Most wanted – First in the Blacklist 26.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
(Bill)  
Vztekle jsem nastoupil do autobusu. Co si o sobě, kurva, myslí? Že on mě šukat může a já  do něj nezasunu? Tak to jako vůbec. Ježiš, tohle mě fakt štve. A navíc, ty jeho úúúúúúúžasné důvody, proč ne, mno myslel jsem, že ho na místě praštím. Idiot! Tohle zase kompletně posral. Vystoupím v centru. Snad mě nesledoval, i když o tom dost pochybuju. On by přece nelezl za někým, kdo jej chce ojet. Povzdechnu si. Tohle se mě opravdu dotklo. Já myslel, že jsme rovnocenní, ale jak tak koukám, jsem mu dobrej maximálně na roztažení nohou. Chce se mi z toho brečet. Mám hlad, cítím se ponížený. Konečně se doplahočím až do svých garáží.  
Potichu se vkradu do ledničky, vezmu si bagetu a zalezu si k sobě. Sundám si oblečení. Ještě je z něho cítit seno. Shit, jenom si vzpomenu na tu noc a na tu kuřbu… taju… konečně jsem jej získal, a nakonec jej i ztratil. Zalezu si do postele. Potřebuju se trošku prospat. Jsem vyčerpaný, nejen fyzicky, ale hlavně psychicky. Pořádně se zababuším do postele a snažím se nemyslet na něj. Zavřu oči a usínám. Konečně.

Kurva, kdo mě zase otravuje? Rozlepím oči a natáhnu se po mobilu. Sotva spatřím jméno volajícího, típnu to. Teď na něj absolutně nemám náladu. Volá  znovu.
„Kurva, přestaň mi volat! Nechci s tebou mluvit a opovaž se přijet!“ vyjeknu na něj a okamžitě zavěsím. Nedám mu šanci cokoliv říct.
‚Bille, no tak, promluvme si. Reagoval jsem přehnaně, ale vylekals mě. Mno tak, koťátko.‘ 
Už mi posílá i smsky. Asi ho to hodně mrzí. Ale nechám ho podusit. Musí si uvědomit, že nejsem jeho děvka! Že jsem jeho přítel! Ale jsem ještě? Podle smsek se mě asi nechce jen tak vzdát. Jen se snaž, chlapečku. Slezu schody a pozdravím partu.
„Hej, Bille, kde je Tazz?“ optá se mě Jess. Shit, co ji mám říct?
„Odešel.“ Odpovím prostě.
„Proč?“ 
„Ježiš, Jess, prostě odešel, tečka!“ vyjedu.
„Neřvi na mě! Nic jsem ti neudělala!“ 
„Tak se mě, kurva, furt na něco neptej.“ Štěknu. Zalapá po dechu. Otočí se na podpatku a zmizí. Shit. Zase to dupu.  
**** o tři dny později****

Tom si nedá pokoj, neustále mi píše, volá. Jeho smsky jsou dost zoufalé. Chce přijet, ale respektuje moje NE, za což má u mě plus. Jenže. Pomalu mi začíná  chybět. Nejen on, ale i sex. Mám si s ním promluvit? Asi bych měl. Třeba mi to nakonec dovolí. Ne, on vlastně bude muset, jinak nebude zasouvat ani on. Obleču si světlý rifle, na to vysoký černý boty, červené tričko a černou bundičku. Nemaluju se. Nechce se mi. Nasadím si helmu a vyjedu za ním. Nijak nespěchám. Vůbec. Jedu pomaličku. Dorazím před jeho garáže. Nikde nikdo. Zvláštní. Hudba je zapnutá. Slezu z motorky, sundám si bundu a spolu s helmou odložím na sedačku. Procházím celý komplex. Uvidím Tomovo Lambo a… krásnej zadek obepnutý ve fakt kraťoučký sukýnce. Sakra, jak dlouho jsem nezasunul? Skoro tři týdny. Tomuhle se prostě nedá odolat. Nejde to. Potichu se přiblížím k tý kroutící se prdelce. Chytnu ji za boky.

“ Tome?“
„Yeah“ šeptnu jen, přes hlasitou hudbu nemůže rozeznat hlas. Začnu ji hladit po ňadrech, oh, jsou krásně kulatý a akorát do ruky. Lehce ji kousnu do krku.
„Tommy,“ šeptne zase. Přitisknu ji více na auto. Nepotřebuju, aby se otáčela a viděla mě. Vyhrnu jí sukni až nad zadek. Yeah. Krásně kulaťoučkej, pevnej. Je to kočka. Jsem natěšený, jako malý dítě. Rychle si rozepínám rifle, spadnou na zem. Boxerky skasám pod zadek. Prst zaháknu za šňůrku miniaturních tang a posunu je, abych se mohl dostat do kundy. Trošku jí roztáhnu nohy a zajedu prstem dovnitř. Je vlhká. Oh. Párkrát zapobyhuju. Heká, chce, abych zasunul. Neváhám a na jeden příraz se do ní dostanu.
„Kurva!“ ujede mi nahlas. Trošku zpozorní. Shit. Začnu se pohybovat. Šukám ji rychle, než se vzpamatuje. Tohle mi chybělo. Projíždět díry. Oh, vím, že to nevydržím dlouho. Začnu přirážet a mnout mezi prsty její ztuhlé bradavky. To skvělé vlhko mě nutí roztékat se. Sakra, už budu. Tohle byl nejrychlejší sex. Naposledy přirazím a udělám se na její dokonale tvarovaný zadek, nestojím o děcko. Opřu se jí o záda. Dá mi ruku na hlavu a ztuhne. Odstrčí mě od sebe. Trošku zavrávorám.

„BILLE?!“ vykřikne. Nevinně se usměju.
„Ty… ty hajzle jeden zkurvenej!!“ křičí na mě.
„Sorry, ale já to potřeboval.“ Hejknu a zapínám si pásek. Musím rychle zmizet, než vezme nějaký nářadí a hodí ho po mně. Za běhu seberu bundu a přilbu. Co nejrychleji si ji nasadím a zmizím pryč. Tak nějak mě přepadají výčitky. Tohle byla asi obrovská chyba.

(Tom)

Bill nereaguje. Vůbec na nic. Občas odpoví na zprávu, ale to je většinou jen jedno slovo. A to: NE. Super, on je děsná urážlivka. Snažím se na něj nemyslet, ale nejde to. Prostě nejde. Když si vzpomenu na to úžasný ráno, jak byl uvolněný a já také. Bylo to skvělé, roztomilé, taková idylka. A pak? Jsem to posral, nejradši bych si dal hlavou do stěny.
Stojím za výlohou, pozoruji nový výfuk, který bych rád viděl na svém Lamborghini. Ale ještě před tím musím odjet pár závodů. Chci si tam totiž nechat vyrýt svoje jméno a tag. Oh, to by bylo skvělé.
Ejhle, zvoní mi telefon.

„Mio? Copak, kočko?“ pousměju se, ale úsměv mi okamžitě zmizí, když Miu uslyším na druhé straně plakat.
„Tome, potřebuju, abys přijel, rychle, prosím!“ vzlyká, skoro jí ani není rozumět.
„Zlato, co se děje?“ 
„To nemůžu probírat po telefonu, prostě přijeď do garáží, jsem tady.“ Vzlykne a zavěsí.  
Nechám výfuk výfukem a rychlostí  blesku se řítím ke Cobalttu. Nepodařilo se nám totiž ještě sehnat správný chladič. Našli jsme tam stejně ještě pár vad. A já rád auto bez much. Dokonalé. Každopádně teď moc na Gallardo nemyslím. Zajímá mě, co se stalo Mie. Doufám, že jí nikdo neublížil. Protože kdyby ano, tak se neznám.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

16 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 26.

  1. Billy.. ty debile… 😛 Sorry 😀 Ale jinak to říct nejde.. Co to provedl??? Ach jo… Tom ho zabije… 🙁 Já snad umřu než přibude další díl 😀

  2. Jak už jsem psala u tebe, myslím, že ze všeho nejhorší bude Tommyho zklamání nad tím, co Bill udělal. Nicméně k tomu incidentu: Mia musí k Tommymu chovat velmi silné city. Já jsem si tak trošku myslela, že je do Toma zamilovaná. Pokud si myslela, že je to Tom, bylo vlastně vše v pořádku. A ještě k Mie – taky nemusí chodit do garáží v tak vyzývavé sukýnce, který chlap se pak udrží? A Bill? Každý ho teď asi bude soudit. Jenže ten kluk si prošel svým, tak alespoň na malou chviličku by mohl mít čtenář snahu ho zkusit pochopit. Je to těžké, ale nejsme bozi, jen lidé a ti dělají chyby. Byla to velká a zbytečná chyba. Uvidíme, jak se k tomu Tom postaví.

  3. To je takovej idiot ten Bill…. Předtím to posral Tom, ale teď si to vážně podělal sám Bill… Tom mu tohle jen tak neodpustí… I tak se ale těším na další díl – doufám, že to bude brzo! Jsem natěšená, jak dítě na Vánoce 😀

  4. :DDDDD hej a já se směju. Ten Bill je ale hovado. On klidně ojede nějakou ohnutou do Lamba :DD No to mě poser. Toman se teď nasere a já doufám, že dá Billovi po držce. Jeeešiši tohle je na mě fakt moc

  5. Jelikož já beru všechno moc vážně, tak dělám, že jsem tenhle díl prostě nečetla, nevím nic, co v něm bylo…=(

  6. o-ou, cejtím průser… tak viděla bych to na to, že Tom nejdřív Billa pořádně vypéruje, potom přefikne… a budu spokojená..
    každopádně jsem zěvdavá, jak se tahle zapeklitá situace dál vyvine, ptž tohle mě napjalo jak gumu na trenkách… fofrem další díl, nebo se neznám xDD

  7. [10]: oh shit xDDDDDD prej vypéruje a přefikne xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD já nemůžu!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  8. Beztak nepoznala, který ji olej, tak ať neháže vinu jen na Billa xD teď bude dělat ublíženou xD se snad podívám a podle doteku poznám, kdo mě… mám dost, ta je blbá xD No, tak jako teď se budou určitě hádat.

  9. Up, tak tohle si Billda asi trochu pohnojil, možná trochu víc, no uvidíme, i když taky si to Mia mohla nechat pro sebe, je to z části i její chyba, měla si dávat větší pozor a když už, tak se aspoň podívám, s kym TO vlatně dělám, to dá přece rozum *nevěřícně kroutí hlavou, nad blbostí jedné určité nejmenované postavy* 😀

  10. jelikož jsem se trošku víc zpozdila(už jsem četla i následující díl) teď to komentuju narychlo, ale tohle prostě…Souhlasím s Jančou..

    prostě mi to na Billa nesedne. Není jako Tom a hlavně Mia tý bych ještě nejradši vlepila…=(…no jako uvidím, ale moc se mi to nelíbí…tak jaký to bylo dřív…
    Moc se omlouvám, ale prostě si to myslím…

  11. Och božeeee ten Bill to podľa mňa už viac posrať ani nemohol… kks ten Tom ho zabije… nie nezabije ale bude ho mučiť dokonca života xD och a ja budem trpieť tiež och neee… ja nechcem hádky!!! to bude masaker keď sa to Tom dozvie :D… joj ten Bill je pako a Mia je asi tiež pekne natvrdlá 😀 (nič proti nej :D)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics