Homeless 31.

autor: S & Doris

Bill v tichosti kráčel vedle Toma a v rukou svíral kelímek s horkým čajem. Foukal do něj a vycházející párou si nechával ohřívat tváře. Moc toho nenamluvil, co odešli ze hřbitova. Ani nevěděl, co by měl říct a Tom to očividně nevyžadoval. Upíjel svůj vlastní nápoj vonící po skořici. Bill alespoň přestal lamentovat na to, jaká je zima. I přes ten čaj se ale těšil domů. Na horkou sprchu a nejlépe zabalení do deky u televize. Pošilhával po Tomovi a dožadoval se jeho blízkosti. Tiskl se mu k boku. Tom mu volnou ruku přehodil přes ramena a Bill spokojeně zavrněl do kelímku s čajem.
Přivřel víčka a mihla se mu jaksi… hříšná scenérie před očima. Stiskl kelímek silněji, až zakřupal.
„Děje se něco?“ podíval se po něm Tom. Bill byl v obličeji brunátný a vykulený. Na takové myšlenky není přece vhodná doba. A Tom není na… živočišný sex. Bill odvrátil hlavu a znova. Jejich propletená těla. Zmítající se mezi steny. Proč na to myslel teď? Zrychlil se mu dech. „Bille?“

Tom krčil obočí. Bill vypadal náhle roztěkaně a Tom se obával, zda se mu neudělalo špatně, nebo něco podobného. Bill nasucho polknul. Letmo koukl po Tomovi, což ho donutilo frustrovaně zakňučet. Líbilo se mu něžné milování s Tomem, ale právě teď dostal opravdu nezkrotnou chuť na něco dravějšího. Na něco, na co býval on zvyklý. Ale proč zrovna na tak nevhodném místě? Na půli cesty domů.

„Ne… nic se neděje.“ Zakroutil Bill hlavou. Snažil se ty představy odehnat z hlavy co nejrychleji. Už jen proto, že se mu v oblasti žaludku rozlévalo vzrušení a konečky prstů mu brněly. Tom se zastavil v chůzi a přitáhl si Billa k sobě. Ruku mu starostlivě pokládal na čelo a tváře, zda nemá teplotu. Docílil tím jen toho, že se Billovo srdce ještě víc splašilo. Cítil tu touhu každou buňkou svého těla. Přivřel oči a skousnul si ret, když mu v uších zaznělo případné vzdychání, a vzrušené kňourání, dožadujíc se dotyků.
„Bille… není ti dobře?“

„Já… já nevím, Tome,“ zakňučel slabě a jako blesk se mu zobrazil obraz Tomova údu právě vraženého do jeho zadečku. Bill prudce vydechl a zhoupnul se mu žaludek. Opravdu měl horečku.
„Celý se chvěješ,“ staral se Tom a objal Billa kolem ramen. Ten jen frustrovaně zabručel.

Tomovy boky divoce přirážející proti němu. Zběsilý dech. Pocit plnosti.

„Tomi, potřebuju tě. Hrozně moc. Potřebuju,“ říkal zoufale Bill a tisknul se k němu. Bylo to spalující a šílené. Tak intenzívní. Nestalo se mu ještě, že by při myšlence na živočišný sex dostal horečku. Že by se cítil takto úzkostlivě a zničeně. Bylo mu naprosto jasné, že sex s Tomem musí být úplně jiné kafe než s kolegy v práci či jeho bývalými. Tom musí umět všechno lépe. Důkladněji a… Bill to chtěl zkusit. Chtěl cítit Tomovu kůži na té své. Toužil slízávat slaný pot z jeho těla.

Ale chtěl to dravě. Nechtěl to pomalé, mazlivé tempo. Ne teď. Měl pocit, že omdlí nadržeností. Všemožně se snažil ovládat svoje tělo.
„Bille… broučku… vždyť já jsem tady. Co se děje?“ Toma Billova náhlá změna tak vyvedla z míry, že náhle nechápal, kam tím Bill míří. Jen ho pevněji přitiskl na svoje tělo. Billovy boky se automaticky natiskly na ty jeho a Bill úzkostlivě zavzdychal. Tomova vůně ho bila do nosu. Upustil kelímek s čajem a pevně se Tomovi pověsil kolem krku. Tiše kňoural, jak zápasil sám se sebou. Ale nešlo to. Opravdu potřeboval sex. Hodně kvalitní a hodně rychle. Jinak by mohl odpadnout.

Horká těla zmítající se proti sobě. Klouzajíc po vlastním potu. Prohýbání v zádech, slastné výkřiky.

„Já… já jsem…“ Bill přemýšlel, jak by to řekl, ale nemusel nic říkat. Jeho probouzející se klín ho prozradil.
Přes jeho kabát by to ani nebylo vidět, ale byl opravdu velmi natěsnaný na Toma.
„Jsi nadržený?“ Doplnil ho Tom. Nebylo možné to necítit.

„O-oh, jo,“ vydoloval ze sebe Bill sípavě a přicucnul své ledové rty na Tomův krk. Vsál jeho kůžičku mezi zuby a skousnul. Tom protočil oči příjemným pocitem.
„Co s tím teď chceš dělat?“ přejížděl náhle Billovi rukama po zádech. Tušil, že to nebude nic mazlivého, ale pěkně dravého. Lhal by, kdyby řekl, že netouží Billa vidět v nemravně divoké pozici. Chtěl to zažít. Jen nevěděl, kdy na to dojde správná chvíle.

Bill okusoval citlivou kůži a funěl. Záhadným způsobem mu přestávala být i zima. Věděl, že domů nevydrží. Přesto, že byli na kraji sídliště.
„Chci šukat.“ Vypadlo z Billa jako okamžitá prvotní odpověď na Tomovu otázku a olizoval mu ušní lalůček. Tomovi se zatajil dech. Už jen to, jak to Bill řekl, bylo tak odlišné od toho, co zažívali. Ale musel uznat, že v tuhle chvíli to bylo opravdu rajcovní. Očima těkal kolem sebe a přemýšlel, kam Billa odtáhnout, zatímco vnímal to příjemné lechtání Billova horkého jazyka. Naskakovala mu z toho kusí kůže. Bill tiskl boky na jeho a tiše mu zavzdychal do ucha. Pevně sevřel Tomovy boky.
„Je mi jedno, kde to budeme dělat, ale chci to.“
„A-ale… je zima, mrzne,“ měl strach Tom o to, aby nenastydli. Možná, že on sám by neprochladnul, poněvadž byl zvyklý na nocování v těchto zimních podmínkách, ale Bill jistě zvyklý nebyl.
„Seru na mráz, potřebuju ojet,“ vyjeknul nedočkavě Bill a mezi zuby jemně drtil Tomovo ucho, zatímco jazykem kmital za uchem. Tom chutnal všude báječně a nebylo místo na jeho těle, které by Billovi nechutnalo, a které by neochutnal. Až na jedno. Na Tomův zadeček.

„Chci tě vylízat,“ zabroukal perverzně Bill a Tom dostal menší šok.

Zalapal po dechu a vyvalil oči. Dost dobře to neuměl pobrat.
„Cože chceš?“ Vydechl šokovaně a při pouhé myšlence se zachvěl.
„Oh Tome… chci s tebou šukat. Teď hned. A chci tě ochutnat všude.“ Žadonil Bill a rukama se dobýval pod vrstvy látek na Tomově těle. „A je mi jedno, jestli to bude tady na lavičce, a nebo ve sklepě nějakýho paneláku.“
„Bože…“ promnul si Tom rychle obličej a on se cítil jako přikovaný k zemi. Nevěděl, co má dělat, netušil, kam jít… nemohl se rozhodnout, jestli Billa zatáhne do sklepení nebo si to rozdají opravdu na lavičce. Tom si připadal zvláštně, že ve své hlavě mluvit jinak, než býval zvyklý. Ale… dřív s Felice bývával divoký taky, neměl by být snad nějaký problém v jeho chování. Vyřešil to za něj Bill. Z nejbližšího paneláku právě někdo vycházel. Bill chytil Toma za ruku a rozběhl se ke dveřím. Jen se usmál, když jim dotyčný přidržel dveře, než vyšel kamsi do ulice.

„Bille… zbláznil ses? Nemůžem šukat v cizím baráku.“ Šeptal Tom a významně na Billa koukal. Billa to očividně nezajímalo. Přisál se Tomovi na rty a lačně se do nich dobýval jazykem. Bylo mu jedno, jestli to udělá jen za výtahem, anebo v prádelně. V paneláku se prostě dalo najít několik míst.

„A kam…“ Tom nestačil položit otázku, Bill jej zatáhnul do chodby k výtahům a přímo jej namáčknul na dveře. Drtil jeho rty a plenil Tomova ústa jazykem. Kroužil a jezdil jím uvnitř jeho pusy a divoce se miloval s Tomovým hádětem. Spletitost. Náruživost a vášeň. Funěl jako splašený kůň.

Tom byl docela překvapený, že to Billa ovládlo až natolik, ale zároveň se mu to líbilo. Divoký Bill. Nespoutaný. Poháněný chtíčem. Rty ho mírně bolely od Billova ustavičného kousání a sání, ale musel mu polibky oplácet. Jeho vlastní tělo to vyžadovalo.
„Je mi jedno, kde… klidně se s tebou seknu ve výtahu v mezipatře.“ Zavzdychal černovlásek Tomovi do úst. Tom zavzdychal, když se Billovo štíhlé tělo začalo otírat o jeho a kladlo vysoký důraz na tření jejich klínů.
„Oh kurva, Bille,“ chytil Tom Billa silně za krkem a trhnul mu hlavou. Zatahal ho za jemné vlasy a oplatil mu divoký nájezd na pusinku. Začínal být stejně chtivý jako Bill. Bill se spokojeně zaculil a zavrčel. Líbilo se mu, jak s ním teď Tom zachází. Přišlo mu to ohromně vzrušující a sexy, když jej takto zatahal za půlnoční závoj a jazykem drsně sjížděl po jeho krční tepně. Tom měl tak horký, dráždivý a mrštný jazýček… Bill jej zbožňoval všude, kde měl možnost jeho jemnou hrubost cítit.

Natáhl se poslepu za Tomova ramena a přivolal výtah. Soudil, že to v daný moment bude to nejlepší místo. Neohlížeje se na to, že nájemníci budou muset jít pěšky. Chytil Toma za triko a odtrhnul ho od výtahu, otevřel a strčil ho dovnitř. Ihned ho zase uvěznil svým tělem a zmáčkl tlačítko do nějakého patra, stejně po chvíli v mezipatře zmáčknul STOP a stahoval z Toma Bundu. Chvěl se touhou.

Výtah sebou prudce zaškubal a Tom se leknul.
„Kurva, Bille. Mám klaustrofóbii!“ vyjeknul a okamžitě se rozklepal, jakmile ve výtahu zhaslo světlo a slyšel jen jejich roztoužené dechy. Bill se zamračil.
„Jaká fóbie?“ zabručel a okusoval Tomovu tepnu. Nedocházel mu ten fakt, že mu Tom v létě málem omdlel před očima.
„Moje fobie.“ Vypravil ze sebe Tom a znatelně se zatřásl. Billovi to došlo až po chvíli, když si uvědomil, že Tomovy doteky najednou přestaly. Že nic nedělá. Jen stojí zády nalepený na stěně výtahu a klepe se. Zakňoural. Opravdu mu tenhle podstatný detail nedošel.
„Tome…“ Zabručel frustrovaně a nechal výtah sjet opět do přízemí. Skoro zakopl, když ho Tom urychleně tahal ven. Bill byl jako pijavice. Nehodlal se vzdávat. Byl odhodlaný se nechat ošukat klidně uprostřed chodby. Ale hlavně to potřeboval.

„Kurva, Tome… jsem nadržený. Potřebuju, abys mě ojel. Hned.“
„Nemohl jsem tě ojet ve výtahu. Spadnul by mi pták a všechna krev se nahrnula do hlavy a…“ Tom ze zadrhával. Byl mírně v šoku z onoho uzavřeného místa. Nyní se cítil volný, a navíc mluvil sprostě, což mu bylo upřímně jedno.
„Honem,“ zakňučel Bill a chytil dredáčka za límec mikiny a tahal jej ke schodišti. Přesněji řečeno, pod schodiště, kde byl jakýsi tmavý prostor. Jako malý se tam rád Bill vždy schovával.

Momentálně ho ani nezajímalo, kolik prachu se tam nachází. Bylo to ideální místo pro rychlý sex. Dopadl na chladnou podlahu a Toma stáhnul na sebe. Stehny ho stiskl, aby mu Tom neutekl a pánví škubnul proti němu. Zasténal a Tomovu bundu odložil stranou. Dlaně mu hned hladově bloudily pod mikinu a tričko a hladily horkou kůži.
„Tome… ojedeš mě, že? Opravdu ojedeš. Nechci se milovat, chci sex.“ Zavzdychal mu do ucha a stahoval z něj vrchní části oděvu. Potřeboval dát Tomovi jasně najevo, že na něžnosti opravdu teď nemá chuť.

„A proč mě svlíkáš, když stačí strhnout kalhoty a zasunout?“ zasmál se mírně Tom. V jeho hlase byla znát lačnost. Funivě si bral Billovy rty a dobýval jeho ústa prudkými nájezdy. Silně se otíral o jeho klín a tahal jemně za vlasy. Miloval Billovy hrdelní steny a protáčející oči.
„Ooh,“ Bill hrdelně zasténal a nedbal o to, že se to rozlehlo snad do celého paneláku.
„Protože tě chci cítit. Tvojí kůži… tvůj pot…“ Vydával ze sebe Bill přidušeně odpověď a lačně se natahoval po Tomově jazyku, které už se teď proplétaly i mimo ústa. Odhodil Tomovo oblečení a pohladil jeho obnažený hrudník. Vyhoupl se do sedu i s Tomem a za stálého olizování jeho klíční kosti, ze sebe sám stahoval kabát. Vzrušení skoro až bolelo a byl tak nucen se na Toma neustále přirážet a alespoň na pár vteřin tak napětí zmírnit.
„Zničíš mě,“ zabručel Tom a pomohl Billovi z jeho šatů. Měl zmrzlé ruce a moc šikovně si nevedl. Vycházel vstříc Billovým přírazům a pokaždé se na sebe smyslně usmáli. Oba se už viděli spojení. Jeden v druhém. Jedno tělo.

Tom z Billa stáhnul kalhoty i spodní prádlo a nábožně sjel pohledem Billovo nateklé, stojící mužství. Billův penis byl velký, růžový a lesklý. Tom si hladově olíznul rty a byl konsternovaný, zaujatý.

Bill se kousal do rtu a jeho touha rostla ještě víc, když viděl, jak si ho Tom prohlíží. Byl to naprosto spalující pohled. Po čtyřech dolezl těsně k Billovi a chvíli zápasil s knoflíkem jeho kalhot. Jazykem mu kreslil po bříšku. Zatlačil dlaní proti vyboulenině v Tomových
boxerkách, když kalhoty skončily nepotřebně stranou, a hned nato ho zbavil i té poslední látky. Prohnul záda, jak sehnul svůj trup a olízl Tomova třísla. Rukou volně přejíždějíc po jeho ztopořeném údu.
„Bože, Bille,“ zasténal Tom a opřel se zády o chladnou zeď. Všude bylo tak temno a šero. Šedivo. Bill se vševědoucně smál a bručel proti Tomovým stehnům. Lízal jeho chladnou kůži na vnitřní straně stehen a obemknutou dlaní na Tomově vzrušení zkušeně přejížděl pulzujícími pohybu nahoru a dolů. Honil Toma a užíval si smyslné vzdechy.
„Pojd, ošukej mě už,“ požádal Bill a přestal Toma dráždit. Zvedl hlavu a málem omdlel při pohledu na jeho omámený obličej a vyprahlé rty, které se třpytily, jak je neustále Tom olizoval.
Kolem žaludku se mu rozlilo horko a v hrdle se mu zadrhlo zakňučení. Chytil Toma za bradu a přitahoval ho k sobě. Jen letmo ho políbil, než klesnul na všechny čtyři, zadečkem k Tomovi. Natáhl ruku za sebe a hladil svůj bok a levou půlku zadečku. Ohlížel se přes rameno po Tomovi.
„No tak, Tomi…“ Prohnul záda a prstem si přejel přes vstup. Tom sjel jazykem celou délku jeho páteře od zadečku až ke krku a stiskl mu boky v dlaních. Natiskl se těsně za něj a Bill nedočkavě narážel prdelkou na jeho tvrdý penis.
„Pojď do mě, projeď mě, prosím“ nestydatě požádal a našpulil rty jako koťátko. Jeho vzezření bylo naprosto kontrastující tomu všemu, co dělal. Billův drsný vzhled. Hebká gesta a perverzní chování.
„Uuh,“ Tom zavyl a na jeden příraz pronikl do Billova těla.

Bill se prohnul ještě víc a z úst mu uniklo zasténání s bolestným vyjeknutím. To mu ale bylo v daný moment jedno. Nedbal o tu prvotní bolest. Svaly stáhl kolem Tomova penisu a chvilku lapal po dechu. Ruce se mu chvěly. Po chvíli postupně povolil a mírným přírazem proti Tomovi mu naznačil, aby pokračoval. Aby si ho vzal. Tom se rytmicky rozpohyboval. Přirážel hluboko do Billa a slastí zakláněl hlavu.
„Oh, kurva, jo…“ Zavzdychal a silně do Billa přirazil. Po zádechu mu jednou rukou vyjel do vlasů a zatahal za ně.
„Aaah, ano, Tome… ještě…“ Vzdychal Bill špitavě a nastavoval se mu, zaklánějíc hlavu podle Tomova tahání.
Bill byl zvyklý na živočišné chování. Na divokou honbu za orgasmem. To byl teď jeho jediný cíl. Co nejdřív být na slastně sladkém vrcholu, z něhož vás brní tělo a lítáte v sedmém nebi.

Přece jen, s Tomem to bylo jiné. Šukal jej tvrdě, ale byl v tom cit. Tomova láska proměňovala jejich hrubý sex v něco speciálního.
„Seš tak uzoučký,“ syknul Tom a narazil do Billovy prostaty. Bill zaryl prsty do chladné podlahy a prohnul si nehty, jak silně do země tlačil. Záda proměnil v oblouk a zakřičel hrdelně rozkoší.

Toma ta hlasitost trochu vytrhla z transu. Natáhl se přes Billova záda a ruku mu dal k ústům. Vsunul mu dva prsty dovnitř. Bill okamžitě přivřel oči, začal mručet a prsty sál a okusoval. Alespoň ho to tišilo. Přeci jen… rozdávali si to na chodbě a opravdu nepotřebovali, aby na ně někdo zavolal mravnostní policii. I když Tom sám ze sebe vydával dost hlasité steny. Plesknul Billa po zadečku a znovu narazil na Billův slastný bod. Cítil Billovu rozpálenou kůži, potil se a nepřetržitě si bral jeho tělo v pravidelných přírazech. Billovy se podlomily ruce a trupem klesnul na chladnou podlahu. Stočil hlavu do strany, aby na Toma viděl a rukou si zajel do klína. Potřeboval se sebe dotýkat. Dopřávat si slastnou úlevu.

Bill si stáhnul předkožku a palcem silně přejel po žaludu. Byl hebký, vlhký a horký. Prodral mezi rty sten a zatahal za svůj penis. Tom hlasitě zabručel a roztřásl se. Byl v Billovi tvrdý jak skála. Bill se kolem něj pravidelně stahoval. Jezdil neúnavně ve svém klíně rukou a stejným tempem trhal hlavou, jak jej Tom tahal za půlnoční závoj. Studená zem jej chladila a Billovy bradavky stály. Toužil po Tomově jazyku, aby bral mezi rty jeho piercing. Protáčel jej skrz jeho bobulku.
Představoval si to a snad to na sobě i živě cítil. Penis mu v ruce mocně zatepal a Billovy oči se protočily blahem. „Po… počkej.“ Vydral sebe Bill, odtáhl se od Toma, až z něj Tom vyklouznul. Oba nespokojeně zabručeli. Bill se rychle vyhrabal na kolena a strčil do Toma. Donutil ho tak si sednout a vyšplhal se nad něj. Stehny stisknul jeho boky a znovu na Toma nasedl. Rychle se na něm rozpohyboval. Dosedal a pokaždé tak zvýšil stisk stehen.
„Hraj si s ním.“ Zasténal Tomovi do ucha a ukazováčkem si zakroužil po piercingu. Tom ho držel za boky a pánev vystřeloval proti němu. Sklonil hlavu a hladově olízl Billovu ztvrdlou bradavku. Kovový šperk mu zacinkal o zuby.
„Oh… ano.“ Zakňučel Bill a prsty se probíral Tomovými dredy.
Jemně je obtáčel kolem svých hubených prstů a nechával Tomův kamenně tvrdý penis zajíždět hluboce a důkladně do svého nitra. Cítil jeho mohutnost a tepající žílu. Miloval dosedání na něj. Tom Billovu dírku naprosto široce roztahoval a klouzal v něm. Nebylo to tak plavné bez gelu.
„Ooh,“ zabručel Bill, když Tom vsál jeho piercing mezi rty a zuby jej protočil skrz bradavku přesně tak, jak si to Bill přál.
„Přízraku,“ zasyčel Tom a prudce Billa zvedal nahoru a dolů. Billovy krátké vlasy poletovaly kolem jeho obličeje a on opět litoval toho, že nemá své dlouhé háro, jímž by mohl smyslně pohazovat a šimrat se. Stiskával pravidelně Tomovy boky stehny a honil svůj úd.
Oba byli v naprosto jiné dimenzi. Nedokázali vnímat nic jiného, jen to spalující horko proudící jejich těly.
Billovi mezi prsty protékala šťáva předcházející slasti. Dech se mu zkracoval a z úst mu vycházely přidušené steny. Tom ho sevřel jeho boky pevněji a jeho přírazy byly ještě prudší. Propustil jeho bradavku ze svých úst a vydechoval mu na vlhkou kůži. Naposledy Billa na sebe tvrdě narazil a vyvrcholil do jeho úzkého těla. Bill prudce zvrátil hlavu dozadu. Cítil Tomovo sperma hluboko v sobě, jak se tlačí ven. Jeho svaly se napnuly a i jeho zchvátila vlna orgasmu. Tomovo bříško potřísnily zásoby spermatu. Bill znaveně položil hlavu na jeho rameno a už jen několika táhlými pohyby ze sebe dostal poslední kapky nahořklé tekutiny. Splašeně oddychoval a údery srdce cítil až v krku. Ve spánkách mu tepalo.
„Oh bože…“ vydechl znaveně. „Příště tě ale opravdu vylížu.“

autor: S & Doris
betaread: Janule

10 thoughts on “Homeless 31.

  1. doprdele, jestli ste mě chtěly zabít, tak se vám to kurva povedlo..dpččč….aaaaaa…tohle byla dokonalost DOKONALOST

  2. tak tohle je něco…dostala mě ta poslední věta…Bill je taková perverzní děvka až si přeju bejt Tomem :D…

  3. To byla šílená jízda!!!! Já mám sice radši něžnější sex, ale i tak to bylo super =) Při Billově nadrženosti se divím, že to nechtěl dělat rovnou na tom hřbitově, naštěstí to na něj přišlo až potom xD Ale stejně si myslím, že až Bill zjistí v jakém stavu jsou jeho milované značkové hadříky, bude se proklínat xD

    [3]: Kdo by nechtěl…xDDD

  4. No tak to bylo teda něco×D takové nemravnosti v cizím paneláku×D ale hlavně, že se tak docela udobřili. Ale ten Bill je teda nadrženec jen, co je pravda×D tam sebou málem seknul, když neměl svoji pravidelnou dávku sexu×D no ale jen, aby to v takovém duchu pokračovalo dále a zase se nepohádali, díl byl perfektní:)

  5. nadržanci jedni xDD baby  to bolo super xD inak to už nemohli vydržať domov?? xD a chudak Tom klaustrofobik xD xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics