Láska 33.

autor: B-kay

387
Bill se ještě několik dlouhých minut po milování nehýbal.  
Se zavřenýma očima zůstával ležet na piáně. Jeho myšlenky se linuly v nekonečném víru, ze kterého nelze uniknout. Byl zamilovaný až po uši. Byl zamilován natolik, že by pro Toma udělal cokoliv na světě. Udělal by úplně všechno za cenu jednoho políbení. Už takhle dokázal šílet po jeho blízkosti. Tomova vůně se pro něj stala jakýmsi vysoce návykovým druhem drogy, které se už nikdy nechtěl vzdát. Když byl s ním, připadal si, jako by plul na křehkém obláčku…  
Od mamky kdysi slýchával, že přesně takovéhle pocity mívají zamilovaní lidé, pro něj to však bylo úplně poprvé, co něco takového pociťoval. S Tomem konečně poznával, jaké to může být, když si dva lidé patří. A on mu patřit chtěl. Dokázal mu odevzdat celé své srdce během několika dní a nikdy toho nelitoval. Tom jej miloval a tím si byl jistý.  
Stačilo jenom zlehka rozlepit zkřehlá víčka a naskytl se mu obraz Toma, přituleného k jeho hrudníku. Pootevřenými rty bloudil po Billově bříšku, nosem se otíral o holou kůži a dlaněmi pečlivě objímal jeho boky.  
Vůbec mu nevadilo, že na tom piáně leželi jež několik minut. Klidně by tam dokázal proležet i celé hodiny. Vzduchoprázdnem, jež je obklopovalo, se nesl příjemně vlhký vzduch a právě to, oba pomalounku kolébalo ke spánku. Přesto zůstávali přituleni k sobě. Jejich holá těla, jako by do sebe přesně zapadala. Mysleli si, že už je nic ošklivého nečeká.
Osud se však s nima opět zahrál…

„Co to má znamenat?!“ Chantelle se už na to nedokázala déle dívat a vystoupila ze dveří. Idylka krásně strávené noci pro Billa s Tomem skončila během několika vteřin. Oba se tak lekli křiku, který Chantelle nečekaně spustila, že se málem sklouzli z piána a dopadli na tvrdou podlahu. Bill na několik vteřin úplně oněměl. Nevědomky propletl své prsty s těmi Tomovými a vyděšený pohled raději skláněl k podlaze, pokryté slabou vrstvou prachu. Tom však překvapivě nezpanikařil.  
Přikryl své i Billovo nahé tělo dekou, kterou našel na zemi, přitulil si jej blíž k sobě a neustále jej držel pevně za ruku. Z výrazu, který se usazoval na tváři Chantelle, čekal, kdy se po nich rozběhne. I v tom slabém světle lucerny bylo vidět, jak je její pohled chladný a plný zloby.  
„Se mnou jsi spát nechtěl, ale s tímhle,“ na chvilku přestala křičet a prstem jedovatě ukázala na vyplašeného bratra. „S tím sis to klidně rozdal na piáně.“
Bill to nemohl poslouchat. Trpce stiskl rty, přivřel víčka a dlaň přiložil na své  holé břicho, ve kterém mu nepříjemně pulzovalo. Snažil se zhluboka dýchat a pořád pevně tiskl Tomovu ruku, ve které se snažil najít ztracenou jistotu. Jednou to muselo přijít. Bylo jenom otázkou času, kdy se o jejich vztahu dozví i Chantelle. V hloubi duše byl dokonce rád, že to prasklo. Akorát na to nebyl připravený a netušil, že to přijde tak náhle a nečekaně.  
„Ten, kterého nazýváš „tímhle“ a jedovatě na něj ukazuješ prstem, je tvůj bratr. My dva ti nemusíme nic vysvětlovat, takže prosím odejdi.“ Bill zvedl svůj zesláblý pohled a utkvěl ním na Tomově tváři.
I přesto, že se snažil být přísný a obránit si jej, byl pořád překrásný. Jeho tvář byla i přes ten odhodlaný pohled neustále plná něhy.  
„Ty ses se mnou rozešel, abys mohl spát s mým bratrem?!“ Chantelle se nemínila vzdát. To, co právě viděla, ji šokovalo natolik, že se přes to nedokázala jenom tak přenést. Svým opovrhujícím pohledem, se snažila dát Billovi jasně najevo, kam podle ní patřil, a on se proto jejímu pohledu raději vyhýbal. Už takhle se cítil dostatečně ponížený a tlak na břiše jej nutil zhluboka dýchat. Cítil se opravdu špatně. Kdyby jej Tom nedržel v náručí, zřejmě by to nedokázal vydržet.  
„Rozešel jsem se s tebou proto, abych mohl začít žít. A díky Billovi konečně žiju, takže prosím odejdi.,“ Tom prolétl její tvář pohledem, ve kterém se ukrývalo neskutečné množství zlosti a bolesti zároveň. Trpěl jako zvíře při každém pohledu do Billovy vyděšené tváře. A to se raději snažil nemyslet na to, jak zmlátila to nevinné dítě. Netušil, proč svého bratra i syna tolik nesnášela, ale byl rozhodnutý je ochránit oba před její zlostí.  
Chantelle se zhluboka nadechla, aby mohla opět začít křičet, ale vzápětí šokovaně zírala na svého mladšího bratra, který se k Tomovi smutně přitulil a nechal se ním kolébat v náručí. Oba ji přestali vnímat, zamilovaně se k sobě přitiskli a snažili se vzájemně uklidnit. To byl moment, který jí na malou chvilku vyrazil dech a přinutil ji odejít.  
„Už neplakej, prosím,“ Tom pomalounku líbal Billovu utrápenou tvář, svými horkými rty stíral jeho slzy.  
„Víš co?“ zašeptal a pousmál se, jakmile na sobě ucítil Billův nevinný pohled.  
„Co?“ vzlykl, zhluboka se nadechl a konečně přestal plakat.  

„Sbalíme si věci a hned zítra ráno odjedeme, ano? Chceš?“ Bill překvapeně pootevřel rty, vzápětí však šťastně vydechl a rychle přikývl. Vrhl se Tomovi kolem krku a vděčně jej líbal. Tom jeho něžné polibky s radostí oplácel, přitom jej však hladil na bříšku a tulil k sobě jeho hubené boky. Billa Tomovy měkké dlaně na břiše uklidňovaly, dokonce se během několika minut cítil mnohem lépe a brzy přestal plakat úplně…  

„Tome, bereš si s sebou dva nejvzácnější poklady mého života. Prosím, dej mi na ně pozor,“ Simone ještě naposled zamávala na svého malého vnoučka, který si pyšně nesl svůj baťůžek i plyšáky, a vesele se na ni usmál. Už od rána zářil jako malé slunce. Jeho dětsky nevinná očička byla plná očekávání a radosti. Držel se Billa za ruku a pomalu spolu kráčeli k Tomovu autu.  
„Já vám slibuju, že je oba ochráním,“ Tom se na ni mile usmál a překvapeně vydechl, jakmile se vzápětí ocitl v jejím silném objetí.  
„Děkuju ti. Za všechno,“ zašeptala, když se od sebe odsunuli. Tom se na ni ještě jednou usmál.  
„To já děkuju vám,“ odpověděl tiše a poté se k ní otočil zády a pomalu kráčel k autu. Bill si neodpustil dlouhé rozloučení, ještě jednou přiběhl ke své mamince a zoufale se k ní přitulil.  
„Dávej na sebe pozor,“ Simone po tváři stékaly slzy. To bylo totiž poprvé, co měl Bill někam odejít na více dní.  
„Budu. Mami, kdybys jen věděla, jak moc jsem šťastný,“ Simone vzala jeho tvář do dlaní a láskyplně políbila obě jeho líce. Věta, kterou jí Bill pověděl, ji rozlítostnila ještě víc. Moc dobře si pamatovala na to, když jej utěšovala a přesvědčovala jej, že na něj jistě někde čeká osoba, která jej bude milovat nejvíc na světě. A teď si byla jistá, že tu osobu už našel. A díky tomu mohla být šťastná i ona…  

autor: B-kay
betaread: Janule

4 thoughts on “Láska 33.

  1. Oooh …. Nemám slov .. DOkonalá povídka, naprosto jí miluju ♥ … Už se strašně moc těším an další dílek ♥ .. Nádhera …

  2. Úžasné,úžasné,úžasné!!!!!!Prostě už nemám slova,abych tenhle skvost patřičně okomentovala….jak Tom odpálkoval Chantelle,rozhodnutý bránit ho před ní a před celým světěm….nádherná povídka,miluju ji ♥♥♥!!!!

  3. Kwááása!!!Prostě DOKONALÁ KWÁSA!!!…Já myslela,že začnu brečet…opravdu NÁDHERA…strašně moc se těším na další dílek.Jsem ráda,že tuhle povídku píšeš 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics