Pornstars – Lolitka (1/2)

autor: Lenna W.K.T. & Doris

Ahojas xD. Původně  jsem zamýšlela, že pokračováním Pornstars oznámím svůj konec psaní. I Januli už jsem to říkala a rozhodovala jsem se, co udělám s vícedílkou. Naštěstí pro některé, kdo mají rádi moje povídky, ohlašuji svůj comeback xD.
Well, pokračování bejkárny, jak tomu s Doris říkáme. Opět se nám to povedlo napsat v našem oblíbeném velmi nadrženém tempu. Snad se bude líbit;) Páčko Lenna W.K.T. & Doris  
Bill
Háá počkej, musíš se jít oblíct, borče. (pošeptám a otírám si kapesníčkem obličej od tvého semene) Takhle bys zaprvé na motorce nevydržel a zadruhé nastydl. (šťouchnu tě do hrudi)  
Tom
(uuf to zase bylo něco tohle. Snad lepší jak na place. No jo… soukromí je soukromí. I když jsme museli jít slyšet snad až na ulici.) Na motorce? (nakrčím čelo a rozhlížím se, kde skončily moje boxerky, ve kterejch jsem přišel)  
Bill
Jo snad si nemyslíš, že jsem přišel pěšky. (zahihňám se a pověsím si tvoje boxerky na prst) Tohle stejně nebudeš potřebovat. (šeptnu laškovně)  
  
Tom
(seberu ti je.) Nebudu lítat nahej přes celej plac do svojí šatny. (nahnu se a políbím tě na rty. Pak na sebe natáhnu svoje spodní prádlo) Tak mi dej tak půl hodiny.  
Bill
Dobře kocoure, (přejedu ti po hrudi nehtíky) sakra jak já se těším, až budeme doma. (Pošeptám ti ještě rychle do ouška, ale pak tě chtě – nechtě pouštím ven ze svojí šatny. Poté přejdu ke svému zrcadlu a začnu si upravovat make-up a vlasy, pak si opět obléknu svojí kombinézku koženou a nazuju botky. Prohlédnu se v zrcadle. Jsem kunda, jako vždy) 

Tom
(při představě, že s tebou strávím ještě takovou dobu, si musím blaženě skousávat rty. By se mi bodla sprcha, ale tak… vysprchuju se u tebe. Třeba i s tebou. Šukat v koupelně je taky fajn… Hodim na sebe oblečení a poberu potřebný věci. No tak moje milovaný autíčko tady počká. Ono se mu nic nestane. Na motorce se svezu rád. Hezky tělo na tělo. Jsem hotovej i dřív jak za půl hodiny a s cigaretou čekám před budovou a prohlížim si tu tvoji mašinu)  
Bill
(vylezu v tom útlém oblečku) Ou, borec u mojí mašiny… (olíznu si rty. Batůžek hodím do malého boxu na zádi motorky a zapálím si taky) Co rád jíš? Kromě mojí mrdky, hřebečku?  
Tom
(Olíznu se. Ta mrdka je rozhodně  nejlepší.) Snim všechno, co mi dáš. Teda do té doby, než tě začnu fuckčit. (takže toho asi moc nepojim…) mimochodem… máš něco takhle sexy uplýho i na domácí nošení? To mě bere.  
Bill
(začnu přemýšlet) Lolitka ti musí stačit.  
Tom
(Škubne mi v rozkroku.) Máš sukýnku?  
Bill
(Nakloním se k tvému oušku) Udělám ti hovězí stake zapečený se sýrem ve svejch lolitka šatičkách a k tomu kroketky (pošeptám) a než se to udělá, budeš moct prozkoumat i moji sukýnku… (skousnu tvoje ouško)  
Tom
(Zavrnim a v dlani stisknu tvojí prdelku v těch úzkejch kalhotech) Abych tě neopíchal hned u sporáku.  
Bill
(pousměju se a potáhnu si) Tohle bude žhavější než nějakej sporák, hřebečku.  
Tom
Já vim… jsem hodně zvědavej na ty tvoje hračičky. (Chlípně se pousměju, naposledy potáhnu a cigáro odhodim. Ruku ale nechám pořád na tvojí prdelce)  
Bill
(Nevím proč, ale jsem rád, že si mě takhle držíš. Připadám si, že někomu patřím, že mě někdo hlídá) Máš na co… (zahodím cígo taky a nasednu na motorku) Ne, že se ti postaví, jinak to asi nevydržím.  
Tom
(Ušklíbnu se a vezmu si od tebe nabízenou přilbu) No co… na motorce jsem ještě nemrdal.  
Bill
To si nech, až přijedem aspoň do garáže. (Postavím motorku a nastartuju, vemu si helmu a nechám tě si sednout. Hned, jak tě za sebou ucítím, vzpomenu si na natáčení, jak si mě přitiskl ke zdi) Mmmh.  
Tom
(Sednu za tebe dost natěsno a ruce ti omotám kolem boků. Tak tohle bude ještě hodně  divoká jízda. Jestli si nebudu muset vyhonit, až přijedem, tak budu nejvíc king.) Už teď mě to rozpaluje.  
Bill
(Pousměju se, to rozhodně nejsi sám. Uvelebím se, ale tím se otřu o tvůj rozkrok) Můžeme?  
Tom
Mmm (zakňučím tlumeně. Můžeme… můžeme… s tebou můžu pořád… no dobře, to myslím zas na něco jinýho) Jo jasně. Jedem.  
Bill
(Pozvolna přidám plyn a odlepím nožku od země. Sakra, jak se ke mně tiskneš. Jen pár vrstev mě dělí od tvého dokonalého těla. Vyšpulím zadeček a přitisknu se více k nádrži motorky a tím pádem i více zadečkem k tvému rozkroku, sakra.)  
Tom
(No tak to chci vidět, jak dojedeme domů. Jestli to nebudeš muset zatočit do nejbližší prázdný ulice) Kurva jeď, nebo tě ojedu tady na ulici.  
Bill
Pro mě to moc jednoduché  taky není. (Zakňučím a přidám plyn. Sakra červená… ne Tome… prosím… níž už ručkama nejezdi, sakra…) Mmh (Zastavím se na červené a oddávám se Tomovým rukám, které sjely z mých boků až do rozkroku a ten koketně stiskly)  
Tom
(To se nedá odolat. Kór když jsem z tebe skoro permanentně v tranzu) Sakra… já bych tě kouřil, až bych se dusil.  
Bill
Drž hubu, Tome. (Zamručím a v rozkroku mi zacuká) Je tam těsno, stejně jako u tebe.  
Tom
Ooh, cejtíš to? Bych se divil, kdyby ne. Myslim, že než dojedem, tak se udělám desetkrát. (Stisknu tvůj rozkrok ještě o něco intenzivněji)  
Bill
Ah… (Stisknu tvojí ruku) Tome, za chvíli tam skočí zelená, vybouráme se. (Zašveholím, ale podvědomě ručku ještě víc do klína přitlačím) Bože.  
Tom
To jsem zvědavej, jak rychle se uděláš na motorce. (Začnu ti klín třít, ale když naskočí zelená, tak stisk zase povolim. O bouračku fakt nestojim.)  
Bill
(Probere mě až  zatroubení, znova pevně chytnu řidítka a rozjedu se. Popravdě  pařim to na plnej kotel, protože už fakt další červenou nevydržím. Kousek od baráku začnu pomalu zpomalovat, až zajedu do garáže. Opřu se rukama o nádrž a zasténám) Sakra.  
Tom
(Div že se ti nesvalim na záda. Bože tohle bylo fakt na mále. S tebou už na motorku nesednu, jinak mam permanentní orgasmus) Ty čubko… to se mi dlouho nepovedlo se skoro udělat jen tak.  
Bill
Řekni mi tak ještě. (Posunu se ještě kus do tvýho klína, zadečkem přitlačím na probuzený rozkrok) Prosím.  
Tom
Líbí se ti to? Když  ti říkám čubko nebo děvko? (zajedu ti znovu dlaní do rozkroku a stisknu) Jsi čubka… moje čubka, která si zaslouží akorát ušukat k smrti.  
Bill
Jo. (Zahučím omámeně) Jak dlouho si mě nepíchal, hřebečku? Hodinu? To už je dost dlouho, co myslíš. (Dám ti ruce na stehna a opřu se o tvojí hruď, radši vysunu stojánek… ten na motorce… abych mašinu nakonec nepoložil, protože ty mě dostáváš do kolen) Ooohm.  
Tom
Hodina a ty už jsi na mě zase celej nadrbanej. (Odložim přilbu na nejbližší polici, co mám po ruce a třu dlaní tvůj rozkrok. Tak znatelně naběhlej. Skousávám si rty. Ty jsi vážně materiál…)  
Bill
(Vezmu tvou volnou ruku a dám ji na zip) Prosím, vyndej ho.  
Tom
Ooh (Vzdychnu a bez váhání ti zip rozepnu. Hned zajedu rukou do tvýho spodního prádla a vysvobodím tvoji erekci. Nahnu se ti víc přes rameno, abych ho dokonale viděl) Oh yeah… (přejíždím ti palcem po špičce)  
Bill
Aaah (Prohnu se vstříc tvojí ruce a položím si hlavu na tvoje rameno) Prosím… udělej mě.  
Tom
(No tak to mile rád. Dělal bych tě klidně od rána do večera) Rukou… nebo pusou? (Syknu ti do ucha a rukou párkrát zapohybuju.)  
Bill 
Ru… rukou, další čekání už nevydržím. (Zakňučím a zareju ti nehtíky do kůže na ruce.) Aah.  
Tom
(Začnu tě teda na férovku naplno honit. Prsty semknu co nejtěsněji k sobě a cumlám tvůj ušní lalůček.)  
Bill
Jo… pojeď. (Protočím oči slastí… pak ale udělám  něco, co mě málem zabije. Sjedu pohledem na tvoje ruce pracující v mém klíně, zamotá se mi hlava slastí.) Kurva, Tome!  
Tom
(Samotnýho mě to megálně  dostává a tak ti tlumeně vzdychám do ucha.) Ooh jo… kurva… (Jedu pořád na maximum. Cítím, jak ti v něm škube.)  
Bill
Už… Tome… aah… jo… pak mi ho narveš aaaa… až do krku. (Zakňučím a se silným slastným výkřikem začnu plnit tvou dlaň.) Jo, kurva, jo.  
Tom
(Silně si skousnu ret, div si ho neprokousnu a vzrušením mám zakalenej zrak. Pohybuju už jen zvolna, když mi plníš ruku.) Jo, pořádně…  
Bill
Ah… (Pořád zrychleně dýchám) Joo, Tomy. (Začnu mručet… pak moje hlava padne na tvoje rameno, opět zavřu oči.) Pojď, ulevíme ti. (Pošeptám, když už jsem zcela klidný. Pomalu slezu z motorky.) Posuň se k řidítkům a otoč se.  
Tom
Mmm. (Spokojeně zamručím a bez námitek udělám to, co chceš.) Ta slíbená kuřba?  
Bill
(Provokativně se usměju a sednu si na motorku čelem k tobě, posunu se až na samotný konec, nohy si dám na stupáky pro spolujezdce a položím se na skoro celé sedadlo bříškem. Nadzvednu tričko a začnu tě líbat na bříšku, zatímco rozepínám kalhoty.)  
Tom
(Oh jej… hlavně to moc neprotahuj, protože už tak mám dost. A po tomhle ještě víc. Vjedu ti rukou do vlasů a podvědomě ti tlačím hlavu níž a níž) Kuř mě, až se budeš dávit…  
Bill
(Kouknu ti do očí.) Ty jsi strašnej chlívák, ale to mě na tobě rajcuje snad ještě víc… (Zakňučím a aniž bych sklopil zrak, vyndám tvou chloubu z kalhot. Ihned se skloním a jazykem obkroužím špičku, prsty opatrně šimrám kořen penisu a tou druhou ti oddaluju stehno, abys měl nožky pěkně roztáhnuté.)  
Tom
Oh yeah. (Přivřu oči a lehce zakloním hlavu. Jo jsem, já vím… ale copak to jde u tebe jinak? Nechávám se sebou manipulovat. Stejně nejvíc vnímám jen tvůj horkej jazyk. A teplo sálající z úst.)  
Bill
(Kmitavě přejedu po celém žaludu, až jazýček zamíří až pěkně dolů ke kořenu. Když vyjede kmitavě zase zpět nahoru, vsunu mezi rty špičku a vsaju jí. Prsty semknu kolem týhle klády, co mi za okamžik vyjebe díru do hrdla, a začnu po něm přejíždět i prsty, nakonec splním tvé přání a zasunu tvůj penis tak hluboko, div se nezačnu dávit.)  
Tom
Aaaah fuck. (Zasténám naprostým blahem. To je přesně ono. Chci to hluboko a pořádně. Jen se musím hlídat, abych ještě nepřirazil… to už bych tě asi fakt udusil a nebo by se mi povedlo žuchnout z tý mašiny. Vlasy ti pevně stisknu u kořínků a podivám se na tebe. Je to nejvíc rozpalující vidět, jak ti můj pták mizí v ústech. A v tom, co máš na sobě, vypadáš fakt jak nejvíc vychovaná děvka.)  
Bill
(Povolím hlavu i ruce, jen čekám, jestli se třeba chytíš a taháním za vlasy si mě  v rozkroku budeš pohybovat sám. Spokojeně zamručím a jazykem jemně vlním a třu ho o penis…)  
Tom
(Proč ne…nechal bych tě, ale taky si tě moc rád navedu na tu správnou vlnu. Začnu si tě teda podřizovat, jak se mi to nejvíc líbí.) Jo… tohle je ono… ještě chvíli… (Na, moc dlouho to není s tím, jak mám dost.)  
Bill
(Ručkama ti roztáhnu stehna ještě víc od sebe a spokojeně zafuním… hlavou přidám… ano nechávám si pěkně vyjebávat pusinku… s mlasknutím jej přestanu kouřit a popoženu ho ručkou, pak si jej s chutí opět vsunu do úst.)  
Tom
Jo… Bille… aah… už… (Zasténám a začnu ti to pěkně všechno klopit do pusinky.)  
Bill
(Snažím se, aby neunikla ani kapička, ale při tom množství to jde velmi těžce… všechno poslušně polykám a saju. Když mi nadělíš poslední stříkanec, ještě tě jazykem očistím a poslušně schovám tvůj penis do kalhot. Kouknu na tebe a usměju se jako malé štěně, co si na povel prvně sedlo a žádá za to patřičnou pochvalu.)  
Tom
(Ještě omámeně  se usměju a přitáhnu si tě k sobě) Jseš kurva dobrej. (Pousměju se a přisaju se ti na rty.)  
Bill
(Žhavě tě poškádlím jazykem po tom tvém. Záměrně jsem si trochu semene nechal v ústech, takže v polibku je cítit tvoje příchuť. S mlasknutím se oddálím) Pojď, jako správná lolitka ti připravím koupel, ty se pěkně naložíš, já zatím připravím jídlo, dám ho do trouby a převléknu se. Pak si pro tebe přijdu, umeju ti záda a pak tě celého otřu do sucha, položím tě na postel, namasíruju záda, a pak tě nechám chlípně pozorovat můj zadek čouhající z té zatraceně krátké sukýnky, až budu vyndavat jídlo z trouby. (Pošeptám ti svůj plán.)  
Tom
Mmm (zamručim a spokojeně  mlasknu.) Podávám se na spoustu věcí… (zvednu se z motorky a postavím se na nohy. I když trochu vratce.)  
Bill
(Posunu zip kombinézky maličko výš.) Jo? A na jaký? (Usměju se provokativně.)  
Tom
Třeba jak si hraješ. (Povysunu šibalsky obočí.) Sám se sebou a těma tvejma hračkama. (Syknu ti do ouška a následuju tě do domu.)  
Bill
Heleeeee, teď jsem tě vykouřil a už máš chutě? Bacha, jsem taky jen chlap… hrozně nadrženej. (To poslední šeptnu přímo do ouška. Odemknu a vejdu. Všude se rozléhá vůně jahodového lubrikantu.) Juuu.  
Tom
No však než se vykoupu a najím… to je času a času. (Usměju se a vejdu za tebou. Hned mě ta vůně udeří do nosu.) Zdá se mi to, nebo ti to tu voní po jahodách?  
Bill
Hihi. (Zahihňám se vezmu tě za ruku a táhnu do koupelny… ) Voní no. (Zasměju se a začnu oplachovat vanu. Pak zaklapnu špunt a začnu napouštět teplou vodu.) A teď si lolitka svého pána pěkně svlékne.  
Tom
(Pousměju se) Jen do toho. A co tak rád jahodovýho používáš? (Vydechnu ti do ouška, když se ke mně přiblížíš.)  
Bill
(Začnu ti sundavat mikinu z ramen.) Chceš to vědět? (Šeptnu.)  
Tom
Jinak bych se neptal. (Nijak se nehýbu. Nechávám tě mě opečovávat. Taky se mi to dost zamlouvá.)  
Bill
(sundám ti čelenku a přetáhnu tričko přes hlavu, líbnu tě doprostřed hrudi…) Večer jsem si hrál. (pousměju se)  
Tom
(Trochu nechápavě nakrčím čelo) Hrál? Tak, jak myslim?  
Bill
(pousměju se a začnu ti rozepínat kalhoty) S vibrátorem o délce skoro 25 centimetrů a jahodovým lubrikantem. (pošpetám.)  
Tom
Oou (zaknučim.) To musel bejt zážitek. Úplně to živě vidím, jak si s tím projíždíš prdelku. (Skousnu si ret a pohladím tě lehce po hrudníku. Ale ne moc intenzivně. Nechci rozmazlenou lolitu.)  
Bill
(pousměju se) Jsem na sexu závislý, proto dělám to, co dělám… (pošeptám a stáhnu ti boxerky… kleknu si k tomu, a když mám tvůj rozkrok zas tak blízko obličeji, tak se mlsně olíznu. Vstanu, zastavím vodu, musím se k tomu maličko předklonit) Tak můžeš, snad to není moc horké.  
Tom
(Jak se předkloníš, tak neodolám a plácnu tě po zadečku) Tak závislý?? Mě ta práce baví… ale od tebe už jsem asi taky závislák. (Usměju se a vlezu do vany. Je příjemná. Spokojeně se opřu o okraj a zakloním hlavu.)  
Bill
(Sednu si na kraj vany a spokojeně si tě prohlížím) Mě taky baví, ale baví mě spousta jiných věcí. Navíc asi diplomovanej právník se moc k pornu nedostane, co myslíš? Jsem vážně nymfoman, zbožňuju sex s borcem jako jsi ty. (Vydechnu ti do ouška)  
Tom
(Překvapeně vytřeštím oči.) Jseš právník?  
Bill
(Zahihňám se) Mám diplom, ale nikdy jsem to nedělal, možná jednou jednu ženskou jsem zastupoval, když se rozváděla, ale pak jsem se na to vysral, protože… mno, to je jedno. (Usměju se pobaveně.)  
Tom
Protože sis s ní raději zašukal. (Zasměju se. Tak s tímhle faktem jsi ještě víc rajcovní.)  
Bill
Jo… ojel jsem ji u sebe v pracovně, radši jsem se na to vykašlal a šel k filmu no… navíc, ženský mě neberou. Teď jsem spokojenej, až na to, že… jsem sólo, a tak si dlouhou chvíli nekrátím jinak, než… ojížděním svých hraček.  
Tom
Ty jsi tak kurevsky nadrženej. (Zasměju se) Na druhou stranu… nemusíš bejt sólo… ty si vždycky někoho na sex najdeš. Já to dělávám občas… zašukat si a čau. Ale musím řict… že ještě nikdo nebyl tak kvalitní jako ty.  
Bill
(Neudržím se a pohladím tě po tváři.) Díky, to mi lichotí. Po těch letech, kdy se nechávám šukat od různých typů, už nějakou tu zkušenost mám, ale ty jsi první… kdo se válí v mojí vaně. (Zachechtám se.)  
Tom
Oou (olíznu se) To je mi pocta. (Nevydržím to a za týl si tě přitáhnu) Ještě než mi půjdeš uvařit… (Pousměju se a bez okolků tě začnu líbat.)  
Bill
Mmh. (Oplatím ti polibek chtivě  a pohladím tě na krku.) Nejdřív se musím převléknout… hezky relaxuj, jo. (Pošeptám… nevím… nějak mě baví se o tebe starat. Naposled s mlasknutím tě líbnu na ty měkké polštářky a zvednu se z vany. Hupkám k sobě do ložnice a tam se převlékám. Růžové šatičky s nařasenou superkrátkou sukýnkou a přiléhavým latexovým korzetem. Mají černé mašličky. K tomu si vezmu punčošky černé a růžovo-černé podvazky. Vklouznu do černých botiček na super vysokém podpatku a růžovo-černé průhledné boxerečky. Pěkně se učešu a nasadím si králičí ouška) Budu v kuchyni, kdyby něco, zakřič! (Houknu na chodbě, když procházím kolem dveří koupelny.)  
Tom
Jasně (křiknu zpátky a spokojeně zavřu oči. Tohle se mi líbí… tohle hýčkání. To bych si nechal líbit každej den.)  
Bill
(Rychle vyndám z lednice naložené  maso a hodím ho na rozpálenou pánev… když je zprudka osmažený, hodím ho do pekáče a mrsknu ho do trouby, vyndám krokety nechám je trošku rozmrazit a zatím nakrájím zeleninu a připravím na stůl. Když je vše hotovo, jdu za tebou do koupelny.) Tak co, ty můj vodníčku, ještě ses mi nerozpustil? (Svůdně se opřu ve svém oblečku o futra)  
Tom
(Kouknu na tebe a div mi nepadne držka. Wow… to je hot.) Asi se rozpustím teď. (Probodnu tě náruživým pohledem.)  
Bill
(Pousměju se a ladným sexy krokem dojdu až ke skřínce pod umyvadlem, ke které se díky vysokým botám musím ohnout. A tak se aspoň nastavím tak, abys z toho něco měl)  
Tom
(Mlasknu a sleduju tvůj dokonalej zadeček) Zavrť se trochu.               
Bill
(Pousměju se a poslušně  zakroutím boky… vytáhnu ručník, teda osušku, a položím ho na umyvadlo.) Umeju si tě, jo?  
Tom
Jen pojď. (Odlepím se od okraje vany)  
Bill
(Sednu si na okraj a ladně  si dám nohu přes nohu, vezmu houbičku a kydnu na ní trošku broskvovýho sprcháče, vezmu tě za ruku a dlouhými táhlými pohyby tě meju)  
Tom
(Spokojeně mručím a neustále tě sjíždím pohledem. To je kostýmek, hergot…To budu nadrbanej pořád. Položím ti ruku na stehno. Hladím tě po něm, až skoro pod sukýnku a občas stisknu.)  
Bill
Jsem rád, že se ti líbí… (Pousměju se a vstanu, ohnu se k tobě a začnu ti omývat hruď a bříško) Vstaň, ať tě můžu omýt celého, prosím.  
Tom
(Postavím se a nechovám tě. Pozorně sleduju každej tvůj pohyb) Líbí se mi sakra moc. (Kejvnu uznale) Proč jsi nenatáčel v tomhle… to bych tě tam snad šoustal ještě teď.  
Bill
(Pousměju se…) Navrhnu scénáristům, aby to zařadili do kostymérny.(Začnu mýt tvůj rozkrok, ale ne houbičkou, pěkně namydlednou dlaní a houbičkou přejíždím po stehně.)  
Tom
(Slastně usyknu. Tě  tu snad vohnu přes vanu.) To ne… jedině když budeš natáčet se mnou. Jinak ne.  
Bill
(Opatrně ti skousnu kůži v podbřišku.) Snad bys nežárlil… (Přejedu ručkou k varlatům)  
Tom
Mmm… možná. (Vzdychnu a pohladím tě po zádech. Lehce zakloním hlavu.)  
Bill
(Přejedu jazýčkem skoro až k penisu… fuj mejdlo je hnusné) Bléééé (Začnu se smát.)  
Tom
(Usměju se.) Tak mě  nedráždi a nebudeš muset polykat bubliny.  
Bill
(Usměju s a rychle ti omeju nohy a záda, pak tě opláchnu, zabalím do osušky, pošlu ven a vypustím vanu. Hned tě chňapnu za ruku a vedu k sobě  do ložnice. Je sladěná do červeno-béžova a doslova člověka vybízí k nadrženosti. Shodím tě do červených saténových peřin a sednu si ti na klín. Pak se natáhnu pro krém a začnu ti mazat hruď. Na krémy já jsem ujetej…)  
pokračování

3 thoughts on “Pornstars – Lolitka (1/2)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics