Heisenberg Academy 14.

autor: boyyouadrank

413
Stačí  říci prosím

Ve vaně, Bill Toma ukecal k jedné hezké masáži zad. Tom, příliš unavený na protesty, začal přejíždět dlaněmi nahoru a dolů po hladkých zádech a ramenech, ale odtáhl se, když mu došlo, že mu v rukách zůstávají kousky Billovy kůže.  
„Víš, loupeš se,“  řekl Tom suše.

„Co?“ Bill se otočil. Tom nakrčil nos jak ho tlustý, mokrý pramen černých vlasů udeřil do obličeje, když Bill rychle otočil hlavu.  
„Máš ramena celá spálená.“ 

„Možná, kdyby mě někdo namazal opalovacím krémem a nevykecával se místo toho s tou tlustou opálenou krávou…“ naštval se Bill a překřížil si ruce. Natočil hlavu do strany, aby se mohl podívat na škodu, která byla napáchána na jeho ramenech, a zašklebil se, když spatřil  vskutku spálený odstín červené a několik odlupujících se kousků kůže.  
Tom se zamračil, snažil se April vymazat ze své paměti. Byl sžírán vinou pokaždé, když  jen pomyslel na to, jak blízko se dostal k jejímu ošukání, až příliš blízko. Kdyby to udělal, nebyl by právě teď s Billem.  
A byl velice vděčný  za to, že je s Billem právě teď. Tom neměl bublinkovou koupel někdy od doby, co byl malý kluk a nemohl vymyslet lepší načasování na další. Koupelna v Billově pokoji byla obrovská a vana byla ohromná. Všechno tam bylo tak bílé a lesklé, tedy až na zlaté vodní kohoutky. Ty, a sprchová hlavice byly zformovány do tvaru lví hlavy, takže voda stříkala ven z mezery mezi jeho ostrými, třpytícími se zuby.  
Tom, chtějíc změnit téma, se ve vaně posunul, nahrnul si kolem sebe bublinky, odkašlal si a kývnul směrem ke lví sprchové hlavici. 

„Snažil ses s tím někdy ojet?“  
Bill vzhlédl a rozhihňal se. Tom se usmál; nějak se mu podařilo vypěstovat si lásku k Billovu smíchu. Obmotal ruku okolo jeho malého pasu a přitáhl si ho k hrudi.  
„Není to oddělitelná hlavice, takže ne,“ Billova ruka zajela pod vodu a šťouchla Toma do kolena. „Ale kdyby se dala oddělat, vedli bychom tuhle konverzaci úplně jinak.“ 

„Ty jsi taková coura,“ Tom převrátil oči a rukou hladil Billovo vnitřní stehno. Byl si vědom toho, že zase dráždil, ale byl příliš unavený na to, aby měl zase sex; prostě se Billa rád dotýkal. Jeho pokožka teď byla na dotek ještě lepší, když byla změkčená a zjemněná mýdlem a vodou.  
„Ty víš, že to máš rád,“ Bill vystrčil jazyk, zády byl stále opřený o Tomovu hruď. Chvíli se proti němu svíjel, rukou přejížděl po dně vany a hledal kus mýdla. „Až dokončíš tu masáž, umyj mi záda.“  
„Bille, zabilo by tě, kdybys řekl ‚prosím‘?“ Zabručel Tom.  
„Celkem pěkně jsem se zeptal,“ zamumlal na svou obranu Bill. Konečně našel ten kousek mýdla a s očekáváním ho držel v ruce, zápěstí měl povadlé, jak čekal na Toma.

Tom mýdlo nevzal a zamračil se. „Není to pěkné, jestliže neřekneš ‚prosím‘. Je mi jedno jestli se chováš jako mrcha k ostatním, ale nemyslíš, že na mě bys mohl být milý? Když mě teda miluješ a všechno, nebo to říkáš jen tak?“

„Zníš jako holka,“ utrhl se na něj Bill stále s mýdlem v ruce.

„Kurva, Bille!“  
„Dobře, dobře!“  Řekl Bill rychle. Na místě se otočil, tělem se ve vodě mírně nadzvedl. Zčervenal, nahrnul si k sobě plnou náruč bublinek, když obmotal nohy okolo Tomovy dolní poloviny těla, usazujíc se mu na klíně. „Mohl bys mi prosím umýt záda?“ Vyprskl slovo ‚prosím‘ jako by to snad nikdy dřív nedělal. Přece jen, všichni ti sluhové, jež jeho rodina najímala, si nikdy nedělali naděje, když šlo o Billovy manýry. Ale Bill se s Tomem nechtěl zase hádat – a navíc, Tom nebyl sluha.  
„To je lepší,“ řekl Tom tiše a usmíval se nad tím, jak lehce mu Bill ustoupil. Naklonil se dopředu, aby ho letmo políbil na rty a rukou projel jeho mokrými vlasy, načež konečně popadl mýdlo. Tom měl pocit, že se Bill přece jen začínal měnit k lepšímu; byl to pomalý proces, ale lepší než nic.  
Když Tom vzal mýdlo, Bill se zakřenil a zvedl se z jeho klína, načež si kleknul a opřel se o okraj vany. Vyzdvihl se, mokrýma rukama se chytl porcelánu a pomalu přesouval ruce, až ležely přímo na podlaze. Napůl trčel ven z vany, záda měl odkrytá ve vzduchu. Jeho dolní půlka byla sotva ve vodě; dokonce by mu šel vidět zadek, kdyby nebyl přikrytý bublinkami.  
„Mám písek a špínu všude, takže se nestyď,“ zvolal Bill přes rameno, nevědomý, že pozice, kterou právě zaujal, nutila Toma na něj zírat. Billovi, se tohle vůbec nezdálo obscénní; přese všechno, byl zvyklý před dredáčem odhalovat své tělo.  
Tom ztěžka polkl, v ústech měl najednou úplně sucho. Očima přejížděl po Billově těle, které vypadalo mokré snad ještě lépe než normálně. Jeho obvykle alabastrová pokožka byla opálená a celá se leskla, sem tam se mu na zádech zachytilo pár bublinek. Ramena měl trochu červená, kůže se na nich odlupovala, ale jinak vypadal naprosto perfektně. A samozřejmě, Tom mohl pod všemi těmi bublinkami jasně rozeznat tvar jeho roztomilého šťavnatého zadku.  
Pomalu se natáhl dopředu a začal roztírat mýdlo nahoru a dolů po Billově páteři. Tom se za sebe docela styděl – jak ksakru mohl být tak děsně nadržený? Vždyť právě strávil celou noc a ráno tím, že měl s Billem sex na pláži! A stejně, ten pohled na toho překrásného nahého mokrého černovlasého chlapce, ho dováděl k šílenství.  
Bill zavřel oči a opřel se o okraj porcelánové vany. Nebylo to moc příjemné, a dokonce mu byla i trochu zima. Ale to lahodné mýdlo a Tomovy ruce pobíhající mu po zádech stačily, aby odvedly jeho mysl daleko od jeho nepohodlné pozice.  
Uslyšel, když mýdlo zase se šplouchnutím spadlo do vody a narazilo na dno vany, jak se potopilo. Billovy oči se s trhnutím otevřely a Bill zakvičel, když v sobě ucítil Tomův prst.

„Tome!“ Zavzdychal a okamžitě se rovně posadil. Stále byl napůl ven z vody a až nyní si plně uvědomil, že je natlačený zády na Tomově hrudi, a že ho tlačí Tomův tvrdý penis do stehna, zatímco Tom pokračoval v bloudění po jeho těle.  
„Říkal jsi, ať se dostanu všude, ne?“ Řekl Tom darebně a pohyboval prstem dovnitř a ven z jeho hubeného těla. Jeho ruka, stejně jako Billův zadek, byla celá kluzká od mýdla a vody, a proto tak lehce klouzala dovnitř.  
„J-jo, ale, ach! Kurva!“ Bill se kousl do rtu, když Tom narazil na jeho prostatu. Jeho penis natekl během vteřiny a svaly svíral skoro až bolestivě. Po páteři mu přeběhl mráz, jak ho Tom začal zpracovávat na krku.  
Billa vylekalo k smrti, když Tom náhle vytáhl prst ven a popadl ho za boky, nadzvedávajíc si ho. Bill rozhořčeně vykřikl, jak ho Tom vystrčil z vany ven, hrudník a obličej měl přitisknutý na dlážděné podlaze, zatímco jeho prdelka sebou mávala ve vzduchu, jediné, co mu ještě zůstávalo ve vodě, byly jeho nohy.  
Cokoliv, co by snad v té chvíli mohl chtít říct, bylo okamžitě zapomenuto, když ucítil, jak do něj byl vsunut horký jazyk. Zasténal, prsty pevně sevřel luxusní koupelnový koberec a zatnul zuby, snažíc se nekřičet. Tom si tu chvíli velice užíval – miloval, když mohl Billa vidět tak bezmocného a svíjejícího se. Zkušeně ho uvnitř olízl, držel ho za kolena, aby mu náhodou z té vany nevypadl celý. Tom si jeho chuť vychutnával, byla pižmová a svěží a smíchaná s melounovým mýdlem, které bylo zapomenuto někde na dně vany.   
„Bille, ty chutnáš tak zatraceně dobře,“ zamručel Tom, vytahujíc jazyk ven, aby mohl řádně mluvit.  
„Ššš, nic neříkej,“ zakňoural Bill a postrčil zadek blíže k Tomově tváři. Z Tomova horkého dechu na jeho vstupu se málem udělal. „Víc, Tomi.“  
Tom jeho požadavek ignoroval a namísto toho se odtáhl. Zdvihl Billovo rozkošné delikátní  chodidlo nad vodu a jemně ho kousl. Tentokrát Bill vykřikl, stáhnul nohu zpět a otočil se, aby po něm mohl hodit nasraným pohledem.  
„Myslel jsem, že už víš, že musíš říci ‚prosím‘,“ ušklíbl se Tom, načež stlačil Billova záda zpět dolů, aby vyzdvihl zadek.  
Prosím!“  
„Prosím co?“ Škádlil ho Tom, krátce vstrčil jazyk dovnitř.  
Bill si myslel, že každou chvilku začne frustrovaně brečet, když zařval: „Prosím, pokračuj v tom!“  
Spokojený Tom, opět předklonil hlavu. Billovi se kroutily všechny prsty, spokojeností vzdychal, jak ho Tom zevnitř vyjídal. Tomovy paže objímaly Billovy nohy, držící druhého chlapce v klidu, zatímco pomalu a jistě pokračoval v jeho šukání jazykem. Jeho vlastní penis bolestivě pulsoval, ale Tom chtěla Billa, aby byl ten, kdo bude uspokojen.  
Billovi se chvěl žaludek, všechna krev se mu nahrnula do klína. Zoufale se už chtěl udělat, ale věděl, že Tomův jazyk mu nebude stačit; Tom odváděl opravdu dobrou práci a všechno, ale jeho jazyk se nedal vůbec srovnávat s jeho penisem.  
„Tomi,“ zamumlal Bill. „Ošukej mě“  
„Bille…“

Bill něco zabrblal. „Prosím, ošukej mě!“  
Tom se ušklíbnul. Posadil se a přistrčil svůj penis k Billově prdýlce. Rozhodně by mu nedokázal říci ne, ne po tom, co na něj byl Bill tak slušný.   

Vyšli z koupelny špinavější, než jak tam vešli a teď byli roztáhnutí na posteli, skoro nazí, jen ve svých boxerkách. Krátké modré závěsy byly nadnášeny, jak studený vzduch proudil do pokoje skrze otevřená okna.  
Bill se opíral o horu polštářů, sedící s překříženýma nohama, a on a Tom sledovali film, který našli při projíždění televizních kanálů. Tomova brada odpočívala na Billově holém koleně a Tom se zájmem zíral na obrazovku. Přece jen, byl to film s Jssicou Albou.  
„Bože, ten šťastný bastard,“ zamumlal Tom roztouženě, když se Jessica Alba vrhla na Bruce Willise a oba se začali vášnivě líbat.  
„Proč by měl být jako šťastný?“ Zeptal se Bill chladně a zlostně zíral na Tomovu hlavu na svém koleni. Trochu kolenem zatřepal, jen aby druhého chlapce otrávil.  
Tom převrátil oči. Jeho nervy ještě dost dobře nezvládaly Billovy žárlivé záchvaty a tak neodpověděl. Billovy oči mu do hlavy propalovaly díru, ale Tom to ignoroval a stále zíral na telku. Hodně hlasitě  zaprotestoval, když Bill přepnul program.  
Skončili u romantického filmu, který byl právě taky u nějaké líbací scény. Bill si povzdychl, podíval se dolů na dredatou hlavu, která mu otráveně vyletěla z klína.  
„Tomi?“ 

„Co?“ 

Bill se zamračil, přitáhl si kolena k hrudi, načež si opřel hlavu o pravé koleno. Začervenal se, cítil se hloupě z toho, že měl takové nutkání mluvit s Tomem o něčem, co už mu nějakou dobu vrtalo hlavou.  
„Um… víš jak ve všech těchhle filmech je to jako… určitě speciálně sestaveno?“  
Tom k němu vzhlédl a pozvedl obočí v náznaku, že se v tom ztratil.  
„Co myslím je, že ty postavy vždycky skončí tím, že naleznou svou pravou lásku nějakým jedinečným způsobem,“ Bill začal vysvětlovat. „Jako… podívej, hlavní hrdinka je na začátku vždycky osamělá, ale pak se přestěhuje do nového města a zamiluje se do toho slepého kluka. A potkali se, protože mu pomohla, a pak si uvědomili, že jsou pro sebe perfektní, víš? Je to, jako by ve všech těchhle románech byl nějaký složitý milostný příběh.“      
Tom přikývl, dumal nad tím, co se mu Bill snažil naznačit.  
„A někdy si říkám,“ dodal Bill. „Jaký je můj spletitý milostný příběh? Má snad úplně každý nějaký milostný příběh?“ 

„Bille, víš, tohle jsou filmy,“ zamumlal Tom. Nikdy nebyl zrovna velkým fanouškem romantických dějů a myslel si, že byly všechny příliš holčičí a nereálné. „Opravdový život je mnohem nudnější.“  
„Někdo je tu zahořklý,“ zabručel Bill a zamračil se. Teď, když se nad tím zamyslel, Tom nebyl moc romantický. Ta nejromantičtější chvíle mezi nimi byla minulou noc na pláži, a to ani nebylo nijak připravené.  Ale když pokračoval v přemýšlení nad Tomem, Bill si uvědomil, že fakt, že jejich plážové střetnutí bylo spontánní, ho udělal ještě romantičtějším.  
Zakřenil se, dumajíc nad tím, zda Tom byl jeho spletitý milostný příběh.  

„Ťuk, ťuk,“ zašvitořila Simone nervózně, když otevřela dveře.

Bill a Tom se na ni podívali. Leželi na posteli, koukali na film a byli obklopeni spoustou jídla, prázdných sáčků od sladkostí a chipsů. Až na to, že oba měli oblečené pouze své boxerky, vypadali poměrně nevinně, a Simone si mohla úlevně oddychnout, že jim do něčeho nevstoupila.  
„Gordon a já se chceme jet projet do města. Nějací zájemci?“ Usmála se.  
„Ne, dík,“ zamumlal Bill, požírajíc twizzlerky*.  
„Ne, děkuji vám,“ Tom se usmál nazpátek. Stále byl hrozně vyčerpaný a ta postel byla tak pohodlná.  
„Oh, no… taky jsme mysleli, že bychom si zašli na večeři-„

„Chceme zůstat tady,“  řekl Bill rozhodně, stále se na ni nedíval. „Odpočíváme tu a tak.“ 

„Budeme pryč skoro celou noc… Nejsem si jistá tím, abych vás dva nechala doma samotné,“ Simone protáčela palce, rty měla sevřené v jedné tenké lince.  
„V tom případě rozhodně zůstáváme,“ Bill se na ni konečně podíval, na tváři mu hrál zlomyslný úsměv. „Úplně sami celou noc?“ Vlastně neměl v plánu mít zase sex, ale miloval ten pohled na svou vyšilující matku.  
Simone se snažila příliš  se nad tou myšlenkou neotřásat, otočila se a pomalu za sebou zavřela dveře.  
„Hej, Tomi?“ Bill šťouchl do Toma palcem na noze, když Simone opustila pokoj. Tom neodpověděl okamžitě, protože jeho oči zůstaly přilepené na televizní obrazovce a zamilovaně sledovaly novou epizodu The Girls Next Door*. Byl bláznivě zabouchnutý do Kendry, což Bill absolutně nechápal a tudíž ho to děsně sralo. Podrážděně vydechl, tváře se mu zbarvily červeně od vzteku, kvůli Tomovi, který byl tak odtažitý a idiotský.  
„…jo?“ Zamumlal Tom o pár minut později, konečně si všímajíc, že Bill na něj celou dobu zle zírá.  
„Chtěl jsem se tě zeptat, jestli nechceš zmrzlinu…“ Bill převrátil oči, položil si ruce na hruď a pokračoval ve svém zlostném zírání. „Ale co je to zmrzlina v porovnání s falešnýma kozama?“ Dodal sarkasticky.  
„Uh-aha,“ odvětil Tom roztržitě, očividně opět nedával pozor.  
Bill zabručel, praštil s Tomem na záda a vylezl na něj.  
„Hej, co to sakra!“ Tom otevřel pusu, otrávený, že jeho šťastná chvilka sledování Kendry byla přerušena.  
„Sněz tu podělanou zmrzlinu!“ Utrhl se na něj Bill; stehny pevně držel Toma kolem pasu a zatlačoval ho do matrace. Držel sladkost, která už byla napůl rozměklá a pokryla mu celou ruku lepkavou čokoládou. Zmíněná sladkost trčela nad Tomovou pusou, jak se černovlasý chlapec snažil přinutit jej to sníst. Očividně, se Billův vztek a žárlivost ještě zvýšily, takže se teď Tom dokonce trochu bál.  
„Dobře, dobře!“ Tom jednou váhavě olízl. Neměl hlad, protože něco jedl nonstop už dvě hodiny a ta sladká roztopená čokoláda ho jen nutila si přát, aby se mohl napít nějaké studené vody a zahnal tak tu chuť pryč.  
Bill vypadal trochu klidněji, zčervenal, když si uvědomil, že se choval jako psychopat. Rychle slezl z Toma a posadil se vedle něj, pojídajíc tiše sladkosti. Upřeně zíral na blonďaté Playmates , které běžely v telce.  
Tomovi jej bylo trochu líto. Choval se trochu odtažitě, protože Billova nestálost ho otravovala – ale teď se Billova nejistota a vady zdály být roztomilé. Posadil se, břicho měl stále trochu znecitlivěné z Billovy váhy, obmotal paži okolo jeho pasu a naklonil se, aby mu mohl vtisknout motýlí polibek na tvář svými čokoládou pokrytými rty.  
Bill sebou škubl, jak mokrý, čokoládový polibek přistál na jeho kůži, a nakrčil nos.  
„Vlastně, chtěl bych dostat víc,“ kývl Tom směrem ke sladkostem.  
Bill se oslnivě usmál a hravě natáhnul ruku s další.  
Těsně před tím, než  se zmrzlina dostala k Tomově puse, Bill kýchl, rukou nechtíc vystřelil vzhůru a vykydl zmrzlinu na Tomovu tvář. Dredáč se zamračil, jak cítil, že mu z pokožky odkapává roztopená čokoláda a jemně vypláznul jazyk, aby olízl místo, kam s ním dosáhl. Bill se rozhihňal a dal si jeden další kousek zmrzliny, načež hravě Toma šťouchnul do hrudi.  
„Chceš, abych tě vyčistil?“ Nabídl nejistě, stírajíc kousky čokolády ze své vlastní tváře ubrouskem, který ležel na nočním stolku.  
„Ano, prosím,“ ušklíbl se Tom, nastavujíc svou tvář směrem k Billovi.  
Bill se zakřenil a nahnul se dopředu, jazyk vystrčil ven z pusy a pomalu olízl Tomovu tvář, tiše sténajíc nad sladkou chutí čokolády, která jen dochucovala jeho pokožku. Čokoláda byla skoro na celé jeho levé straně obličeje a Bill ji horlivě čistil, zuby jemně skousl lícní kost a lehce jimi přejel i koutek úst. Jeho přední zuby kratičce ochutnaly delikátní pierc ve rtu a oba kluci se ušklíbli, když Bill přesměroval pozornost na Tomovu pusu.

Tomovy rty nebyly snad vůbec zamazané zmrzlinou, ale Bill je stejně olizoval a jemně skousával, než se pořádně přitiskl svými a perfektně mezi ty Tomovy zapadl.  
„Čistíš i vnitřek mojí pusy?“ Zamumlal Tom, jak sebou praštil zády na polštář, čímž dostal Billa zase na sebe. Netrpělivě oddělil rty od sebe a Bill dychtivě protlačil svůj jazyk dovnitř, uvelebený na Tomově hrudi.

Čokoláda dokonce jeho pusu ještě zesladila a Bill ho hladově líbal, proplétajíc prsty tmavě blond dredy. Bill zaznamenal, že kdyby byla tahle chvíle zachycena v nějakém filmu, byla by to dokonalá scéna v nějaké připitomělé romanci, a nemohl z toho být šťastnější.  
autor: boyyouadrank
překlad: Keytik
betaread: Janule

18 thoughts on “Heisenberg Academy 14.

  1. Ah, právě jsem se rozpustila stejně jako ta zmrzlina 😀 😀 Ježiš, to je vážně jak z romantického filmu…ach ta láska 😀 😀
    Doufám, že to tak zůstane, protože to je nejlepší.

  2. Bože, já tuhle poídku miluju snad ze všech nejvíc :)♥ Už ve čtvrtek se někdy ptám, kdy už konečně bude středa 😀
    Miluju to, tak strašně to miluju ^^
    Tenhle díl byl… Uh! Dokonalej ;))*
    Billova žárlivost je rozkošná 🙂
    A s tou zmrzlinou… Trošku sem se i zasmála, ale ten konec… Bezkonkurenční  o_O ♥
    *Love It* ♥

  3. to bylo hezký…a Tom má pravdu, alespoň k němu by mohl být milý…miluju tuhle povídku tak moc 🙂 Je to jedna z míc nejmilovanějších…aw, nemohla bych kdyby tohle byl film xD A byla tam tahle scénka na koncixD

  4. Líbí se mi, jak Tom Billa krásně převychovává, slovíčko "prosím" má teď úplně jiný význam xD, a nelíbí se mi, jak Tom vždycky slintá nad krasavicema v televizi, vůbec se nedivím, že Bill tak žárlí, já na jeho místě bych rovnou tu televizi vyhodila z okna xD
    Super ♥

  5. Sladkééé :-* Ale ten Tom ma miestami štval, keď tam slintal nad Jessicou a Kendrou…aj keď…nečudujem sa mu :)) :-*…oh, už zase som úchylnáá xD :D…..ohh, táto časť bola taká krásna, romantická :))) A ten koniec, úžas ….teším sa na pokračovaniee 🙂 ( ale možno to dovtedy neprežijem :D)

  6. Tak mam konečně chwilku času a dohánim co můžu => jako wždy perfektní díl a ten film s Albou tipuju na sin city, úžasnej film =>

  7. Jeeej táto časť bola fakt pekná… tá Billova žiarlivosť aaach 😀 a ľúbilo sa mi ako Tom dokázal rýchlo zmeniť tému 😀 Tom, chtějíc změnit téma, se ve vaně posunul, nahrnul si kolem sebe bublinky, odkašlal si a kývnul směrem ke lví sprchové hlavici. "Snažil ses s tím někdy ojet?" 😀 no ja som mala dosť 😀

  8. *totální rozpuštění* 😀 Bill, takový rozmazlený spratek 😀 Já z něj nemůžu 😀 Jak chtěl, aby to Tom sežral 😀 A pak to "prosím" 😀 😀 😀
    ♥ Nejlepší ^^

  9. Nejlepší bylo, jak se Bill naštval a donutil úplně psychopatickým způsobem Toma sníst tu čokoládovou zmrzlinu xD to se mi líbilo snad nejvíc xD
    Samozřejmě krásný díl. Jo a další dobrý je, jak Bill rýpe do svý matky.

  10. Já se asi rozteču, jako ta zmrzlina.
    Teď jsem si vzpomněla na začátek povídky, kdy, myslím, že to byl Gustav, prohlásil o Billovi s Andreasem, že jsou jako králíci xD Teď tohle samé může prohlašovat o Billovi s Tomem xD
    Ale miluju ty jejich králíkácký chvilky xD a Miluju, když Bill žárlí xD 😛

  11. Dokonalé a vážne, aký lepší príbeh by chceli? Veď pokračujú úplne úžasne, Billove scénky a Tomova provokácia to trošku spestruje, ale nevadí, ono to "udobrovanie sa" je potom ešte sladšie. Dokonalé 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics