X

autor: diamondicecream

 

 

Hýbej svým tělem do rytmu této hudby

Tom byl opilý. Musel být, protože mu bylo jedno, že se k němu jeho bratříček tiskne a pohupuje se v rytmu hudby v klubu, kde se právě nacházeli. Rukama svíral Billovy boky, vedl je a otíral se o ně, zatímco jim dunění hudby kolovalo žilami a brnělo jim po kůži. Vůně Billovy kolínské byla opojná, kořeněná a aromatická, takže se Tomovi ještě víc točila hlava omámením.

Bill měl ruce vysoko nad jejich hlavami a divoce jimi mával v rytmu hudby s prostředníčky hrdě vystavenými na odiv. Oči měl zavřené, a dokud se ruce na jeho bocích nepohnuly, nemohli o sebe v opileckém opojení zakopnout. Otočil se k Tomovi čelem, oči měl těžce přivřené a na zarudlé tváři se mu zračil úsměv. Stáhl ruku a sáhl do těsné kožené kapsy, aby vytáhl malý pytlíček. Jeho oči se setkaly s bratrovými, vytáhl z pytlíku dva čtverečky se smajlíky a zastrčil sáček zpět do kalhot. Jeden si položil na jazyk, tělo se mu stále ještě houpalo a tančilo do rytmu dunících basů, vyplázl jazyk a pokynul Tomovi, aby ho napodobil.

Tom otevřel ústa, vystrčil svůj jazyk a Bill na něj položil čtvereček, zatímco jejich těla byla stále v synchronizaci s tepajícím zvukem a jejich končetiny zářily ve světlech ze stroboskopů. Bill se široce usmál, rukou zavřel Tomova ústa a nechal na nich prst až příliš dlouho. Tom pocítil náhlou potřebu sát tu špičku prstu, zatímco se čtvereček pomalu rozpustil.

Bill se zavrtěl, otočil se zpátky a trhl boky dozadu, čímž se přitiskl na tvrdost v bratrových pytlovitých džínách. Za pár krátkých okamžiků oba pocítí elektrizující náboj; světla budou blikat, oni jimi budou hypnotizováni a budou se snažit to blikání následovat. Bill sáhl za sebe a nechal prsty spočinout za Tomovou hlavou. Bratrovy copánky ho eroticky svědily v dlaních. Cítil Tomův dech na spánku a ta lepkavá sladká vlhkost dráždila jeho rozpálené tělo.
Tom přesunul ruce k Billovu pasu, popadl do dlaní jeho upnuté tričko a nadzvedl ho, čímž odhalil bledé, ploché bříško. Položil mu na něj otevřené dlaně a přitáhl si ho ještě blíž ke svému tělu, zatímco pocítil účinky kouzelného čtverečku. Bylo to, jako by se všechno zaostřilo do hluboké jasnosti a on si najednou uvědomoval každý centimetr svého těla. Planoucí příval endorfinů mu do celého těla vháněl horkou krev. Po těle mu vyrazil pot, naskočila mu husí kůže a šimrala ho po páteři.

Sklopil oči a sledoval bratrův krk, jehož tep sám od sebe tančil a bušil v rytmu klubové hudby, která se ohlušujícím způsobem rozléhala všude kolem nich. Naklonil se a paže kolem jeho krku se napjaly, očekávaje ten pohyb, olízl odhalené místečko a klouzal po něm mokrým jazykem. Bill v jeho náručí zalapal po dechu, prohnul se pod jeho dotekem a tvrdě se zadkem otřel o Tomův klín. Tom zuby skousl citlivé místečko, které předtím olizoval, než ruce vrátil zpátky k bokům, a tvrdě se zakousl, aby mu otiskl zuby do bledé kůže. Bill prakticky zakňučel, prsty omotal kolem Tomových copánků a zatahal za ně silněji. Stisk na Billových bocích zesílil, až mu do nich zaryl prsty a chlapci se na tanečním parketu hýbali jako jeden, zatímco následky jejich dosavadního počínání byly zapomenuty. Ani jednomu z chlapců nevadilo, že jsou na veřejnosti a kolem je plno přihlížejících.

Billovy prsty se uvolnily, když Tom sál, lízal a kousal jeho krk, a nechal je putovat dolů. Chytil své dvojče za zadek, stiskl ho a přitáhl si ho ještě blíž, pokud to vůbec bylo možné. Teď byl na řadě Tom, aby zalapal po dechu a vlhce vydechl do Billova ucha.
Zhruba v té době rozjely čtverečky svou práci naplno, rozpálily jejich smysly, až se jim neskutečně rozšířily zorničky a pot jim stékal po zádech, zatímco se jim zrychlil puls. Tom přitlačil dlaň proti Billově tvrdosti schované v kůži. Hudba jim bušila do spánků, každý úder basů jim vyrazil dech pokaždé, když se nadechli nebo vydechli. Bill bratra pustil, zkroutil se mu v náručí a srazil jejich těla k sobě bez obvyklé ladnosti, kterou disponoval. Kurva, připadal Tomovi sexy? Rty oteklé od vlastního kousání, zorničky jako míče, vlasy zvlhlé jejich smíšeným potem a přilepené na krku a čele.

Bill zaklonil hlavu a olízl Tomova lehce pootevřená ústa, zatímco jazykem proklouzl podél zubů a zanechal za sebou mokrou stopu. Rychle jako blesk ho Tom kousl. Zachytil zuby bratrův jazyk, nasál ho do úst a rukou sevřel Billův zátylek, než jejich těla srazil k sobě. Jejich boky se pohybovaly samy od sebe a Tom lehce přirážel proti dvojčeti, až se jejich tvrdost o sebe žhavě třela. Celá jejich těla hořela. Bill hladil konečky prstů Toma po čelisti, usykával, zatímco se jejich ústa společně pohybovala, jazyky se proplétaly a sliny pokrývaly jejich rty leskem.

Bill se o kousek odtáhl, usmál se, kousl Toma do nového piercingu a zatahal za kroužek ve rtu. Tom rukama putoval nahoru a dolů po Billových zádech, prsty masíroval kůži přes propocené tričko a v prstech svíral látku, zatímco stále neodbytně tiskl svou pánev k Billově. Bratr pustil jeho piercing a svými hříšně rudými oteklými rty se usmál. Bill si neohrabaně rukou otřel ústa a upřel na Toma těžký a intenzivní pohled. Slyšitelně zalapal po dechu, když s ním Tom trhnul, násilím ho otočil k sobě zády a přitáhl si jeho zadek ke své tvrdé erekci schované v kalhotách.
Tvrdě přirazil proti svému bratrovi, těžce mu dýchal do ucha a Bill vyhodil ruce zpátky do vzduchu, zavrtěl boky a se stejnou razancí je zatlačil zpátky. Tom posunul ruku dolů, aby Billa přes oděnou kůži hladil, mačkal, třel, zatímco druhou rukou si ho držel za bok. Bill znovu zavřel oči a s prostředníčkem vystaveným do vzduchu odpovídal hrající hudbě, poskakoval nahoru a dolů, aby vysílal další a další tření.

Tom sklonil čelo k Billovu rameni a pot mu stékal po stranách obličeje, jak se spolu pohybovali s těly pevně přitisknutými k sobě, zatímco se jejich boky třely v rytmu pulzující hudby. Maličko zvedl obličej a přes tričko se zakousl do bratrova těla. Bill přitiskl svoje záda k bratrově hrudi, paže stále ve vzduchu a boky tlačil dozadu v drobných, tvrdých kroužcích.
Byl blízko, tak zatraceně blízko. Mravenčení mu sužovalo tělo a jeho kůže byla tak živá, když se o něj Tom otíral a přirážel penis proti jeho zadku. Bill naklonil hlavu na stranu a Tom se mu přisál zpátky na krk, pohyboval se rychleji a zuřivě se přirážel k Billovým zádům, zatímco synchronizoval své pohyby společně s každým basem vibrujícím jejich kůží a odrážejícím se od efektů šibalsky usmívajících se smajlíků, které si společně vzali. Sál, když cítil, jak narůstá tlak, a dělal Billovi na krku cucfleky, nedbaje na pozdější následky.

Bill se prudce přitiskl zpátky, ruce stále vysoko nad jejich hlavami, a prudce otočil obličej, aby zachytil Tomova ústa svými, a strčil mu do nich jazyk. Jeho piercing v jazyku se střetl s vlhkým jazykem jeho bratra, když se Tom křečovitě přitiskl k jeho zádům a prsty stiskl proti jeho tvrdé erekci. Billovy boky sebou trhly a uvolnění se rozlilo po celém jeho těle jen chvilku po Tomovi. Jejich zběsilý pohyb se zpomalil, těla se lehce pohupovala a ústa se spojila, aby sála a lízala uvnitř tepla toho druhého.

Bill se ještě jednou otočil, objal bratra kolem krku, aniž by přerušil polibek a lehce se do něj opřel. Byl tak horký, tak těžký a nadržený, přestože se teprve před chvílí udělal. Tom měl ruce stále na jeho bocích a sám mu je třel v pomalých kruzích. Bill přerušil polibek, naklonil se k Tomovu uchu a přes hudbu v klubu vykřikl: „Pojďme domů.“
Tomovi se zajiskřilo v očích, přikývl a sklonil se, aby znovu zachytil bratrova ústa, a ruku mu vpletl do blonďatých vlasů. Neochotně se od sebe odtrhli a Bill zamířil ke dveřím, zatímco táhl Toma za sebou, než se jejich prsty propletly.

autor: diamondicecream
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics