Good brothers help eachother

autor: firelucy

Tak dnes tu máme první  z překladů povídek od firelucy. Není úplně první na tomhle blogu, je tu pár přeložených povídek ze série „Playing games“, dosud nedokončené, takže ji jako autorku jistě znáte. Její dvorní překladatelkou pro náš blog se teď stala Katie, takže jí moc děkuju, že se do toho s chutí pustila, baví ji to, a vám přeju, užijte si první dnešní povídku, hned po ní bude následovat její pokračování. J. :o)

„Bille, můžeš sem na chvilku přijít?“ Bill slyšel Tomův tlumený hlas zpoza dveří, které oddělovaly jejich hotelové pokoje. Skupina dostala den volna a Tom s Georgem se chytli té příležitosti a minulou noc se pořádně vyspali.

„Co je?“ Mířil Bill ke dveřím.

To, co Bill viděl, když  vešel do pokoje svého dvojčete, ho donutilo silně zamrkat a tvrdě se nadechnout. Načež se rozesmál. Tom byl v boxerkách a jeho ruce byly šátkem přivázané k pelesti postele.

„Oh, můj bože!“ Bill si nemohl pomoct, ale musel se smát. „Kdo ti to udělal?“

„Ta holka, co jsem si jí minulou noc přivedl domů.“ Usmál se Tom slabě. „Myslím,“ dodal.
„Každopádně ona mě tu takhle nechala a já potřebuju pomoct!“

Bill se uchechtl, jak šel k jeho posteli. „Nevěděl jsem, že jsi submisivní, Tomi.“

„Byl jsem opilý a neprosil jsem se jí o to.“ Tomovy tváře zčervenaly a měl naprosto rozpačitý pohled.

„Tak se na to podívejme,“ řekl Bill, když se skláněl nad Tomem a snažil se rozvázat šátek. „Zatraceně, je to vážně utažené a v téhle pozici nemůžu dostatečně zatahat.“

„Co to… oh,“ Tom se zavrtěl, když se nad ním jeho dvojče rozkročilo tak blízko, že Tom mohl cítit jeho čerstvě umyté vlasy. Bill byl soustředěný na uzel nad svou hlavou a Tom se opět zavrtěl.

„Vydrž, jak ti mám asi tak pomoct, když se pořád vrtíš?“ Na to se Bill posadil na Toma. Udělal to jen proto, aby svého bratra uklidnil, ale najednou ucítil něco proti svému zadku.

Bill se opřel a podíval se na Toma, který se červenal jako rajče. Vůbec mu nepomáhalo, jak na něj tlačila Tomova očividná erekce. Tom zasténal a Bill se ušklíbl.  
„Tomi, musíš říct juniorovi, aby se choval slušně!“

Tom málem zkapal na místě. 

„Prostě mě z toho dostaň, prosím,“ podíval se do prostoru, aby se vyhnul Billovu pohledu. To nemůže být pravda, pomyslel si.

Bill se zachichotal, sklonil se k Tomovu uchu a zašeptal: „Možná bych ho měl potrestat za to, že mě vyrušil při práci.“ Na to Bill zakroužil svými boky, Tom zasténal, a hrozilo, že mu vypadnou oči z důlků.

„Bille, neměl bys,“ Tomův hlas se vytratil, když se na něm Bill opět pohnul a svým tvrdým mužstvím narazil proti Tomovi.

„Ty mě snad nechceš?“ Zeptal se Bill s obličejem vzdáleným jen pár centimetrů od Tomova. Tom ucítil ten teplý dech na svých rtech. A potom udělal něco naprosto neočekávaného.  
Naklonil se a políbil Billa.

Bill se usmál do polibku a nechal vyklouznout svůj jazyk, aby prozkoumal bratrův piercing ve rtu. Oba se ztratili v polibku a oddálili se, aby se mohli nadechnout. Tomovy oči zčernaly a Bill pod sebou ucítil houpavý pohyb.

„Svlíkni si tričko“ Tom bojoval s látkou, která držela jeho ruce na jednom místě. Vůbec se nezajímal o to, že se tak zoufale chtěl dotýkat svého vlastního dvojčete. Tím polibkem do sebe všechno tak nějak zapadalo.

„A od kdy rozhoduje ten svázaný?“ Bill se svůdně usmál, ale sundal si košili a poté i kalhoty společně s boxerkami.

Tom pochvalně usykl, když se před ním zjevila bratrova chlouba.
„Potřebuju se tě dotknout,“ zabojoval znovu, ale Bill se zapřel rukama o jeho hrudník, aby ho udržel v klidu.

„Teď budeš hodný,“ Bill pomalu přenesl své rty k bratrově klíční kosti. Polibky utvářel cestičku po Tomově hrudi, a když se dostal níž, otřel se svým penisem o jeho stehno. Sundal mu boxerky a opět se naklonil nad postel, aby se ujistil, že je v souladu s tím Tomovým.

Tom zasténal a trhl sebou proti Billovi. Poté ucítil prsty na svém zápěstí a najednou byly jeho ruce volné. Nezajímalo ho, jak to Bill udělal, jen si pod sebe přetočil své dvojče a sám tvrdě nalehnul na tělo pod sebou.

Bill nemohl myslet, přenesl své ruce na Tomův zátylek a stáhnul si ho dolů pro další vášnivý polibek. To bylo vše, co mu Tom dal, a energicky se zachvěl proti Billovi, než přešel na jeho bříško.

To Billa vzrušilo, vydal přiškrcený  zvuk a jeho orgasmus dozněl po tom Tomově. Tom se posadil vedle něho a otřel je přikrývkou.  
„To bylo… úžasné,“ bylo vše, co dokázal říct předtím, než usnul.

Když se Tom probudil, tak vedle sebe ucítil teplé tělo stočené do klubíčka. Věděl, že by měl být znepokojený, možná dokonce znechucený, protože to byl jeho bratr. Ale to vůbec nevadilo, byl to jeho Bill, a on si myslel, že to bylo hezké. Potom jeho oči upřely pohled na něco visícího z pelesti.

Tom natáhl ruku a přitáhl si k sobě ten hedvábný šátek. Potom si uvědomil, že to byl Billův šátek. Bill ho měl na sobě minulou noc po koncertě. Pak mu to docvaklo. Minulou noc si nepřivedl dívku.

Bill se vedle něj zavrtěl a usmál se proti Tomově tváři. To bylo vše, co Bill udělal, a Tom ho nemohl nechat odejít, ne s tím, co věděl. Nejjemněji, jak mohl, vytáhl Billovi ruce nad hlavu a pevně mu šátkem svázal zápěstí.

Bill něco zamumlal a otevřel oči. Tom mu do ucha chraptivě zašeptal a jeho bratr se zachvěl rozkoší. „Čas na odplatu.“

autor: firelucy
překlad: Katie
betaread: Janule

13 thoughts on “Good brothers help eachother

  1. Páni, nestačím tu kulit oči. To byla skvostně zvrhlá představa, navíc to ještě korunovalo to nečekané rozuzlení, kdy se Tom dověděl, kdo byl vlastně jeho noční návštěva. Vážně perfektní, i když na mě trochu krátký, ale i tak chválím – autorku   i překladatelku samozřejmě. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics