Most wanted – First in the Blacklist 29.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
„Ok, můžeš mě umýt? Nic v tom ale nehledej, sám to nezvládnu.“ Požádám jej. Lehounce se pousměje. Pustí teplou vodu a začne mě opatrně umývat. Jen stojím a nechávám jeho ruce, aby mě hladily.
„Billy,“ šepte.
„Adri, něco jsem řekl.“ Trošku zavrčím.
„Dáš mi někdy šanci?“ Co mu na to mám říct? Povzdechnu si.
„Myslím, že ne. Promiň,“ uslyším povzdechnutí. Vypne vodu a pomalu mě osuší. Jeho jemné dotyky jsou jako balzám na moji duši. Ale nemůžu mu dávat naději. Ne, když vím, že je to bez šance. Alespoň citově z mé strany.
Pomalu mě vede do ložnice.
„Nerozmyslel sis to, Bille?“ Victor sedí na stole.
„Ne, Vicky, nic nedělejte. Vyřeším si to sám.“ Lehce se pousměju.
„Ok, už půjdu, Adrian se o tebe postará.“ Mrkne na něj.
„Victore, nikomu to neříkej!“ varuju ho ještě. S kývnutím odejde a zavře dveře.  
Adrian mě položí na postel a stáhne ručník. Vydechne. Trošku se snažím zakrýt. Přece jen by mě mohl… odvrátím hlavu.

„Já nejsem on.“ Šeptne a přikryje mě peřinou. Líbne na spánek a odejde. Sotva položím hlavu na polštář, mám před očima scénu toho, co se stalo. Zachvěju se, když si vzpomenu, jak tvrdě si mě bral, jak mi dal facku. Ovšem co se mě nejvíce dotklo, bylo, že mi řekl, že jsem děvka. Celou dobu se mi to snažil vyvrátit, a teď mi to vpálil přímo do obličeje. On si snad i myslí, že za to jeho podělaný auto můžu já. Sakra, já vím, že jsem udělal chybu, když jsem Miu ojel, ale… já to fakt strašně potřeboval a ona k tomu přímo vyzývala. Nebránila se. Jo, možná si myslela, že jsem Tom, ale nemusela za ním hned letět.  
Když vrazil ke mně do bytu, bylo mi jasné, že už to ví. Ale nečekal jsem, že… tak tvrdě, bolestivě. Tohle mě naprosto zlomilo. Nikdy bych od něj nečekal, že mě znásilní, a už vůbec ne po tom, když jsem se mu svěřil, co se mi kdysi stalo… a on? I když to věděl, znásilnil mě, tenhle akt totiž nebyl dobrovolný. Bil mě, tvrdě přirážel. Bylo mu jedno, jak jsem se cítil. Jenom mi nadával do děvky. Rozbrečím se. Fakt mě bolí úplně všechno. Hlava, když jsem se praštil o podlahu. To mu taky bylo jedno. Bolí mě zadek a hlavně srdce. Tak strašně moc. Nevěřil bych, co se může stát během pár dní, pár hodin, pár minut. Zavřu oči a snažím se na to nemyslet. Nemyslet na něj. A na to, co asi zrovna teď dělá. Jestli je s Miou a utěšuje ji. Ale kdo utěší mě? Kdo utěší moji duši? Zacelí moje zlomené srdce? Adrian?  
(Tom)

„Je mi teď tak dobře, Tomy,“  šeptne Mia. Pohladím ji po tváři, opřu si čelo o to její. Natahuje se, že mě políbí. Šíleně zaváhám, ale nakonec hlavou cuknu jemně do strany.
„Proč?“ 
„Nemůžu, Mio,“ 
„Kvůli Billovi?“ 
„Zapomeň na něj a já udělám totéž.“
„Chceš na něj zapomenout?“ 
„Jo, za to, co ti udělal.“ 
„Rozbila jsem ti vztah?“ 
„Nechodili jsme spolu.“ 
„Byli jste spolu často.“ 
„Jen jsme spolu spali. Měl jsem ho rád, ale nemiloval jsem ho.“ 
„Aha.“
„Dokázal být roztomilý,“ sakra, zase na něj myslím. Na to ráno. Když jsme jeli z lesa. Tělem mi zase projede vlna vzteku. Jak to mohl udělat?

Nelituju toho. Nebylo mi to příjemné, ani fyzicky a ani psychicky se mi nelíbila ta situace, kdy on mě prosil, ať toho nechám. Chtěl jsem ho zlomit, ponížit, aby byl stejně ponížený jako Mia. Chtěl jsem mu oplatit ten chladič. Je to jasné. On mě zaměstnal, zatímco někdo z jeho lidí přestřihnul hadičky. Jak krásně promyšlené to má. Hraje na city, aby na sebe nepřipoutal pozornost. Ale já tak pitomej nejsem. I když je pravda, že moje parta by k mýmu autu nikoho nepustila. Proč by tam ale jinak jezdil? A ještě mi tak vášnivě popřál hodně štěstí. Bylo to tak provokující.
Ale co by z toho sakra měl? Proč by to dělal? Proč asi? Tady v tom světě se bojuje o titul krále silnic. A nezaleží na tom, kdo používá jaký prostředek.

„Copak je s tebou? Jsi nějaký ztuhlý.“
„Maličko,“ promnu si oči. Mia se ke mně tiskne. Vyhledává kontakt. Jak jsem si mohl nevšimnout jejích citů? Hladí mě na břišních svalech. Přesně tak, jak to dělával Bill. Jenže jeho prsty byly o něco jemnější.
„Tomy,“ špitne najednou. Odvrátím pohled od nějakého sentimentálního filmu, co pustila na dvd. Kouknu jí do očí. Pomalu se ke mně naklání. V očích je vidět prosba, abych se teď neodvrátil. Co by mi jeden polibek udělal? Nejsem na nikoho vázaný. Nikdy jsem nebyl, to s Billem bylo jen… fyzický kontakt. Nic víc v tom nebylo. Určitě ne. Já citu nejsem schopný. Na jednu stranu je dobře, že to skončilo. Mohl bych mu ublížit mnohem více. A ne jen tělesně.  
Opatrně jí zabořím ruku do vlasů. Pousměje se a dál se ke mně natahuje. Přeruším ty poslední centimetry mezi námi. Spojím naše rty, citelně  se zachvěje a spokojeně vydechne na moje rty. Je to tak jiné. Chci se odtáhnout, jenže Mia mi dá dlaň na týl a nedovoluje mi to. Pootevře rty a jazykem objede ty moje. Nechám ji vklouznout do úst. Jazykem líně vyzývá ten můj ke spolupráci. Začne se šoupat tak, aby byla v mé úrovni. Pomalu se plazí do mého klína. Rozkročmo se usadí. Hladí mě na ramenou, následně sjíždí dolů. Vezme moje ruce a přiloží si je na boky. Jsem jemně apatický, je lehoučká, jemná, chtivá, ale není jako on. Nic necinká mezi našimi zuby. Ničím mě nedráždí. Bill mě dokázal rozvášnit pouhým polibkem. Vím, co tam chybí, je to piercing, kterým mě Bill laskal. Hrál si s ním během našeho líbání, hladil mě ocelovou kuličkou, dokud jsem vzrušeně nevydechl. V myšlenkách na rozdíly mezi Miou a Billem. Ti dva jsou si tak podobní, a zároveň tak neuvěřitelně odlišní. Oba jsou moji, nebo se pletu? Je Bill můj i po tom všem? Může si za to sám, neměl sahat na to, co je mi na světě nejcennější.  
Bohužel, ten poklad, který  jsem celou dobu laskal bratrskou láskou, se do mě zamiloval. Všechno je jinak. Dívka, která mi je drahá, jako mladší sestra, se mě teď
snaží uhnat k vášnivé hře našich jazyků a ve mně to zanechává děsně zvláštní pocit.
„Tomy,“ šeptne.
„Hmm?“
„Líbej mě taky,“ zažadoní.
„Líbám tě.“ 
„Ne, nelíbáš, přála bych si, abys mě líbal.“ 
„Promiň, je to na mě nějak rychle.“ 
„Myslela jsem, že pro tebe nikdy není příliš rychle.“
„Všechno je jinak, Mio.“ 
„Já vím…“ odmlčí se. Pak se mi hluboce podívá do očí. „Miluješ ho?“

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

17 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 29.

  1. Je mi tu z z toho do breku.. už aby se dali zase dohromady. Je mi jich obou líto, jak se trápí…

  2. ugh, jestli se teď toman vykroutí z odpovědi nebo zalže, tak si za ním snad dojedu a ty jeho pitomý hadičky mu přestřihnu sama!
    sakra… už aby to všechno zase v pořádku… tohle je ničí…

  3. Která normální holka se chce pelešit znovu s chlapem, když ji chvilku předtím jeden zneužil? Tohle pořád nechápu!
    Doufám, že Bill Toma udá. Je mi z Toma a Miy fakt zle!
    Jsem teda na Tommyho odpověď zvědavá. O lásce nemůže být přeci řeč, když Billa dokázal poté, co věděl o jeho minulosti, znásilnit!

  4. Nééé Billi by neměl udávat a Tomi by měl říkat pravdu a Mia by je měla dát dohromady když si je takhle rozhádala….vždyť se jí to líbilo tak proč vyšiluje, kdyby mu nešáhla na ty vlasy a nezjistila že to neni Tom tak je teď v poho….njn ach ta láááska 😀

  5. No tak tohle už ale Tom přehání, a Miu bych taky nejradši nakopala někam, je to celý její chyba, že se nechala od Billa ojet, a teď ještě bude hrát na city! No, to snad neni možný!!!

  6. Je to takové zvláštní, nevím, co si mám o tom všem myslet. Zajímalo by mě, jestli dá Bill Tomovi ještě šanci, já upřímně nevím, co bych na jeho místě dělala.
    A to s Miou a Tomem mi přijde takové divné. Ti dva se k sobě prostě nehodí. A Mia už mě taky docela štve, nejddříve se nechá ojet a pak to vyslepičí a tm jim zničí vztah.

  7. Nesnáším tu děvku Miu ! beztak ty hadičky přestřihla ona… Ať už se k tomu sakra někdo přizná, ať to není na chudáka Billa 🙁

  8. Mia sa chová asolútne dikvne na celú  situáciu  nemám ju vôbec rada. strašne  ľutujem Billa toto si nezaslúžil. A Tom ten by si dačo zaslúžil a nič príjené to nieje, len  dúfam že bude mať výčitky a urovná to a keď ne  tak nech má vyčitky Mia a urovná to ona.

  9. samozřejmě, že ho miluje, copak to není dost vidět? Myslí na něj, jak líbal, jak ho hladil, myslím, že tohle je absolutně jasný!
    je mi Billa líto… Udělal blbost, ale kdy už bude ta pasáž, jak se spolu ti dva zase nějak setkají a znovu se pomilují, něžně a vášnivě? sakra, tak kdy už to bude??? Tohle mě vážně ničí, když vidím Toma s Miou…další díl, prosím, hezky prosím, prtíčkem hrabu!

  10. Jasně, že Tom Billa miluje…to je snad vtip, tohle =( To, jak ho miluje mu jasně dokázal v předchozích dvou dílech, a dneska se taky vyjádřil dostatečně, že Mia je to, co je mu na světě nejcennější, tak ať se s ní jde vyfotit, je mi z něho zle…

  11. Nesnáším Miu! Chudák Bill. Oba se trápí. Bože rychle další povídku. Tohle mě nenechává klidnou

  12. Bill si za to může sám. Neměl Miu znásilnit, možná se nebránila, ale udělal to, moc dobře věděl, jaký Tom je. Každpádně doufám, že se to brzy spraví a oni budou opět spolu. 😉

  13. Je to kravka, taky ji nesnáším, naštěstí jsme ji pak ke konci 'uklidili' nemusíte se bát xDDD

  14. Och ten Tom je taký sprostý… a on si ešte trúfne povedať že neni taký blbý… ty vole on ma tak nasral!!!… som zvedavá čo Mii povie och…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics