A Beautiful Disaster 15.

autor: bmccray

394
Billův pohled

Později v noci jsem si balil věci, které jsem dostal. Natáhl jsem se pro telefon, když pípnul, a všiml si, že mám novou zprávu. Od Toma.
‚Konečně,‘ pomyslel jsem si.
„Zlato, vrať se prosím domů. Chybíš mi a potřebuju tě. <3“ 
Usmál jsem se a rychle odepsal.
„Už jsem na cestě, Tomi. V pondělí v noci. Ne, omlouvám se, že jsem byl tak žárlivý a opustil tě. Miluju tě! <3“

Usmál jsem se, dobalil a osprchoval se. Natáhl jsem se do postele, ale nemohl jsem usnout. Miminko hrozně  kopalo. Bylo to, jako by věděla, že se brzo vrátíme domů. Usmál jsem se a v malých kruzích jsem si mnul břicho. Vím, že tohle ji uklidňuje, protože to Tom doma dělá pořád.
„Brzo budeme doma, zlato. Tatínek a Ren na nás čekají.“
Dal jsem si polštář mezi nohy, abych uvolnil tomu tlaku, promnul si břicho a odpadl do lehkého spánku.
______________

Vzbudil jsem se a podíval se na hodiny. Pět ráno. Povzdechl jsem si a natáhl se pro telefon a u hotelové služby si objednal kuřecí kousky s krevetami. Zatímco jsem čekal, znovu jsem si přečetl ten článek. Za malou chvíli se ozvalo klepání. Vstal jsem a došel otevřít, poslíček mi dovezl vozík s jídlem dovnitř, dal jsem mu spropitné a sedl si ke stolu. Zatímco jsem jedl, měl jsem neuvěřitelně nutkavou chuť zavolat Tomovi. Bylo to, jako bych to prostě měl udělat. Vytočil jsem jeho číslo a čekal, a čekal, a čekal.

„Dovolali jste se na telefon Toma Trümpra. Když mi necháte jméno, číslo a krátkou zprávu, ozvu se vám hned, jak budu moct…Píp.“

Povzdechl jsem si a zavěsil. Když jsem dojedl, přesunul jsem se zpět do postele a zamrkal, když mě miminko koplo.
„No tak, maličká. Nakrmil jsem tě a vím, že si unavená, tak jdeme spinkat,“ prosil jsem ji. Kopla znovu. Povzdechl jsem si a mnul si břicho, nefungovalo to a já začínal být otrávený.
„Chceš, abych ti zazpíval?“ zeptal jsem se unaveně.
Pohyb uvnitř jsem bral jako odpověď. Rozhodl jsem se zazpívat Tomovu a mou písničku.

Ich will da nicht allein sein 
lass uns gemeinsam 
in die Nacht 
Irgendwann wird es Zeit sein 
lass uns gemeinsam 
in die Nacht

Když jsem dokončil první část, necítil jsem žádný pohyb. Upravil jsem si polštáře, a okamžitě upadl do spánku, kde se mi zdálo jen o Tomovi. Nemůžu se dočkat, až budu doma.
______________

**NYC LETIŠTĚ  JFK PONDĚLÍ VEČER**

Tomův pohled

Čekal jsem na Billa v soukromé sekci na letišti. Všude kolem mě byli paparazzi, kteří si mě urputně fotili a volali naše jména. Jeden z nich měl tu odvahu dostat se až za náš plot. Musel jsem si najmout bodyguarda Tobiho, protože se dostávali až příliš blízko k Serenity a ke mně. Nahánělo to opravdu hrůzu a občas jsme nemohli ani vyjít z domu.  
Uběhlo 45 minut a já  už se při čekání na Billa začínal nudit. Začal jsem si hrát se svým piercingem ve rtu. Jedna starší žena si mě sjížděla pohledem plným chtíče. Pokrčil jsem rameny a zadíval se jinam, ale ona se ke mně začala přibližovat. Tobi si sedl mezi mě a jí, a tak jí zablokoval.
„Díky, chlape.“
Přikývl a sledoval východ, kde hledal mého přítele. Ani trocha štěstí.
______________

Okolo 22. hodiny jsem vzhlédl a viděl ho, jak jde přímo ke mně. Vyskočil jsem a pevně ho objal. Hluboce jsem ho políbil a cítil jsem, jak se usmívá. Když jsem se odtáhl, jediné, co jsem viděl, byly blesky a lidé křičící naše jména. Bill zamrkal a schoval si břicho pod bundu. Tobi mu pomohl s jeho zavazadly. Procházeli jsme uličkou k východu, když se před nás postavili tři muži, Bill vypadal zmateně.

„Oh bože! Můžete se nám podepsat?“ ptali se Billa. Podíval se na mě a já se usmál a pokrčil rameny. Podepsal se jim a pokračovali jsme dál. Položil jsem si ruce na jeho břicho a pomalu jimi přejel až k jeho tváři, kde jsem ho jemně štípl do tváří. Usmál se na mě.
„Miluju tě, Billy, ale už nikdy takhle neodjížděj. Vážně jsi mě vyděsil,“ řekl jsem mu a znovu jej políbil na rty.
Jeho ruce překryly ty moje. „Omlouvám se, Tomi. Vážně jsem nechtěl takhle odjet. Nepřemýšlel jsem.“
Políbil jsem jej na čelo a chytil za ruku. Pokračovali jsme, až dokud jsme nedošli k hlavním dveřím. Paparazzi nás svými blesky na minutu doslova oslepili. Bill se na mě zavěsil, jako by na tom závisel jeho život. Začali jsme si razit cestu k autu, ale Bill se musel cestou podepisovat.

„Jsi celebrita, Bille,“ zasmál se Tobi.

Bill se přitulil ke mně  a já políbil jeho našpulené rty. Nemohl jsem se ho nabažit. Chtěl jsem se rychle dostat domů, protože pro něj mám překvapení.
______________

Jakmile jsme si vlezli do auta, Tobi se rozjel k našemu domu, ale musel zastavit, protože Billovi se chtělo na záchod.
Zastavili jsme na benzínce a já se prohraboval gumovými medvídky a jahodovou zmrzlinou. Chtěl jsem Billa překvapit jeho oblíbeným jídlem. Došel jsem k pokladně a chystal se zaplatit, když jsem si všiml US magazínu s Billem na titulní stránce s fotkou z Paříže. Měl tam černý klobouk, velké sluneční brýle a koženou bundu. Měl tmavé džíny a jeho obrovská taška mu zakrývala břicho. Všude kolem něj byla spousta paparazzi a titulek hlásal:

Bill Kaulitz, těhotná celebrita módního světa!

Najednou to dávalo smysl.

Kurva!

Zaplatil jsem za časopis a jídlo, popadl Billa za ruku, když vyšel ze záchodu, a táhl ho k autu. Nemohli jsme se dostat dovnitř kvůli lidem, kteří nám zatarasili cestu a fotili si ho. Bill se schoval za mě a já nás tlačil k autu, Tobi nám rychle pomohl.
Bill se na mě otočil s očima zalitýma slzami. Setřel jsem je a přitáhl si ho blíž k sobě.
„Omlouvám se, Tomi. Heidi se chtěla podívat, tak jsem jí to ukázal. Nenapadlo mě, že se to dostane ven tak rychle.“ Šeptal a díval se dolů na svoje břicho. „Všichni to teď vědí. Prosím, nezlob se.“
Jemně jsem ho políbil a rozepnul mu bundu. Vytáhl jsem mu triko a podíval se na jeho bříško. Bylo to tak nádherné.  
„To nevadí, je mi to jedno. Jsem tu pro tebe, napořád,“ zašeptal jsem a políbil ho na ruku.
„Miluju tě, Tomi,“ usmál se unaveně. Odpověděl jsem mu tak, že jsem hladil jeho břicho. Miminko koplo proti mé ruce a já jej pohladil znovu. „Hodně kope. Je mi jasné, že to bude tatínkova holčička,“ řekl a jemně si hladil bříško.
„Tebe taky miluju, holčičko. A jasně, že bude. Jsem prostě moc úžasný, aby nebyla,“ zasmál jsem se a jemně jej políbil.  
Bill se na mě podíval a natáhl se pro pytlík gumových medvídků.  
„Jsi tak domýšlivý, Tomi,“ řekl a krmil mě jedním z nich. Usmál jsem se a olízl jeho prst. Zasmál jsem se, když se mu nepatrně zrychlil dech.
„Jo a ty to miluješ, zlato.“
Přikývl a zavřel oči.
„Ano, Tome. Miluju to.“
______________

Billův pohled

Když jsme dojeli domů,  šel jsem se nahoru převléknout do něčeho pohodlnějšího a vrátil jsem se zpět dolů. Nevím, kam šel Tom. Odešel jsem do obýváku a posadil se na pohovku. Podíval jsem se na konferenční stolek a všiml si obálky. Natáhl jsem se pro ni a rozlepil ji.

Bille,
jsi láska mého života, má spřízněná duše, otec mého nenarozeného dítěte a jednoduše mé všechno. Dnešní noc bude doufám jedna z nejúžasnějších nocí, které se mnou zažiješ. Nečekaně jsi mi vpadl do života a kompletně jej změnil. Jsi část mé duše, která mě činí doopravdy šťastným. Pamatuj si, že se vším luxusem a penězi na tomhle světě, ty, baby girl a Ren budete první…vždycky. Vy pro ně znamenáte všechno. I přesto, že jsme se teprve dali oficiálně dohromady, chci tě udělat navždycky mým. Je více než pravděpodobné, že stojím před tebou, s něčím ukrytým za mými zády a vystrašený. Miluji tě a prosím, podívej se na mě…

Přestal jsem číst a podíval se do očí, které jsem se naučil vídat každé ráno. Můj pohled byl zamlžený, ale pokoušel jsem se neplakat. Pomalu vytáhl ruku zpoza zad a ukázal mi malou, černou saténovou krabičku. Zastavil se mi dech, když pomalu poklekl na jedno koleno a otevřel krabičku. Jeho hlas byl hodně rozechvělý, ale přinutil se promluvit.

„Bille Kaulitzi, vezmeš si mě?“

Nemohl jsem uvěřit tomu, co slyším, ale vstal jsem a pevně jej objal.

„Ano, Tome Trümpre, vezmu si tě,“ řekl jsem, když mi nasadil diamantový prsten na levý prsteníček. Věděl jsem, že v tomhle momentě už brečím. A on měl slzy v očích zrovna tak. Přitáhl si mě zpět do svého objetí a políbil mě.

Tenhle polibek byl jiný. Tentokrát to nebyl můj přítel, koho jsem líbal. Byl něco lepšího. Byl to můj snoubenec. Tom se ode mě odtáhl, chytil mě za ruku a vedl mě do naší ložnice. V tu chvíli jsem se cítil opravdu kompletní.  
autor: bmccray
translate: Deni
betaread: Janule

13 thoughts on “A Beautiful Disaster 15.

  1. Oh, ya! ♥♥ Bože, bože, čekala jsem na den, kdy to příjde ♥♥ Endlich, endliiich ♥♥ Nádhera ♥

  2. Bože, já normálně brečím jak hyena, to bude tím stářím xD Nádherné, tomu říkám usmiřování ♥ Další naprosto úžasná povídka, kterou rozhodně stojí zato číst, hrozně už se těším na dvojčátka (pořád jsem o tom přesvědčená ), ale to bude až za nějaký čas, tak se těším aspoň na další díl, kde bude pravděpodobně úžasná "zásnubní noc" ♥♥♥
    DENI, děkuju za překlad ♥

  3. Aaawww, to je moje první povídka, kde čtu o žádosti o ruku!! Slzím dojetím! Miláčci, vykašlete se na všechny a praštěte do toho! A nebudete potřebovat jednu zcela ochotnou slečnu z Čech jako družičku? 😛 ♥

  4. Tak tohle je naprosto nádherný..** Nejen že jsm ráda, že už jsou konečně spolu, ale Tom mě vážně překvapil..a jsem ráda za ně za oba…**Tohle byl vážně kouzelný díl..:)

  5. Aaaw… ony sms mě dostaly. Ta srdíčka na konci, jako děláváme my xD Jinak docela dost psycho, najednou se z Billa stala hvězda a musíse podepisovat… A požádání o ruku bylo dojemný ♥
    Díky za překlad 🙂

  6. sem se u toho uplně rozbrečela x)… je to krásný dokonalý, je to tak užasně napsaný x) nemám slov

  7. tak ten dopis… to bylo moc, nebyli jediní, kdo u toho brečeli x)) opravdu úžasný. Opravdu NÁDHERA, prostě není co dodat, já chci aby mě taky takhle někdo požádal o ruku x) třeba Tom xD (nechte mi prosím moji naivitu, že si jednou vezmu Toma.. děkujiii xD)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics