Most wanted – First in the Blacklist 14.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
(Tom)

Tak tohle se fakt nedělá, aby mě takhle načal a nechal být. Nasraně se zvednu a mířím do koupelny. Aspoň se uvolním pod kapkami horké  vody. Svléknu se, postavím se pod vodu. Rukama se opřu o stěnu a nechám rozehřívat ztuhlé svaly na zádech. Před očima se mi objeví Bill, jak se pode mnou svíjel, když jsem ho šukal. Roztahoval nohy jako děvka. Sténal, chtěl víc a víc mě. Chtěl, abych ho tvrdě ojížděl. Viděl jsem mu to v očích. Lapal po dechu, jeho havraní vlasy se mu lepily na zpocený obličej.
Myslel jsem na něj v téhle poloze, pode mnou. Na stole. Proto jsem si ani nevšiml, že mi ruka sjela do klína. Hladil jsem dlaní svůj skoro ztvrdlý penis. Objal jsem jej prsty, ztěžka vydechnul. Představoval jsem si ho, jak mi ho kouří. Jako poprvé, když jsme spolu spali. Protočím oči slastí a přirazím si do ruky.
„Oh, Billy!“ vzdychnu. Moje ruka nasadí pořádně rychlé tempo. Olizuje moji špičku, jeho pohled říkající, ať si ho teda vezmu.
„Ah! Oh, jo!“ zasténám. Udělám se na chladné kachličky. Okamžitě to začne omývat voda. Svezu se podél stěny sprchového koutu. Vydýchávám se. Proč jsem, kurva, celou dobu myslel na Billa?

(Bill)

Unaveně jsem se rozvalil na posteli. Chtěl jsem ho strašně moc, ale nemůže si se mnou takhle dělat, co chce. Stal by se pak ze mě jeho sexuální otrok. Jeho děvka a to jako fakt nechci.  
Celých šest dní jsem sledoval nenápadně Tazze, nebo jsem se o to aspoň snažil. Koukal jsem po něm ostřížím zrakem. Musel si toho někdy všimnout. Tak zvláštně se na mě díval. Jenže… nic jsem neobjevil. A ani Tom se mi neozval. Trochu mě to mrzelo. I když byl nasraný, čekal jsem, že se ozve. Aspoň, že zavolá, ale on nic. Chci ho vidět, ale nechci za ním jezdit. Aby si nemyslel, že dolízám. Jenže… nedá mi to. Zavolal jsem pár lidem a zjistil, že má dneska druhý závod. Byl jsem rozhodnutý, že za ním pojedu. Natáhnu na sebe zelenou kombinézu a helmu. Jsem trochu nervózní, jak mě vezme. Jestli se vůbec bude hlásit, protože tipuju, že tam budu jediný na motorce. Trošku jako sebevrah. Vyjedu na cestu a jedu směr závody. Je to celkem daleko až za městem. Čím více se přibližuju, tím více se objevují vytuněná auta. Krokem jedu skoro až dopředu, protože jsem tam zahlédnul Lambo. Zastavím kousek od něj. Tom si mě všimne. Zadržím dech. Snad ke mně přijde. A opravdu, Tom se rozešel mým směrem. Trošku se pousměju. Jsem lehce nesvůj, když mě všichni pozorují. Tom dojde až ke mně.  
„Ahoj,“ šeptnu.
„Čau,“ je trošku chladný. Jeho přístup mě zaráží.
„Ehm… jak se máš?“ nic lepšího mě nenapadlo.
„Yeah, v pohodě, jen jsem trošku nervózní. Víš, jak.“ Pousměje se.
„Zvládneš to, jsi šikulka… moje,“ poslední slovo potichu zašeptám spíše pro sebe, ale slyšel mě. Trošku více se ke mně přiblíží.
„Tvoje?“
„………“ nic mu na to neřeknu a sklopím hlavu. Tom to nechá být.
„Nečekal jsem tě tu.“
„Chtěl jsem tě vidět.“ Podívám se na něj. Tom jen kývne a otočí hlavu směrem k autu. Jeho parta dělá poslední úpravy. Když zavřou kapotu, Tom se pomalu rozejde k autu. Ještě se na mě otočí.
„Drž mi palce.“ Naposledy se usměje a už opravdu kráčí pryč. Zaváhám. Mám? Nemám?  
43
Rychle se k němu rozejdu, Tom už už otevírá dveře, když jej chytnu za rameno, otočím, opřu o kapotu a silně se mu přisaju na rty. Skousávám je, dokud mě nepustí dovnitř a nepřitáhne za pas k sobě. Dravě jej líbám, nutím jej spolupracovat. Se stejnou měrou mi polibky oplácí, lehce mě tahá za vlasy. Po chvíli se od něj udýchaně odtáhnu.
„Pro štěstí.“ Šeptnu, políbím jej na nos a nechám nastoupit. Udivených pohledů si nevšímám. Závod začne a Tom se rozjede. Postavím se k cílové čáře. Doufám, že vyhraje. Už jenom proto, aby na mě nebyl protivný. Když je spokojený, je milý a i celkem přítulný. Uběhne fakt krátká doba a kolem mě projede černý Lamborghini. Mám chuť skákat do stropu.

„Hej, čiči,“ zapíská na mě někdo. Nechci se otáčet.
„Hej, kotě, mluvím na tebe.“ Chytne mě nějakej týpek za rameno. Oženu se po něm. Nesnáším takový lidi.
„Klid, zlato, chci jen stejnej polibek, jako jsi dala jemu.“ 
„Tak za prvé, já jsem kluk, jestli sis nevšimnul a za druhé, on si to zaslouží, a za třetí odprejskni!“ vyštěknu podrážděně. Ostatní se mu vysmějou a on se zklidní. Najednou se z vysílačky ozve Tomův naléhavý hlas.

„Hej, Same, mám, kurva, problém!“
„Coe? Co se děje?“ odpoví mu okamžitě Sam.
„Kouří se mi z motoru, nevím, co s tím je.“ Z Tomova hlasu je znát panika. Za ním je slyšet pískání brzd. Najednou se ozve rána a ticho.
„TOME!“ vykřiknu. Sam se na mě otočí, ale to už běžím k motorce, nasedám na ni a rozjíždím se na trať, pár lidí se mě sice snaží zabrzdit, ale nepodaří se jim to. Plnou rychlostí se řítím po trase, až uvidím oblak kouře. V hlavě mám ty nejhorší scénáře. Za chvílí spatřím Lambo. Přijedu těsně k němu. Tom sedí stále v autě. Doufám, že je v pořádku. Když si mě všimne, vystoupí. Rychle seskočím z motorky, pichnu ji do stojanu a skočím mu kolem krku. Chvilku mě nechá viset, ale pak mě doslova odstrčí.  
„Díky bohu, že jsi v pořádku.“
„Proč bych nebyl?“ odpoví nevrle. Jsem trošku zaražený jeho reakcí a dost blbou otázkou.
„Proč? Tys neslyšel to, co já v tý pitomý vysílačce, bál jsem se o tebe.“ Vyjedu na něj. Blbec.
„Nejsem debil… řídit ještě umím.“ Odsekne.
„Tady nejde o to, jestli umíš nebo neumíš řídit. Slyšel jsem ránu, bál jsem se, jestli ti třeba nebouchlo auto.“
„Ty fakt autům moc nerozumíš, co?“
„Asi tak jako ty rozumíš motorkám!“ odseknu mu. Já se tu ženu jako idiot, a on se chová jako naprostý kokot a nebere v potaz, že jsem se bál.
„Ale brzdy jsem ti koupil dobrý.“ Pousměje se.
„Já je vybral sám.“ 
„No jo, ty znalče.“ Vytáhne krabku a zapálí si cigáro. Koukám na něj. On to bere s takovým klidem?
„Co s tím?“
„Co co? Zavolám Miu, aby mě odvezla, a auto nechám odtáhnout.“
„Já… já bych tě odvezl.“  Špitnu. Pozvedne obočí.
„Ty si jako myslíš, že ti na tohle sednu? Zbláznil ses?“ ublíženě sklopím oči.
„Budeš mě tu ještě  vůbec potřebovat?“
„Už ne, můžeš jet.“ Pokrčí rameny. Překvapeně zamrkám. Jedná se mnou naprosto odtažitě, jako kdyby se mezi námi nikdy nic nestalo.
„To myslíš vážně?“ zeptám se znovu.
„Bože Bille, jsi mi tady naprosto neužitečný, tak se sbal a vypadni!“ vyštěkne na mě podrážděně. Zalapám po dechu, nasadím si helmu a s ublíženým výrazem odjíždím.

Chce se mi brečet. Takhle hnusně se mnou jednat nemusel. Jsem fakt idiot. Neměl jsem tam vůbec jezdit. Dojedu do garáží, vypnu motor a mám co dělat, aby mi neutíkaly slzy. Parta se na mě kouká, ale naštěstí mi nic neřeknou. Zalezu k sobě, vytáhnu si flašku piva. Převleču se do tepláků a rozhodnu se, že si pustím svoje první závody. Ty legální na okruhu.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

15 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 14.

  1. Ten Tom to je ale protiva…vážně nemusel takhle Billa shodit…jedná s ním, jako skusem hadru. Myslím, že ho tam asi půjdu vyliskat 😀 ….jinak díl byl krásný

  2. Hey! To bylo od něho mega hnusný! Když mu Bill podrží tak ok ale jinak je pro něho jen kus hadru? Chudák Bill, to si nezaslouží..

  3. Chudáček Bill .. proč je Tom tak protivnej bože .. :((( snad to dopadne dobře nechci aby další díl byl taky takovej smutnej

  4. Tady mi někdo sliboval, že se Tom polepší, ale kdýýýýý!!!! Začínám nabývat dojmu, že tak akorát na svatého Dyndy…Tom je normálně egoistické hovado, já být Billem, tak od teď pro mě Tom prostě neexistuje, ignorovat, ignorovat a zase ignorovat, dokud se nepřiplazí po kolenou =)

  5. Aaaa, božee >.< Chudák Bill, takový starostlivý a milý a on toto…zabít málo, doufám, že příjde pořádná omluva ^^

  6. [8]: Janíííí ale my nejsme ani v polovině povídky! Ta povídka má 57 dílů!!!! xDDD Říkala jsem, že se Tom polepší, ale neříkala jsem v jakém díle! :D:D:D:D

    Jinak díky všem za naprosto DOKONALÉ komentáře, včera jsem dodělala trailer a dneska ho poslala Januli, tak se můžete těšit! A Jelikož vidím, že povídku čte neuvěřitelných 181 lidí, chci u toho traileru vidět minimálne 190 komentářů xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  7. Prostě boží povídka, ale Tom se chová jako naprostej kretén! Ach kopla bychho do prdele…chudák Bill má o něj strach a on ještě ho počle do prdele….no jako vůbec…Jinak je to opravdu krásný, jen tak dál! Škoda že musím vždy tak dlouho čekat na další díl…

  8. Och tak to ako Tom v tej sprche myslel na Billa bolo super ale potom to posral vole ako sa opovažuje byť naňho hnusný??? 😀

  9. Jééééj 🙁 Tom se k Billovi chová opravdu hnusně! Je mi to strašně líto. Já vím, že Tom na city není..ale taky si mohl všimnout, že to má hold Bill jinak a buď to utnout zavčasu a nebo se k němu chovat o něco líp..Tohle mě opravdu zklamalo..ale až si bude chtít pořádně za*ukat, tak určitě dojde..:(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics