La cuisine de l’amour 22. (konec)

autor: Skebe–Neko

Epilog

prosinec 2016

Bill si zhluboka povzdechl, když si na chodbě svlékal bundu. „Jsem úplně plnej,“ zamumlal a skopnul si boty z nohou, načež došel do obývacího pokoje a padl na pohovku. Tom se zasmál a následoval Billa do obýváku. Posadil se vedle chlapce. Pak si černovláska přitáhl k sobě a ten se pohladil po břiše. Právě přijeli ze štědrovečerní večeře od Tomových rodičů a oba byli nacpaní tak moc, že se jim do žaludku nevešel už ani drobeček. Nemluvě o tom, že den předtím pozvali všechny své přátele do svého podkrovního bytu a užili si Štědrý večer plný jídla a dárků. Ozdobený vánoční stromeček hrdě stál v levém rohu obývacího pokoje u okna. Bill se široce usmál, když si vzpomněl, jak krásně vypadal včera, když pod ním byla hromada dárků zabalených do vánočního papíru. Dárky, které balil Tom, nebyly zdaleka tak pečlivě zabalené jako ty Billovy. Černovláska pobavilo, jak Tom, člověk, který dokáže z každého jídla udělat umělecké dílo, nedokáže zabalit vánoční dárky tak, aby vypadaly hezky. I když Tom nebyl jediný, kdo nezvládal zabalit dárky pořádně. Gary a k Billovu velkému překvapení i Dunja, nebyli v balení dárků zrovna přeborníci.

Chlapec se otočil na kuchaře vedle sebe a natáhl se, aby něžně přitiskl svoje rty na brunetovy. Tom se široce usmál. Během posledních několika měsíců začal Bill pomalu spontánně vyjadřovat svou náklonnost a věnovat staršímu pozornost. Jistě, Bill měl stále problém mluvit o svých pocitech a věcech, které ho trápily, ale udělal obrovský pokrok! Tom se také naučil na Billa podvědomě netlačit. Jistě, jeho očekávání vůči Billovi se zdála být stále velmi vysoká, ale prozatím se vzdal myšlenky, že by se Bill stal šéfkuchařem jeho nové restaurace. Tom alespoň Billa v práci povýšil na druhého šéfkuchaře a nyní v restauraci, kterou brunet vlastnil, pracovali jako rovný s rovným.
Televizní pořad, který se natáčel na jaře, se konečně začal vysílat v televizi, a pokud něco, tak to přivedlo do Tomovy restaurace více zákazníků. Nemluvě o novinářích, kteří neustále chtěli Toma vyzpovídat z jeho zážitků z natáčení. Poslední díl ještě nebyl odvysílán, protože pořad teprve začínal, a Tom se přímo děsil toho, co nastane, až všichni lidé uvidí, jak je Bill úžasný a milý. Tom si byl jistý, že až epizoda konečně vyjde, novináři budou jeho románek s Billem velmi pozorně sledovat. Ale to teď nechtěl řešit. Nechtěl se v tom teď pitvat, jelikož Bill byl už tak vystresovaný z toho, že ho všichni uvidí v televizi a budou znát jeho příběh. Tom doufal, že to přinese jen pozitivní publicitu, ale člověk nikdy nemohl vědět, co noviny napíšou.

Zájem o restauraci se po televizní show ještě zvýšil, což znamenalo, že by naprosto bez problémů mohl otevřít další restauraci, jelikož peníze by přinejmenším nebyly problém. Brunet plánoval s Gustavem otevřít novou restauraci a uvažoval o tom, že by Claudette v novém podniku povýšila na šéfkuchařku, samozřejmě pokud by tu práci přijala. I když před všemi ostatními, kromě Gustava a Billa, bylo všechno ještě tajné, protože zatím byla celá nová restaurace jen plán. Tom z toho měl radost a věřil, že Claudette odvede skvělou práci, až se konečně celá nová restaurace rozjede. Nemluvě o tom, jaký velký tlak toto rozhodnutí působilo na Billa. Samozřejmě, že Tomovo jmenování Billa druhým šéfkuchařem přineslo do jeho života více stresu, ale protože byl Tom každý den s ním a podporoval ho, nebylo to tak zlé, jako kdyby chlapec vedl podnik sám.

Bill si znovu zhluboka povzdechl a přitiskl se k jeho boku. Jemně hladil Tomovo stehno pokryté džínami, a při tom se díval na blikající světýlka na vánočním stromku. Tohle byly první Vánoce, kdy se Bill cítil opravdu šťastný. Smál se a jedl tolik, až ho bolelo břicho. Vánoce v jeho rodině nebyly nikdy v žádném ohledu šťastné. Bill si vzpomínal, že když byl malý, měl velkou radost, když Vánoce zaklepaly na dveře, ale když si všiml, že ani o svátcích se k němu rodina nedokáže chovat jinak, prostě na svátky zanevřel. Nyní však mohl prožít Vánoce se svou skutečnou rodinou; všichni ti zaměstnanci, kteří ho vítali s otevřenou náručí, se pomalu změnili v jeho novou rodinu. Posledních několik měsíců sblížilo Billa se zaměstnanci restaurace a on nemohl být šťastnější.
Po svém odchodu Bill o své vlastní rodině nic neslyšel. Byl si téměř stoprocentně jistý, že hotel nakonec zkrachoval. Černovlásek se cítil trochu provinile, pokud tomu tak bylo, jelikož když se vrátil do Berlína, nechal svou rodinu na holičkách, ačkoli věděl, že bez jeho pomoci by se podnik dlouho nahoře neudržel. Jakmile se nad tímhle zamyslel, vytěsnil tu myšlenku z hlavy a snažil se sám sebe přesvědčit, že měl plné právo odejít. Několikrát o tom mluvil s Tomem a ten mu jasně řekl, že nemá absolutně žádný důvod cítit se provinile; nakonec šlo o jeho vlastní život.

„Dáš si víno?“ Zeptal se Tom a pohladil chlapce po vlasech. Bill se probral ze zamyšlení a otočil se na něj.
„Mmh, myslím, že se půjdu nejdřív vykoupat.“ Tom přikývl. Bill ho rychle políbil na rty a pak zmizel v koupelně, aby si napustil vanu.
Když se vrátil z koupelny, Tom v kuchyni otvíral láhev vína. Černovlásek se jemně přitiskl k jeho zádům a objal ho kolem pasu.
„Přidáš se ke mně?“ Zeptal se trochu nesměle. Zatím spolu ve vaně nebyli. Proč taky? Trávili spolu téměř všechen čas, takže koupání se zdálo být jedinou příležitostí pro trochu soukromí. Dokonce i Billův pokoj se změnil v pokoj pro hosty, když se natrvalo přestěhoval do Tomovy ložnice. Když Tom slyšel tato slova, překvapeně pozvedl obočí.
„Hmm, copak to máš za lubem?“ Naznačil s úsměvem.
„Tomee,“ zakňučel mu do krku. Tom se v Billově náručí otočil a přitiskl své rty na chlapcovy. Když se od černovláska odtáhl, chlapec se rozkošně začervenal. Tomovi připadalo roztomilé, že se Bill stále takhle červená, i když spolu chodili už několik měsíců. Tom doufal, že se nikdy červenat nepřestane, protože měl pocit, že je to prostě součást jeho osobnosti.
„Samozřejmě, že se k tobě přidám,“ usmál se Tom a pohladil chlapce po spodní části zad.
„Půjdu zapálit svíčky,“ řekl chlapec se šťastným úsměvem.

Dvojice společně relaxovala v obrovské vaně, zatímco kolem nich zářily svíčky. Na podlaze stála láhev vína, kterou tam Tom odložil poté, co jim oběma nalil plnou sklenici. Bill usrkával červenou tekutinu a pozoroval bruneta obklopeného pěnou. Tom vypadal tak dobře, když byl mokrý. Chlapec se usmál do sklenky a šťouchl do něj palcem u nohy. Brunet se ušklíbl, když levou rukou chytil chlapcovu nohu a jemně ji pohladil. Bill se začervenal a sklopil pohled zpět ke své sklenici s vínem. Tom byl tak hezký, zvlášť když se na něj díval svýma tmavýma očima, a při tom držel sklenku u rtů a napil se.
Tom si všiml chlapcova ruměnce a drobného úsměvu a nemohl si pomoct, ale uchechtl se. Postavil sklenici s vínem na zem vedle láhve, chytil chlapce za nohy a přitáhl si ho do náruče. Bill málem rozlil víno, ale v poslední chvíli sklenici vyrovnal, než ji postavil vedle Tomovy na podlahu.

„Ahoj,“ řekl muž a pohladil chlapce po vlhkých bocích.
„Ahoj,“ zamumlal Bill nesměle a ovinul muži ruce kolem krku. Tom sklouzl rukama k chlapcovým stehnům, až se černovlásek zachvěl.
„Mmh,“ zamumlal brunet a natáhl se, aby chlapce políbil na hebké rty. Bill hladil muže po vlhkých vlasech, a přitom mu broukal do rtů. Vyměňovali si líné polibky, zatímco ruce klouzaly po hebké kůži toho druhého. Zatím se vyhýbali intimním místům, protože oba byli příliš soustředění na rty toho druhého. Čas od času jejich jazyky tančily v rytmu valčíku, ale brzy se tempo zpomalilo a polibky se z vášnivých změnily v něžné. Tom si chlapce přitáhl blíž k tělu a objal ho kolem ramen. Jejich nahá těla se k sobě přitiskla, a přestože to u obou vyvolávalo záchvěvy rozkoše, ani jeden z nich tomu nevěnoval pozornost.
Bill si kolem prstu obtočil jeden z Tomových tmavých, vlhkých pramenů. Pomalu se odtáhl od Tomových rtů a zůstal se dívat na jeho pohledné rysy. Druhou rukou ho pohladil po vlhké tváři a trochu se usmál.

„Miluju tě,“ zamumlal černovlásek nesměle a sklopil hlavu, protože pokaždé, když ta slova vyslovil, se ještě strašně styděl. Tom se široce usmál a dvěma prsty zvedl za bradu Billovu tvář, aby se mladšímu podíval přímo do jeho krásných tmavých očí.
„Taky tě miluju,“ řekl brunet s úsměvem a jemně přitiskl své rty na černovláskovy. Bill se usmál. I po měsících, které uplynuly od chvíle, kdy si poprvé přiznali, že se milují, se při těch slovech v Billově břiše rozletěl houf motýlů.
Voda začala pomalu chladnout a oni se rozhodli konečně vylézt. Bill si prohlížel své vrásčité konečky prstů, zatímco si druhou rukou sušil dlouhé vlasy v ručníku. Tom si právě omotával ručník kolem boků a natahoval si župan, zatímco pozoroval chlapce, který si upřeně prohlížel své prsty.

„Na co koukáš?“ Zeptal se ho se smíchem.
„Moje prsty vypadají jako rozinky,“ odpověděl chlapec, strčil Tomovi prsty před obličej a široce se usmál. Tom se zasmál a chytil chlapce za ruku. Políbil konečky prstů a přejel po nich zuby, než do jednoho z nich jemně kousl.
„Hej!“ Vypískl Bill, i když ho to vlastně vůbec nebolelo.
„Právě jsi řekl, že jsou jako rozinky,“ zasmál se a přitáhl si chlapce k tělu, aby ho políbil na hebké rty. Chlapec se v brunetově náručí zachichotal a poté, co se odtáhl od polibků, přitiskl hlavu na jeho rameno. Pokaždé bylo neskutečně příjemné být v Tomově náručí.
Dvojice seděla na pohovce v obývacím pokoji a popíjela víno, zatímco poslouchala klavírní koncert ze sterea a v jinak potemnělé místnosti se mihotala světýlka ze stromečku. Tom pohladil chlapce po rameni a znovu se napil vína. Mohl být život ještě lepší? Měl všechno, co si člověk mohl přát: úspěšný podnik, úžasné přátele, báječnou rodinu a Billa. Billa, jehož úžasnost se nedala popsat slovy! Tom si připadal jako nejšťastnější člověk na světě pokaždé, když se na toho černovlasého chlapce podíval. Kromě toho, že byl Bill krásný a dobrosrdečný, díky němu se Tom cítil šťastný, potřebný a milovaný.

Bill našpulil rty a přitiskl ruku na Tomovo stehno. Tom se na něj podíval a poté, co položil skleničku s vínem na konferenční stolek, zvedl obočí. Vzal chlapcovu sklenici a postavil ji vedle své. Chytil ho za stehna a přitáhl si ho blíž k sobě, čímž mu naznačil, aby si sedl na jeho klín. Bill si na něj obkročmo sedl a ovinul mu ruce kolem krku. Tom mu rukama zajel pod župan, po bledých stehnech, což černovláska přimělo kousnout se do rtu a trochu stydlivě se na Toma podívat zpod svých řas. Starší věděl, že ten pohled znamená jediné: sex.
„Mmh, máš v plánu něco hezkýho?“ Zeptal se Tom a spokojeně zabručel. Bill se začervenal a sklopil pohled, když sklouzl rukama z mužova krku na klopy jeho županu.
„Tomee, no tak,“ zakňučel chlapec v rozpacích a pohrával si s uzlem, který držel župan na místě. Brunet se uchechtl a palci pohladil jeho hladké vnitřní strany stehen.
„No, aspoň že jsem nic neplánoval,“ broukl muž a přitiskl své rty na chlapcovy. Bill do jeho rtů vydechl. Popravdě řečeno, Bill samozřejmě taky nic neplánoval, to bylo zřejmé! Tom uměl v chlapci číst jako v otevřené knize, nebo alespoň pokud šlo o sex. Bill prostě ještě stále nedokázal tak úplně nahlas říct, že to chce. Už sice párkrát udělal první krok, ale většinou to byl Tom, kdo vyjádřil svou touhu jako první.

Tom pomalu rozvázal Billův župan a políbil ho na rty. Nechal ten kousek oděvu sklouznout z jeho ramen, až na sobě neměl nic víc než bílý ručník omotaný kolem boků. Tom odtrhl své rty od chlapcových a přitiskl je na jeho krk. Bill spokojeně vydechl a pohrával si s uzlem na brunetově županu, aby pod něj mohl strčit ruce. Hebkými prsty přejel přes jeho vypracované břicho.
Kuchař přesunul ruce k ručníku omotanému kolem chlapcových boků a pomalu ho roztáhl, než ho nechal spadnout na zem. Bill zrudl a kousl se do rtu, když Tom sledoval jeho pomalu probouzející se penis.
„Mmh,“ zamumlal brunet a přitiskl dlaň na ten lehce naběhlý úd, čímž černovláska donutil zalapat po dechu. Tom pomalu třel chlapcovo mužství, čímž ještě víc ztvrdl. Bill v Tomově náručí zalapal po dechu a přitiskl tvář do jeho krku, kde políbil malé znaménko pod jeho uchem. Brunet cítil, jak při Billových dotecích tvrdne jeho vlastní penis. Chlapec se pod brunetovými doteky lehce zachvěl a ztěžka se nadechl.

Tom ovinul prsty kolem černovláskova penisu a stiskl ho ve svém sevření, což černovláska donutilo zasténat. Tom mu vydechl do vlasů a volnou rukou popadl Billa za ruku a položil si ji na vlastní penis. Chlapec tiše vzdychl a rozvinul jeho ručník. Odtáhl se od jeho krku, aby se podíval na Tomův vzrušený úd, kolem kterého ovinul prsty. Brunet se prudce nadechl a sledoval soustředěný výraz v černovláskově tváři, když něžně masíroval jeho erekci. Bill si pomalu zvykal na jejich intimní chvilky a už se tolik nečervenal, ale stále o tom nezvládal mluvit. Občas se to Tom snažil nadhodit a dostat z něj, co v posteli chce, ale Bill se vždycky začervenal, zamumlal něco neurčitého a odmítl odpovědět. Přesto když byli v posteli (protože Tomovi se zatím nepodařilo Billa přesvědčit, aby měli sex jinde než v ložnici), neměl žádné problémy podávat skvělé výkony. Už několikrát se Tomovi podařilo přimět Billa skoro křičet, když ho dostatečně tvrdě šukal, ale po většinu času stále vyjadřoval rozkoš jen tichými zvuky.
Bill k němu zvedl oči a stydlivě se usmál, když pevněji stiskl jeho erekci. Tom se prudce nadechl a vtáhl chlapce do vášnivého polibku. Pustil chlapcův penis a přitáhl si ho pevněji do klína, než posunul prsty k jeho dírce. Bill do jeho rtů vydechl a přitiskl svůj zadek k jeho prstům. Tom do něj zasunul jeden z prstů, až se černovlásek zachvěl. Brunet vzrušeně zasténal, když chtíč donutil jeho srdce bít jako o život. Namířil prst proti chlapcově prostatě a klidně ji třel, čímž donutil černovlasého krasavce v jeho klíně zalapat po dechu a pevněji stisknout jeho penis v ruce.

„P-přesuneme se do ložnice?“ Zeptal se černovlásek zadýchaně. Tom zavrčel.
„Ne,“ vydechl a přidal k prvnímu prstu další a oba je hned přitiskl na Billovu prostatu. „Uděláme to tady.“ Bill zakňučel a zabořil obličej do Tomova krku.
„Ale…“
„Nikdo jinej tady není,“ vydechl brunet, a třel chlapcovu prostatu o něco silněji, ve snaze přimět Billa, aby s jeho návrhem souhlasil. „Jenom my dva. Nikdo nás tady neuvidí, můžeme to dělat, kdekoliv budeme chtít.“ Bill se kousl do rtu. Věděl, že je nikdo neuvidí, i kdyby se rozhodli souložit uprostřed obýváku, ale on byl pořád ještě tak nějak nezkušený a pokud šlo o sex, měl pocit, že to patří jen do ložnice.
„O-okay,“ souhlasil nakonec, když mu Tom takhle tvrdě třel prostatu.
„Skvělý!“ Zavrčel televizní kuchař spokojeně a zrychlil tempo v naději, že tím z chlapcových naběhlých rtů dostane pár vzdechů. To se mu ovšem nepodařilo, i když přece jen vzdychl o něco hlasitěji než obvykle.
Tom Billa připravoval celkem dlouho, jelikož se neobtěžoval přinést z ložnice lubrikant. Tři jeho prsty se pohybovaly uvnitř černovláska, až lapal po dechu. Takhle to nemohl dlouho vydržet, protože mu znovu a znovu tiskl prsty přímo na prostatu.

„T-Tome,“ zamumlal černovlásek a podíval se do brunetových téměř černých očí.
„Jsi připravenej?“ Vydechl Tom. Bill přikývl a kousl se do rtu. Pak z chlapce vytáhl prsty a na okamžik se kousl do rtu. Bill by určitě nedokázal zvládnout jeho velký penis bez lubrikantu, alespoň zatím ne. Černovlásek už byl tak dost těsný, takže bez lubrikantu by Toma nejspíš umačkal k smrti.
„Počkej tady,“ vydechl Tom a krátce přitiskl rty na Billovy, než ho odsunul ze svého klína a odběhl do ložnice pro gel.
Bill svraštil obočí. Pokud šel Tom do ložnice, proč nemohli pokračovat v akci tam? Přesto se na to tak úplně neodvážil zeptat, když se Tom vrátil a lehl si na něj. Brunet Billa vášnivě políbil, než se odtáhl od jeho rtů a namazal svůj penis. Chytil černovláska za stehna a roztáhl mu je, přičemž je přitiskl více na jeho hruď. Bill ze zmíněné pozice zrudl a v rozpačitě se vyhýbal mužovu pohledu. Tom spokojeně zavrčel a jedním rychlým pohybem do chlapce vnikl. Bill překvapeně vykřikl a přitiskl si ruku na ústa. Tom vydechl, šťastný ze zvuku, který chlapec vydal, a prudce přirazil proti černovláskovi ve snaze dostat z jeho rtů další výkřik. Bohužel se to nepodařilo, protože Bill si tvrdohlavě držel ruku na ústech. Tom to bral jako výzvu.

Brunet se kousl do rtu a zahájil sérii rytmických přírazů. Bill nerovnoměrně dýchal a pevně tiskl víčka. Tom odsunul Billovu ruku z jeho úst, aby ho mohl políbit na rty. Černovlásek proti jeho rtům zabručel, ovinul mu ruce kolem krku a hladil ho po vlhkých pramenech. Tom přesunul rty na jeho krk, sál bledou kůži, a přitom do něj stále tvrději přirážel. Bill tiše vykvíkl a pevněji stiskl jeho vlasy. Tom posunul ruce z Billových stehen na jeho boky a nasměroval své tvrdé přírazy přímo proti jeho prostatě. Chlapec se prudce nadechl a zaťal mu nehty do krku. Začal kopírovat kuchařovy pohyby a čas od času nasměroval jeho penis proti své vlastní prostatě. Černovlásek stiskl svaly kolem jeho penisu a přiměl Toma vykřiknout. Bill prudce vydechl, když uslyšel brunetův výkřik. Kousl se do rtu a znovu stiskl mužův penis.
„Do prdele,“ zavrčel brunet a odtáhl se od chlapcova krku, aby se mu podíval do očí. Bill se stále kousal do rtu, ale na jeho rtech byl patrný malý úsměv. Na jeho tváři se roztančil drobný ruměnec a v očích měl rošťácký lesk. Tom se široce usmál a znovu do chlapce prudce přirazil.

„Jo, rozhodně jsi neměl nic v plánu, co?“ uchechtl se brunet a rychle chlapce políbil. „Snažíš se mě provokovat?“ Bill zrudl ještě víc, ale na tváři mu stále tančil plachý úsměv. Sklouzl rukama z Tomova krku na hruď a pokrčil rameny.
„Možná,“ zamumlal chlapec roztřeseným hlasem. Tom překvapeně zvedl obočí a přejel mu rukama po těle směrem k bradavkám. Lehce je stiskl, až se chlapec zachvěl a trochu vydechl. Bill se cestou k Tomovým vypracovaným svalům na břiše dotkl jeho bradavek. Ten se pod tím lehkým dotekem zachvěl a prudce se nadechl.
Tom mu omotal ruce kolem zad a zvedl si ho do náruče, když se posadil na sedačku. Bill se prudce nadechl, když ucítil, jak se do něj brunetův penis noří ještě hlouběji. Tom zavrčel, když sledoval Billův obličej; ten chlapec vypadal tak sexy! Jeho tváře zdobil hluboký ruměnec, jeho rty byly oteklé a oči měl téměř černé chtíčem. Tom sklouzl rukama k Billovým půlkám a jemně je stiskl. Černovlásek zamručel a začal se na něm pomalu pohybovat. Zavřel oči, když Tomův penis sklouzl na jeho prostatu. Stiskl kuchařova ramena a lehce zrychlil tempo, přičemž mu ze rtů unikaly drobné zvuky.

„Vypadáš tak nádherně,“ zavrčel Tom a zvedl boky, až Bill vykřikl. Chystal se chytit spodní ret mezi zuby, ale Tom mu po rtech přejel prsty a zakroutil hlavou.
„Nedělej to,“ vzdychl a vášnivě přitiskl své rty na jeho. „Chci tě slyšet.“ Bill otevřel oči a zavrtěl hlavou, ale Tom ho znovu políbil a pokračoval: „Jsi tak sexy.“ Bill zrudl ještě víc a zrychlil tempo. Měl pocit, že Tomův penis téměř nepřetržitě naráží na jeho prostatu, a opravdu se snažil krotit svoje sténání, ale když brunet obtočil prsty kolem jeho erekce, už to nedokázal. Bill hlasitě vykřikl a stiskl svaly kolem brunetova penisu.
„Oh, jo,“ zasténal Tom a pohyboval rukou rychleji. Bill hleděl Tomovi přímo do očí a pohyboval se tak rychle, jak jen to šlo, přičemž mu ze rtů unikalo sténání.
Bill se stále cítil nesmírně trapně, že vypouští z úst takové zvuky, ale Tomovy reakce byly přímo úžasné, když vyjadřoval svou rozkoš hlasitěji než obvykle. Zdálo se, že Toma chlapcovo sténání vzrušuje ještě víc, což ho donutilo pohnout boky proti Billově zadku o něco prudčeji, což uvolnilo další sténání z chlapcových rtů.

Brunet hlasitě zavrčel a vstal, přičemž Billa stále držel v náručí. Chlapec překvapeně vykřikl a pevněji kolem Toma obtočil ruce i nohy, aby nespadl. Tom udělal několik kroků od pohovky a přitiskl chlapce ke studeným balkonovým dveřím. Bill vykřikl, když se studené sklo přitisklo na jeho záda. Tom zahájil sérii rychlých přírazů, takže Billovy oči byly velké jako talíře. Tom ho ještě nikdy nešoustal tak tvrdě jako právě v tuhle chvíli a on už nedokázal udržet sténání. Zaryl Tomovi nehty do krku a přímo křičel, když do něj brunet přirážel, a při každém přírazu zasáhl jeho prostatu. Ani Tom nebyl v žádném případě potichu, sténal do Billova krku, když černovlásek svíral svaly kolem jeho penisu.
„Už budeš?“ Zavrčel Tom, protože začínal cítit, jak se jeho orgasmus nebezpečně rychle blíží. Chlapcovy horké stěny byly božské a on věděl, že nebude trvat dlouho a udělá se.
„Jo!“ Vykřikl Bill, když přitiskl hlavu na chladné sklo. Tom lépe popadl Billa za stehna a začal do chlapce přirážet ještě tvrději.
Netrvalo dlouho a celé Billovo tělo se začalo třást a jeho sevření Toma ještě více zesílilo.
„Tome!“ Vykřikl Bill, když Tom zasáhl jeho prostatu ještě silněji než předtím. Brunet hlasitě zasténal a bez jakéhokoli varování se do chlapce udělal. Bill zalapal po dechu a celý se třásl, když se udělal na vlastní břicho.

Tom musel Billa rychle přesunout zpátky na pohovku, protože černovláskův stisk kolem jeho krku povolil, když se chlapcova třesoucího se těla zmocnilo vyčerpání. Položil ho na pohovku a posadil se vedle jeho pokrčených nohou. Brunet si posunul chlapcovy nohy do klína a všiml si, že se stále třesou. Na rtech se mu objevil potěšený úsměv. Měl chuť poškádlit ho za to, že byl takhle hlasitý, ale neodvážil se to udělat, jelikož pak už by nemusel vydat ani hlásku, a to bylo to poslední, co Tom chtěl.
Bill měl pocit, že se jeho tělo už nikdy nepřestane třást. Stále zrychleně dýchal a zdálo se, že koupel, kterou si předtím dopřáli, byla zbytečná, jelikož se na jejich kůži leskl pot. Bill měl pevně zavřené oči, protože hvězdičky, které se mu rychle míhaly před očima, mu zamlžovaly hlavu. Proto ho trochu překvapilo, když ucítil na svém těle něco těžkého a jemné polibky na rtech. Trochu pootevřel oči a zaměřil pohled na muže, který na něm ležel.
„Hej,“ řekl brunet a maličko se usmál. „Je všechno v pohodě?“ Bill se líně usmál a objal Toma kolem ramen. Přitáhl si ho těsněji k tělu a vydechl mu do ucha.
„Už jo.“

KONEC

original

autor: Skebe–Neko
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics