Talk to me (1/2)

autor: cynical_terror
Nedělní jednodílka je zde, i když na nějaký čas poslední, protože příští týden touhle dobou, a pak každou neděli, tady bude první díl vícedílky, kterou se rozhodla Zuzu pod tlakem nadšení z ní pro vás přeložit. Ještě vám nenapíšu, která to bude ;-), užijte si trochu napětí, ale vzhledem k tomu, že je od dvou autorek, jejíž jednu polovinu tvoří autorka i téhle povídky, musí vám být jasné, že se máte na co těšit. :o)
Teď už vás vítám na pátečním mejdanu, jehož následky se vám budou určitě líbit, o tom nepochybuju. Děkuju Zuzu opět za skvělou práci, a vám přeju, užijte si to. Pa J. :o)
5
 pic by DarkBill
Byla to jedna z těch pátečních nocí.  
Ten druh noci, kdy byl Tom opilý téměř pod obraz, v módním klubu, v jedné ruce cigareta a ve druhé mobilní telefon. Tento páteční večer bude legendární, ale Tom to ještě neví a Georg se to ani nikdy nedozví.

„Nemohl bys to dát dolů, prosím?“ zeptal se Georg, naklonil se přes malý stůl a usmál se tak, jak jen někdo opravdu opilý může. Úsměv vypadal, jako by byl připraven vyklouznout z Georgovy tváře.

Tom zvedl cigaretu a Georg zavrtěl hlavou.  
„Ne, ty blbče, mobil!“ vykřikl Georg, hudba opět zesílila a dívky na parketu spolu křičely.

Tom se podíval na svůj mobil, a zatímco na něj Georg mluvil, neohrabaně psal zprávu Biance, nebo Beth, nebo jakkoliv. Je to jméno na B a Tom se s ní setkal po vystoupení. Velká Prsatá Bianca.

„Nebo Beth,“ zamumlal a zmáčkl odeslat. Tom nemohl žít bez svého mobilu, udržoval ho nepozorného a pobaveného. Nikdy bez něj nikam nešel. Možná ho bude potřebovat v nouzi, nebo bude volat jeho máma a bude mít strach.

„Není pravděpodobné, že by volala ve dvě ráno,“ řekl Georg a Tom se snažil hlídat, na co myslí, když je opilý. Polovinu času měl své myšlenky na špičce jazyka a hned to věděl celý svět. „A její jméno je Bianca, Velká Prsatá Bianca.“

Tom zavyl smíchy a jeho mobil se rozsvítil. „Velká Prsatá Bianca říká ahoj,“ zavrčel Tom a Georg na něj vyvinul nátlak, aby si mohl taky přečíst zprávu.

„Kurva, ta je nemravná,“  řekl. Tom se zašklebil. „Chystáš se ji ojet?“

Tom chtěl, ale jestli to udělá nebo ne, je naprosto odlišná věc. Byl dobrý v získávání holek, flirtování, škádlení, svádění. Ale nebyl moc dobrý v následujících krocích, a to byl důvod, proč končil opilý a nadržený v nějakém přeplněném klubu s Georgem po většinu sobotních nocí.
Slávou si mohl u některých koupit důvěru, ale pro Toma to bylo kupování pouze přetvářky důvěry.

„Měl bys jí zavolat,“ řekl Georg. „Jo, udělej to, Tome. Nenech ji odejít. Tahle samice je zatraceně žhavá.“

„Všechny jsou žhavé,“  řekl Tom.

„Ty mě zabiješ,“ zasténal Georg. „Zavolej ji právě teď a řekni jí, jak moc ji chceš. Ty víš, že ona tebe chce, namalovala si tvé jméno přes celou hruď. Je to jednoduché!“

Tom zíral na svůj mobil a najednou mu Georg strčil do rukou sklenici. Byla to vodka, nebo něco stejně průzračného, a Tom to bez rozmýšlení vypil. Georg ho znal příliš dobře, a věděl, že potřebuje trochu tekuté odvahy.
Tom bouchnul prázdnou sklenicí  o stůl a zamračil se. Ta sračka nebyla vodka, byla to tequila. Pocítil zatraceně úžasné teplo v břiše a alkohol už proudil jeho žilami.  
Tom si otřel pusu a sevřel svůj mobil, probíral se svým telefonním seznamem a hledal číslo Biancy. Všechno bylo rozmazané, viděl jen Georga, který se na něj šklebil a povzbuzoval ho.

Než si uvědomil, že už vybral číslo, uslyšel tichý tón vyzvánění, volal ji.  
„Tuhle musíš dostat,“  řekl Georg.

Druhá strana zvedla telefon.

„Musíš.“

Tom si dal mobil k uchu a zamručel, „Hej, baby.“

***
Bill neměl nejlepší večer.

Převaloval se v posteli, napůl vzhůru, a sténal, když se mu ovladač zaklínil pod zády. Televize na něj řvala informace a on začal klesat do hlubokého spánku, takže myšlenka na odkopnutí ovladače a stisknutí tlačítka na vypnutí televize, se mu zdála příšerně vyčerpávající.

Byl to dlouhý den a on byl vyčerpaný. Slyšel nějaký smích z vedlejších dveří, a tak se zavrtal hlouběji do přikrývky.

Přišel Andreas a Bill byl závratně nadšený, protože svého nejlepšího přítele neviděl několik měsíců. Konečně si mohl promluvit s někým, kdo nebyl nemocný z poslouchání jeho hlasu. Bill byl připraven s Andreasem strávit celou noc. Jen oni dva.
Ale pak došlo ke změně plánů. Gustav nešel ven do klubu s Georgem a Tomem, ale zůstal v hotelu s Billem a Andreasem.  
To se stalo předtím, a Bill byl nervózní, že by se Gustav mohl cítit jako třetí kolo u vozu. Nebo ještě hůře, by celou noc trucoval ve svém pokoji, jak měl tendenci to dělat.

Gustav byl dobrý přítel a prima chlap, ale nebyl jako zbytek kapely. Moc přemýšlel, a upřímně, to Billovi dělalo starosti.
Jak se někdo může dívat na jednu stránku knihy tak dlouho? Co je tak zajímavého v nočních zprávách? Kdo má opravdu tak moc rád krém z pšenice?

Gustav byl prostě divný. Je na Billa příliš vyspělý a cynický, na Billa, který  je jen trochu nezralý a drzý, ale nikdy ne cynický. Bill měl v sobě zatraceně hodně nemravného, ale nakonec, on vždy spolehlivě dovede věci do správného konce. Tenhle druh keců Gustava strašně štve, a to je důvod, proč ho Bill tuhle noc nechtěl nikde v blízkosti sebe a Andrease.

Ale Gustav oba dva šokoval a pozval je na jeden či dva drinky, a pak byli nalepeni kolem filmu s kartami v rukách. Vedl s Billem a Andreasem ´holčičí řeči´ (jak je nazval Tom) a dokonce povídal i o náhodných celebritách a jejich trapasech.  
Bill byl téměř naštvaný, když se překulila půlnoc a Gustav je stále ještě neopustil. Andreas nepřišel jen kvůli mluvení.
Nejlepší přátelé  měli navzájem už dlouhodobou dohodu, že pokud jeden z nich je déle než čtyři měsíce bez sexu, ten druhý to napraví.

A pro Billa už to bylo skoro pět měsíců a on potřeboval naléhavě nějakou akci.
Potřeboval ten druh akce, kterou nemohl dostat ošoustáním nějaké pitomé fanynky, protože on potřeboval být ošoustán.
Bill potřeboval Andrease, a Gustav to zřejmě nepochopil. Všichni ostatní, zdálo se, si o tom udělali svůj obrázek a nezdržovali se okolo, když Andreas přijel na návštěvu. Utekli do klubů.

Dokonce i Jost věděl, jak moc dokázal být Bill mrzutý. 

Bylo téměř 23:30 a Gustav s Andreasem se dostali do živé debaty o paličkách, nebo co to kurva měli ti dva společného, Bill byl připravený to vzdát.

„Víte, jsem trochu unavený,“  řekl. „Andreasi?“

„Oh, nečekej na mě, mám vlastní klíč od pokoje,“ odpověděl mu Andreas, zamával na Billa a vrátil se ke svému vážnému rozhovoru s Gustavem.

A to byl důvod, proč  se teď Bill převaloval a házel sebou na posteli, ne natolik v bezvědomí, aby si neuvědomoval, že uvolnění nepřijde, a že ano, jeho nejlepší přítel ho odkopnul kvůli někomu, kdo pije levné pivo. Levné lehké pivo.

Bill popadl ovladač a posadil se, nadával, když vypínal televizi. Byl tvrdý  a propocený. Jeho pusa chutnala jako sračka. A ještě to otravné zvonění.

Otravné zvonění?

Billův mobil se rozsvítil na nočním stolku, unaveně ho chytil, protože věděl, že tón  řvoucí sirény měl nastavený pouze u dvou lidí. Mámy a…

„Tome?“

„Hej, baby.“

***

Georg se díval na Toma s široce rozevřenýma, opilýma očima.

„Ne, nic neříkej,“  řekl Tom do telefonu. „Jen poslouchej.“

„Lichoť jí,“ řekl Georg a Tom na něj mrkl.

„Dráždila jsi mě celou noc, teď je řada na mně,“ řekl Tom. „Dostal jsem všechny ty malé fotky, které jsi mi poslala.“

„Řekni jí, že má pěkný zadek,“ řekl Georg.

Tom se usmál. „Máš pěkný  zadek.“

***

To Billa kompletně probudilo. „Tome, co-„

„Pst,“ řekl Tom a Bill slyšel v pozadí klábosení a hudbu. Tom je zřejmě stále v klubu, ale co to sakra dělá? Flirtoval s ním? Vytočil snad špatné číslo? Nebo co, sakra? „Ty umíš člověka vydráždit.“

Bill se snažil něco říct, ale Tom mu skočil do řeči.  
„Jsem z tebe tak zatraceně tvrdý.“ Jeho hlas byl tak hříšný, tak hluboký a zastřený, jaký Bill ještě nikdy neslyšel. Zavrtěl hlavou, nemohl pochopit chvění, které prostupovalo celým jeho tělem. Vsadil se, že je tvrdší než Tom, byl už celou noc.

´Je to zvrácené, je tak nadržený a jeho bratr to ještě zhoršuje´, pomyslel si Bill. Věděl, že by měl zavěsit, věděl, že by to měl prostě skončit, protože je to zatracené trapné, ale neudělal to.

Zkoušel Toma přerušit ještě  několikrát, ale on byl neodbytný a Bill se snažil příliš  nepřemýšlet o tom, jak snadno to vzdal.

***

„Řekni jí, že se chceš sejít,“ požadoval Georg, rychle házel další nápady. „Abys ji mohl ošukat.“

„Chci tě ošukat,“  řekl Tom.

„Řekni jí, že se chceš sejít,“ řekl Georg. „Řekni jí to, člověče!“

Tom si nebyl jistý, jestli to může udělat, bylo to jen nevinné škádlení. Mohl by zvládnout tuhle ženu? Ve skutečnosti to byla žena, starší než Tom a pravděpodobně i mnohem zkušenější. Zdálo se, že Tom nebyl tolik opilý.  
„Vsadím se, že jsi vlhká,“  řekl místo toho. „Vsadím se, že se dotýkáš sama sebe.“

To bylo už na Georga moc, svalil se na záda a civěl na Toma. „Ach můj bože, Tome.“ Smál se a Tom pokračoval.

„Dotýkej se sebe.“

***

Bill si pomyslel, že je pravděpodobně  ta správná doba na to, aby zavěsil.  
´Ne, ta správná doba na to byla už před pěti minutami,´ řekl si Bill sám pro sebe.

„Máš opravdu krásná prsa,“ řekl Tom. „Perfektní.“

Bill nemohl uvěřit, že Tom tímhle způsobem mluví s dívkami a má u nich úspěch. Bylo to tak… sprosté.

„A krásnou pusu.“ Zachraptěl Tom. „Vím, jak moc by ses chtěla dostat na kolena a vykouřit mi ptáka.“

Bill téměř upustil mobil. Rozhovor nyní opustil neutrální území a přesunul se tam, kde si mohl skutečně představovat, jak sám dělá to, co Tom říkal. Ne, že by si někdy představoval, jak kouří bratrova ptáka, samozřejmě, že ne, ale předtím Tom mluvil o prsech.

Bill rád kouřil ptáka.

**

Tom nemohl uvěřit, že se jí po telefonu zrychlil dech, třeba ji skutečně dostal. „Ty mi chceš vykouřit péro,“ řekl Tom. Jeho krev se začala taky trochu vařit. No, hodně. Vlastně už od první zprávy. „Pravděpodobně bys taky polykala. Nebo možná bys chtěla, abych ti postříkal celý obličej.“

„Polykala,“ řekl Georg. „Vypadá jako ten typ.“

 Tom se zašklebil. „Řekni mi, jak moc bys mě chtěla mít všude na sobě, řekni mi to.“

***

Bill nebyl hotový, ale byl k tomu velmi blízko, dokud ho bratr nepobídl k mluvení. Najednou si uvědomil, co dělal, co dělali, nechal mobil spadnout mezi nohy.  
„Ježíši,“ řekl a zavěsil. Zíral na mobil a nemohl od něj odvrátit pohled. „Tome, ty blbče.“

Přetočil se na bok a televize házela záblesky přes jeho ustaranou tvář.

***

„Zavěsila mi to!“ prohlásil Tom, a hodil do sebe nabízený drink.

„A tys byl takový džentlmen,“  řekl Georg. „No, tady už si asi nezašoustáš.“

Tom nahlas zasténal zklamáním, ale nějak cítil úlevu.

Schoval mobil a sedl si hluboko do sedačky. Dopoledne bude mít solidní kocovinu, sotva o tomhle bude přemýšlet.

„Měla takový hluboký, chraplavý hlas,“ řekl. Alkohol náhle protékal jeho tělem jako šílený. „Když řekla mé jméno, znělo to jako kouření.“

„Už žádné další drinky pro tebe,“ řekl Georg a oba se rozesmáli.

Pili, dokud se dovnitř  nevpotácel Saki ve čtyři ráno a nedotáhl je do hotelu.  
***

Bill byl v příšerné náladě. Ani se nerozloučil s Andreasem, jen něco zamumlal do své misky s kukuřičnými lupínky a pokračoval v zírání na Gustava.

Všichni byli zahnáni do tourbusu a Tom i Georg si ještě upravovali svůj zevnějšek. Andreas odjel brzy odpoledne, a hned potom se vydali na cestu k další zastávce.

Bill měl až do teď  tři misky s lupínky a Gustav vypadal ustaraně.

„Jsi v pořádku?“ zeptal se Billa.

Bill mu chtěl jednu vrazit, poděkovat mu za stopšoust a potom napochodovat na bratrovu palandu, odhodit závěs a rozdrtit jeho mobil. A všechny tyto podivné matoucí pocity mu běžely hlavou a v žádném množství kukuřičných lupínků nemohl utopit své starosti.

„Nevezmeš si další misku, že ne?“ zeptal se Gustav.

Bill udělal obličej. „Říkáš mi, že jsem tlustý?“ Roztáhl své drápky.

„Oh, bože, dneska žádné hádání,“ naříkal Georg a šel nejistě do malé kuchyňky. „Bolí to.“

„Neměl jsi tolik pít,“  řekl Gustav moudře. „My jsme tady měly moc hezký večer, bez jakéhokoliv… něčeho podobného.“

Georg zasténal a Bill zasyčel. „Bylo tady moc hezky,“ řekl Bill. Nasypal si do misky zbytek lupínků. „Tak kurevsky hezky.“

„Ach ne, Gustave, ty jsi…“ Georg vypadal šokovaně.

Bill přikývl. „Gustav a Andreas spolu zůstali vzhůru celou noc. A kolem druhé jsem měl báječný rozhovor.“

„Šel jsi do postele brzy,“  řekl Gustav. Georg mu vlepil pohlavek. „Co je?!“

„Ty vole,“ řekl Georg. „Ty nevíš, proč Andreas přijel?“

Gustav vypadal roztomile nechápavě. „Užít si s Billem?“

„Jo,“ řekl Georg pomalu. „A dostali se k nějakému užívání si minulou noc?“

Pochopení pomalu prosvítalo na Gustavově tváři. „Oh… Ooohhh!“ Gustav vypadal, že přemýšlí nad vhodnou omluvou, ale pak do kuchyně  vpadnul Tom, kolébající se spolu s autobusem, a téměř spadl Billovi do klína.

Bill měl chuť Toma vyhodit z autobusu, a hned za ním i Gustava s jeho naříkáním.

„Hej, co je s tebou?“ zeptal se Tom, když si Bill sedl zpátky ke stolu a vrhnul se na svou čtvrtou misku lupínků. „Měl jsi špatnou noc?“

Bill zavrčel a Georg rychle řekl: „Nemluv o tom,“ a snažil se zmírnit napětí v autobuse. „Pojďme se radši bavit o té žhavé kočce, které Tom v noci zavolal.“

Bill upustil lžíci.

„Cože jsem udělal?“ zeptal se Tom a chytil se za hlavu. „Ach bože, já jsem zavolal Beth?“

„Biance,“ opravil ho Georg. „A ty jsi ji zavolal.“

Bill nevypadal pobaveně  a Tom vypadal naprosto zhrouceně. Gustav stále zvažoval možnosti obhajoby.

„Nechtěl jsem jí zavolat,“  řekl Tom.

„Udělals to, a kurva, ty věci, cos jí říkal,“ řekl Georg.

„Ach ne… ach ne,“ zasténal Tom. „Co jsem říkal?“

„Bylo to legrační,“  řekl Georg. Ve skutečnosti nikdo nevypadal pobaveně, Bill se tvářil, jako by se každou chvíli chystal zavraždit všechny lupínky. „Ty… ehm…“

„Jen to vyklop,“ řekl Tom. „Udělej to rychle, jako utracení všech peněz kapely.“

„Řekl jsi jí, že má hezká prsa, a chtěl jsi po ní, aby se sama sebe dotýkala,“ řekl Georg. „A pak ti to zavěsila.“

Tom se sesunul na svém sedadle a položil hlavu do dlaní. „Nic si z toho nepamatuju. Vůbec nic!“

„Bylo to úžasné,“  řekl Georg. „Úžasné!“

„Zatraceně kurevská tequila nebo… co to vlastně bylo,“ řekl Tom. Bill si odfrkl a Tom zachytil jeho pohled. „Vážně, co je s tebou?“

„Gustav si pro sebe zabral Andrease na celou noc,“ řekl Georg tiše.

„Oh…“

Bill toho měl právě  dost, postavil se a odstrčil si Georga z cesty. „To není důvod, proč jsem naštvaný. No, možná je to část důvodu, ale ne celý! V podstatě vás teď všechny nenávidím.“

Bill každému věnoval kousavý  pohled a odešel na svou palandu. V tuto chvíli nechtěl s nikým mluvit. Zabalil se do přikrývky a snažil se ignorovat skutečnost, že jeho penis byl opět tvrdý. Snažil se ignorovat skutečnost, že ztvrdnul v momentě, kdy Tom vtančil do kuchyně a otevřel pusu.

Snažil se ignorovat skutečnost, že z toho nebyl tak znechucený, jak by měl být.

´Protože bych měl být znechucený z toho, že mi můj bratr způsobuje erekci´, pomyslel si. Převaloval se a pokoušel se zadusit vlastním polštářem. Když se mu to nepodařilo, skopal všechny přikrývky dolů k nohám a zamyslel se. ´Tom mi nezpůsobuje erekci´ rozhodl se. ´Je to jen… jeho hlas.´

A najednou mu ten hlas slabě  zaduněl do ucha. „Bille, mluv se mnou,“ řekl Tom, dokonalý  správný bratr.

Bill pootevřel jedno oko. Tom byl v jeho posteli, zúčastněně se na něj díval, otupělý kocovinou a zmatený.

„Jdi pryč,“ zamumlal Bill.

„Proč jsi naštvaný?“

„Ty…“ Bill si nebyl jistý, jestli to má Tomovi říct nebo ne.

„Vždycky jsi mi říkal všechno,“ snažil se Tom a Bill se rozmluvil.

„V noci jsi mi volal,“ řekl Bill. Tom ho pobídnul, aby pokračoval. „Volal jsi mi a…“

„A co? Co jsem udělal?“ Tom se kousl do rtu. „Nemůže to být horší, než když jsem volal Biance…“

„Nevolal jsi Biance,“  řekl Bill. „Volal jsi mně.“

„Ha. Volal jsem… co?“ Tom složil hlavu do dlaní a Bill ho obvykle v této pozici utěšoval, jenže teď byl těžce zmatený a dost rozladěný.

„Volal jsi mi a v podstatě jsi mě znásilnil po telefonu,“ řekl Bill.

Tom rozšířil oči. „Ne, ne, Georg říkal, že jsem volal Biance. Velké Prsaté Biance.“

„Ne, volal jsi Neprsatému Billovi,“ řekl Bill. „Věř mi.“

„Není to jen způsob, jak…“ Tom slezl z postele a zavrtěl hlavou. „Nehraj si se mnou jen proto, že ses v noci s nikým nevyspal.“ A s tím zmizel.

Bill si zpátky vytáhl přikrývky a zasténal.

One thought on “Talk to me (1/2)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics