Peklo v ráji na zemi 3.

autor: Áďa

453
Katy rozzlobeně přecházela po své místnosti v backstage tam a zpátky. Soptila vzteky. Na jednu stranu si říkala, že všechno ještě není ztracené, že si třeba malajské fanoušky získá ještě během vystoupení. Třeba až její krásný hlas je přesvědčí, jak raritní a ojedinělá ona je. Ale sama tomu v hloubi duše nevěřila. Dopoledne probíhala autogramiáda a focení. No a jak tam zabodovala? Ve všem ji předběhli ti čtyři němečtí prevíti!
Už ani nedokázala ocenit, jak moc to Billovi slušelo. Proč by taky měla vnímat, že mu to sluší a že se pohybuje s takovou grácií, jako by byl na módním mole, když jí přebral i těch pár, kteří se rozhodli ji vyfotit nebo si vyprosit autogram? Dokud tam TéHáčka nebyla, tak se kolem ní všichni hromadili. Jenže pak k vedlejšímu stolku přišel Bill a spol a všichni se s radostným vřískotem nahrnuli k nim. A na ni jen dopadaly odrazy blesků z foťáků, které zvěčňovaly čtyři magdeburčany a nikdo už neměl zájem se na ni ani podívat. Tak tam zůstala sedět s propiskou v ruce a s očima upřenýma do prázdna, než i její ochranka usoudila, že bude lepší odejít.

Naštvali ji. Poprvé  se jim to povedlo tehdy v L.A., a pak už to šlo jedno za druhým, a teď to dovršili. Sakra, kdo se jich vůbec prosil, aby sem na tuhle akci jezdili? Bylo všeobecně známo, že Bill je v letadlech dycky posranej strachy, tak si mohli ušetřit nepříjemné hodiny a ona by aspoň na pár dní opět zářila. Jenže ne, Billíšek a spol se do toho zase museli vecpat… a zase ji připravili o veškeré možnosti na úspěch.

„Už mě fakt serou!“ sykla, když nenávistně zahlédla, jak se kluci vracejí do backstage. Sice měla tu možnost Singapur ohromit dřív než oni, protože měla na podiu vystoupit dřív, ale stejně jí už teď bylo jasný, jak to celý dopadne. Zase to projede na celý čáře.  
Ušklíbla se, když dozpívala, a rozhodla se chopit se na chvíli role moderátorky. Věděla, že kluci vystoupí hned po ní. Proto nadšeně zamávala do publika a přiblížila si mikrofon víc k ústům.
„Děkuju! Děkuju moc! Tak tahle písnička byla věnována vám, jedině vám, a celému Singapuru!“
Odmlčela se a v očích se jí rozsvítily hvězdičky, když jí diváci alespoň na chvíli aplaudovali. Nechala je se vyjásat a pak znovu promluvila.
„A ta písnička byla ještě pro jednu osobu. Osobu, která mi je hodně blízká,“ téměř zašeptala tajemným hlasem a publikum zbystřilo. „Ano, byla pro Billa Kaulitze! To o něm je text! Skutečně je pravda, že je gay, ale ani kluci se mu nelíbí,“ povzdychla si naoko dramaticky a když se fanoušci v protestu rozječeli ještě víc, se zlým úšklebkem hrdě odkráčela do backstage zrovna v tu vteřinu, ve které si mohla s na podium přicházejícím Billem vyměnit pohled.

V backstage se uvelebila do křesla, spokojená sama se sebou. To mu to krásně zavařila! Ten se z toho bude dlouho vykecávat a aspoň bude mít tu svou slavnou buzerantskou pověst i tady. Jenže spokojenost ji přešla ve chvíli, kdy k jejím uším dolehla jeho, mikrofonem zesílená slova.
„Myslet si o tom můžete, co chcete,“ zazněl jeho hlas, a co na tom bylo to nasírající, zněl tak klidně a nevzrušeně! „Jak vidím, i vám je jasné, že to, co jste teď slyšeli, byla snaha o ublížení mi. Přiznávám, že to, co dělá Katy, není hezké. Ale je to přece jen zvláštní člověk. Párkrát jsme se již s ní setkali a vždy se chovala jako malá diva.“
Ještě chvíli pokračoval v proslovu a pak začal za doprovodu kapely zpívat.
A Katy cítila, jak jsou její tváře čím dál víc rudější. Tak nejen, že to celé obrátil proti ní. Nejen, že se mu nevysmáli a naopak ho plně podpořili. Ale to, co slyšela o sobě, to ji dožralo úplně nejvíc. Tak ona že se podle něj chová jako malá diva???
Sklenička, kterou držela v ruce za účelem se napít, k jejím rtům nedošla. Katy s ní zlostně třískla o zem a zaječela vzteky. Tak tohle teda Bill posral snad víc, než všechno dosud a dohromady. Nasupeně se nechala odvézt do hotelu, aniž by si jí kdokoliv všimnul, a cestou přitom přemýšlela. Svůj plán pomsty musí upravit tak, aby přitom Billa co nejvíce ranila. Té malé divy bude litovat, a to tak, že hodně! O to se už postará.
„Nenávidím tě, Kaulitzi,“ zasyčela jeduplným hlasem a odkráčela do svého pokoje.

„Mmmm, tady je tak kouzelně,“ zavrněl Bill a tulil se k Tomovi, dokud ještě mohl, dokud je ještě skrývalo bezpečí křoví a malé zátoky.
Za doprovodu ochranky je David večer po show pustil k moři, ale Bill nasadil ten nejsmutnější psí pohled, kterého byl schopen a zamrkal tak, že ochranka zcela vyměkla a zůstala tedy v autě, zatímco dvojčata vděčně vyběhla na pláž. Netroufali si chytit se za ruku, než zmizeli z dohledu auta, avšak poté, co Tom objevil malou, ale ze všech stran křovím chráněnou zátoku, Bill nadšeně svou dlaní vklouznul do té bratrovy a slastně vzdychnul, když zpoza obláčku, který nebyl na inkoustové obloze téměř ani vidět, vyplul zářící úplněk, který všechno zalil mdlým stříbřitým světlem.

„Tomi, to je tak romantický!“ vypísknul… a první, co udělal po letmém prozkoumání zátoky, bylo to, že bratra zatáhnul do křoví a začal se mu zadkem tisknout na klín. S radostí se nechal vojet na plný pecky a na oplátku udělal po chvíli odpočinku totéž Tomovi. Byl to pro ně najednou nezvyklý adrenalin, takhle v noci pod širákem na pláži, za šumění moře, a ještě k tomu v takhle exotickým kraji se ještě nemilovali. Jo, párkrát u moře už jo, ale tehdy preferovali hotelový pokoj. To už teď nechtěli moc pokoušet, protože nechtěli riskovat, že je někdo uslyší, a navíc, nová místa je vždycky dokázala přimět, aby si sex užili o to víc.

„Billí… nechci to kazit, ale už bysme pomalu měli jít,“ navrhnul Tom, ač dost nerad. „Myslím, že tohle křoví už jsme křtili dostatečně dlouhou dobu a vůbec bych se nedivil, kdyby nás už začali hledat. A uznej, že tohle by byla situace na pěst.“
Bill se trošku podmračil.
„Když ale mně se nechce,“ zabejčil se a vzpurně se odmítal hnout z místa byť jen o krok.
„Ale musíme, vždyť by to byl průser, kdyby nás tu našli. Uvažuj přece,“ rozhodil rukama Tom.
„To mi je jedno, to, že tě miluju, klidně vykřičím do celýho světa i do Bildu, když to bude potřeba,“ dupnul si Bill nohou, až se písek okolo něj rozletěl na všecky strany.
„Ty pako, dyť víš, že to je trestný a že by nás zavřeli,“ posmutněl Tom. „Pojď…“
„Neee,“ zakňučel Bill asi jako tříleté dítě, které při odchodu ze školky musí ve třídě nechat  hračku, s níž si celý den hrálo.
Tom si bezradně povzdychnul.
„Bože, po kom ty seš tak tvrdohlavej, lásko…“

„Jenže já nejsem tvrdohlavej, ale tvrdej,“ pípnul Bill téměř provinile, ačkoliv měl v duchu náramnou radost z toho, že se mu povedlo vzrušit se skoro okamžitě. Ještěže mu k tomu stačila myšlenka na bratrovo nahé tělo.
Tom vykulil oči, a když zjistil, že Billovy kalhoty z lehké vzdušné látky se v místech rozkroku dmou jako blázen, protočil oči v sloup.
„Bože, dyť ses před chvilkou udělal… jaktože seš zas postavenej? Dyť jsi toho do mě před chvílí vypustil tolik, jako by to mělo bejt na rok dopředu! Kolik toho spermatu v sobě kurva máš?“
„Já? Nevím,“ pokrčil Bill rameny a znovu na Toma nevinně zamrkal. „Asi hodně…“
„Sakra hodně,“ opravil ho Tom a automaticky si před dvojče kleknul a sundal mu kalhoty jen ke kolenům, což bohatě stačilo. „A sereš mě s tím, protože v tom začínáš bejt horší, než já.“
„Já za to nemůžu… kazíš mě, lásko,“ šeptnul Bill andělsky svatým hlasem a se spokojeným úsměvem Tomovi nabídnul svůj penis v celém jeho maximálním rozložení a ten jej přijal do svých úst. Chvíli se ozývalo jen spokojené kňourání, vycházející z Billových úst, a vůbec netrvalo dlouho, než vzduch protnulo i Tomovo mocné polykání, když se mu něčím teplým a dobrým naplnila ústa.
„Tak teď už můžem jít,“ poskočil Bill jako malé dítě, když ho Tom jazykem očistil a opět obléknul.
„No to to trvalo,“ ušklíbnul se Tom naoko ironicky, ale i on byl za tuhle kulturní vložku rád, Billovo sperma totiž tvořilo jednu z nejoblíbenějších, a zároveň nejčastějších složek jeho jídelníčku. Nabídl mu ruku, galantně ho vyvedl z křoví a oba si užívali procházku příbojem, dokud se neobjevili na dohled auta s ochrankou. Teprve pak se pustili a s výrazem zvířat běžně zavřených v kleci, a teď konečně po době vypuštěných se proběhnout, se vraceli ke svým bodyguardům, kteří je odvezli na hotel.

Vysprchovali se (samozřejmě  se to neobešlo bez Billova škemrání o sex, v čemž mu Tom, byť už unavený, ale přece jenom vyhověl, přičemž kluci usoudili, že sprchový kout by mohl být o něco málo větší) a objednali si každý po jednom z místních sladkých pestrobarevných drinků, se kterými se uvelebili na lehátkách na balkoně. Zapálili si přitom cigarety a labužnicky mixovali bok po boku v ústech kouřovou chuť nikotinu se sladkými příchutěmi barevného koktejlu. Nebylo to špatně a Bill po chvíli zakňoural štěstím, když viděl, jak krásně přízračně jeho bratr v měsíčním světle vypadá.
„Tomi.. slib mi něco… že mě nikdy neopustíš?“
Tom se málem zakuckal a přitom vykulil oči. Jednak nečekal, že by Billa vůbec něco takového mohlo napadnout, vždyť to by mu nikdy neudělal. A jednak to Bill řekl tak smutně, tak skoro až ztraceně, až ho z toho zamrazilo v zádech.
„Miláčku… jak tě vůbec něco takového mohlo napadnout? To víš, že ne… že tě nikdy neopustím… vždyť tě miluju!“
„Já vím,“ hlesnul Bill a trošku víc se stulil do bratrova objetí. „Ale pořád jsi Tom Kaulitz… ten, komu neodolala žádná holka…“
„Ježiš a ty myslíš, že já nějakou chci? Bille, dyť mám jenom tebe! Jen tobě patří moje srdce, nikomu jinému!“
Zadíval se svému dvojčeti do očí do té doby, než Bill po několika chvílích svůj pohled rozpačitě sklopil.
„Promiň… nechtěl jsem tě nějak obvinit… já jen… nevím proč, není to nijak často, ale někdy mě to prostě napadne, jestli bys radši nebyl s nějakou slečnou,“ ucedil poslední dvě slova kysele.
Tom napřed nevěřícně  zíral, ale pak se rozesmál.
„Ty můj blázínku… to víš, že chci být se slečnou… ale s tou, co má v devadesáti devíti procentech kouřový líčení, která co chvíli mění účesy… která ulítává na shoppingu… která miluje kromě mě i mikrofon a věci od Diora… a která má mezi nohama ptáka stejných rozměrů, jaký má Bill Kaulitz, jestli teda tu hvězdnou princezničku znáš.“

Na okamžik oba zmlkli, než  se pobaveně rozesmáli na celé kolo. Smáli se čím dál víc a čím dál intenzivněji, dokud Tom nedostal škytku. Bill ho jí zbavil nekonečně dlouhým hlubokým polibkem a pak s pohledem na úplněk opřel hlavu o Tomovu hruď.
„Nedokázal bych už bez tebe být… kdybys mě podvedl… zničilo by mě to,“ šeptnul vážně a mírně se při té představě zachvěl.
„Nepodvedu, nikdy… přísahám, lásko,“ odpověděl Tom rovněž šeptem a ještě víc si Billa přitulil.

Sice oba šeptali, ale co ani jeden nevěděl, že na balkoně o patro výš se nachází  jeden pár zvědavých uší, které zachytily každé slovo. Naleskované rty se roztáhly do zlomyslného úšklebku.
Tak tebe by zničilo, kdyby tě Tomí podvedl? ušklíbla se Katy. Budiž, jak si přeješ… neboj, už brzo se dočkáš odměny za to, jak jsi mi zničil život… princezničko.
Už věděla, co udělá. Zřekla se úplně původního plánu… ale na úkor lepšího. Na úkor toho, který zanechá mnohem větší následky… S úsměvem zalezla do postele a dobře se jí usínalo, když si ty následky představovala. Co ale nedomyslela, že ty následky budou mnohem větší, než ona sama plánovala…

autor: Áďa
betaread: Janule

11 thoughts on “Peklo v ráji na zemi 3.

  1. Tak hádám, že milá Katy se rozhodla svést Toma. No nepěkné, ale já si tak nějak nedovedu představit po tom, jak se k sobě mají, že by se Tom nechal zlákat. Ten by nejspíš musel být naprosto podobraz. A hádám, že je klidně možná, že do toho nacpeš i incident s viagrou, v tomhle případě si ale stejně myslím, že by musel být sjetej něčím mnohem víc než jen modrejma pilulkama. 😀

  2. Moje nervy! Áďo to nemyslíš vážně..mám v hlavě tolik možností jaké ty následky budou..Katy s Tomem otěhotní? Zamilují se do sebe? Bill se pokusí zabít? Bože to jsou nervy..:(

  3. Ta poslední věta mě nemálo vystrašila..to by mě zajímalo jaký ty následky budou..jestli Katy něco Tomovi dá aby se s ní vyspal nebo tak něco tak.. grr.. opováží se..už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu, to  budu zase dobře vynervovaná než přibude další díl..

  4. nebojte, už jen pět dní a bude další díl 🙂 teda, to jsem netušila, co ta poslední věta způsobí za chaos 🙂

  5. Co se týká té pomsty, moje mozkové závity pracují na plný výkon xD Když jsi psala, že jedna moje možnost se trošku blíží pravdě, tak sázím na tu Viagru, co jiného, než šílený sexuální chtíč by Toma přinutil Billovi zahnout…A ten sex mě teda pobavil, obzvláště ta šílená hláška o Tomově jídelníčku, to jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo nadávat xD

  6. [9]: vydrž prťkaaa, vydrrrž… z příští kapitoly, mám za to, že to vychází na středu, to už bude čišet, hlavní motiv její msty 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics