A Beautiful Disaster 14.

autor: bmccray

394
Billův pohled
Paříž, Francie (Sobota odpoledne)

Sedím vedle Celie a Natálie, a sleduju, jak se modelky procházejí po molu. Byly nádherné a štíhlé. Něco, co já už nejsem. Povzdechl jsem si a Natálie mě chytila za ruku. Lidé si mě fotili, ale pokoušel jsem se je ignorovat, jak nejlépe jsem uměl, soustředil jsem se na modelku, která právě prošla v tom nejvíc cool saku. Byla v černém provedení. To sako musím mít. Zapsal jsem to na náš požadavkový seznam. Na konci přehlídky byl můj seznam kompletně plný.  
„Bille, to myslíš vážně?“ zasmála se Celia.
„Jo. Musím vypadat dobře, až shodím těhotenskou váhu,“ usmál jsem se.
Damien se zašklebil. „Zatraceně ženský.“ Strčil jsem do něj a zasmál se.

Po show jsme šli do VIP sekce a já musel na malou chvíli zastavit. Miminko kopalo nevídaně silně. Promnul jsem si břicho skrze můj titěrný kabát.
„Uklidni se, holčičko, taky mám hlad,“ zašeptal jsem.

______________

Po obědě, který nám servírovali, jsem se setkal se všemi svými oblíbenými návrháři. Bavil jsem se s Donnou Karen o její přehlídce k zimní kolekci 09, když jsem cítil poklepání na rameno. Otočil jsem se a viděl Celii s Heidi Klum.  
Zakňučel jsem!
Potřásla mi rukou a v němčině mi řekla, že se jí líbí můj outfit. Nevím, proč, měl jsem jen obyčejný černý rolák s dlouhými rukávy, šedé kalhoty a černý tenký kabát.  
Zeptala se mě, jestli si smí  sáhnout na mé bříško. Jasně, že jsem ji nechal. Odhrnul jsem stranou kabát a ona opatrně hladila bříško. Malá  zase kopla. Zamrkal jsem, na tohle si nikdy nezvyknu.
„Tohle je neuvěřitelné!“ usmál se. „Nikdy jsem doopravdy nepotkala těhotného muže.“
Usmál jsem se.
Při této zmínce se kolem mě shromáždili všichni. Lidé a fotografové si mě  začali fotit a dotýkat se mě. Heidi, Celia a Damien mě protlačili skrz a řekli jim, ať mě nechají být. Odešli jsme od nich stranou a Heidi nás následovala, řekla mi, ať jdu za ní.

„Bille, jsem tak pyšná, že jsi se tohle rozhodl udělat. Mám pro tebe nějaké oblečení,“  řekla mi a já ji následoval do její šatny, kde mi dala módní mateřské oblečení plus unisex oblečky pro miminko. Ztratil jsem řeč. Setřel jsem si slzy, které se mi hromadily v očích.
„Je to předčasný dárek od Seala, dětí a mě.“ Objal jsem ji a poděkoval.
Políbila mě na tvář. „Vážně moc děkuju, Heidi.“
„Vůbec nemáš zač.“
Rozloučili jsme se a vydali se na after show.
______________

Byl jsem nervózní, nechtěl jsem znovu narazit na Francise. Byl to nechutný idiot.
Když jsme vešli, koutkem oka jsem ho zahlédl, jak se ke mně přibližuje. Odešel jsem rovnou směrem k toaletám. Když už jsem tam byl, upravil jsem si make-up a podíval se na sebe do zrcadla. Uhladil jsem si kabát a chystal se odejít, ale zrovna, když jsem se otočil, do někoho jsem vrazil.
„Moc se omlouvám. Jste v pořádku?“
„Jo, jsem v pořádku. Žádné strachy.“
Podíval jsem se dolů, kde přede mnou stál drobně vyhlížející muž. Měl ulízané  světle hnědé a blonďaté vlasy, na sobě dlouhé bílé triko a bílé kalhoty s jemným potiskem černé a přátelské hnědé oči a úsměv. Natáhl jsem se k němu.

„Jsem Bill.“
„Kiro, rád vás poznávám. Vím, kdo jste. Pracujete pro „New Trends“. Miluju vaše články. Ten jeden o tom být těhotný, a zároveň módní, byl úžasný.“
Usmál jsem se, když  jsme si potřásli rukou a vraceli se zpět na párty. Našel jsem prázdný  stůl, ke kterému jsme se posadili a objednali si pití.
„Vidím, že také čekáte miminko.“ Podíval jsem se na něj a pak na jeho břicho, kde byla malá vyboulenina.
„Vy jste těhotný?!“ zeptal jsem se šokovaně.
„Jo. 9 týdnů, tohle je mé druhé dítě. Doma v Německu mám rok starého chlapečka.“
„Vážně? To je nádherné.“
Přikývl. „Máte ještě  nějaké děti, nebo je tohle vaše první?“
„První. Těším se, ale jsem nervózní.“
„Všechno bude v pořádku. Je do toho zapojený i otec? Já vím, nic mi do toho není.“
Povzdechl jsem si. „Ano, on je doma… pohádali jsme se a… od té doby jsem s ním nemluvil. Cítím se hrozně.“

Přikývl a podíval se mi zpříma do očí. „Tohle si pamatujte, Bille, nikdy, a myslím doopravdy nikdy, nechoďte do postele naštvaný. Vždycky řekněte své promiň, i kdyby to nebyla pravda. Když to neuděláte, bude vás to užírat a poničí to váš vztah.“
Souhlasil jsem, a dál už  jsme si jen povídali. Dozvěděl jsem se, že jeho přítel se jmenuje Yu, a že bydlí v Berlíně. Tady v Paříži byl také kvůli módí přehlídce. Pracuje pro „New Trend Berlin“ a je vedoucím stylingového oddělení, možná proto jsme si tak padli do oka.  
Jak noc pokračovala, bavili jsme se na tom, jaké oblečení lidé občas nosí. O něco později k našemu stolu přišel usmívající se hezký vysoký muž s modrýma očima.
„K, jsi připravený?“ zeptal se a pomohl Kirovi na nohy.
„Ano. Oh, Yu, seznam se s Billem. Bille, tohle je můj přítel Yu.“
„Těší mě, Bille.“
„Nápodobně,“ odpověděl jsem a potřásl mu rukou.  
Kiro napsal něco na ubrousek a podal mi ho. „Zavolej, když budeš v Německu, nebo kdykoliv si budeš chtít promluvit.“
„Ok, to samé pro tebe, jestli budeš někdy v New Yorku,“ řekl jsem a napsal mu na sebe kontakt. Usmál se a společně s Yu odešli. O chvilku později přišla za mnou ke stolu Celia s prázdným výrazem v tváři.
„Bille! Bože, tohle si přečti!“  vyhrkla o překot. Vzal jsem si od ní krátký článek a začetl se do něj.

Otec dítěte Lorraine Herrisonové  není pravý otec!
Od: Cunstance Burton  
Včera v noci v nejmenované restauraci na upper east side, světoznámá modelka Lorraine Herrison (24) odhalila šokující tajemství. Dcera Serenity (4 a půl) není dcera hudebního producenta, ex přítele Toma Trümpera (24). Dvojice byla na tiché večeři, když se strhla hádka, která vedla k šokujícímu odhalení. Pravý otec je v tuto chvíli neznámý. Nicméně jsme zjistili, že pravý otec je latinského původu. Jako krásný bonus jsme zjistili, že designer a vedoucí stylingového oddělení pro „New Trends“ Bill Kaulitz (22), je novým bonbónkem Trümpera. Co je šokující je, že je těhotný! Ale je to Trümperovo? Prozatím se ani jedna strana nijak nevyjádřila.  
Byl jsem totálně v šoku! Podíval jsem se na fotku, kde byli oba, Tom tam vypadal naprosto zničeně. Vím, že musím jít hned teď domů. Vstal jsem a řekl Celii, že jdu zpět na hotel. Odpověděla, že plně rozumí a že mě Damien vezme zpět.
‚Neboj se, Tomi, vracím se domů,‘ pomyslel jsem si, když jsem nasedal do taxi a odjížděli jsme zpět k hotelu.
______________

Tomův pohled

Minulá noc byla ta vůbec nejhorší mezi mnou a Lorraine. Snažil jsem se na to zapomenout tím, že jsem se zavrtal do práce. Druhý den ráno jsem šel do studia dodělat nějaké nahrávky pro nového umělce. Když se Serenity probrala ze svého malého zdřímnutí, rozhlížela se kolem a hledala mě. Jakmile mě našla, protřela si oči a stočila se mi do klína. Podíval jsem se na ni a usmál se. Přitulila se do mého obrovského trika a hlavu si zavrtala do mého krku.  
„Tatínku? Kdy se vrátí Billy domů? Už je to věčnost.“
Políbil jsem ji na čelo a omotal kolem ní ruce, a lehce jí pohupoval dopředu a dozadu.
„Ren, jsou to jen dva dny,“  zasmál jsem se.
„Jo, ale,“ zívla si a podívala se na mě. „Chybí mi, a tobě taky.“
Přikývl jsem a její  dech se pomalu prohluboval, zase usínala. Zvedl jsem se a položil ji na pohovku. Okamžitě se vzbudila a zesílila stisk kolem mě.

„Ne, tatí! Zůstaň se mnou.“

Povzdechl jsem si a uložil rozdělaný projekt. Lehl jsem si a ona si lehla na mou hruď, přesně tak, jako když byla ještě miminko. Jemně  jsem ji hladil po zádech. Když jsem věděl, že už spí, opatrně jsem vytáhl telefon a uvažoval, že napíšu Billovi. Potřebuju s ním být v kontaktu. Nevím, jak na tom je, a jestli je v pořádku. Gustav říkal, že bych měl počkat, až se Bill omluví jako první, ale já nemůžu čekat tak dlouho. Vím, že jeho hrdost je příliš vysoká na to, aby udělal první krok, takže musím být já ten dospělý a zastavit to dřív, než bude moc pozdě.

Namačkal jsem rychlou zprávu a odeslal to. Modlil jsem se, aby si to přečetl, i když jsem věděl, že v Paříži je teď noc. Schoval jsem telefon, omotal ruce kolem Serenity a sám propadl do klidného spánku.

autor: bmccray
translate: Deni
betaread: Janule

10 thoughts on “A Beautiful Disaster 14.

  1. Docela mně překvapilo, že se na scéně objevil další těhotný muž, myslela jsem, že v Billově případě jde v podstatě o zázrak, a teď to spíše vypadá na nějakou epidemii xD
    Už aby se Bill vrátil, Tom ho teď moc potřebuje, chudák.. Jenom doufám, že nepřijde o Serenity, s tím by se asi nevyrovnal.Skvělá povídka, moc se těším na další díly ♥♥♥
    Deni, opět děkuji ♥

  2. Tohle je moje favorizovaná povídka. Hlavně minulý díl pořádně zamíchal dějem. Vyžívám se v tom prostředí a miluju všechny odtud. Vyžaduju šťastnou Kaulitz-Trümper rodinku. 🙂

  3. Nejmenují se takto nějak někteří kluci ze CB? xD Na tý přehlídce Bill se všema lidma… to mě dostalo, musela jsem se smát xD ten článek z novin… .íbilo se mi, jak psali jaký mají funkce 😀 ne to, že se tohle děje. Tak ať už Bill jede domů a podpoří Toma… Ren je zlatá, že je takhle pořád u něj.

  4. jedno slovo…WOW! prostě úžasná povídka.novináři bývaj děsně vlezlí co?
    Snad Ren zůstane u Toma. Bille, honem utíkej triskem za Tomem.byla by to škoda,kdyby si to teď rozházeli…..honem další díl:))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics