnula, když ho prstil, a Tom už nedokázal déle čekat, jelikož potřeboval být v Billovi.
Tom vytáhl prsty z Billova těla a sáhl po kondomu, který ležel na kraji postele. Pomocí zubů otevřel obal a naroloval si ho přes celou délku. Vzal ještě trochu lubrikantu a rozetřel ho po sobě, když se pomalu hladil, a pak se přesunul nad Billa. Zadívali se na sebe, když se špička dotkla jeho otvoru. Bill naklonil boky a Tom do něj pomalu centimetr po centimetru klouzal, což Billovi umožnilo si zvyknout.

Tom se naklonil dopředu, znovu spojil své rty s Billovými a pomalu pohyboval boky. Bill cítil teplo, dokonce i přes kondom, a neuvěřitelnou těsnost. Tom v něm chtěl zůstat zabořený navždy. Vytáhl se, takže uvnitř zůstala jen špička, a pak plynule zasunul zpátky. Jeho tempo bylo pomalé.
Dvojice našla snadný rytmus a společně směřovala ke stejnému cíli. Bill chytil Toma za boky, aby měl páku, a nadzvedl boky, aby přirazil k Tomovým. Cítil se tak dobře, jak ho naplňoval a zajížděl hluboko dovnitř, a tření, které jejich těla vytvářela na jeho tvrdý penis, bylo božské. Občas zasáhl Billovo místečko, ale nemířil přesně na ten uzlíček nervů, zatím ne; chtěl ty pocity prodloužit, jak jen to šlo.

Bill se zasténáním zaklonil hlavu a Tom to využil jako příležitost k líbání Billova štíhlého krku. Občas se zastavil na nějakém místečku a olízl nebo sál jeho alabastrovou kůži. Bill obtočil nohy kolem Tomova pasu a nechal druhého muže vklouznout hlouběji dovnitř.
Tom zrychlil tempo a začal mířit přímo na Billovu prostatu, takže muž pod ním při každém přírazu vykřikl. Uchopil Billův penis a začal ho honit v rytmu svých přírazů. Miloval pocit Billova hladkého penisu ve své ruce, když ho znovu a znovu svíral.
„Už jsem tak blízko, tvrději,“ žadonil Bill.
Bill nahradil Tomovu ruku na svém penisu svou vlastní a Tom se soustředil na to, aby do Billova těsného tělíčka přirážel silněji a rychleji. Bill pozoroval Toma přes zamlžené oči a rychle sebou trhl. Prsty se mu zkroutily a vydal přiškrcený sten, když se udělal přes břicho a Tomovu hruď.
Tom rychle přirážel do Billa a jeho vlastní uvolnění bylo velmi blízko. Bill se kolem něj slastně sevřel a přivedl ho k orgasmu. Tom se v Billovi žhavě udělal a zasténal při intenzivním orgasmu, který ho zaplavil.

***

Když se Tom vzpamatoval z uvolnění, jeho tělo stále ještě brnělo, když objal Toma kolem krku a tvrdě ho políbil, přičemž jejich těla zůstala spojená a blízko sebe. Líbali se ještě několik minut, než se Tom od jeho těla pomalu odtáhl a lehl si vedle něj.
Bill si lehl těsně vedle Toma. Cítil teplo a uvolnění. Tomova ruka přejížděla po Billově boku a on žasl nad tím, jak je jeho kůže hladká. Když se jeho prsty dotkly Billovy kyčle a stehna, Bill lehce cukl a Tom se podíval dolů, aby spatřil velkou fialovou modřinu, která se měnila v nechutně žlutozelenou barvu.
„Co se ti stalo s kyčlí?“ Zeptal se Tom. Oba museli být předtím příliš zaujatí, než aby si modřiny všimli.
„Když jsem se snažil naučit lyžovat, pořád dokolečka jsem padal.“
„Měl si uvědomit, že se na lyže nehodíš.“
„Upřímně řečeno, myslím, že s tím měla hodně co dělat i chyba instruktora. Nathan nebyl moc trpělivý a než mě poslal z kopce dolů, nedal mi tolik instrukcí, kolik bych si přál.“

Tom si povzdechl. „Budeš muset brzo odejít?“
„Chceš se mě snad zbavit?“ Zeptal se Bill se zdviženým obočím a šibalským úsměvem.
„Ne, ale pokud se brzo nevrátíš, nebude tě hledat?“
„Ne, proč by měl?“
„Protože kdybys byl můj přítel a já tě nemohl několik hodin najít, zatímco bychom byli na dovolené, rozhodně bych tě šel hledat.“ Tom přejel prsty po Billových vlasech a chtěl si zapamatovat každý okamžik pro případ, že by tohle bylo naposledy, co k tomu měl příležitost.
„Rozešel jsem se s ním a donutil ho, aby si našel nový pokoj. Dokonce jsem nechal vyměnit klíč od apartmá. Pořádně jsme se pohádali, proto jsem byl předtím tak naštvaný.“
Tom zvedl hlavu, aby se na Billa mohl podívat. „Vážně?“
„Jo. Je to kretén. Byli jsme spolu šest měsíců a celou tu dobu se ke mně choval jako k odpadu. Myslel jsem si, že je to proto, že je ve stresu, ale i když měl čas si tady na dovolené odpočinout, stejně se snažil kontrolovat každej můj krok. Skončil jsem s ním. Tohle nechci a ani si to nezasloužím.“
„Ne, to nezasloužíš. Jsem rád, že ses postavil na vlastní nohy.“
„Abych byl upřímnej, dal jsi mi poslední malý impuls, který jsem potřeboval.“
„Čím?“
„Že jsi mě políbil,“ odpověděl Bill jednoduše a naklonil se, aby znovu spojil jejich rty.

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics