Homeless 22.

autor: S & Doris

Hluk přicházející z ulice překazil Billovi další spánek. Přetáhl si peřinu přes hlavu a snažil se znovu zaspat, už se mu to nedařilo. Skopal peřinu až k nohám a unaveně si protřel oči. Nakrčil čelo a rozhlédl se kolem sebe. Byl u Toma v pokoji a byl z toho trochu zmatený. Chvilku mu trvalo, než si přehrál v hlavě předešlé události a jemu došlo, že tu prostě usnul. To vysvětlovalo i ten hluk z venku. Tom měl neustále otevřené okno. Ale kde vlastně byl Tom? Bill hodil nohy z postele a ve svém triku, dosahující do poloviny stehen, rozcuchaný a drbající se na levém předloktí vyšel z Tomova pokoje.
Tom nemohl spát již dvě hodiny. Pořád se na gauči převaloval a bolely jej záda. A také stále myslel na Billa a na to, jak sladce vypadal v noci, když mu usnul v náručí. Tomovi se to líbilo. Až moc se mu to líbilo.
„Dobře, moment, hned přijdu,“ řekl Tom poslíčkovi s květinami a odběhl do kuchyně pro zbylé peníze, které měl z nákupu v domácích potřebách. Vytáhl pár euro z peněženky a rychle se vrátil, aby květiny zaplatil podle objednávky, kdy chtěl udělat Billovi hezký příjezd. Ale proč by mu nemohl připravit pěkné ráno? Mohl. Přesně tak se rozhodnul. Zaplatil tři žluté růže a čichajíc k nim, odběhl zpátky.
Bill si unaveně protíral oči a bosky cupital kobercem ke koupelně.
„Tomi… kde jsi byl?“ Zívnul a zamžoural na Toma stojícího mezi dveřmi a ukrývajíc cosi za zády.

„Nikde…“ Zakroutil chvatně hlavou a musel se usmát nad Billovou roztomilostí po ránu. Jeho pleť byla ještě bledší, že vypadala jako porcelán, a Tom měl chuť ho zulíbat, jak byl rozkošný. Bill se jen zaculil a znovu protřel ospalé oči.

„Jen si skočím do koupelny.“ Upozornil Toma, že by rád prošel dveřmi, ve kterých Tom stál.

Tom, culíc se, udělal krok stranou a tím dal prostor Billovi, aby mohl projít. Bill se na něj zkoumavě díval a koutky jeho úst cukaly, když pozoroval Tomův obličej.
„Copak se tak culíš?“ nevydržel to Bill a usmál se. Byl to úsměv, pod nímž Tom roztával jako čokoláda na slunci. Bill byl momentálně tak roztomilý…
„Nic… jen ti to strašně sluší, Přízraku,“ špitnul Tom a skousnul si spodní ret.
Billovi zrůžověly tváře a na ukazováčky si namotal spodní lem trička.

„Musím vypadat příšerně. Opuchle… rozcuchaně…“ začal vyjmenovávat Bill veškeré vady na své kráse a usmíval se u toho. Tomova lichotka mu udělala velmi dobře. Tom ho umlčel rychlým polibkem.

„Už jsem řekl… Jsi to nejkrásnější stvoření. A po ránu ještě víc.“ Pohladil ho po tváři a protáhl se do obýváku, schovávajíc stále ty tři květiny za zády.

Bill škobrtnul nohou z šoku, jenž právě zažil. Tom se na něj něžně vrhnul a políbil ho. A… a… řekl mu… Bill se chytnul za čelo s pocitem, že má horečku a srdce na pokraji infarktu. Bože, bože… Raději zapadnul do koupelny a nechal na sebe téct hodně studenou vodu.

V duchu kroutil hlavou sám nad sebou. Připadal si jak nějaká malá školačka. Dělalo mu dobře tohle od Toma poslouchat. Bylo to nové a jemu se to líbilo. Jenže to bylo právě to, co nebylo tak úplně v pořádku. Byl zvyklý, že každý šílel z něj a ne, že by on ztrácel hlavu pro někoho. Tom v něm dokázal vyvolat opravdu velké zmatky. Studená voda ho stále víc a víc probírala a on se uklidňoval tím, že je stále víc a víc ten starý Bill. Teď už ho jistě nic nerozhodí.
Zatímco se Bill snažil ze sebe smýt poblázněnost, Tom v kuchyni aranžoval stůl a ve své nové červené zástěře odbíhal k plotně a kontroloval salám zalitý vajíčky na pánvičce. Tom nevěděl, jak se onen pokrm jmenuje.
„Tome, musíš se snažit. Ještě honem zalít kávu a připravit cigaretu, aby to Billovi chutnalo,“ prudce se otočil s ukazováčkem na rtu. Dumal. Ano, růže mu přiloží na stůl. Doprostřed stolu. Anebo na židli, ano, to bude lepší. Romantičtější.
Položil je na ten kus nábytku a odběhl odstavit vejce. Miloval tenhle pokrm a doufal, že bude chutnat i Billovi. Voda za zdí náhle utichla a Tom naposledy všechno zkontroloval pohledem. Talíř s vejci překryl dalším talířem, aby zbytečně nechladla a už jen čekal, až jeho Přízrak přijde. Na poslední chvíli ještě jeho židli trochu odsunul, aby na ni Bill viděl. Opravdu neměl v plánu zkazit si to tím, že by Billovi vytahoval trny ze zadnice.

Bill se důkladně osušil a přeběhl k sobě do ložnice, aby se oblékl do nějakého domácího oblečení. Fialové triko přetáhl přes hlavu a dlouhé volnější tepláky černé barvy na sebe natáhl k tomu. Byly mu dost dlouhé. Každou chvíli si je přišlapoval. Zamířil do kuchyně a už v obýváku zhluboka vdechoval vůni čehosi, co se linulo z kuchyně.

Tom se právě chystal sundávat ze sebe zástěru, když mezi dveřmi uslyšel sprosté nadávky. Bill zakopnul o své domácí kalhoty na prahu. Otočil se po něm.
„Chceš pomoct?“ chtěl se už hnát k němu na pomoc, ale Bill jen cosi zažbrblal o tom, že je to v pořádku a jen si přišlápnul kus oblečení. Vzhlédl k Tomovi a zase se automaticky usmál. Už si to ani neuvědomoval. Nebo spíš neuměl ovládnout svůj výraz.
„Zástěra?“ pozvedl obočí a ušklíbnul se. Tom byl extrémně vtipný a sladký.
„Uhm, jo. Byl jsem v domácích potřebách a koupil jsem jednu domů. K tobě sem domů,“ opravil se a zrůžověl v tvářích. Billův pohled mu neunikl. Prohlížel si ho.
„Sluší ti,“ připustil Bill a prohrábnul si vlasy. Tom se otočil zpátky k lince a pleskal se dlaněmi po tvářích. Tome, uklidni se.
Bill si přitiskl dlaň k ústům, aby se nezačal smát. Tom byl vážně rozkošný a Billa to rozesmívalo. Dredáčkova nervozita a nejistota byla právě to afrodiziakum, které ho k němu tolik táhlo. Přešel těsně za jeho záda a naklonil se mu přes rameno. Byl zvědavý, co to vlastně Tom ukuchtil.

„Chceš pomoct?“ Zašeptal mu do ucha chabou záminku, aby nebyl odhalen. Tom jen zakroutil hlavou.
„Ne… ty se posaď. Chystám to pro tebe.“

„Seš si jistý?“ tiše se mu zasmál zase do ucha. Billa lákalo Tomovo ucho. A jeho vůně jej mámila. Mámila jej natolik, že se neovládnul a zabořil obličej Tomovi do krku. Nasál jeho kořeněný pach. Byl jako v deliriu.
Tom se zachvěl. Z Billovy blízkosti měl vždy zvláštní napětí v těle a to se ventilovalo mírnými záchvěvy. Naklonil hlavu trochu na stranu a nechal Billa ještě chvíli fetovat své pižmo. Pomalu se otočil čelem k němu a líbnul ho na špičku nosu.

„Jsem si naprosto jistý.“ Pousmál se a snažil se nesjíždět pohledem na Billovy rty. Stejně tak jako se přemáhal pokušení je pohladit. Tohle mělo být dokonalé pro Billa a ne pro něj samotného. Chtěl se nechat vést jen Billovým rozhodnutím, jak využít dané situace.

„Jdi ke stolu, všechno ti donesu, mhm?“
„A co mi doneseš?“ nechtěl jít Bill pryč a zapřel se rukama o linku kolem Tomových boků. Tom radši koukal kamsi za Billa.
„Jídlo, kávu, cigaretu… všechno mám připraveno. Vystydne to, když už nepůjdeš sedět ke stolu,“ pokoušel se Billa od sebe poslat pryč. Ten jen hravě opět pozvednul obočí a laškovně zahlaholil, že teda jde.
Snad i doufal, že si to Tom rozmyslí a na poslední chvíli ho zachytí. Měl opravdu příšernou chuť si s Tomem pohrávat. Toho zachycení se ale nedočkal. Natočil hlavu přes rameno a hravě si skousl nehet, načež se ale chystal usadit na svoji židli. Nakrčil čelo a povytáhl ji o něco víc, než byla. Fascinovaně zíral na ty tři žluté květy. Tom se odvrátil a pobral, co mohl. Odnesl to na stůl. Bill stále nehnutě stál nad židlí. Tom se začínal obávat, že tohle se mu nevyvedlo.
Stál rozpačitě před Billem a nervózně se hryzal do rtu. Sakra…
„Tome?“ zvedl k němu Bill pohled. Zaražený, překvapený. „To… tys mi koupil… žluté růže?“ jeho otázka z něj lezla těžko. Byl jako svázány, zaujatý a nevěděl, co udělat.
„Ano… to je všechno pro tebe,“ Tom se raději otočil a naskládal všechno jídlo a pití na stůl.
Bill několikrát zamrkal a opatrně je sebral ze židle. Přiložil je k nosu a zhluboka nasál jejich vůni. Usmál se do okvětních lístků.
„Já… nevím co bych řekl.“ Vydechl Bill. Tohle pro něj byla opravdu silná rána. Nikdy nedostal od nikoho dárek jen tak. „Jsou krásný. Děkuju.“ Otočil se na Toma a ruce mu omotal kolem krku. Stále svírajíc ty tři květiny. Byl z toho tak zmatený.
„Jsou hebké jako tvé rty…“ vypadlo z Toma samovolně. Okamžitě by si dal facku. Měl nutkání vzít Billa kolem pasu, a také to tak udělal. Hleděli si jeden druhému do očí a Bill bojoval sám se sebou. Chtěl to vysvětlit, proč zrovna u Toma má tyhle divné, jemu neznámé pocity.
„Nikdy jsem nedostal jen tak květiny,“ přiznal.
„To ale není jen tak.“ Ohradil se Tom. Bill zmateně nakrčil čelo. „To je proto, že jsem chtěl.“ Usmál se Tom a Billem projelo příjemné teplo. Právě teď Tom zcela ovládal Billa, ale ani jeden si to neuvědomoval. Štěstí pro Billa. Jen těžko by se s tím srovnával. Vtiskl Tomovi dlouhý polibek na rty. Děkovný, a zároveň plný touhy ukázat mu, že jeho rty jsou tisíckrát lepší než okvětní plátky růží.

Tom se nenechal přemlouvat, on ho vlastně nikdo nenutil. Sám od sebe chytl Billa kolem pasu a podvědomě si jej přidržel v zádech, aby mu umožnil se zaklonit dozadu, líbajíc se, a nepřepadnout. Bill vyjekl překvapením a omotal ruce kolem Tomova krku. Růže se dotýkaly jeho kůže.
Tom usykl, když ho jeden z trnů škrábnul do krku. Bill polekaně odskočil.
„Promiň.“ Špitnul omluvu a prstem setřel malou kapku krve. Tom se jen usmál.
„Nic se přece nestalo.“

Billovi se chtělo snad až brečet. Dojetím z toho, co pro něj Tom udělal. Ten pocit, že pro někoho něco znamenal, byl k nezaplacení.

„Pojď už jíst, nebo ti to vystydne.“ Věnoval Tom Billovi pusu na špičku nosu. Bill jen přikývnul. Nebyl sice zvyklý snídat, ale pro Toma udělá výjimku. Ne… ne pro něj… to přeci Bill nedělá. Pro tu práci, co s tím Tom měl.

Tom přešel k oknu a otevřel ho dokořán. Lehký, teplý letní vánek jej polaskal po tváři a on se spokojeně usmál. Momentálně se necítil zavřený. Měl tu Billa. Svůj Přízrak.
„Copak to je, Tome?“ usmíval se Bill jak sluníčko a ještě nenakouknul pod talíř, jimž byl přikrytý ten dolní s pokrmem. Prohraboval si krátké vlasy. Byl tak mimo, že si nepřipouštěl vůbec nic z toho, co pro něj nebylo typické.
„Uhm,“ otočil se Tom k němu a opřel se zády o okno. „No… já nevím, jak se tomu říká. Viděl jsem to v televizi, když mi bylo asi třináct let a maminka tomu říkala ‚ham vajíčko‘,“ pokrčil rameny. Kdyby tohle řekl ve škole, spolužáci by se mu vysmáli, jak měl dementní matku. Tom nesnášel tyto urážky, jeho matka nemohla za svou mentální vadu. Miloval ji stejně jako ostatní děti vlastní rodiče. Možná ji miloval ještě víc a vážil si jí.
Bill nahnul hlavu do strany a pohladil Toma po zápěstí, jak stál vedle něj. Hned nato odklopil talíř a nos sklonil k pokrmu. Krásně to vonělo. Spokojeně zamlaskal, a když strčil první sousto do úst, zamlaskal ještě víc.

„Je to výborný, Tome.“ Zahuhňal a bylo mu v daný moment úplně jedno, že nemá spolknuto. Musel to ocenit hned. Udělat Tomovi radost a jemu samotnému to opravdu chutnalo.

„To jsem rád.“ Pokýval Tom hlavou a usadil se na židli vedle něj.

„Ty nebudeš jíst?“ zeptal se Bill a zapil sousto džusem.
„Ne, já už jsem jedl dávno. Nemusíš se bát… nebojím se si něco vzít,“ usmál se Tom a sledoval Billa, jak jí. Vypadal tak pěkně ospale.
Po pár minutách Bill dojedl. Připadal si přejedený.
„Uuf, nikdy nesnídám, teď budu tlustý,“ zasmál se a opřel se o opěrku židle s rukama na břiše.
Tom se musel zasmát. Měl pocit, že by Bill muset vyjíst zásoby celého státu, aby byl tlustý. Měl ale upřímnou radost, že si Bill pochutnal. Důkazem toho byl prázdný talíř.

„Z jedné snídaně nepřibereš… navíc… mně by to nevadilo.“ Pokrčil Tom rameny a začal sklízet ze stolu.

„Nech to být… Pak se to dá do myčky.“ Chytil Toma za zápěstí černovlásek. Tom namítal cosi o tom, že to má za chvilku hotové, ale Bill jen nesouhlasně kroutil hlavou. Mytí nádobí by byl spolehlivý zabiják toho příjemného pocitu, který právě zažíval.
„Prosím, Tomi…“ Hodil po něm štěněčí pohled a mírně špulil rty. Natahoval po něm ruce a Tomovi v té chvíli připomínal malé dítě.

„Tak mi říkala jenom maminka…“ sklopil Tom oči a nechal se Billem stáhnout na jeho klín. Ano, Tom seděl na Billově klíně. Každý by na něm poznal už jeho vystrašený a překvapený výraz.
„A můžu ti tak říkat i já?“ zeptal se Bill a pohladil Tomova oční víčka. Nevěděl proč.
Tom měl pocit, že musí každou chvíli Billa rozlomit svojí vahou.

„Ty můžeš všechno, Přízraku.“ Šeptnul Tom a se zavřenýma očima vnímal Billovy doteky. Prsty po chvíli nahradily rty. Lehce přejely přes Tomova oční víčka.

„Víš, že tohle pro mě ještě nikdo neudělal?“ Zašeptal Bill Tomovi do ucha a Tomovi naskočila husí kůže.

„Snídani?“ zachvěl se Tom.
„Všechno, co děláš…“ šeptal dál Bill. Horce vydechoval na Tomovu kůži. „Každou něžnost, co ke mně sneseš,“ dopověděl Bill svou myšlenku a přitiskl rty za Tomovo ucho. Pootevřel lehce ty dva sametové polštářky a jemně, ač intenzivně, vsál do sebe Tomovu kůži. Vytvářel mu značku. Malý cucflek.
Tomovi se z toho tajil dech. Cítil Billovy výdechy, horko sálající z jeho úst, ho vábilo. Bylo to příliš intenzivní. V tom nejlepším slova smyslu.

„Dělám to rád…“ vypravil ze sebe a polknul. I když měl v ústech náhle vyprahlo. Dost dobře nechápal, co to Bill dělá, a hlavně proč.

„Taky tě rád líbám…“ obrátil to Bill jinam a další fialový flíček vytvářel Tomovi zepředu na krku. Tom trhaně vydechl.
„Nikdy jsem neměl značky po sobě,“ vjel rukama Billovi do vlasů a zvrátil hlavu. Nešlo se udržet v normálu. Bylo to tak omračující. Šimralo to, a zároveň chtěl víc.
Bill se pousmál a do značky lehce kousnul.

„Já taky ne.“ Usmál se a nosem přejel přes Tomův. On značku na sobě nikdy neměl, ale rád si značil, co mu patřilo. Fascinovaně se zadíval na Tomův piercing. Moc se mu líbil. Moc ho lákal. Olízl jednu z kuliček a zatahal za něj zuby.

Tom se snažil šilhat dolů, aby to viděl, ale nešlo to. Raději zavřel oči a hnul hlavou tak, aby mohl vsát do sebe Billův jazyk. Jejich rty se střetly. Tvrdě, a zároveň něžně. Zaklesly se do sebe jako skládačka.
Bill spokojeně zamručel a prsty přejel Tomovi po krku. Jeho jazyk vyzýval ten Tomův k vášnivé hře a dočkal se ochotné spolupráce. Mlaskal, když si lačně bral Tomova ústa. Druhou rukou mu přejížděl po boku. Vzepjal se a Tom tak byl nucen se i s ním postavit. Za nepřetržitého líbání skončil Tom natisknutý na kuchyňské lince a Bill se tisknul na něj.
Tom vyjekl docela nahlas a málem dostal šok, když si jej Bill vysadil na kuchyňskou linku.
„Přízraku!“ vykřikl.
„Jsem hubený, ale sílu mám. Nemysli si,“ chlípný podtón z Billova hlasu byl zcela patrný. Kontrastoval s jeho momentálně něžným výrazem v tváři. Bill byl tak… zvláštní.
Olízl si rty, přičemž nechal chvíli vyčuhovat ocelovou kuličku, než ji provokativně opět ukryl v ústech. Vtěsnal se mezi Tomova kolena a zaútočil na jeho krk. Dlaně mu položil na stehna a přejížděl jimi od kolen až do třísel. Byl jako u vytržení a Tom byl v šoku. Líbilo se mu to, ale zároveň to nechápal. Bill byl najednou tak divoký.
„Ooh, Bille, Bille,“ Tom lapal po dechu a chytal Billa za hlavu. Nechápal vůbec nic, ale poddával se těm slastným pocitům. Pocitům zvláštního napětí. Billovy ruce byly tak chtivé a zkušené. Věděl přesně, kam sáhnout, aby Tom šílel. Ujal se přezky pásku. Vrčel Tomovi do úst a tahal za sponu. Chtěl se k němu dostat co nejdřív. Druhou rukou silně přejížděl po Tomově rozkroku. Třel jeho klín, který se probouzel.

Mírně se od Toma odtáhl a olizoval jeho jazyk mimo ústa, když se za ním Tom natahoval. Přezka povolila a Bill celý pásek rychlým pohybem vytáhl a odhodil. Nadrženě se pousmál, když Tom škubnul boky proti jeho ruce. Nebylo možné, aby dokázal svoji erekci zastavit nebo se nějak ovládnout. A Bill mu to ani nehodlal umožňovat. Sehnul se a za pomoci zubů rozepl knoflík i zip Tomových kalhot. Tomovy prsty mu zajely do vlasů a trochu se pohnul v zádech, když zacítil Billův horký jazyk na podbřišku.
„Jak to máš rád?“ zašeptal hlubokým hlasem a zatahal zuby za gumu od Tomova spodního prádla. Zabolelo to. Zvedl pohled k Tomovi nahoru a dlaň silně přimáčknul na jeho ztopořený penis přes látku kalhot. Dvakrát pulsujícně stiskl.
„Bille!“ vykřikl Tom bez dechu, a jak zvrátil zase hlavu, jen tak tak se vyhnul bouchnutí se o horní část kuchyně. „Nevím, nevím. Nechám to na tobě. Chci všechno jenom od tebe.“
„Budeš šílet.“ Zamumlal Bill kamsi do Tomových třísel a dlouhými prsty zajel pod gumu boxerek, aby je kousek stáhnul. Mlsně si olízl rty a vzal Tomův naběhlý penis do ruky. Párkrát ho stiskl a Tom nebyl schopný se pořádně nadechnout. Bill mu ho přitiskl směrem k břichu a rty přiložil ke kořenu. Sál kůži a občas zakroužil jazykem. Přitom mu stáhnul předkožku a palcem přejel po špičce.

„Sundej… sundej mi ty boxerky, prosím. Tlačí to,“ vlastně bylo celkem zvláštní, že Billovi nepřekážely. Ovšem on byl zvyklý díky své branži na cokoliv.
„Měj trpělivost, Tomi,“ přestal Toma dráždit a vstal. Nemravně se usmál a přejel dlaní přes svou hruď. „Nejdřív se svléknu… budeš se dívat, Tomi?“ schválně jej oslovoval měkce.
Tomovi vyschlo v ústech a zamotal se s ním svět. Nechápal dost dobře, proč se Bill chce svlékat, ale zmohl se jen na němé přikývnutí. Bill se kousnul silně do rtu a svůdně na Toma koukal. Palec jedné ruky si zasekl o kalhoty v místě svého tetování a na té straně je trochu potáhl dolů. Tou druhou si jakoby omylem při hlazení svého těla poodhrnul tričko a trochu vyzývavě zakroutil boky.

Tom se zadkem posunul dozadu, aby nespadl z toho, jak zíral na svlékajícího se Billa. Připadal si zvláštně. Jako když mu jeho… druhá polovička předvádí striptýz. Polknul sucho v krku. Bill zalitoval, že si ostříhal své dlouhé vlasy. Teď by je plně využil v sexy pohazování hřívou.
Viděl, jak je Tom nervózní a neskutečně se mu to líbilo. Vsunul si ukazováček do úst, zatímco druhou rukou stáhnul svoje tepláky zatraceně nízko, aby Tomovi odhalil ještě kousek kůže. Nasliněným prstem si sjel po krku a nechal na něm vlhkou stopu. Tomovi mocně zaškubalo v rozkroku a měl hodně co dělat, aby se nezačal uvolňovat sám.

„Co všechno si mám sundat?“ Zašveholil Bill, když kousek po kousku vyhrnoval svoje triko po těle. To po chvíli leželo na zemi a Bill si ležérně přejížděl dlouhými nehty po hrudi.

„N-nic… je… je sexy, když… když máš pouze holou horní část těla,“ řekl Tom popravdě, co mu připadalo maximálně žhavé. Líbila se mu jistá známka představivosti. Sahal sám k sobě do klína a chtěl se vysvléknout a uvolnit svou nateklou chloubu, ale Bill zasyčel a nesouhlasně zamlaskal s ukazováčkem u rtů.
„Já sám.“
„Sakra, Bille…“ Zaúpěl Tom. Bill ho doslova týral tím, jak to protahoval, ale lhal by, kdyby tvrdil, že se mu to nelíbí. Bill přešel k Tomovi a stáhl z něj spodní kusy oblečení. Znovu se mu postavil mezi kolena a zajmul jeho rty. Tom frustrovaně zakňučel. Líbal Billa rád, ale teď byl tak moc tvrdý, že se obával, že to nezvládne. Bill chytil jeho ruce a naváděl Toma v hlazení po svém holém těle. Zbožňoval, když z něj někdo šílel a právě teď věděl, že se mu to daří na výbornou.
Tom vydal až brečící zvuk, který v Billovi vyvolal zlomyslné uchechtnutí se. Přesně tohle miloval.
„Chceš to?“ zatahal za Tomův ret a prudce si Toma přitáhl do vlastního klína. Přitisknul se tvrdě na něj, dívajíc se mu upřeně do očí. Tom nebyl schopný mluvit, kor když jej Bill stiskl u kořene penisu.
„Přízraku…“ opřel si hlavu o jeho rameno. Teď bylo absolutně vyloučené být něžný, řekl si Tom v hlavě. On by rád. Ale Bill byl naladěný na jiné sexuální frekvenci.
Zhluboka oddychoval proti Billovu krku, ale Bill stále nic nedělal. Kromě toho stisku, který povoloval a zase se zintenzivňoval.

„Chci to slyšet, Tomi.“ Zašeptal mu nestydatě do ucha a skousnul jeho lalůček. Tom věděl, že v tomhle prohrál. Bil vzrušený a potřeboval to.
„Kurva jo… chci to,“ zanaříkal tom a Bill se vítězoslavně usmál. Párkrát rukou zapohyboval.

„Sakra, sakra…“ Tom byl v koncích se sebekontrolou. Omotal ruce kolem Billova krku a nechal se honit. Nahlas vzdychal. Znělo to jako naříkání. Ale Bill rozhodně nechtěl zůstat u ruční práce. Něžně sundal ze sebe Tomovy paže, políbil jej mlaskavě do koutku úst a padl do kleku mezi Tomova stehna.
Za boky si ho přitáhl blíž k okraji desky a jazykem mu přejížděl ve slabinách. Tom sevřel pevně v dlaních hrany kuchyňské desky a se vzdychnutím zaklonil hlavu.

„Dívej se… chci, aby ses díval.“ Zvedl k němu Bill zrak, a aniž by pohledem nějak uhýbal, olízl vlhkost na Tomově špičce.

„To se udělám okamžitě!“ zaprotestoval Tom. Bill měl chuť říct, že by mu nasadil kroužek, ale hned si to vyhnal z hlavy. Občas ho sám používal, když trávil dlouhé večery sám a měl náladu se dráždit do únavy.
„Neuděláš…“ vcucnul žalud do sebe a mezi prsty promnul varlata. „Máš sladkou šťávu, Tomi.“
Mručel spokojeností, když sál a na jazyku cítil Tomovi chuť. Tom by možná něco namítnul, ale nebyl toho schopný. Kdy naposledy měl orální sex? Bill ho pomalu vsouval do úst úplně, tiskl rty těsně kolem něj a piercing v jazyku u toho tisknul silně na Tomův penis. Pohltil ho skoro celého. Přeci jen už na to byl zvyklý a znal svoje možnosti.
Sál ho a jazykem kmital všude, kde mohl. Přejížděl po žíle jeho vzrušení. Pomalu si jej vsouval a vysouval z úst ven. Vyndal ho z pusy a olíznul špičku. Párkrát pohonil u kořene rukou, zatímco laskal lesklý vrcholek.
Tom měl obavu, že vážně zkolabuje. Snažil se tlumit, aby nepůsobil až tak moc perverzně, ale nešlo to. A Billovi se to líbilo. Nahnul hlavu na stranu a koukal nahoru na Tomův blažený výraz, když jazykem přejížděl celou délku a mírně krouživými pohyby zápěstí si dopomáhal.

„Ooh, sakra…“ Zasténal Tom, když se přeci jen zkusmo podíval dolů a setkal se s Billovým nestydatým pohledem.

Bill se tiše zasmál a Tom tímto způsobil to, že Bill semknul víčka k sobě a tvrdě si zarazil Toma do sebe. Mocně jej začal kouřit a rytmicky hýbat hlavou. Přesně takto to dělal, když natáčel. Rukama hladil Tomova třísla a masíroval kulky. Silně a užíval si to.
Tom mu rukou zajel do vlasů a stiskl je u kořínků. Nějak ho teď ani nenapadlo přemýšlet, zda tiskne moc nebo ne. Nešlo myslet. Bylo mu neskutečné horko a z té slasti se mu motala hlava. Snad ani jeho přítelkyně mu to nikdy neudělala tak dobře. Nebrala ho tak hluboko jako Bill a celkově se i míň snažila. Na rozdíl od Billa, který to zkrátka miloval. Zastavil se ve svých pohybech a nechal si Tomův penis hluboko v ústech. Chtěl, aby ho plně obklopovalo horko. Hýbal jen jazykem.
„Děláš… to moc krásně, Přízraku,“ vydal ze sebe Tom. Zněl křehce a měkce. Blížil se k vrcholu. Nedokázal se chovat necitlivě. Jeho hlas to jen dokazoval. Cítil enormní pnutí v podbřišku a známé horko. Šimrání. Za chvilku bude.

Bill to poznal. V ústech mu mocně pulsoval Tomův penis a cítil, jak se Tomovi stahují svaly. Vyjel hlavou znovu k vrcholku. Oddálil rty a jazykem dráždil Toma těch posledních pár chvil, než Tomem projel ten konečný slastný pocit. Bill ochotně všechno chytal na svůj jazyk a rty.
Dělal to tak, jak to znal. Byl zvyklý vše dělat, aby ho mohla kamera zblízka zabrat a kameraman mohl natočit přesně to, jak sperma stříká do jeho úst. Musel vždy držet penis o kus dál od sebe a kmitat hříšně jazykem. Nebo mít celý úd v ústech a naschvál nechat téct bílou tekutinu z pusy po bradě a krku. Bill neznal nic jiného. Přišlo mu to normální. Nenapadlo by jej, že Tom vezme jeho tvář a svůj penis něžně vrátí mezi Billovy rty. Že ještě párkrát vystříkne tělesnou šťávu na jeho jazyk přímo v ústech a potom špičkou chlouby pohladí Billovy měkké polštářky.

Bill překvapeně kmital řasami a poslušně spolknul všechno, co mu utkvělo v ústech a na jazyku. Byl z toho zmatený, ale nic nenamítal. Olizoval si rty ochucené Tomovým semenem a díval se na něj. Tom se snažil pobrat správný rytmus dechu, a zároveň najít ztracený hlas. Pohladil Billa po vlasech a Bill spokojeně zavrněl. Bral to jako pochvalu a jistý druh odměny.
„Dě-děkuju ti moc,“ zaševelil Tom Billovi do ouška, hned po tom, co si jej vytáhl zpátky do náruče. Vtáhl si Billa k sobě. Úplně. Tělo na tělo. A něžně jej začal hladit po zádech. „Broučku…“
Bill se k němu oddaně tulil, přesto že byl stále trochu zaražený z Tomova gesta. Je pravda, že to bylo Billovi pohodlnější a příjemnější, než když mu to teklo všude možně, ale nečekal to. A Tomovo oslovení… Billovi se zatajil dech.
„Jak jsi mi to řekl?“ Odtáhl hlavu a koukal na Toma s otazníky a rozněžnělostí v očích.

autor: S & Doris
betaread: Janule

8 thoughts on “Homeless 22.

  1. Omg BROUČKŮŮŮ můj bože toe úžasný….Tom jako něžňoučký Tomík a Bill jako nadržený…No..xD prostě maso největší 🙂

  2. Přiznávám, bylo to úžasné!!!! Nejenom sexík, ale i ty něžnosti a hlavně Bill se nám nějak polepšil, jenom doufám, že mu to vydrží =) O Tomovi ani nemluvím, ten je prostě dokonalý, taky bych chtěla potkat takového bezdomovce xD

  3. júúú :)) tohle bylo krásný 🙂 moc se mi líbil ten nápad s tou snídaní 🙂 Tom se pochlapil teda.. a ten konec.. úžasné 🙂 moc se těším na pokráčko a jsem zvědavá, co mu Tom odpoví 🙂

  4. mmmm, tak tohle byl parádní díl. a pozooor, primadona nám začíná dávat najevo víc svých emocí, než by bylo vhodné… tím chci říct, jen tak dál 🙂 ale stejně, když tak nad tím přemýšlím, to krapet není fér, Tom nepozná, kdy Bill kouří jako že opravdu chce, a kdy to bude dělat jen z automatiky (myšleno, až spolu už budou pár let 🙂 )

  5. Nádhera, Bill je úplne perfektný ako ho prekvapujú nežnosti a romantika ako ho to dostáva a Tom je úžasný ako mu to všetko dáva. A oslovenie 🙂 slintám blahom…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics