Payback time

autor: firelucy

Tady máte slibované  pokračování první povídky, takže pokud jste ji nečetli, nejdřív si najděte povídku s názvem „Good brothers help eachother“. J. :o)

Bill se probudil, když  ucítil, jak se proti jeho nahé postavě tisklo hebké  tělo. Nejasně zaregistroval ruce na svých zápěstích. Jeho oči se pomalu otevřely a našel svého bratra, jak se nad ním sklání s hříšným úsměvem od ucha k uchu.

Tom se sklonil k jeho uchu a chraplavě mu zašeptal: „Čas na odplatu.“

Bill vytřeštil oči, když  si vzpomněl na důvod, proč mu jeho bratr potřeboval… něco oplatit.
Minulou noc se Tom vrátil opilý, ovšem bez dívky, a odůvodnil to tím, že žádná z nich nebyla tak vtipná jako Bill. Samozřejmě, že v tu dobu Tom nevěděl, co mluví, ale Bill si myslel, že to znělo opravdově.

A teď se mu Tom chystal pomstít za to, že byl svázán vlastním bratrem. A Bill si nemohl pomoci, ale otřásl se nad myšlenkou, co se mu jeho milované  dvojče chystá provést.

Tom pod sebou viděl čistou krásu, ale teď nebyl čas na to, aby přemýšlel o Billově vzhledu. Musel se věnovat jiným věcem, vážně žhavým věcem. Jako třeba, že Bill měl okamžitě erekci.

„Můj, můj Billy… to je všechno pro mě?“ Tom nadzvedl deku a položil ruku Billovi na břicho.

„Ano.“ 

Bill nevěděl, jak to jeho bratr dokázal. Jedním jednoduchým dotykem zamlžil Billův mozek a zanechal ho se schopností utvářet pouze jednoslovné věty.

Tom se ušklíbl, jako by věděl, jaký vliv mají na Billa jeho ruce. Měl samozřejmě jistou představu, a poté, co svýma rukama prozkoumával Billův hrudník a břicho, začal Bill vydávat ty nejroztomilejší kňouravé zvuky.

Bill měl zavřené oči a lapal po dechu, když ucítil, jak Tomovy hebké rty a studený kroužek ve rtu zaútočily na jeho krk. Tomovy rty si šly vlastní cestou podél Billovy lícní kosti, a jazykem hýčkal to dobré místo za Billovým uchem. Tom malými motýlími polibky políbil každou část Billova obličeje a Bill věděl, že se zblázní, pokud ho nepolíbí.

Potom se to stalo, hebké  rty se střetly s druhými. Pokud byl doteď Billův mozek zamlžený, tak teď se pravděpodobně rozplynul. Bylo to tak příjemné, Tomovy rty proti těm jeho, jazyk prosící o vstup, a piercing ve rtu lechtající koutek jeho úst.

Tom se cítil jako v nebi, a když se jeho jazyk střetl s Billovým piercingem, tak vnímal jen ten dokonalý pocit. Takhle to mělo být, prostě to věděl. Jeho ruce se začaly zajímat o Billova stehna. Tom se neochotně odtáhl od Billových rtů a nechal je osamělé, zatímco rukou putoval po posteli.

Billovo tělo bylo jako v ohni, Tomovy ruce ho tak nažhavovaly. Peříčkem hladil Billa po vnitřní straně stehen a Billovi vyschlo v ústech, když ucítil teplý dech na svém penisu. V podstatě cítil Tomův úšklebek, když ze sebe vydal netrpělivý zvuk, jak se Tomova ústa blížila k jeho penisu, ale ještě nebyla dost blízko.

Tom zbavoval Billa smyslů, když foukal horký vzduch na jeho penis, zatímco rychle vložil Billovi do úst prst a rychlým pohybem ho zasunul do Billovy dírky. To způsobilo, že Bill silně zasténal a Tom okamžitě tlačil dovnitř špičku prstu, a zároveň sklonil hlavu a políbil Billa na žalud.

Bill cítil, jak exploduje, bylo to tak extrémní. Musel bojovat, aby kompletně neztratil hlavu, protože víc než jistě nechtěl, aby to skončilo příliš rychle. Jako by Tom četl jeho myšlenky, náhle se totiž zvedl z postele. Bill křičel, absolutně nechtěl, aby Tom odešel.

Když Bill otevřel oči, viděl štíhlou postavu svého bratra, jak stojí pár kroků od postele, přehrabujíc se v tašce. Bill využil ten čas k obdivování svého dvojčete. Tom měl perfektně svalnaté paže a Bill z vlastní zkušenosti věděl, že jsou bezpečné a teplé. Dredy měl sepnuté na vršku hlavy a Bill musel uznat, že takhle vypadal zatraceně sexy.

Tom našel malou lahvičku gelu, kterou hledal, a vydal se zpět do postele, zatímco si vymáčknul trochu té slizké hmoty do ruky. Když se usadil Billovi mezi nohy, nechtěl ztrácet čas škádlením. Zachytil pohled svého dvojčete, když nechal jeden prst putovat dolů, do té těsné malé dírky, a pomalu ho zasouval.

Bill přivřel oči, když  Tom uvnitř něj začal pohybovat svým prstem, a ve své mysli křičel o víc. Když s ním Tom konečně souhlasil, a okamžitě do něj vložil další prst, narážejíc do Billova místa, málem ho to udělalo. Bill cítil, jak Tom tlačil na jeho bod zas a znovu a přidal další prst, čímž se Billovi uvolnily svaly.

Tom se zaujetím sledoval svého bratra, za celý svůj život neviděl nic tak okouzlujícího. Bill byl pokryt malými kapičkami potu, takže jeho tělo zářilo. Pohodil hlavou dozadu a zasténal. Tom pomalu natíral svůj penis, zatímco uspokojoval Billa. Dole byli stejní, a to donutilo Toma se usmát.

„Tomi, prosím, potřebuju tě.“ Billova slova Tomem zatřásla, jeho bratr měl nad ním hroznou moc.

Tom z něj vytáhl prsty a nahradil je svým penisem, který do něj jemně zasouval.  
„Miluju tě, Bille.“  Zakřičel Tom, když se do něj dostal na doraz a smrtelně narážel do Billova místa. Billovy rty se otevřely v němém breku a jeho oči se zajiskřily chtíčem.

Tom ho nejdřív šukal pomalu, ale zrychloval, když se Bill natlačil proti němu.
„Šukáš líp, než kdejaká holka, věděl jsem to.“ Tom se naklonil a jednou rukou uvolnil Billova zápěstí, zatímco tou druhou masíroval jeho boky.

Když Bill ucítil Tomovy ruce na svém penisu, byl kompletně ztracený, silně se zachvěl, stiskl svaly kolem Toma a přitáhl ho k sobě. Cítil, jak na něj dopadlo Tomovo těžké tělo, ale nebylo to nepříjemné. Tom přes něj ochranitelsky omotal ruce.

Cítil, jak se k němu Bill přitulil, těsně předtím, než mu věnoval jemný polibek na rty a zašeptal: „Taky tě miluju, Tomi.“

autor: firelucy
překlad: Katie
betaread: Janule

9 thoughts on “Payback time

  1. Tak tohle je přesně to, co mi scházelo k předešlému dílu. Teď jsem naprosto spokojená. 🙂

  2. Další úžasná povídka od téhle autorky, ale to budou zřejmě všechny, které napsala. A překlad byl perfetkní, snad se brzy dočkáme dalšího:-)

  3. Tak to bylo fakt super, stejně jako předchozí povídka!!! Smekám před autorkou, fakt boží!! A absolutně nechápu, jak někdo může takhle skvěle překládat :)(já sama přeložim tak jízdenku vejpůl 😀 :D)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics