Únos, bordel a láska 28. (konec)

autor: Kiki

Páni, lidičky…  Takže tady je konec. 28 dílů  z jednodílovky. Jste skvělý… Nemůžu tomu uvěřit, ale je to vážně tak :)’Konečně‘ je ale tady konec a já se můžu věnovat svojí poslední povídce… Hry nepočítám, těch je xD Moc bych vám chtěla poděkovat za vaše komentáře a za to, že povzbuzujete. Věřte, že to dodá ‚sílu‘ psát dál a dál, i když se vám zrovna nechce. Já píšu každý den, ale vy to nepoznáte, protože moc neposílám… často. Tak, jedno moc velké díky a teďka se už dejte do čtení. Doufám, že se vám povídka líbila a taky ten konec se snad bude líbit, i když by mě někteří z vás určitě nejraději zastřelili 🙂 K.  
Po roce

Z Billa, Toma, Gustava a Georga se stali nejlepší kamarádi. Skupina Tokio Hotel měla veliké úspěchy. Každý je znal, vše o nich věděl, avšak o Billově minulosti… nic. Ani to, že mezi dvojčaty je něco víc, než by mělo být. To ale nikdo moc neřešil. Důležitá byla pro všechny přítomnost a budoucnost. Hlavně pro ty čtyři…
„Páni, dneska vám to šlo naprosto skvěle. Holky přímo šílely, když jste byli u sebe.“ Pokukoval David po dvojčatech, když právě skončili svůj další koncert. Dnes byl ale nejlepší. Končilo turné, tak si ho každý z nich užil. Samozřejmě je chválil všechny.  
„Jo, to ony vždycky.“ Neodpustil si Georg. „A všimli jste si hlavně té blondýny na mé straně v první řadě? Byla naprosto dokonalá. Možná, že ještě neodešla, co, Tome?“ 

„Hm… Ani ne. Díky.“ Usmál se a koukl po svém mladším dvojčeti. To se na něj usmálo taky. Bill byl šťastný. Ale nejšťastnější bude, když budou s Tomem v domě. Sami. Bez všech těch médií, holek, hluku… jen oni dva. 
„V poslední době jsi nějaký divný. Není ti něco?“ všiml si kamarádova chování Georg.  
„Ne, vše je v pohodě. Nemělo by?“ mluvil v klidu Tom, posadil se na sedačku pro dva, do ruky si vzal Red Bull a nenápadně na Billa mrkl, aby si sedl vedle něj. Ten pochopil, posadil se co nejblíže, ale i tak, aby to nikomu nepřišlo divné.  
„Odmítáš holky, kámo. To se u tebe ještě nikdy nestalo.“ Spráskl ruce a sedl si naproti.  
„To proto, že jsem zadanej…“ odpověděl bez nějakého zájmu, ale bratrova šokovaného pohledu si všiml. 
„Cože?“ vyprskla obě G-éčka.  
„Že ses nepochlubil… jaká je? Umí to dobře?“ vyptával se okamžitě brunet. Vždycky ho zajímaly jen tyhle věci.  
„Tohle je soukromá věc…“ srknul si ze svého pití a ještě víc se natlačil na Billa.  
„Ale no tak… Jsme přece kámoši, ne? Ti si říkají všechno.“ 
„Dobře… ale tohle ti fakt neřeknu. My už pojedem na hotel sbalit si věci. Tak se mějte a uvidíme se… zítra.“ Položil prázdnou plechovku na stůl, pomohl Billovi a oba se vydali zadním vchodem pryč.

„Konečně doma.“ Nadechl se Bill zhluboka.  
„Jo, doma je doma…“ pokyvoval Tom hlavou. „Dej, já to vezmu nahoru.“  
„To zvládnu, Tomi, ale díky moc.“ Nahnul se a políbil ho. Rozešel se do jejich společného pokoje, tam tašku shodil do kouta, ze skříně vytáhl čisté oblečení, osušku a vydal se do koupelny, kterou měli v pokoji. Tom využil té společenské. Oba se umyli, oblíkli na sebe spodní prádlo, tričko a Tom vylezl jako první. Ten si dredy svázal do culíku, tak si je nenamočil, kdežto Bill, ten si je svázal taky, ale trochu si je namočil, takže mu to trvalo dýl a ještě se odlíčit…

Tom si lehl do postele a čekal na svého mladšího brášku. Pořádně se zabalil do peřiny. Čekal, až se Bill uráčí vylézt z koupelny. Po asi deseti minutách se dočkal. Bill, když si všiml, že Tom leží v posteli, se k němu rozběhl a skočil na něj.
„Co blbneš?“ začal se smát Tom, když z něj Bill začal strhávat peřinu na zem, aby nepřekážela
„Nic.“ Odpověděl jedním slovem a věnoval se peřině, po chvíli i jeho rtům. Rukou mu zajel pod tričko a hladil mu jeho dokonalé bříško. 
„Myslím, že tahle noc bude ještě zajímavá.“ Vydechl Tom. 
„To si teda piš.“ Usmál se Bill a rukou pomalu sjížděl níž a níž…

KONEC

autor: Kiki
betaread: Janule

5 thoughts on “Únos, bordel a láska 28. (konec)

  1. sem smutná že je konec….ale je to nádhený zakončení…ale pro duše jako já si to mohla skončit tak o pul hodiny pozdějc xDDDD alee je to nádhera a chtěla bych ti poděkovat za tuhe povíííídku!!!!!

  2. škoda že je konec … ale všude bude jednou konec .. a sem rádaže to tak skvěle dopadlo .. HAPPY END tak to má být moc moc moc krásný :))) ♥

  3. Taky jsem moc ráda, že to dobře dopadlo, že se klukům splnil jejich velký sen, a že můžou být konečně spolu ♥♥♥

  4. Trošku je mi sice líto, že je konec, ale na druhou stranu to nemohlo skončit líp..! Jsem ráda a doufám, že už se jim nic nestane a že už budou jenom spolu a šťastní..:)
    Tuhle povídku jsem měla vážně ráda…mám ráda tvůj styl psaní, jsi v tom dobrá..:)
    Ale ten konec takhl useknout jako..:D To se nedělá..! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics