Witness Protection 8.

autor: Starling011

Líbání

Bill se probudil, pomalu se protáhl, podíval se na hodiny a zaklel, když si uvědomil, kolik je hodin. Přijde pozdě na směnu; Lucy ho zabije. Vstal a byl hotový za méně než deset minut, což by bylo nemožné, když byl v New Yorku se vším tím make-upem a doplňky. Nakopnul si tenisky, a pak seběhl po schodech dolů. Zatímco si jednou rukou upravoval vlasy, druhou popadl klíče a rychle vyjel autem z garáže. Dostal se na hlavní silnici, aniž by do něčeho narazil, a ulevilo se mu, když konečně zaparkoval na svém místě, ale pořád měl hrozné zpoždění. Vešel zadním vchodem, protože přední byl naprosto narvaný.
„Už bylo na čase, aby ses ukázal,“ řekla Lucy, když Bill vešel zadním vchodem.
„Promiň, Lucy,“ odpověděl Bill a vrhl se na dav lidí. Z karaoke automatu na provizorním pódiu se ozýval opravdu špatný zpěv. Tom byl na place, obsluhoval parket a orientoval se v davu. Když se vrátil k baru a uviděl Billa, usmál se.

„Až ten dav prořídne, budeš mít velikej problém. Lucy tě sežere,“ dobíral si ho Tom a Bill zavrtěl hlavou a lehce Toma plácl po rameni.
„Je to tvoje chyba. To ty jsi mě nenechal jít spát,“ řekl Bill a Tom se znovu ušklíbl.
„Promiň,“ vůbec to neznělo, jako by to myslel vážně. Když Lucy ve dvě zavřela bar, otočila se k oběma chlapcům.
„Okay, Wille, proč jsi přišel tak pozdě?“ Zeptala se Lucy a Bill sklonil hlavu.
„Tom mě včera po práci unesl a celý den jsme se poflakovali, takže jsem zaspal,“ odpověděl Bill.
„Bavili jste se vy dva u tý soulože aspoň?“ Lucy si položila ruku na vystrčený bok a tvářila se tak nesouhlasně jako matka, až se Tom musel zasmát a Bill zrudl a s lehkým plácnutím si položil hlavu na bar.
„Vždyť se ani nelíbáme s jazykem, protože Bill má OCD,“ řekl Tom a jeho hlas byl naplněn smíchem. Bill ho s hlasitým mlasknutím udeřil do paže a Lucy po něm hodila hadr, aniž by se tvářila pobaveně.

„To není k smíchu, Tommy, a navíc chudák Will fakt nepotřebuje, aby si ho někdo kvůli jeho neurotickým sklonům dobíral,“ řekla Lucy vážně.
„Díky, Lucy,“ řekl Bill a Tom ho lehce objal kolem pasu.
„Vážně ti vadí, že si tě dobírám kvůli tvýmu OCD?“ Zeptal se Tom a Bill zavrtěl hlavou.
„Ne, když jsi ohledně toho milej, ale tahle poznámka byla hnusná,“ upřesnil Bill.
„Ale vždyť je to přece pravda, ne?“ Zeptal se Tom a Bill zavrtěl hlavou.
„Pokud nebudeš všude slintat, nemám problém tě líbat i s jazykem. Jen si někdy nejsem jistej, jestli to chci,“ odpověděl Bill a Lucy zavrtěla hlavou. Už teď jí bylo jasné, že to bude dlouhý a složitý rozhovor, a ona měla spoustu papírování. Vešla do své kanceláře a přes rameno na kluky zavolala, aby zavřeli.

***

Když konečně všechno poklidili, vyšli společně ke svým autům. Když došli k autu, Tom k němu Billa přišpendlil, naklonil mu hlavu a políbil ho. Neztrácel moc čas, než špičkou jazyka přejel po jeho rtech. Bill na krátký okamžik zaváhal, než pustil Toma do svých úst. Tom si dával pozor, aby na Billa moc nespěchal. Otírali o sebe svoje jazyky a Tom opatrně, ale odhodlaně ochutnával Billa.
Jeho prsty klouzaly po jemných chloupcích na Billově zátylku a z lehkého doteku mu po těle naskočila husí kůže. Tom prsty znovu stáhl gumičku a jemně prohrábl jeho vlasy, zatímco Bill měl ruce zabořené v Tomových dredech a lehce mu hnětl pokožku hlavy jako kočka, jen bez drápků. Tomovo tělo bylo teplé a pevné, když ho drželo přitisknutého k autu. Bill se v tu chvíli cítil opečovávaný a v naprostém bezpečí.

„Víš, vážně by sis měl nechávat vlasy rozpuštěný častěji,“ řekl Tom, když se od sebe odtáhli.
„Nemám rád, když se mi lepí na krk,“ vymýšlel si Bill.
„Jakej má smysl mít dlouhý vlasy, když je ani nevystavíš na odiv?“ Zeptal se Tom a Bill pokrčil rameny, přičemž si pomyslel: „Dobrá poznámka, až příště potkám Jacka, určitě se mu o ní zmíním.“
„Tak co, budeš mě zase držet vzhůru?“ Zeptal se Bill, jelikož ho Tom stále nepustil.
„Možná; to záleží, jak odpovíš na mou další otázku,“ odpověděl Tom.
„A ta zní?“ Zkusil Bill, jemně zatahal za pár dredů a žasl nad tím, jak mohou být zauzlované a zacuchané vlasy tak hebké.
„Pojeď se mnou ke mně. Chci si jen tak povídat a trochu líp tě poznat,“ řekl Tom, když viděl, jak Billovi po tváři okamžitě přeběhl nesouhlasný výraz. „Prosím?“ To jediné malé slůvko rozhodlo. Tom byl nafoukaný a působil jako hráč, ale když ho viděl v takové chvíli, uvědomil si, že Tom je ve skutečnosti milý člověk.
„Okay,“ souhlasil nakonec Bill. „Ale jedu svým autem.“

***

Seděli na gauči, Bill se choulil k Tomovu boku, zatímco se dívali na film a Tom jedl popcorn. „Ty nemáš rád popcorn?“ Zeptal se Tom, když byla polovina misky pryč.
„Mám,“ namítl Bill.
„Tak proč ho nejíš?“ Zeptal se Tom.
„Nejprve sis neumyl ruce, a pak jsi do něj ponořil ruku a dotkl se více, než sis vzal. Nemůžu to jíst,“ odpověděl Bill. Věděl, že se chová iracionálně, ale nedokázal to zastavit. Navíc chtěl být k Tomovi co nejupřímnější, když už lhal o tolika věcech.
„Omlouvám se. O popcorn jsem se vždycky dělil jen s lidma, který znám od dětství, a těm je to jedno,“ řekl Tom a pohnul se.
„Kam přesně si můj polštář myslí, že jde?“ Dožadoval se Bill, chytil se Toma pevněji, a ten se uchechtl.
„Udělat novej popcorn,“ řekl Tom, ale Bill ho nepustil.
„To je v pohodě, nepotřebuju popcorn, abych si užil film,“ řekl Bill, když se Tom opřel o pohovku. Bill změnil polohu a lehce políbil Toma na krk, když se dostal na dosah, než se otočil zpátky k filmu. Ještě nikdy nepolíbil jiného člověka na krk, protože to bylo obecně zpocené odporné místo. S Tomem se často řídil tím, co mu připadalo správné, a tohle správné bylo.

„Jestli budeš dělat takovýhle věci, nejspíš se neudržím,“ řekl Tom a Bill naklonil hlavu k polibku. Chvíli si vyměňovali polibky, které se postupně stávaly vášnivějšími, než se Tom naklonil natolik, aby na stůl postavil misku s popcornem. Billovi ani nevadilo, když ucítil, jak ho Tom mastnými prsty od másla pohladil po tváři.
Bill cítil chuť soli a másla, když mu Tom pomalu, ale zkušeně olizoval ústa. O chvíli později Bill ucítil, jak se na něm usadila Tomova teplá váha, a uvědomil si, že leží na zádech na pohovce. Na film v tu chvíli téměř zapomněli. Tom pohnul boky dolů a Bill tlumeně zasténal. Byl to úžasný pocit, zvlášť když jeho tělo reagovalo, ale bylo to všechno příliš rychlé a příliš žhavé. Navíc bez své tašky neměl lubrikant ani kondom.
Takže když Tom znovu pohnul boky a začal si hrát s lemem jeho trička, Bill položil ruce na Tomovu hruď a zatlačil. Netrvalo dlouho, a jakmile Tom ucítil sebemenší odpor, odtáhl se. „Jsi v pohodě?“ Zeptal se.
„Moc rychlý,“ zvládl Bill říct a cítil se zadýchanější, než si uvědomoval.
„Promiň,“ řekl Tom a tvářil se rozpačitě, když se posadil. Když se Bill posadil vedle Toma, upravil si tričko i vlasy.

„Přestal jsi, když jsem to chtěl, to mi stačí. Navíc to, že to bylo moc rychlý, neznamená, že jsem si to neužíval,“ odpověděl Bill a byl vděčný, když se na něj Tom znovu usmál. Bill nechtěl, aby si Tom myslel, že je naštvaný, protože nebyl. Jen ještě nebyl připravený nebo připravený na to být s Tomem takhle.
„Pojďme se natáhnout,“ řekl Tom, když Bill zívl. Natáhl se, vypnul televizi a odnesl mísu s popcornem do kuchyně. Když vyšli nahoru, Tom nechal Billa, aby se osprchoval jako první, zatímco on vyhrabal nějaké rozumné kalhoty na spaní. Obvykle spal nahý, ale nemyslel si, že by to Bill ocenil. Jedny připravil i Billovi s ručníkem na pult u umyvadla.
Bill vyšel o chvíli později, sušil si vlasy a střelil po Tomovi pohledem. „Jak to, že nikdy nemáš kalhoty až u kotníků, je mi záhadou, protože tyhle ti každou chvíli spadnou,“ řekl Bill a gestem ukázal na kalhoty, které byly na jeho štíhlé postavě velké a visely mu nebezpečně nízko na bocích. Tom přešel k němu a vytáhl je ještě víc nahoru, pak utáhl šňůrku v pase. Přejel rukou po Billově boku a zádech, pak ji položil do jeho vlhkých vlasů a přitáhl si ho k sobě, aby ho políbil.

Bill se po chvíli odtáhl a Tom pochopil. Šel se osprchovat, zatímco Bill se rozhlížel po pokoji, který pomalu osvětlovalo ranní slunce. Už dlouho se u někoho jiného necítil tak dobře. Tom byl upravenější než většina mladých mužů v jeho věku a Bill byl za to vděčný. Přešel k posuvným skleněným dveřím, kterými byla vidět prázdná pole i přímo na východ slunce. Usmál se; tady to byl opravdu úplně jiný svět, ale cítil, že si na něj až příliš snadno dokáže zvyknout.
Ucítil, jak mu kolem pasu vklouzly teplé paže a na záda se mu přitiskla holá hruď. Cítil, jak se mu přes rameno jemně táhne vlhký dred, když se Tom sklonil a políbil ho. „Stýská se ti po LA?“ Zeptal se Tom tiše.
„Někdy, ale kdybych neodešel, tak bych si teď s tebou neužíval východ slunce, ne?“ Zeptal se Bill a otočil se v Tomově náručí. Tom zatáhl závěsy nad skleněnými dveřmi, když se líbali. Bill se přitiskl blíž do Tomova objetí, zatímco mu on něžně položil ruce na ramena a zatlačil ho směrem k posteli. „Kdybych tě neznal, řekl bych, že se mě snažíš svést,“ řekl Bill se šibalským úsměvem, když se nechal povalit na postel.

„Až se tě budu snažit svést, poznáš to,“ prohlásil Tom. Bill dovolil Tomovi, aby si na něj opatrně lehl a jemně mu přišpendlil zápěstí k matraci. Lehce ho kousl do klíční kosti a dočkal se malého zavzdychání od chlapce pod sebou. Tom se ušklíbl a dál si užíval to citlivé místečko, které našel. Bill pod ním vydával potěšené zvuky a Tom cítil rychle rostoucí erekci na svém boku.
Tom sklouzl rukou po Billově boku, čímž uvolnil jeho zápěstí. Bill položil své nyní volné ruce na Tomova ramena; na jeho štíhlém těle se všude rýsovaly svaly. Cítil, jak se pod jeho prsty lehce napínají. Tom mu pomalu prsty přejel přes bradavky, které mu stály v cestě, a pak vklouzl rukou pod gumu spacích kalhot, které měl Bill na sobě. Bill sebou při tom dotyku trhl. „Klid, nebudu na tebe tlačit,“ řekl Tom Billovi něžně do ucha.
Přejel prsty po vrcholu a za svou snahu se dočkal malého potěšeného zachvění. Bill se po chvíli uvolnil a Tom se usmál. Bill ho chytil za zátylek a přitáhl si ho k sobě, aby ho mohl políbit. Tom obtočil prsty kolem jeho tvrdého penisu a několikrát lehce pohnul rukou. Stačilo to ke škádlení, ale nebylo to dost na to, aby mohl Billa udělat, a tak volnou rukou rozvázal šňůrku, která kalhoty na spaní držela na jeho bocích. Bill při jejich stahování ochotně spolupracoval.

Tom se od polibku odtrhl a políbil ho na dlouhý bledý krk. Prolíbal se k Billově hrudi a prsty přejel po plochém břiše. Znovu obtočil prsty kolem jeho erekce, zatímco líbal jednu z tmavých bradavek, a pak ho do ní lehce kousl. Bill zaúpěl, když Tom jeho bradavku převalil mezi zuby, a začal jeho penis honit s plnou vážností.
Bill za chvíli lapal po dechu a Tom se na něj usmíval. „Měl by ses teď vidět,“ řekl Tom. Bill se lehce potil, tmavé vlasy měl rozprostřené po bílém povlaku polštáře. Jeho tvář byla zarudlá a růžová barva příjemně kontrastovala s jeho bledou pletí. Jeho potěšený obličej byl jedním z nejkrásnějších, jaké kdy Tom viděl.
Pohladil palcem vrcholek, kde se objevilo pár kapiček preejakulátu. Bill byl napjatý a třásla se mu stehna. „Ach Bože,“ zamumlal Bill a Tom cítil, jak mu zarývá nehty do ramen.
„Tome bude stačit,“ zašeptal Tom Billovi do ucha. „No tak, Wille, udělej se pro mě.“ Když Bill slyšel to jméno, byl až blízko k orgasmu, než aby dokázal couvnout, ale slyšet to jméno v této situaci pro něj bylo zničující. Polkl a byl rád, že Tom okusuje jeho citlivý ušní lalůček a nedívá se mu do tváře. Bill vypnul hlavu a znovu se ponořil do těch úžasných pocitů, které procházely jeho přecitlivělým tělem.

Tiše vzdychl a přirazil do pevné pěsti obklopující tu nejcitlivější část jeho těla. „Už budu,“ skoro vykřikl a Tom pustil jeho ucho. Sklonil se dolů, aby zachytil ty naběhlé růžové rty, a Bill vykřikl a tvrdě se udělal přes svoje břicho a Tomovu ruku. Tom se odtáhl a uviděl Billův obličej plný orgasmu.
„Vypadáš tak nádherně, Wille,“ řekl Tom a Bill cítil, jak ho trochu bolí u srdce, když slyší to jméno znovu v tak intimní chvilce, přesto neodolal a chvíli se vyhříval v záři, než se přetočil na Tomovu teplou kůži. „Líbilo se ti to?“ Zeptal se Tom.
„Že se vůbec ptáš,“ řekl Bill s úsměvem jako kočka, která dostala kanárka. „Chceš, abych ti to oplatil?“
„Byl bych blázen, kdybych řekl ne,“ odpověděl Tom, čímž si od Billa vysloužil další úsměv. Bill lehce přejel prsty po Tomově hrudi, což způsobilo, že se Tom při tom lehkém doteku zachvěl. Sevřel v rukách peřinu a ucítil, jak ty měkké rty následují prsty. Lehce ho zatahaly za uzel na kalhotách a on nadzvedl boky, když mu je Bill stahoval dolů.

Bill vzal jeho penis do dlaně a pohnul rukou. „Kurva,“ zaklel Tom. Bill byl v tomhle až moc dobrý. Otevřel oči dokořán, když ucítil, jak mu teplý, vlhký jazyk přejíždí po žaludu. Zakňučel, když ho Bill políbil na vrcholek a pak ho celého vsál do úst. „Wille… To nemusíš.“
„Ticho,“ zamumlal Bill a tentokrát to jméno ignoroval; Tom za to opravdu nemohl. Bill ho vzal znovu do úst a vsál ho co nejhlouběji. Musel se usmívat nad zvuky, které Tom vydával. Tom se snažil přirážet, ale Bill ho držel za boky, aby ho neudusil, zatímco Tom zabořil ruce do Billových hedvábných vlasů a snažil se ovládat, aby ho za ně netahal. Bill mu jazykem přejížděl po štěrbině, zatímco přesunul jednu ruku dolů, aby ho pohladil po varlatech. Tom zarazil hlavu zpátky na polštáře; Bill ho velmi rychle přiváděl do nepříčetnosti.
„Ach, bože. Udělám se,“ řekl Tom a Bill pustil jeho penis ze svých úst. Nenechal však Toma bez uvolnění. Nahradil svoje ústa rukou. Tom se udělal v horkých mléčných provazcích na svou hruď a Billovu ruku.
„Myslím, že potřebujeme další sprchu,“ řekl Bill, zatímco se Tom snažil vzpamatovat.
„Já si tady jen na chviličku lehnu a dám si zpátky do kupy mozek. Klidně běž, já půjdu potom,“ řekl Tom. Bill se lehce zasmál a naklonil se nad Toma.
„Dostanu na zahřátí aspoň pusu?“ Zeptal se Bill. Tom otevřel oči a uviděl Billovu uvolněnou tvář. Naklonil se k němu a lehce ho políbil. Než se Bill odtáhl a vklouzl do koupelny, ucítil teplý jazyk, který mu zkoumal ústa. Bill byl jako dva různí lidé; v určitých chvílích vystrašený a nervózní, jindy šťastný a otevřený.

autor: Starling011
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics