Witness Protection 11.

autor: Starling011

Nový doplněk

Tom si opravdu dával záležet a věnoval se té krásné kůži, která byla nyní plně otevřená jeho dotekům a polibkům. Líbal ho na dlouhém krku, na drobné hrudi, krátce se zastavil na bradavkách a sjel až k bokům.
„Miluju tohle tetování,“ řekl Tom a s otevřenými ústy ho políbil do středu prostřední hvězdy, kterou pak jemně sál. Bill při tom tlaku lehce zalapal po dechu a stiskl v dlani část Tomových dredů.
Tom se nad jeho reakcí ušklíbl a políbil ho přes stehno. „Podívej, jak jsi tvrdej,“ řekl Tom a přejel prsty po jeho penisu. Když přejel palcem po štěrbině, zachytil kapičky preejakulátu. Bill zavrčel a volnou rukou sevřel prostěradlo.
„To kvůli tobě,“ opáčil Bill udýchaně.
„Možná bych se o to tedy měl postarat já,“ řekl Tom a bez jakéhokoli varování vsál Billa do úst až ke kořeni. Bill zavrčel něco, co ani nedávalo moc smysl, a Tom zachytil jen své jméno smíchané se změtí slov. Zatímco dál sál a honil jeho tvrdý penis, sklouzl druhou rukou dolů a prstem obkroužil těsný kroužek svalů.

„Počkej chvilku,“ řekl Bill a Tom se odtáhl a podíval se na něj.
„Jsi v pohodě?“ Zeptal se Tom.
„Jo,“ odpověděl Bill a natáhl se k nočnímu stolku. Otevřel horní šuplík a s roztomilým ruměncem vytáhl lubrikant a kondomy.
„To se asi bude hodit,“ souhlasil Tom, když mu Bill ty věci podal. Než Tom stačil navázat tam, kde skončili, strčil ho Bill na záda. Bill se nad ním skláněl, tmavé vlasy se mu volně houpaly a byly rozpuštěné přesně tak, jak to měl Tom rád. Prohrábl si je prsty a přitáhl si Toma k sobě, aby ho políbil. Bill se od polibku odtáhl a přitiskl zadek na Tomovu erekci. Tom zasténal a přirazil k Billovi, aby si užil ty krásné zvuky, které Bill nad ním vydával.
„Oh bože,“ zasténal Bill a sklonil se pro další polibek. Zatímco se jejich jazyky proplétaly a zuby něžně okusovaly rty, kluzký prst přejel po Billově vstupu. Tom mu tam trochu nešikovně rozmazal lubrikant, a pak prstem obkroužil jeho dírku. Když Tom zatlačil, Bill do jeho úst zavrčel. Prvním prstem překonal těsný kruh svalů a začal prst zasouvat a vysouvat, dokud neklouzal jen s malým odporem a Bill nelapal po dechu.

Vytáhl prst a přidal k němu prostředníček, než je zasunul do té těsné dírky, a ještě víc ji roztáhl. „Bože, Tome, prostě pojď do mě,“ řekl Bill.
„Buď trpělivej,“ řekl Tom a rychle vytáhl prsty z Billa. Chytil ho za útlé boky a zvedl ho ze svého klína. Nechal Billa, aby si lehl na břicho s tím svým malým zadečkem ve vzduchu, s hlavou opřenou o své předloktí. Tomova tvrdá erekce se přitiskla na Billovo stehno, když do něj zasunul tři prsty, které Billa otevřely. Bill vydal tiché sténání a vzdechy, a když Tom zkroutil prsty do správného úhlu, Bill trhl boky, čímž zatlačil Tomovy prsty hlouběji do sebe.
„P… prosím… Tome,“ řekl Bill udýchaně. Znělo to zoufale, potřebně, a tak moc žhavě. Tom vytáhl prsty a otřel je o peřinu, protože si myslel, že Bill stejně nejspíš zítra dá vyprat ložní prádlo, když budou v práci. Našel kondom a rychle si ho nasadil, než přidal více lubrikantu.
Nasměroval se k Billově dírce a pomalým, ale plynulým pohybem do ní vnikl. Když se dostal nadoraz, oba zasténali. Bill pocítil slastné pálení, jelikož už to byla dlouhá doba, co byl s někým takto spojen a naplněn. Tom se nehýbal, popadl Billa za boky, a příliš se nestaral, že tam nejspíše zanechá stopy, a pak se lehce pohnul.

„Pohni se,“ pobídl ho Bill, když se přizpůsobil Tomovi, který do něj tak úžasně vnikl. Tom poslechl, vytáhl se skoro celý ven, než vklouzl zpátky dovnitř. Bill sebou trhl, když se Tomův penis přitiskl k jeho prostatě. Tom pokračoval ve svém pomalém tempu a pevně v rukách svíral Billovy boky.
„Tome, zrychli, prosím,“ řekl Bill a Tom se zašklebil, než se z jeho těla vytáhl úplně. Bill při ztrátě kontaktu, zasténal. Tom sklonil hlavu a olízl jeho lesklou roztaženou dírku. Přejel po ní jazykem, zatímco se Bill snažil vykroutit. „Ne… to je tak zvrácený,“ řekl Bill a pohnul se. Tom ho lehce plácl po jedné z bledých půlek a Bill se okamžitě přestal hýbat.
„Ticho,“ řekl Tom a jeho teplý dech pohladil jeho dírku. Pak znovu vyplázl jazyk a olízl sladký kroužek svalů. Bill zasténal a schoval hlavu do polštáře. „Chci tě slyšet.“ Bill znovu zvedl hlavu. Tom se zaculil, když vlepil polibek na lesknoucí se dírku, a pak začal tvrdě sát.
„Kurva,“ řekl Bill a jeho nohy se zachvěly. Tom mu k dírce přitlačil jazyk a začal jím pronikat stále ještě těsným prstencem svalů. Jakmile se jazykem dostal dovnitř, začal jím ochutnávat každou část. Bill se svíjel a lapal po dechu, což se střídalo se sténáním a prosbami, aby ho Tom přestal dráždit.

„Jsi si jistej, že chceš, abych tě ošukal?“ Zeptal se Tom a přitiskl svou erekci k mokré dírce.
„Jo… oooooo,“ skoro vykřikl poslední tón, když do něj Tom přirazil a znovu stáhl boky zpět. Zvládl se jen chvět, když do něj Tom začal vážně bušit, a přitom ho dál držel za boky. Tom se nad ním sklonil a položil sérii polibků na Billova záda, která byla pokryta jemným leskem potu. Tom držel tempo, dokud Bill nelapal po dechu a prakticky nevzlykal, když pevně svíral polštář.
„Oh bože, jsi tak těsnej,“ řekl Tom a vzal do ruky Billův penis. Honil ho v rytmu svých přírazů. Bill sténal a stiskl svaly na zadku. Tom zavrčel a jeho ruka lehce sklouzla, než se vrátil k tempu. Bill se udělal přes peřinu a jeho zadek se kolem Toma sevřel tak silně, až z něj prakticky vytáhl orgasmus.
Přitiskl se k Billovi a pohnul boky, čímž naplnil kondom. Svezl se z Billa a ten se schoulil do klubíčka. Tom cítil, jak mu ty něžné ruce pracují na penisu, odstraňují kondom a odhazují ho do koše u postele.

„To bylo úžasný, i když jsem rád, že v práci moc nesedíme,“ řekl Bill a Tom se usmál a objal ho kolem ramen.
„Bylo to perfektní,“ odpověděl Tom a přitáhl si Billa ještě blíž.
„Měl bys mě pustit. I když je to zahřívání příjemný, ani náhodou neusnu, když se cítím takhle strašně ulepenej,“ řekl Bill a Tom souhlasil. Zatímco byl Bill ve sprše, Tom sundal z postele špinavou peřinu a vytáhl jednu z tlustých dek z truhly s přikrývkami, kterou našel v rohu skříně. Když byl hotov, položil černou deku zpátky na truhlu. Pak si všiml na komodě několika fotek a zblízka se na ně podíval.
Byla tam jedna, na níž byl Bill a objímal dvě dívky. Všichni se smáli a v pozadí mohl slyšet padající míč. Poznal Time Square v New Yorku. Bill tam měl natupírované vlasy, zpevněné gelem nebo lakem a zřejmě byl nalíčený. Vypadal tam uvolněně a spokojeně. Přemýšlel, co se stalo, že se z toho sebevědomého, šťastného mladíka stal vystrašený, nevýrazný muž, kterého znal on?
Byla pravda, že Tom by byl až moc vystrašený, než aby na starého Billa vůbec promluvil, ale když teď viděl, co z něj skutečně zbylo, skoro mu to celé připadalo jako podvod. Povzdechl si a lehl si zpátky do postele, přičemž se rozhodl to prozatím ignorovat. Opravdu netušil, co může člověka tak drasticky změnit, ale nehodlal na to tlačit.

***

Bill zasténal, když mu u hlavy nepříjemně zapípal budík. Překulil se, aby ho vypnul a možná ještě na chvilku zavřel oči, ale převalil se na druhé teplé tělo vedle sebe.
„Dobré ráno,“ řekl Tom, když se Billovi konečně podařilo najít tlačítko pro odložení budíku.
„Ne, chci ještě spát,“ zabručel Bill a položil si hlavu na Tomovo rameno.
„No tak, musíme jít pracovat,“ řekl Tom a jemně mu prsty prohrábl černé zacuchané vlasy, které mu spočívaly na rameni a lechtaly ho na bradě.
„Nesnáším to slovo. Myslím, že by ho měli zakázat,“ zabručel Bill, ale stejně se posadil. Přikrývka mu sahala až k pasu, ale jeho hruď zůstala obnažená. Tom natáhl ruku a něžně ho pohladil po hebké kůži. Bill se potěšeně zachvěl, když se Tom posadil a přitáhl si ho k sobě. Jejich holé hrudníky se k sobě přitiskly, když se jejich rty setkaly.
„Jdu si dát sprchu,“ řekl Tom, vymotal se z Billovy náruče a zmizel. Bill se s podrážděným povzdechem svalil na polštáře. Nesnášel vstávání do práce, i když měl svou práci rád. A tady se mu vlastně líbilo. Lucy byla vždycky nepředvídatelná a stejně drzá, jako když Bill poprvé vyklopýtal z letadla přímo do jejího baru.

Tom byl vtipný a bezstarostný. Bill si vlastně začínal Tomovu společnost opravdu užívat, a to ho děsilo. Stýskalo se mu po New Yorku jako blázen, a ještě víc než to všechno mu chyběli jeho přátelé. Přesto zjistil, že se tu zabydluje snadněji, než čekal. S každým dalším dnem se mu po domově stýsklo méně a cítil, že tohle je pro něj to pravé místo. Podíval se z okna a uviděl volně se vlnící pastviny svých sousedů. Kozy, které se jen tak pásly v podvečer, zvlněnou žlutou trávu, která obklopovala pečlivě udržované trávníky, viděl, jak si jeden ze sousedů myje auto zahradní hadicí a kbelíkem s mydlinkovou vodou. Na jiném dvoře si pár mladších chlapců kopalo s míčem. Bylo to tu tak jiné než v rušném velkoměstě.
Lidé tu měli čas a radost z každodenních úkolů. Na konci dne tu panoval krásný klid, který byl spíše odpočinkový než nudný. Umožňoval přestávku mezi dnem a nocí. To New York nikdy neměl. Bylo to jasné, krásné, energické město plné snílků a snů. Rozhodně to bylo město, které nikdy nespalo.

Zjistil, že ho práce tady baví víc než v New Yorku. Možná to bylo tím, že byl jedním ze tří zaměstnanců a celkově to tam bylo víc přátelské. Atmosféra tu také nebyla tak opilecká a spíše tam chodili jen přátelé, kteří se po práci sešli na skleničku. Bill se chystal vstát, aby se připravil, když mu na hrudi přistála Kašmír.
„Ahoj, krásko,“ řekl a pohladil ji po hlavě. Posadila se a obdivně se na něj podívala těma svýma průzračně modrýma očima. „Jsi připravená na snídani?“ Zívla a Bill se posadil a sevřel malé zvířátko v ruce, aby mu nesklouzlo a nezarylo do jeho kůže drápky. Postavil ji na teplé místo, které uvolnil, a ona zvědavě sledovala, jak se obléká do práce.
Když si začal oblékat ponožky, hbitě seskočila z postele a začala na ně útočit. „Nech toho, ty malá potvůrko,“ řekl, sundal ji z ponožky a postavil ji zpátky na postel. Oblékl si první ponožku a natáhl se pro druhou. Kočka mu přistála na noze s ponožkou, zaryla do ní své ostré drápky a rozkousala látku. „Au, slez ze mě.“
„Máš problémy?“ Zeptal se Tom, který stál ve dveřích s bílým ručníkem omotaným kolem pasu.
„Ne, jen jsem si pořídil novej doplněk,“ zvedl nohu, na níž se drželo kotě.
„Byla by z ní moc pěkná bota, ale myslím, že Lucy by mohla protestovat kvůli hygienickým předpisům,“ poznamenal Tom a Bill se usmál.
„Asi máš pravdu,“ znovu ze sebe sundal hravou kočku a přešel k Tomovi. Dal mu kotě do náruče. „Tak ji podrž, než si obuju boty.“ Tom se na ni podíval. Bill krátce spojil své rty s Tomovými a kousl ho do spodního rtu. Tom se pokusil sledovat Billovy rty, když se Bill odtáhl, ale ten se jen usmál a přešel k posteli. Jakmile si zašněroval boty, vzal si od Toma kotě a zamířil dolů.

***

Blaine naštvaně zíral na svou pravou ruku. „Zklamal jsi mě, DJi. Málem jsi jim prozradil, že ho hledáme,“ řekl a vzal si zbraň od dalšího z mužů stojících kolem. Seděl na židli a vedle něj seděla blonďatá dívka, která vypadala, že si znuděně piluje nehty.
„To jsem neudělal pane,“ odpověděl DJ zbaběle. Přesně toho se obával, když jejich policejním kontaktům řekl, aby pátrali trochu hlouběji po informacích o černovláskovi, který stále nebyl k nalezení. O chvíli později se kov zbraně spojil s jeho spánkem a poslal ho k zemi. Cítil, jak mu z toho místa teče krev.
„Jen proto, že jsem tě odtamtud vytáhl ven! Byl jsi neopatrnej, DJi,“ řekl Blaine a vstal ze židle. Nasadil na zbraň tlumič a naklonil se nad krvácejícího muže. „Máš poslední šanci zachránit si život. Co jsi zjistil o Billu Kaulitzovi?“
„Jen to, že je určitě mimo město. Říkali něco o jeho přesunu na západ, ale nic víc jsem nezjistil, protože jste mě vytáhl ven,“ odpověděl DJ směrem k hlavni zbraně.
„To jsem se mohl dozvědět i na ulici. Opravdu ses ukázal jako zbytečnej,“ povzdechl si Blaine, jako by opravdu litoval, že nestiskl spoušť.

„Počkejte, zjistil jsem jeho nový jméno,“ řekl DJ, když si náhle vzpomněl a málem si úlevně povzdechl, když Blaine o kousek sklonil zbraň a pozvedl obočí. Blondýnka si stále pilovala nehty a vypadala naprosto znuděně. DJ krátce zauvažoval, jakou drogou ji Blaine tento týden nadopoval. Bylo těžké udržet ji potichu a po Blainově boku, takže ji Blaine dál krmil tvrdšími a tvrdšími drogami. Když ji Blaine potkal poprvé, byla to prvotřídní brunetka v prvním ročníku Hudsonovy univerzity. Teď byla jeho blonďatou drogovou mulou, a když Blaine chtěl, i pouliční prostitutkou. Byla svědkem zločinu, který spáchal, ale Blaine ji chytil do svých spárů a pomalu zabíjel její duši. Bill by to štěstí, aby přežil, neměl. Blaine se rozhodl, že jediné, co Bill dostane, bude kulka do hlavy.
„Teď si říká William Kallie,“ řekl DJ.
„Musí někde makat, aby měl co do huby. Teď už víme, jak ho najít,“ řekl Blaine. „Dobrou noc, DJi.“ Zvedl zbraň, a než mohl DJ znovu prosit, Blaine stiskl spoušť. DJ upadl a na podlaze se začala hromadit krev. „Ukliďte to a někdo mi přiveďte Hectora.“ Hector byl jejich nejlepší počítačový technik.

***

„Takže běžel za kozou a spadl přes kůzle,“ řekla Lucy, čímž od Toma sklidila smích, ale od Billa ne. Bill seděl na jedné ze stoliček a hrál si s malým červeným koktejlovým paraplíčkem. „Co je to dneska s tebou, Wille?“
„Co?“ Zeptal se Bill a vzhlédl. Tváře mu trochu zahořely, když ho vytrhla z jeho myšlenkových pochodů, do nichž byl zapojen Tom a jeho talentovaný jazyk.
„Celou noc jsi byl tak nějak mimo,“ řekla Lucy.
„Jen jsem měl hlavu plnou myšlenek,“ odpověděl Bill s pokrčením ramen a jeho pohled zalétl k Tomovi, než jeho tváře ještě více zrudly a on sklopil oči k paraplíčku.
„Spíš plný kalhoty,“ řekla Lucy, když si všimla Billova pohledu a výrazu. Tom se usmál ještě víc, když Bill seskočil ze stoličky.
„Povídat si s váma dvěma je horší než výslech na policii,“ řekl Bill a výrazy obou zkameněly.
„Jak to můžeš vědět?“ Zeptal se Tom.
„Maratony Zákona a pořádku,“ vymyslel si Bill po chvíli, když si uvědomil, že opět uklouzl. Jestli to takhle půjde dál, budou ho federálové muset přemístit. Bill usoudil, že práce pro tuto noc v podstatě skončila; bylo půl druhé ráno a bar byl až na pár štamgastů prázdný.
„No, vidím, že odsud chceš nejspíš rychle vypadnout, takže tady máte výplaty,“ podala Tomovi šek a Billovi malý svazek bankovek. „A teď šup, dneska tady uklidím já.“
„Díky, Lucy,“ objal ji Tom, než následoval Billa do šatny.

autor: Starling011
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics