Peklo v ráji na zemi 6.

autor: Áďa

453
Billovi se ani nechtělo otevřít oči. Posmutněle si uvědomil, za jakých okolností usnul. Sám. Tom nepřišel. Kdoví, kde je mu konec. Určitě to přehnal někde s chlastem, a teď se válí někde pod stolem. A on se po návratu na pokoj kvůli němu ještě přeličoval, doplnil své stíny o třpytky… a všechno to bylo zbytečné.
Zakňučel a rozlepil ospalky a šminkami zalepená kukadla… a vydechl nadšením. Tomi ležel vedle něj! Sice oblečený a alkohol z něj táhnul na sto honů, ale byl u něj.
Bill se zatetelil blahem a upravil Tomovi peřinu, která na něm nedbale visela a hrozilo jí tak, že brzo spadne na zem. Zachumlal ho do ní se stejnou láskou a pečlivostí, jako když maminka chumlá své miminko, a aniž by ho probudil, vtěsnal se k jeho hrudi. Byť ztěžka, přesto se mu dařilo relativně ignorovat alkoholový odér a vydechl štěstím, když ho Tomovy paže podvědomě objaly.
„Miláčku,“ zavrněl a zavřel oči, přičemž rty přitiskl k Tomově krku. Šťastný, že má Toma zase u sebe, znovu usnul.

Když se probudil, první, co uviděl, byl Tom, který na něj s úsměvem koukal. Radostně zavrněl, požitkářsky se protáhnul, zívnul, až mu křuplo v pantech a spokojeně se k Tomovi ještě víc přitulil.
„Kde jsi byl, miláčku? Čekal jsem na tebe,“ dodal lehce posmutněle a zadíval se na Toma svými čokoládovými kukadly.

„Já…. nikde,“ hlesnul Tom a v hrudi ho ostře bodly výčitky. Když už Bill zřejmě nemá šajna, kdy se vrátil, bude nejspíš lepší mu nic neříkat. Bude to tak lepší, než aby se trápil, kdyby se dozvěděl, že strávil noc na pokoji jejich rivalky. „Trochu jsem to přehnal s tím pitím a zalomil jsem to na baru… dostal jsem se sem nad ránem. Venku už svítilo slunce,“ pousmál se a protože Bill se stále tvářil až příliš smutně a vážně, objal ho a přitulil k sobě.
„No tak, broučku… vždyť víš, že miluju jen tebe… a že bych tě nikdy nepodvedl…“
„Jen aby,“ šeptl Bill. „V opilosti člověk dělá věci, o kterých ani neví nebo který by běžně nikdy neudělal…“

Jako by snad kdesi ve svém nitru cítil, že s Tomem dneska v noci něco nebylo tak, jak má být. Nechal se jím objímat a konejšit, ale jeho pohled byl stále teskný a strnulý a tělem se mu rozléval neznámý pocit lítosti a zklamání, i když netušil proč.
„No tak, miláčku… nezlob se na mě… já už se budu snažit to víc hlídat,“ zaškemral Tom, ale když ani tyhle prosby nezabíraly, zkusil to, co věděl, že na jeho dvojče zabere vždycky. „Co kdybychom si napustili vanu… až po okraj plnou voňavé pěny… a pořádně si to tam užili?“
Na chvilku zavládlo ticho, ale pak se Bill mlčky zvednul z postele.
„Nemám na to chuť.“

Málokdo by dokázal poznat, že pod výrazem toho nejhlubšího zaskočení a zmatení  se skrývá skutečně Tom Kaulitz, když se Bill odebral do koupelny. Ale byl to skutečně on, jen tohle nedokázal rozdýchat. Bill takovéhle nabídky nikdy neodmítal. A Tomovi přišlo divné i tohle jeho chování. Vypadalo to skoro, jako by ho Bill podezříval z nevěry! Jako upřímně řečeno, tomu by se Tom ani nedivil, když si uvědomil, jak snadno vždycky sexu podlehnul, zvlášť když byl opilý, ale jednak od doby, co je s Billem, úspěšně odolával, a jednak ho Katy přece ujišťovala, že mezi nimi k ničemu nedošlo, a vzhledem k tomu, jak se s touhle malou divou měli „rádi“, tak tomu upřímně věřil, protože by to i krásně odpovídalo realitě. Tak proč najednou tenhle přístup?

Zvednul se, shodil ze sebe špinavé oblečení a tiše se vkradl do koupelny. Doplížil se ke sprchovému koutu a na okamžik se zaposlouchal do toho, jak si Bill tiše prozpěvuje In your shadow. Zněl tak smutně…  Odkašlal si, aby Bill zaznamenal jeho přítomnost a vlezl k němu.
„Tome, co-?“
Víc už říct nestihnul, protože ho umlčel ten snad nejněžnější polibek, který kdy od bratra dostal. Neodolal a okamžitě s Tomem začal spolupracovat, přičemž upustil hadici a ruce intuitivně objal kolem bratrových lopatek. Zavřel oči a nevědomky začal Toma ve svém objetí drtit.
„Lásko, prosím… slib mi, že mě nikdy neopustíš! Že mě nevyměníš za někoho jiného…“
Při těch slovech se mu do očí vedralo pár slziček. Kolikrát si při takových otázkách připadal jako sentimentální citlivka, ale nemohl si pomoct. Byl na lásce svého dvojčete závislý a neuvěřitelně fixovaný, a kdyby jej Tom s někým podvedl, ranilo by ho to. Asi by to nerozdýchal. Proto teď vděčně, ale přitom naléhavě, držel v Tomově objetí, a když Tom přitom uchopil houbičku a začal mu něžně přejíždět po zádech, na nichž se tak tvořily voňavé bublinky, Bill tiše vzdychnul. Opřel si hlavu o jeho rameno a držel jako beránek a Tom toho využíval k tomu, aby mydlinky na jeho těle roztíral hlazením, nemajícím daleko k masážním pohybům, a tiše mu přitom šeptal do vlasů vyznání lásky. Sám se pak ošplouchnul jen narychlo a spíš si hleděl toho, aby se Billovi co nejvíce věnoval. Zabalil ho do osušky a ve svém náručí ho odnesl do postele. Chvilku se tam oba jen tak mazlili a kočkovali, dokud Tom podle Billova smíchu a výrazu v jeho očích bezpečně nepoznal, že veškeré smutky už jsou zažehnány.  
„Copak bys řekl na snídani až do postele?“ zazubil se a laškovně Billovi pocuchal vlasy.
„Hmmm, dal bych si říct,“ zavrněl Bill. „Ale pokud tam nebudou vafle se šlehačkou a čokoládovým toppingem, tak nehraju.“
„Dobře,“ rozesmál se Tom. Pošimral Billa pod bradou a odešel k pokojovému telefonu, aby mohl vyřídit jejich objednávku, zatímco Bill se natáhnul po mobilu, který mu oznámil příchod esemesky. Malinko překvapeně vykulil oči, když viděl, že mu dorazilo několik ememesek, ale rozhodl se to nedramatizovat. Třeba se Scottymu povedla nějaká vtipná póza a Gordon ji blejsknul a poslal, dělával to často, aby chlapcům zvednul během neustálého cestování náladu. Ťuknul na tlačítko Otevřít a s úsměvem se zadíval na displej, ignorujíc fakt, že to přišlo z neznámého čísla.  
Ale úsměv mu začal mrznout na rtech, když uviděl text „Zdarec Bello, ze nevis, s kym jsem dneska uzila luxusne zhavou noc? Mrkej na obrazky a tise zavid – na toho ten tvuj starej borec nema 😉 Kat “  a pod ním…
Ruce se mu rozklepaly, divže mu z nich nevypadnul mobil, když viděl Toma, jak se ke Katy chtivě lísá. A nejen to. Na jiné fotce bylo, jak se vášnivě líbají a na jiné zase byly takové momentky, že bylo víc než jasné, k čemu se v době focení schyluje…
Ozvalo se tlumené žuchnutí, když mu mobil vypadnul do peřin, kam ho vzápětí následovala jedna slza za druhou. Rozvzlykal se, zabořil obličej do dlaní a ani nevnímal, jak k němu Tom hnedka přiběhnul. Jeho přítomnost si uvědomil až s jeho dotykem.  
„Nech mě být!“ vykřikl a schoulil se od něj co nejdál. „By – byl jsem ti putna celou no – noc, kterou sis užil po – po svém… tak mě teď nech…“
Zakvílel a zoufale po Tomovi hodil mobilem a zabořil obličej do peřin, na nichž se začal ihned tvořit mokrý, neustále se zvětšující flek.
Tom vzal mobil do ruky, protože pochopil, že příčina Billova divného chování je tam… a zalapal po dechu, když všechny ty fotky uviděl. Jak… jak je to proboha možný, že vůbec vznikly? Vždyť Katy mu přece říkala, že večer mezi nimi vůbec k ničemu nedošlo, a přitom se tady oba tváří tak spokojeně! Zmateně civěl na fotky, neschopný to pobrat, když zaznamenal kroky. Odtrhnul pohled od těch hrůz v mobilu právě včas, aby viděl, jak se Bill obléká a se zarudlýma očima míří ke dveřím.
„Bille, kam jdeš?“
„Co se o mě zajímáš?“  štěknul Bill ošklivě dutým hlasem. „V noci jsem ti byl ukradenej a jak tak koukám, tak sis za mě našel mnohem lepší náhradu!“
Tom vyskočil a pár rychlými skoky se dostal před něj právě v momentu, kdy Bill sahal po klice. Zastoupil mu cestu a ignoroval, že se Billovi zlostně zúžily oči.
„Nech mě jít.“
„Bille, prosím – „
„Říkám ti, nech mě jít!“
„Ale já – „

BUM! Ozvala se rána jako z děla, když Tomovu levou tvář zasáhla Billova pěst tak mocně, až se Tom svezl ke zdi a po ní až k zemi.

„Už na mě nikdy nesahej… nemluv na mě… nech mě být!“ syknul Bill, i když se mu hlas chvěl potlačovaným pláčem. Překročil ho, ale než otevřel dveře, ještě se na něj otočil. „Můžu jen vědět, CO jsem ti udělal, žes mi tohle udělal a JEŠTĚ NAVÍC jsi mi lhal, že ses vrátil na pokoj za ranního úsvitu? Jasně, že vrátil… ale od ní!“ zaúpěl a se zoufalými nářky se rozeběhnul pryč.

Uháněl hotelovou chodbou, schody bral po dvou, nehledíc na to, že se mu párkrát na samé  hraně schodu hrozivě podsmeknul podpatek… ale když  se řítil recepcí, s ochrankou marně ho volající zpět v patách, potkal u hotelového vchodu Katy. Ta, když ho viděla, nasadila radostný úsměv. Jeho výraz mluvil za vše. Takže se to přece jen nakonec povedlo! zajásala v duchu, ale jen o vteřinu později už byla sražena na zem Billovou pěstí a ke svému šoku zjistila, že ten malej páprda se jí uvelebil obkročmo na bříšku a začal ji fackovat a tahat za vlasy jako šílený.
„Ty děvko, tos posrala!“ soptil a byl by pokračoval v mlácení, kdyby Katy v sobě neobjevila nečekanou sílu. Vysmekla se jako kluzký had, chytla jej za zápěstí a teď už to byla ona, kdo byl nahoře a drtil soupeře k zemi.
„Dej si bacha, ty malej buzerante,“ sykla Billovi do ucha. „Nebo se taky může stát, že před patřičnými institucemi mi náhodou uklouzne, že spolu chrápete… je to trestný, takže byste šli sedět… dej si na mě bacha!“

Teprve v tu chvíli se ochrance podařilo je oba od sebe rozdělit. Nic z toho, co řekla Katy Billovi, neslyšeli a u Billa se zdálo, že to rovněž přeslechl, ale to bylo jen díky afektu. Až se uklidní, budou mu její slova znít hlavou a těžko se jich zbaví.
Vrhnul na ni nenávistný pohled, ochrance se vyškubnul a odkráčel do baru, kde si dal velkého panáka toho nejpálivějšího sajrajtu, co tam měli. Hodil odporný škleb, když to do sebe klopnul a pak sklopenýma očima hypnotizoval povrch barového pultu. Cítil, jak z něj vyprchává zlost i nenávist a místo toho se opět dostavuje smutek, když se mu z očí znovu začaly kutálet slzy zoufalství.

autor: Áďa
betaread: Janule

19 thoughts on “Peklo v ráji na zemi 6.

  1. Tak teď to pan Kaulitz starší posral…Billovi se nedívím. Ale ta Katy me taky pěkně štve čůza jedna. No uvidíme, ja se to vyvrbí dáj
    Jinak co se dílu týče byl vestovní
    Dokonalý xD

  2. Chuděra Billík. Měl jí alespoň vyrazit zub, aby to stálo za to. Sice zrovinka Katty by asi měla na kontě pár potřebných drobných, aby si nechala udělat naprosto věrohoně vypadající keramickou náhradu, ale i tak, už by to prostě nebyl její zub a třeba by se nějakýmu paparazi povedlo ji vyblejsknout ještě před tím, než by jí ho nasadili. 😀
    Jen teda doufám, že teď se každý rozejdou, chlapci sevrátí do Německa, ona do Ameriky, a když je nebude mít na očích, tak snad už nebude mít nutkání splnit tu svoji výhružku s těma policajtama.

  3. Jindy bych se při představě, jak si Billy přeličuje oči kvůli Tommymu nebo zmínce o jeho podpadku, opravdu dobře bavila. Dnes ale vůbec ne. Bylo mi Billa tak líto (kdyby ještě Tom tak zatvrzele neopakoval, že by Billa nikdy nepodvedl. Potřeboval by pořádnýho facana…). A musí Tom taky tak popíjet, když ví, že se pak neovládá? No, stalo se. Teď už jen doufám, že nebude ta nána těhotná. V jednom dílu bylo napsané, že následky její pomsty budou větší než sama předpokládala. A jsem ráda, že Bill Tomovi jednu přišil 🙂

  4. Billa je mi líto, a Katy je kráva. Nechápu jak to mohla udělat, vlastně jo možná jo. Žárlí. Nemam jí ráda už od začátku co jsem zjistila co se chystá udělat >.<
    Doufam že tu další díl přibude brzo 🙂

  5. *smeká imaginární klobouk z hlavy*
    Já jsem tak ráda, že tuhle povídku píšeš právě ty, Áďo, protože si nedovedu představit, že by někdo tuhle scénu napsal líp než ty. Realistický a srdceryvný. Moc mě to baví.

  6. Tak to bych někdy fakt chtěla vidět, Billa jak mlátí Katy, no, za chvíli máme EMA, třeba se dočkám xDDD
    Každopádně chudáček Bill…musí to být pro něj kruté, taková zrada od milovaného člověka…

  7. Takže xD Fakt jsem se bála že tohle bude mít podobný průběh jako konec tvojí povídky Prosím ne, která mě doteď straší ve snech xD Ale i tak. Je mi Billa šíleně líto..musí to být pro něho strašná rána. Katy nenávidím ze srdce, jak v této povídce tak ve skutečnosti x) Jestli ji kluci v MTV EMA neporazí tak prasknu vzteky xD
    Tleskám Áďo, nádherně jsi to popsala 🙂

  8. [6]: hej, neříkej to dvakrát, nebo budu mít během EMA večeru inspiraci pro psaní!!! 😀

    tak to jsem ráda, že se vám to zatím pořád ještě líbí, za pět dní máte pokráčko, tak doufám, že vás nezklamu 🙂

    PS: taky mi je Billa líto, a docela lituju i Katy. ne, že by byla nějaká moje favoritka, ale nevadí mi. ale roli, kterou jsem jí tu přišila, jí nezávidím 🙂

  9. [7]: Leo, já bych se na EMA nanynky jako je Katy nebála. Spíš mám strach, že to kluci prohrají s 30 Seconds To Mars! Ale nechci nic přivolávat. No – bitka Billa s Jaredem, to by taky stálo za to 🙂

  10. teda hned si to umím představit jak Bill mlátí Katy 😀 a jak říkáte, myslim si, že zrovna jí se bát nemusíme, ale taky mám strach, že kluci prohrají s 30 seconds to mars

  11. podle mě jediní jejich konkurenti jsou Green Day a Gorrilaz 🙁 ale jestli dopadnou hůř jak Katy, tak napíšu jednodílku!!! a ošklivou!!!

  12. [14]:no, nerada to říkám, ale Green Day na vítězství opravdu mají. ale snad je TH převálcujou, pokud lidi nebudou líný hlasovat.

  13. [15]: Předesílám, že tohle je jen můj názor, tak se snad nebudeš zlobit.
    Přestože mám TH opravdu nejraději, musím přiznat, že nejlepší rockeři v současné době jsou 30STM. Leto to má opravdu v hlavě srovnané, písničky mají zvláštní atmosféru, každá je jiná, Tomo má víc jak dokonalé kytarové riffy a aranžmá jako takové a co navíc, texty jsou detailně promyšlené. Leto má dar od Boha. Říkám to nerada, protože své fanoušky posílá mezi záda a kolena… Green Day nebo jak se ty suchary jmenují, jen bezmyšlenkovitě práskají do kytar, neslyším tam nic zvláštního.
    Ádi, prosím, nezlob se na mě za tento komentář, mrzelo by mě to.
    STEJNĚ VYHRAJÍ NAŠI KLUCI, co říkáš?

  14. [16]: A já doufám, že se pro změnu nenaštveš zase ty na mě =), ale Mars jako kapela teda nic moc, hudba mi přijde tuctová a nudná a všechny písničky stejné a ten jejich zpěvák mi přijde tak obyčejný, že si i po letech nedokážu vybavit, který to vlastně je xDDD, prostě jedním uchem tam a druhým ven xD Mě se z těch nominovaných kapel nelíbí ani jedna, ale myslím, že vyhrají Green Day, a co se týká TH, tak Humanoid se mi nelíbí vůbec, takže když nevyhrají, nebudu se ani moc divit…i když jim to přeju =) Podle mě nejlepší rockeři momentálně jsou Korn a ti se mi teda líbí =))) Doufám, že ten komentář přežiju a že mě nezaškrtíš xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics