Valentine’s Day – the rose that changed his life 26.

autor: Sapere aude

299
Pěkné  a hladké

Jako každý den, Tom s Billem šli ze školy společně. Avšak tentokrát mířili oba do svých vlastních domovů, protože Tom musel dodělat úkol z dějepisu, který Bill stihnul udělat již ve škole, a Bill se musel postarat o jistou důležitou věc.
„Mami, jsem doma!“ Oznámil černovlasých chlapec, když vstoupil do domu.
„Mami?“ zeptal se, když si sundával bundu.
Žádná odpověď. Bill vstoupil do prázdné kuchyně se zmateným výrazem ve tváři. Kde je jeho matka? Našel malý lístek přichycený k lednici.

Ahoj zlatíčko, šla jsem nakupovat – potřebuju nějaké nové oblečení na léto. Nechala jsem ti v lednici těstoviny s rajčatovou omáčkou – jen si to musíš ohřát. Mám tě ráda.

Bill se usmál. Měl dům pro sebe, perfektní.
Nechal vzkaz tam, kde byl a pospíchal nahoru do svého pokoje, školní batoh zůstal opuštěný na podlaze v kuchyni. Dnes jej nebude nějaký čas potřebovat.
Bill se svlékl do boxerek a vzrušeně se po špičkách kradl ke koupelně. Nevěděl, proč  se kvůli tomu cítil tak vzrušený, avšak i nervozita se hlásila o slovo. Na internetu zjistil pár informací, jak to udělat správně, stačilo mu na to jen pár stránek, protože všechny vždycky říkaly to samé.
Sundal si boxerky a zblízka si prohlédl oblast mezi nohama. Musel přiznat, že to opravdu vypadalo trochu divně tak, jak to bylo. Skutečně měl dole něco jako křoví, takže to bude muset nejdříve trošku zkrátit, přinejmenším to bylo to, co si přečetl.
Bill se zhluboka nadechl a sáhl pro malé nůžky, které našel ve skříňce. „Tohle je tak divné,“ zamumlal si pod nos, když se zbavoval jemných kudrn. 

Když skončil, odložil nůžky stranou a stoupl si před veliké zrcadlo.
„Teď to vypadá ještě divněji,“ zamumlal a protáhl obličej. Opravdu doufal, že to bude nakonec vypadat dobře. Jestli to bude vypadat hůře než teď, bude muset Tom počkat, dokud to nenaroste. Jak dlouho to vlastně trvá, než to tam dole doroste?
‚Doufám, že ne příliš dlouho,‘ pomyslel si. Když to dopadne blbě, bude muset počkat, až to doroste zpátky, než dovolí Tomovi, aby se k němu přiblížil. A když to bude trvat dlouho, Tom asi nebude příliš nadšený.
„Sakra,“ zamumlal Bill, když se jeho vnitřnostmi rozlil tísnivý pocit. Opravdu doufal, že se rozhodl správně.
Zhluboka se nadechl a otočil kohoutkem ve sprše. Hned začala téct teplá voda, jeho matka se musela sprchovat předtím, než odešla. Vstoupil dovnitř a nechal vodu téct po těle. Když byla voda dostatečně teplá, vzal sprchu do ruky a namířil proud vody na svůj podbřišek, aby mohla voda stékat mezi jeho nohy a na stehna. Přečetl si, že pomůže, když se ta oblast nejdříve zahřeje. Nevěděl přesně proč to tak je, avšak neubude ho, když to vyzkouší.

‚To už asi stačí,‘ pomyslel si a zastavil vodu. Vystoupil ven ze sprchy a natáhnul se pro ručník, aby si osušil nohy a hrudník. Dával pozor, aby ostříhanou oblast nechal vlhkou. Za chvíli pustil ručník na zem a natáhl se po holícím gelu, který zbělal, když jej roztíral krouživými pohyby po svém podbřišku a mezi nohama.
„Můj bože,“ vydechl, když se na jeho tvářích objevil mírný ruměnec. Cítil se tak divně, když to dělal. Asi umře, jestli to dopadne špatně. Co když mu to nebude slušet? To, že to vypadá dobře na Tomovi, ještě neznamená, že to bude vypadat dobře i na něm.
Bill zatřásl hlavou, jako by se snažil ty myšlenky zahnat. Bude to vypadat dobře. Tečka.
Když byl gel dobře rozetřený, Bill si opláchl ruku v umyvadle, a konečně sáhl po holítku. Přemýšlel, jestli to bude hodně bolet, když by se tam říznul, avšak rychle ty myšlenky zahnal. Měl by přestat myslet negativně a koncentrovat se na úkol, který měl před sebou.
„Ok,“ vydechl Bill nervózně, jednu nohu zvedl na záchodové prkýnko a přiblížil holítko ke svému podbřišku. „Jdeme na to.“

***   
Bil zíral na svůj odraz v zrcadle. Oči přilepené k jeho holé …věci.
„Wow,“ Bill zalapal po dechu, když ucítil hladkou oholenou pokožku svého podbřišku.
Vypadal tak veliký. Ne tak velký jako Tomův, alespoň podle toho, jak si to pamatoval, avšak větší, než jak vypadal předtím.
„Wow,“ zopakoval Bill bez dechu a díval se na sebe ze všech úhlů. Nemohl uvěřit, jak čistě to vypadalo, jak dobře to vypadalo.
Na tváři se mu usadil úsměv. Nemohl se dočkat, až to ukáže Tomovi, nebo přinejmenším jej nechá to cítit. Nebyl si jistý, jestli je připravený na to, aby se Tomovi ukázal, zatím.
Bill zvědavě sjížděl prstem dolů po hladké pokožce, v zrcadle sledoval každý svůj pohyb. Obtočil prsty kolem svého zvadlého mužství a jedenkrát zkusmo zatáhl. Zalapal po dechu. Bylo to mnohem lepší, když se toho teď dotýkal, tak jemné a hladké. Bill se potutelně zazubil. Tom to bude milovat.

***  
„Seru na to,“ zaklel Tom a praštil perem o stůl. „Nenávidím dějepis, nechápu dějepis a nepotřebuju dějepis.“ Zaklapl učebnici a dětinsky překřížil paže na hrudi.
„Přestaň si stěžovat, minulý rok nám ani nedali skutečné učebnice,“ řekl Georg, když otáčel stránku svého časopisu o videohrách.
Tom otočil židli čelem ke Georgovi. „Ani bys tu neměl být,“ řekl a ukázal na bruneta. „Nemůžu se soustředit, když tu jsi, proč jsi vlastně  přišel?“
Georg pokrčil rameny. „Nudil jsem se.“
Tom protočil oči. „Super, tak mi můžeš pomoct s dějepisem.“
„Ne, sakra!“ Georg se nedůvěřivě podíval na Toma. „Měl jsem dost téhle sračky loni, díky.“ 
Tom zasténal a dlaní  si přejel přes obličej. Nebyl špatný ve škole, v mnoha předmětech byl dobrý, zvláště v matematice. Měl rád předměty, které vyžadovaly logické myšlení. Avšak v dějepisu se musíš jen naučit, co se kdy stalo, a hlavně se nadrtit data. Bohužel, tohle bylo něco, co mu fakt nešlo.
„Myslím, že ti zavibroval mobil,“ přerušil Georgův hlas Tomovy myšlenky.
„Co? Oh, asi textovka,“ povzdechl si, otočil se zpět ke stolu a dal svému domácímu úkolu z dějepisu další šanci.  
„Oholil jsem se.“
„Co?“ odfrkl si Tom a otočil se, aby se podíval na Georga, který zíral na Tomův mobil s nakrčeným obočím.
„Tohle ti poslal,“  řekl Georg a podíval se na Toma.
„Kdo?“ zeptal se a točil se na židli ze strany na stranu.
„Bill, poslal ti textovku, která zní: ‚Oholil jsem se‘.“ Georg zvedl jedno obočí a položil telefon zpět na postel. „Asi to poslal na špatné číslo nebo tak,“ pokrčil rameny a vrátil se zpět ke svému časopisu.
Tom se ušklíbl. „Hm, jo, asi se- počkat, co?!“ Vyskočil ze židle a chňapl po telefonu.
Georg, který klečel na posteli, to nečekal a spadl na záda. „Co se děje?“ 
Tom si přečetl zprávu.
oholil jsem se

Jeho oči se nevěřícně  rozšířily, Několikrát zamrkal a začal zuřivě vyťukávat odpověď.
Myslel tím Bill, že se oholil tam dole? Asi ano, proč by jinak posílal Tomovi takovou esemesku. Tom cítil motýlky v břiše. Bill mu řekl, že se pro něj oholí. Což znamenalo, že se oholí, aby ho Tom mohl cítit nebo vidět holého, že? Znamenalo to tedy, že nechá Toma se k jeho… tomu přiblížit? Brzy?

tím myslíš  …oholil ses tam dole?

Tom stiskl ‚odeslat‘  a pevně svíral mobil v dlani, čekal na odpověď. Zavibroval téměř okamžitě.

ano
„Oh můj…“ Tom líně zavrtěl hlavou. Nemohl tomu uvěřit. Tohle byl Bill, jeho Bill, který mu říkal, že si oholil svou nejintimnější oblast.
Georg se zájmem sledoval nastalou situaci, zmatení vepsáno ve tváři. „Vysvětlíš mi to?“ zvedl obočí.
Tom jej ignoroval, když  psal Billovi další zprávu.  
jak to vypadá

Doufal, že příliš  netlačí na pilu, avšak nemohl si pomoct. Jednou z Billa zešílí.  
moc dobře

Tom prudce vydechl, když  rychle vyťukával odpověď.
„Um, haló?“ Georg zamával, snažil se získat Tomovu pozornost. Co se to sakra děje?

sakra. jaké  je to na dotek?dobré?

Byl si téměř jistý,  že mu Bill už neodpoví, pravděpodobně zašel příliš  daleko, avšak teď už bylo stejně pozdě, už  zprávu odeslal.
Zíral na svůj mobil, nevěděl jak dlouho, už jej chtěl zklamaně schovat do kapsy, když najednou zavibroval.
Tom zalapal po dechu a rychle otevřel zprávu.  
ano, tak dobré. hladké

Tom se téměř zalknul. „Oh můj bože, jdu mu zavolat.“ 
„Tome,“ povzdechl si Georg. „Co se sakra děje? Jen ti řekl, že-“ Přestal v půli věty, když konečně pochopil. „Oh bože, on… on…?“ Georg ukázal na svůj klín.
Tom přikývnul a hledal Billa ve svém seznamu. Brunet zalapal po dechu. Tom stiskl tlačítko pro volání a opustil místnost.
„Počkej!“ zavolal Georg. „Kam jdeš?“
„Do koupelny!“ zněla Tomova odpověď. „Ani za nic tě nenechám vyslechnout tuhle konverzaci!“ Práskly dveře a bylo slyšet otočení zámku.
Georg sebou praštil o postel a uchechtl se. Nikdy si nemyslel, že pozorovat vývoj Tomova vztahu s Billem bude tak zábavné.  
***  
Billův telefon zazvonil v jeho dlani. Podíval se na display a zalapal po dechu, Tom mu volal. Billovy tváře stále hořely z jejich psané konverzace, kterou právě měli. Trošku se styděl, když s Tomem takhle mluvil, avšak cítil se dobře a… trochu sexy.
Bill se snažil zbavit své  nervozity, když přijímal hovor.
„Ano?“ zašeptal tiše do telefonu.
Bille,“ slyšel Tomův hlas. „Bille, sakra, necháš mě se toho dotknout?“
Bill zalapal po dechu. „Tomi!“ řekl ostýchavě, objal svá kolena a silně zrudnul.
Promiň, ale…sakra,“ Bill se ušklíbl, doufal, že to znamenalo, že se to Tomovi bude líbit.
Na chvíli bylo ticho, oba poslouchali dech toho druhého.
„Tome?“ Přerušil Bill ticho.
„Ano?“ 
„Brzy,“ řekl a cítil, jak se opět začervenal. „Nechám tě brzy.“
Slyšel, jak Tom zasténal.
„Jsi v pohodě?“ zeptal se Bill s obavami.
„Jo, jen mě dost rajcuješ,“ přiznal Tom, což způsobilo motýlky v Billově břiše.
„Jsi…“ Naznačil Bill a opět cítil horkost ve tvářích.
„Pomalu, ale jistě,“ odpověděl Tom.
„Omlouvám se.“
Slyšel, jak se Tom bezdechu zasmál. „To nemusíš, jen se toho nějak musím… zbavit nebo tak něco. Georg dneska nečekaně přišel a nemyslím si, že by byl příliš nadšený mě takhle vidět.
Bill se zahihňal, ruku držel před pusou. „Ok,“ usmál se.
„Přeju si, abys tu byl.“
Bill se začervenal. „Já  taky,“ slyšel se tiše přiznat. Byla to pravda, motýlci v břiše se zbláznili a téměř se zalykal potřebou být právě teď s Tomem.
Slyšel povzdech na druhé  straně linky. „No, jdu vyhodit Georga a dokončím svoji úlohu z dějepisu. Uvidíme se zítra před školou?
„Jo, budu na tebe čekat před vaším domem.“
„Ok, uvidíme se zítra.“ Bill slyšel, jak mu Tom posílá mlaskavou pusu. Zasmál se a zářivě se usmál. „Jo, uvidíme se.“
Několik vteřin ještě  poslouchali dech toho druhého, než Tom konečně zavěsil.  
autor: Sapere aude
translate: Dania
betaread: Janule

13 thoughts on “Valentine’s Day – the rose that changed his life 26.

  1. Oh, to je úžasné…ako vždy! 😀 Tento príbeh je proste…dokonalý…vymyslel to skutočný génius 🙂 Hlavne tie konverzácie 😀 wáw, konečne sa Bill oholil 😀 to bude sranda 😀 Skvelý preklad, jednoducho pokračovanieee 😀 🙂

  2. Amazing part!!! Now Bill isn´t very shy and I love it!!!I look forward to next episode. And I think that Bill will be more confident about intimate things with Tom. Their conversation was so hot, I can´t believe that Bill wrote Tom about his shaving!!! Perfect, I love him and sweet Tom :-)♥

  3. Bože..tohle je skvělý díl..! Tuhle povídku mám naprosto ze všech nejradši a vždycky když se tu objeví nový díleček, tak chci skákat po celé místnosti jak moc jsem šťastná..každý díl mě dokáže rozveselit..je to úžasně napsané…a ta Billova nevinnost mě vážně dostává…
    Už se strašně moc těším na další díleček a Danio, tobě opět děkuji za překlad…:)

  4. Aww, to je neskutečně sladkýý.. Ouu, Aj sem se u toho smála jak magor.. Bill je nevinnost sama 😀 Miluju tuhle povídku, honem dál =) :***

  5. To je tak úžasné! och panebože, popis takový banální věci, ale je to prostě…úžasný..je to Bill a dělá to pro Toma…a ty sms 😀 s georgem v pozadí 😀
    naprosto dokonalé! díky za překlad!

  6. Sice tuhle povídku nečtu, ale když sem na hlavní stránce mezi řádkama četla, jak Bill bere nůžky a de se stříhat, nedalo mi to a musela sem si to přečíst 😀 😀 😀 😀 a ještě teď se chlámu jako blázen 😀 😀 😀 😀

  7. Jsem ráda, že se tato povídka zase rozjela 🙂 je to totiž dokonalé, ta nevinnost v jejich vztahu… roztomilé 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics