Heisenberg Academy 12.

autor: boyyouadrank

413
Cílová  destinace

Saint Barthélemy bylo naprosto úchvatné. Bylo to očividně jedno z těch hřišť pro boháče a Tom věděl, že nebýt Billa, nikdy by na takové místo ani nepáchnul.  
Kaulitzovi vlastnili nádhernou vilu, která byla perfektně umístěná – byla blízko nákupním centrům a jen kousek od pláže a bazénů.  
„Tak pojď, musíme si pohnout!“ Zakvičel Bill nadšeně. Upustil svůj kufr a serval si oblečení, odhalujíc tak pod ním plavky. Byl to zázrak, že se mu podařilo narvat je pod ty těsné kalhoty. „Dělej, Tomi!“  
„Ty jsi měl plavky na sobě? Celý ten let?“ Zeptal se Gordon suše a zatřepal hlavou, když se Bill zahihňal. „Jsi zajímavé dítě, Bille,“ cvrnknul svého syna hravě do čela, a poté pokračoval dál chodbou, se Simone po boku.

„Já se potřebuju převléct,“ převrátil Tom oči nad Billovou nedočkavostí. Bill netrpělivě vystrčil jazyk, otevřel svůj kufr, vytáhl z něj další pár plavek a hodil ho Tomovi.

„Makej! A vezmi opalovací krém!“ Bill si položil ruce na boky a sledoval Toma s očekáváním.  
„Chceš, abych se převlíknul? Tady?“  
„Ano! Ugh, Tome!“ Bill pohodil rukama do vzduchu a nakráčel rovnou k dredáčovi. Než Tom stačil protestovat, jeho triko mu bylo přehozeno přes hlavu a Bill už mu stahoval kalhoty z boků.  
„Bez ohledu na mravnost,“ povzdechl si Tom, jak vystoupil ze svých kalhot a boxerek a vklouzl do plavek, které mu Bill držel u chodidel.  
„Koukej, pasujeme k sobě!“ Zahihňal se Bill. Byla to pravda. Jeho plavky měly na sobě modré vzorce, zatímco Tom měl ten samý model, akorát v červené. „Teď už pojď!“ Klekl si a popadl lahvičku opalovacího krému, načež vystřelil ze dveří, běžíc jako blázen.    
Tom na něj v úžasu zíral. Billovy proměny nálad nikdy nezklamaly a vždy překvapily. Plus, byl trochu zklamaný. Byli konečně na pláži, což znamenalo, že už by mohli začít mít zase sex – právě byl v hale nahý a Billa to vůbec nezajímalo.

S povzdechem, Tom následoval toho hyperaktivního černovlasého teenagera, úsečně za sebou zavírajíc dveře. 

„Měli bychom jít surfovat!“ Bill bezmyšlenkovitě blábolil, zatímco vymáčkl krém do dlaní a následovně své ruce přitiskl na Tomova ramena.  
„Já neumím surfovat.“ 

„Já taky ne.“

Tom převrátil oči a porozhlédl se po dalších návštěvnících. Bill je dostal do nějakého bazénového střediska – sám bazén byl obrovský a plný lidí, mladých i starých. Středisko taky obsahovalo bar, restauraci, vnitřní hernu a tenisový kurt. Právě teď byli Tom a Bill venku, seděli ve stínu pod velkým slunečníkem a střídali se v nanášení opalovacího krému.

Tom vypustil z úst tichý sten, jak Billovy ruce masírovaly jeho napnuté svaly. Sdílel své sedadlo s druhým chlapce po celý let, takže jeho tělo teď bylo celé křečovité. Masáž mu docela pomáhala, zasténal a opřel se dozadu, jak se Billovy ruce plazily dopředu, roztírající krém na Tomovu hruď.  
Bil se zakřenil a umístil svou pusu na Tomovo rameno, zatímco prsty obkroužil jeho bradavku. Jemně pokožku druhého chlapce mnul a užíval si zvuky rozkoše, které z něj vycházely. Billova ruka se táhla přes Tomovo vypracované břicho, roztírala krém tak daleko, jak jen mohla, dokud se nedostala k lemu plavek. Prsty vklouzl pod něj a škádlivě stiskl Tomovy boky.

„Teď já?“ Zavrněl Bill a přejel zuby dolů po Tomově páteři. Tom otočil hlavu, zakřenil se, nahnul se dopředu a políbil ho na ucho.

„Tak jo,“ zamumlal Tom, na svou špatnou náladu si už ani nevzpomněl. Otočil se a našel Billa ležícího na břiše. Očima přejel Billovu postavu, koutky úst se mu zkroutily nahoru, jak mohl dokonale rozeznat přesný tvar Billova chtivého zadku pod jeho tenkými plavkami.  
„Oh, Tomi?“

„Mmm?“ Zamručel Tom líně. Byl už nahnutý nad tělem druhého chlapce a rty jemně přejížděl po jeho pokožce.  
„Nemohl bys mi přinést nějaké nachos? Mám hlad.“

Tom se nasupeně posadil. „Dobře,“ vyštěkl, popadl několik bankovek eura z Billovy extrémně gayské tkané příruční tašky, načež se postavil na nohy a rozešel se k restauraci. Šel okolo bazénu ve své zničené náladě, když do někoho náhodou vrazil.  
Ten někdo byla dívka, která  prudce vydechla, když Tomova ramena narazila do těch jejích. Šla těsně u okraje bazénu, ztratila balanc a spadla do něj.  
„Sakra!“ Zasténal Tom, když se dívčina hlava vynořila na hladinu. „Moc se omlouvám. Tady, pomůžu ti…“ zatřepal rozpačitě hlavou, jak natahoval své ruce. Dívka je popadla a Tom ji vytáhl z bazénu. Jeho oči přejely její tělo, zamrkal, když si uvědomil, že dívka spadla přímo na vycementovanou stranu bazénu – celé její stehno bylo pokryto rozedřenými červenými škrábanci, dokonce krvácela. Trochu si odkašlala, aby si vyčistila krk, načež vzhlédla k Tomovi.  
„Vážně se omlouvám,“  řekl Tom, červenajíc se, jak ji tisknul ruce. „Jsi v pořádku? Do prdele, podívej na tu nohu…“

„To je dobrý, vážně,“ s úsměvem ho ujistila.

Tom se přistihl, že na ni tupě zírá. Byla děsně hezká – její  kůže byla opálená a její odkapávající mokré vlasy měly barvu tmavého karamelu, což pasovalo s jejíma světle hnědýma očima. Měla dlouhé řasy a velká víčka, to jí dodávalo permanentní ospalý výraz. Její plné růžové rty byly zkroucené nahoru, jak mu s ujištěním stisk opětovala.   
„Tím se netrap. Díky, že jsi mi pomohl ven,“ vydechla. „Většina kluků by se tím vůbec neobtěžovala.“

„Yeah, no…“ Tomova tvář zčervenala. Věděl, o čem ta holka mluvila – dost dobře věděl, že kdyby ji do vody shodil Bill, ani by se neohlédl.  
„Mimochodem, já jsem April,“ potřásla mu rukou, kterou stále držela.  
„Tom,“ odpověděl zlehka Tom. Stále ji pozoroval a najednou si uvědomil, že žádnou holku už nějakou dobu neviděl. Učitelky na Heisenbergské byly všechny celkem staré a Gülcan byla spíše otravná než sexy. Bez těchhle několik vyvolených žen byl Tom neustále obklopen jinými kluky, nyní si uvědomil, jak moc mu dívčí společnost chyběla.  
Dívky byly jemné a citlivé  a hezky voněly. Samozřejmě, že Bill měl tyhle kvality taky, ale stále to byl kluk – neměl v sobě tu jistou ženskou podstatu.  
Tomovy oči bezostyšně  dál zkoumaly Aprilino tělo, ztěžka polkl, jak si všiml těch ladných křivek, jejích dlouhých, dobře formovaných nohou a jejích nepříliš  velkých prsou, které vykukovaly ze třpytivého vrchního dílu plavek.  
„Hey…ty mluvíš německy!“ Tomovi najednou poklesla pusa, dumal nad tím, jak to, že si toho nevšiml dřív.  
„Jop! Moje mamka je Němka a žiju s ní během školního roku. Chodím na Madchenskou dívčí akademii.“

„Děláš si prdel? Já chodím na Heisenbergskou akademii, přímo na druhé straně města!“

Zatímco Tom flirtoval s tou hezkou dívkou, Bill stále ležel na břiše pod slunečníkem a netrpělivě bručel, v břiše mu kručelo.  
„Co mu trvá tak dlouho?“ Zasyčel a konečně se zvedl. Rozhlédl se okolo, dívajíc se na bazén, než jeho oči stanuly na známé dredaté hlavě. Ústa mu poklesla. Tom stál u kraje bazénu, mluvil a držel se za ruce s nějakou hezkou, opálenou holkou. Ona se nahnula blíže k jeho uchu a něco mu pošeptala. Tom se ušklíbl a vyprskl smíchy.  
Bill sevřel pěsti, vyskočil na nohy a odkopnul opalovací krém z cesty. Jeho tvář byla celá růžová žárlivostí a nakráčel přímo ke dvojici, vystrčil bok, načež na něj umístil svou manikúrovanou ruku. Zlostně na ně zíral, čekal, až se na sebe přestanou zářivě usmívat jako idioti a uráčí se ho konečně vzít na vědomí.   
Tom vycítil, že mraky najednou potemněly a otočil hlavu, málem vyjekl, když spatřil Billa, jak jej dravě sleduje. Okamžitě April pustil, vděčný,  že u sebe nestáli blíže.  
„Hej, Bille,“ usmál se Tom nervózně. „Tohle je April.“  
„Ahoj,“ řekla April sladce.  
„Tome, proč tu stojíš a mluvíš s touhle tlustou a přespříliš opálenou děvkou? Požádal jsem tě, abys mi donesl nějaké zkurvené jídlo, a ty mě necháš čekat kvůli ?“ Bill si překřížil ruce a dupl nohou.

„Bille,“ zasyčel Tom. „Ona je Němka.“ 

Jestli se Bill cítil trapně, rozhodně to nedal nijak najevo. April na něj teď zlostně  zírala, jemně červená a vypadala, jako by ho chtěla praštit, ale Bill ji ignoroval.  
„Prostě pojď,“ vyštěkl, popadl Toma za zápěstí a táhnul ho pryč. Tom střelil po April omluvným pohledem a ta jen pokrčila rameny.  
„Oh, Tomi?“ Ozval se Aprilin hlas.  
Bill ztuhl a otočil se s Tomem. Jedině on mu mohl říkat Tomi.

Až budeme zpátky ve škole, přijď mě někdy navštívit,“ ostýchavě se usmála a přenesla váhu, čímž trochu více vystrčila svou hruď. „Jsem v budově Brandt, pokoj 36A.

Tom neměl čas odpovědět, jak byl bolestivě tažen za zápěstí; Bill byl připraven vybuchnout.

„Proč se, kurva, chováš jako naprostý spratek?“ Utrhl se na něj Tom, hned jak on a Bill dorazili zpátky pod svůj slunečník. „Jseš tak zasraně hrubý a to ji ani neznáš!“  
„Drž hubu,“ zamumlal Bill. Nijak to neukázal, ale chtělo se mu trapností umřít, když se dozvěděl, že někomu nadával německy a on mu rozuměl. Ztřepal hlavou a rukou si projel vlasy, načež popadl lahvičku opalovacího krému a hodil ji na Toma.  
Tomovo čelo se zkrabatilo, jak mrštil lahví zpět, přímo k Billovým nohám, čímž způsobil, že krém vyprsknul na ručník.  
„Hey -“ začal Bill naštvaně.

„Už kurva sklapni,“ zavrčel Tom. „To tvoje diva manýry mě fakt někdy serou.“  
„Drž hubu. Prostě drž hubu,“ Bill vytáhnul kolena nahoru ke své hrudi a položil na ně bradu. „Ta blbá děvka tě ojížděla pohledem. A víš co, vsadím se, že kdyby tě poprosila, abys ji ojel, tak bys to udělal!“  
„Neojel bych ji!“ Vyštěkl Tom, ačkoliv si nebyl jistý, jestli byl zcela upřímný. „Proč jsi tak kurevsky žárlivý? Jestli je fakt až moc opálená a tlustá a taková děvka, tak proč si pořád takový nedůvěřivý?“  
„Protože já jsem kluk!“ Zařval Bill. „A ty, ty pitomče, ty máš pořád rád holky!“ 

Tomovi poklesla čelist. Chtěl nějak reagovat, ale nemohl vymyslet, co na to říct. Byla to pravda, pořád měl rád holky. Sotva by mohl být gay; jediný kluk, který se mu líbil, byl Bill a to proto, že Bill byl zženštilý.

„Fajn,“ řekl nakonec. „Fajn, mám rád holky, jasný? Ale mám rád i tebe, Bille, já-„

„Máš mě rád jenom proto, že tě nechám mě šukat,“ Bill popotáhnul, Tom se podíval do země, trápil se, cítil se vinný, když uviděl slzy vzteku, tekoucí Billovi po tváři. „Jenom proto, že jo?“  
Tom zůstal potichu. Byl jejich vztah i něco víc, než jen sex? Vsál do pusy svůj pierc ve rtu. Jedna jeho část chtěla pokleknout před Billa a setřít pryč jeho slzy, a druhá část chtěla najít April, zatáhnout ji do nějaké chaty a ošoustat ji tak, až se nebude moct ani pohnout.  
Bill rozhodně neplánoval tu jen tak sedět, zatímco Tom přemýšlel o jejich vztahu. Vyskočil na nohy, rychle se kolem něho protáhnul a rychlými kroky zamířil zpátky domů.  
„Bille, počkej!“ Tom se za ním rozběhl a chytil ho za paži.

Bill se otočil, jeho oči byly plné slz. Vysmekl ruku z Tomova sevření a jedním nerozvážným pohybem pozvedl ruku a vrazil Tomovi facku.  
„Já tě kurevsky nenávidím,“ opět popotáhl. „Doufám, že na tebe spadne strom, ty debile!“ A na to utekl, bez jediného ohlédnutí zpět.

Tom pozvedl ruku a přitiskl si ji na tvář, opatrně se dotýkal bolavého místa. Uvědomil si, že on a Bill skončili přesně tak, jak začali.  

Tom nešel zpátky do vily Kaulitzových. Nechtěl znovu čelit Billovi a necítil se na to, aby se vypořádával se Simone, nebo aby se falešně usmíval na Gordona. Chtěl být prostě sám.  
A taky byl sám. Venku už  byla tma a Tom seděl u baru u toho samého bazénu. Objednal si večeři a několik piv za peníze, které Bill nechal ve své tašce pod slunečníkem.  
Tom si povzdechl, a hodil do sebe pivo, načež požádal o další.  
„Hej.“

Tom se otočil, poznával ten hlas.  
Obočí mu vylétlo do půlky čela a Tom se ušklíbl. „April. Čau.“

April se usmála, čímž  se jí vytvořily dolíčky ve tváři, a sedla si vedle něj, uhlazujíc si svou krátkou bílou sukni. Se svými dlouhými suchými vlasy vypadla snad ještě pěkněji, a dokonce měla i trochu make-upu. Sladká květinová vůně jejího parfému se linula přímo k Tomovi a ten zhluboka nasál, cítil se omámený.  
„Co tvoje noha?“  Zeptal se, pohlédl dolů na její stehno. Zíral na něj déle, než bylo nutné, zkoumal ty červené škrábance. Taky zaznamenal pár celulitidových žmolků a zamračil se. Ale jinak byla April docela štíhlá a měla pěknou postavu. ‚Hádám, že nikdo není dokonalý,‚ pomyslel si suše.  
„Je to mnohem lepší,“  řekla April a přejela dlaní přes odřeninu. „A co ty? Taky dobrý?“  
Tom se zamračil. „Co tím myslíš?“

„No, ten kluk tě odtáhl pryč fakticky rychle. Oba jste vypadali hrozně naštvaně a…“ Omluvně pokrčila rameny. „Viděla jsem, jak tě uhodil.“

Tom se začervenal, byl celý  rozpačitý, že ho viděla, při tak slabošském výkonu. „To nestojí za řeč.“  
„Je tak trochu mrcha, ne?“ April se zahihňala a přehodila nohu přes nohu. Tenhle čin odhalil její stehno a celulitidu ještě víc a Tom těžce odolával pokušení ji na to upozornit. Najednou se cítil otráveně z jejího neuváženého posudku Billa.  
Ale namísto toho řekl pouze: „Hádám, že asi trochu jo.“

„Hej, podívej,“ April zalapala po dechu, přehodila nohy zase zpátky a vyskočila z barové stoličky. Naštěstí, tak její celulitida zmizela a Tom si s úlevou oddychl. Stočil pohled tam, kam ukazovala, a uviděl, že herna byla vyklizena, světla byla ztlumená a hudba se dunivě ozývala v pozadí. „Zatančíme si?“  
„Jasně,“ zamumlal Tom, položil jednu bankovku eura na bar a vzal April za ruku.  

April voněla opravdu dobře. Byla hezká a malá a roztomilá a chytrá. A ještě lépe, byla zábavná. Právě teď tancovala naproti Tomovi, jeho noha byla namáčknuta mezi oběma jejíma. Tom měl stále holou hruď, jelikož byl pořád ve svých plavkách a April se chovala trošku moc dráždivě, jak svými nehty škrábala po jeho pokožce nahoru a dolů.  
Tom jí dotyky oplácel, srdce mu divoce bušilo, když se snažil vzpomenout si, kdy naposled se dotýkal nějaké dívky tak intimně. Vzpomínalo se mu horko těžko; vypadalo to, jako že všechny takové vzpomínky vedou zpátky k Billovi. Zatlačil je až úplně dozadu do své mysli a chytil April okolo pasu ještě těsněji, přitahujíc ji blíž.  
Zvedla bradu nahoru, její  tvář byla centimetry vzdálená od té jeho. Když  její rty potkaly ty jeho, Tom se málem odtáhl, ale ovládl se a vcítil se do toho jemného polibku. Uvolnil se do polibku, a když April lehce olízla jeho rty, otevřel pusu a vsál její jazyk dovnitř. Okamžitě zaznamenal chybějící piercing v jazyku a projela jím vlna odporu. Nicméně překousl to a pokračoval v líbání.  
Tom nechal jeho ruce běhat nahoru a dolů po jejím jemném, zakřiveném těle a ona pokračovala v tření se proti němu, vzdychajíc mu do pusy. Tom cítil známý shluk tepla v žaludku a jeho dotyky se staly více agresivní a zoufalé.  
April zakňučela a odtáhla se, její plné rty byly červené a tváře růžové.  
„Pojď,“ vydechla, vzala ho za ruku a táhla ho pryč.  

Přesně jak Tom předpokládal, byl veden do jedné malé chatky na okraji pláže. April si netrpělivě servala triko, odhalujíc tak krajkovanou bílou podprsenku, načež ho strčila na postel.  
Hlasitý sten unikl z Tomových rtů, když se nad ním April rozkročila, třela dolů proti němu a ležérně se zahihňala, když se jeho tvrdý penis otřel o její stehno. Nahnula se dolů a hladově ho políbila, okusovala mu spodní ret, jak se natahovala k nočnímu stolu pro kondom.  
Tom natáhnul ruku a zajel rukou pod její bílou sukni mezi nohy. Jeho podnapilá mysl byla zmatená, když ucítil tu plochost – byl tak zvyklý na spaní s Billem, že najít další tvrdý penis pro něj už nadále nebylo překvapivé, ale spíše známé a vzrušující. Namísto toho, se Tomova dlaň přitiskla na Aprilin vstup. Mohl cítit, že už je vlhká, přes tenkou látku jejích tang, zamrkal, když zasténala a natiskla se do dotyku.  
Tom polknul, jemně se zvednul na loktech, když Apriliny prsty zatahaly za pás jeho plavek.  
„April-“ zaskřehotal až moc tiše na to, aby byl slyšen.  
April stáhla plavky dolů  z jeho boků, její rty se zkřivily vzhůru, když se jeho vzrušený penis dostal ven. Sklonila hlavu a ovinula pusu okolo vrcholu, tlačíc svůj jazyk proti špičce.  
Tom zasyčel, boky vysunul dopředu. Opět zaznamenal nepřítomnost studeného kovu tisknoucího se proti jeho penisu a polkl, přejíc si, aby na sobě měl Billa místo téhle coury, kterou našel u bazénu.  
Stále sající April strhla obal kondomu a za chvilku odtáhla hlavu zpátky, připravená natáhnout ho Tomovi.  
Ale Tom odstrčil její  ruku pryč a začal se zvedat, dokud jeho záda nebyla natlačena proti zadnímu čelu postele. Aprilino čelo se zkrabatilo a zamračila se, s kondomem stále v ruce.  
„Nenechám tě mě bez toho ošoustat,“ řekla netrpělivě. Opět se natáhla dopředu a Tom zavrtěl hlavou, krk měl příliš suchý na to, aby mohl promluvit. Natáhl si plavky zpátky nahoru a utáhl si je těsně kolem pasu, když se zvedal z postele.  
„Nemůžu,“ vyhrknul. „Promiň, musím jít.“

„Co? Tome, co se děje?“ April na něj zírala s otevřenou pusou, jak stále neústupně držela v natažené ruce kondom.  
„Promiň,“ zopakoval, když otevřel přední dveře.  
Když byl konečně  venku, naštvaně kopl do písku, čímž poslal oblázky a mušle proletět se vzduchem. Nahlas zanadával a zatahal se za dredy, když naštvaně pohlédl na úplněk a noční hvězdy.  
Byla to překrásná noc a on ji takhle promrhal s April, když měl být s tím, koho opravdu miluje; když měl být s Billem.    
autor: boyyouadrank
překlad: Keytik
betaread: Janule

23 thoughts on “Heisenberg Academy 12.

  1. Já jsem tak strašně ráda, že jí neojel! 🙂 To by mě fakt nasralo :/ Ale ta poslední věta byla úžasná, nemůžu se dočkat dalšího dílu, prostě megaaa ^^

  2. Aww, doufám, že se Billovi omluví, a vysvětlí mu, že se mezi nám a tou holkou nic nedělo.. A doufám, že ho Bill bude poslouchat, a ne se chovat jako diva, jak to tady má zvykem.:/

  3. Dřív, mi nepřišlo, že si to Tom moc uvědomoval, ale jsem celkem ráda, že se do toho April zapletla a Tomovi tak nějak došlo, že k Billovi asi také něco cítí… Hold takhle to někdy bývá…
    Ale je mi celkem líto Billa …
    Jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvýjet, co s nima bude…
    Krásný díl :)*

  4. aaaaaaaaaa ta poslední věta! Bože! Teda fakt mě bolelo, když ho Tom takhle vědomě podváděl, ale nakonec z toho nic nebylo…myslím si, že to s Billem a jeho egem bude mít dost těžké, ale pokud ho Bill miluje, tak mu doufám odpustí…mocinky pěkný dílek, těšim se na další 🙂

  5. extrémně gayská tkaná příruční taška 😀 😀 😀 😀
    Jinak doufám, že jim to nezkazí celý prázdniny

  6. Oh kks úplne s vami súhlasím kks tak sa mi to páčilo že ju Tom nepretiahol kks  😀 ale chudáčik Bill kks bolo mi ho ľúto 🙁 a tá posledná veta fakt nemala chybu aaaaach 🙂

  7. aww, bože, celou dobu jsem si říkala Ten kretén, ten blbeček, jak mohl s tou děvkou..!! a ten konec teďka… :))

  8. S tim stromem jsem to nepobrala xDDDD to byla hlaska jak pes 😀 a nejdriv mi ten Billuv diva vystup s April vadil, jak ji nazval tlustou a prilis opalenou devkou, ale nakonec sem si rekla, ze mel vlastne pravdu ! X.x

  9. It's so fckin' good chapter. I can't beliebe that Tom  left April in the cottage..
    Absolutely in love with this!

  10. Bill to samozřejmě přehnal, jako vždy, ale přesto jsem na jeho straně. Ale Tom je teda kanon, že odolal, ale netuším, jak to dokáže Billovi, ten mu jen tak neuvěří, že s April nespal. Každopádně se asi v příštím díle můžeme těšit na další sérii diva záchvatů xD
    Děkuju za překlad ♥

  11. ách, jsem tak ráda, že to "zvládnul" a uvědomil si, koho miluje..:) ted jen doufat, že mu to bill odpustí, nemyslim, že to bude lehké…

  12. …ježiš…já sem tak strašně moc ráda, že se Tom nakonec rozhodl správně…asi bych ho musela vlastnoručně zabít, kdyby tu děvku ojel…mno Billí samozřejmě nezklamal…jeho žárlivé scény neměly chybu…ale vlastně se mu ani moc nedivím…taky bych si Tomíka bránila…xD

  13. Ano, ano naše Diva Bill opět neselhal 😀 Musela jsem se chwílemi smát při jeho wýstupu. Ten se zase jednou předwedl no 😀 Prostě Bill ♥ Ae na druhou stranu se mu ani nediwím. Tom měl rád stále holky a to Billa taky donutilo takhle wywýdět když ty dwa uwiděl. Bylo mi ho až líto, oprawdu. Když brečel, já slzela.
    A Toma tedy obdiwuju za to, že dokázal wycouwat i když byli už takhle daleko. Myslím že w realitě by to wypadalo jinak 😀 Ae ne, musím ho pochwálit za to i když tam wůbec neměl lést. Teď si to určitě odnese jelikož Bill nebude příliš milý jak soudím.
    A musím přiznat, že se mi při poslední wětě zatajil dech *__* Krásný ♥ Jsem ráda, že si to uwědomil a teď bude nadcházet usmiřowací část 😀
    Nemůžu se dočkat ♥

  14. OMG…to byl teda pekelný díl, pěkně se to zamotalo ale jsem ráda, že se Tomovi na poslední chvilku rozsvítilo v té jeho palici dubový!!

  15. Billův výstup byl sice přemrštěný, ale mně ho stejně bylo chvilkama líto, žárlivka jeden bláznivej.
    Na druhou stranu ještě že se tam ta holka ukázala a udělala s Tomeme to, co s ním udělala. To prozření na konci bylo docela potřeba. Teď už mu snad bude Bill plně vyhovat, aniž by myslel na holky, a dojde mu, že být zamilovaný jde i do kluka. 🙂

  16. No ty vole…tak teď nevim co říct. Bill by mi občas dost lezl na nervy bejt na Tomovo místě. Jeho žárlivá scéna byla skutečně přehnaná. Na druhou stranu mi ho pak bylo i líto, když vysvětloval důvod svojí žárlivosti. Svým způsobem má pravdu. A pokud jde o Toma. Už jsem čekala, že se s ní opravdu vyspí a jsem ráda že to neudělal. Jen jsem moc zvědavá jak to teda pořešej.

  17. Myslím, že po tomto by už Tomi na Billovu otázku prečo je s ním dokázal nájsť správnu odpoveď. Som strašne rada, že to dopadlo takto. Teraz už len nájsť odvahu a všetko povedať tej žiarlivke Billovi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics