Give Me Your Guns 13.

autor: unverdorben

O tom, že mu dáš volnou ruku

„Potřebuju se něčeho napít,“ zašeptal Bill, vstal z postele a zamířil ke kuchyni. Tom na okamžik přimhouřil oči, vyškrábal se do sedu a vnímal jen zmuchlané peřiny, zvuk tekoucí vody a bolestivé vzrušení. Nebyl si jistý, co ho rozčilovalo víc.
Když se Bill vrátil, otřel si ústa hřbetem ruky a posadil se k nohám postele.
„Tady tě podvedla?“ Zeptal se tiše a šťouchl do matrace.
Tom jen přikývl a cítil se naprosto bezvládně jako hadrová panenka.
Bill se k němu připlazil a nejprve mu jazykem přejel po kroužku ve rtu, pak ho pomalu, téměř opatrně políbil, jemně ho olizoval a okusoval, dokud Tom nerozevřel rty a nepustil ho dovnitř. Bylo to jiné než všechny jejich polibky předtím, a kdyby byl Tom výřečnější nebo knihomol, nejspíš by řekl, že má pocit, že poprvé líbá Billovu duši, a nejen jeho tělo, ale Tom nebyl ani výřečný, ani knihomol, takže ho něco takového ani nenapadlo. Jediné, co věděl, bylo, že se mu nejen v rozkroku, ale všude po těle rozlévá příjemné mravenčení, které ho přimělo hladit teplou kůži na Billových bocích, místo aby si hned stáhl boxerky. Bylo to nemožné, ale byl si jistý, že pod konečky prstů cítí každou jednotlivou čárku inkoustu.

„Nerad to říkám,“ zašeptal, když ho Bill pohladil. „Ale nemám tu žádný kondomy.“
„No, díky bohu, že jsem děvka,“ usmál se mu Bill do úst, sáhl po džínách a vylovil z kapsy malý štos zafóĺiovaných čtverečků, aniž by přerušil polibek. Šli na sebe téměř klidně; líbali se, hladili, líně se olizovali, nasávali teplo a pižmovou vůni. Tom nespěchal a zkoumal každý sval, každý úhel a nechtěl spěchat, ani když se Bill začal zoufale chvět.
„Vážně jsi ty chlapy šukal ty?“ Zeptal se a vyhýbal se Billovu temnému pohledu.
Bill místo odpovědi vsál do úst prst, pohrával si s piercingy ve rtech a nechal své tváře propadnout tak hluboko, až z toho Tomovi přeběhl mráz po zádech. Pak ho celý mokrý vytáhl z úst a povzbudivě se na něj usmál.
„Roztáhni je trochu,“ řekl a poplácal Toma po pravé noze.
To by mohla být chyba, ozval se vzadu v Tomově hlavě tichý hlásek, ale Tom neměl náladu na další hádku, a tak poslušně roztáhl nohy ještě víc a umožnil Billovi, aby si udělal pohodlí. Tom se soustředil na tu část těla, kde očekával, že bude velmi brzy cítit bolest, a byl příjemně překvapen, když se kolem jeho penisu náhle znovu objevila horká vlhkost a ten zatracený piercing v jazyku, který po něm znovu a znovu přejížděl. S dokonale odvedenou pozorností si málem ani nevšiml malých kroužků, které mu Bill třel kolem vstupu zároveň s pohybující se hlavou.

A pak pocítil divný pocit. Nebolelo to, ani to nebylo skvělé, jen prostě divné, ale než se na to dokázal pořádně soustředit, Bill pohyby zrychlil. Vířil jazykem po špičce a také začal tiše broukat, čímž kolem jeho penisu vytvořil lehké vibrace.
Tom věděl, že by neměl, ale ani on si nemohl pomoct. „Promiň,“ zasténal pro jistotu a vpletl Billovi prsty do vlasů, čímž ho přinutil vzít ho hlouběji. Bill jen zamručel, trochu přenesl váhu a nechal Toma, aby si pohrával s jeho mohawkem, dokud se neudělal.
S úsměvem se posadil, zatímco se Tom pomalu dostával ze svého opojení, a pak k němu natáhl prst a ukázal za druhý kloub. „Vedl sis dobře,“ zamručel. „A jsi strašně těsnej.“
Tom ucítil, jak mu začala hořet tvář, schoval obličej do polštáře a zasténal. „Nekaz to, prosím.“
Bill se jen uchechtl a svalil se vedle něj. „Chceš zkusit, kolik jich zvládnu já?“ Zeptal se.
„Jak se někdo může takhle nestydět,“ zasténal Tom a přál si, aby mohl mít hlavu dál zabořenou a neměl potřebu dýchat.

„Kdy jsi to dělal poprvý?“ Pokračoval Bill nevzrušeně dál a prsty tančil po Tomových zádech.
„V šestnácti, proč?“ Zeptal se Tom na oplátku. Bohužel navzdory jeho modlitbám byl vzduch stále nutností.
„Mně bylo třináct s tou holkou, o který jsem ti vyprávěl. Třináct a půl s prvním klukem,“ řekl Bill. „A říkal jsem si, ok, bylo to docela fajn, ale znovu to dělat nemusím. Ale o dvě hodiny později jsem to udělal znovu.“
„A kolik bylo tvýmu příteli?“
„No, on to nebyl můj přítel. A bylo mu asi nějak čtyřiadvacet, myslím.“
„To je nezákonný,“ vykoktal Tom. Kdo se zdravým rozumem by si to rozdával s tak mladým dítětem?
„Já vím,“ povzdechl si Bill. „Je to divný, když se nad tím tak zamyslíš.“
„Divný…“ začal se Tom rozčilovat, ale Bill ho umlčel polibkem, otočil se na bok a navedl jeho ruce k jejich klínům.
„Nepřemýšlej o tom,“ vydechl a dech se mu lehce zadrhl, když se Tom dotkl toho správného místa.
Když napodoboval krouživou masáž, kterou mu předtím prováděl Bill, snažil se Tom ze všech sil dostat zpátky do nálady, ale nešlo to. Nepomohlo ani to, že si Bill opřel hlavu o jeho ruku a sledoval každý jeho pohyb.

„Někdy jsem z tebe smutný,“ řekl Tom.
„Nemusíš být,“ zašeptal Bill zpátky.
Naklonil se k němu, aby ho políbil, a Tom nakonec našel odvahu dotknout se jeho vstupu. A Billovo sténání mu dalo impuls, aby pokračoval.
Dneska na sobě nemá make-up, ozval se opět maličký hlásek. A podívej se na ty jeho vlasy, tetování a způsob, jakým se pohybuje – byla by z něj pěkná holka za každých okolností.
Tom se kousl do rtu a nechal prsty přejíždět po Billově hrudi k vypracovanému břichu a po bocích až k zadku, který pevně sevřel v dlaních a přiměl tu dívku hrdelně zavzdychat.
„On není žádná holka,“ řekl Tom v duchu tomu hlasu.
A ty dlouhý řasy, vmísil se hlásek do hovoru.
Tom si Billa odhodlaně přitáhl blíž a natáhl prst dostatečně daleko, aby se bříškem prstu dotkl jeho vstupu. Tak nějak čekal, že Bill protestně zamručí, ale nic takového se nestalo. Mlčky, ale s intenzivním leskem v očích sledoval každý Tomův pohyb. Bill dravec byl jistě pryč, ale kdo nastoupil na jeho místo?
„On není žádná holka.“ Opakoval si Tom neustále v hlavě svoji mantru a znovu palcem přejel přes jeho malou dírku.

„Nemusíš to dělat tak pomalu,“ vydechl Bill. „Já to zvládnu. Jsem děvka, pamatuješ?“
„Drž hubu,“ zavrčel Tom a myslel tím Billa i hlásek. Nedokázal se rozhodnout, kdo mu teď kazil náladu víc. Protože hlas nemohl potrestat, začal Tom Billa zpracovávat ještě pomaleji než předtím, přidával jeden prst po druhém a sledoval, jak jeho frustrace narůstá až do bodu, kdy začal znovu mluvit. Bylo to jen slabé mumlání, ale Tom by přísahal, že slovo „bastard“ slyšel více než jednou.
„On není žádná holka, vidíš?“ Řekl hlasu, který se rozhodl trucovat a neodpovídal mu.
„Prosím?“ Zeptal se Bill zkoumavým hlasem a opět tiše zaklel.
„Prosím co?“ Zeptal se Tom na oplátku a koutky úst mu cukaly.
„Nebudeš mě přece nutit, abych o to prosil, ne?“ Vzdychl Bill se zamračením. „Jako ´O, prosím, šukej mě, zlato, tak moc tě potřebuju, potřebuju tě cítit, prosím, Tome, prosím!“
„Nemůžeš na pět minut prostě sklapnout?!“ Štěkl Tom, nebo se spíš pokusil štěknout, jelikož Bill předstírající tuctovou pornohvězdu nezklamal a rozesmál ho.
„Jen když mám plnou pusu,“ řekl Bill a mrkl na Toma, čímž jeho sebeovládání naprosto zničil.
Sebral z podlahy nejbližší kondom, roztrhl ho a naroloval na svůj penis. Byl lubrikovaný a Bill si mohl gratulovat, že přinesl zrovna tenhle, protože Tom neměl náladu vstávat pro cokoli, co by tomu zatracenému žvanilovi tuhle akci ulehčilo.

„Ty musíš pořád odmlouvat, viď!“ Zavrčel Tom a stiskl Billova stehna, aby ho udržel na místě. „Musíš se chovat jako zkurvená hračka a musíš sáhnout po každý příležitosti, abys tou zkurvenou hračkou prostě zůstal. Nedej bože, kdyby si tě někdo spletl s člověkem.“
Bill by možná něco namítl nebo trochu vykřikl, když do něj Tom vnikl, ještě než dořekl poslední větu, a začal okamžitě přirážet, kdyby mu nepřitiskl ruku na krk a nesebral mu všechen vzduch, který potřeboval, aby vydal nějaký zvuk.
„Jen by mě zajímalo, proč jsi tady – je to daleko a hodně benzínu na obyčejnou šukačku. A jestli mi teď řekneš, že tě sem Georg donutil přijít, přísahám, že se neznám!“ Nepřestával Tom chrlit. Čekal, ne, zoufale doufal v nějakou odpověď, ale žádná nepřicházela.
Bill na něj mlčky hleděl, co chvíli polkl, aby zmírnil tlak a jeho zorničky byly rozšířené natolik, že byly jeho oči doslova černé. Neudělal jediný pohyb, aby promluvil nebo se bránil. Místo toho ležel roztažený pod Tomem, lehce vycházel vstříc každému přírazu, až se na jeho kůži vytvořil jemný lesk potu.
„Neměl jsi chodit,“ zaúpěl Tom a zvedl Billovu nohu na své rameno, aby se dostal ještě blíž a hlouběji.
Bill se kousl do spodního rtu, vsál piercingy ve rtech do úst a zalapal po dechu.
Tom pustil jeho krk, trochu zpomalil a přimhouřil oči. „Proč jsi přišel?“

Bill jen vzdychl a tím, že se kolem něj stáhl, ho pobídl, aby znovu zrychlil tempo.
„Jestli v tom budeš pokračovat, tak se udělám,“ varoval ho Tom, úplně zpomalil a soustředil se na skleněné kameny na okenním parapetu a co nejvěrněji kopíroval jejich obrazce.
„Takže tohle je ´Zlato, musíme si promluvit´?“ Zeptal se Bill, očividně ne moc nadšený vyrušením ani vyhlídkou na tenhle druh rozhovoru.
„Ne,“ povzdechl si Tom. „To není. Ty se teď oblíkneš a odvezeš Georga domů a já si dám sprchu a uklidím tenhle nepořádek, než přijde Laura.“
„Nemůžeš mě takhle nechat,“ řekl Bill chraptivě a chytil Toma za paži, když z něj chtěl vytáhnout svůj penis.
„To ty mě nemůžeš takhle nechat,“ odpověděl Tom unaveně a najednou ho přepadla touha zalézt pod peřinu a spát, dokud nebude zase všechno v pořádku.
„Jak to myslíš, nechat tě takhle? Co jsi čekal? Kdybych tě miloval, řekl bych ti to, ale já tě nemiluju, promiň. Jsi skvělej chlap, ale kdyby mě Georg nedonutil sem jít, tak bych tu nebyl,“ řekl Bill a tvářil se omluvně a zmateně zároveň. „Chci říct, že jsem sem přišel, abychom si to vyjasnili a mohli si jít každej svou cestou, aniž bychom se cítili ukřivděně nebo co, a pak… tohle.“

Tom se zadíval dolů na místo, kam Bill ukazoval. Na místo, kde byl celý zabořený v jeho těle. „Mise selhala, řekl bych,“ zamumlal.
Bill se udýchaně zasmál. „Ale možná bych si na tebe mohl zvyknout.“
„Mohl?“ Zeptal se Tom a s úsměvem napodobil Billovo propíchnuté zvednuté obočí. „Protože jsme oba očividně na hovno v tom jít si každej svou vlastní cestou. Jo, to dává smysl,“ řekl Tom a sklonil se pro polibek. Změna úhlu přiměla Billa chtivě zasténat a to, co mělo být cudným polibkem, se změnilo v něco mnohem žhavějšího. „Mám tě rád,“ vydechl Tom mezi polibky a Billův úsměv mu sklouzl po páteři v příjemném mrazení. „Máš mě taky rád?“ Ušklíbl se a znovu začal pomalu přirážet.
Bill ho jednou rukou vzal za tvář, olízl si rty a otevřel ústa, aby odpověděl, ale Tom slyšel jen výkřik a pronikavé „Tome!“
Zavřel oči a snažil se její obraz odehnat, ale marně. Když je znovu otevřel, Laura stále stála ve dveřích, tvář měla rudou, hlas se jí třásl, když ukazovala na Billa, jako by byl nějaký mimořádně odporný druh havěti.
„To je chlap?“ Zeptala se a poslední slovo pronesla ještě o tón výš.
„Běž do obýváku, prosím. Za pěr minut ti to vysvětlím, okay?“ Odpověděl Tom, překvapen svým klidem.
Laura tam nejdřív pořád stála jako jelen chycený v záři reflektorů, zatínala a roztahovala pěsti, pak se otočila na patě a s hlasitým zabuchnutím dveří odešla.
„Věděl jsi, že nás přistihne,“ řekl Bill tiše a znovu natáhl ruku, aby Toma pohladil po tváři.
„Jo, věděl,“ odpověděl Tom, vtiskl Billovi polibek do dlaně a odtáhl se.

autor: unverdorben
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics