Rumors 13.

autor: Bitter
Pomluvy většinou postupují rychle. Tak rychle, že do dvou hodin po Alexově rozhovoru Tomův mobil zvonil každou minutu.
Adam byl první. Varoval ho, že jejich management není šťastný z incidentu, a z článku, který tak rychle vydal nejeden internetový bulvár o Billovi, už vůbec ne. Měl Billa připravit na to, že team odpíská veškerou spolupráci. Tom ho odbyl s tím, že přehání. Nepřeháněl. Billova smlouva s Tokio Hotel byla do pár hodin zrušena. Žádný klip, žádné kostýmy na další případnou tour. Jejich pobyt v L.A. byl měl skončit za méně než osmačtyřicet hodin.
Pak znovu Adam, který už šílel z Gustava i Georga, kteří žádali vysvětlení a dožadovali se informací o tom, co z článku na internetu je pravda.

Bill nechal Toma přepnout na hlasitý odposlech a odříkal vše, co Tom už slyšel. Detaily vynechal. Vlastně řekl jen tu krátkou verzi, kterou řekl před pár dny Tomovi u oběda, a Tom ho celou dobu držel za ruku. Tomovi řekl předtím v parku i pár dalších věcí, ale to nebylo nic, co by se v klídku vykládalo nad capucinem, natož po telefonu prakticky cizím lidem.

I tak Tom věděl, že jsou tady stále věci, které mu Bill ještě neřekl, ale to bylo v pořádku.
Adam ještě Toma upozornil na to, že co nevidět se o tom doví i mamka, a Billovi se omluvil, že ho takhle vyslýchali, ale potřebovali slyšet i jeho verzi. Které s kluky věří on sám, už neřekl. Tomovi bylo jasné, že ho čeká výslech, a nemýlil se. Sesypali se na něj div ne s lampičkou v ruce. Řekl jim všechno, co věděl. Nikdy mezi sebou neměli tajnosti. Jestli chce jejich důvěru, nesmí s tím začínat zrovna teď.

Adam vše přijal bez protestů, věděl, že Tom se v lidech nemýlil, a pokud věřil Billovi on, nemělo pro něj cenu o tom dál diskutovat. Georg se tvářil, jako kdyby mu to bylo skoro jedno, s tím, že uvidí. Zatím nemá důvod věřit ani jedné verzi, což se Toma dotklo, ale nevyčítal mu to. Gustav naopak reagoval na jeho poměry velice ohnivě, když jim Tom objasnil, jak to bylo s vydíráním jednoho fotografa, které měl podle Alexe Bill na svědomí.

Pravda byla taková, že Billovi bylo třináct, když ho jeho matka do fotografovy postele poslala, a ona ho pak vydírala. Gustav měl malou dcerku a od jejího narození nesl jakékoli křivdy vůči dětem velice osobně. Tohle podle něj bylo čisté zvěrstvo.
Pak byl na řadě Billův telefon. Většina skrytá čísla, která okázale ignoroval. Mezi neznámými párkrát probliklo i číslo jeho matky. To ignoroval dvojnásob. Kdyby vedle něj nebyl Tom, nejspíš už by se balil a utíkal ze země. Místo toho na Tomův návrh nechal vyměnit zámky a jen co byl informován o ukončené spolupráci, rozeslal všem emaily s tím, že o honoráře se bát nemusí. Zrušil i program studia na následující týden. To je zaměstnalo do podvečera.
Bill stále neměl odvahu podívat se, co o něm vlastně píšou. Tom si článek přečíst stihl a litoval toho, že tomu grázlovi nevymlátil duši z těla. Bál se, že kdyby si to Bill přečetl, po včerejšku by to nemusel ustát. Možná za pár dní, až to nejhorší opadne…

„Nepůjdem na večeři?“ Navrhl Tom a Bill zvedl hlavu z jeho hrudi, aby se podíval na kuchyňské hodiny. Už nějakou dobu leželi na gauči, oba lapeni jen do svých myšlenek.
„Ještě je brzo… Navíc tam určitě ještě jsou. Nebylo by pro tebe dobré se se mnou teď ukazovat veřejně. Měl bys jet na hotel a balit, ať nemáš další problémy.“
„Bille, nic z toho není tvoje vina.“ Zakroutil Tom hlavou a najednou jako by nabral druhý dech, když mu došlo, že by měl vlastně odjet a jeho tady nechat.
„Zabal si, zavolám nám auto.“
„Proč si mám zabalit?“
„Poletíme do Německa. Nenechám tě tady, ne teď. Ten bastard si tě může kdykoli odchytit a nejen on. Zabal se, Bee.“
„Tome, nemůžu s tebou odletět… mám… mám tady práci, závazky a oba jsme slyšeli vyjádření tvého teamu. Stahují vás odsaď právě kvůli tomu, abych vám nedělal problémy.“
„Takže když se sám za sebe rozhodneš, že poletíš na dovolenou, tak nesmíš kvůli našemu teamu? Blbost. A práci momentálně nemáš. Celý příští týden jsi před pár hodinami zrušil. Zabal si, Bee, nehodlám o tom diskutovat.“
***
Jestli si o sobě Bill někdy myslel, že je slavný, po tom, co viděl fanoušky Tokio Hotel, svůj názor hodně přehodnotil.
Sotva opustili letištní halu, ocitli se v zajetí ječícího davu.
Bill i ostatní měli na hlavách kšiltovky, přes obličej šátky a ještě brýle, takže fanynky neměly téměř co fotit, i tak si byl jistý, že tolikrát vyfocený nebyl ani za celou svoji kariéru.
Bylo to doslova šílené. I dům Adama a Toma byl jako malá nedobytná pevnost. Vysoký plot, žiletkový drát, malá vrátnice s bodyguardy, kamery a k jeho naprostému úžasu, stany všude v okolí.
„Sladký domov…“ Ušklíbl se Adam trpce a trochu od okna odstoupil, aby viděli i Tom s Billem. Bill jen dál vyděšeně mrkal na Toma, neschopný to všechno pochopit.
„Jak v tomhle můžete žít?“
„Nežijeme, přežíváme. Kurevsky mi chybí L.A.“ Odpověděl Adam, zatímco Tom s obavami sledoval chvějícího se choreografa. Byl na tohle všechno tak zvyklý, že ho vůbec nenapadlo, jak to bude působit na někoho zvenku. Bill byl doslova vyděšený. Možná nebyl nejlepší nápad brát ho sem. Líp by udělal, kdyby ho ubytovali někde na hotelu.
„Jak vůbec chodíte ven?“
„Tajně, jako ninjové. Většinou v převleku.“ Tom se natáhl po Billově ruce a přitáhl ho k sobě.
„Můžeme ti sehnat hotel. Nečekal jsem, že jich tady bude tolik, když máme oficiálně ještě být ve Státech.
„A co teprv, až se pořádně rozkřikne, že jsme vážně zpátky.“ Přisadil si Adam a Tom by ho nejradši praštil. Jenže měl pravdu.

„Říkal jsi, že jsou vaše fanynky „Intenzivní“, přesně tohle slovo jsi použil, ale tohle… Tohle je… kurevsky šílený.“ Ulevil si Bill a Tom jen povytáhl obočí. Takhle zanadávat ho slyšel poprvé. Adam se musel zasmát.

„No, kdyby ti řekl, že naše fanynky jsou jaksi mimo normál, letěl bys?“
„Bee, mám sehnat ten hotel?“ Zeptal se Tom dřív, než Bill stačil odpovědět.
„Já nevím, Tome… Jako omluvu za to, že mě s tebou poprvé vyfotili, jsi mě vytáhl na oběd znova, a pak jsi chtěl procházku městem. Vzal jsi mě sem, abych měl klid od L.A. Stars a podobných. S tvojí logikou se docela bojím, kde bude mít háček ten hotel.“ Povytáhl obočí a natočil hlavu, aby mu viděl do očí.
„Bee, já…“ Tomovi bylo ohledně všeho mizerně. Tolik se snažil udělat to nejlepší, ale jako by se proti němu všechno spiklo. Jako kdyby něco nechtělo, aby byl Bill u něj. S ním.
Bill se jen pousmál a objal ho kolem pasu.
„Já vím, že se snažíš. Zůstanu tady. Ale nejde mi do hlavy, proč tady zůstáváte vy. Proč se neodstěhujete?“ Tom se podíval na Adama a proběhla mezi nimi komunikace beze slov. Adam nakonec kývl a Tom se podíval zpátky na Billa.

„Pravda je, že jsme se chtěli podívat po L.A. Máme jisté plány, o kterých víme jen my čtyři, a tak to zatím musí zůstat. Po tour ale zvedáme kotvy.“

„Já mám domy. Určitě je něco volné.“ Odpověděl hned Bill a Tom párkrát naprázdno otevřel pusu.
„Ty… ty máš domy?“
„Bože, Tome, z čeho sis myslel, že žiju? Mám člověka, co se mi stará o peníze. Poradil mi nemovitosti a na to mám dalšího člověka. Studio i dům, kde mám byt, jsou taky moje.“
Adam se musel zasmát.
„Vidíš, Tommy, Bill má člověka na peníze a člověka na domy, a ty sis dělal z Georga prdel, že prudí s debilitama, když taky navrhoval investice. Pro tvou informaci, Bille, bráška je naprostý finanční negramot, kdybys mu v krámě za žvejky naúčtoval padesát euro, dá ti je, plus dýško. Pořád si myslí, že naše účty jsou bezedný a ty peníze se tam berou samy od sebe.“
„Drž hubu, Adame… To není pravda.“ Odsekl Tom a zrudl až po špičky uší. „Prostě jen peníze nerad řeším.“ Broukl na obhajobu.
„To já taky, proto na to mám svýho člověka.“ Přisadil si Bill a Adam jen zakroutil hlavou.
„Vy dva jste se hledali, až jste se našli. No, myslím, že stalking stanů našich Aliens je u konce. Půjdu vybalit, a pak si střihnem o to, kdo bude vařit.
„Neumím vařit.“ Vyhrkl hned Bill, a Tom i Adam se rozchechtali. Vidina možného vaření ho zřejmě vyděsila víc než fanynky.
„Klid, kdo prohraje, objednává jídlo.“
„Aha…“ Broukl Bill a nechal se Tomem odvést do patra, kde měl Tom svůj pokoj, koupelnu a pracovnu.

„Ta šatní skříň je tak z půlky prázdná. Tyhle věci zařizoval Adam, já nic takovýho nepotřeboval a on nejspíš doufal, že ke mně narve to, co se jemu už nevejde.“ Pousmál se Tom, když dovlekl tři obrovské stříbrné kufry nahoru k Billově kabelce, která už hnízdila uprostřed jeho postele. Ten pohled se mu rozhodně líbil. Billovy věci smíchané s jeho. Na to si zvykne rychle.

Jenže Bill nevypadal na to, že by chtěl vybalovat. Před Adamem se jakž takž držel, ale jen co osaměl v Tomově ložnici a odstrojil se, schoulil se do křesla v rohu a dovolil si vypadat tak, jak se cítil.
Tom měl ohledně Billovy přítomnosti velký problém s teamem a měl přísný zákaz ukazovat se s ním na veřejnosti. Na letišti to sehráli tak, že si Bill vzal dlouhý neforemný červený kabát a držel se po boku Georga. Ten svou přítelkyni před fanynkami stále tajil, takže zahalená postava vedle něj nebudila větší podezření.
Bill jen doufal, že vše proběhlo, jak mělo. Tom mu totiž zabavil jak laptop, tak telefon s tím, že bude odpočívat a na nic nemyslet. Zbytek kapely Toma podpořil, a Bill se kvůli tomu, jak je Tom poučoval o tom, jak se k němu mají chovat, že potřebuje absolutní klid, cítil ještě hůř. Obzvlášť Gustav k němu byl nadmíru milý a mluvil na něj jako na malé dítě, které se snaží utěšit. Kdyby nevěděl, že to celé Tom dělá jen proto, že se cítil mizerně kvůli Insomniaxu, pořádně by mu vyčinil, že není žádná porcelánová panenka.

„Bee, je všechno v pořádku?“ Tom si před něj klekl a vzal jeho ruce do svých.

„Bude to dobré. Je toho prostě moc najednou. Varoval jsi mě.“
„Ty stany tě musely vyděsit.“
„Trochu.“ Přiznal blonďák a Tom ho následně vytáhl na nohy. Sundal z postele Billovu malou krávu, jak kabelce začal říkat, odehnal Pumbu a uvelebil se v ní s Billem v náručí.
„Na vybalování je čas. Zkus usnout.“ Nemusel ho pobízet dvakrát. Bill usnul téměř okamžitě a po tom, co mu Tom opatrně stáhl kalhoty a přikryl ho, se vydal za Adamem.

„Usnul.“

„To je dobře… Byl k smrti vyděšenej.“
„Jo… dost ho to sebralo.“
„Doprdele, Tome, a co sis myslel?“
„Prostě jsem nečekal, že jich bude tolik.“
„Dycky to tak je. A ty ho po tom fiasku v Insomniaxu přitáhneš sem přímo do kotle všeho. Já vám s Bec říkal, že se to posere, a taky že jo.“
„Museli jsme to udělat.“
„Šlo to i jinak. Ale to už je teď fuk… Jenže Tome, pořád ti jaksi nedochází, žes ho zničil. Ne bulvár, ani ten jeho slavnej Alex. Ty. Snažil se mít v L.A. novej život, a teď je všechno v hajzlu jen kvůli tomu, že jsi ho prostě musel mít za každou cenu. On vlastně ani ve skutečnosti neměl na výběr. Co mu tam zbylo? Nic, a naše fanynky teď vesele hodujou na tom, co zbylo. Sežerou ho zaživa. Ten náš dokonalej plán na letišti totiž nevyšel.“ Sykl na Toma a vrazil mu do ruky mobil s otevřeným fórem fanynek. Někomu se povedlo zachytit dokonale Billovu potetovanou ruku, když nastupoval do auta a zavíral za sebou dveře. Další fanynka k tomu přihodila fotky z L.A. Stars, kde se Bill snažil ukrýt obličej do dlaní a potetovaný hřbet dlaně pořádně zakroužkovala. Přibývalo nenávistných komentářů a Tomovi se z toho točila hlava.
Děvka, vyděrač, feťák, zlatokopka… Jak se proboha může Tomí zahazovat s takovou ubohou vyfetovanou šlapkou?
„Do rána je jich tady třikrát tolik. Jestli ho tohle vyděsilo, co si myslíš, že s ním udělá tohle, Tome? Musíš mu to říct co nejdřív.“
„Jenže co když bude chtít odejít?“ Vysoukal ze sebe Tom ztěžka.
„Možná bys ho měl nechat jít…“

autor: Bitter

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Rumors 13.

  1. Když tohle čtu, nemůžu nic jiného, než pomyslet co všechno se asi tenkrát sneslo na hlavu Rie, a to neměla tak profláknutou minulost jako Bill v tomto příběhu. Fans a bulvár obecně dokážou být strašně zlí. Přímo děsivě.
    Jak dlouho to Tom dokáže před Billem skrývat? A jak dlouho dokáže Billa skrývat před jeho (jejich) matkou? Pokud Bill neuteče na druhý konec světa. Austrálie?
    Díky za kapitolu a netrpělivě vyhlížím další.

  2. Já žasnu, už jen představa, že by někdo stanoval před mým domem, mi nahání husí kůži. Na jednu stranu Toma chápu, je bláznivě zamilovaný a chce Billa jen pro sebe a chránit jej před světem, ale vypadá to, že co udělá, to pokazí. Šílenost jejich fanynek mu moc nepomáhá a já se trochu obávám o jejich budoucnost s tím vším, co na ně ještě čeká…

  3. Vlastně jsem taky přemýšlela, proč vzal Tom Billa právě do Německa, když tam je ta situace vlastně ještě horší… Ale na druhou stranu to chápu, zvlášť po té Tomově poslední větě. Nechce o Billa přijít a já opravdu doufám, že ho vážně nenechá jít!!! A hlavně, že se ani Bill nepokusí nijak tajně zmizet!
    Tahle situace je vážně příšerná 🙁 Ani nevím, co bych jim měla poradit, jen si přeju, ať se nerozdělí a čelí tomu společně…

  4. No tak to je průůůůůser:O!
    Co teď? Heh ty fanouškovský stany… jako… to je děsivý:D Oni maj snad radar… Bože a… všimnou si fakt všeho, mně tady TH šílenství připadá hodně veliký, takový jsem snad ani nezažila (možná si to jen nepamatuju:D) Hezky pěkně, když šílenství, tak pořádný a tohle je hodně reálný.
    Haha a přítelkyně Georga v červeným kabátu:D Hádám že musel sundat podpatky, aby nepoznali jeho vejšku:D Jako dobrej trik jinak! Ale ta tetování, njn když už je má, na to člověk nepomyslí a je to detail, ale ty ludry ho vyhmátly…. Sežerou zaživa je dost trefný!
    Nějak mi tam jde, že tam u nich Bill nemůže bejt na 100% v pohodě… tipuju, že uteče nebo něco… tohle šílenství nevydrží… a až mu Tom ukáže, co vyhmátli a ty nadávky a všechno… to je na mašli. Bude potřebovat hodně síly a nikoho jinýho než TH nemá, kdo by ho podpořil. Neřekla bych, že Tom něco "pokazil", jen prostě… to je život a jestli Billa fakt miluje a on jeho, tak Insomniax – stalo se a teď musí překonat následky a spolu tím projít. Přesně takovej pocit mám i já, že se proti němu všechno spiklo, přitom co udělal Tom špatně? Holt chce bejt s klukem, kterej se dostal z hrozný minulosti a bohužel má nepřátele, který mu "pomůžou" tu minulost udržet v povědomí lidí… Teď musí bejt Tom silnej, kdo jinej než on… Chudák, vůbec mu tu situaci nezávidím, Beemu jakbysmet…
    Líbí se mi, jak Adam komunikuje, vůbec se mi tady líbí jeho postava:D "No, myslím, že stalking stanů našich Aliens je u konce." Ha, super věta:D
    A co co co jsou ty jejich plány po tour, hmmm? Proč mi to neřeknooou?!
    Děkuju za tuhle část a jsem zvědavá, jestli se situace uklidní a co budou klucí dělat dál…

  5. Je mi ich príšerne ľúto. Dúfam, že sa to medzi nimi neskazí kvôli debilnému bulváru a šialeným fanynkám:(

  6. Jejda, jejda, jeeeeejda.

    Já nechci vidět, co se stane, až se to všechno Bill dozví. Taková spoušť! Ani jsem nečekala, jak by se to všechno mohlo pokazit, to je šílené. Nechce se mi ani věřit tomu, jak moc se to pokazilo. Nevím, zda je pro ně lepší prostě vypadnout na nějaké bezpečné místo někam hodně daleko, a nebo prostě udělat konferenci a všechno pravdivě zodpovědět?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics