Give Me Your Guns 2.

autor: unverdorben

O Černé a bílé

„Ahoj,“ zavrněla osoba.

Pravdou bylo, že Tom byl opilý, ale ne natolik, aby nevěděl, že je to špatné. Zamrkal a prohlédl si toho člověka.
Z osoby se vyklubal štíhlý mladík, který měl na sobě jen těsné džíny, tak nízko, že to skoro nebylo možné, opasek s lebkou a lesklé boty na podpatcích, kvůli kterým byl možná ještě vyšší než Tom sám. Vlasy měl v jakémsi luxusním mohawku, ale Tom se v tomto oboru zrovna dvakrát nevyznal. Měl na sobě spoustu tmavého make-upu, ale Tom tomu nevěnoval příliš velkou pozornost. Stejně tak si nevšímal velkého tetování, které měl přes celý levý bok. Jediné, na co se Tom dokázal soustředit, byla vyboulenina pod lebkou posetou kamínky. Tohle bylo špatné. Velmi špatné.

„Já jsem Bill,“ řekl muž, naklonil hlavu na stranu a rukou zcela pokrytou inkoustem si přejel po břiše. Tom si všiml, že vedle palce měl ptáčka. „A ty jsi?“ Zeptal se Bill a zmenšil mezeru mezi nimi na pouhé centimetry. Byl cítit čerstvým potem, jahodami a něčím kořeněným, možná skořicí.
Tom si přál, aby byl ten odér spíše odporný, aby v něm vyvolal instinkty, ale nic se nestalo.
„Jsi hezkej, víš,“ řekl Bill a sladce se usmál.
„A ty máš malej problém,“ odpověděl Tom a v duchu si vlepil facku.
„Oh, všiml sis.“ Billův úsměv se rozšířil a cinkl piercingem v jazyku o přední zuby. „Je to docela nepříjemný,“ řekl.
„To asi jo,“ odkašlal si Tom. „Nemáš náhodou něco k pití?“ Zeptal se, a zároveň si všiml lahve v Billově nepotetované ruce.
Bill nejprve vypadal, že se mu chystá láhev podat, ale v poslední chvíli si sám rychle lokl a přitiskl své rty na Tomovy. Tom se ani nesnažil příliš bránit, a teď byl tady a pil něco odporně sladkého přímo z úst cizího muže. Bill téměř neslyšně zamručel a nepustil ho, dokud mu nedošel dech.

„Jsi opilej,“ konstatoval Tom a Bill se zachichotal a pohnul boky tak, že Tom neměl šanci si nevšimnout, že mezera mezi nimi už neexistuje. Chtěl utéct, ale Bill byl opět rychlejší a předvedl stejný trik, jaký předtím předvedl Georg na Gustava. Táhl ho mezi včelami, policisty a fotografy, aniž by ho jednou pustil, pomohl mu vylézt na zábradlí, které mělo zabránit právě tomu, co se chystali udělat, a společně zmizeli mezi stromy.
Tom byl příliš ohromen Billovou schopností nejen běhat, ale i téměř tančit na měkké trávě se svými botami, než aby se obával jakýchkoli následků, které by mu strávení času s novou známostí o samotě mohlo přinést. Když ho Bill zavedl hlouběji do parku, zahlédl v křoví několik stínů, takže očividně věděl, kam má jít.
Cesta končila v houští, které bylo ještě dost blízko průvodu, takže bylo kapelu na pódiu lehce slyšet. Bill se opřel o jediný strom na malé mýtině, na které stáli, a zalapal po dechu. Pak natáhl k Tomovi obě ruce a věnoval mu stejný svádivý úsměv jako předtím.

„Já nejsem gay,“ řekl Tom a pomalu následoval jeho pozvání.
„Okay,“ odpověděl Bill.
Jeho nehty byly dlouhé a dokonale upravené jako dívčí a Tom za to byl velmi vděčný, když ucítil, jak mu jimi klouzal po pažích nahoru k ramenům a zase dolů po bocích. Zabořil tvář do záhybu Billova krku a naposledy se pokusil vymyslet nějaké námitky, ale jediné, co ho napadlo, byla mlhavá představa Laury v posteli, kterou si společně koupili. Viděl, jak krouží boky, zatímco si ho Bill přitáhl blíž. Byla stejně nekoordinovaná jako vždycky, přesto nadržená jako nikdy předtím a on vdechoval nezaměnitelnou vůni sexu, která se vůbec nepodobala sladkému pižmu vycházejícímu z Billovy kůže. Ztěžka polkl, když si představil její pas a kluzká záda od potu, a pak bylo rozhodnuto.

Bill vyjekl, když Tom najednou přestal jen tak stát a nabízet se k průzkumu, ale místo toho udělal krátký proces s jeho páskem. Spona s lebkou byla docela záludná, ale když dokázal rozepnout podprsenku za dívčinými zády, zvládl i tohle, stejně jako knoflík a fakt, že Bill na sobě neměl žádné spodní prádlo. Ustoupil o krok a upřel oči na obrázek před sebou, zoufale potřeboval nahradit obraz ve své hlavě.
Bill sklouzl po stromě o kousek níž a roztáhl více nohy. Přes husté řasy sledoval každý Tomův pohyb a opakovaně si vlhčil rty jako kočka, která čeká, až se miska s mlékem dostane na dosah. Stíny listů nad ním mu na lehce svalnatém těle vytvořily další síť tetování.

Tom zaslechl tiché zaškrábání, když Bill zabořil prsty do džínů a snažil se je udržet dál od rozepnutého poklopce. Tom si všiml, že byl zhruba stejně velký jako on, lehce zakřivený, a pod Billovým pupíkem už zanechal lepkavou skvrnu.
Bill si znovu olízl rty, a tentokrát blýskl piercingem, ale mlčel. Jeho pas byl útlý, ale postrádal jakýkoli náznak křivky, a břicho vypadalo nejen ploché, ale také i tvrdé. Tom si nebyl jistý, jestli je to dobře, nebo špatně a co to o něm vypovídá, ale musel uznat, že Bill je rozhodně hezčí než většina polonahých chlapů, které dnes viděl. A zdálo se, že Bill to věděl, soudě podle toho, jak přenášel váhu z jedné nohy na druhou, až se mu leskl piercing v bradavce, kterého si Tom předtím nevšiml.

„Nejsem gay,“ řekl Tom. „Takže nemám tušení, co dělat, sorry.“
Bill se usmál. „Myslím, že to zvládnu.“
„Okay, uhm…“ odmlčel se Tom. „Jak to funguje?“ To je tím zatraceným sektem, bránil se v duchu, když Bill na chvíli viditelně ztratil trpělivost. Ale pak se znovu usmál, přisunul se k Tomovi a pravou rukou se opřel, když si před něj klekl. S mnohem většími zkušenostmi

než Tom se zbavil všeho, co mu překáželo v cestě, a Tom si nemohl pomoct, ale cítil se poněkud odhalený. Ne proto, že by byl odhalený ve všech smyslech toho slova – Bill jen pár minut před tím prošel mnohem náročnějším hodnocením – ale proto, že byl jen napůl tvrdý.
Bill si to však nebral osobně. Políbil Toma na pravé tříslo a postupoval od něj na druhou stranu, přičemž minul Tomův penis o pouhý centimetr.
„Může to fungovat takhle,“ usmál se na Toma. „Nebo takhle.“ A s tím Toma jedním tahem vsál do úst a rychle nabral na tempu.
Nejenže to fungovalo, ne, Tom musel uznat, že to dělalo divy. Vlastně se sám sebe ptal, proč ho nenapadlo už dřív svěřit se do rukou někomu, kdo má nějaké osobní zkušenosti s mužskou anatomií. Ale pak to stejně náhle, jako to začalo, i skončilo.

„Vidíš?“ Zeptal se Bill a líně ho hladil. Prsteny, které měl na sobě, byly stejně teplé, ale tvrdší než zbytek pěsti, a ať už náhodou, nebo díky znalostem, Bill našel tu správnou míru tlaku.
Tom v rukách stiskl svoje tričko, aby místo toho nepopadl Billovu krásnou hlavu. Zůstaň zdvořilý, když neznáš správnou etiketu.
„A teď?“ Vyhrkl Tom, i když by byl vlastně spokojený, kdyby zůstali tak, jak jsou.
„Já nevím. Chceš, abych tě ještě kouřil?“ Pokrčil Bill rameny a nechal ruku klesnout na kořen jeho penisu.
„Uhm, prosím,“ řekl Tom a Bill se k němu znovu naklonil a tiše se zasmál.
A bože, Tom cítil, jak se mu ten smích plíží po páteři, vibruje tam a provokuje. Musel v pěsti sevřít svoje tričko, aby v ní nesevřel Billovy vlasy, a i když se snažil potlačit všechna zasténání, nemohl si pomoct, ale občas mu nějaké uniklo.

Bill kolem něj spokojeně bručel a přejížděl piercingem po všech správných místech.
Tom skoro zapomněl na studený pot vzadu na krku. Nechtěl vědět, co by se stalo, kdyby je někdo slyšel. Čím tišší se mu však podařilo být, tím hlasitější bylo Billovo přidušené sténání.
Když se Tom letmo podíval dolů, viděl, že Bill už nedrží ruce na bocích. Zatímco se jednou rukou zapíral o Tomovu nohu, druhou se honil ve stejném tempu, jako hýbal hlavou.
Tom zachytil jen rychle se pohybující potetované prsty obtočené kolem jeho penisu, ale stačilo to, aby se mu zatočila hlava. Laura se sama sebe nikdy nedotýkala, když ho kouřila. Občas to dokonce vypadalo jako nepříjemná povinnost.
Tom pohnul boky a Bill zamlaskal, čímž ho vzal hlouběji. Během prvních měsíců byla královnou kouření, ale od té doby, co spolu začali bydlet, byla stále nedbalejší a nedbalejší, až ho přestala kouřit úplně. Předpokládal, že takhle to ve vážných vztazích prostě chodí, ale jak se přesvědčil včera, neznamenalo to, že by ji přestalo bavit kouření jako takové, spíš, že ji přestalo bavit kouřit konkrétně jeho.

Ne že by na tom teď záleželo, ale ji nikdy nenapadlo polykat ho v neustálých malých doušcích, jako to dělal Bill. Nepoužívala zuby jen tak opatrně, nesténala a nedívala se na něj se sevřenými rty kolem něj. A co bylo nejdůležitější, nikdy ho s mokrým mlasknutím nepustila, a pak se neopřela stále horečně hladíc Toma i sebe.
„Ne do očí, prosím,“ zasténal Bill, když si všiml překvapení v Tomově tváři.
Tom zalapal po dechu, ale Billa do očí netrefil. Místo toho se ze všech sil snažil udržet vlastní oči otevřené, zatímco po levé straně Billovy hrudi posílal bílé pramínky.
Bill si mumlal něco neslušného pod nosem, když mu bílá tekutina vtékala mezi smyčky jeho tetování, a Tom s úžasem sledoval, jak se prohnul v zádech a s tichým výkřikem se udělal do ruky.

Bill se líně hladil se zavřenýma očima, pak si otřel ruku o trávu a sedl si na paty. „Chutnáš docela dobře,“ řekl.
„Díky,“ odpověděl Tom a nebyl si jistý, jestli si má teď natáhnout kalhoty a odejít, nebo ne.
Bill však nevypadal, že by se mu chtělo v nejbližší době někam jít. Tiše lapal po dechu a prohlížel si stopy, které Tom zanechal na jeho těle, než se na něj podíval. „Připravenej na další kolo?“ Zeptal se ho.
Tom otevřel ústa a zase je zavřel. Pořád mu stál, stejně jako Billovi, ale další kolo? Tom neměl zrovna zájem mít penis v puse.
„Ale to bys musel jít sem dolů. Myslím, že v těch botách nevydržím dost dlouho stát, když je ta hlína tak měkká,“ pokračoval Bill a snažil se dostat ruku do levé kapsy džínů.
Po pár měsících jejich vztahu si už Laura neřekla ani o druhé kolo, ale i tentokrát musel Tom sám se sebou diskutovat o tom, zda je pro něj v téhle věci opravdu Bill lepší nebo ne.
Bill mezitím vytáhl z kapsy kondom a podržel ho Tomovi před nosem. „Je to v pohodě?“
„Jo,“ odpověděl Tom, i když ještě nebyl s tou malou hádkou v hlavě hotov.
„Okay,“ řekl Bill a roztrhl čtvereček zubama. „Minulej měsíc jsem byl s nějakým idiotem, kterej byl alergickej, ale neřekl mi to. Měl pak na svým drahým ptákovi šílenou vyrážku a věřil bys tomu, že z toho ten idiot obvinil mě?“

Tom, který poslouchal jen jedním uchem, pomalu zavrtěl hlavou. Bill rozhodně nemohl za to, že ho jeho přítelkyně nazvala úchylem, když se ji snažil přimět, aby zkusila něco jiného. Vlastně když se nad tím Tom opravdu zamyslel, byla to Lauřina vina, že to nebyla ona, kdo mu teď nasazoval kondom, ale kluk, který se ještě ani neumyl tak, jak to hned po sexu vždycky udělala ona. Koupila si krabici na kapesníčky, která ladila se stěnami ložnice, a ta musela stát vždycky u postele.
Tomův tok myšlenek přerušil zvuk Billova plivnutí do dlaně. Kdyby s ním Laura zkusila něco nového, věděl by, co bude následovat, ale ona to neudělala, a tak byl příliš pomalý na to, aby Billovi zabránil v tom, aby ho pomazal svými slinami. Billova ruka však byla i přes kondom příjemná.
„To půjde,“ zhodnotil Bill po chvíli své úsilí a otočil se na všechny čtyři. Připlazil se blíž ke stromu, zavrtěl zadkem a přes rameno se na Toma usmál. „Ty nejsi gay,“ usmál se.
Tom mu za to chtěl vrazit facku, ale místo toho se úplně vysvlékl z volných kalhot a spodního prádla. Obojí mu dost překáželo, a protože je až dosud nikdo neobjevil, i přes hluk, který dělali, bylo celkem bezpečné se svléknout. Odkopl je na hromádku na zemi, klekl si za Billa a zmáčkl mu zadek přes džíny.

Bill netrpělivě zamručel a přitlačil se na něj.
Zůstaň zdvořilý, připomněl si Tom a stáhl Billovi kalhoty. Nebo se o to alespoň pokusil. Nakonec mu musel Bill pomoct, aby dostal jeho těsné nohavice ke kotníkům. Nebylo možné je sundat, aniž by mu nevyzul boty, a to Tom nechtěl – ze zdvořilostních a možná i osobních důvodů.
I přes Billův očividný protest si nemohl pomoct, ale přejel rukama po jeho drobných zádech a ještě níž. „Jsi hezkej,“ řekl a pohladil ho po bocích.
Bill otočil hlavu a nevěřícně se na něj podíval s jedním obočím zvednutým. „Díky. Mohl bys mě teď ošukat, prosím?“
Tom opět potřeboval pomoc. Nebo spíš postrčit správným směrem, protože si nedokázal představit, jak by se tam proboha mohl vejít, aniž by Billovi nějak ublížil.
Bill si to však zřejmě dokázal velmi přesně představit, a přestože zatnul zuby, když se do něj Tom zabořil, nedovolil mu přestat, natož o krok ustoupit.
„Jsi v pohodě?“ Zeptal se Tom, když už cítil jen teplo, napětí a nic jiného.
Bill si odfrkl. „Pohni se,“ přikázal a Tom to udělal, až příliš šťastný, když se Billova panovačnost změnila v potřebné sténání a těžké funění. Vycházel vstříc každému Tomovu přírazu a pohazoval hlavou ze strany na stranu.

„Líbí se ti to?“ Tom zalapal po dechu, když uslyšel, jak Bill znovu zasténal.
„Miluju se nechat šukat,“ zamručel Bill a jeho oči se zaleskly.
Tom ho odměnil několika extra hlubokými přírazy a sevřel Billovy boky tak silně, že mu na kůži zanechal bílé stopy. „Jak moc?“ Zeptal se a odrazil ruku, kterou se Bill snažil proklouznout pod svým tělem.
„Nelichoť si.“ Bill zalapal po dechu a zasténal rozkoší, když Tom chytil jeho zápěstí, zkroutil mu ruku za zády, čímž jeho tělo přitiskl více k zemi.
Laura by křičela, jako by ji na nože brali, kdyby na ni něco takového zkusil. Zdálo se však, že Billovi se to docela líbilo. Tváře měl zarudlé, vlasy vlhké potem a Tom si všiml dalšího tetování, rozmazaného T v kruhu na Billově krku.
Pustil Billovu ruku a místo toho ho chytil za křivku krku a palcem přejel po vlhkém inkoustu. Bill musel prohnout páteř, aby ho Tom neškrtil, ale nebránil se. Jestli něco, tak jeho kňučení bylo ještě zoufalejší než předtím, ale Tom si nestěžoval. Předpokládal, že i Laura s ním byla spokojená.

Přemýšlel, kolik lží v jejich vztahu bylo. Co když mu nebyla jen nevěrná, ale lhala mu i v jiných věcech? Co když vždycky nesnášela jeho hudbu, o které tvrdila, že není její styl? Co když nikdy neměla ráda jeho kamarády, o kterých říkala, že jsou někdy trochu nudní? Co když se jí od prvního dne hnusily jeho dredy, i když říkala, že jsou zajímavé, a tak zvláštní?
„Kurva,“ zasténal Bill a opřel se čelem o drsnou kůru stromu.
Nejdůležitější otázkou však bylo, kdy to začalo. S jeho schopností všímat si věcí, si z něj mohla začít dělat blázny ještě předtím, než se k němu nastěhovala. Mohla usoudit, že je sice nula, ale zároveň vhodný na soužití, co se týče nájmu a dalších věcí, a začala si s ním hledat byt, i když už tehdy věděla, že ho jednou opustí.

Bill se zapřel o strom, aby si znovu klekl na kolena a opřel se o Toma.
Tom přes tričko cítil vlhké teplo jeho těla, cítil vůni laku na vlasy, když si Bill opřel hlavu o jeho spánek. Zpomalil a snažil se v této nové poloze znovu získat páku.
„Můžu?“ Zeptal se Bill, usmál se pod nosem a zvedl obě ruce do vzduchu.
Tom pohnul boky, až Bill skoro ztratil rovnováhu.
Nebylo možné zjistit, co byla lež a co pravda.
Obtočil levou ruku kolem Billovy hrudi, aby ho uklidnil, a zhluboka se nadechl, než položil svou ruku tam, kam chtěl položit Bill tu svou, a začal ho honit do rytmu jeho znovunalezeného bušení.
Bill mu do ucha mumlal nesouvislé nadávky, ale brzy byl příliš mimo na to, aby byl schopen dál mluvit. Svíjel se v Tomově náručí, kňučel, funěl a sténal dost hlasitě na to, aby všem kolemjdoucím oznámil, co v křoví dělají, ale Tomovi to bylo jedno. Držel Billovo vypracované tělo, jako by mělo zmizet, kdyby ho Tom na zlomek vteřiny pustil, a znovu a znovu nořil svoje boky do toho slastně těsného žáru.

Když Tom olízl T na Billově krku, chutnalo po soli a pižmu, což Billa přimělo hrdelně zavrčet. Kašlal na Lauru a všechny ty její romantické sračky, kdo potřeboval čajové svíčky a víno, když teď cítil to neuvěřitelné těsno, až to skoro nemohl vydržet. Tohle nebylo milování nebo tak něco, tohle byl pro jednou on, kdo šukal s někým, kdo se k tomu uměl postavit jako chlap.
Když Tom slyšel na mýtině jen ozvěnu vlastního zkráceného dechu, všiml si, jak Bill ztichl. Téměř bezvládně mu ležel v náručí, hlavu měl zakloněnou a oči pevně zavřené.
Tom přejel palcem po Billově špičce jen proto, že ho to napadlo, ale přesto to udělalo své. Celé Billovo tělo v mžiku ztuhlo, doširoka otevřel oči a jeho vlhké rty se rozevřely.
„Promiň,“ zaúpěl Bill, když se znovu uklidnil, ale Tomovi jeho lepkavé prsty nevadily. Přitáhl si Billa co nejblíže k sobě a nesoustředil se na nic jiného než na teplé tělo přitisknuté k jeho hrudi a na stále rostoucí mravenčení v rozkroku.
Billův dech se zklidnil, zatímco Tomův s každým hlubokým, potřebným přírazem ztěžkl. Pomalu Billa znovu ohnul, pustil ho ze sevření a ruce znovu přesunul na jeho boky. Dav před pódiem kousek od nich hlasitě jásal, když se konečně udělal.

Tom by se na Billa okamžitě svalil, vyčerpaný, ale spokojený, ale Bill mu to nedovolil. Pokynul Tomovi, aby z něj vytáhl svůj penis, a tak Tom přidržel kondom a svůj penis vytáhl.
Bill mu věnoval úsměv, když se znovu postavil na nohy, natáhnul si džíny a zapnul knoflík i pásek.
„Nemáš kapesník nebo něco?“ Zeptal se, a když Tom zavrtěl hlavou, použil pár listů, aby se provizorně očistil.
„Prostě to někam hoď,“ řekl Bill, když byl připravený se zase ukázat na veřejnosti, zatímco polonahý Tom stále seděl na patách a v ruce držel kondom. „A díky,“ dodal a vypadalo to, že se chystá říct ještě něco dalšího, ale neudělal to.
Tom se zbavil kondomu, jak mu Bill řekl, a pak se také rychle oblékl. Stát v parku s rozepnutým poklopcem bylo najednou ještě trapnější než před pár minutami.
„Musíš se tam vrátit?“ Zeptal se Bill a ukázal směrem, odkud se ozývala hudba.
„Jo, čekají tam na mě kámoši.“
Bill se usmál. „Tak se asi měj,“ řekl a s tím zamířil z mýtiny opačným směrem.

Když Tom přeskočil plot oddělující park od ulice, okamžitě si všiml Georga. Stál na cementové zábraně, kterou policie postavila po obou stranách silnice, a držel se Gustavovy ruky, aby udržel rovnováhu. Skvělý, prostě skvělý. Věděl, že je to dost nepravděpodobné, ale přesto doufal, že se na ulici vrátí jako první. Nyní by každá historka, kterou by si vymyslel, zněla velmi podezřele, bez ohledu na to, jestli by zachoval dokonalý poker face nebo ne.
„Hej!“ Vykřikl Georg a v jeho hlase byla patrná úleva, když konečně Toma uviděl. „Kde jsi byl, hledali jsme tě?“ Zeptal se, seskočil ze zábrany a postavil se přímo před svého přítele.
„Potřeboval jsem si odskočit,“ odpověděl Tom co nejpřesvědčivěji.
„Jo, vypil jsi toho snad tunu,“ ušklíbl se Georg a navzdory nevěřícnému pohledu ho udeřil pěstí do ramene. „A obávám se, že budeš muset vypít ještě víc. Ale…“ zvedl ukazováček a jeho úsměv se ještě zvětšil, „přesvědčil jsem ostatní, abychom šli do nějakýho baru, kde nejsou žádný darkroomy, růžový stěny nebo drag show.“
„Žádný co?“ Zeptal se Tom a lehce se zavrtěl.
„Můžeš mi poděkovat později,“ prohlásil Georg. Jednou rukou se zavěsil do Tomovy, druhou do Gustavovy a vyrazil směrem k metru, přičemž Tomovi hrdě vysvětlil, že v nabídce je dokonce víc než jeden druh piva.

autor: unverdorben
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics