Freak Show 4. (konec)

autor: Exklusiv

Vzrušení a mrazení

Bill si vylezl na postel a zůstal ležet u Tomových kolen. „Funguje to takhle: Než něco uděláme, podívám se, s čím si hraju.“
Tom zamrkal, když si Bill přes hlavu přetáhl volné tílko a na jeho pupíku se zaleskl kousek kovu a tmavě zelený šperk. Ze spodní kuličky visel malý smaltovaný gekon. Tom měl pocit, že Bill bere tuhle věc s ještěrkami až příliš vážně.
„Sundej si tričko!“ Vyhrkl najednou Bill a výhružně na Toma ukázal. Tom vyjekl a sáhl po lemu svého volného červeného trička, přičemž mu připadalo trochu ironické, že na něm má nápis „neslyšet zlo, nevidět zlo, neříkat zlo“ a on se v tu chvíli nacházel v přítomnosti zla. Čepice mu spadla i s tričkem a on ztěžka polkl a celé jeho tělo bylo naprosto napjaté.
Bill spokojeně zamručel. „Hmm, velmi pěkné, velmi pěkné,“ řekl nepřítomně. Ukazováčkem přejížděl po každé linii a obrysu, šimral Toma na bradavkách a jemně mu třel kyčelní kosti. Potměšile se usmál, když přejel po proužku hrubých hnědých chloupků, který se táhl pod Tomovým pasem. „Jo, velmi pěkné.“

Bill se usmál, připlazil se k Tomovi a zastavil se, když byli v úrovni očí. „Hezkej chlapec,“ řekl Bill tiše a jeho rty se dotkly Tomových.
Tom zůstal zticha. To byla jeho taktika. Neprojevovat o Billa zájem, být naprostá socha, což Billa brzy přestane bavit a vyhodí ho. Bylo to, jako když se v blízkosti medvěda schoulíte do klubíčka.
Bill Tomovu hru prokoukl, povzdechl si a dotkl se Tomova spodního rtu palcem. „Takhle to prostě nepůjde,“ řekl, doslova vyplazil jazyk a palec na Tomově rtu nahradil jazykem. Tom vypískl.
„Dej mi ruce,“ řekl Bill a sjel Tomovi rukama po pažích. Cítil, jak mu na těle naskočila husí kůže. Uchopil Tomovu ruku do své a přinutil je oba, aby se posadili a jejich těla se k sobě přitiskla. „Svlékni mě,“ řekl Bill jednoduše a přejel Tomovi rukama po hrudi. Tom se ani nepohnul a ani to neměl v plánu. Bill přimhouřil oči. „Možná, jsem se napoprvé nevyjádřil dost jasně. Sundej mi zbytek mýho zasranýho oblečení.“
Tomův dech byl mělký. Odmítal se pohnout, odmítal mluvit.
Billovi z očí šlehaly blesky. „Udělej to!“
Tom vyjekl a třesoucíma se rukama neochotně rozepnul Billův pásek a s kalnýma očima mu ho vytáhl. Byl vyděšený k smrti; cítil, jak mu po tváři stéká slza, když Billovi rozepínal džíny.

Bill pohladil Toma palcem po tváři a setřel mu slzu. „Neplýtvej slzami, Tome. Není se čeho bát.“
Tom se nadechl a silou vůle pomalu stáhl Billovy džíny. Málem vykřikl, když se Billův ocas přiblížil a pohladil ho po ruce.
Bill se zachichotal. „Nedokázal jsem odolat.“
Tom cítil, jak mu po celém těle naskočila další husí kůže, když mu Bill přitiskl svou erekci na břicho, když Tom popotáhl džíny, jak jen to v Billově pozici šlo.
„Tohle všechno je z tebe, Tome!“ Řekl Bill zpěvavým hlasem a přisál se mu na krk. Tom se zašklebil a snažil se udržet myšlenky jinde, dokud se Bill nedotkl jeho rozkroku. Tom vydechl, když mu ho Bill začal dlaní silně masírovat. Nikdy předtím nic takového necítil.
Bill náhle zastavil všechny pohyby. S tichým mlasknutím se odtáhl od Tomova krku a zadíval se na něj. „Kdy sis naposledy vrznul? Nikdy se mi nestalo, že by se někomu postavil tak rychle.“
Tom neřekl nic, jen se na Billa zadíval. Ten se najednou usmál.
„Oh můj Bože. Oh můj Bože! Ty jsi panic! Doslova a do písmene panic v každým slova smyslu! Už jsi někdy… Ach můj bože.“

Bill náhle seskočil z postele a zbavil se džínů a spodního prádla. Tom zavřel oči.
Bill protočil očima a stáhl Tomovi boty a ponožky, rychle mu rozepnul pásek a stáhl kalhoty i se spodním prádlem. Tom se odvážil otevřít oči a byl šokován, když uviděl, jak Billovy oči jiskří potřebou a touhou a něčím, co Tom nedokázal identifikovat, když hleděl na jeho ztopořený penis.
Bill toužebně vzdychl a hodil jeho kalhoty na zem, než špičkou prstu přejel po Tomově penisu. Tom zalapal po dechu a kousl se do rtu.
„Řekni mi, Tome. Už jsi někdy masturboval?“
Tom zavrtěl hlavou.
„Oh? A proč ne?“ Zeptal se Bill, obtočil ruku kolem Tomova kořene a jednou ho stiskl. Tom vykřikl.
„Protože… protože je to… protože je to hřích,“ vykoktal Tom a hlas se mu chvěl strachem a něčím, co nedokázal zařadit.
„A proč je to hřích?“ Bill přejel něžně rukou po Tomově penisu nahoru a dolů.
„Plýtvat s-semenem života, pro-prolít ho – ach, Bože – j-je, ngh, je hřích.“

Bill se téměř rozesmál. Ani nemusel skoro nic dělat a Tom se rozpadal na kusy. Bavilo ho to. Ještě nikdy neměl panice, nebo alespoň panice, který by se sám sebe ani nedotkl.
„Pak ti můžu slíbit,“ řekl Bill potutelně a pevně sevřel Tomův penis. „Nebudu plýtvat ani kapkou.“
Tom zakňučel, když mu Bill začal honit penis s takovou jemností, že se Tom potil. Nehty, prsty a dlaněmi se dotýkal Tomova citlivého údu, a ten umíral. Nikdy předtím nic takového nezažil a měl pocit, že brzy zemře.
Bill se usmíval, když viděl, jak se Tom pod jeho rukama svíjí, a rozhodl se, že to rozjede ještě víc. Setřel z Tomovy štěrbiny první kapičky touhy, sjel rukou po celém jeho penisu, pak se sklonil a přitiskl k jeho žaludu ústa.
Tom vykřikl a cítil, jak se mu břišní svaly téměř bolestivě svírají touhou, když Bill vtiskl oba konce jazyka do Tomovy štěrbiny. Citlivé nervy na špičce explodovaly rozkoší, jakou si Tom nikdy nedokázal ani představit, když Bill držel konce jazyka ve štěrbině a zbytkem klouzal a kroužil kolem základny.

Tom ze sebe vydal roztřesený výkřik. „Oh, ne, ne, oh přestaň, přestaň!“
Bill si nebyl jistý, jestli Tom myslí, aby přestal se svým počínáním, nebo aby přestala bolest z rozkoše. Stejně mu to mohlo být jedno; teď už nehodlal přestat. Bill sjel volnou rukou dolů a začal si hrát s jeho varlaty. Tom zakňučel a zaryl nehty do prostěradla, zatímco se svíjel jako kočka.
„Ngh, jen… prosím, dost, panebože, prosím, už dost, ať to… ať to… skončí!“ Tom ztěžka zalapal po dechu a žhavě se udělal do Billových úst. Celý se rozklepal a bezvládně padl na postel. Bill spolkl, co měl v ústech, a v mžiku uklidil i zbytek, než se naklonil k Tomovi.
„Ani kapička nepřišla nazmar,“ řekl Bill hrdě a líně si pohladil vlastní erekci. „Jaký to bylo?“
„Uh,“ bylo jediné, co Tom dokázal říct. Bill se zasmál.
„To bylo pozitivní uh, co?“
„Ty jsi mě… právě jsi mě udělal?“
„Udělal.“
Tom několikrát zamrkal, a pak se otočil k Billovi. „Udělej mi to znovu.“
„Vážně jsi to právě řekl, Tome? Ten sladký katolický chlapeček chce další kuřbu?“ Bill na Toma pozvedl obočí a usmál se, jako by vyhrál sázku.
Tom polkl. „Já… no… m-myslel jsem to tak, že… t-ty jsi prostě… ach, Bože.“
„Nic si z toho nedělej, Tome,“ řekl Bill a pohladil Toma po kůži na břiše. „Každý se takhle poprvý cítí. A teď ti ukážu, proč jsem tě sem vlastně přivedl?“

Tom si nebyl jistý, co tím Bill myslí. Nervózně těkal očima kolem sebe. Málem vykřikl, když ucítil, jak se mu jemně přitiskl ke vchodu prst.
„Hej, hej, hej, počkej, počkej, ne!“ Vykřikl Tom, odtáhl se od Billa a ochranitelsky přitiskl nohy k sobě.
Bill zvedl obočí. „Nějakej problém?“
„Nějaký problém tu rozhodně je! To líbání a dotýkání a… a…“
„Kouření?“
Tom se začervenal. „Ano, to, to všechno by se dalo obhájit ve správném kontextu mého přesvědčení, ale tohle? To, o co ses právě pokusil? To je… to je… to je sodomie! Sodomie mi nemůže být odpuštěna!“
„Promiň, proč?“ Bill si strčil několik prstů do úst a cucal je.
„Já prostě nemůžu!“
„Budeš mi muset vysvětlit proč, až s tebou skončím,“ řekl Bill, silou roztáhl Tomovy nohy a jeden z prstů, který měl předtím v ústech, zasunul do Toma.
Tom šokovaně vykřikl. Nečekal, že to bude tak náhlé, a také nečekal, že to bude tak… příjemné. Nebyla tam žádná bolest, kterou očekával. Trochu to pálilo, ale ne tak nesnesitelně jako oheň smrti, který si představoval.
Ale jeho myšlení mu nedovolilo myslet na nic jiného než na hrůzu.

„Oh ne, přestaň, prosím, přestaň, já nemůžu… prosím, přestaň, prosím tě.“ Tom pevně zavřel oči, jako by ho to dokázalo teleportovat do bezpečí.
„I když zněj tvoje prosby lákavě, budu je muset odmítnout,“ řekl Bill, sklonil hlavu a přejel jazykem po citlivé kůži Tomova vchodu, zatímco jeho prst dál zkoumal Tomovo nitro. Tom se třásl.
„Otče náš, jenž jsi na nebesích, odpusť mi… hříchy, kterých jsem součástí,“ modlil se Tom, jednou rukou si zakrýval oči a druhou svíral prostěradlo. Jeho tělo se snažilo Billovy doteky odmítnout, ale vysoký démon byl neodbytný.
„Přesně tak, Tome,“ zamručel Bill a celým jazykem přejel po Tomově jemné kůži. „Modli se za odpuštění. Modli se jako malý špinavý hříšník, jakým jsi.“
„Očisti mou duši a tělo od hříchů, které se odehrávají v téhle nádobě tvého ducha, a – ach!“ Vykřikl Tom a zakryl si ústa. Tělem mu právě projel silný příval něčeho, co mu připadalo jako čistá energie.
„Tady to je!“ Řekl Bill šťastně.
„Co tam je?“
„Tvoje prostata. Je to docela příjemný, co?“ Bill na ni silně přitiskl prst.
Tom vydal trapně vysoký zvuk a dusil se prázdnotou. „Ach, ach bože.“
„Dobrý, co? Chceš ještě trochu výš?“ Zeptal se zlomyslně a jezdil kloubem sem a tam po měkkém místě uvnitř Tomova těla.

Tom se rozplýval. Myslel si, že to, co s ním předtím udělala Billova ústa, je vrchol, ale tohle ten pocit mnohonásobně překonalo. Vydal tichý zvuk a lehce nadzvedl boky, chtěl víc.
Bill vydal tichý zvuk. „Ale, ale, ale. Podívejme, kdo se mi tu šoustá o ruku.“
Tom zamrkal a podíval se dolů. Jeho boky byly zvednuté a lehce nakloněné a v sobě měl dva Billovy prsty. Zalapal po dechu a okamžitě přitiskl boky k matraci. „Ne, já nemůžu…“
„Oh, přestaň s tím, Tome. Zavři oči, ne mysl. Ten sladký pocit, pamatuješ si, jaký to bylo? Můžu to udělat znovu, tisíckrát líp,“ řekl Bill a zasunul další prst ke dvěma, které už v Tomovi byly. Dredař jako by si toho ani nevšiml, dokud nevydal kňouravý zvuk a znovu nezvedl boky.
„Takhle je hodný chlapeček,“ řekl Bill, zabořil se hluboko do Toma, a ještě víc přitiskl bříška prstů k Tomově prostatě.
Tom zasténal a přitiskl se na Billa. Bill se usmál. „Jsi připravenej.“
Když Bill vytáhl prsty, Tom na protest vydal velmi nespokojený zvuk. Bill se usmál.
„Oh, neboj se, nebudeš nešťastnej dlouho,“ řekl Bill a sáhl pro něco pod polštář. Tom se podíval sem a tam mezi podlahu a Billa, nadechl se a naklonil hlavu, aby přitiskl rty na Billův krk. Billovy oči se rozšířily. Tohle bylo zatraceně nečekané.

„Mmm,“ řekl Bill a odtáhl se s lahvičkou lubrikantu v ruce. Odklopil uzávěr a nakapal si do dlaně štědré množství. Odhodil lahvičku stranou a rozmazal si viskózní gel po celé rozpálené délce. „Připraven?“
Tom nic neřekl. Dlaněmi si zakryl oči a mělce oddechoval.
„Beru to jako ano,“ řekl Bill, nastavil se a vnikl hluboko do Toma.
Tom se kousl do rtu a usykl. „Ach.“
„Je to moc?“
„To – no – já nevím,“ řekl Tom zmateně a posunul se. „Je to zvláštní pocit.“
„Měl jsi v zadku tři věci najednou, jedna by neměla být problém.“
„Cítím se… plný.“
Bill si nemohl pomoct, ale cítil se samolibě. Tom, i když byl panic, musel vědět, že se bude cítit plný, a to, že mu ten pocit dopřál on, bylo úžasné.
„Jen mi řekni, až si zvykneš.“
Tom chvíli mlčel a Bill se začínal nudit. Jediný důvod, proč nezměkl, byl ten, že Tom byl neuvěřitelně těsný.

„Okay, myslím, že teď už můžeš něco udělat,“ řekl Tom tiše a lehce pohnul boky.
„No, už bylo na čase,“ řekl Bill zkoumavě, stáhl boky dozadu, naklonil se a vtlačil se hluboko dovnitř Toma. Tom sténal v rytmu Billových přírazů, které byly pomalé a rovnoměrné.
Bill znovu přitlačil na Tomovu prostatu a Tom hluboko v krku zasténal.
„Ještě,“ vyžádal si a přitiskl se k Billovi. Bill mu až příliš rád vyhověl.
Tom neustále sténal, když ho Bill dráždil. Když se různě nakláněl, aby se jen tak lehce dotkl jeho prostaty, Tom otráveně zavrčel. Přirazil silněji a Tom téměř v agónii rozkoše vykřikl. Bill většinou mlčel, jen se usmíval a díval se na Toma, než jedním velmi silným přírazem přiměl Toma, aby zavřískal a pevně se kolem Billa sevřel.
Bill roztřeseně zalapal po dechu a cítil, jak se mu málem podlomily ruce. „Udělej to znovu. Hned.“
Tom se znovu kolem něj sevřel a měkký samet jeho vnitřností se stal ocelí proti Billovu penisu. Tentokrát se Billovy ruce opravdu vzdaly; zapřel se o lokty a hlavu si položil na Tomovo rameno a třásl se.
„Tak kurevsky dobrý,“ řekl Bill a jeho dech spaloval Tomovu už tak horkou kůži. Vyplázl jazyk, aby slízal pot z Tomovy kůže, když znovu přirazil a začal opět používat své svaly.
Tom měl na panice neuvěřitelnou výdrž a Bill měl skoro pocit, že mu lhal, že je panic, protože si vedl tak dobře. Bill byl téměř připraven explodovat a Tom vypadal, že ještě chvíli vydrží.

Nebo to si alespoň Bill myslel.
„Bille, já to potřebuju… potřebuju to. Moc, moc, to potřebuju,“ vykoktal Tom a natáhl ruku, aby se dotkl sám sebe.
Byl rád, že Tom vyslovil své potřeby, protože nedokázal přemýšlet, a tak se dlouhými, zkušenými prsty natáhl dolů a znovu uspokojil Tomův penis. Dva pohyby rukou a jeden příraz stačily, aby Tom roztřeseně vykřikl a udělal se na Billovu ruku a na jejich břicha. Další dva přírazy a Bill se s jemným sexy zvukem udělal přímo do Toma.
Bill vzdychl, vytáhl se z Toma a sáhl po krabici kapesníků na stole. Tom ho chytil za zápěstí, aby ho zastavil, a přitáhl si jeho ruku ke svým ústům. Bill v čirém šoku sledoval, jak Tom bere do úst Billovy prsty pokryté semenem a božsky pomalými olíznutími je očisťuje. Bill se palcem dotkl Tomova kroužku ve rtu, když Tom s jemným mlasknutím pustil Billovy prsty.
„Proč?“ Řekl Bill a zadíval se na Toma. Ten se začervenal a těkal pohledem všude, jen, aby se nemusel dívat na Billa.
„Sex by neměl být bez emocí a bez následných milostných gest. Kromě toho je hřích plýtvat semenem.“
Bill se na Toma podíval línýma očima. Zasmál se, když se Tom ze všech sil snažil Billovi věnovat svůdný pohled.

„Bože, ty jsi tak zatraceně hloupej,“ řekl Bill a prudce přitiskl své rty na Tomovy. Tom zapištěl, když ucítil Billův zvláštní jazyk ve svých ústech, ale polibek mu opětoval.
„Miloval jsem ten pohled na tebe, když jsem tě šukal,“ řekl Bill bez okolků a šibalsky vjel jazykem do Tomových úst, zatímco se díval do Tomových hnědých očí. Tom nadzvedl jazyk, aby zachytil ten Billův mezi ním a svými zuby. Billův jazyk se roztáhl a jemně olízl Tomův horní ret.
Pak stáhl svůj jazyk zpět a políbil Toma na tvář. „Měl bys jít. Vsadím se, že tvůj kámoš je posranej strachy a přemýšlí, kde jsi.“
Tom se na něj podíval… Bill si nebyl jistý, možná zklamaně? „Jo, to máš rozhodně pravdu. Georg je na mně opravdu závislý, asi jsem se stal jeho náhradní matkou.“
Bill se natáhl a popadl spodní prádlo, zatímco Tom se mlčky oblékal. Očistil na sobě všechno, co bylo třeba, a podíval se na své ruce. Přitáhl si ocas a nepřítomně ho hladil, přejížděl nehty po hladkých, tvrdých šupinách.
Tom se podíval na své nohy. „No… hádám, že se uvidíme.“
„Asi jo. Díky.“

Tom přikývl a vyšel ze dveří, teplý vzduch letní noci ho pohladil po kůži. Cítil, že způsob, jakým právě odchází, není správný. Bylo tu ještě něco… něco, co mohl udělat. Takhle to prostě nefungovalo, nikdy to neměl být jen odchod bez ničeho.
Bill seděl na posteli a stále si hladil šupiny. Nepřipadalo mu správné poslat Toma pryč, jako to udělal se všemi ostatními. Tom byl tak nějak jiný. Lepší. Bill to nedokázal popsat, ale nechtěl, aby Tom odešel jen tak bez něčeho.
Tom nebyl ani deset metrů od maringotky, když uslyšel své jméno. Otočil se, jen aby mu zběsilý Bill skočil do náruče a tvrdě ho políbil. Tom si Billa k sobě instinktivně přitiskl, zmatený jako nikdy předtím.
Bill se od Toma pomalu odtáhl. „Nemůžu tě nechat jen tak odejít, znamenáš pro mě kurevsky moc na to, abys jen tak odešel.“
Tom zamrkal, když mu Bill vyklouzl z náruče, a zadíval se na něj. Billovi naskočila husí kůže po celém těle. „Znamenám pro tebe příliš mnoho?“
Bill se začervenal, ale pohledem neuhnul. „Jsi pro mě něco úplně jinýho a já tě nemůžu nechat jen tak odejít. Ale nemůžu si pomoct a budu tě muset nechat jít.“

„Mů… můžeš jít bydlet ke mně.“ Opravdu mu to Tom právě nabídl? Nemohl přijít na to, odkud se v něm to pozvání vzalo.
„Jo, Tome, a co? Být vyděděnec s ocasem? Navzdory podivnosti je tohle místo můj domov, jedinej, kterého jsem se kdy cítil opravdu součástí. A ty tu rozhodně nemůžeš zůstat – katolictví a to, že jsi čerstvě zbavený panictví, z tebe zrůdu nedělá. Co bys dělal?“
„Já… já bych… Já… Nemám ponětí.“
Bill zabořil nos do Tomova krku. „Tohle je na hovno. Ještě nejsem hotovej s tím, abych tě pochopil.“
„Jezdíte sem každý rok?“
Bill přikývl. „Jo, jezdíme. Dva dny v roce, někdy tři.“
Tom se natáhl a odepnul si řetízek z krku. Podal ho Billovi. „Tady. Teď už víš, že se vrátím.“
Bill se na něj podíval. „Existuje něco jako zpětný déjà vu?“
„Myslím, že ne.“
„Tak teď už jo.“
Tom se zasmál. „Dokud to budeš mít, budu se k tobě vracet, abys mě mohl pochopit.“
Bill se podíval na přívěsek, a pak na Toma. „Panickej otravo.“
„Cirkusová zrůdo.“
Bill se zasmál, políbil Toma na tvář, a pak se vrátil do svého přívěsu. Tom se za ním chvíli díval, a pak se vydal pryč.

***

Tom si setřepal sníh z ramene a třel si o sebe studené ruce, když vešel do kostela a zamířil rovnou do zpovědnice. Poslušně se uvnitř posadil a čekal.
Zástěna se otevřela. „Můžeš začít, synu.“
Tom přikývl. „Odpusťte mi, otče, zhřešil jsem, od mé poslední zpovědi uplynuly už čtyři měsíce,“ vydechl Tom.
„Pokračuj, synu.“
„Dobrovolně jsem se dopustil nesezdaného sexuálního aktu s jiným mužem. Dobrovolně jsem se také dopustil hříchu sodomie se stejným partnerem.“
„Kéž ti Pán požehná a odpustí ti tvé hříchy. Stalo se to jen jednou?“
Tom se dotkl přívěsku na svém krku. Byl to medailonek s propleteným písmenem B a ještěrkou. Uvnitř byla Billova fotka. Usmál se.
„Ne, nestalo.“

KONEC

autor: Exklusiv
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics