Most wanted – First in the Blacklist 27.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
Po cestě kašlu na nějaký  dodržování pravidel. Jedu, jak chci, hlavně když  nenabourám. Pár minut na to už stojím před garážemi. Vystřelím z auta, mířím dovnitř. Už ode dveří slyším hlasité vzlykání.
„Mio!“ vykřiknu a doběhnu k ní. Okamžitě mi omotá ruce kolem krku. Vytáhnu si ji do klína.
„Co se stalo?“
„Tome, promiň…“ vzlyká. Nechápu.
„Co se stalo, Mio. Ššš, jsem u tebe. Klid.“ Jemně ji houpu na klíně. Takhle rozrušenou jsem ji dlouho neviděl.
Náhle ucítím něco vlhkého na klíně. Opatrně dolů sjedu. Na jejím zadečku ucítím cosi vlhkého a lepkavého. Bože, to ne.
„Kdo ti to udělal?!“ 
„Já, myslela jsem… sakra, myslela jsem, že jsi to ty. Že sis mě konečně všimnul a vrhnul se na mě. Že jsi po mě zatoužil, ale pak… bože, je mi tak trapně.“ 
„Jak to myslíš, že sis myslela, že jsem po tobě zatoužil?“
„Už dlouho se snažím o to, aby sis mě všimnul a alespoň na jednu noc mě hřál ve své náruči. Copak sis ničeho nevšimnul? Že se ti tu nabízím? Tome, já tě miluju!“ vydechne a rozpláče se ještě víc. Bože, hrkne ve mně a srdce mi vyletí kamsi do krku. Co jí teď mám říct? Že jsem se zabouchl do Billovy úzký prdelky?

„Mio,“ vydechnu. Absolutně nevím, co mám říct. „To dořešíme potom, ano. Teď mi řekni, kdo ti to udělal.“
„Bill! Přišel, stáhnul kalhoty, vyhrnul mi sukni a jel, pak se oblíkl a zmizel. Řekl jen: Promiň, já jsem to potřeboval, a smál se u toho jako kretén.“ Zamrazilo mě. Vlna vzteku projela ještě více celým mým tělem. On se mi pomstil. Za to, že jsem ho nechtěl nechat zasunout. Ale proč se kurva mstil zrovna na mojí Mie? Tak tohle ne. Vyndám z kapsy klíčky od bytu. Podám je Mie a vezmu ji do náručí. Donesu až nahoru. Odemknu, dojdu si ní do koupelny. Opatrně ji posadím.
„Svlékni se, napustím ti vanu, ano? Pěkně se umyješ a uvolníš. Já si teď musím jet něco zařídit, a pak si sem pro tebe přijdu. Nebolí tě nic?“
„Ne, nebolí, nebylo to proti mojí vůli, myslela jsem, že jsi to ty.“ 
„Dobrá, počkej na mě ve vaně, hezky se uvolni a potom ti půjčím nějaký svoje mega tričko, třeba to, co máš nejraději, a uděláme si pěkný večer, ano? Budu tě hřát ve svém náručí.“ Šeptnu. Mia se rozzáří, zapnu vodu, nastavím příjemně teplou vodu. Mia stále sedí a nic nedělá.  
„Mio, spěchám,“ chci ji ještě posadit do vany. Mám strach, aby jí opravdu něco nebolelo, ale říkala, že to bylo dobrovolně. Kurva, nějak mě maj poslední dobou všichni rádi. Jess, Bill, Mia. Už se v tom přestávám orientovat. Mia na mě obrátí svoje zelené oči.
„Tomy, mohl bys mě svléknout ty?“ Hrkne ve mně. Dnes už podruhé. Lidi toho ode mě chtějí nějak moc. Bill zasunutí, Mia, abych ji svlékal. Pomóóóc.
„Dobrá, ale rychle. Pospíchám.“  Špitnu a opatrně jí svlékám tílko. Nechává se, a když se nedopatřením otře moje kůže o tu její, doslova taje. Takovou ji neznám. Sundám jí podprsenku, snažím se jí nedívat na prsa. Přijde mi to zvrhlé, zvlášť teď, když se dozvěděla, že nebyla ošukána mnou, ale mým milencem. Poté jí sundám sukni i kalhotky. Sukně je nepříjemně mokrá. Hodím ji rovnou do pračky. Počítám, že tu u mě teď pár dní bude, než se vzpamatuje.
Normálně bych čekal stud, že se alespoň nějak bude snažit zakrýt. Známe ženy. I když znám i sebe. Jsem dobytek. Na nahou babu jsem schopnej čumět pořád. Jenže Mia mě vezme za ruku a pohladí se s ní po dekoltu. Polknu.
„Už musím,“ šeptnu. Mia jen přivře oči. Pak je zklamaně sklopí a kývne.
„Hned jsem zpět, ano? Buď jako doma!“ líbnu ji na spánek a řítím se dolů. Hned nasednu do auta a mířím k Billovi. Tohle si dovolovat nesmí. Teďka šlápnul hodně vedle, a taky za to pěkně zaplatí.

„Bill teďka nechce být rušen!“ okřikne mě Jess.
„Jdi se vycpat, ty slepice! Co Bill chce a nechce mi je momentálně úplně u zadku.“ Zakřičím na ni. Ublíženě mě sjede pohledem a otočí se zpět, kouká na kluky, jak hrají kulečník.
Vlítnu k Billovi do bytu, prásknu dveřmi a zamknu. Teď nechci, aby mě někdo rušil. Bill vylítne z postele. Překvapeně mě sleduje. Vezmu ho za ruku. Strčím proti zdi. Tvrdě dopadne a vyjekne, hned jej přitisknu svým tělem.
„Tak ty potřebuješ zasunout?“ zavrčím mu nasraně do ucha. Snaží se bránit. Ale já mu ruce přišpendlím nad hlavou.
„Ona je jako moje sestra!“ vrčím nenávistně.
„Tys mi taky ojel sestru.“ 
„Ale ta kráva věděla, s kým leze do postele, ale Mia ne. Tohle byl krok vedle. A já ti teďka ukážu, jak ji pomstím. A věř mi, že až s tebou skončím, nebudeš moct zasunout ani do vakuový pumpy.“ Zavrčím. Bill se zmítá. Ale nemá šanci. Otočím ho zády k sobě. Rychle mu stáhnu tepláky přes zadek. Jednoručně si rozepnu pásek, povolím knoflík a boxerky sroluju pod zadek. Víc nepotřebuji. Tvrdě, bez žádné přípravy, lubrikantu nebo dokonce kondomu do něj přirazím.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

21 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 27.

  1. O_O
    Hu. Teda, upřímně jsem čekala, že něco takový udělá, ale… Napsaný je to jinčí, než jsem si myslela, že to bude. O_O

    Ale díl je to skvěle sepsaný, jen co je pravda 😉

  2. Tak to je teda drsné…tomu se říká pomsta…řekla bych, že je trochu moc silná…no ale nebudu do toho kecat díl byl skvělý

  3. ou… k tomu jenom… ou…
    jsou to oba dva děsní idioti. jasně, bill neměl, ale… tvl, tomane, tos posral. neříkám že on ne, to jenom… hold jsou to stejní idioti.
    no… začíná to mít velký obrátky…

  4. Minulý díl jsem se snažila ignorovat a dnešní mám chuť taky…tenhle díl mě bohužel utvrdil v tom, že jedna z mých oblíbených povídek se ubírá směrem, který já jaksi nepobírám, chápu, že zápletky být musí, ale tohle jejich chování, obzvláště Billovo je fakt nesmyslné, něco tak hnusného by kluk s jeho povahou a tím, co sám zažil prostě nikdy neudělal…Možná to zní tvrdě, ale jsem hrozně zklamaná, kam se děj v posledních dnech stočil…teď jsem si asi vysloužila obligátní upozornění, že mě to nikdo nenutí číst, když se mi to nelíbí…no, povídku číst asi nepřestanu, jenom už to nebude s takovou chutí a těšením se, jako doteď. Je mi líto, jestli jsem vás, holky naštvala, ale prostě je to můj názor.

  5. já-já-j-já… to je moc, tohle…totálně mi došly slova, četla jsem to s pusou dokořán, poslintala jsem klávesnici a te´d bych nadávala, ale vůbec nevím proč!
    Sakra, tohle je jak telenovela! Ne, že by to bylo blbý, právě naopak, je to čím dál tím víc hustý a já jsem z toho totálně na větvi!
    Chudák Bill… Tohle ho bude asi pekelně bolet, možná, že to Tom trošku přehnal, ale všechno je to otázka techniky, že xDD
    no, každopávně akutně potřebuju další díl, abych věděla, co bude Bill dělat dál a co bude dělat Tom… Tohle je konec… fofrem prosím!!! Další díl!!!

  6. Tak tohle je na mě nějak moc x)
    Billa vcelku chápu i nechápu…sama si myslím,že Mia je pěkně vychcaná no, myslím si, že by se trochu bránit mohla =D..Tom je trošičku úplně v jiný kolejii a možná když nad tím přemýšlím Bill trochu víc zklamal …ale je to můj názor….Tuhle povídku žeru už od záčátku, ale jakmile jsem dočetla tenhle díl tk ve mě zamrazilo…chápu, že ty konflikty musí být a tak, ale tohle na mě nějak moc….ale stejně se mi to strašně líbí….chci další díl 😉

  7. Hmm, no teda, přiznávám, že jsem to tak trochu čekala, ale i tak mě to docela zaskočilo.
    Přece jen jsem tak trochu doufala, že by to Tom neudělal… ale hups, chybička se vloudila,každopádně jsem dost zvědavá, jaký bude pokráčko 😀

  8. Naprosto totálně nevím co říct holky.Prostě jste mi vyrazili z pusy všechny slova..Klanim se vám, že toto píšete.Toto bych nikdy já nenapsala.Už se těším na další díleček.

  9. O_O tak toto je na mě moc. Hej já nemůžu z toho. Tam každý každýho chce, každej každýho jebe….no to mě švihni. A všichni chtěj Toma. Bille ty sis to teď zavařil, ale na druhou stranu. Tom s tím dělá až moc velký tento. To je zase Mii problém, že se neohlídla ani přes rameno a nechala se prostě ojet. Takže s tím ona teď na můj vkus dělá až moc velkej cirkus. A jestli to Toman myslel vážně, že teď bude s ní….tak já se naštvu a půjdu ho vylískat.

  10. Zabít Toma je málo… Asi tu povídku moc prožívám, ale už od včerejška jsem na něj naštvaná!!! Bill sice udělal chybu, ale Doris má pravdu… Mia se nechala ojet a nevěděla kým a Tom teď natrhne Billovi zadek a já ho normálně půjdu zavraždit…Tak mučit Billa… Kdyby ho zmlátil, tak toho tolik neřeknu, ale on ho… 🙁 Jsem zvědavá, co na to Bill…

  11. [8]: To mě mrzí… snad to nepřestaneš číst 😉 myslí, že stojí za to se dozvědět jak to skončí… Tom si uvědomí, co udělal, nebojte 😉 <3

  12. jediný co si právě opakuju je… Au au au au au xDD jako fakt… musí to bolet, ale nedivím se Tomovi…

  13. Och božeeeee… nieeee! Bill toto fakt posral ale to čo teraz Tom robí tiež nie je najmúdrejšie… och ja umrem… nejdem sa tu rozkecávať ale idem radšej hneď ďalej aby som dnes aspoň zaspala 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics