Rivalové 3.

autor: Cincina & Träumer

Příjemné  čtení…x)

Bill

Jak jsme přišli do té  pizzerie, usadil jsem se a nevěděl, co mám dělat, byl jsem docela nervózní, ani sám nevím z čeho.
„Jinak nejsem hladový…“ podíval jsem se na Toma a do jeho úžasných očí. Jak… může být tak nadlidsky dokonalý… bože, snad se nebude ptát na to. Ono mi trochu uběhlo do reality…

Tom

Podívám se na něho. „Neříkej, že nemáš hlad… kdybys nebyl hladový, nelíbal bys mě tak… tak hladově??“ usmál jsem se. Číšník nám zrovna přinesl pizzu. Vzal jsem si kousek a ukousl si. Bill mě sledoval… vypadal hladově. Nabídl jsem mu ze svého kousku a on se zakousl, až mi ukousl víc než polovinu.

Bill

Já nechci pizzu, já chci raději jeho. Znuděně jsem se koukal ven a pak znovu na něho, no pak mě probral můj mobil, který jsem samozřejmě zvedl.
„Ano?“ V něm se ozval naštvaný táta, a jak jsem ho položil, nezůstávalo mi nic jiného… „Budu muset jít, Tome.“

Tom

„Můžu tě aspoň doprovodit?“ …myslel jsem si, že mě nikdy nic tak neuchvátí jako fotbal… omyl. Bill mě uchvátil strašně moc… chci se ho dotýkat, líbat ho, šukat ho… kurva!! Viděl jsem, že váhá. „Dovol mi to, prosím,“ udělal jsem psí oči. 

Bill

„Tak jo… ale ne úplně po vchod, jo?“ koukl jsem do země a nervózně jsem svíral mobil. No už se těším, co zas doma bude. Ten mě minimálně zmlátí. Aspoň v telefonu tak zněl. Čekal jsem tedy na Toma, až dojí, no teď jsem ho nesledoval.  
Tom 
Naházel jsem do sebe poslední  zbytky pizzy a vyrazili jsme. Už byla tma a venku nebylo ani nohy. Viděl jsem, že Bill má z něčeho strach. Chytil jsem ho za ruku a on mi ji pevně stiskl. Šli jsme mlčky. Kousek od jeho domu jsme se zastavili a já ho políbil. Líbal mě tak, jako kdybychom se už neměli nikdy víc vidět. „Děje se něco?“…zeptal jsem se.

Bill

„Ne nic, to je dobrý,“ silně jsem ho objal a pak jsem ho musel znovu líbat. ,,Jinak tvoje telefonní číslo je?“ trochu jsem se usmál a podal mu mobil. Vůbec se mi nechce jít od něho pryč.  
Tom

Vzal jsem si od něho mobil, vyťukal své číslo a uložil ho pod svým jménem. Pak jsem mu ho vrátil a políbil ho znovu… Baví mě líbání s ním… je to jiný než s holkama. Bill se najednou ode mne odtrhl, zamumlal, že mi zavolá a utekl domů. No a já jsem šel domů taky… doufám, že mi zavolá co nejdřív.

Bill

Jak jsem za sebou zavřel dveře, okamžitě nastal hluk. Táta se po mně rozkřičel, proč jsem neuklidil před tréninkem, a proč jsem vlastně neudělal to, co mi nadiktoval. Já ani nevím, proč jsem to neudělal. A tak mi přistála facka a já jsem konečně mohl potichu odkráčet do pokoje.  
Tom

Když jsem přišel domů, rodiče už spali. No jo, jsou pracovně vytížení. Umyl jsem se, najedl se a šel spát… celou tu dobu jsem myslel na Billa… ten kluk mě přitahuje jako magnet… až to není možný…

Bill

Později jsem šel do vany a pak do postele. Natáhl jsem se pro mobil a koukl na číslo, co mi naťukal do mobilu.
,,Ach jo,“ zmáčkl jsem zelený tlačítko a dal jsem si mobil k uchu.

Tom

Už jsem pomalu usínal, když slyším zvonit mobil. Natáhnu se pro něho a vidím neznámé číslo. Modlím se, ať je to Bill. Přijal jsem hovor a řekl:
„Ano??“  
Bill

,,Tome, spíš?“ řekl jsem potichu. I když nemohl spát.
„Ne, Tome… vlastně nevzbudil jsem tě?“ dal jsem se do sedu. Bože, byl jsem nervózní… zase…

Tom

Já věděl, že je to on. „Ne, nevzbudil… jsem rád, že mi voláš, protože už teď mi strašně moc chybíš…“ začaly se mi potit ruce. Poznal jsem, že se usmál. „Tak vyrazíme někam zítra??“

Bill

„Ne, Tome… já… ono, těžko se mi to říká, ale já potřebuju odejít hned… “ nechci dál být doma, aspoň teď ne. Bože, už to vidím tak, že zase půjdu sám…

Tom

„Teď v noci??“ ale chtěl jsem ho vidět, proto jsem rychle dodal: „Mám počkat před tvým barákem??“

Bill

„Dojdu k té pizzerii jo? Tam tě počkám,“ a když řekl ano, otevřel jsem okno a slezl jsem na zem. Potom jsem ho za sebou zavřel a potichu jsem odešel. Jak jsem přijel k danému místečku, sedl jsem si na obrubník a čekal schovaný pod kapucí.

Tom

Došel jsem k pizzerii, ale byl tam nějaký kluk se skloněnou hlavou. Nedalo mi to, přišel jsem k němu, sedl si vedle něho a zašeptal: „Bille? Děje se něco?“ Pevně jsem ho chytil okolo ramen. Sundal si kapuci, opřel si svoji hlavu o mé rameno a začal plakat. Tišil jsem ho. „To bude dobrý, Bille,“ …nechci, aby se trápil.

Bill

Silně jsem ho objal. „Já už nechci bydlet s tátou…“ pevně jsem ho držel za mikinu. Já ani nevím, proč jsem šel za ním. Za tím, co mě ani nezná, ani nic. „Promiň, Tome, že jsem tě takhle pozdě vytáhl ven,“ tulil jsem se k němu, protože byla docela zima.

Tom

Podíval jsem se na něho. „On ti ubližuje??“ Jestli mi teď řekne, že jo, tak toho jeho otce vlastnoručně zabiju…

Bill

„Hm…“ chvíli jsem byl ticho. „Jo.“ No co a je to venku. Snad mu můžu důvěřovat. Vytáhl jsem si cigaretu a zapálil jsem ji. „Chceš taky?“ podíval jsem se na něj. Byl totálně zamyšlený, vůbec jsem nevěděl, co mám teď vlastně čekat.

Tom

Kurva!! Já si to myslel. Podíval jsem se na něj… byl tak nevinný… nikdo mu nebude ubližovat, o to se postarám. Vytáhl si cigaretu a hned mi jednu nabízel. „Ne, díky…“ Kouřil a díval se na mě. Asi čekal na moji reakci, proto jsem mu řekl: „Budeš spát u mě,“ a usmál jsem se na něho.  
Bill

„Ne… táta mě zabije,“ koukl jsem do země a pak jsem se postavil „Nepůjdeme se někam projít?“ podal jsem mu ruku. Chci ho líbat… tak moc…

Tom

„Nezabije tě. A bez řečí, už jsem řekl,“ chytil jsem jeho ruku, postavil jsem se a políbil jsem ho. Jeho rty byly slané od slz. Toho jeho fotra zabiju, kurva!! Jak mu někdo může ubližovat??

Bill

Jenom jsem se na něho usmál a tahal jsem ho do parku. Jak jsme se tam dostali, rovnou jsem ho opřel o nejbližší strom a začal ho líbat. Prostě už se to nedalo vydržet.

Tom

Táhl mě do parku, kde mě opřel o strom a začal mě líbat. Je na mě nadržený jako já na něho. Opětovával jsem mu jeho polibky a chytil ho za zadeček. Bill se usmál do polibku a zajel mi rukama pod tričko. Zastavil jsem ho: „Tady v parku??“

Bill

„Ne tady…“ usmál jsem se. ,,Pořád myslíš na sex… ach ti chlapi,“ hned mě popadl smích. Pomalu jsem s polibky přešel na jeho krk, kde jsem mu udělal malý krvavý flíček. „Proč jsi tak sexy?“  
Tom

„Tak sexy jsem proto, abych tě mohl sbalit,“ usměju se. „A já myslím pořád na sex, jo?? Neříkej, že ty ne,“ dobíral jsem si ho… „Pojď už ke mně domů… je ti určitě zima…“  
Bill

„Jo, půjdeme k tobě a tam mě znásilníš, jo?“ šťouchnul jsem do něj a pak jsem se na něho znovu vrhl s polibky. A neustále jsem byl na něm zavěšený, aaa, já ho tak miluju…

Tom

„Takže pan Bill je na mě nadržený, jo??“ začal jsem se smát, protože ten jeho výraz byl neskutečný. Šli jsme ke mně domů. Rodiče spali, takže pohoda. Zavedl jsem ho k sobě do pokoje. Bill si sedl na postel a já se koukl do šuplíku… jo! Mám kondomy! V duchu jsem se radoval…  
autor: Cincina & Träumer
betaread: Janule

One thought on “Rivalové 3.

  1. Tom a jeho šuplík xD Billův táta bude asi pěkný despota, syn se mu asi nevyvedl podle jeho představ =)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics