Free Sex 5.

autor: Daissa

Když došel k posteli, pomalu se otočil k Tomovi, který tam stál a díval se na něj očima, v nichž se skrývaly neznámé emoce.
Bill pomalu vykročil vpřed, ale oči držel sklopené. Když je dělilo jen pár centimetrů, zvedl oči k Tomovým – stále se na něj díval tím hodnotícím pohledem – a pak je sklopil k jeho rtům. Zvedl tvář a dal tak rastovi spoustu času, aby uhnul. Poté, co se tiše nadechl, se naposledy ještě kousek přisunul, aby spojil své rty s Tomovými.
Tomova ústa se pod těmi jeho nepatrně pootevřela a jemně se otřela o jeho. Bill se pod tím příjemným pohlazením nepatrně usmál a dal Tomovi malý polibek do koutku úst, než znovu přitiskl své rty k Tomovým.
Když se jejich ústa pohybovala v laškovném tanci, Bill cítil, jak ho Tom tlačí dozadu k posteli. Vyhověl mu a jemně si přitáhl Tomovo tělo k sobě. Když ucítil, jak jeho nohy narazily do boku postele, posadil se a stále nesměle tiskl svá ústa na rastova.
Tom ho líbal dost ochotně, pomyslel si Bill nejasně, když si pomalu lehal do peřin; ten druhý byl nadšenější, než předpokládal.

Trochu ho šokovalo, když ucítil mezi rty jemnou vlhkost, která jako by prosila o vstup. Váhavě otevřel ústa a prudce se nadechl nosem, když ucítil, jak mu do úst vplul Tomův jazyk. Netušil, jak má reagovat, ale nebylo mu to ani v nejmenším nepříjemné, a tak nechal rastu, aby plenil jeho ústa, a když pocítil dost odvahy, pustil se do nesmělých pohybů vlastním jazykem.
Po několika blažených minutách si Bill pomalu uvědomil, že jejich intimita zatím nepřekročila rámec vášnivého líbání a drobných doteků. S jistou neochotou odvrátil tvář a odtáhl se. Podíval se na Toma, který na něj hleděl s drobným zmatkem.
Bill mu pohled chvíli oplácel a chtěl, aby Tom pochopil, v čem je problém. Ale dostalo se mu jen stejného varovného a hodnotícího výrazu.

„Ty ne-,“ odkašlala si Bill. „Ty to vlastně nechceš udělat, že ne?“ V hrudi se mu zvedlo odmítnutí a odvrátil se. Alespoň tak moc, jak jen mohl, když na něm Tom napůl ležel. Tohle bylo dokonalé; všechno to úsilí – přinejmenším emocionální – a on skončil na špatné adrese.
„Ne, ne.“ Tom pohladil Billa palcem po lícní kosti. „Jen jsem nechtěl…“ zastavil se, jako by si znovu dával dohromady slova. „Jen jsem se chtěl ujistit, že to chceš.“
„Chci!“ Bill si ho nedůvěřivě prohlížel. Posadil se a lehce od sebe Toma odstrčil. „A jelikož jsi zavolal, předpokládal jsem, že si chceš taky zašukat.“
Tom zakroutil hlavou a odvrátil pohled. „Jo, ehm, jde o tohle…“
„Prosím, vyklop to.“ Bill se připravoval na výmluvy, od těch rozumných až po to, že prostě není dost atraktivní. Nebo počkat, možná to bylo to rozumné…
„Okay,“ zhluboka se nadechl. „Důvod, proč jsem zavolal na to číslo ze záchodů… byl ten, že jsem si říkal, že bych to tomu člověku mohl rozmluvit. Protože to vypadalo dost… no… zoufale.“ Jeho pohled se upřel na Billa, nejspíš se připravoval na výbuch.

Bill se vlastně neurazil. Ale protože ho nenapadlo nic jiného, co by mohl říct, spokojil se se slovy: „To vážně nebyla tvoje věc.“
Tom pokrčil rameny. „Jo, já vím. Ale prostě jsem měl chuť ušetřit člověka před někým, kdo by ho nejspíš zneužil.“ Když viděl, že Bill otevírá ústa, aby mu to vyvrátil, rychle pokračoval: „Chci říct, že by toho mohl využil víc, než jsi plánoval.“
„Oh, a ty jsi svatoušek, kterej jen tak chodí a dělá takový věci?“ Zeptal se Bill, aniž by v jeho tónu zazněla skutečná jízlivost.
Tom se rychle zasmál. „No, většinou z cesty nescházím. Ale já nevím, tentokrát se mi prostě chtělo.“
„Hmm…“ řekl Bill nesmlouvavě a snažil se odvrátit směšnou narážku, že to všechno byl tak nějak osud. „… No, myslím, že jsi v tom selhal.“
„Ne tak úplně. Technicky vzato jsme spolu nespali,“ usmál se Tom.
Billova ústa se pomalu otevřela. „Počkej, chceš říct, že jsi dosáhl svýho, když jsme se spolu nevyspali?“ Ocitl se obklopen další vlnou nedůvěry a rostoucího hněvu.
„Oh! No… ne,“ řekl Tom a k Billovu překvapení se začervenal.
„Takže se mnou chceš mít sex,“ ujistil se Bill. Sakra, ten Tom byl ale komplikovaný.
„Jo.“ Tomovy oči potutelně přelétly po černovláskově tváři a po jeho těle.

Bill si ho dál prohlížel se zdviženým obočím, až nakonec rasta couvl. „Okay, je to takhle. Jo, měl jsem v úmyslu to tomu dotyčnýmu rozmluvit. Ale i kdyby se mi to nepovedlo, bylo by to v pohodě, protože jak jsi říkal, pohodička bez závazků.“ Poslední větu řekl poněkud sarkasticky. „Jenže pak,“ Tom znovu zrudl a zdráhal se vyslovit ta slova, „když jsem tě viděl a strávil s tebou nějakej čas, nechtěl jsem, abys tak rychle zmizel. Protože z tvýho… ‚inzerátu‘ bylo jasný, že je to jednorázová záležitost a já s tebou chtěl strávit ještě nějakej čas,“ pokrčil rameny. „Ale zároveň jsem věděl, že to bys ty ale nechtěl, takže jsem tak trochu… prodloužil tu chvilku, kdy se spolu vyspíme.“
Bill seděl s prázdným výrazem. Čekal kompletně něco jiného než to, s čím přišel Tom, že ho myšlenka na nějakou náklonnost vůbec nenapadla.

„Oh…“ bylo jediné, co dokázal říct.
Oba chvíli seděli mlčky.
„Tak co teď?“
Tom se podíval na Billa. „Nejsem si jistej,“ řekl. „Jsi… stále proti tomu, abychom spolu měli vztah?“
„Cože?“ Billovy oči se překvapeně upřely do Tomových. „Proč si to myslíš?“
Rastovo obočí vylétlo nahoru. „Neříkal jsi, že to má být bez závazků a jen jednou?“
„Oh,“ řekl Bill a zavrtěl hlavou. „Ne. To bylo pro všechny, kteří by byli takoví sráči, že by si mysleli, že budu jejich kámoš na šukání.“
Tomovi po tváři přelétlo pochopení následované zmatkem. „Ale jestli nejsi proti vztahům, proč jsi…?“ Odmlčel se, jelikož se ho nechtěl dotknout.
„Uh,“ zasténal Bill a přitáhl si kolena k bradě. Nechtěl přiznat, že je tak ubohý, že nikdy s nikým nikdy nechodil. Přesto to ze sebe vymáčkl a začal rychle mluvit. „Nikdy jsem neměl žádný vztah a myslel jsem si – myslel jsem si, že jsem jen…“ Nechtěl jsem bej čtyřicetiletej panic, nedokázal říct nahlas. „Prosím, nenuť mě to říkat.“
„Ne, myslím, že to chápu,“ řekl Tom a položil Billovi ruku na rameno. Lehce ho stiskl. Bill chvilku mlčel, protože se necítil na to, aby se ujistil, jestli Tom pochopil, nebo ne.

„Každopádně,“ řekl, „ne, já nemám nic proti vztahům,“ ušklíbl se až se to změnilo v pořádný úsměv.
Tom mu úsměv opětoval. „Tak… myslíš, že bychom si nějakej mohli začít?“ Zeptal se šibalsky.
Bill cítil, jak se jeho vnitřnosti rozvibrovaly, i když byl odhodlaný nedat to najevo. „Tak jo…“ souhlasil a jeho úsměv se rozšířil.
Tom se naklonil dopředu a rukou sklouzl po černovláskově tváři, aby mu sevřel spodní čelist. Bill se v očekávání lehce nadechl, protože věděl, že tenhle polibek bude mít teď svou váhu. Dychtivě se přitiskl na jeho rty a zvedl svoji vlastní ruku, aby mu ji položil na krk.
Když se líně, ale vášnivě líbali, proudil mezi nimi nový druh citu. Bill cítil, jak mu v hrudi rozkvétá štěstí. Stěží mohl uvěřit tomu, jaký obrat v jeho životě nastal. V tuto chvíli mu bylo jedno, jak dlouho tento vztah vydrží, jestli skončí slzami, nebo se jen rozejdou. Bill se poprvé cítil chtěný a dovolil si radovat se, když s Tomem spojili své rty a zpečetili tak svou blízkost.

original

autor: Daissa
překlad: Lauinka
betaerad: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics