La cuisine de l’amour 17.

autor: Skebe–Neko

Mille–Feuille –  [mil foaje] v překladu znamená tisíc lístků. Jak už sám název napovídá, jedná se o francouzský dezert, který je připraven ze tří vrstev listového těsta a dvou vrstev krému Patisserie.

Tom nevěděl, co má cítit. Na jednu stranu byl nesmírně šťastný, že se Bill konečně odhodlal projevit své city, ale na druhou stranu doufal, že bude souhlasit s tím, že si promluví o tom, co se stalo. Tom se usilovně snažil s chlapcem navázat rozhovor, ale už při úterní cestě z práce se na něj Bill jen podíval s vražedným výrazem v očích a otočil se k oknu. Tom byl z chlapcova pohledu naprosto zmatený, že po zbytek večera už nenašel slov. Bill se obvykle na nikoho nedíval; obvykle sklopil pohled a našpulil rty. Teď bylo chlapcovo chování o poznání agresivnější než předtím. Možná spíš pasivně-agresivní. Brunet nevěděl, jak reagovat. Na normální agresivní chování bylo mnohem snazší reagovat. Člověk mohl dotyčného uklidnit pár slovy a tichým hlasem, ale pasivně–agresivnímu člověku bylo téměř nemožné cokoliv vysvětlit.
Muž ani nechápal, proč je na něj Bill tolik naštvaný. Samozřejmě věděl, co ho naštvalo, ale nikdy by ho nenapadlo, že by ho ta slova mohla natolik vytočit. Nebylo to přece tak, že by si ho nevážil. Sice Garymu řekl, že mezi ním a Billem nic není, i když to byla lež, ale kdyby ho Bill vyslechl, jistě by pochopil, proč to Tom řekl. Nebylo to přece jasné?
Tohle byla pro Toma úplně nová situace. Samozřejmě, že ve vztazích, které měl předtím, došlo k hádkám, ale s Billem to všechno bylo už od začátku jiné. Černovlásek se nechtěl na toto téma vůbec bavit, takže vyřešit to bylo neskutečně složité.

Ve středu večer si brunet sedl na pohovku poté, co Bill po příchodu domů odešel rovnou do svého pokoje. Tom zavrtěl hlavou. Očividně se mu vyhýbal. Vyhýbal se konfliktům až do samého konce, i když by bylo o dost moudřejší se jim postavit čelem hned. Tom byl naopak ten typ člověka, který chtěl věci vyřešit hned, jak se staly. Nerad nechával hádky dlouho ležet v hlavě, ale Bill zjevně potřeboval nějaký čas, aby si utřídil myšlenky a mohl o věcech diskutovat. Totéž se stalo po jejich prvním sexu. Bill se Tomovi vyhýbal až do konce a nechtěl o tom mluvit, dokud ho k tomu nedokopal. Zdálo se tedy, že i tentokrát bude muset za chlapcem běhat a snažit se s ním mluvit, i když ho chlapec nechtěl poslouchat.
Zvláštní bylo, že třenice mezi těmi dvěma nijak neovlivnily jejich ranní rutinu; navzdory tomu všemu Bill ráno připravil snídani jako vždycky. Chlapec se na něj sice občas vražedně zadíval a neřekl ani slovo, ale o jídlo bruneta připravit nedokázal. Tom si nemohl pomoct a musel se smát. Bill byl velmi zvláštní chlapec. I přes tuto situaci to šlo v práci kupodivu všechno docela hladce. Černovlásek se na Toma sice mračil více než obvykle, ale svou práci dělal stejně jako předtím. To muže ještě víc zmátlo. Všechno probíhalo úplně stejně jako vždycky, jen se s ním Bill prostě nebavil, měl na něj vysloveně averzi a odmítal si ho pustit k tělu.

Brunet si zhluboka povzdechl. Pokud zítra Bill neudělá první krok a nezačne s ním mluvit, bude ho muset Tom brzy donutit, aby ho vyslechl. Tomovi bylo osmadvacet a už ho unavovalo čelit tomu dětinskému mlčení. Billovi už bylo devatenáct a měl by se naučit, že vyhýbání se konfliktům žádné ovoce nepřinese.
Tom vždycky radši mluvil a diskutoval. Nevzpomínal si na jediný případ, kdy by se úplně uzavřel a nemluvil. Brunet našpulil rty. No dobře, možná tenkrát, když se mu Bill vyhýbal „až do samého konce“ poté, co se spolu poprvé vyspali. Jinak chtěl vždycky věci vyřešit hned, a ne až po týdnu. Takový byl odjakživa; poněkud netrpělivý. Všechno muselo být přesně tak, jak chtěl on, a hned. Možná to nebyl vždy ten nejlepší přístup, ale jinak to neuměl. I když pravdou bylo, že ho Bill naučil určité dávce trpělivosti. Vlastně to byla docela pozitivní věc, ale i navzdory tomu, když se věci nevyřešily hned, cítil se velmi rychle frustrovaný.

Tenhle pocit u Toma převládal; frustrace. Frustrovalo ho, že s ním Bill nemluví. Byl frustrovaný z toho, že ani netušil proč, a byl frustrovaný z toho, že od víkendu s Billem nespal. Nejraději by ho prostě někde opřel a ošukal ho, jako by to mělo být naposledy, ale zuby nehty se snažil ovládnout. Zdálo se, že pokud šlo o sex, Bill nikdy neprojevil žádnou iniciativu, takže to byl vždycky Tom, kdo začal věci posouvat kupředu. Chlapec byl natolik stydlivý a ještě nezkušený, že si Tom netroufl ho jen tak hodit na postel a jednoduše ho zničit. Rozhodl se, že prozatím si ho bude brát něžněji, a ne tak často, jak by si přál. Možná později, až si Bill na sex trochu víc zvykne a zbaví se zábran, by mohl přitvrdit, samozřejmě v případě, že by to chlapci nevadilo. Brunet si toužil s tím černovlasým krasavcem užít rychlý a nesmírně vášnivý sex. Možná by ho tak donutil sténat trochu hlasitěji, až by orgasmus rozechvěl jeho tělo a on se udělal na vlastní břicho. Ach, skvělý… Teď se mi postavil, pomyslel si Tom a zhluboka si povzdechl. Rozhodně tu věc s Billem musel co nejdříve vyřídit.

Tu noc Tom udělal něco, co už dlouho nemusel. Vyhonil si. Už dlouho se nemusel o zmíněnou potřebu vůbec starat, protože Bill se o jeho sexuální potřeby staral více než dobře. Kdyby Tom věděl, že se na něj Bill v úterý večer naštve, svedl by ho i v neděli a v pondělí. Naposledy spolu od minulé středy spali v sobotu, kdy si Bill vlezl do jeho postele. Tom by byl víc než šťastný, kdyby mohl s Billem šukat každý den, ale to by v tuto chvíli bylo na chlapce nejspíše až moc. V neděli večer se neodvážil svého opilého přítele svést, protože se na konci večera dokázal sotva udržet na nohách. Takže by bylo více než nezodpovědné souložit s někým, kdo byl takhle opilý. Ale proč, ach sakra, proč nezatáhl Billa do postele v pondělí a nemiloval se s ním celé hodiny? Možná, že kdyby to udělal, nebyl by teď tak nadržený. Jistě, sex nebyl jedinou věcí, na kterou Tom myslel, ale snad asi každý by toho černovlasého krasavce chtěl mít ve své posteli co nejčastěji! Možná občas i na kuchyňském stole… Skvělej nápad! I když Bill nebyl zas tak odvážný, aby to dělal na nějakém tak nemravném místě. Možná časem.

***

Tom byl dost trpělivý na to, aby počkal ještě jednu noc, jestli za ním Bill nepřijde a nepromluví si s ním, ale když se tak nestalo, byl už tak otrávený, že když přišel páteční večer, chytil Billa za zápěstí dřív, než měl možnost zmizet ve svém pokoji.
„Bille, chci si promluvit,“ řekl Tom vřelým, ale zároveň dostatečně přísným hlasem, aby Bill pochopil, že mu Tom nedává jinou možnost. Černovlásek našpulil rty, ale vzdal to, zamířil do obývacího pokoje a posadil se na pohovku. Brunet se k němu po chvíli připojil a zhluboka si povzdechl, když si všiml chlapcovy zjevné nechuti něco řešit. Černovlasý chlapec měl levou nohu položenou na pravé, ruce zkřížené na hrudi a sevřené rty. „Bille, řekni mi, proč ses naštval?“ Zeptal se brunet klidným hlasem. Bylo rozumnější zůstat v klidu a neztratit nervy. To by jen stěží něčemu pomohlo. Bill se kousl do spodního rtu a sledoval všechno ostatní než bruneta vedle sebe. „Vůbec nechápu, proč tě naštvalo, že jsem Garymu řekl, že mezi náma dvěma nic není,“ pokračoval Tom, když mladší nic neříkal. „Vždyť o nic nejde.“ Bill na něj obrátil svůj pronikavý pohled.

„Ano, jde,“ řekl klidným, lehce roztřeseným hlasem, ale Tom v něm zaslechl i osten podráždění.
„Proč?“ Zeptal se brunet a zvedl druhé obočí. Bill zkřivil ústa a odvrátil pohled s vyděšeným výrazem ve tváři. Rozpačitě si poposedl, jako by nechtěl říct, co si myslí.
„P-protože… to… mh,“ vykoktal chlapec a nakrčil obočí. Tom si zhluboka povzdechl a přejel si rukama po obličeji.
„Neumím ti číst myšlenky,“ řekl lehce otráveně. „Nemůžu vědět, co si myslíš nebo cítíš, aniž bys mi to řekl. Bille, prosím tě, vím, že je to pro tebe těžký, ale potřebuju vědět, proč to pro tebe byl takovej problém, abychom se mohli v budoucnu podobnejm situacím vyhnout.“
Bill pevně zavřel oči. V takových věcech nikdy nebyl dobrý. Říct nahlas svůj vlastní názor, v tomto případě své pocity, bylo snad to nejděsivější, co kdy zažil. Co když se mu Tom vysměje, až mu o svých pocitech řekne? Co když je bude zlehčovat? Nebo v nejhorším případě, co když se naštve? Chlapec se otočil a podíval se na bruneta vedle sebe. Tom vypadal unaveně. Nevypadal pobaveně ani rozzlobeně. Když obrátil pohled na chlapce, nebylo pochyb; brunet vypadal přímo zoufale.
„Já-já… měl jsem pocit, jako by ses za mě styděl,“ řekl černovlásek velmi pomalu, načež vypustil ze rtů roztřesený výdech.

„Cože?“ Zeptal se udiveně televizní kuchař a obočí mu vylétlo skoro až na vrchol hlavy. Takovou odpověď rozhodně nečekal.
„Jo,“ řekl Bill a přikývl, aby bruneta ujistil. „J-já… t-ě mám moc rád, a… když jsi lhal svému kamarádovi, že spolu nejsme, tak jsem… Prostě jsem měl pocit, že nechceš, aby to věděl. Myslel jsem, že možná… možná, chceš se mnou být jen tajně.“
„Ne, ne, ne, ne! Bille, to rozhodně nechci!“ Vykřikl Tom, chytil černovláska za ruce a lehce je stiskl ve svých. „Vůbec se za tebe nestydím! Vážně ne! Důvod, proč jsem to Garymu řekl, je ten, že je náš vztah tak nový! Nechci, aby na nás byl vyvíjen nátlak, jelikož by to někoho z nás mohlo vyděsit. Promiň, Bille, vážně jsem nechtěl, abys měl pocit, že se za tebe stydím!“ Muž pustil Billovy ruce a vzal ho za obličej. Chlapec zvedl k mužovi pohled. Tomovi pod tím pohledem málem puklo srdce; Bill vypadal tak stydlivě a zranitelně.
„Omlouvám se,“ zamumlal chlapec tiše a znovu sklopil pohled.
„Ne,“ řekl muž přísným tónem, který donutil Billa, aby k němu opět zvedl pohled. „Nemusíš se omlouvat. Nikdy se mi nemusíš omlouvat za to, co cítíš. Řekl jsem ti, že chci vidět každou tvou stránku, včetně téhle, která je na mě naštvaná. Omlouvám se. To já se musím omluvit tobě. Měli jsme si promluvit o tom, co řekneme ostatním, už dřív, ale já jsem se rozhodl, aniž bych se s tebou poradil. Je mi to líto.“ Chlapcovy rty ozdobil drobný úsměv.

„Stejně jsem se na tebe neměl zlobit kvůli takové prkotině,“ zamumlal tiše.
„Ne, Bille. Jsem rád, že ses naštval,“ řekl Tom a trochu se zasmál, „znamená to, že ti na mně, na nás záleží. Projevil jsi svoje emoce, na tom není nic špatnýho.“
„Dobře,“ zamumlal černovlásek ještě tišším hlasem a zadíval se na své ruce. Brunet něžně přitiskl své rty na černovláskovy, a ten si povzdechl, což znělo jako úleva. Zavřel oči a celé jeho tělo se dokonale uvolnilo, když se kuchařovy rty dotkly jeho.
Bill váhavě omotal ruce kolem Tomovu krku. Brunet sjel rukama z chlapcových tváří přes hruď až na boky, a pak jimi vyjel po Billových zádech. Přitiskl si chlapce blíž k tělu. Bill do brunetových rtů zasténal a dokonale Toma překvapil tím, že mu spontánně vklouzl do klína. Tom se prudce nadechl a přitiskl si chlapce ještě blíže k sobě. Černovlásek zjevně toužil po blízkosti stejně jako on.

Bill se v Tomově náručí cítil šťastný. Měl pocit, že jeho srdce bije strašně rychle, ale tep se mu pomalu vracel do normálu. Bill zkameněl hrůzou ve chvíli, kdy mu Tom oznámil, že si chce promluvit. On v takových věcech, jako bylo mluvení, nikdy nebyl moc dobrý. Věděl však, že se to musí naučit. Prozatím s ním měl Tom trpělivost a zdálo se, že chápe jeho tichou povahu, ale také věděl, že tohle pochopení nebude trvat donekonečna. Přesto mu připadalo neuvěřitelně složité otevřít všechny ty zámky ve svém nitru. Tak dlouho skrýval své myšlenky a pocity, až se to stalo součástí jeho osobnosti, takže bylo těžké se od toho oprostit. Přesto věděl, že je lepší naučit se o věcech mluvit a dát najevo své city, než je nechat doutnat uvnitř a zničit si tak možná to nejlepší, co ho v životě potkalo.
Brunetovy ruce zabloudily z chlapcových zad na jeho zadek a jemně ho stiskly. Bill se odtrhl od Tomových rtů, podíval se mu přímo do očí a ruměnec na jeho tváři se prohloubil.

„Vezmeš mě do postele?“ Zeptal se tichým, lehce nejistým hlasem. Nikdy předtím neudělal první krok, pokud šlo o sex, a vlastně o cokoliv jiného, takže možná teď byl nejvyšší čas to změnit. Přesto se cítil velmi zvláštně a neskutečně trapně, když ta slova vypustil z úst. Tom se však tvářil více než potěšeně, když černovlásek vyslovil své touhy. Brunet si přitáhl Billovu tvář ke své a vášnivě ho políbil, než vstal a odnesl chlapce do svého pokoje.
Tom si sedl na postel, Billa si stáhl na sebe a začal chlapce svlékat. Když byl černovlásek jen v boxerkách, popadl lem brunetova trika a začal mu ho vyhrnovat, zatímco na jeho bledých tvářích se stále držel ruměnec. Tomovi se chtělo skoro smát! Bill se konečně chopil otěží, i když zjevně nechtěl mít plnou kontrolu. Kuchař zvedl paže a nechal mladšího, aby mu svlékl bílé tričko. Bill roztřeseně vydechl a přitiskl rty na jeho krk. Tom byl vždycky ten, kdo jeho tělu věnoval zvýšenou pozornost, líbal ho na hrudi a nechával své ruce všude bloudit. Teď chtěl být on tím, kdo přinese takové potěšení Tomovi. Jistě, když spolu byli intimně, vždycky se ho dotýkal, ale zdaleka ne tak, jako se Tom dotýkal jeho. Kromě toho ten muž v něm vždycky dokázal svými doteky vyvolat pocity nesmírné rozkoše, takže byl nejvyšší čas mu to všechno oplatit.

Bill Toma něžně políbil na krk, a přitom bloudil prsty po mužově hrudi. Lehce přejel po jeho bradavkách, čímž ho donutil k překvapivě silnému trhnutí. Ta reakce překvapila i samotného Toma. Nikdy si nemyslel, že by zrovna tahle partie pro něj byla, jakkoliv erotogenní, ale zřejmě se mýlil. Nebo to možná bylo jednoduše proto, že se ho dotýkal Bill. Zdálo se, že se černovlásek zaradoval, když zaznamenal kuchařovu silnou reakci, a jeho konečky prstů se ještě více osmělily. Začal se bruneta dotýkat s větší jistotou, i když stále velmi jemně, a zajel prsty pod Tomovy volnější džíny. Brunet se prudce nadechl, když ucítil, jak Billovy hladké prsty objaly jeho penis. Ještě nebyl úplně tvrdý, ale bylo jasné, že k erekci nemá daleko; krev se mu pomalu hrnula do oblasti třísel.
Bill pomalu hladil zvětšující se orgán, až muž zalapal po dechu. Začal Tomovi sát krk o něco silněji a starší z nich nedokázal potlačit zavrčení, které mu uniklo ze rtů. Přitiskl si černovláska blíže k sobě a nechal svoje ruce sklouznout po zádech až k jeho měkkému zadečku. Bill stiskl mužův penis o něco silněji a trochu zrychlil tempo, i když bylo stále velmi jemné a pomalé. Tomovi to ani trochu nevadilo, protože bylo příjemné si jen tak užívat prsty někoho jiného na svém těle a penisu, aniž by dosáhl vyvrcholení. K tomu určitě dojde později. Doufal, že se tak stane, až bude hluboko v černovláskovi.

Bill se od Tomova krku odtáhl a podíval se mu do očí. Tom cítil, jak se mu z chlapcova výrazu ve tváři rozbušilo srdce. Billovy tváře se sladce červenaly a v zubech svíral spodní ret, ale to nejkrásnější na tom chlapci byl jeho pohled; v tu chvíli byl naplněn naprostou důvěrou a oddaností. Tom hlasitě zavrčel a přitáhl si chlapce k vášnivému polibku, při němž jako obvykle roztál.
Po chvíli se od sebe odtáhli, aby se mohli přesunout více do středu postele. Tom si svlékl kalhoty i boxerky, a pak se posadil, aby se zády opřel o čelo postele. Se svůdným úsměvem natáhl ruku k chlapci. Vypadalo to, že Bill zčervenal ještě víc, ale chytil se jeho ruky a vyděšeně mu vklouzl do klína.
„Jsi nádhernej,“ řekl Tom lehce chraplavým hlasem a sklouzl rukama z Billových stehen na jeho hruď. Chlapec se začervenal a sklopil pohled, jen aby zrudl ještě víc, když si všiml své vyboulené části boxerek na pozadí Tomova obnaženého, hrdě stojícího údu. Kousl se do rtu a lehce pohnul boky, aby se o sebe jejich mužství otřela. Tom se prudce nadechl a štípl mladšího do bradavek, což černovláska donutilo slastně zavzdychat. Bill zvedl pohled zpátky na muže a znovu pohnul boky, aniž by tušil, jak eroticky vypadá. Tom hlasitě vykřikl.
„Kurva, jsi tak sexy,“ zavrčel, když sledoval mladšího na sobě. Chlapcův obličej byl rudý, spodní ret měl uvězněný mezi zuby a jeho oči byly černé jako uhel. Tom se ostře nadechl, přitáhl si chlapce k vášnivému polibku a třel svou erekci o jeho. Přesunul ruce k černovláskovým bokům a pomohl mu z jeho posledního zbývajícího kousku oblečení.

Když Billovy boxerky ležely na podlaze, oba pocítili jistou úlevu, jak se jejich obnažené penisy tiskly k sobě. Starší zavrčel a rukama sjel k chlapcovu zadku. Stiskl jeho půlky v dlaních, a zároveň si černovláska přitáhl těsněji k sobě.
„Chceš šukat v týhle poloze?“ Zeptal se zadýchaně, až chlapec vypískl a zrudl nad volbou slov, která v něm vyvolala vlnu rozkoše. On nikdy nedokázal mluvit tak sprostě, ale nemohl popřít, že by taková volba slov nevyvolala mravenčení v jeho slabinách.
„Jo,“ zašeptal tiše. Tom sáhl po lubrikantu, který měl v šuplíku nočního stolku a namazal si prsty, než dva z nich zasunul do chlapce, aniž by ho předem varoval. Bill samým překvapením vykřikl a rychle si zakryl ústa rukama.
„Nedělej to,“ vzdychl televizní kuchař a přitlačil prsty na chlapcovu prostatu ještě silněji. „Chci tě slyšet.“ Bill pevně zavřel oči a zavrtěl hlavou. Nemohl Tomovi dát, co chtěl, bylo to až příliš trapné. Ne, ne, ne. „Zníš tak žhavě,“ zasténal muž a klidnými pohyby třel chlapcovu prostatu, až se na něm mladší začal třást.
„Tomeee,“ zakňučel mladší rozpačitě a zabořil mu obličej do krku. Možná kdyby zaměstnal svoje rty jinak, mohl by si své trapné zvuky nechat pro sebe. Tom zasténal, když ucítil, jak mu po kůži přejely zuby.

Kuchař vytáhl prsty z chlapcova zadku a namazal si penis, než sklouzl níž a lehl si na postel. Bill se na Tomovi trochu nadzvedl a nasměroval se nad jeho tvrdý úd. Muž držel svůj penis na místě, když se Bill začal pomalu spouštět dolů, než do sebe vtáhl celý ten naběhlý úd. Tom se prudce nadechl a jedna jeho část toužila zavřít oči, ale větší část chtěla sledovat chlapce, jak se nabodává na jeho penis. Tom sklouzl rukama na chlapcova stehna a sledoval ten krásný výhled. Billova hruď se rychle zvedala, na jeho kůži se leskly perličky potu, oči měl pevně zavřené a jeho tváře jako obvykle zdobil ten známý ruměnec. Tom nevěděl, jak může člověk vypadat tak šíleně krásně, když se červená, ale Bill to prostě tak nějak uměl. Nějakým zvráceným způsobem byla chlapcova nevinnost nesmírně sexy.
Bill se na Tomovi začal pomalu pohybovat a prudce se nadechl pokaždé, když se mužův penis přitiskl k jeho prostatě. Tom se kousl do rtu a nechal svůj pohled sklouznout po chlapcově těle. Hladil ho po stehnech a rukama po něm klouzal, i když se vyhýbal hrdě stojícímu penisu mezi jeho nohama. Chtěl, aby to trvalo co nejdéle. Bill zasténal, otevřel oči a zíral na Toma pod sebou. Tváře měl rozpálenější než předtím, když si pomyslel, jak asi vypadá takhle na tom muži, ale nechtěl měnit polohu, jelikož Tom pod ním vypadal neskutečně dobře. Mužův pohled byl temnější než noc a jeho opálená kůže vypadala proti chlapcovým bledým stehnům prakticky božsky. Bill si rozhodně myslel, že Tom vypadá sexy, i když by nikdy nenašel dost odvahy, aby to řekl nahlas.

Bill ani nemusel nikdy říkat nahlas, jak dobře podle něj Tom vypadá, protože kuchař to z chlapcova intenzivního pohledu dokázal vyčíst. Billův temný pohled klouzal po mužově těle a co chvíli se kousl do rtu a tiše zasténal. Tomovi připadalo opravdu roztomilé, že chlapec nedokázal nahlas říct, co cítí, ale dokázal otevřeně zírat na jeho nahé tělo. Tom si nestěžoval, to rozhodně ne. Na kuchařových rtech se objevil úsměv a prudce pohnul boky, což chlapce přimělo prudce zavzdychat a přivřít oči. Tom věděl, že zasáhl cíl.
„Správný místo?“ Škádlil Billa a hladil ho po stehnech. Zdálo se, že černovlásek zrudl ještě víc, přikývl a skousl si ret. To pro Toma nebyla dostatečná odpověď.
„Řekni mi to,“ naléhal, několikrát nazvedl boky a při každém přírazu se trefil přímo do černého.
„Jo!“ Vydechl Bill a sklonil se, aby si lehl na Toma, nehty mu lehce zaryl do boků a obličej mu zabořil do krku. Hýbat se v této poloze se ukázalo být poněkud obtížné, a tak Tom obtočil levou ruku kolem chlapcových zad a vytáhl se do sedu. Otáčel se, dokud se mu nepodařilo posadit na nohy, a pobídl Billa, aby kolem jeho pasu obtočil svoje. Bill to udělal a Tomovi se brzy podařilo vniknout do chlapce hlouběji a v pozoruhodně rychlejším tempu. Bill zasténal a zarýval své krátké nehty do Tomových boků, když při každém přírazu zasáhl jeho prostatu.

Netrvalo dlouho a Bill se v Tomově náručí začal celý třást a Tom věděl, že je blízko. A tak na něj přitlačil ještě víc.
„Chci se na tebe dívat, až se uděláš,“ zasténal a přitiskl své rty na chlapcovy. Černovlásek zakňučel a zavrtěl hlavou, ale na polibek odpověděl. „Vypadáš tak dobře, když ti to někdo dělá.“ Bill znovu zakňučel a stiskl Tomovy boky. Jeho dech se zrychloval a zrychloval, když se Tom při každém přírazu trefoval do toho správného místečka. Tom vzal chlapcův penis do pravé ruky a začal ho třít v rytmu svých přírazů.
„Mmh!“ Zamručel Bill přes pevně sevřené rty a zavřel oči.
„Ne,“ vydechl Tom a přiměl chlapce otevřít oči. „Chci, aby ses na mě díval.“ Bill přikývl. Neměl nic proti tomu, aby mohl sledovat, teď už s dovolením, Toma, jak si vychutnává jeho tělo. Při tom pomyšlení chlapci přeběhl mráz po těle a sevřel svaly kolem kuchařova penisu. Tom zavrčel a přirazil prudčeji, což způsobilo, že se Billovy oči rozšířily a otevřel ústa v tichém výkřiku, když se udělal na břicha jich obou a celý se začal třást. Tom si chlapce přitiskl blíž k sobě a upřeně mu hleděl do tváře, když ještě několikrát přirazil, než s hlasitým výkřikem dosáhl vrcholu.

Chvilku nechali svoje dechy srovnat a líně se líbali. Tomův pomalu měknoucí penis stále spočíval v mladším, ale brzy ho muž vytáhl a společně s Billem v náručí padl na postel. Přitáhl si mladšího k hrudi a jemně ho hladil po ulepené kůži. Bill zvedl k muži pohled a stydlivě se usmál, když přitiskl rty na jeho tvář. Tom si nemohl pomoct, ale musel se nad chlapcovým roztomilým chováním zasmát. Přitáhl si do těsněji k tělu a políbil ho na čelo. Všechno v té chvíli bylo naprosto správné; doznívající orgasmus v náručí černovlasého chlapce, rty mladšího na jeho kůži, a dokonce i pouhá Billova vůně, která se mu drala do nosu. Teď bylo všechno tak, jak má být.

original

autor: Skebe–Neko
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics