On-line 2/3

autor: Doris

„Do hajzlu. Já se na to taky můžu vysrat.“ Ozývalo se Billovo nadávání z koupelny. Hodnou chvíli si toho nikdo nevšímal. Někteří ani nemohli, jelikož se věnovali sexuální činnosti. Jako třeba Gustav s Andrasem a Georg byl začtený do knihy. Což už vůbec nikdo nechápal. Pokud totiž zrovna Georg nešukal, tak aspoň sledoval pornofilmy. Ale aby četl? To bylo hodně nezvyklé. Jediný, kdo se rozhodl Billovi věnovat, byl Tom.
„Co jančíš?“ postavil se mezi futra od koupelny a sledoval jeho prdelku v úzkých kalhotách, jak se ohýbal k pračce.
„Vytekla pračka.“ Zavrčel Bill a otočil na bratra hlavu. Ještě stále v předklonu lovil v pračce po svých kalhotách. Tom si olízl koutek úst a kousl se do rtu. V téhle pozici se mu Bill velice zamlouval. Měl chuť to do něj naprat, že by Bill zalítl hlavou do pračky.
„Mmm, já asi brzo vyteču z tebe.“ Přehodil si nohy a prohlížel si ho ze všech dostupných úhlů.
„Ty ze mě tečeš pořád.“ Uculil se Bill a významně zavrtěl zadkem.
„Chtěl bys mě, co… teď hned tady ohnout přes pračku.“ Dráždil svého bratra, zatímco se narovnal a lokty opřel o pračku a přes rameno Toma sledoval. Okusoval svůj nehet na malíčku. Nedbaje na to, že stojí v louži vody. 

„Mmmm, nebo ještě líp tě chci šukat v tý vodě.“ Odlepil se Tom od futer a přešel několik krků k Billovi. Bill se k němu otočil čelem a zády se opíral o pračku. Na jedné ruce si stále ohlodával nehet, zatímco druhou si obratně rozepínal kalhoty. Tomovi se rozšířily zorničky a jeho věčně nabuzený kámoš dole se probral ještě víc.
„Tome, kdy jsme naposledy šukali v koupelně?“ uculil se Bill a jeho kalhoty skončily na zemi v louži. Boule v jeho boxerkách Toma doslova hypnotizovala a donutila ho zakňučet. Rychlými kroky došel až k Billovi a mocně se na něj natiskl. Zaútočil na jeho rty a dravě se mu dobýval jazykem dovnitř. Bill překvapeně zamrkal. Tom ho nikdy nelíbal. Jejich sex byl většinou rychlá akce, při které se ani vzájemně nějak moc nedotýkali. Tohle ho překvapilo, ale rozhodně nemohl říct, že by se mu to nelíbilo. Polibky mu oplácel a tiše mu sténal do úst, jak se Tom otíral svým klínem o jeho. Jeho prsty se vůbec poprvé za celou dobu, co s Tomem míval sex, nejistě chvěly. Nejspíše to způsobovala ta nečekaná Tomova blízkost. Přeci jen, pro Billa to bylo o jistý stupeň osobnější, než kdyby ho prostě jen ojel. Tom byl nedočkavý. Jeho tření bylo stále naléhavější a vzdechy o to hlasitější.  
Odtáhl se od Billa a stáhl ze sebe triko. Bill zakňučel, a zatímco nechal jeho obrovské kalhoty a spodní prádlo padat k zemi, líbal bratrův vypracovaný hrudník. Jeho postavu miloval. Jazykem obkresloval linie jednotlivých svalů. Tom chytil Billa pevně za boky a strhnul ho na mokrou podlahu. Bill trochu zanaříkal, když si záda narazil o dlaždice. Triko, co měl na sobě, do sebe ihned nasávalo vodu, a vlasy se mu přilepily na obličej. Tomův zrak byl zakalený touhou, že nebyl schopný už přemýšlet nad ničím jiným než bratrovým tělem. Bez váhání pohltil jeho penis do úst a prsty obkroužil Billův vstup. Bill se napjal a koupelnou se ozvalo jeho zasténání. Roztáhl stehna víc od sebe a doslova se Tomovi nabízel. Tom do Billa zasunul dva prsty a zahýbal tak, aby narazil na bratrovu prostatu. Už to měl naučené a Bill byl natolik zvyklý, že už se ani nestahoval. Sténal jako laciná coura a svíjel se pod Tomovým tělem. Tom si s ním ještě chvíli hrát, než se vytáhl opět k němu a jedu Billovu nohu si položil na rameno. Bill se mu dlaněmi sápal po ramenou, aby do nich mohl zatínat dlouhé pěstěné nehty a pánev nedočkavě nadzvedával proti té Tomově. Tom se sklonil k jeho krku a sál tu jemnou kůži. Nastavil se proti Billovi a na jeden příraz do něj zajel. Bill se propnul v zádech a jeho sten se mísil i s notnou dávkou bolestného zasténání. Toma to lehce probralo z tranzu a v duchu si zanadával. Hlavně, že měl gel v kapse u kalhot. Kurva, ale Bill ho zrovna teď vzrušoval jako snad ještě nikdy. Nechápal to. Zůstal nehybně v Billově těle a pohladil ho po tváři. Až nezvykle něžně. Billovy oči se leskly, ale žádná slza neutekla ven.  
„Oh, kurva, promiň, Bille.“ Zadíval se na něj omluvně. Billův hrudník se pod ním splašeně zvedal a narážel do toho Tomova. Nadzvedl hlavu a dráždivě Toma políbil. Sám se pohnul proti němu. Teď už to nějak moc nebolelo. Nejspíše byl zvyklý z toho věčného projíždění. Byl to teď jen nepříjemný tlak, který bojoval se vzrušením. Ale vzrušení značně vyhrávalo.
„Ser na to a přirážej.“ Zavzdychal Tomovi do úst a Tom mu vyhověl. Přirážel do Billa a postupně zrychloval. Chytil Billa za boky a přitahoval si ho proti svým přírazům. Bill protáčel oči a klouzal po mokrých dlaždicích. Nevěděl, kde všude se má Toma dotýkat. Jeho ztopořený penis se otíral o Tomovo břicho a Billa to dohánělo k šílenství. Na čele se mu tvořila vráska, jak slastí křivil obličej, a svoje hlasité projevy se ani nesnažil krotit. Tom mírně zakláněl hlavu a tvrdě narážel na Billův slastný bod. Vzrušovalo ho, jak jeho bratr sténá. Jak prosí, aby ho Tom pořádně ojížděl. Pořád a pořád.  
Tom naposledy silně přirazil do Billa a vyvrcholil do jeho úzkého těla. Uchopil do ruky Billův penis a několika rychlými pohyby přivedl k orgasmu i jeho. Znaveně dopadl na jeho chvějící se tělo a oddychoval. Bill se mu prohraboval mezi copánky a vychutnával si poslední zbytky doznívajícího orgasmu.
„Kurva, Tome… neměl jsi kondom. Cejtim tě v sobě.“ Zasténal a blaženě se u toho usmál a kousl se do rtu. Tom nadzvedl hlavu a zadíval se do jeho tváře. Lehce hlavu naklonil na stranu. Vlastně si ani nikdy nevšiml, jak krásný jeho bratr je po orgasmu. Jak krásný je vlastně vždycky.
„Na to ser… nic nemám. Byli jsme nedávno na testech, ne?“ pousmál se a ukradl si jeden rychlý polibek. Bill spokojeně zapředl jako kotě a nechal se konejšivě hladit, dokud se jeho tělo neuklidnilo.  
Georg mezitím u sebe v pokoji lezl po kolenou kolem sedačky a snažil se na něco dosáhnout.
„Ty vole, co děláš? Čekáš na mě nebo co?“ ozval se Gustav, který mu vrazil bez zaklepání do dveří, a teď užasle pozoroval, jak se Georg natahuje pod sedačku.
„Sice jsem teď dojebal s Andreasem, ale jestli chceš, ojedu klidně i tebe.“ Pokračoval a ruce si založil na prsou. Georg sebou při těch slovech tak škubnul, až se uhodil do hlavy o sedačku.
„Cože jsi dělal?“ koukl nevěřícně na Gustava a cosi svíral v dlani. Gustav jen pokrčil rameny a koukal na Georga, jako jestli náhodou nemá horečku.
„Šukal Andyho. Proč? Ty jsi ho šukal včera večer, tak mi ho taky dopřej, jo.“ Strčil Georga do prsou, a ten dosedl na sedačku. Gustav se na něm obkročmo usadil a Georg vyvalil oči ještě víc.
„Kurva, Gustave, jdi ode mě.“ Zapřel se mu rukou o prsa, aby ho náhodou nenapadlo to, co ho očividně napadalo. Georgovi se z toho stahoval žaludek. „A vůbec… co to tu kecáš? Já jsem Andyho nikdy nešukal. Nejeblo ti náhodou?“ zakroutil hlavou a Gustav se na něj podezíravě podíval.
„Kocoure, je ti dobře? Jsi nějak mimo… uvolnim tě. Asi jsi vystresovaný z toho čtení.“ Pokýval párkrát Gustav hlavou a chopil se rozepínání jeho kalhoty. Georg začal nesouhlasně kroutit hlavou a zarazil ho. Byl tak v šoku z toho, co se děje, že ani nebyl schopný Gustava ze sebe sundat. Gustav to tedy vzdal a podíval se na jeho sevřenou pěst.  
„Co to máš?“ nakrčil čelo a Georg dlaň povolil. Držel cosi, co občas bliklo. Velikostně i tvarově by se to dalo srovnat s kontaktní čočkou.
„Nevim, co to je. Zaregistroval jsem to, když jsem četl.“ Pokrčil rameny a koukal na onu malou věc. Gustav se rozhlídl po pokoji, odkud ona součástka mohla vypadnout.
„Hele, támhle to je taky.“ Ukázal k lustru, odkud se čas od času mihlo zelené bliknutí. Jak to, že si toho nikdy nevšimli. A co to vůbec má být?
„Kurva, co to je? A o čem jsi to ty mluvil? Nešlehl sis něco?“ podíval se zmateně Georg na svého kamaráda. Gustav se dlouze zamyslel.
„Ty vole, nedělej si ze mě prdel, jo. Není to vtipný. Ještě dneska ráno jsi mi básnil, jak jsi projel Andrease a pár hodin na to, jak tebe projel Tom, a teď tu na mě hraješ, jak nic nevíš.“ Založil si ruce v bok Gustav a zakroutil pusou. Georg zůstal jen němě zírat a nakrčil čelo.
„Tak jsem si asi něco šlehnul já, a tohle celý se mi jen zdá.“ Mumlal si pro sebe, držíc stále na dlani onu čočku. „Já do hajzlu nejsem gay, abych tu s vámi šukal.“ Přirazil si ruku na hlavu a snažil se to pochopit.

Do místnosti s počítači se rozrazily dveře a dovnitř vniklo několik černě oblečených a ozbrojených mužů.
„Federální policie. Jste zatčen za nelegální obchod a omezení osobní svobody.“ Oznámil jeden z komanda, když Jostovi nasazoval pouta. David byl natolik zaskočený, že ani nestačil zareagovat nebo se bránit. Jak to do hajzlu mohlo prasknout?
„Zajistěte ostatní, a tohohle hajzla odveďte. Markusi… ty mi najdi ty kluky.“ Udělil rozkazy a jeho muži okamžitě poslechli. Markus párkrát naklikal cosi do jednoho z počítačů a otočil se na svého šéfa.
„Mám je. Jsou v bloku E. Momentálně opět všichni při chuti.“ Oznámil svému šéfovi informace a ten jen přikývl.
„Dobře odpoj jim ten zasranej chip a já jdu za nima. Trvá to dvě hodiny, než se ten chip odpojí úplně, takže mám čas je najít. Vy ostatní to tu zatím zmapujte.“
Markus jen přikývl a dal se do práce. Stejně jako ostatní.
Kluci ani netušili, že když  před pár dny našli štěnici, zajistili si tím svobodu. Nebýt toho, že Georga tenkrát špatně naprogramovali na náhradní činnost, ani federálka by se nikdy nedozvěděla, co se jim děje za zády.

autor: Doris
betaread: Janule

3 thoughts on “On-line 2/3

  1. Tohle je prostě super =) Se vsadím, že s některýma odpojení čipu neudělá nic, a že budou pokračovat i bez nich…xDDD

  2. Dori.. ty si tak straně dokonalá 😀 Žerui tvoje napady tvuj styl psaní a tebee 😀 .. honem 3ti díl i když je mi lío že budou jen tři 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics