Mehr als 23 Stunden Zelle 8.

autor: Fee

Blížíme se do finále, slečny. Tenhle díl jsem psala s radostí, protože jsem konečně mohla odtajnit Billovo tajemství. Jen musím napravit jednu nesrovnalost. Asi jsem se na konci minulého dílu vyjádřila nepřesně, když Janča nabyla dojmu, že Bill miluje kromě Anise i Kaye. On to opravdu není. Mluvil o muži ze své minulosti, který mu způsobil v životě mnoho zlého. No, více v tomto dílu. Pěkné počtení. 😉

Denisse, miláčku, tenhle díl je věnovaný Tobě!

pairing: Bill/Bushido

440
Bylo to něco, co Anis už  dlouho necítil. Zatracené výčitky svědomí.
Ona událost se samozřejmě  bleskurychle roznesla po celé věznici, interpretovaná stejně  lživě, jako ji podal on. Bill svedl Bushida, Kay je přitom nachytal a ve výsledku potom chlapci trochu poupravil ciferníček. Všechno to znamenalo, že Bill ztratil svého věčného ochranitele a to, že se mu neubránil, celkem jasně vypovídalo o tom, jak účinná a silná je jeho osobní sebeobrana, i když rád rozdával facky. Černovlásek měl teď strach vystrkovat nos mezi ostatní. Oprávněně se bál, že by si na něj dovolovali.  
Už dva týdny trvalo jeho schovávání se v nonstop zamčené cele, z níž téměř nevycházel. Na jídlo skoro nechodil, a když už, tak zásadně těsně před koncem, kdy tam bývalo nejmíň lidí. Anis ho vídával vždy jen pozdě večer plaše pospíchat do sprch a v noci ho slýchal brečet do polštáře. Kroutilo mu to vnitřnosti a vážně ho to štvalo. Jo, stýskalo se mu po šukání Billa, ale ne zas tolik, jak čekal. Hlavně mu ležela v žaludku chlapcova slova o tom, že ho nenávidí, a když o tom v dlouhých chvílích přemýšlel, mrzelo jej, že ho k nim dohnal. Kay mu ukřivdil a to jen kvůli němu. Kvůli jeho zbabělosti. Bylo to od něj tak ubohé.

Všichni vnímali tu změnu. Billa bylo pořád všude plno a nyní se chodbami táhlo ticho a zádumčivá znuděná atmosféra. Bushidovi chybělo to podnikavé štěbetání, které ho mnohdy rozesmálo, Billovo sebevědomé vychloubání i rafinované svádění… A teď to všechno bylo pryč. Zmařil to. A z chlapcovy cely už zase unikalo pofňukávání do vězeňského šera.
Anis zabručel a promnul si obličej. S povzdechem ze sebe shodil deku. Posadil se. Prostě za ním půjde a zkusí hodit řeč.
Natáhl na sebe nervózně  nějaké hadry a vyšel z cely, tiše kráčejíc přes chodbu. S dlouhým nádechem vztáhnul skrz mříže prsty k závěsu. Bylo pro něj těžké připustit si, že pro něj Bill něco znamená. Bylo to nepopiratelné. Kdyby mu byl volný, neměl by výčitky.

Odhrnul látku, jež svou sytou barvou připomínala borůvky, a přivřel oči s dlouhými řasami nad slabou září tlumeného světla z lampičky. Po stěnách tančily tajemné stíny. Téměř celé zakuklené v dece se vrtělo ubrečené klubíčko. Anis viděl jen černou čupřinu a bílé plyšové uši. Srdce se mu stáhnulo lítostí.

„Princezno Bille!“ zavolal potichu a drobné povzlykávání okamžitě ustalo. Chlapec se rozrušeně posadil v přikrývkách a vytřeštil kukadla na svého nočního návštěvníka, popotahujíc. Byl rozcuchaný, odlíčený, krásný!
„To jsi t-ty?“ vysunul spodní ret. Myslel si, že se mu to zdá. On za ním přišel!
„Yeah. Já… přišel jsem se ti omluvit. Nevyhazuj mě pryč,“ zamumlal a musel přitom překonávat svoje sebezapření. Nebyl zvyklý omlouvat se. Ale Bill záštiplně přimhouřil karamely a prohrábnul si vlasy, jak se zadíval na svá kolena. Tolik ho ranil. Slíbil si, že už nikdy nikomu nedovolí, aby mu ublížil tak jako kdysi tamten. A bác, bylo to tu znovu. Sám to dopustil.
„Ne…“ zavrtěl hlavou.  „Chci, abys odešel.“
Skoro ta slova nedostal z úst. Netoužil po ničem jiném, než odpustit Anisovi, nechat se odprosit a potom pomazlit. Hm. To třetí by on stejně neudělal.
„Bille-„
„Naser si!“ vybuchl vynervovaně, protože nevěděl, co má dělat. Poslechnout srdce nebo mozek? Tehdy dal na svůj rozum, a díky tomu zabil člověka a skončil tady.

Černovlásek se celý třásl smutkem. Vylezl z postele a rychle se rozešel vstříc raperovi, avšak za účelem opětovného zatáhnutí závěsu. Anis jednal reflexivně. Včas jej chytil za ruku a přitáhnul jej k mřížím. Bill bezmocně zaštkal a přitulil obličej do snědých dlaní, které ho držely. Bushida díky tomuto gestu ještě silněji zasáhly netušené ochranitelské pocity.
„No tak… pusť mě k sobě, maličký,“ pošeptal a s něhou mu setřel palci nové slzy. Oslovený divoce zamrkal v kapitulaci nad svými emocemi a touhami. Odtáhl se a přicupital k zámku na mřížích. Odemknul a zůstal nejistě stát bosý na koberci, obličej schovaný v dlaních, jako kdyby se bál reality. Kéž to mohl dělat před lety, když začal se svojí opovrženíhodnou obživou prodávání svého těla. Tehdy vážně nemohl. Musel to přijmout jako něco normálního, neboť pro něj nebylo zbytí a byl by se zbláznil. Ale utíkat před minulostí bylo jako počítat zrnka písku. Vyčerpávající, nekonečné a zbytečné.

Anis na nic nečekal a vešel dovnitř cely. Bill vypadal naprosto ztracený. Zároveň  však tolik sladký. Měl na sobě žluté pyžamové kalhoty, tak dlouhé, že si přišlapoval nohavice, a krátké žluté tričko s obrázkem nakrojeného ementálu a nápisem Ich bin lecker.* Muž se prostě nedokázal ubránit cituplnému úsměvu a pak si toho uzardělého broučka vtáhnul do náruče. Uklidňujícně ho objal a začal jimi houpat, když zabořil nos do jeho voňavých havraních vlásků.
„Neplakej už… omlouvám se. Moc mě to mrzí, nechtěl jsem ti ublížit! Jsem kretén,“ sypal ze sebe provinile. Záhadou pro něj bylo, proč i přes to jeho krk odolává ještě intenzivnějším náporům slané tekutiny.

Bill byl z aktuálního dění doslova úplně v háji. Jeho zamilovaná duše se třepetala a kolena byla jako z želatiny, když prožíval tyto vteřiny štěstí. Nasával Anisovu orientální vůni, docela nápadně se k němu tulil a s každou sekundou cítil odplouvající napětí.
„Půjdu Kayovi vysvětlit, jak to doopravdy bylo,“ vydechl raper a pohladil Billa po zádech. Byl tak vděčný za tuhle chvíli.
„Ne!“ vypísknul chlapec a přimáčkl se k Anisovi blíž. Nechtěl to po něm. Nepotřeboval tohle zadostiučinění. A navíc… „Nechci, aby ti namlátil…“ špitnul a začervenal se. Bushido zjihnul a nepatrně odtáhl Billovu tvář od své šíje a prstem přejel po malé jizvičce na těch růžových plných rtech.
„Teď se kurevsky nesnáším.“
Černovlásek jen mlčky zakroutil hlavou a kouzelně se usmál. Arab procítěně pohladil jeho hubené paže nahoru a dolů, a kochal se pohledem na něj. Měl oči srnečky. Proč si toho nevšiml dřív?
„Odpouštíš mi?“ otázal se s kajícným podtónem a pozvedl chlapci ukazováčkem bradu, takže se sobě upřeně a hluboce dívali do očí. Bill znovu využil jen tiché přikývnutí. Oddaně se utápěl v mahagonových duhovkách. Čistá energie jej přitahovala k raperovým rtům. Toužil po polibku. Nikdy se nelíbali jen tak, mimo sex. Nebyl pro to důvod. Ale Bill teď důvod měl.

Bushido jako by podvědomě  vycítil tu líbeznou nutnost. A ta hnědooká princezna byla tak rozkošná jako ustrašená rozechvělá osůbka. Jednal spontánně, když přerušil několikamilimetrovou vzdálenost mezi nimi a rty přilnul k heboučkým polštářkům mladšího chlapce. Ten se zdál příliš konsternovaný na to, aby zareagoval hned, a tak Anis naklonil hlavu a pohladil jazykem jeho rty, zatímco mu posouval prsty do vlasů. Billovo tělo znatelně zvláčnělo. Nepromarňoval již další setiny tohoto, pro něj, malého zázraku, zavřel oči a začal opětovat jemný polibek. Ovinul paže kolem nugátového krku a tisknul se na Anise každým kouskem sebe. Dychtivě pootevřel ústa, svou zakázanou komnatu, aby umožnil vzniknout okamžiku pro něj mnohem intimnějšímu, než bylo spojení těl, které prožil už tolikrát, přičemž to pro něj nic neznamenalo. Nyní vkládal do Anise novou důvěru.

Jejich jazyky se propletly a křehce se laskaly. Bill skomíral vnitřní slabostí, jak se líbání stávalo naléhavějším a více strhujícím. Tak zoufale se snažil udržet ho co nejdelším, až si myslel, že raper určitě poznal, co za city v něm vzklíčilo.
Muž naposledy něžně  ochutnal jeho naběhlé rty a odsunul se, aby získal nějaký kyslík pro dýchání. Cítil euforický pocit a nevěděl, k čemu by ho mohl přirovnat. Objevoval se v jeho životě tak zřídka, že už na něj téměř zapomněl. Omámeně mrkal a přejížděl dlaněmi Billovi v pase. Černovlásek byl opřený čelem o jeho rameno a pomalu se uklidňoval z toho nádherného důvěrného zážitku. Na slzy, které cítil ještě před pár minutami, si už ani nevzpomněl.
„Myslím, že nastal čas ti konečně prozradit něco o mně,“ zašeptal a znovu se zadíval na svého milence, který trochu překvapeně pozvedl koutky.
„Že by se mi ta trpělivost nakonec vyplatila?“ hlesnul s úsměvem. Bill ho nepatrně oplatil.
„Očividně,“ chytil ho za ruku a směřoval k posteli.  „Je to dlouhý příběh, měl by sis udělat pohodlí.“

Jeho postel teď byla trochu přesunutá tím, že byla jedna její strana přišoupnutá až ke zdi. Bill se u ní uvelebil, opřel se o ni a zakutal se do deky. Jeho obličej zvážněl, když se připravoval k vypravování o svém životě.
„Víš, budeš první, komu o tom povím…“ špitnul nervózně a pozvedl k Anisovi trochu bojácná kukadla.  „Snažil jsem se na to zapomenout, protože mi to zničilo veškerý vyhlídky a možnosti do budoucnosti.“
Raper soustředěně přikývl a pohladil jej na hřbetu ruky.
„Nemusíš pospíchat. Pověz mi, co chceš.“
Billa to mírně uklidnilo. Sklopil oči a přitáhnul si svého medvídka do klína, a jak spustil, probíral se mu srstí.

„Narodil jsem se do neúplné rodiny. Otec neznámý. Matka byla v mládí snad vyznavačka hnutí hippies nebo co… A to nadšený střídání partnerů jí vydrželo, i když jsem vyrůstal. Když mi bylo šestnáct, vypadalo to, že konečně narazila na někoho, s kým by mohla být i dýl než dva měsíce. Alexandr byl sice o dost mladší než ona, ale to pro ni nebyla překážka. To já jsem způsobil ty problémy. Naivně jsem se do něj zakoukal. Byl to charismatickej blonďák a tak neodolatelně krásnej, i když o osm let starší než já. Od tý doby tyhle typy nesnáším.

A jak jsem byl nezkušenej, rychle na mně poznal, že jsem z něj hotovej. Nenapadlo by mě, že toho zneužije. Oblbnul mi hlavu hezkými slovíčky a než bych se nadál, měl moje panictví. Byl moje první láska. Udržovali jsme spolu poměr přímo mámě pod nosem. Vůbec jsem neřešil, že je to nemorální a hnusný vůči ní. Alex mi říkal, že mě miluje, a to jediný pro mě bylo důležitý. A jemu přitom celou tu dobu šlo jenom o sex. Jo, jasně že jsem byl užší než čtyřicetiletá ženská. Jednou nás samozřejmě přistihla. A on… jí přede mnou klidně pověděl, že jsem ho svedl,“ zašeptal plačtivě a Anis si teprve teď mohl uvědomit, jak moc mu svou zradou ublížil, když jej donutil už podruhé zažít to samé. Chlapec roztřeseně pokračoval. Dělalo mu opravdu problémy o všem mluvit nahlas.

„Máma mu uvěřila. Dala přednost příteli před vlastním dítětem a vyhodila mě nenávistně z domu. Měl jsem strach a zlomené srdce, vůbec jsem nechápal, proč mi to udělal. Směl jsem si z domova vzít pouze pár věcí a motal jsem se městem jen s batohem na zádech, když se setmělo. Neměl jsem kam jít, tak jsem se schoval někde v parku. Už první noc venku mě přepadli a znásilnili. Bylo mi šestnáct, neměl jsem peníze a nic jsem neuměl, protože jsem za sebou měl jen pár let gymnázia. Neměl jsem jinou možnost, než se začít prodávat. Pokud jsi to nezažil, nedokážeš si nikdy ani představit, jaké to je. Ale časem se mi podařilo „vypracovat se“. Mohl jsem si vybírat příjemné a bohaté muže, vydělával jsem až 5 000 euro za noc.  
Pronajal jsem si drahý  byt, oblékal se u nejlepších návrhářů, vlastně jsem vypadal jako úplně normální člověk. Jenom jsem roztahoval nohy pro cizí. A pak přišla ta absurdní noc. Začalo to tuctově,  nějakej bohatej floutek si mě objednal ke svému apartmá v Adlonu. Ovšem po prvním pohledu na něj jsem zkoprněl. Byl to Alexandr,“ hořce se uchechtnul a protřel si vlhká očka. Anis poslouchal, ani nedutal.
„Také mě poznal. A dovolil si počastovat mě několika opravdu nevybíravými urážkami, vzhledem k tomu, že to, jak jsem dopadl, byla jeho práce. Všechen vztek, bolest, neštěstí a zoufalství za ty tři roky šlapání se ve mně nakumulovaly. Musel jsem ho zastřelit. Prostě musel.“

Ozvěna posledních slov dozněla a zůstalo po ní jen ticho. Bill zvrátil obličej do stropu a zpod semknutých řas mu uteklo několik horkých slz. Odtajnil svou třináctou komnatu. Snad mu to neublíží ještě víc.
Anis dlouho mlčel. Nic tak závažného tedy nečekal. Jeho malá princezna zažila opravdu neskutečně zlé a kruté věci. Bylo mu ho tolik líto. Povzdechl, a když Bill začal plakat, schoval si ho do náruče.
„Bude zase dobře, maličký…“

* Jsem chutný.

autor: Fee
betaread: Janule

8 thoughts on “Mehr als 23 Stunden Zelle 8.

  1. Vílo má skvostná, neskutečně moc mě tenhle díl uchvátil. Četla jsem ho už třikrát 🙂 Konec budu oplakávat 🙁

    Bravo, tleskám!
    <3

  2. No díky, teď jsem za trotla xDDD
    Já jsem to totiž pochopila tak, že se Bill ZNOVU zamiloval do dvou mužů, stejně jako to udělal předtím, v minulosti. Každopádně jsem ráda, že tím vyvoleným je jenom Anis =)
    Dnešní díl byl fakt nádherný, moje romantická duše se vznášela v nebi ♥ Anisova omluva, a jak se potom Bill Anisovi krásně otevřel a jak ho Anis krásně utěšoval ve svém náručí…♥
    Já jsem se obávala toho, že když už Bill nebude pod Kayovou ochranou, někdo mu ublíží, tak doufám, že ho teď Anis ochrání dostatečně sám =) Mám jenom jednu poznámečku, a to, že povídka opravdu mohla delší, každý díl se dal klidně rozepsat tak na dvakrát, je to vážně škoda, já bych si ráda užívala její čtení déle a myslím, že nejsem sama   =)♥

  3. Och bože, upíre! Co mi to děláš? To je naprosto dokonalé 😉 škoda, že je to jen přeposlední díl, takových dílů bych brala 50 xD

  4. Wuaaah, já se na tenhle díl tolik těšilá ♥
    Chudák Bill, tyjo..Taková hrozná minulost…Snad mu z toho Anisek pomůže ♥

  5. Dokonalost..ach..to jsem vůbec nečekala že b y mohlo být Billovo tajemství takové..je to úžasné 🙂

  6. nééé konec néééé
    tenhle dílek byl ten nejúžasnější, nejdokonalejší, nejkrásnější…
    Billovo tajemství mě opravdu překvapilo, chudáček malej, ale věřím tomu, že mu z toho všeho Anis pomůže 🙂 <3

  7. no.. tě pic. tak to Billovi schvaluju, asi bych toho hnusa taky minimálně přizabila. a Anis mu způsobí ještě to samý.. chlapi jsou hajzlové.. 😀
    ale líbí se mi, jak Arab pěkně taje. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics