Give Me Your Guns 5.

autor: unverdorben

O tom, jak chutná guma

Ačkoli se Tom modlil, aby ho ochranka dovnitř nepustila, ta ho bez mrknutí oka pustila přímo dovnitř. Buď nebyli tak kritičtí, nebo vypadal přesvědčivě jako gay – Tom doufal, že to nebylo to druhé.
Úzká vstupní hala byla od samotného klubu oddělena černým plastovým závěsem. Tom zřejmě nebyl jediným váhajícím hostem, soudě dle prostorného baru před závěsem, u kterého dvě hrstky mužů popíjely tekutou odvahu, ať už ve skupinkách, nebo každý sám. Jak si Tom všiml, Bill mezi nimi nebyl, a tak si objednal drink. Vypil křídla* na jeden zátah, ze všech sil ignoroval pohledy, které přitahoval, a než si to stačil rozmyslet, vydal se do zadní části klubu. Georg možná stále čekal venku a stejně by ho poslal hned zpátky.
Jakmile Tom zahnul za třetí roh chodby spojující bar a hlavní prostor, uvědomil si dvě skutečnosti. Tou první bylo, že tenhle klub nevypadal nijak zvlášť odlišně od klubů, do kterých normálně chodil. Interiér byl sice trochu víc červený a trochu víc černý a taneční parket obklopovaly velké salonky, ale hudba byla dobrá a nikde neviděl žádné duhy nebo třpytivě růžová srdíčka.

Co však viděl, byli polonazí muži. Jak se zdálo, boční místnost u vchodu, kterou bez rozmýšlení prošel, byla šatna, kde většina nepříliš váhavých zákazníků nechala všechno kromě spodního prádla – nebo tang. Třetím faktem bylo, že nebylo mnoho příležitostí, kdy se Tom cítil takhle moc oblečený, a zároveň měl tak malý zájem s tím něco udělat.
Rozhodl se, že než se vydá hledat Billa, podívá se po dalším baru uvnitř, což se mu poměrně rychle podařilo. O další skleničku později opatrně přecházel z místnosti do místnosti, prohlížel si tváře a zakroutil hlavou pokaždé, když mu někdo pohled oplatil. Atmosféra byla napjatá, jako by se otázka svobody dělat si cokoliv vymykala normálu.
Tom čekal, že na každém rohu najde souložící páry, ale lidé se ani nelíbali, natož aby se vzájemně dotýkali.

Poté, co dvakrát obešel klub, byla jediná místa, která ještě neprohlédl, oddělené kabinky vedle záchodů. Stejně jako záchodové kabinky měly zámky s malými cedulkami volno/obsazeno. Jak vzrušující, pomyslel si Tom, když pomalu procházel kolem nich.
Na obsazené dveře by v žádném případě nezaklepal, ale do jedněch volných přece jen nenápadně nakoukl, aby si uvědomil, že ne všem záleží na tom, jestli otočili zámkem.
Tom se okamžitě stáhl a snažil se donutit, aby šel dál, ale rychlý pohled na známou tvář ho přiměl riskovat další a bližší pohled.
A viděl správně, nepochybně to byl Bill. Ležel na otomanu obrovské kožené pohovky, líně se opíral o jednu paži a blaženě nevnímal okolí. Ve stísněném prostoru se mezi pohovkou a stěnou, přímo mezi jeho nohama, krčila postava a pohybovala tmavě blond hlavou nahoru a dolů. Tom zpočátku nic necítil. Pak se dostavil zmatek s lehkým záchvěvem žárlivosti. Co měl teď dělat? Čekat, až Bill skončí? Měl by dát najevo svou přítomnost, měl by je špehovat, měl by jít domů a pustit si nějaké pěkné hetero porno, kde jsou kozy a všechny ty normální věci?

Tom si otřel vlhké ruce o džíny, vklouzl do místnosti a tiše za sebou zavřel dveře. Bill vypadal skoro rozteklý, jako roztavený chrom na polštáři, ztuhlý jen natolik, aby si udržel tvar. Hudba v kabince nebyla o moc tišší než venku, takže Tom Billa neslyšel, ale zatímco zíral na jeho rty, v uších se mu ozývalo mlaskání a funění smíšené s mručením, které se mu míchaly hluboko ve slabinách.
Bill se toho muže nedotýkal a nedotýkal se ani sám sebe, ale Tom cítil jeho ruce na ramenou a na bocích. Teplé prsteny se mu otíraly o kůži a hladké konečky prstů ho hladily po břiše. Ta potetovaná ruka – Tom se snažil vybavit si, jak přesně vypadala. Teď byla schovaná za Billovým štíhlým tělem a byla mnohem trpělivější než v parku.
V mysli se mu mihla Lauřina ňadra, když si všiml paže, o kterou se Bill opíral, kde se mu stále lehce napínaly svaly. I přes horko v místnosti a žhavost situace se na jeho kůži neobjevil ani ten nejmenší lesk potu – ten druhý toho zřejmě o kouření moc nevěděl. A co bylo ještě zřejmější, byl fakt, že bylo zbytečné dělat závěry podobné těmhle, pokud neměl v plánu v dohledné době změnit své vnímání sebe sama.

Kousl se do rtu, přitiskl se zády ke dveřím a stále nedokázal odtrhnout oči od tetování a dlouhé stříbrné náušnice visící Billovi od ucha až pod klíční kost. Ponořen do scenérie před sebou si ani nevšiml, že pohyb mezi Billovýma nohama ustal, dokud se Bill sám neprobral z transu, neotočil hlavu k Tomovi a překvapeně nezamrkal. Když ho uviděl, něco řekl svému společníkovi, co přes hudbu nemohl slyšet, a ten se pak na Toma otočil a zasyčel: „Okamžitě vypadni!“ Tom se nepohnul ani o milimetr, jen se na něj zadíval a cítil, jak se mu do tváří vkrádá teplo studu. „Říkal jsem, abys vypadl!“ Dožadoval se znovu ten druhý a postavil se na nohy.
Bill se zvedl do sedu, pokynul tomu chlápkovi, aby se k němu sklonil, a pošeptal mu do ucha nějaké dlouhé vysvětlení.
Tom by utekl, tím si byl jistý, ale právě když sebral odvahu se skutečně pohnout, druhý chlap ho odstrčil stranou a odešel, přičemž po Tomovi hodil zabijáckým pohledem.
„Zamkni,“ řekl Bill, a když se Tom stále nehýbal, vstal, ušel těch pár kroků ke dveřím a sám zámkem otočil.

Tom jen zíral. Bill byl stále tvrdý, vlhký a s každým pohybem jeho boků se mu zhoupnul. To byl pro Toma jasný signál, aby utekl a schoval se, ale neudělal ani jedno. Místo toho si k Billovi přisedl – což znamenalo, že Bill opět ležérně ležel, zatímco Tom seděl na druhém konci pohovky. Stálo ho docela dost úsilí sednout si s koleny doširoka od sebe jako obvykle, ale když se mu to podařilo, cítil se i on mnohem lépe.
Bill sáhl za sebe a hledal něco na stěně. Tom právě začínal přemýšlet co, když náhlé ztlumení hudby odpovědělo na jeho otázku. Během vteřiny slyšel vlastní dech a vrzání umělé kůže, když se Bill znovu uvelebil.
„Ahoj, hádám,“ začal Bill, zatímco Tom jen tiše studoval svoje prsty. Nehet na malíčku pravé ruky měl uštípnutý.
„Ahoj,“ zamumlal Tom. Byl si jistý, že má Georg pilník na nehty, ale kde?
„Předpokládám, že tu nejsi náhodou, že ne?“
Tom nechal prsty na pokoji a pro změnu se podíval na Billa. Snažil se číst v jeho tváři, ale stejně jako Lauře, ani Billovi nad hlavou neblikal žádný nápis „Správná odpověď zní“. Bez obrázkové příručky stál Tom ve čtení žen – nebo nahých mužů, když už jsme u toho – za hovno.

„Ne, nejsem tu náhodou. Hledal jsem tě. Dokonce jsem ti přinesl kytku, ale ochranka mi ji nedovolila vzít dovnitř,“ zkusil to a nasadil svůj nejflirtovnější úsměv. Vyznělo to trochu nuceně, ale Bill jistě pochopí, že gay swingers kluby nejsou Tomovým obvyklým lovištěm.
„Jsi vůbec normální?“ Vypálil Bill a setřel Tomovi úsměv z tváře. „Říkal jsem ti, že s tebou nechci jít na kafe. Je to tak těžký pochopit?“
„Připadá ti to tady jako Starbucks?“ Vrátil mu Tom zpátky, překvapen vlastní vážností.
„Ne, ale od kdy ‚ne‘ znamená ‚oh, prosím tě, pronásleduj mě, až půjdu příště ven?“ Bill si přitáhl nohy blíž k tělu a trochu se narovnal. „Kdo si myslíš, že jsi? Jo, přefikl jsi mě, ale to ti nedává žádný zatracený právo mě ignorovat, když ti řeknu, abys vypadl!“
„Já…“ Tom se snažil bránit, ale Bill mu to nedovolil. „Přísahám Bohu, že už nikdy nebudu nikoho balit, když budu opilej, pokud to znamená, že budu muset čelit takovejm kreténům, jako jsi ty,“ nepřestával chrlit. „Proč jsi vlastně tady? Abys mě znovu pozval na kafe? Nebo chceš vědět, jak dobrej si byl?“
„Hele, tohle se vymyká kontrole,“ sotva ze sebe Tom stihl dostat, než na něj Bill vychrlil další vlnu obvinění a urážek. Tom už nepotřeboval příručku, aby poznal, že se na něj Bill nejen zlobí, ale má docela blízko k tomu, aby ho i praštil. Doufal však, že gayové nemlátí chlapy do obličeje, protože to by bylo nejspíš mnohem bolestivější než jeden z Lauřiných záchvatů, soudě podle Billových svalnatých paží.

„Je to moje chyba, neměl jsem ti říkat, jak se jmenuju,“ povzdechl si Bill, když Tom znovu začal vnímat. „Prostě s někým šukáš a on si myslí, že má právo znát tvý jméno. Pak ho potkáš znovu a on si myslí, že má právo na rande.“
Tom hledal nad Billovou hlavou náznak sarkasmu, ne, sarkasmus v jeho hlase, ale žádný tam nebyl. Zhluboka se nadechl, přetáhl si triko přes hlavu a vstal, aby se zbavil i kalhot.
„Tady,“ vydechl, zatímco si sundával ponožky. „Chtěl jsem tě líp poznat. Ale když si myslíš, že je to tak strašnej nápad,“ – a s tím se jeho boxerky připojily ke zbytku jeho oblečení na podlaze – „pojďme místo toho šukat.“
Bill chvíli seděl doslova s otevřenou pusou. Pak se zase opřel a usmál se způsobem, který se Tomovi nelíbil. Vůbec nelíbil.
„Tak do toho,“ řekl Bill a neurčitě kývl ke svému klínu.
Kdyby nebyl Tom úplně nahý, pustil by se do něj. Takhle ponížit známost na jednu noc, to snad nikdy neudělal ani on, a to tady on byl ten chlap. Heterosexuální chlap.
„To si ze mě děláš prdel,“ zaťal zuby.
„Samozřejmě se můžu jít umýt,“ odpověděl Bill, vstal a z opěrky gauče popadl měkké kožené šortky. „Zůstaň tady, budu hned zpátky,“ řekl, vklouzl do nich a zmizel na chodbě.

Jestli si ten arogantní bastard myslel, že teď uteče, mohl si nechat zdát. Tom, odhodlaný neztratit tempo, si zatínal nehty do dlaní, když držel ruce v pěst a přecházel sem a tam. Myslel na to, jak jeho sperma stéká po Billově hrudi, na to, jak Bill není schopen vůbec nic říct, protože má plnou pusu jeho penisu, a hlavně nemyslel na to, jak se Bill čistí od cizích slin.
Když se Bill po několika minutách vrátil, měl Tom v dlaních červené stopy. Sledoval, jak zamkl dveře, vykroutil se ze šortek a ani trochu se nestyděl za to, že mu stojí.
„Tady je někdo nedočkavej, co?“ Povzdechl si Tom a snažil se potlačit vztek, který se v něm nahromadil.
„Řekněme, že jsem na tebe natěšenej, pro tvý vlastní dobro,“ řekl Bill a položil se na pohovku. Šátral v koutě pod vypínačem, dokud nevylovil obal od kondomu, čímž v Tomovi vyvolal docela příjemné déjà vu. Tedy do chvíle, než si uvědomil, že není určen pro něj.
„Co to děláš?“ Zeptal se, když Bill roztrhl obal a chystal se kondom nasadit na svůj penis.
„Co bys řekl?“ Usmál se Bill.
„Přece nebudu olizovat gumu!“
Bill mu s povzdechem věnoval dlouhý pohled, včetně zvednutého obočí. „Pokud jde o toho druhýho – znám ho. Odjakživa. A je čistej. Navíc tohle není zas tak špatný, protože někteří nemaj rádi, no, tu chuť.“

Tom by znovu nesouhlasil, ale když mu Bill poprvé za dnešní večer věnoval upřímný úsměv, přešlo ho to a klekl si na kolena. Představoval si, že je to jen další případ, kdy má vylízat holku, a tak políbil Billa na stehno a pomalu postupoval vzhůru. Stále nebyl nadšený, že má ochutnat kondom, a tak chvíli váhal, než se rty dotkl Billova kořene těsně pod gumovým kroužkem.
Chuť byla mýdlová, hladká a lehce pižmová. Když se posunul níž, textura mu byla stále poněkud neznámá. Tom ji jemně olízl, dokud nepřemohl nutkání odvrátit se a otřít si ústa, a zkusil opatrně sát. To, že teoreticky věděl, co je třeba udělat, mu nepomohlo tolik, jak Tom doufal, protože problém nebyl v tom „co“, ale „jak“. Jak se vypořádat s tou plnou pusou něčeho tvrdého v něčem měkkém, jak správně dýchat, a hlavně jak se chovat ochotně. Tom se nedokázal přimět k tomu, aby se na Billa podíval, nejen proto, že z tohoto úhlu to bylo stejně dost obtížné, ale také proto, že se bál, že to nezvládne, když ho někdo skutečně uvidí dělat to, co dělá.

Tom si řekl, že nad tímhle nemůže přemýšlet, a vypudil z hlavy všechny mentální představy o Lauřiných intimních partiích a kouření nekouření, a místo toho se spokojil s prázdnou myslí. Nemyslet na to, že se snaží lízat penis jiného chlapa, bylo klíčové. Opravdu, když na to nemyslel, polykat něco z toho nebylo vlastně vůbec odporné. Po nějaké době ho začala bolet čelist, ale to se nijak nelišilo od lízání kundičky – ne, nelišilo, tečka. Hlavu měl prázdnou, oči zavřené a jediné, co registroval, byla bolest a tiché mokré zvuky.
Zrovna když nápor na jeho ústa dosáhl sotva snesitelné úrovně, Bill začal hýbat boky. Tom se nejprve odtáhl, ale protože držet hlavu skloněnou byl nejbezpečnější způsob, jak se schovat, zhluboka se nadechl a vzchopil se. Pokud měl štěstí, přirážení znamenalo, že Bill je blízko a celé utrpení brzy skončí. Obtočil kolem něj jednu ruku, zatímco druhou mu přitiskl ke stehnu, a tak se Tomovi podařilo pohyb alespoň do jisté míry kontrolovat, což ho zbavilo rizika, že by se udusil, ale zároveň to celý proces prodloužilo. Kdyby Tom přemýšlel, možná by ho napadlo, jestli Billa jeho přerývané dýchání nebo spíše to, že vlastně dýchat skoro vůbec nemůže, přece jen trochu nevzrušovalo. Tom však nepřemýšlel a ani si nevšiml, že se Bill udělal, dokud ho neodstrčil.

*Křídla – vodka s Red Bullem ve whiskovce (sklenice)

autor: unverdorben
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics