Homeless 16.

autor: S & Doris

Tomem projel blesk. Elektrizující proud protnul jeho tělo a zparalyzoval ho. Srdce začalo o několik úderů za minutu bít častěji a silněji. Mozek udělal kotrmelec a kolem žaludku ucítil hejno třepotajících se motýlků. Bill jej políbil. Krátce. Něžně. Hebce. Byl to dotyk jako saténovým polštářkem. Nemohl se hnout. Jen držel, oči zavřené.
Bill nechal ruku na jeho tváři a z minimální vzdálenosti ho pozoroval. Byl trochu zmatený, ale Tom očividně nebyl pohoršený a Bill pocítil touhu udělat to znovu. Nechal svoje prsty zajet pod Tomovy dredy a palec nechal na lícní kosti. Zmocnil se jeho rtů znovu a o něco pevněji. Klesla mu víčka pod náporem spokojenosti.

Nechápal sebe už po několikátý za tu dobu, co Toma zná, ale nyní na to nemyslel. Nyní měl v hlavě pouze tu podmanivou kořeněnou vůni Tomova těla a jemnost jeho rtů. Jejich ústa na sebe byla přilepená a tak zůstávala. Ani jeden z nich nic víc nedělal. Tom se odvážil, vztáhl k Billovi ruku a též ji přiložil na jeho tvář. Poraněnou ruku.
Bill tiše zapředl. Možná bylo vážně štěstí, že seděl, protože by ho možná nohy zradily. Hruď se mu sevřela. Naklonil hlavu víc na stranu a odvážil se polaskat Tomův spodní ret. Jen ho lehce oždiboval těmi svými. Na to, že by mu za tohle taky mohl Tom uštědřit pořádnou ránu do nosu, teď nemyslel. Automaticky své tělo přisunul blíž k Tomovu a zafuněl mu na tvář.

Tomovi se zamotala hlava a prudce vydechl. Už dva roky necítil něco takového. Dva roky jej nikdo nepolíbil a nechoval se k němu s něhou. Vzal Billa za týlem a pootevřel rty. Potřeboval se nadechnout.
Billa tohle Tomovo gesto samo vybízelo. Jakmile se Tomova ústa rozevřela, Billa to doslova donutilo zareagovat a svým hádětem mu pomalu vklouzl mezi zuby. Pohladil jejich zadní stranu a pátral po Tomově jazyku. Billa spalovala jistá dávka touhy. Tom byl žhavý objekt. Tedy teď už byl. Bill položil na jeho tvář i druhou dlaň a přitáhl si ho blíž k sobě.
Tom ale zareagoval poněkud i pro sebe překvapivě. Jemně se odtáhl.

„Pro-promiň, já… potřebuju se nadechnout,“ zčervenal až za ušima a sklopil plaše hlavu. Tom lítal. Byl absolutně mimo dimenzi.
„Tomi…“ zakňučel Bill zoufale a přitiskl rty bez optání opět na Tomovy. Tom se opět odtáhl. Bylo to na něj moc emočních zvratů.

Bill asi přestával myslet. Čokoládovýma očima hypnotizoval Tomovy rty a toužil je stále ochutnávat. Tom ztěžka polknul a uhnul pohledem. Cítil se zmatený. Nikdy v životě nelíbal chlapce. A nedokázal si vysvětlit ty zvláštní pocity v žaludeční oblasti, když ho vábily zrovna Billovy rty. Atmosféra kolem nich byla náhle tak napjatá. Bill se rozhodl ji pročistit. Zadíval se na Tomovu poraněnou ruku a natáhl se ke stolu, kde byla odložená druhá taška.
„Ukaž mi to.“ Položil si Tomovu ruku na kolena a zalovil v tašce po dezinfekci a buničině. Utrhnul dostatečný kus a namočil ho. Co nejšetrněji ho přiložil na ránu.
„Sss…“ usyknul Tom a rukou uhnul.
„Tome, drž. Musíme to ošetřit prozatím doma,“ vrátil si Bill nekompromisně Tomovu ruku do klína a opět přiložil měkkost na jeho ránu. Tom krčil bolestně čelo a víčka pevně stiskával k sobě.
„Bolí to. Upadne mi ruka.“
„To ti možná upadne, pokud tohle neudělám.“

Bill vyměnil buničinu za kus nové a celé počínání opakoval. Důkladně tím ránu potíral, aby v ní nezbyly žádné nečistoty, které by mohly dál podporovat zapálení. Sklonil víc hlavu a k potírání začal na Tomovu ruku foukat. Tlumilo to štípání.
„Když to budeme dělat několikrát denně, třeba to nakonec nebude tak zlé.“ Snažil se Toma povzbudit a po chvíli odložil poslední kus vaty. Rána teď byla krásně čistá. Ovázal ji obvazem, jelikož na náplast to byla přeci jen dost rozsáhlá rána a usmál se na Toma.
„Máš hlad? Ale mám tu jenom pizzu. Tak bys musel porušit nějakou tu zásadu zdravé životosprávy.“ Zahihňal se a snažil se všemožně udržovat jen oční kontakt a nepodléhat tomu věčnému nutkání.
„Ty už ses někdy líbal s klukem?“ pravil Tom zcela klidně. Bez zábran. Mimo téma. Stále měl v hlavě onen zvláštní a pro něj i svým způsobem krásný okamžik. Pouze bolest ruky mu jej na malý moment vyhnala z hlavy. Bill ustrnul v pohybu.
„Líbal…“ řekl potichu a poněkud nesvůj vstal. „Tak dáš si tu pizzu?“
„Měl jsem vždycky rád pizzu,“ odpověděl Tom.

Bill neměl moc rád, když se někdo vracel k tématům a kor když se jednalo o takové citlivé téma. Spíše se ho měl Tom zeptat, zda se někdy líbal s dívkou. Líbat chlapce pro něj totiž bylo přirozené. Bez dalšího slova odešel do kuchyně a nandal několik kousků na dva talíře. Postupně je strčil do mikrovlnky, jelikož byla dávno studená, a do vysokých sklenic nalil jahodový džus. Položil to na tác a vrátil se do obýváku. Tom seděl nehnutě na gauči a prstama si jezdil po rtech.
Bill měl pocit, že mu to dredáček snad dělá schválně.

„Ehm… tady to je. Dobrou chuť.“ Položil tác na stůl, a co nejrychleji si přitáhl jeden talíř, aby se mohl soustředit na jídlo a ne na Toma. Tom ho napodobil a s chutí se zakousl. Bill, který jindy kus pizzy snědl během minuty, teď jen líně ukusoval skoro až mravenčí kousky. Měl chuť… obrovskou chuť. Ale ne zrovna na jídlo.

„Je moc dobrá,“ mluvil Tom s plnou pusou a podíval se na Billa. Spokojenost z něj čišela.
„To jsem rád, že ti chutná,“ řekl Bill, který ale předtím polknul sousto. Nechtěl se znova zakuckat při pohledu na Toma. Stále byl vedle něj tak omamně krásný, voňavý. Téměř nahý. A Bill sexuálně nevyrovnaný. Cítil v podbřišku zcela známé pnutí, které předcházelo nadmutí jeho látkou kalhot mezi nohama.

Bill si poposedl a urovnal na sobě oblečení. Připadal si jako idiot. Nervózní ve společnosti svého idola. Objektu. Teď už mohl říct, že Tom je jakýsi jeho idol.

Po sexuální stránce Tom představoval někoho, koho Bill prostě chtěl zkusit. Bill by neměl problém najít si někoho na ukojení chtíčů. Konec konců ve svém mobilním telefonu měl zásobu čísel, která sloužila pouze pro tyto účely, ale tyhle už znal. Toma ne. Ještě před pár hodinami by se pozvracel, kdyby takhle měl uvažovat, jenže teď byl vedle něj někdo zcela jiný než ten, kdo přišel. Sundal z pizzy několik kousků papriky, kterou nejedl. Nechutnala mu, ale pokaždé ji tam dával. Nechal kousky na kraji talíře a ještě jednou se zakousl. Nešlo to. Nemohl žvýkat a natož polykat. Každé polknutí mu evokovalo představy polykat něco jiného. Frustrovaně zakňučel a odsunul nedojedenou pizzu stranou.

Tom zhltnul již před pár minutami svůj příděl jídla a nyní si pomalu a zarytý myšlenkami u sladkého polibku, vychutnával jahodový džus. Převaloval jej na jazyku, a užíval si všechnu tu svěžest. Bylo to, jako by se ocitnul v ráji. Tak dlouho nepil něco tak dobrého.
„Ty už nebudeš?“ podíval se na Billa, který ožďoubal dva kousku pizzy a zbylé dva mu tam zůstaly. „Jsou okousané jak od myšky,“ usmál se. Nemohl si pomoct, ale přestože byl z polibku zmatený a nevěděl, co si myslet, jeho bříško prožívalo bouři.
„Můžeš to dojíst. Pokud se nebudeš štítit,“ vypadlo z Billa. Byl mimo.
„Ne, děkuju. Můj žaludek je stažený. Ještě… ještě nejsem zvyklý jíst tolik,“ sklopil pohled a ručník kolem pasu si přitáhl víc k tělu.
„V pořádku,“ Bill mluvil a díval se před sebe.
„Není ti dobře?“ optal se starostlivě Tom a poposedl si blíž. „Přízraku? Haló. Jsi při smyslech?“
Oh ne, Tome, nepřibližuj se tolik, nebo se fakt neudržím. Billovi naskočila husí kůže, když se Tomovo tělo přiblížilo a Bill mohl cítit to teplo, které z něj sálalo. Naprázdno polkl a přivřel oči.
„Jo jsem. Nic mi není.“ Pokusil se o chabý úsměv u ještě chabější lži a letmo se po Tomovi ohlédl. Nemohl na něj koukat dlouho. Nejistě si olízl rty a kousnul se do rtu. Oči mu každou chvíli chtěly ujet ze své pozorovací dráhy. Tomův ručník, tak zatraceně nízko na jeho bedrech. Bill si připadal až zvrhle.
„Ehm… no… půjdu to odnést.“ Otočil hlavu na Toma a poslepu se natahoval po talířích. Připadal si jak zhypnotizovaný Tomovou tváří.
„Bille? Nechceš… nechceš si popovídat o té puse? Víš, jsem zmatený. Já kluka nikdy nelíbal,“ vstal z gauče a vzal Billovi z rukou tác. „Vezmu to. Nemusíš to nosit,“ Bill snad až bolestně zavřel oči a odvrátil hlavu. Chtěl ho.
„Nejsem si tím jistý,“ řekl přiškrceně.
„Já jen… nechápu to.“ Přiznal Tom a i s tácem zmizel ve dveřích, kterými to sem Bill přinesl. Tudíž předpokládal, že tam bude kuchyně.
„Bylo to… Já nevím. Nejsem gay. Nikdy jsem nebyl s klukem a ani mě to nikdy nenapadlo.“ Ozýval se Tomův hlas z kuchyně přes tekoucí vodu, jak oplachoval talíře. Když voda utichla, vrátil se zpátky.
„V tom případě… o tom nemusíme mluvit.“ Pípnul Bill. Neměl rád vážné rozhovory. Nikdy to neuměl. Navíc mu to přišlo zbytečné.
„Já jen nevím, co bych na to řekl. Mně se to líbilo, jen jsem zmatený, protože tomu nerozumím.“ Dosedl Tom vedle Billa a ten k němu stočil svůj pohled.
„Tobě se to líbilo? To… jak jsem tě políbil?“ dychtivě na něj kulil Bill oči. Na rty si přikládal bříška prstů v náznacích polibku. Tom němě přikývnul.
„Jen si to nedokážu teď uvědomovat. Ani to, že jsem v obytném místě. Prostě… je toho na mě moc. Ale ta pusa byla… příjemná. Nikdo mi už dlouho nedal… uhm,“ Tomovi se protočil žaludek. On jej vlastně líbal. „Hlavně nechápu, že jsi změnil přístup ke mně. Před dvěma hodinama by ses pozvracel a bál se, že dostaneš svrab,“ Bill stál a nic neříkal.
Tohle opravdu slyšet nechtěl. Moc dobře to věděl.

„No jo, jenže to jsi byl…“ zakroutil Bill pusou a přemýšlel, jak by to řekl. „No však ty víš. Na mým místě bys na tom byl stejně.“ Založil si trochu dotčeně ruce na prsou. Tohle mu prostě Tom nemohl mít za zlé. To snad byla normální reakce.
„Nemůžu za to, že jsi do tý koupelny vlezl jako… mno to je jedno a vylezl jsi tak sexy.“ Vypadlo z Billa rychlostí světla a on si jen přiložil prsty na ústa. Asi tohle nebylo zrovna vhodný říct, ale stalo se. Navíc byla to pravda.
„Chtěl jsem to prostě zkusit.“ Dodal tišeji. Tom zatěkal očima kolem sebe. Zalichotilo mu to, to ano, ale bylo to příliš emocí najednou, a on to nestíhal vstřebávat.

„Špinavý a nechutný bezdomovec. Klidně to řekni. Však ti to nedávám za zlé. Ale dřív jsem byl hezčí,“ pokrčil Tom rameny. Opravdu nevěděl, jaké pocity v sobě má. Bill při poznámce, že byl hezčí, zakňučel znova.

„Můžeš tu zůstat. Nikam tě nevyhazuju. A…“ chtěl utéct sám před sebou. Chtěl zmizet ven. „Omlouvám se za všechno, co jsem kdy snesl na tvou hlavu.“

Řekl to. Řekl to omluvné slovo. Snad poprvé za svůj život. Nebo alespoň co si vzpomínal. Zmoženě si promnul obličej. Tom ho chvíli mlčky zaraženě pozoroval, než se zvedl a došel těsně k němu. Pevně ho objal.
„Děkuju. Jednou ti to všechno vrátím. Slibuju.“ Zašeptal mu do ucha a pevně sevřel Billovo útlé tělo. Bill přivřel oči a zalapal po dechu. Nečekal to, a navíc to na něj nepůsobilo dobře. Nebo spíše dobře až moc.
„Nemusíš už nic říkat. Nebudu se na nic ptát. Omlouvám se,“ Tom chytl Billa jemně za týl hlavy a přitáhl si ho ke krku. Druhou, obvázanou rukou, jej vzal pod paží kolem zad. „Jsem tak rád, že se necháš obejmout a není ti ze mě nevolno,“ šeptal. Billovi se zachvěla hruď a silně Toma objal kolem krku.
„Nikdy jsem se neomlouval,“ snad až vzlyknul. Tohle nebyl ten egocentrický, nepřístupný a chladný Bill.
„Teď jsi to udělal.“ Usmál se měkce Tom a Bill mu zabořil obličej mezi krk a rameno. Měl strach, že za chvíli omdlí. Zhluboka vdechoval Tomovu vůni a prsty mu pevněji zatnul do lopatek. Jednou rukou vyjel na zadní stranu Tomova krku a prstama zajel až pod dredy. Teď se nechtěl pouštět.
„Já vím… je to divný. Cítím se zvláštně.“ Špital Bill proti Tomově kůži. Nebyl si teď zcela jistý, zda se cítil zvláštně, protože se omluvil, anebo proto, že se tiskl k Tomovu nahému tělu. Tom se nadechoval k další odpovědi, ale slova se mu zasekla v krku, když na kůži ucítil lehké oždibování od Billových rtů.

Obývák Billa
Bill byl jako v amoku. Tom ho tak mámil a jeho mozek nepřemýšlel. Nemohl se ovládat. Jemně zuby okusoval kůži pokrytou na Tomově krční tepně. Používal při tom jazyk. Střídal jemné myší okusování a špičkou jazyka šimral. Jako ještěrka. Tom byl jako přikovaný a držel. Billovy prsty svíraly jeho krk a jeho dech putoval stejně s jeho lačnými rty po Tomově krku. Vsál jeho klíční kost. Přemístil se na ohryzek. Vlhce. Horce. Vášnivě opatrně.
Tomův ohryzek projel krkem, když hlasitě polknul a Billovi tak na těch pár vteřin unikl z dosahu jazyka. Špička horkého háděte putovala vzhůru až na bradu, kde Bill vtisknul několik motýlích polibků. Ruka za Tomovým krkem se pohybovala nahoru a dolů a něžně ho hladila. Bill se probojoval znovu k Tomovým rtům. Vsál mezi ně Tomův piercing a lehce zatahal. Jednotlivé kuličky objel jazykem a tiše zamručel. Tom stál naprosto strnule a jen chvilkami pevněji sevřel látku Billova trika. Zachvěl se. Bill to uměl. Vážně uměl, a Tom se pro tuhle chvíli opravdu nechtěl zaobírat myšlenkou, kolik milenců musel mít, když tak perfektně věděl, co udělat, nebo kde se dotknout.
A nechtěl ani přemýšlet nad tím, kdo mu takovéto slastně chvějící se pocity způsobuje. Že to nebyla žádná dívka. Ale chlapec. Jeho Přízrak, zachránce ze skateparku.

„Pochybuju, že… tohle zvládnu,“ zachraptil Tom a vjel rukama hladově pod Billovo tričko. Silně s jemností stiskl Billovy boky a zvrátil hlavu.
„Nezvládej… nechci, abys to zvládal,“ vzdychl nedočkavě Bill a strkal Toma k pohovce.

Tom poslušně klopýtal s Billem přisátým na svých rtech, až dosedl do měkkého polstrování. Bill mu v ten moment skončil obkročmo na klíně. Bylo to nejpohodlnější. Mocně zajmul Tomovy rty a špičkou jazyka mezi nimi zakmital, aby si vydobyl vstup dovnitř. Tom pevně sevřel víčka k sobě a stiskl Billovy boky. Vzájemně si vzdychli do úst a Bill vklouzl do jeho rozevřených úst. S Tomem se zamotal svět, když pohnul jazykem proti Billovu a nechal je zaklesnout do sebe. Hladově, ale přitom něžně, se spolu proplétaly a vzájemně bojovaly o dominanci. Hodnou chvilku vylizoval Tomova ústa Bill. Jazykem rejdil po jeho patře a olizoval mu zevnitřku tváře. Poté vzal nadvládu nad jejich polibky Tom a vjel mrštně hádětem do Billovy pusy a olízal mu dolní i horní zuby, vsál jeho kuličku v jazyku, a když se nadechoval, strčil krátce Billovi jazyk do nosní dírky.

„Seš zatraceně dobrý,“ vzdychl Bill a zhoupnul se Tomovi v klíně.

Tomovi se na moment zastavil dech. Billovo zhoupnutí vnímal velice intenzivně. Donutilo ho to zůstat chvíli v naprosté nečinnosti a jen se snažit nevzdychnout. Bill mu zatím spokojeně vylizoval pusinku, než se odtáhl a silně dosedl do Tomova klína. Otřel se přitom o jeho hruď a roztouženě zavzdychal. Tom to nevydržel a věnoval Billovi hlasitý výdech na krk. Billem projela husí kůže.
„Kurevsky dlouho jsem se nelíbal.“ Dostal ze sebe Tom a tiskl si Billovo tělo k sobě.
„Ale jde ti to kurevsky dobře.“ Zakňoural Bill a zakousl se Tomovi do ramene.
Billovy prsty byly nedočkavé a rozvázaly hbitě na Tomově bříšku uzel osušky. Všimnul si Tomova dalšího strnutí.
„Neboj se. On ti zůstane stát až do konce,“ zasmál se zvrhle Bill. Tak moc se těšil, až uvidí Tomovo mužství. Chtěl vidět jeho nádobíčko. Přesně takhle Bill přemýšlel.
Tom díky jeho poznámce znejistěl ještě o něco víc, ale moc dlouho mu to nevydrželo. To by ho totiž nesměly rozptylovat Billovy ruce, které putovaly všemožně po jeho těle, když osuška z Tomových beder zmizela. Billovy dlaně sjely po Tomových bocích až do třísel. Trochu se z Toma nadzvedl a sklonil hlavu.

„Ooh.“ Uniklo mu cosi mezi vzdychnutím a zamručením, když se díval do Tomova vzrušeného klína. V jeho vlastním výrazně zacukalo a erekce uvězněná v úzkých kalhotách skoro až zabolela.

„Co?“ zachraptěl Tom a následoval Billův pohled.
„Vypadá pěkně,“ vypadlo z Billa. Mlsně si olízl rty. Měl chuť ho mít hluboko ve své puse. Chtěl ho cítit až v krku. Chtěl, aby mu Tom ošoustal ústa. Jeho semeno toužil spolykat a mít ho všude po obličeji a krku. „Doprdele, seš kus.“
Tomův rozkrok se vztyčil ještě víc. Jeho penis stál vzpřímeně. Téměř se dotýkal jeho malých bochánků na bříšku. Billovi se líbil. Byl velký. Hladký. Pěkně tvarovaný s naběhlou žílou. Špička se leskla. A Tomovy koule byly pro Billa výstavní. Tak akorát do pusy. Ano. Billovy myšlenky byly perverzní.
Bill neodolal. Jednou rukou sjel z třísla a vzal Tomův penis do ruky. Od kořene vyjel až nahoru a palcem pohladil špičku. Vlhla. Tom zvrátil hlavu a zavzdychal. Snad už zapomněl, jaké to je, když na něj někdo sahal. Ruce se mu chvěly nervozitou, a zároveň vzrušením. Chytnul lem Billova trička a postupně mu ho po těle posouval výš. Billova postava rozhodně nebyla jako ta Tomova. Byl hodně hubený. Toma v první moment šokoval pohled na potetovaný bok a propíchlou bradavku. Jako by nestačilo, že měl tolik kovu v obličeji.
„Bolelo to?“ Ozval se zvědavě a palcem přejel zvědavě po propíchlé bradavce.
„Zasraně moc. Ale nos byl horší,“ Bill stiskl Tomův úd a pevně jej sevřel v dlani. Tvrdě sjel rukou dolů a Tom vykřikl, když druhá Billova ruka zkušeně promasírovala jeho varlata.
„Kurva…“ Tomovy dredy stékaly po jeho zádech a Bill se chvatně ujal zbavování se svého oblečení. Bál se, že se Tom vzpamatuje a neužije si nic.

Tom měl před očima náhle asi tisíc hvězdiček a nebyl schopný se pořádně dodechnout. Byl vzrušený až na půdu a v daný moment ho nenapadlo ani uvažovat nad tím, že ho vzrušil chlapec. Bill s Toma na okamžik slezl, aby ze sebe stáhl spodní část oblečení, a nahý se znovu usadil v jeho klíně. Ruce mu omotal kolem boků a svým klínem se přirazil na Tomův. Vzrušeně zasténal proti Tomovu krku. Stehna přimáčkl na jeho tělo, aby mu třeba náhodou Tom neutekl.
„Já… já…“ Tom byl lehce… spíš silně mimo z myšlenky na to, že by po dvou letech zasunul. Zasunul svůj penis do horka. Mokra a těsna. Chyběly mu ony příjemné stahy kolem svého vzrušení. „Nejsem… při smyslech. Já…“ opatrně shodil Billa ze svého klína pod sebe a sám se na něj položil. Bill ležel na zádech s Tomem mezi nohama.

„Oh sakra, to ani nemusíš být.“ Sápal se rychle po Tomovi. Strhnul jeho tělo úplně na to své a prohnul se pod ním. Pokrčené nohy mu omotal kolem boků a několikrát sklouznul nahoru a dolů. Třel tak svůj i Tomův penis a oči protáčel slastí. Tomova kůže nabírala na teplotě a ta Billova zrovna tak. Tom pohnul boky proti těm Billovým a několikrát olízl vyschlé rty.
„Oh, Tome… vzrušuješ mě. Tak zasraně moc. Jsem nadržený.“ Zatnul Bill dlouhé nehty do jeho zad.
„Jsme na tom s nadržeností podobně,“ vzdychl Tom a prudce se hnul proti Billovi. Jeho penis se tvrdě otíral o jeho bříško. Šťávu touhy roztíral po Billově vytetované hvězdě. Bill zvrátil hlavu a zatahal se za vlasy. Jejich mužství se třela o sebe. Bill lapal po vzduchu, zatímco Tom se na něm zmítal a dravě, leč s něžností, jakou Bill neznal, olizoval jeho krk. Bradavky. Okusoval klíční kost a trpěl Billovy nehty ve své kůži. Stával se nadrženější. Nemohl se přestat rytmicky pohybovat proti němu.

Bill chtivě tiskl tělo proti jeho. Stehna ještě víc přitiskl k drdáčkovým bokům a zvyšoval tak intenzitu tření.
„Víc… Tome, víc.“ Zakláněl hlavu a svůj bělostný krk mu tak vydával napospas. Dlaněmi klouzal po Tomových horkých zádech, jak jen mohl. Každou buňkou těla vnímal to vlhko mezi nimi a mravenčilo mu snad v každém svalu. Tom se zalykal vlastním dechem a silně se na Billa přirazil. Oba táhle zasténali.
„Oh, do prdele…“ vzdychal Tom a stiskl Billovu bradavku mezi zuby. Bill usykl. Bolestně i vzrušeně zároveň.
„Víc!“ přimáčknul si Bill Toma mocně k sobě. Potřeboval se třít víc. Silněji. „Odírat!“ Tomovi se zase zamotala hlava. Snažil se. Kroužil boky. Takto se rád pohyboval v dívce. Krouživě. Určitě by to Billa dostalo. Chtěl, aby si Bill představil, jaké by to asi bylo. Nezáleželo mu teď na ničem. Dva roky byl bez uspokojení, a teď mu to nic nepřekazí.
„Mhm…“ zabručel. Byl něžný. Ale vášnivý.

Bill šílel. Skoro brečel slastí. Přirážel se proti Tomovým pohybům. Na moment se pokusil zajmout znovu jeho rty, ale nešlo to. Nedokázal se líbat. Udusil by se. A Tom zrovna tak. Billův mozek byl momentálně schopný pracovat jen na jedné jediné věci, a to byly představy. Představy, jaké to je, mít Toma v sobě. Chtěl to. Nebo možná ani ne. Sám si nebyl jistý. V jeho těle bylo tolik intenzivních pocitů.
„Oh, Tome… ještě chvíli… prosím.“ Byl jako smyslů zbavený. Víčka měl pevně semknutá k sobě a na čele se mu tvořila vráska. Tom zůstal zapřený jen na jedné ruce a druhou hladil Billa po stehnu. Tak důkladně, jak jen to jejich pozice umožňovala.
Dlaní přejížděl od stehna ke kolenu a zpátky. Zajížděl až k tříslům.
„Za chvilku… budu. Nevydržím dýl,“ měl zavřené oči. Zvedal Billovu nohu. Připadalo mu to sexy.
„Taky, taky…“ Bill byl na pokraji zhroucení. V jeho penisu cukalo stejně jako v tom Tomově.
Kousal se do rtu a hlavu skoro až křečovitě bořil do měkkého polstrování sedačky. Byl zpocený, nemohl se pořádně nadechnout a jeho tělo se svíjelo co víc častěji. Skoro se zalknul, když se jeho svaly začaly pravidelně stahovat a povolovat. Na jejich kůži se rozlilo náhlé teplo, když Bill hlasitě zasténal a pod návalem orgasmu se jeho tělo opět povolovalo. Ohryzek v krku mu jezdil splašeně nahoru a dolu, jak se snažil polykáním posledních zbytků slin, trochu svlažit sucho v ústech.

Tom zalapal po dechu. Sklonil hlavu a uviděl šťávu jejich touhy ještě vytékající z Billova mužství. Billův rozkoší zkřivený obličej v něm vyvolal vlnu slasti. Naposledy se silně otřel o Billovo bříško a s hlubokým stenem se udělal. V rozkroku mu škubalo a on byl zcela oddaný orgasmu. Zhroutil se na Billa a celý zpocený se snažil uklidnit své srdce a dech. Náhlá úleva.
Bill se postupně vracel z nadpozemských výšin a ruce omotal kolem Tomova bezvládného těla. Tom mu oddychoval na krk a chvěl se. Byl neschopný se pohnout. Neschopný čehokoliv.
„To… To bylo…“ Koktal Bill, ale nemohl najít ta správná slova. Hučelo mu z toho v hlavě. Prožíval to snad intenzivněji než opravdu sex.
„Mně je špatně,“ Tom byl emočně zdrchaný. Jeho žaludek toho byl důkazem. Nemohl unést tolik pocitů nejednou. Něžně a pevně pohladil Billův obličej. „Musím jít zvracet. Promiň.“
Bill zmateně zamrkal, když Tom zmizel za dveřmi koupelny. Tohle mu tedy zrovna nezalichotilo. Teď šel zvracet? Po tomhle? Bill to dost dobře nechápal a musel přiznat, že z toho byl trochu zklamaný. Slyšel jen z koupelny dávící se zvuky. Následně tekoucí vodu a do pěti minut byl Tom zpátky. Nahý. Sperma stále na břiše. Pouze s ručníkem u úst. Bill popuzeně krčil čelo a nechápal nic.

„Promiň… já… velké emoční vypětí.“

Bill se v duchu ušklíbnul. To dost dobře viděl to emoční vypětí.
„Jo… to vidím.“ Pokusil se alespoň o milý úsměv navenek. Řekněme, že jeho ego bylo dost vysoce postavené, a skutečně se mu nestalo, aby někdo po sexu s ním šel zvracet. Tom mu tímhle ego poněkud srazil. Pokud teda nebyl gay, což asi nebyl, podle toho mála, co stačil Billovi říct, tak si to měl rozmyslet dřív, ale ne se udělat, a pak se z toho jít vyzvracet.
Tomovi se jeho výraz zdál jaksi zvláštní. Otřel si bradu a s opatrností si klekl před gauč. Vzal Billovu ruku do svých dlaní a políbil ji.
„Nebylo to z tebe. Nemysli si tohle o mně. Prosím, Přízraku.“

autor: S & Doris
betaread: Janule

8 thoughts on “Homeless 16.

  1. No tak tohle jsem ani nečekala, že to vezmou tak hopem, ale paráda. Akorát to zvracení na konci. Chudák Tom, bylo toho na něj moc. No já jsem zvědavá, jak se ten vztah mezi nimi bude vyvíjet dál. Jestli to budou oba brát jenom jako sex nebo něco víc. No pochybuju u Toma, je takový citlivý a Bill toho pro něj tolik udělal. Určitě se do něj zakouká dřív, než Bill do Toma. Tedy doufám, že do toho Bill spadne, páč jestli ne, tak vás děvčata zaškrtím×D těším se na další díl:)

  2. no tak holka, ten konec mně dostal 😀 doufám, že mu Billy hodně rychle odpustí 🙂 úžasný díl, konečně jsme se dočkali! 😀 krásné, rychle dál :))

  3. Úžasný díl, na tohle jsem čekala 16 kapitol =) A stálo to za to, úplně jsem se tetelila blahem, jenom škoda toho nedorozumění na konci, snad si to Bill nechá vysvětlit…

  4. Ach jaj, ten koniec… to asi s ich budúcim sexom a hlavne s Billovým sebavedomím neurobí najlepšie 🙁 Myslím, že na čas s maznaním skončia. Alebo sa (dúfam) mýlim?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics