Süße Träume

autor: Sch-Rei

Líbáš mě  na krku, a mé ruce jezdí  po tvých zádech. Něžnými pusinkami postupuješ  níž a níž. Cítím vlhké cestičky na mém hrudníku, které se přibližují na mé bříško. Tvůj jazyk projel v mém pupíku, a to mě donutilo k slastnému stenu. Tvé rty postupovaly až k lemu mých kalhot. Věnoval jsi mi na rozpálenou kůži poslední pusinku na podbřišek, a dvěma prsty stáhl mé kalhoty zároveň s boxerkama…

„Sakra! Už zase!“ Zanadával potichu Bill, když se vzbudil. Měl mokré pyžamo. Teda, přesněji v místě jeho rozkroku. „Proč se mi o něm pořád zdá? Proč? Se nemůžu ani pořádně vyspat…“ šeptal, a sundal si mokré kalhoty, které odhodil někam do temnoty pokoje. Otočil se a vedle sebe viděl tu dokonalou osobu. Jeho starší dvojče, které si tam sladce spinkalo. Pohled na jeho dokonalou pleť, pootevřené rtíky, ze kterých vycházelo tiché oddechování, ho zcela dostávalo. Ani už se nedivil, že se každou noc budí s mokrými kalhotami a prostěradlem.
Dvojčata měla společný pokoj i postel. Když to jejich rodiče navrhli, byli důrazně oba proti. Přece jen, je jim už šestnáct. Doteď jim to navenek hodně vadí, ale ve své hlavě jsou oba každý večer, když společně uléhají a chystají se ke spánku, šťastní, že můžou mít celou noc přítomnost svého bratra.  
„Nedívej se na něj, Bille… To zvládneš, ovládej se, prosím tě!“ šeptal si pro sebe, a přibližoval se pomalinku ke svému bratrovi. Přisunul své tělo až úplně k němu. Hlavu mu položil na hrudník, a snažil se usnout. Nešlo to! Cítil jeho tak blízkou přítomnost, a to ho svádělo k něčemu mnohem víc! Položil jednu něžnou pusinku na bratrův hrudník.

Chvíli tam tak spokojeně ležel. Polštářky prstů začal přejíždět po jeho bříšku.
„Bille?“ šeptl Tom, když se vzbudil a všiml si, že na jeho hrudníku leží Bill, a hladí ho po bříšku. Bill nevnímal okolí. Byl plně soustředěný na to, co právě provádí. Jen na lehké doteky, které dopřává svému bráškovi.
„Bille!“ řekl Tom hlasitěji, což Billa donutilo se probrat. Zvedl hlavu. Když zaregistroval, že je Tom vzhůru, okamžitě se od něj odtrhnul, a přemístil se bleskurychle na svou půlku postele ke stěně. Protože dvojčata spávala na rozkládací pohovce, a na straně u zdi se to prohupovalo dolů kvůli tomu, že se to každý den zastlávalo a rozestlávalo, a Bill se právě přesunul na složené ‚opěradlo‘, tak se to s ním prohouplo, a Bill skončil na zemi pod postelí.

„Jauuííí,“ zapištěl potichoučku. Tom se rychle posadil, a nahnul se k Billovi.
„Jsi v pohodě?“ Bill zčervenal. Styděl se. Styděl se za to, jak ho viděl Tom, když se probudil.
„Tak Bille, polez ven,“ zasmál se tiše Tom, aby nevzbudil rodiče spící v ložnici naproti. Bill přikývnul, a pomalu se zpod postele vyhrabal. Pomalinku si lehl zpátky na postel, a otočil se čelem ke zdi. Zavřel oči, a přál si, aby to byl jen další z jeho snů.
„Billi?“ šeptl k němu Tom.
„Hm?“ zamručel nazpět.
„Co kdyby,“ skousl si Tom ret.
„Co kdybys pokračoval?“ zašeptal skoro neslyšně, ale dost nahlas na to, aby to slyšel Bill. Bill zalapal po dechu a otočil se na Toma.
„C-co?“ šeptl nechápavě.
„Kdybys pokračovat v tom, co jsi začal,“ mrkl na něj. Bill se pousmál.
„To jako… Vážně?“ zamrkal. Tom jen s úsměvem přikývl. Bill se rozzářeně usmál, a skousnul si ret. Přitáhl se k Tomovi.
„Ale teď už se mě jen tak nezbavíš, bráško,“ zašeptal s úsměvem, a obkročmo si na něj sedl. Tom se položil na záda.
„S tím počítám.“

Bill se zapřel rukama u jeho hlavy a pomalu se k němu naklonil. Opřel se čelem o bratrovo, a nějakou chvíli jen koukal do té čokolády naproti. Pousmál se a přivřel spokojeně očka. Nahnul se k Tomovi, a položil své rty na ty jeho. Oba zavřeli oči. Bill se třel svými rty o ty jeho. Slabě mu na ně vydechl, což Toma donutilo se zachvět. Bill se pousmál, a vpil se do bratrových rtů. Pečlivě je ochutnával a něžně laskal. Tomovy ruce se ocitly na Billových bocích. Bill vzrušeně vydechl a vplul do Tomových úst jazykem. Hráli spolu jakousi hru, a přitom zkoumali každý milimetr úst svého brášky. Bill se odtáhl a zpříma koukl do Tomových očí.
„Tome, prosím,“ zašeptal s naléhavostí v očích. Tom pozvedl trošku nechápavě obočí. Bill se jenom pousmál, a znova se mu vpil do rtů. Zahákl palce o Tomovy kalhoty, a i s boxerkami je stáhl. Tom zavzdychal do Billových úst. Bill se svým oblečením práci neměl, to už vyřešil jeho perverzní, ale překrásný sen. Zavrtěl se na Tomově klíně, a dosedl na něj. V ten moment se od Toma ústy odtrhl, a předklonil hlavu. Slastí zavzdychal. Polilo ho horko, slast, něžnost. Trošku se na Tomovi rozpohyboval.  
Tom se pousmál, a pevněji chytil bratrovy boky. Začal proti Billovu vstupu přirážet, a stále přírazy zrychloval, což nutilo Billa hlasitěji a hlasitěji sténat. Bill se pousmál a zavzdychal. Přesunul se do polohy, že jako by obkročmo klečel. Zaklonil hlavu a prohrábl si vlásky. Nahlas zavzdychal, ignorujíc skutečnost, že vedle spí jejich rodiče. Začal se proti Tomovu penisu přirážet.
„Mmmmh… Tome,“ zavzdychal, když do něj bratr prudčeji přirazil. Polil ho opět slastný pocit. Slast, to bylo to, co celou dobu cítil, když nad jeho zadečkem převzal kontrolu Tomův kámoš. Tom si skousnul ret, a přitáhl si Billa k sobě. Převalil ho pod sebe a rychle se v něm rozpohyboval. Zaklonil hlavu a pevně semknul oči. Zavzdychal.
Bill zarýval nehty do prostěradla, a několikrát se přirazil proti Tomovi.
„Aaah….“ Zavzdychal Bill. Tom naposled s ‚menším‘ výkřikem přirazil, a začal naplňovat Billův zadeček. Bill opět nahlas zavzdychal. Tom se převalil vedle něj, a přes oba přehodil peřinu. Bill se k němu spokojeně přitulil, a se zavřenýma očkama vyčerpaně oddechoval na bratrův hrudník.

Ten večer…  Tedy noc, se naplnil jeden z Billových sladkých snů.

autor: Sch-Rei
betaread: Janule

6 thoughts on “Süße Träume

  1. Jojo…moc krásné♥ a hodně procítěné x) 🙂
    Nějak takhle si to představuju i já ve snech xD štěstí že ráno nejsem mokrá…:D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics