Not Drunk 2.

autor: AndeinerSeitenureineWeile

Bill objektem

flashback

Tím tanec na klíně neskončil. Zdálo se, že se to protahuje a natahuje, ale ani v nejmenším to nebyla nuda. S každým dalším pohybem se dvojčata jen víc a víc bavila tím, co dělala.
Jakmile z Toma serval tričko a hodil ho někam na nedůležité místo, Billovy pohyby se rychle změnily ze smyslných na chlípné. Mladší dvojče položilo ruce na bratrovu vypracovanou hruď, kde cítilo napjaté a vypracované svaly staršího a snažilo se rukama si zapamatovat každý kousek té kůže. Přejel po Tomově kůži nehty, když hladil nahoru dolů jeho boky. Přitlačil svoje boky více do jeho klína a zaklonil hlavu.
Bill byl tak tvrdý, že prosakoval přes prádlo, a měl pocit, že jeho penis exploduje, pokud ho nepropustí z jeho sevření.

„Sundej mi boxerky, Tommy.“
Tom se musel kousnout do rtu, aby potlačil zasténání. Nenasytný, sexu chtivý Bill se zuřivou erekcí vždycky věděl, jaká slova použít, aby Toma vzrušil. Přitiskl ruku k bratrově vyboulenině a pořádně ji stiskl.
„Oh… oh!“ Vykřikl Bill. Bratrova ruka byla tak panovačná a majetnická, a on to miloval. „Prosím!“
Tom se zasmál a pustil Billův penis. Pohyby mladšího se zpomalily, když se snažil znovu uklidnit.
„Bože, miluju tě takhle vidět,“ řekl Tom a konečky prstů lehce přejel po gumě Billových boxerek. Lehce do nich ponořil prsty a slyšel, jak Bill v reakci na to zalapal po dechu. „Jsi tak krásnej, když o to prosíš.“
„Uh, přestaň mě dráždit a sundej mi je!“ Zakňučel Bill naštvaně. Slezl z Toma a postavil se přímo před něj. Tom z Billa pomalu a smyslně stáhl poslední kousek oblečení, který mu ještě zbýval

konec flashbacku

***

David seděl u baru a znovu se napil z Heinekenu. Stále si nedokázal sundat sluneční brýle – skrývaly jeho vinu.
By zvrácený, perverzní manažer.
Proč se proboha nedokázal ovládnout?! Vidět dvojčata takhle bylo tak… tak… už dlouho neměl sex. To muselo být ono.
Muž nadskočil, když mu v kapse zavibroval mobil. Vytáhl přístroj a odemkl ho; zjistil, že mu přišla nová zpráva. Berlínská předvolba.

Chci, aby se Bill objevil v mým soukromým videu. Vážně, domluv mi to.

David zasténal a rychle zprávu smazal. V žádném případě nehodlal Billovi dovolit, aby cokoliv točil s Bushidem.

***

Nepříjemné napětí v kuchyni se dalo téměř krájet. Georg měl lehce pootevřená ústa, oči vytřeštěné a upřené na Billa jako na naprostého úchyla. Gustava jako by najednou fascinoval modrý flek od propisky na stole a zíral na něj, jako by si prohlížel nějaké umělecké dílo.
Bill se na oba podíval a zavrtěl hlavou. „Vy jste úplně divní…“
Frontman si začal sám pro sebe broukat, zatímco si sypal cereálie do modré keramické misky. Pak otevřel ledničku a vytáhl skoro prázdnou krabici mléka. Když ho naléval, část bílé tekutiny se mu vylila na ruku. Bill se zachichotal a slízl lahodnou skvrnu dřív, než se mohla stát lepkavou. Pak se vrátil ke svému broukání.
Géčka k sobě otočila hlavy a oči jim vylétly z důlků, když tu písničku poznala.
Shake That, Eminem feat Nate Dogg.
„Hej,“ řekl Bill a otočil se ke svým přátelům. „Máme nějaký lžíce?“
Gustav se skoro udusil vlastními slinami a vyskočil na nohy.
„Jo, jsou v myčce, ale jsou čistý,“ řekl Georg tím nejklidnějším hlasem, jakého byl schopen. Ruka mu sklouzla pod stůl.
Mezitím se na druhé straně tourbusu zabouchly dveře koupelny.

***

flashback

„Vypadáš tak dobře,“ řekl Tom, když se mu naskytl pohled na Billovu erekci. „Vsadím se, že chutnáš ještě líp…“
„Proč to nezjistíme?“ Zamlaskal Bill a olízl si spodní ret.
Mladší z dvojčat pevně uchopil svůj penis a posunul se blíž k Tomovi, přičemž vydal tiché zasténání. Obkročmo si sedl na dredaře a přitiskl svůj penis na jeho břicho.

„Kurva, tohle bychom měli dělat častěji,“ zavrčel Tom, když mu Bill otřel žalud o tělo. Na kytaristově kůži se zaleskly zpěvákovy první kapičky touhy.
Tomovy ruce povzbudivě hladily Billova stehna. I když se chtěl dotýkat jeho vzrušení, dokud by nekřičel blahem, užíval si, jak po něm bratrův penis jezdil.
Bill se na bratra díval s těžkými víčky, když se zvedl ze židle a klekl si na podlahu. Tom roztáhl nohy a Bill se mezi ně vnořil. Mladší se zazubil, blýskl piercingem v jazyku a začal olizovat nepořádek, který udělal na Tomově těle.
„Oh… tohle je dobrý, Bille,“ řekl Tom, zatímco prsty vplétal do Billových vlasů a masíroval chlapcovu pokožku hlavy, zatímco ho drobnými štípnutími lechtal na kůži. „No tak. Dej mi ochutnat.“
Bill se posadil bratrovi na klín a na tváři se mu objevil šibalský úsměv. Ujistil se, že kamera má dokonalý záběr, když přitiskl své rty na Tomovy a hříšně strčil jazyk do úst svého dvojčete, aby se s ním podělil o chuť svého spermatu.

konec flashbacku

***

Gustav se zamkl v koupelně a zády se opřel o dveře. Nemohl, bylo to špatné. Byl to jeho přítel.
Lžíce. Lžíce. Lžíce.
Zavřel oči.
Bill a Tom nazí, opilí v sexuální poloze Lžíce.
Já jsem tak strašnej kámoš, pomyslel si Gustav a zajel si rukou do kalhot. „Líbilo se ti, když ti Tom stáhl boxerky, viď, Bille?“ Zamumlal si Gustav pro sebe. Jeho vlastní prsty se sevřely kolem lemu boxerek. Bubeník si jedním tahem stáhl kalhoty i prádlo až ke kolenům. „Copak, Bille, chceš moje péro?“ Usmál se Gustav sám pro sebe. „Nestyď se, dotýkej se ho, cokoliv chceš.“
Usykl, když popadl celou svoji délku a pohnul rukou.
„Oh… tohle je dobrý Bille,“ zasténal a zopakoval Tomovu větu z porna.

***

„Tak co jsi celej den dělal?“ Zeptal se Bill, když se sesunul na Gustavovo nyní volné místo. Zpěvák se na Georga s očekáváním podíval a čekal na odpověď, zatímco se pustil do snídaně.
„Nic… moc,“ odpověděl Georg zvláštně.
Bill dál jedl kukuřičné lupínky a Georg ho napjatě pozoroval. Z koutku úst mu při žvýkání ukápla kapička mléka.
„Nepotřebuješ ubrousek nebo něco? Máš něco na obličeji,“ řekl Georg a okamžitě se chtěl nakopat za to, jak otázku formuloval.
„Není potřeba,“ řekl Bill a ponořil lžíci zpátky do misky. Mrskl jazykem, aby si mléko slízl. „Tak co, nechceš se pak kouknout na nějakej film?“
Georg si nemohl pomoct a při pohledu na Billův jazyk si promnul dlaně. Věděl přesně, kde ten jazyk byl. Basák se na místě zavrtěl.
„Jakej žánr máš na mysli?“ Zeptal se Georg. V koutku své hříšné mysli doufal, že ho Bill pozve na svou palandu na soukromé představení jeho nového oblíbeného porna.
„Myslel jsem něco jako dobrodružnej akčňák,“ navrhl Bill a chvíli přemýšlel. „Víš, banditi a piráti a souboje s mečem a tak…“
Georgovi zacukaly oči, když se náhle udělal do kalhot. Naštěstí se mu podařilo zasténání skrýt kašlem.
„Jsi v pohodě?“ Zeptal se Bill a podíval se na svého přítele zvláštním pohledem. „Zníš jako zadušený Slonisko z Medvídka Pú.“
„Jo, jsem v pohodě,“ vydechl Georg. Bože, jak moc byl perverzní. „Musím si ještě něco zařídit… Uvidíme se pak a něco si pustíme.“
Když Georg zamířil ke svému kufru, aby si vzal čisté spodní prádlo, mohl by přísahat, že odněkud ze zadní části autobusu zaslechl Gustavovo sténání.

***

flashback

Bill se zachichotal, když vyskočil na postel a svalil se do luxusních peřin.
„Čemu se směješ?“ Zeptal se Tom, když zvedl kameru a přiblížil si s ní Billův obličej.
„Jen jsem přemýšlel o tom, jaký by to bylo, kdyby byl můj penis meč,“ odpověděl zpěvák se smíchem. „Oh kurva, teď mi stojí.“
„Mně taky,“ řekl Tom, přiblížil kameru, postavil ji na noční stolek a opatrně ji naklonil směrem k posteli. „Co takhle se utkat s mečířským klání?“
„S našima ptákama?!“ Vykřikl Bill. Ústa mladšího se otevřela a zběsile pokýval hlavou. „To je ten nejlepší nápad, jakej jsem, kdy slyšel!“
Tom se osvobodil z džínů – konečně – a rychle odhodil boxerky. Vyškrábal se na postel jako zvíře a vyzývavě se na bratra zadíval.
„Do útoku,“ řekl Bill, když se na kolenou zvedl. „Připravit… pozor… teď!“
Tom se na Billa vrhl a okamžitě ho povalil na matraci. Mladší z Kaulitzů proti němu opravdu neměl ze začátku žádnou šanci, protože byl mnohem méně fyzicky zdatný než jeho starší dvojče.

Bill se svému bratrovi vzpíral a snažil se ho bodnout svým tvrdým ptákem, ale Tomova váha ho držela přitisknutého k posteli. Bill se nezmohl na nic jiného než křičet v extázi, když se Tomův meč střetl s jeho vlastním. Dvojčata o sebe třela svoje penisy, až se jejich břicha stahovala vzrušením. Tom zajel svým penisem za bratrovy koule a lehce ho přitlačil k dírce svého dvojčete.
„Oh bože… kurva!“ Vykřikl Bill a dál mumlal nesouvislé věty, zatímco se Tomův penis otíral o jeho nejintimnější místo.
„Tohle se ti líbí, co?“ Zavrčel Tom, zatímco třel bratrovo nádobíčko. „Řekni, jak moc se ti to, kurva, líbí, Bille!“
„Moc se mi to líbí, Tommy. Udělám se na tebe celý, a pak tě nechám, aby ses mě dotýkal a dělal mi, co budeš chtít. Budu… ach!“ Bill se s velkým výkřikem na posteli prohnul. Tom se naklonil dopředu a začal mu sát krk.
„Pokračuj,“ zamumlal Tom na bratrovu kůži.
„Už… ach, jsem tak blízko!“ Zasténal Bill a zavřel oči, když cítil, že se blíží jeho uvolnění.
Tom zpomalil tempo. „Ještě ne, zlato. Stále je tu pár věcí, který s tebou chci udělat.“
„Oh?“

konec flashbacku

***

„Už žádnou zatracenou esemesku!“ Zamumlal si David pro sebe a znovu vylovil mobil z kapsy.
Ahoj Dave. Až budeš mít chvilku, přines, prosím, mléko. Už nám dochází. Bill.
P.S. Géčka se dneska chovají jako magoři.

O pár vteřin později se objevila další zpráva.

Myslím to vážně, Davide. Klidně bych jim dal všechno, co mám, aniž bych se bránil.

„Kurva, já tohle nezvládnu.“

original

autor: AndeinerSeitenureineWeile
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics