Výhled na Puerto Colon 3.

autor: Lenna W.K.T.

Bill

Ta pizda mě pěkně nasrala, už jen to, že tu přespí, mě sralo. Pěkně jsem se spálil, to je pravda. Sakra. Tělo mě pálí. A i když je kolem mě zima, já hořím. Jen nevím, jestli ty návaly horka nejsou z mojí spálené kůže, ale z toho copánkatého chlapce ve vytahaném oblečení. Jeho hnědé studánky mě hladily po celém těle. Díval se na mě a mně to dělalo moc dobře. Z tílka čouhaly jeho opálené, svalnaté paže. Velké dlaně na zahradníka, jak mi později objasnil švára, vypadaly jemně a upraveně. Žádná hlína pod nehty a za to měl moje největší plus. Kouřil jsem svou cigaretu, jemně jej pozorujíc, jak horlivě vysvětluje a ukazuje. Jeho rysy v obličeji byly jemné. Přitom mužné a silně přitažlivé. Nedalo se odolat na něj nekoukat. Jazykem jsem si navlhčil rty. Podvědomě. Můj zrak totiž sjel na ozdobu v jeho rtu. Jak asi chutná?
Rychle jsem zatřepal hlavou, abych tyhle myšlenky zahnal. Típnul jsem cigaretu a pomalu, možná až moc ladným krokem, jsem šel k bazénu, smočit svoje sluncem zubožené tělo.

Celý zbytek dne potom proběhl celkem hekticky. Přijela Jesicca se svým přítelem, se kterým čekali malýho Omara (šílené jméno xDDD jak ovar xDDD) Neri dělala večeři, Gian furt s někým telefonoval, Jes pomáhala Neri, Leo a Andrea (přítel Jesiccy), si hráli s Vicky. Já si dal pěkně dlouhou sprchu a oblékl se do kraťasů a volného tílka, stáhl vlasy do ohonu a šel ven kouřit, jak jinak. Tom něco kutal na zahradě. Slyšel jsem tlučení a jeho výdechy. Napil jsem se ze sklenky a moje oči přejížděly po nádherném výhledu. Přede mnou se rozprostíral pohled na celé pobřeží. A pak jen moře… velké, všemocné, nekonečné. Potáhl jsem si a můj výhled zkalil kouř, co jsem vydechnul. Slunce se pomalu skrývalo za opar v dálce. Nic krásnějšího jsem neviděl. Přešel jsem k zábradlí a naskytl se mi pohled na Toma, jak krumpáčem kutá v jílovité zemi.

„Další záhonek pro Leova rajčata?“ usmál jsem se.
„Ne ne… To by mě pak už tvoje ségra zabila… Nadává, že Leo si z jejího domu dělá rajčatovou farmu.“ Zahihňal se a otřel si hřbetem ruky zpocené čelo.
„Jo, koukal jsem, že Leo jede ve velkým…“ pousmál jsem se a začal Toma pokud možno nenápadně pozorovat.  
Neměl tričko, což skoro až hýbalo mým rozkrokem. Byl nadpozemsky sexy. Jeho ruce, velké  svalnaté, opálené. Na jeho hruď jsem se ani neopovažoval dívat. Dokonalost sama. Byl zpocený a jeho tělo se v zapadajícím slunci lesklo. Polkl jsem. Začal jsem si představovat, jak moje ruce putují po jeho krásném exoticky opáleném těle. Můj jazyk jak šikovně dráždí Tomovy malé bradavky a on oddechuje. Pomalu se to přeměňuje ve sténání, slastné sténání. Díky slasti, kterou jsem mu dělal já, svým drážděním. Tom se vrátil ke své práci.
„Tak já jdu…“ usmál jsem se, když jsem dokouřil. Tohle by totiž mohlo dopadnout hodně špatně. Rychle jsem zalezl a schoval se k sobě do pokoje. Chtěl jsem se začít mazat krémem po opalování, abych aspoň malinko zmírnil bolesti od spálení, když mě v tom zastavilo Neriinino volání: „Dinner!“
Z chodby se okamžitě začaly linout zvuky, sbíhající se směrem k jídelnímu stolu.

***
Celý dům dávno spal. Byla noc. Podle mého tak půl jedné, a i když jsem byl tak příšerně unavený, nemohl jsem spát. Pořád se mi před očima zjevoval Tom. Prostě jsem na něj myslel. Jak asi vypadá, když je úplně nahý? Nemohl jsem se těchhle myšlenek zbavit. Okouzlil mě hned na první pohled a já ho chtěl poznat. Jak povahově, tak pomalu ale jistě zkoumat každý záhyb jeho těla.
Moje oči opět upoutal pohled, který se opravdu nedal přehlédnout. A já ho ani přehlížet nechtěl. Tentokrát to bylo pobřeží, hrající všemi barvami světel. I mraky měly oranžový nádech od světla města zvaného Puerto Colon. Město na jihu ostrova Teneriffe, takové jižní centrum. Není nic, co by se tu nedalo najít. Tohle město znám jako svoje boty. Co je hlavní, že toto město leží na pobřeží Atlantského oceánu a je tam velký přístav pro osobní lodě. I můj švára tam dvě má. Je to super, pokaždé když se ráno sebereme, nakoupíme jídlo a pití. Leo nastartuje motor a vyjedeme na moře. Blízko pobřeží dál od přístavu. Do jedné zátoky, kde je hotel. Dobře si pamatuji, jak jsme tam byli naposledy i se skútrem a já s kamarádem Stefanem jsme jezdili do toho hotelu do baru pro koktejly. Byla to prča. Z mého přemýšlení a vzpomínání mě vytrhnul krásný mužný hlas. Nečekal jsem to a lekl jsem se.

„Ještě nespíš?“ optal se a můj pohled se okamžitě stočil směrem, odkud ten hlas vyšel. Musel jsem zamžourat do tmy. Moje oči spatřily anděla. Zamrkal jsem. On… to je ON. Ale co tu dělá takhle v noci?
„Ne nemůžu usnout.“ Pousmál jsem se popravdě a zapálil si cigáro.
„To je proto, že jsi spal u bazénu.“ Usmál se zářivě a já byl rád, že sedím, protože jinak by se mi podlomila kolena.
„No, byl jsem hodně unavený. Já myslel, že tvoje pracovní doba dávno skončila.“ Špitnul jsem a pozoroval, jak si sedá těsně vedle mě. Přejel mi mráz po zádech, ač noc byla teplá.
„Ehm… něco jsem si tu zapomněl a při té příležitosti, že jsem sem jel, jsem ti něco přivezl.“ Usmál se sladce. Něco přivezl? Pro mě? Sžírá mě zvědavost. Co to asi je?
„Přivezl? A co to je?“ ani jsem se nesnažil skrýt zvědavost. Stejně by to nešlo. Zamrkal jsem dlouhými řasami a koketně se usmál.

Tom

Je až dětsky zvědavý, další věc, co mě na něm totálně uchvacuje. Vyndal jsem z kapsy velké mikiny tašku a v něm dvě balení po čtyřech bílých jogurtech. Bill se zahihňal, očividně nechápal, proč jsem mu přinesl zrovna tohle.
„To je na spáleniny.“ Usmál jsem se. Bill stále nevěděl. „Neříkej mi, že tuhle fintu neznáš…“ neztráceje svůj úsměv, jogurty Billovi podávám. Vezme je do hubených tlapek a zírá na mě.
„Jakou fintu?“ plácl jsem se do čela.
„Vážně nevíš…?“ kroutí hlavou. Vezmu jogurty zpět a vstanu. Pomůžu vstát i jemu.
„Zaveď mě k sobě do pokoje, a já ti něco ukážu…“ dívá se na mě tak zvláštně. Jako by se bál mě tam vzít, ale zase strašně moc chce. Vzal mě opatrně za ruku. Musel jsem se kousnout do rtu. Tak jemná dlaň a ještě jemnější hřbet ruky. Panebože. Dovedl mě pomalu až do spoře zařízeného pokoje. Už vím, proč mě sem nechtěl brát. V rohu místnosti byl kočárek a v něm spinkalo asi pětiměsíční miminko. Ještě jsem ho zblízka neviděl, ale už tak mi přišlo děsně roztomilé. Nakoukl jsem dovnitř. Byla to holčička. Pak mi došlo, že mi to vlastně už Gábi, jak se mi představila, říkala, už když nás s Billem seznamovala. Nebo to aspoň nějak vyznělo z kontextu.

Napřímil jsem se a můj pohled spočinul na Billovi. V očích otazníky podlité krásnou čokoládově hnědou barvou. Vůbec nevěděl. Došel jsem k němu. Opatrně vzal lem jeho trička. Bill pootevřel rty a čekal, co udělám dál. Kdybych byl jen nečině přihlížející osoba, myslel bych si, že ho chci svléknout za účelem sexu. Což bych přivítal víc než šťastně, ale typ člověka, jako je Bill, by určitě nespal se zahradníkem. S jeho zaměstnancem. V tomhle světě by to bylo něco ponižujícího.
Pomalu jsem mu přetáhl tričko přes hlavu a můj zrak spočinul na jeho spálené hrudi. Pohladil jsem ho po klíčních kostech a Bill přivřel oči. Líbí se mu, když se ho dotýkám… zahřálo mě u srdce. Pomalu a velmi opatrně kladu dlaně na jeho boky. Přitlačím a donutím ho si sednout a následně lehnout na postel. Teď je na něm vidět, že je plný očekávání. Vše probíhá mlčky, abychom nevzbudili malou.
Pomalu povoluji sponu pásku, hned na to rozepínám knoflík a zip kalhot. S Billovou pomocí pomalu sundáme kalhoty a já se chopím jogurtů. Bill se ihned opře o lokty a pozoruje mě. Otevřu první, pak mu jogurt dám do ruky.

„Počkej chvilenku, dojdu pro lžičku…“ šeptnu a zmizím v kuchyni. Za chvíli jsem byl opět u něj a v ruce třímal lžičku. Pomalu jsem ho rozmíchal, nabral a… plácnul to Billovi na břicho. Ten leknutím kníknul.
„Studí!“ šeptnul a významně se na mě díval. „Co to vyvádíš, prosimtě?“
„Když se spálíš od sluníčka, je nejlepší se napatlat bílým jogurtem, to nevíš?“ šeptnul jsem mu a lžičkou mu jogurt pomalu roztíral na bříšku. Bože, vypadá to jako mrdka a při představě, že ji tahle rozpatlávám po jeho břiše, mi silně cuká v rozkroku.
Bill jen přikývne, jakože chápe a pohodlně položil hlavu na polštář. Uvelebil se. Přivřel oči a užíval si chladivé masáže. Zatímco já měl veliké problémy. Moje prsty. Putovaly po jeho těle. Tak jemné. Studovaly jemně každý koutek a hrbolek. Nemohl jsem to vydržet. V klidném stavu rozhodně ne. Jemně jsem vydechnul. Palcem přejel po jeho bradavce. Polknul jsem, celkem nahlas a Bill se zavrtěl, zamručel. Bylo mu to příjemné.

„Líbí?“ špetnul jsem, doufajíc, že Bill neotevře oči a nekoukne na mě. Okamžitě by totiž zrakem spočinul na bouli v kalhotách, která se více a více zvětšovala. Začalo to bolet. Moc bolet. Potřeboval jsem uvolnění v podobě bouřlivého orgasmu. Nejlépe způsobeného Billovou pusinkou.
Bill se jen slabě zachvěl a natáhl krk. Vystavoval své tělo dotykům mých hrubých rukou.
Pozoroval jsem grimasy, které jeho obličej vytvářel. Byly vzrušené. Snad každá grimasa. Skousával si ret a slastně usykával. Až po pár minutách si uvědomil, že jsem promluvil, a tak mi odpověděl.
„Moc se mi to líbí…“ pošeptal rozechvěle a jeho líce nabraly rudější odstín. Styděl se a já hned zjistil proč. Přejel jsem bílýma rukama po jeho stehnech a zaznamenal tyčící se rozkrok v jeho uplých boxerkách. Vydechl jsem přímo na jeho hvězdičku pod nánosem jogurtu.
„Promiň, tvoje dotyky jsou až příliš příjemné.“ Vydechl, otevřel oči a juknul na svůj stojící klín. Hned na to sjel pohledem do mého klína. A bylo vymalováno. Jemně se posadil. Vzal moje ruce a položil si je na hruď. Jeho oči se setkaly s mými, já myslel, že vyvrcholím už jen z dokonalosti jeho samotného. Přejel mi po líčku.

„Aspoň, že nejsem sám, komu se dotyky líbí,“ pošeptal. Polknul jsem snad ještě hlasitěji. K mému nosu doléhala vůně jahod a vanilky. Pousmál jsem se. Pomalu zatlačil na jeho ramena a opět ho položil.
„Už jsem se zmiňoval o tom, jak moc rád mám bílý jogurt?“ pošeptal jsem těsně u jeho bříška. Hned na to jsem vypláznul jazyk a pomalu z něj všechen jogurt začal olizovat.
„Aaah!“ prohnul se Bill při prvním dotyku mého jazyku. Tohle jsou i na mě velké grády. Kroutí se pode mnou a tlačí moji hlavu k jeho bříšku. Je jak… z divokejch vajec. Chce to. Je to na něm moc vidět. Skousnu si ret a přemístím se k jeho bradavkám. Pomalu je olizuju a z Billových rtů se line jeden tichý sten za druhým. Jemně jej přilehnu a on se okamžitě rozkrokem začne otírat o moje stehno. Přivru oči a vytrvale dráždím jeho bradavky. Najednou mě vezme za ramena a odtáhne. Podívám se na něj. Jeho rozkoší rozvláčněný pohled říká jediné: ,Chci tě!‘
Překvapeně jsem polknul.
„Po… po-pojď do sprchy… prosím, se mnou…“ přejel si po opatlané hrudi. Nešlo odmítnout. Pomalu jsem vstal a vedl ho po schodech, co byly po levé straně jeho dveří, až jsme potichu za sebou zavřeli dveře koupelny. Sundal jsem si tílko, co jsem měl na sobě, protože jsem věděl, že hned na to se na mou hruď připlácne jogurtový Bill.  
Bill

On mě vydráždil. Nedokážu se ovládat. Jakmile opět spatřím Tomovu obnaženou hruď, vrhnu se na ni a labužnicky ji olizuju. Sundávám přitom Tomovi kalhoty. Mravenčí mi v bříšku a já bych si tak přál zasunout. Nebo aspoň, aby Tom zasunul do mě. Při té představě jsem vzdychnul. Byl jsem teď tak vydrážděný, že kdyby mi ho Tom vsunul mezi půlky, byl bych štěstím bez sebe. Stáhl jsem mu kalhoty i s boxerkama a dlaní přejel po jeho ztopořeném údu. Polknul jsem. Je tak veliký. Postavil jsem se, vzal Toma za ruce a táhl ho do vany. Když si do ní vlezl, přitáhl si mě za lem boxerek a začal dravě líbat na rty. Přetahujíce moje upatlané jogurtové boxerky přes zadeček. Pak už jejich cesta dolů byla velmi lehká. Nechtělo se mi ani zapínat vodu. Vybodnu se na ni. Teď je důležitější Tom. A jeho vzrušní, co se tak bolestně tyčí a otírá se o to moje.
„Oh… pořádně…“ pobízí mě Tom. Klečím u jeho rozkroku a pořádně si vychutnávám jeho vlhké špičky. Tisknu ji mezi rty a saju. Tom má prsty jedné ruky v mých vlasech. Prsty té druhé ruky přidržuje svůj penis v mé pusince. Já svoji rukou si ho jemně přidržuju, aby mi nepřirážel do úst moc tvrdě, a tou druhou uspokojuji sebe. Tom mě sám o sobě přesvědčuje, že svou práci dělám dobře. Podklesává v kolenou. Ač se snaží být potichu, sténá.  
Konečně jej přestanu trápit a pojmu celý jeho penis do úst. Prohne se a já  jej nechám přirazit. Zamručím spokojeně a víc se u jeho klínu uvelebím. Je mi tu dobře. Šíleně se mi líbí mu dělat dobře. Jeho steny. Jeho ruka tlačící mou hlavu do jeho klína. To vše popohání mou ruku, co tře můj vlastní penis.
V kleku se mi nohy zkroutí. A já ho musím na chvíli přestat kouřit. Cuknu sebou a tělem mi projede kýžená slast. Opřu si hlavu o jeho bříško a těžce vydechnu. Lije ze mě pot. Hladím jeho penis, zatímco moje tělo se vzpamatovává z orgasmu. Postříkal jsem mu nohy, chudákovi, ještě že jsme ve sprše. Hned na to už uvolněný pokračuji v práci. Takže si s ním více hraju.
Tomův dech se bezmála po deseti minutách začal zkracovat. Jeho svaly se citelně napínaly a jeho ruka tlačila víc.
„Už… už-už-už… áááách!“ prohnul se a začal stříkat přímo do mých úst. Nevím, jak popsat jeho chuť, ale mně chutnal báječně. Spokojeně mě pohladil po vlasech a pro mě to bylo znamení, že je konec žužlání. Jeho nespolknuté sperma jsem stále držel v ústech. Vstal jsem a všechno mu to plivnul na hruď. Hned na to jsem vše pomalu olizoval a polykal. Tom se spokojeně usmál a pustil vodu.

autor: Lenna W.K.T.
betaread: Janule

4 thoughts on “Výhled na Puerto Colon 3.

  1. No ti se s tím teda nepárali×D tak na co zbytečně čekat že…a to mu Tom chtěl 'jenom' namazat spáleniny×D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics