Designer Original 5.

autor: AshesPashes

Bill stál v Tomově ložnici, díval se na změť krabic a snažil se ze všech sil nekřičet do telefonu.
„Dívám se na účtenku, kde je napsáno, že jsem zaplatil za doručení a montáž, a přitom se dívám na hromadu krabic.“ Bill další minutu poslouchal. Už tyhle věci osobě, která s ním teď po telefonu mluvila, jednou říkal a nesnášel, když se musel opakovat. „Rád bych si promluvil s vaším manažerem, protože zřejmě nechápete, že tu mám klienta, který se zítra stěhuje a nemá kde spát.“
Bill čekal, až ho přepojí na manažera. Chvíli mu trvalo, než znovu vysvětlil, že zaplatil za dodávku a sestavení, ale postel stále nestojí. Když poslíčci z bytu odjeli, Bill předpokládal, že se hned vrátí s dalším nábytkem nebo nářadím. Místo toho odjeli a Bill teď telefonoval a snažil se situaci vyřešit.
„Ne, tři dny jsou nepřijatelné. Můj klient se zítra stěhuje. Montáž byla zaplacena a já jsem očekával, že až bude dodán veškerý nábytek, tak bude také rovnou smontován.“
Bill znovu poslouchal, jak se manažer vymlouvá. Ještě chvíli se dohadovali, než manažer slíbil, že zítra pošle někoho, kdo postel smontuje. Bill naštvaně ťukl prstem do displeje svého telefonu, aby hovor ukončil.

„Jsi sexy, když jsi naštvaný,“ řekl Tom a stoupl si přímo za Billa.
„Nevěděl jsem, že tu jsi,“ odpověděl Bill a opřel se do Tomova objetí. Za poslední dva dny od jejich prvního polibku si na pocit Tomových paží kolem sebe docela zvykl. Od té doby každý večer strávili společně pár hodin.
„Neslyšel jsi, jak se otevřely dveře, přes všechen ten křik, co jsi dělal,“ škádlil ho Tom.
„Nekřičel jsem. Jen jsem nahlas vyjadřoval svůj názor.“
Bill se v Tomově náručí otočil a obtočil svoje ruce kolem Tomova krku, aby si ho přitáhl k sobě a věnoval mu polibek. Ten se rychle prohluboval, když se jejich ústa otevírala a pohybovala se proti sobě stále naléhavěji, a netrvalo dlouho, než Tomovy rty sklouzly na Billův krk.
„Jsi po tom hovoru tak napjatej. Myslím, že bys mi měl dovolit, abych ti pomohl uvolnit se,“ zamumlal Tom Billovi do krku.
„Jak to chceš udělat? Jsem tak strašně napjatý.“

Tom znovu políbil Billa na rty a rukou ho hladil po hrudi a břiše, až se ocitla těsně nad jeho páskem kalhot. Tom chvíli váhal, protože nevěděl, jestli může pokračovat dál dolů. Bill přitlačil boky proti Tomovým, a ten pohladil přes kalhoty Billovo vzrušení a přiměl ho, aby do polibku zasténal.
„Za chvíli tu budou stěhováci.“
„Tím mi chceš říct, abych přestal?“ Zeptal se Tom a přestal se ho dotýkat. Nikdy předtím se sebe takhle nedotýkali a Tom nechtěl Billa nutit k ničemu, na co nebyl připravený.
„Ne,“ zaúpěl Bill a znovu zatlačil boky proti Tomově ruce.
Tom oběma rukama rozepnul jeho pásek a nechal druhého muže, aby se o něj opřel, zatímco rukou vklouzl pod Billův opasek.

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics