In Hot Water

autor: cynical_terror

Neděle je opět zde, třikrát hurá, a další skvostná povídka od cynical_terror s ní. Opět ji pro vás přeložila Zuzu 🙂 (mimochodem, zatím je to tajemství, děsně tajný ;-D, ale nevydržela s nervama, a postupně pro vás překládá vícedílku, opět jednu z těch nezapomenutelných ;-), kterou tady zanedlouho najdete, až si pár dílů nasyslíme dopředu)
Ale teď  už… užijte si tu nádheru, myslím, že se zas a znovu ujistíte v tom, jak úžasná je CT autorka, a že její povídky jsou prostě dokonalý.
Díky autorce, díky překladatelce a hurá do toho. :o) J.  
Horká voda byla úžasná, jak stříkala dolů na Tomova záda a na jeho bolavou hlavu. Tom miloval své dredy, ale ony byly tak zatraceně těžké  a požadovaly překvapivě více údržby než Billův účes. Posunul se blíže pod sprchu a užíval si blažené pocity.

Nebylo skoro nic lepšího než dobrá, dlouhá masáž vlasové pokožky a byly jen dva způsoby, jak ji mohl Tom získat, silná sprchová hlavice v jejich bytě a Bill. Ten se však nikde poblíž nenacházel, byl na nákupech s Andym, nebo si dodělával nehty (nebo cokoliv, co obvykle holky dělávají), takže mu zůstala sprcha. Nevadilo mu, že byl studený berlínský den, mohl se aspoň zahřát, nemluvě o tom, že byl nevyšší čas na důkladné šamponování.

I když byla voda příjemnější než jeho dvě poslední rande, vyšel z ní a popadl lahev šamponu. Jejich zbrusu nový výstavní byt neměl tak docela zbrusu nový ohřívač vody a Tom mohl dostat jen dobrých patnáct minut teplé vody před tím, než se změní v led. Vytlačil si kopeček šamponu do dlaně a rychle ho zapracovával do dredů, snažíc se být efektivní.  
Zamyšleně si namydlil celou hlavu, nepostřehl zvuk zabouchnutých předních dveří a hození kabelky a bot ledabyle na podlahu v obývacím pokoji. Nepostřehl ani cinkání klíčů a otočení kliky.  
Co ale nepřeslechl, byl řvoucí Bill v koupelně.  
„Tome! Co to je, kurva?!“ zařval Bill, stojící přímo před malým sprchovým koutem. Tom v překvapení málem vyskočil dva metry vysoko, obrátil se a viděl rozmazaný obrys svého malého, vzteklého bratra přes mléčné sklo. „Potřebuji se tam kurva dostat! Ježíši Kriste, vždyť víš, že mám rande!“

„Bille, uklidni se,“  řekl Tom a stále si mydlil dredy. „Budu venku do deseti minut.“

„Deset minut?“ zeptal se Bill ostře. „Nemám zatracených deset minut! Jdu na rande v… Kurva. Bude tady za čtyřicet pět minut. Zdržel jsem se s Andreasem na nákupech…“  
„To není můj problém,“  řekl Tom.

Bill zafňukal na protest. „Věděl jsi, že mám rande! Tomiiiiii.“

Tom se ušklíbl. Mohl vidět, jak Bill stojí vzpřímený, jednu ruku v bok a ten samý bok měl vystrčený do strany. „Nesnaž se mi lichotit, myju si vlasy.“

„Cože?“ Bill zněl zoufale. „Celé dny si nemyješ vlasy, proč dnes? Mám pocit, že už to je skoro měsíc.“

„To teda není,“ řekl Tom. „Musím alespoň dostat ven pěnu. Bude to jen deset minut.“

„Voda bude ledová,“  řekl Bill a našpulil rty. „Nemám čas čekat na to, až se opět nahřeje, ne, když si potřebuju udělat vlasy.“

„Jsem si jistý, že on si nebude myslet, že tvoje vlasy nejsou hotové,“ řekl Tom. Nechápal, proč byl Bill tak náročný v tom, jak vypadal, byl nádherný takový, jaký byl. Tom zavrtěl hlavou a pomyslel si, že bude lepší nepřemýšlet nad svým bratrem, když je nahý. Stávaly se divné věci vždy, když to dělal. Doslova.  
„Tome, ty to nechápeš, tenhle kluk je… Jak bych to řekl? Zatraceně nádherný. Na stupnici od jedné do deseti, on je dvacet. A je bohatý. A talentovaný. Mohl by to být ten pravý!“ řekl Bill vysokým pronikavým hlasem. „Tak kurva vypadni z té sprchy, nebo tam půjdu za tebou.“

„Jo, fajn,“ řekl Tom. Pokračoval v mydlení svých dredů do té doby, než se sprchové dveře s vrznutím pootevřely. „Bille!“

„Co?“ odsekl Bill. „Nech mě, není to divné.“

Tom se přestal soustředit na to, co dělal a viděl Billa, jak si sundal tričko a rozcuchal si vlasy. „Jak, že to není divné?“

„Dlouhou dobu jsme se vždy sprchovali spolu,“ řekl Bill, vykročil ze svých kalhot. Tom se rychle otočil a mohl slyšet jemné šustění Billových boxerek, sjíždějících přes jeho stehna na podlahu i přes burácení sprchy.

„Jo,“ zavrčel Tom. „Možná, když nám bylo dvanáct. A bylo to tak třikrát, takže ne vždy.“

„Jak myslíš.“

Místnost ztichla a Tom si oddechl, myslel si, že Bill konečně v klidu odešel.  
A pak se skleněné dveře otevřely úplně a Bill vešel do sprchy za Tomem.  
„Bille!“

„Oh, drž hubu, jsem tady a vidím tvůj zadek, tak se přes to přenes. Už s tím nic nenaděláš,“ řekl Bill se smíchem. „Podej mi ten zatracený šampon… a zastav všechnu tu svinskou vodu!“

Tom se odvážil nahlédnout za sebe. Bill stál ve sprše s nahým zadkem, ruku pevně umístěnou na svém boku. Byla to póza, kterou Tom viděl v tolika různých situacích, kromě těch, kdy u toho byl Bill nahý.  
Nyní, na rozdíl od všeobecného přesvědčení, dvojčata nedělala všechno spolu. Jistě, žili spolu, cestovali spolu, jedli spolu, a dokonce se někdy i mazlili spolu (na naléhání Billa, samozřejmě!), ale nikdy tyhle věci nedělali nazí. Takže, zatímco Tom mohl být ve své vlastní mysli děvkař, a i v myslích hrstky dívek, se kterými si sexem zvyšoval sebevědomí, v žádném případě tahle podoba nebo póza nebyla tak příjemná pro jeho tělo a jeho sexualitu, jako když nemohl sdílet homosexuální sprchu se svým dvojčetem a nebýt při tom vnitřně vzrušený.   
´Není na tom nic homosexuálního,´ přesvědčoval se zoufale, nutil se odtrhnout oči od svého bratra v nahé podobě.  
„Země volá Toma, šampon!“ požadoval Bill a natahoval chtivé ruce. Tom mu tupě podal lahev a snažil se příliš nezdržovat pohledem na tetování, které zdobilo tělo jeho dvojčete.
Tom se rozhodl zaměřit se na své ruce. Otočil se, a začal si vymývat mýdlo z dredů, byl to těžký úkol, protože mýdlo se vsáklo dovnitř. Už měl tři dredy opláchnuté do čista, když Bill narazil do jeho zad a měl další požadavek, tentokrát, jestli by si Tom nemohl posunout svůj zadek, aby si mohl taky umýt vlasy.

Tom mu vyhověl a opět pocítil malé vnitřní vzrušení, dokud Billův zadek nepřejel přes jeho rozkrok. Vzrušení vzrostlo a jeho penis sebou viditelně zacukal. Naštěstí Tom ihned začal myslet na to, jak Georg ohýbá Gustava přes stůl a šoustá si svého kašpárka, a jeho penis okamžitě klesnul.

„Jdi mi z cesty,“ zavrčel Bill a vrazil do Toma znovu.  
Jost v krajkových tangách dělal zázraky.

„Tome, kde je moje žiletka?“ zeptal se Bill.

Tom se prudce otočil a podal mu ji. „Proč se holíš ve sprše?“ zeptal se Tom.

„A kde jinde bych to měl dělat?“

Tom si jen odfrkl. „U umyvadla, jako každý normální člověk.“

„A jak se mám asi oholit do umyvadla?“ zeptal se Bill.

Tom udělal chybu, natáhl krk a podíval se na své dvojče. Jeho penis značně ztvrdl a nebyla žádná myšlenka, zvrhlá nebo nepříčetná, která by ho nyní mohla zachránit. Bill měl nohu až na sprchovém sedátku, jazyk chycený mezi zuby v soustředění, a ruce měl mezi nohama, kde si obratně holil své ochlupení.

„Bille…“

Bill vzhlédl a udělal na Toma obličej. „Co? Říkal jsem ti, že mám rande. Tak už si konečně dodělej ty své zatracené dredy, chci se umýt a nechci tě tady u toho.“

„Umýt?“

„Mám v plánu dnes v noci něco dostat,“ bylo vše, co řekl.

Tom zrudl a ponořil úplně  svou hlavu do proudu vody. Snažil se smýt nejen mýdlo, ale i hříšné myšlenky ze své hlavy. Nebylo to poprvé, co zvráceně přemýšlel nad svým bratrem, ale bylo to poprvé, kdy byl u toho Bill nahý v jeho blízkosti.

Bill obviňoval svou matku a její svobodnou lásku, špatnou, vyznávala hříšný hippie postoj, zatímco oni vyrůstali. Milovala, když se Bill s Tomem objímali. Milovala, když se drželi za ruce. Dokonce si myslela, že je rozkošné, když Bill dával Tomovi mokré sentimentální polibky, když jim bylo třináct.  
Třináct! Tom byl v tu dobu uprostřed puberty. Opravdu nepotřeboval plazivé malé koťátko v podobě bratra po celém jeho těle, objímající ho, jako by Tom byl jeho osobní medvídek.
Takže, ano, skutečnost, že Tom měl v okamžiku erekci, byla kompletně chyba jeho matky. Měl by jí poslat účet za terapii.

„Tome, přísahám bohu, jestli nepohneš zadkem a nevypadneš odsud, tak ti oholím záda!“

„Co?“

Bill zatahal za jeden Tomův mýdlový dred, stlačil ho a začal jej ždímat.

„Bille, co to kurva…“

„Pomáhám ti,“ řekl Bill. „Ty si opláchni ty přední a já ty zadní. No tak, nemůžeš tady jen tak stát! Voda začíná být studená.“

Tom nevěděl, co má  dělat nebo říkat. Všechno, co věděl, bylo, že má erekci a potřebuje se co nejrychleji dostat ze sprchy ven. Zběsile si vymýval dredy, ale málem se složil na protější zeď, když měkké, jemné ruce začaly pracovat na jeho hlavě.  
Nedokázal zastavit sténaní, jak Billovy prsty škrábaly a masírovaly jeho hlavu.  
„Cítíš se dobře?“ zeptal se Bill, jeho hlas postrádal všechno ze své dřívější zloby.

Tom znovu zasténal místo odpovědi.

„Mohl jsi mě prostě o masáž požádat dřív,“ řekl Bill. Jeho nehty se zaryly do kůže a škrábaly. Bylo to nebeské, příliš mnoho a zároveň ne dost. Tom zaklonil hlavu a jen tak stál, blažený až k nevíře.
Bylo to skoro lepší než  sex a jeho penis souhlasil. Byl nyní plně vztyčený proti jeho břichu.  
Poslední mýdlo zmizelo pryč z Tomových vlasů, ale Billovy prsty stále pokračovaly, masírovaly směrem dolů na jeho krk a pak na jeho ramena. Dotek na jeho kůži už byl příliš, rychle se omluvil a vyskočil ze sprchy.

„Konečně,“ slyšel Billa říct, i když byl v jeho hlasu zřejmý tón zklamání.

Tom si omotal ručník kolem boků a měl menší záchvat paniky, a zároveň se snažil oholit.  V době, kdy Bill vylezl ze sprchy, měl už oholenou poslední část svého strniště a svůj rozkrok měl pod kontrolou. Už nehrozilo rupnutí ručníku a způsobení tak skandálu v ulicích Berlína.  
Nicméně, nebezpečí se vrátilo v podobě Billa, který klel a hledal svůj ručník. „Je zatracená zima!“ zakřičel a kopal do skříňky na ručníky, nahý, jako v den, kdy se narodil. Obrátil se k Tomovi a našpulil rty.  
„Nedám ti svůj ručník,“  řekl Tom.

Bill našpulil rty více, než  dostal spásný nápad a chňapnul po Tomově tričku na věšáku a přetáhl si ho přes hlavu.  
Nějak to bylo horší, než  vidět Billa nahého. Ve skutečnosti to bylo mnohem horší, protože tohle tričko používal Tom výhradně v bytě. A to z důvodu, že bylo staré a nebylo tak obrovské, jako byla jeho momentální typická velikost.  
Billův zadek byl sotva skrytý  a jeho hladká, měkká stehna byla vystavena Tomovu hladovému a hanebnému pohledu.  
„Bille, celé ho zmáčíš,“  řekl Tom, zatímco na něj zíral.

„Prostě se přes to přenes a uhni.“ Bill narazil do Toma svými boky a chňapnul po svém zubním kartáčku.

Tom mohl odejít, neměl v koupelně už nic na práci, ale zůstal na místě. Posadil se na zavřený záchod a byl překvapený, že mohl téměř vidět pod tričko, které měl Bill na sobě.  
Tom si to přiznal sám sobě, toužil po Billovi už celé roky. Bylo to něco, co se naučil akceptovat a snadno ignorovat. Mohl každou chvíli ojet nějakou holku a vypustit páru tímhle způsobem, a taky to dělal, ve skutečnosti si vychutnával prsa a vagíny a všechny ty ostatní zábavné holčičí nesmysly.

Ale v poslední době byl tak zaneprázdněný, že neměl ani šanci podívat se na holku, natož si nějakou vzít. Nebyl v lásce tak zkušený, jakým se dělal navenek. Svůj normální páteční večer trávil se svým bratrem při sledování několika sentimentálních filmů a těšil se na poměrně intimní rozhovor mezi svým ptákem a svou pravou rukou.  
Byl tak trochu ztroskotanec, když nad tím tak přemýšlel, ale snažil se to nedělat, protože to bylo opravdu skličující. Dokonce i Bill vypadal, že dostával více zadků než on, v poslední době, a on byl tak uzavřený a zamyšlený, že sdílel prostor s Tomem Cruisem.

„Sakra, kde je ta zatracená věc?“

Tom vzhlédl přesně  ve chvíli, kdy se Bill sklonil a hledal svou žehličku na vlasy. Byl na správném místě v naprosto nevhodnou dobu.  
Billův všetečný malý  zadek byl kompletně vystavený a Tom měl zblízka přímý  pohled na to, jak důkladný byl Bill při svém holení. Byl kompletně  vyholený, od jemných záhybů na svém zadku, celou cestu až  k jeho přiléhavým koulím.

Tom vstal a vypochodoval z místnosti, aniž by se ohlédl zpátky na svého bratra. Potřeboval si zakouřit a jinou úlevu, a ne přesně v tomhle pořadí.  
**

Tom těžce zasténal, když  se probudil, jeho oči slepě mrkaly v temnotě jeho pokoje. Něco mu vlezlo do postele a přitulilo se to k jeho rameni.  
„Kdo je tady?“ zeptal se v polospánku.
„Ubohý nešťastník,“ ozval se jeho bratr tichým hlasem.
Tom se usmál. „Davide, jak ses sem dostal?“ Přitulení se proměnilo v kruté kousnutí do ramena, Tom Billa plácnul. „Co ti vlezlo do zadku?“
„Nic. To je ten problém.“ Odpověděl Bill. Kousl Toma znovu.
„Bille!“
„Rande bylo naprostá katastrofa.“

Tom se překulil na záda a Bill se přitulil blíž, voněl jemně, byl příjemně teplý a tak dokonalý. Možná Tom neměl tak nenávidět svoji matku za to, že je nechala se objímat jako děti.

„Vsadím se, že to nebylo tak zlé,“ snažil se Tom.  
Bill ho tentokrát nekousnul, ale sevřel ho kolem pasu. „Tři trapasy,“ řekl Bill. „Vylil jsem na něj celou lahev vína.“
„Chyby se stávají.“
„Na veřejnosti.“
„Dobře, dobře, to už je trochu trapné-„
„Do jeho rozkroku.“
„No, dobře-„
„Před jeho rodiči.“

Tom se napřímil na posteli. „Jeho rodiče?“

„Říkal jsem ti, že je zvláštní,“ fňukal Bill. Posadil se vedle Toma a opřel se o jeho rameno. „Setkal jsem se dnes s jeho rodiči, chtěl jsem s ním strávit noc a… kurva.“

„Trocha vína nemohla všechno zkazit,“ řekl Tom. Bill ho opět objal, ale Tom ho popadl za zápěstí a zastavil ho. „No tak, Bille…“

„Byl jsem úplný blbec,“  řekl Bill. „Nevím, co se stalo, nemohl jsem zavřít pusu. Ty víš, jak se umím rozjet.“
„Neříkej, že jsi začal…“
„Začal jsem klít,“  řekl Bill. Tom zasténal. „Jen příležitostně. Ne příliš moc, možná jednou nebo dvakrát za větu. Jeho matka se na mě dívala, jako by cítila něco odporného.“
„No, seš cítit jako hnijící odpadky,“ řekl Tom. Tentokrát nechal Billa, aby ho praštil. „Zasloužil jsem si jednu.“
„Zasloužíš si jich zatraceně víc, za to, že si ze mě děláš legraci,“ řekl Bill. „Mohl to být ten pravý, Tome. Ale teď je po všem, řekl, že si nemyslí, že jsme propojení. Co to kurva má znamenat?“

„Jestli se s tebou rozešel kvůli troše rozlitého vína a tvojí sprosté puse, která je roztomilá, mimochodem, pak nebyl ten pravý,“ řekl Tom. „Vídali jste se měsíc, to ještě nevěděl, že jsi smradlavý bordelář?“

„Tomi!“

„Fajn, voníš nádherně,“  řekl Tom. „Ale jsi bordelář.“

Bill se ve tmě usmál, až Tom uviděl záblesk jeho bílých zubů. „Choval jsem se, jak nejlépe jsem uměl, pro něj.“
„Jestliže ses snažil skvěle chovat, tak on zřejmě-„
„Nebyl ten pravý. Bla, bla, bla. Cokoliv. Ne, že bych mu lhal, jen jsem se mírnil. Nikdo mě nezná, takového, jaký jsem, jsem bordelář, jak jsi říkal. Jen ty a Bůh zná pravdu.“

„Ty nevěříš v Boha,“ opravil ho Tom. „Správný chlap tě bude milovat pro to, jaký jsi, víš to, že?“
„Ať tak či tak. Buď složím slib a stanu se jeptiškou, nebo mě vezmeš k sobě do bytu, protože nikdo jiný mě nikdy nebude akceptovat, mě a mé pachy a všechno,“ řekl Bill.

Tomovy oči přivykly tmě a on uviděl skutečný strach v Billových očích. Ve stejnou dobu si také všiml, že Bill má na sobě jeho tričko.  
„No, jsi trošku složitější,“ řekl Tom. „Ne, myslím, že nejsi. Ha. Ehm…“

Zíral na Billa stočeného do klubíčka. Jemného a absolutně zranitelného v jeho širokém tričku. Bill se v něm úplně ztrácel. Přesto bylo dost krátké na to, aby vystavilo všechno, o čem Tom posledních šest let fantazíroval.

„Máš na sobě moje tričko,“  řekl Tom.
„Je to problém?“ zeptal se Bill provinile. „Je cítit jako ty. Tvým pachem.“
„Teď bude páchnout jako ty,“ řekl Tom. „Vidíš, oba dva páchneme.“
„Nezajímá mě, že páchneš,“  řekl Bill skrz smích.
„Nezajímá mě, že se potíš jako námořník,“ dodal Tom. „Nebo že jsi nemotorný a rozliješ věci za polovinu času.“
„To je opravdu pěkné,“  řekl Bill a přitulil se ještě blíž. „Škoda, že většina chlapů není jako ty.“
„Jo, opravdu škoda,“  řekl Tom.

Bill se maličko zavrtěl a tričko mu vyjelo výš. Tom zíral na konec Billových odhalených stehen. Bill na sobě pod tričkem rozhodně nic neměl a Tomova třísla stála v pozoru.

„Tomi?“
„Uh… jo?“
„Myslíš, že mě někdy bude někdo milovat?“

Tom rozevřel čelisti a nutil se přestat hledat sexuálního partnera ve svém malém bratovi. Bylo to o dost těžší, než by to mělo být. „Miluju tě.“

„Hej, ale já nemyslel takhle,“ řekl Bill. Rozzlobil se a zvedl ramena, tričko vyjelo ještě výš.

Tom se odmítl podívat dolů. „Jak víš, jak jsem to myslel?“ zeptal se Tom nechápavě.  
„Mám na mysli romantickým způsobem,“ řekl Bill. „Sakra, dokonce bych snad řekl i sexuálním způsobem.“

Tom se podíval dolů.  „Uhm.“

Tričko bylo kolem Billových boků a Tom mohl vidět všechno.  
„Tome?“
„Máš na sobě moje tričko,“  řekl Tom.
„Omlouvám se, nevěděl jsem, že-„
„A pod ním na sobě nic nemáš.“

Bill se podíval dolů  a zakvičel, stáhnul si tričko přes stehna a přetočil se na svou stranu. Strčil hlavu pod polštář a zasténal.

„Hele, už jsem tě viděl nahého ve sprše,“ řekl Tom.
„To byla sprcha,“ ozval se Bill tlumeně.
„Byli jsme i nazí v posteli předtím, stokrát. Není to divné.“
„Jo, možná když nám bylo pět a nenechali jsme si od mámy dát pyžamo,“ řekl Bill. „A bylo to tak třikrát.“

Tom se zasmál, najednou měl  útulnější a sladší pocit vedle svého bratra, jako už dlouho neměl. Otočil se na bok a pohladil Billova záda. „Bille, jestliže tě Bůh, nebo kdokoliv jiný zkusí dostat na rande a změnit tě, budu tady.“

Bill se otočil tak, že byl čelem k Tomovi. „Jsi sladký. Chci říct, občas. Jindy třeba…“

„Já vím, já vím. Páchnu.“

Bill se ušklíbl, posunul se blíže a zabořil obličej do Tomova krku. „Ne, mně voníš pěkně a čistě.“ Jeho noha se omotala kolem Tomova boku a tričko mu vylezlo na horní část zadku.

Tomovy ruce tak nabízely to, co mohly poskytnout, pohladily Billova záda a na malý okamžik setrvaly na místě. Jeho prsty byly zkroucené v jemném tričku, které dnes vonělo nádherně, a zatáhl.

„Tome,“ zalapal Bill po dechu.

Tom zatáhl více, odhalil Billův zadek a třísla. Billův penis, překvapivě tvrdý, ho tlačil do břicha. Bill se zavrtěl a pak Tom zalapal po dechu. Jeho vlastní penis, stejně tvrdý, přejel přes Billovo břicho. Byl to zdaleka ten nejžhavější moment Tomova života, a myslel by si, že je ubohý, kdyby nebyl tak zatraceně vzrušený.

„Ty taky?“ zeptal se Bill s vykulenýma očima. „Myslel jsem, že to pouze já…“
„Pouze ty?“
„Ty jsi vždycky způsobil, že… od prvního okamžiku, co jsme se sprchovali společně.“

Tom si nemohl pomoct, ale rozesmál se tomu. Roky utrpení, pocitu osamělosti ve své touze po bratrovi, a všechno zbytečně. „Chceš mi říct…?“

„Tomi,“ zašeptal Bill do Tomova krku. „Ano.“

Tom si nebyl jistý, jestli Bill věděl, jaká byla otázka, ale to nebylo důležité. Bill se překulil na něj, rozcuchaný, a lehce se na něm usadil. Tomovy ruce chytly jeho úzké boky přes tričko a oba zasténali, boky se jim v tandemu pohupovaly.

Tom nevěděl, jak se dostali do tohohle stadia a bylo mu to jedno. Bill, pohybující se nad ním, byla ta nejlepší věc, kterou kdy viděl. Ale pak vyhrnul Billovi tričko až na břicho a pohled byl ještě lepší.
Billův penis byl tvrdý  a hladký. Tom se dotknul špičky a Bill sebou trhnul, celé jeho tělo se otřáslo.

„Ježíši,“ zasténal.
„Kdo je tvůj bůh teď?“ zeptal se Tom a Bill ho plácnul.
„Nekaž to,“ řekl se zaťatými zuby. Přirazil proti Tomovi a prohnul se v zádech. Tom mohl odpovědět jedině přírazem a stále Billa pevně držel. Chtěl v tuhle chvíli milion věcí a všechny zahrnovaly nahého Billa otřásaného vyvrcholením.  
„Bille, kurva!“ Bill na něm téměř jezdil, stehna měl pevně kolem Tomova pasu a jeho penis se třel o Tomův, přes jeho boxerky.

„Pryč s nimi,“ zafňukal Bill s rukama na pásku boxerek.

Boxerky, ano, musely dolů.

Tom se prohnul nahoru a Bill stáhnul tu hřešící látku dolů. Teď byl Tomův penis volný, Bill na něj opět dosedl a všude kolem najednou byly zatracené ohňostroje. Tom nemohl ani zavřít oči, schovat se před nimi, byly tam taky, šuměly pod jeho víčky.  
„Ach, Tomi,“ Bill zasténal, svíjel se na něm. „Tvůj penis je tak…“ zasténal ještě víc, až tak, že Tomovo ego chtělo Billovi dokázat, že je v těchto věcech lepší.

Rukama vklouzl za Billa a chytil jeho zadek, nutil ho přirážet proti němu tvrději. Byli zvlhlí potem, klouzali po sobě a brzy oba lapali po dechu a třásli se v prvních záchvěvech svých orgasmů.

„Je to skoro, jako bys…“ Bill zaklonil hlavu a na chvíli strnul, jeho penis sebou zaškubal, jak byl uvelebený tak blízko vedle Tomova. „Jako bys mě šoustal.“

Tom potěšeně vykřikl, vytřeštil oči a rukama osahával každý kousek Billa, kterého se mohl dotknout. K završení jeho orgasmu mu stačilo, když Bill popadl oba jejich penisy, ve chvíli kdy se udělal, a rozmazával to mezi ně, pevně u toho Toma držel, aby mu mohl proklouznout do dlaně.

Ve své mysli byl Tom hluboko v Billově zadku, přirážel do něj, jako by byl konec světa. A bylo to všechno, co Toma v tu chvíli zajímalo. Nic ho nemohlo zastavit v posledních pohybech a on se udělal do jeho ruky tak silně, že by přísahal, že viděl Boha.  
Bill se zhroutil na bratra a oba supěli, nohy propletené, vlhko na břiše chladlo.  
„Tome,“ řekl Bill a přerývavě dýchal. Jeho rty přejely přes Tomovu bradu a potom přes rty. Byl to polibek, a zároveň nebyl. „Pořád mě ještě miluješ?“

Tom nechal jejich nosy políbit se.  
„Ne, teď opravdu páchneš,“  řekl Tom. „A co ty?“

Následné kousnutí  a chlácholivý polibek, který následoval, ho ujistil v tom, že nejen, že ho má Bill pořád moc rád, ale že možná, jen možná, se jeho pravá ruka začala cítit maličko ohroženě.  
autor: cynical_terror
překlad: Zuzu
betaread: Janule  

23 thoughts on “In Hot Water

  1. zábavné holčičí nesmysly mě dočista zničily :oDDD skvělá povídka, palec nahoru pro autorku…

  2. Sakra! Je to tak neuvěřitelně perfektní! Ty tvoje překlady bych tu brala co nejčastěji a doufám, že se tu objeví brzo něco novýho!♥ CU píše fakt skvěle a smekám před tím, jak překládáš:-*♥

  3. K tomu prostě není co dodat!!!! Je to perfektní!!!
    Zuzu, jsi skvělá ♥! A prosím, prosím, aspoň maličké naznačení, o čem bude ta vícedílka =)

  4. Awwwwwww to bylo tak zatraceně sexyyy.. ♥
    Doufala jsem že k tomu dojde už ve sprše, ale tohle bylo snad ještě lepší.. ^^

  5. Dá se něco takovýmu úžasnýmu dílu něco vytknout? Nedá. A dá se dostatečně pochválit tak, jak si zaslouží? Chvály jsou málo. Tohle je něco dokonalýho <33 autorka vždy a všechno napíše skvěle. A překlad též 🙂
    Doufám, že dvojčata byla spolu i potom a měla se víc než rádi…

  6. Já se picnu. Já z tý holky prostě umřu. Ona píše naprosto dokonale. Má můj obdiv. Miluju její povídky ať už v originále nebo po úžasném překladu. Vždycky to uplně hltám a div z toho nekončím v orgasmických křečích 😀
    Bylo to úžasné jako vždy.

  7. Oh opravdu perfektní, jako vše od cynical_terror. A Zuzu holka já nechápu, jak ty to děláš. Vždycky to stíháš přeložit v tak krátkém intervalu a ještě tak perfektně. A na tu vícedílku se moooooooc těším:-)

  8. :))) Já musím říct, že ta scéna ve sprše byla naprosto úžasná! Samozřejmě se mi moc líbila celá povídka – jak jinak – ale ty Tomovy myšlenky, aby se nějak "odreagoval" byly úplně nej :)))
    Super – povídka i překlad! 🙂

  9. No paráda… nemám slov, opravdu úžasné dílo!!! Od začátku až po konec, zhltla jsem to jedním vrzem a nezbývá mi, než provolávat autorce chválu:-D Opravdu se mi to líbilo, jedna z nejlepších jednodílek, které jsem kdy četla.
    A dík patří také Zuzu za překlad, kdyby tam ten proslov před začátkem nebyl, ani bych nepoznala, že je to přeložené:-)

  10. Já sem nemohla z těch debat, kdo jak páchne nebo nepáchne 😀
    Boží povídka(a samozřejmě dík za překlad)

  11. Oh, this was so hot! And funny! And looked so real! And I'm speechless now… One of the best one-shot stories I've ever read. I really enjoyed every word^^

  12. Jost v krajkových tangách xD Tahle představa je na mě teda moc 😀
    Ale rozkošná povídka. Scéna ve sprše byla vyloženě žhavá, jak si tam Bill dělal "svoje věci" jakoby nic a chudák Tom z toho nemoh xD
    Jinak jsem měla radost už jenom když jsem viděla jméno autora – povídky od cynical_terror jsou vždycky luxus – doslova 😀 Nemůžu se dočkat další <3

  13. Ta poslední věta byla dokonalá 😀 Chudák Tomovo ruka 😀
    Jinak se mi tohle moc líbilo 🙂 To jejich společné sprchování, to byla krása 🙂 A nakonec jsem byla i ráda, že Billovi rande nevyšlo 🙂
    Mockrát děkuju za překlad :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics