Pornstars – Lolitka (2/2)

pokračování
Tom
(Dopadnu do těch peřin a chytnu tě za boky) Staráš se takhle o každýho, koho tu máš? (usměju se a sjedu ti z boku na zadeček, kterej stisknu. No nedivím se, že si rád hraješ. V týhle atmosféře to opravdu jinak nejde. A jak tu cítím intenzivně ty jahody, tak z toho mám chlípné myšlenky téměř okamžitě.)  
Bill
(Skloním se.) Asi tomu neuvěříš, ale jsi první, kdo si zasloužil, abych si ho sem dotáhl. (Pošeptám a patlám ti namakané kozičky.)  
Tom
Uuuh (Vzdychnu) takže jsi vlastně pořádně jenom moje čubička.  
Bill
Mmmmhhh. (Zamručím souhlasně.) Na bříško, namasíruju ti zádíčka, aby ses mi při těch akcích někde nezasekl od bolesti zad. (Zahihňám se.)  
Tom
(Abych se ti z toho nezasekl spíš v zadku. Vyhoupnu se do sedu a tak se na tebe natisknu.) Aby to ale nemělo opačný výsledek… (šeptnu ti do ouška.)  
Bill
(Zakroutím hlavičkou.) Bude to stejně jen chvilka, maso bude za chvíli hotové. (Usměju se) Krásně voníš, víš to? 

Tom
A ty ne jen voníš ale i vypadáš. (Usměju se a za boky tě nadzvednu, abych se mohl otočit. Lehnu si na břicho a ruce si složím pod hlavu.)  
Bill
(Napatlám ti zádíčka krémem a začnu tě opatrně masírovat, skousnu si k tomu ret, soustředím se.)  
Tom
Mmm (Zamručím a zavřu oči. To jsou blahodárný účinky tohle. A když připočtu ten fakt, jak na mě sedíš…)  
Bill
Když teďka slabě pootočíš hlavu, uvidíš přesně pod sukýnku. (Pošeptám ti laškovně a masíruju. Jak mě baví se o tebe starat… máš krásný i záda. Svalnatý, a to já rád.)  
Tom
(Skousnu si ret a zvědavě  natočím hlavu. Oh, tak to je výhled) To spodní prádlo jsi mohl klidně vynechat… i když je neuvěřitelně sexy. (Vydechnu, vytáhnu jednu ruku z pod hlavy, natáhnu ji za záda a pohladím tě po stehnu až pod sukýnku.)  
Bill
Moc bych ti to usnadnil… (pošeptám a dole cinkne budíček na troubě.) Maso je hotový. (Usměju se) Jdeš se mnou?  
Tom
Jdu… nehodlám ti zacintat peřiny. To až něčím jiným. (Uculím se a nadzvednu se.)  
Bill
(Podám ti froté max voňavej župánek a jdu pomalu dolů před tebou. Botky mě  samy nutí kroutit prdelkou, ale i kdybych je neměl, stejně bych s ní vrtěl. Dojdu dolů.) Posaď se, budeš mít lepší výhled.  
Tom
To jsem měl celou dobu, když  jsem šel za tebou. (Mrknu a sednu si. Znovu a znovu tě sjíždím pohledem. Tohle bys prostě mohl nosit denně. Děsně mě to bere. Zejména, když se předkláníš.)  
Bill
(Jo a taky, že se ještě  předkloním. Pěkně otevřu víko trouby a vyndám plech s kroketama. Pak pekáč s masem. Pěkně to nakrájím, dám na talířek a poslušně přinesu. Sobě dám asi poloviční porci co tobě a sednu si naproti) Dobrou chuť. (Popřeju koketným hláskem.)  
Tom
(Nesouhlasně zakroutím hlavou a trochu se odšoupnu od stolu.) Tady si sedni. (Poklepu si na stehno.)  
Bill
Myslíš, že to je bezpečné?   
Tom
To nevím… a je mi to jedno. Mám rád nebezpečí. (Usměju se a pohledem tě vybídnu, abys mě poslechl.)  
Bill
(Vezmu svůj talíř a příbor a docupitám k tobě. Položím talíř vedle tvého a pohodlně se ti usadím na klín.) Spokojen?  
Tom
(Ruku ti hodím kolem boku a nechám ji v místě podbřišku.) Maximálně spokojený. (Vydechnu ti do ouška a pak se druhou rukou chopím vidličky, abych něco pojedl.)  
Bill
(Občas ti pomůžu něco uříznout nebo tě chvílema dokonce krmím.) Mmh, překazils mi můj sváděcí plán.(Zamrouskám ti do ouška.)  
Tom
(Zasměju se) A to mělo být co?  
Bill
To už je teďka jedno, když ti hačám na klíně.(Breptnu.)  
Tom
Mmm, to ano… ale mohl bys mi to popsat. (Pustím vidličku zpátky do talíře a nosem ti přejedu ve vlasech.)  
Bill
Chtěl jsem si pod stolem nenápadně  sundat spodní prádlo, a pak po stole přelézt až k tobě a doširoka roztáhnout nohy. (Pošeptám a snažím se, aby můj hlas zněl co nejvíc dráždivě.)  
Tom
(Nasucho polknu a sesunu tě  ze svýho klína) Tak to udělej.  
Bill
To nééé, to mělo být něco jako překvapení. (Uculím se.)  
Tom
No ty jsi samý překvapení… ono tě určitě ještě něco napadne. (Napíchnu jednu kroketu a podám ti ji k puse.)  
Bill
(Pousměju se a jemně  vypláznu jazyk. Obkroužím kolem dokola napíchnutou kroketu a slízávám z ní sůl, a přitom se ti zavrtávám do očí.)  
Tom
(To moje oči doslova hypnotizujou tvůj jazyk. Úplně z toho vidím něco jiného než kroketu a sůl. Zaujatě pootevřu rty a vidličkou začnu mírně kroutit proti tvýmu jazýčku.)  
Bill
(Pousměju se, když vidím, jak ti pomalu klesá čelist a se zájmem si prohlížíš můj jazýček, zakmitám jazýčkem, schválně, co to s tebou udělá.)  
Tom
(Z úst se mi vydere přidušený  neidentifikovatelný zvuk a zacuká mi v podbřišku) Sakra… místo krokety vidím něco jiného.  
Bill
A co? (Přejedu zoubky po kroketce.) Že by tvoji monstrózní kládu? Ale… ale… ale… pane, na copak to myslíte?  
Tom
Přesně na to. (Lehce přikývnu) Doslova to na sobě cejtim. Ten tvůj mrštnej jazýček.  
Bill
Měli jsme po večeři něco jiného v plánu než sex? (Pošeptám a jemně se zavlním.)  
Tom
(Uculím se) Za těchhle okolností… ne. (Nechám vidličku vidličkou a vysadím tě na kraj stolu. Zůstanu sedět na židli, takže mám krásný výhled na místa, co mě nejvíc zajímaj. Dlaněma ti bloudim po stehnech. Občas zajedu až na zadeček.)  
Bill
(Pohladím tě po hlavičce.) Tomy, splnil bys mi jedno přání?  
Tom
Jenom jedno? (pousměju se.) Jakýkoliv.  
Bill
Už dlouho si přeju, aby mě někdo fiknul v kuchyni. (Uculím se.)  
Tom
(Stisknu ti stehna těsně  u slabin.) Mmm… hraní ti nestačilo? (Pousměju se a blíž se k tobě nahnu.)  
Bill
Mně? Nikdy, zvlášť né s tebou. (Šeptnu a zadívám se ti do očí.)  
Tom
(Zvednu se ze židle a přisaju se ti na krk. Rukou ti zajedu do klina a stisknu tvůj rozkrok. Oh, ta látka boxerek je tak tenká, že je to jako bys je skoro ani neměl.)  
Bill
Aah. (Nakloním hlavu, abys měl místo) Uuh, Tome… lolitka čeká.  
Tom
Lolitka je nadržená? (Vydechnu a boxerky z tebe rychle stáhnu. Přitáhnu tě ještě víc na okraj že klínem narazíš na ten můj.)  
Bill
Joo, lolitka potřebuje hodně sexu, pane. (Pošeptám a stáhnu ti župan z ramen) Aah.  
Tom
(Chytnu tě za vlasy a prudce ti zakloním hlavu. Jazykem ti přejedu po krku. Druhou rukou ti zajedu až k prdelce a zajedu do tebe prstem, až jak nejvíc můžu.)  
Bill
(Omotám nožky kolem tvých boků a přitáhnu si tě víc.) Sakra, tohle zbožňuju… aaah… jo.  
Tom
(Přidám i druhej a začnu je do tebe přirážet.) Mm, ale ne víc jak mýho ptáka.  
Bill
(Opřu se vzadu o ruce a roztáhnu nohy.) Aa,h Tome… kurva… uuh.  
Tom
(Zakroutím prstama, abych našel to místečko slasti. Když se mi to povede, přidám ještě třetí prst a narazím do něj.)  
Bill
(Zakloním hlavu a začnu doslova křičet) Aah no tak, Tome…(Zakřičím a vezmu tě za ruku, jejíž prsty jsou ve mně, začnu tě navádět jak rychle přirážet, po minutce ale dám ruku zpět dozadu zvednu prdelku a začnu na prsty přirážet.) Jooo, vyprsti mi prdelku, oooh.  
Tom
(Usykávám vzrušením a dělám ti to tak jak chceš. V dost rychlém a tvrdém tempu) Jo… jen křič, čubko… to je ono.  
Bill
(Můj dech by se dal přirovnat k dechu běžce po maratonu, dám si nohu na tvoje rameno a přirážím na prstíky.) Ah… ah… ah… joooo, Tomy, aah.  
Tom
(Takhle si naprosto sexy. Ne, že bys jindy nebyl, ale pod návalem slasti, kdy se nedokážeš kontrolovat….) uuh…(sehnu se a jazykem začnu dráždit špičku tvého penisu. Nepřestávám ti ale prstit prdelku.)  
Bill
(Tak teď už tuplem křičím.) Tome… aaah… joo. (Taky přirazím, nejen na prstíky, ale i do tvojí pusinky) chci ho tam, Tome… jooo, pojď, vraž ho do mě…  
Tom
Ještě ne. (Řeknu rázně) napřed se mi pořádně udělej do pusy a já tě za to pak pořádně ojedu… (mám sice co dělat s tím sebeovládáním, jelikož jsem nemálo nadrbanej, ale zvládnu to.)  
Bill
Tomy… uuuuh… dělej, oh joo. (Zakňučím, křičím, sténám, vzdychám. Prohýbám se v zádech a zakláním hlavu. Slastí mám černo před očima) Jestli to aaaah takhle bude dál, budem impotenti!  
Tom
(Vyndám tě z pusy a zase jen chvíli dráždím špičku. Ale pořád do tebe tvrdě přirážím prsty.) Když se to stane s tebou… tak mi to nebude ani vadit. (vypravím ze sebe a začnu ti špičku sát)  
Bill
(Kde je moje výdrž? Asi jsem jí nechal dnes ráno na place) Tome… jo…(zakňučím. Cítím, jak mi silně cuká rozkrok, jak v něm pulzuje. Juknu dolů, vidím, jak olizuješ můj silně naběhlý až bolestně vzrušený penis.) Bože, kurva… aaah, jo. (Začnu ti to klopit do pusy. Ten pohled mě dostal…) Uuuh.  
Tom
(To je pořádní nadílka. S přivřenýma očima to polykám a co mi vyteče na bradu, nechám tak. Zvednu k tobě zrak a vytáhnu z tebe prsty…) tak teď ta slíbená odměna… 
Bill
Spíš pro tebe odměna, hřebečku. (pošeptám ti do ouška, když se trošku zklidním. Hupnu dolů ze stolu a trošku malátný seberu talíře a jdu k lince, kde dělám, jakože se vůbec nic neděje, a meju nádobí.)  
Tom
(No ty mě chceš  zabít? Teď hodláš mejt nádobí, když já mám dost… přejdu k tobě, ale kus od tebe se zastavím a opřu se o linku. Sám si sjedu do klína a jen tak líně si dělám dobře.) Při tom se ale nemeje nádobí.  
Bill
Mhh… já vím, chtěl jsem dělat jakože nic… přijde nadržený protějšek a už to jede, víš. (Pousměju se a skousnu si ret, když vidím tvou ruku v klíně.)  
Tom
(Pousměju se a nechám tě se chvíli kochat tím pohledem na mě samotnýho.) Tvůj protějšek je maximálně nadrženej, takže tě nejspíš ohne přes linku a nebude se ani obtěžovat se sundaváním tý tvojí sukýnky, prdelko.  
Bill
(Skousnu si ret snad ještě  víc… vypnu vodu a vyhoupnu se na bar… roztáhnu nožky a položím se na lokty, čímž ti nastavím prdelku… sjedu si rukou do právě uspokojeného rozkroku a pak až k prdelce, ve které zmizí dva prsty) Tomy.  
Tom
(Ooh bože, tobě to nestačilo?) Mmm… (Vzdychnu a dojdu si k tobě) jak vzrušující, že vzdycháš moje jméno, když si hraješ… ale já jsem lepší.  
Bill
Musím překecat rejžu, aby z nás udělal stálej pár na place, protože by bylo pěkně trapný, kdybych sténal jiné jméno. (Pošeptám a dráždím se čímž chci vydráždit tebe.)  
Tom
(A taky se ti to dost daří) Kurva, dost už. (Vzdychnu a chytnu tě za zápěstí.) Chceš mě udělat jen pohledem na tebe? To si nech na později… teď tě chci píchat.  
Bill
Tak na co čekáš? Očistíš mě pak jazykem? (Zamručím.)  
Tom
Čekám, až mi tam nebudou překážet tvoje prsty. (Stáhnu ti ruku stranou, a hned jak mám volno, do tebe zasunu. Ještě by sis to rozmyslel s tím, jakej jsi provokatér) Aah (Zavzdychám a přidržím tě za bok.) Vylízat prdelku bys chtěl, jo? (Vydechnu a začnu do tebe přirážet.)  
Bill
Joooo… (Zakňučím podlejzavě) Postříkat prdelku a celé tělo, a pak pěkně vylízat… aah. (Prohnu se, když je můj slastný bod opět pod palbou.)  
Tom
(No tak tolik zásob na celý  tělo v sobe teď teda asi fakt nemám, ale na tu prdelku to stačí určitě. Beru si tě rovnou na plnej plyn bez pardonu.) Ooh jo… fuck… (Sténám a tvrdě přirážím. Líbí se mi ta tvoje zvrhlost. Ty přání, co máš, a to, jak se svíjíš. Jako ta největší kurvička.)  
Bill
Harder… oh. (Ujede mi, roztáhnu doširka nohy. Já nevím, jak ty to děláš, ale bušíš přesně tam, kde mě to dohání k sexuálnímu šílenství… tvrdnu… ano, opět ani ne dvacet minut od posledního orgasmu) Harder! Aah.  
Tom
(Zakloním hlavu a odhodím snad i ty poslední zbytky nějakýho ovládání a ohleduplnosti. Skoro ti v rukách drtím boky a zostra na tebe přirážím) Oou yeah… to je ono… (Ani v hlasitosti se nehodlám krotit. Ani to nejde. Tvoje prdelka je vpád do ráje.) Ooh, kurva…jsi tak zasraně dobrej…  
Bill
(Prohnu se a tím se na tebe narazím ještě víc) Buď sprostej. (Zakňučím a stáhnu prdelku, čímž tě v sobě skoro až bolestivě uvězním.) Aah.  
Tom
(No to uvězníš. Stáhnul ses tak, že se sotva můžu pohnout.) Oo,h do hajzlu… Bille, drž hubu a radši jen řvi…(S každou větou, kterou vypustíš z pusy, z tebe totiž víc a víc šílím, a už teď mám obavy, abych po tomhle maratonu neskončil na psychiatrii.)  
Bill
Aaah (Prohnu se) Dělej… kdo je tvoje děvka, Tome? Řekni to nahlas!  
Tom
Ooh shit… (Zatmívá se mi z toho před očima.) Ty jsi děvka… zasraně dobrá děvka. (Znovu tvrdě přirazím a za boky si tě narážím co nejvíc) Aah… vymrdam z tebe duši, couro….  
Bill
Joo, udělej to… (Ohnu se a plácnu tě po zadku.) prosím… vyjebej to ze mě…  
Tom
Uuuh (Skousnu zuby a naplno tě projíždím.) Ještě to udělej… (to bylo hodně dobrá…jen mi dej, jak si zasloužím.) Jen pořádně…  
Bill 
(Ohnu se ještě jednou a plácnu tě pěkně přes zadek) Dělej, hřebče…  
Tom
Sss (Usyknu. ale spíš vzrušením než od bolesti.) Joo… kurva joo… (neodvažuju se ani moc hádat, jak dlouho tohle ještě vydržím…. každopádně si tě beru, co můžu)  
Bill
(Skousnu si ret, prohnu se a roztáhnu nohy ještě víc… div se neroztrhnu) Aaah.  
Tom
(Tím mi i umožníš tě víc nabírat. Mizím v tobě až po kule. Dech absolutně nechytám) Fuck… za chvíli to máš v sobě…  
Bill
Jo… (Zakňučím a do přírazu se stáhnu, co to jde) Pojeď, brouku.  
Tom
(Bože ty jsi měl bejt exponát v zoologický a ne pornoherec… takový zvíře se jen tak nevidí.) Ooh jo… jo.. .(Mám pocit, že jsem totálně v tranzu a jen tak se z něj asi nedostanu. O to víc, když se tak stáhneš… začne mi škubat v podbřišku a zalapám po dechu) Oooh… (Napnou se mi snad všechny svaly v těle slastí pod návalem orgasmu.)  
Bill
Aaah. (Prohnu se, jak ucítím tebe v sobě, tvoji mrdku, tak vystříknu to, co moje kuličky stihly udělat… je toho málo, ale aspoň něco) Aah.  
Tom
(Už jen mírně  se v tobě pohybuju, abych do tebe dostal všechno. Pak z tebe vyjdu a klenu si. Tvoje přáni je mi rozkazem. Prstama ti projedu po vstupu a rozmáznu tak mrdku, co z tebe teče, ven. Přidržím si tě za stehna a začnu ti prdelku poctivě vylizovat.)  
Bill
Uuh. (Hmátnu si ještě do rozkroku.) Tohle mám moc rád.  
Tom
(Ani mi to nepřijde nijak zvrhlý, že tady chutnám sám sebe. A i kdyby… zvrhlosti miluju) Pořádně vylízat? (Pousměju se, ale nedám se rušit v činnosti. Vylizuju každej možnej kousek tvojí prdelky.)  
Bill
Joo… (Protahnu mručivě) Ničíš mě, hřebečku, víš to? Myslel jsem, že častým sexem se má touha po sexu zmenší, a najednou se objevíš ty, a já chci víc… a víc a víc.  
Tom
(Ještě nějakou chvíli ti to potěšení dopřávám, a pak se znovu postavím na nohy) Mmm… když máš v posteli amatéra, tak se možná zmenšuje. (Uculím se.) A já ti mile rád dám víc a víc… ale musím mezi tím taky popadnout dech. (Odrhnu ti vlasy, co se ti lepí na tvář.)  
Bill
(Dám nožky cudně k sobě a sednu si… prohlížím si tě…) Zalezl bych teďka do postýlky a trochu se prospal.  
Tom
(To působí až  rozkošně… ještě před chvílí jsi tu byl nestydatě rozcapenej a bylo ti to jedno, a teď ten náznak cudnosti… musím se nad tím usmát) A chceš mě tam s sebou?  
Bill
Jako plyšáčka s vůní  vybízející k oblejzání ve spánku? Že váháš. (Pošeptám.)  
Tom
No nevím, kdo z nás dvou je větší plyšák. (Krátce tě líbnu na rty.) Pokud se ke mě budeš hodně tulit… tak už jsme tam dávno měli bejt.  
Bill
Mhhh. (Protáhnu se.) A byli by tvé velké mužné a silné ruce ochotné svoji Lolitku do postýlky odnést?  
Tom
Mmmm (Dělám, že přemýšlím) myslím, že si to moje Lolitka zaslouží. Byla až moc šikovná. (Přikývnu a vezmu tě na ruce. Když se na tebe takhle dívám… nikdy bych nevěřil, co v tobě je. Poznat tě jen tak někde na ulici… ani mě nenapadne, že jsi pornoherec… o to míň… co s tebou dokáže nadrženost.)  
Bill
(Unaveně se přitulím k tvoji mužné zpocené hrudi… nosík zachumlám kamsi ke krku a prsty si hraju s tvými copánky.) Děkuju.  
Tom
(Tohle je tak neuvěřitelně  sladký, že z toho snad roztaju.) Nemáš vůbec zač. (Šeptnu a odnesu tě do ložnice. Co nejšetrněji tě položím, aby ses mi snad třeba nerozbil a pohladím tě po tváři. Sundám ti z vlasů králičí ouška a odložím je na stolek. V těch by se ti asi spalo blbě.) Šatičky si necháš? Nebo taky sundat?  
Bill
(Otočím se spokojeně na bříško a ukážu na zip.) Sundat… chci cítit tvou kůži, jak se otírá o mojí. (Špitnu, a když jsou šatičky dole, otočím se a udělám ti místo vedle mě. Stáhnu tě k sobě a přikreju nás) Nějak mě to vyčerpalo.  
Tom
(Přitulím tě co nejtěsněji k sobě a spokojeně ti dýchám do vlasů, zatímco ruka mi až nezvykle něžně klouže po tvém boku.) To mě taky… strašně jsi mě vyčerpal.  
Bill
A ještě vyčerpám, plyšáčku. (Přitulím se, dám si hlavu na tvou paži a nos schovám skoro až do tvého podpaží. Tak krásně voníš, tvůj pot, celé tvé tělo. Jako roztomilý králíček se schoulím.) Počkej zítra, méďo… upadnou ti kuličky (zahuhlam unaveně)  
Tom
(Jak neuvěřitelně rozdílně  to zní, když to řekneš před aktem, a když to řekneš po něm.) Raději se mi moc nevyčerpávej ani tou myšlenkou. (Usměju se a líbnu tě do vlasů) Dobrou, Bille….  
Bill
Mhmhe. (Zamručím v polospánku. Tulím se, popravdě? Asi jsem se zamiloval. Jo do toho borce, co mě snad jako první člověk dokázal unavit sexem. Člověk, který snad dokáže naplnit mé touhy a co umí tak dobře vybušit duši z nymfomana.) Tomy… už tě ze svýho pelíšku nepustím. (Zahuhlám ze spánku, pak se omámeně natáhnu a láskyplně tě políbím.)  
autor: Lenna W.K.T. & Doris
betaread: Janule

32 thoughts on “Pornstars – Lolitka (2/2)

  1. Neexistuj slova které by mohly popsat tuhle zvrhlou nádheru. To bylo taaaaaaa sexy xD A konec byl..absolutně nejvíc sladký..:-* V to jsem doufalal, že se nakonec do sebe zabouchnou 🙂
    A hlasuju rozhodně pro nějaké pokračování, vy dvě spolu tvoříte neuvěřitelnou dvojku autorek xD
    Neuvěřitelně skvělá povídka, určitěsi ji ještě někdy přečtu x)

  2. …absolutně perfektní…tady není co dodat…určitě pokráčko…a nejvíc sweet bylo to, jak se do sebe nakonec zamilovali…opravdu nádhera…<3<3<3<3

  3. Wow… Tak to bylo extrémně úžasný!!! ♥♥ Tak zatraceně úchylný.. a pak tak nádherně sladký!! ♥ Pokračování!!! :))

  4. to je fakt úplně super, nečekala sem, že by se po tak dobrým prvním dílu dalo vymyslet ještě lepší pokračování:-)
    "(Bože ty jsi měl bejt exponát v zoologický a ne pornoherec… takový zvíře se jen tak nevidí.)" – to je hustá hláška 😀

  5. Diky za uzasne komenty xD *-* priznavam, že už jsme tak nějak počaly třetí a upozorňuju, že poslední díl, ale asi ho přepíšeme, pže to je vražda hned zetačátku xD

  6. Tak to bylo na mě fakt příliš xD, to bylo teda sexuální tornádo xDDDD!!! Ty jejich sprosťárny, z toho fakt nemůžu xD
    Lenni, to nemyslíš vážně, že by jsi se vykašlala na svoji úžasnou "75°", pokud jsi měla na mysli tuhle vícedílku, to by jsi mi přece nemohla udělat =( Jsem strašně ráda, že jsi si to rozmyslela, a se psaním nekončíš =)

  7. Ooh, bože. Já se z vás zblázním xD yes, úplně přesně nazpaměť znám vaše výrazy v psaní xD Ano, Lennuška a její hřebeček atd. xD no, zlato, těšíme se na víš co xD a Doris, úplně… Plyšánko, ty jedeš též ve svým. Však říkám, znám to přesně xD naše slovo tam vidím. Několik sweet slov xD
    Prostě… bomba, to jinak říct ani snad nejde. Já se u toho musela i smát. Jo, měl být zvíře v zoo xD Doris to zabila xD a ten konec byl vážně ňuňu.

  8. Holky moc děkujem 🙂 Jsme rády že se líbí i tole .Upřímně jsem měla trochu obavy z druhé části i když mě osobně se líbí. Ale většinou druhé řady nebo tak už nejsou takové jako ty první 🙂 Tak teď se budu modlit aby se vám pak líbila i ta třeti a POSLEDNÍ :DD
    Omlouvám se za to zvíře v zoo…..ale nemohla jsem odolat 😀

    [14]: No jako bys to neznala no 😀

  9. [14]: Schmettinko, jako bys nas neznala xDDDDDD kdyz s nama obema pises xD

    [13]: Hey 😀 to je fakt vrazda… xD Zase jen plne sexu to bejt nemusi 😀 navic… mam par cool napadu a ty se jindy nez rano odehrat nemuzou vis xD

    [15]: hej Doris… nejhorsi je, ze ja mam strasne moc napadu tak fakt nwm jako… Ne trojka je posledni… slibuju xD

  10. [17]: Mě z tebe šibne :DD Trojka je poslední. Víc už nejedu i kdybyste se plazili :DDDD Jelikož mi to pak nedělá dobře na stavy 😀 A už teď se bojim co chceš po ránu dělat ty we :DD

  11. oh yeah, tohle je perfektní 😀 to je tak nehorázně dokonale nadržený 😀 ale ten konec je tak roztomilej, krásný 🙂 jesli budou další díly, to si ani nedvedu představit, co budou ještě dělat 😀 ale těšim se krutě moc! 😀

  12. [23]: jeste bude bohuzel jen jeden… bohuzel pro me Doris uz psat nechce ale ja mam porad hafec napadu, tak SNAD… sezenu spolupisatelku, ktera se mnou sesmoli dalsi muj crazy-pervert napad 😀 teda uz jsem ji nasla, ale nechám si to zatím pro sebe 😀 plus jeste se Schmettinkou neco smolime už tedka… a sama pisu 😀 mno moc moc toho je xD

  13. ..:D Boha!!! 😀 Tak to je úžasnný! Něco tak perverzního jsem už dlouho nečetla! Ještě teď se usmívám na monitor!! x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics