What Are You Wearing

autor: cynical_terror
Zuzu pro vás přeložila další skvost osvědčené autorky, takže jí mockrát děkuji :o*, a taky posílám díky Kattys, která mi v jedné bezesné noci udělala seznam jednodílek z THF, které za to stojí. O téhle prohlásila, že tu prostě musí být přeložená, i kdyby to měla nedejbože udělat sama 😀 Takže Kattys… máš volno, začtěte se, užijte si to a komentujte. J. :o)
Bill téměř zmeškal hovor. Jeho mobil měl zapnuté vibrace, po tom všem, a tak vrčel na druhé straně, než byl on sám, ukolébán v téměř hlubokém spánku. Ale ať už volal kdokoliv, nezdálo se, že by to chtěl vzdát. Volání už vibrovalo dost hlasitě, tudíž se Bill převalil, zamrkal zamlženýma očima do tmy hotelového pokoje a neohrabaně se natáhl pro svůj mobil.

Otevřel ho a přimhouřil oči proti mírnému světlu, které zazářilo na displeji. V tu chvíli mobil v jeho ruce zavibroval. Na obrazovce se objevil obrázek usmívajícího se Toma a Bill, ještě napůl spící, se zakřenil, přijal hovor a přitiskl telefon k uchu.  
„Tome,“ řekl, objímajíc opět svou přikrývku. „Volal jsi.“
Tom se zasmál a Billovi začínalo být opět teplo.
„Nemyslel sis, že zavolám?“
„Už je pozdě,“ řekl Bill. Překulil se na bok, jeho rty se otíraly o mobil. „A já jsem sám.“
„Osamělý?“ zeptal se Tom.
Bill zčervenal, když zaslechl Tomův hluboký hlas. Nemluvili spolu přes telefon často, protože rozděleni bývali jen výjimečně. Ale teď byl Bill na cestách ve Francii, uspěchaný, bez obvyklého doprovodu, na premiéře svého úplně prvního filmu Artur a Minimojové, a Tom zůstal v Německu.  
„Ne osamělý, sám,“ poškádlil ho Bill. „Dokážu zvládnout být pár nocí pryč, jak víš.“ Tom vydal do telefonu pobavený zvuk a Bill mohl slyšet šustění pokrývek. „Už jsi v posteli?“
,Jo, dneska dost brzy,“  řekl Tom.
Bill se podíval na malé  hodiny vedle postele, ještě nebyla ani půlnoc. Už se uklonil na většině popremiérových večírků, nejistý sám sebou, bez kluků po jeho boku.  
„Žádná holka?“ zeptal se Bill pobaveně.
Tom vydal nesouhlasný  zvuk a jeho bratr se usmál.
„Jaká byla premiéra?“zeptal se, ignorující Billovu otázku.
„Bylo to pěkné,“  řekl Bill.
„Jen pěkné?“

Bill nakrčil nos. Měl to být zážitek, ale on se cítil trochu mimo na jednom místě s dalšími hvězdami, a aby řekl pravdu, cítil se osamělý. Cítil se osamělý od okamžiku, kdy vkročil do letadla. Nikdo neseděl na sedadle vedle něj v drahé první třídě. Žádný Tom mu nekradl letadlové arašídy, neobjednával příliš mnoho jídla na příliš krátkou cestu, neusínal a neslintal na jeho rameni.

„Postrádám tebe… kluky,“  řekl Bill. Tom se zasmál. „Bylo to jiné.“
„To se vsadím.“
Bill zaslechl v telefonu jemné cinknutí, rozpoznal okamžitě, že Tomův kroužek ve rtu jemně narazil o jeho zuby. Viděl před sebou obraz bratra, jak si jazykem pohrává s kroužkem. To byly další věci, které mu chyběly, nejen bratrova příjemná společnost.

„Co jsi měl na sobě?“ zeptal se Tom, jeho hlas byl náhle hlubší a chraplavý.
„Oh, viděl jsi,“  řekl Bill a skousával si rty. „Balil jsem si ten pruhovaný top.“
 „A,“ přerušil ticho, „co máš na sobě právě teď?“
Bill si přitáhl kolena k hrudi, přihlouple se usmíval, jeho srdce se rozbušilo trochu rychleji. „Tome…“
„Jenom boxerky?“ naléhal Tom. Billovy tváře hořely. „Nebo… vůbec nic?“
„Hm,“ zaskřehotal Bill. Byl definitivně vzhůru, v žaludku mu vířilo a rozkrok ho začínal bolet. Ale jeho žaludek byl rozpálený od okamžiku, kdy uviděl zazářit Toma na displeji svého mobilu.  
„Bille, řekni mi to.“
Bill si odkašlal. „Jenom boxerky,“ zalhal. Tom vydal tichý zvuk.
„Zkus to znova.“
Bill nikdy nedělal něco takového jako před chvílí, opravdu, nikdy nemluvil o těchhle věcech. Předpokládal, že to je to, co Tom chtěl, proč volal. Bill si nebyl jistý, jestli to opravdu chce. Jistě, už dělal se svým bratrem nemravnější věci, ale tohle… mluvit o tom… zčervenal, přivádělo ho to do rozpaků.
„Ty víš, co mám na sobě,“  řekl nakonec.

Samozřejmě, že to Tom věděl. Viděl, jak si balí tašku do Francie a znal každý kousek oblečení, který si přivezl. Ale Tom chtěl, aby to řekl.
„Tvoje tričko,“ řekl Bill, a přikryl si tvář rukou, jako by ho Tom mohl vidět. Proč se cítil tak trapně, když to řekl? Často spal v Tomově tričku, ale nikdy o tom nemluvil.  
„Které?“ zeptal se Tom.
„To černé s bílou šikmou čarou přes předek,“ řekl Bill. Podíval se dolů na své tělo a přejel rukou po jemné látce. Tričko bylo stále cítit Tomem, stále z něj bylo cítit jejich poslední setkání, rozcuchaní, v naškrobených pokrývkách, v jiném hotelu, v jiném městě.
„Moje oblíbené tričko,“ zamumlal Tom. „A máš něco pod ním?“
Bill měl. „Ne,“ řekl rozhodně, prozkoumával terén. „Pouze tričko.“
Tom tiše zasténal a Bill si rychle stáhnul boxerky, snažil se udržet krok s jejich hrou.
„Jsi tvrdý?“
Jistěže byl, jeho erekce tvořila stan z pytlovitého materiálu trička. Chtěl sáhnout dolů a pohladit se přes tričko, ale rozhodl se hrát v klidu.

„Měl bych být?“ zeptal se, beze stopy vtipu v hlase.
„Nevolal jsem kvůli dětskému klábosení,“ řekl Tom. Bill se trochu zatřásl pod intenzitou v jeho hlasu. „Měl bys být v posteli, se mnou, právě teď, v tom zatraceném tričku.“
„Já jsem v posteli s tebou v tom zatraceném tričku,“ odpověděl Bill. Srdce mu bušilo, když mluvil, strachem, aby nezašel příliš daleko, nebo neřekl příliš mnoho.
Tom se zřejmě nebál ani nestyděl.
„Ty jsi, a já jsem kurevsky tvrdý jako skála. Kurva, proč jsi ve Francii?“
„Nejsem,“ řekl Bill. Trochu se posadil, podepřel si mobil mezi rameno a ucho, nechávajíc svoje ruce putovat po svém hubeném těle. „Já jsem právě tady, okay?“

„Uff,“ Bill slyšel, jak se Tomův dech zrychlil a jeho penis sebou škubl.
„Tomi, dotýkáš se sebe?“
„Ne,“ vydechl Tom. „Ty se mě dotýkáš.“
„Já?“ Bill se nikdy necítil pošetilejší, ale také… nikdy necítil takové vzrušení během chvilky.
„Jo, řekni mi kde,“ odpověděl Tom.
Bill zavrtěl hlavou. „Ty mi řekni kde.“
Tom zavrčel. „Ty jsi ten, který to dělá. Řekni mi to.“
To znělo jako žádost, a když Tom Billa o něco žádal v posteli, Bill to vždy splnil. Splnil, protože byl v Tomově posteli, a ať to bylo jakkoliv trapné, přistoupil na to.
Nicméně, mimo postel dal Bill opatrně najevo, že Tom by neměl šéfovat všechno kolem.
Ale teď byli oba dva v posteli.  
„Dotýkám se tvého… krku.“
„Ne, ty lžeš,“ odvětil Tom. „Nemám pocit, že by ses mě dotýkal na krku.“
Bill se usmál, nechal ruku sklouznout z hrudi na své boky, položil ji na místo, kde byla ukryta vytetovaná hvězda. Chtěl být sexy, ale nechtěl se snažit příliš tvrdě.
„Dotýkám se tvého ptáka,“  řekl Bill, rozhodnutý jít na to jednoduše. Tom to měl očividně rád jednoduché, podle toho, jak nadmíru zasténal. „Je to dobrý pocit, Tomi?“
„Ano, ale…“ Tomův dech ztěžknul. „Rychleji.“
Bill si přejel po stehnech, vytáhl velké tričko nahoru a díval se dolů na svůj penis. „Ne,“ řekl a snažil se o nedůtklivý tón.
„Bille,“ zasténal Tom. „Proč sakra ne?“
„No, protože jestliže jsem tam, tak pak jsem tady nebyl, že jo?“ Bill se trochu více posadil a mohl téměř slyšet, jak Tom našpulil pusu.
„Cože?“ zeptal se. „O čem to mluvíš?“
„Nějak moc krve opustilo tvůj mozek, co?“ škádlil ho Bill. „Myslel jsem tím, že jestliže jsem teď u tebe, to znamená, že jsem nejel do Francie. Vynechal jsem svou premiéru kvůli tobě.“

„Dobře… myslím. To je od tebe milé, že jsi to udělal,“ řekl Tom. „Takže…“
„Takže, jestliže já jsem tohle všechno udělal pro tebe, mohl bys ty něco malého udělat pro mě?“ Zeptal se Bill.
„Ale Bille, opravdu jsi nemohl… Uf. Fajn.“ Bill uslyšel nějaké šustění a pak Tomův hlas, nižší než předtím. „Co bys chtěl?“
Bill se kousl do rtu a zachvěl se.
„Tebe,“ řekl Bill. „Chci tě v sobě.“ Vytáhl si tričko ještě výš, shrnujíc ho za svými zády a dráždil prsty svůj penis.
„Ježíši, Bille,“ sykl Tom. „Chceš to teď? Chceš, abych tě šukal?“

Billovy prsty opustily jeho penis a sjížděly dolů za jeho koule, směrem k zadku, kde si pohrávaly s jeho vstupem. Trochu se zamračil, protože si uvědomil, že se bude muset spokojit pouze a jenom s prstem. „Ano, ale ty jsi daleko odsud.“
„Ne, jsem tady,“ řekl Tom. „Jsem přímo za tebou.“
„Jsem na boku?“ Zeptal se Bill a prstem se dráždil uvnitř svého těla. Tom souhlasně zavrčel a Bill se převalil. Byla to jedna z jeho oblíbených pozic, kdy měl na sobě Toma přitisknutého zezadu. Jeho prst zajel hlouběji a on se zavrtěl. „Nechci to dělat takhle.“
„Jak to chceš?“ zeptal se Tom. „Jakkoliv to chceš.“

„Na zádech, s tebou nahoře,“ řekl Bill a převalil se na záda. Bylo to jednodušší, hezčí a pohodlnější, olíznul si prsty, aby byly příjemné a vlhké. Když vklouzl do svého těla podruhé, zasténal.
Tom vydal po telefonu jemný  zvuk a Bill poslouchal, snažil se slyšet víc. Ale Tom ve skutečnosti nebyl příliš hlasitý a Bill byl trochu naštvaný. Jeho bratr v tom nebyl tak jako on?

„Tomi, co to děláš?“
„Vytahuju lubrikant,“  řekl Tom.
„Ty už jsi ve mně, nepotřebuješ lubrikant,“ řekl Bill. „No tak, šukej mě.“
„Nejsem v tobě, Bille, jsi v posteli sám, řekl Tom. „Ve Francii.“

Billův prst se zastavil, nyní  byl oficiálně rozzlobený. „Nechceš tohle dělat?“  zeptal se Bill.
„Sex po telefonu?“  řekl Tom lhostejně.
„Jo, ty bastarde!“
„Ne.“
„Oh, jdi do hajzlu,“ řekl Bill, tvář mu hořela. Že by si s ním Tom celou tu dobu hrál? „Byl to tvůj nápad.“
„Ale teď mám nový nápad,“  řekl Tom.
„Jo, a jaký?“ Bill stiskl rty a držel sám sebe, aby nemrštil telefonem přes celou místnost. Byl stále tvrdý, tak tvrdý, až to bolelo.
„Vytáhnu lubrikant, jak jsem říkal, a pak projdu spojovacími dveřmi,“ řekl Tom. „A pak tě ošukám doopravdy.“
„Oh, dobrý vtip,“  řekl Bill. „Stejně jako o spojovacích dveřích v tomhle pokoji, a já…“  
Ozvalo se tiché cvaknutí  a Bill se úplně posadil. Zíral na druhou stranu místnosti, zamaskovaných spojovacích dveří si předtím nevšiml. Klika poskočila. „Tome…“
A v tom se dveře otevřely.

„Do prdele,“ Bill stáhl dolů svoje tričko a zrudl šokem a vzrušením. Tom tam stál, nahý, a držel malou lahvičku gelu. „Jak ses sem kurva dostal?“
Tom se zašklebil. „Před pár hodinami jsem se nudil a nasedl do letadla.“ Géčkám jsem řekl, že se jdu vyspat.“
Bill byl ohromen a zíral na svého bratra jako idiot.
„A mám to v plánu,“ řekl Tom.
„Ale…“
Tom rychlým pohybem přešel místnost a jedním malým šťouchnutím měl Billa na zádech. Tom voněl jako domov a sex. Spali spolu, než Bill odjel, a on se samozřejmě od té doby nesprchoval. Možná, že by ho kvůli tomu měl trochu popíchnout, ale právě teď ho bolelo srdce.

„Tome, nemůžu uvěřit, že jsi to udělal.“
„Byl jsem osamělý,“  řekl Tom.
„Nebo nadržený.“ Bill se podíval dolů na Tomův penis, obtočil kolem něj svou ruku a tiše s ní pohyboval.
„Rychleji,“ řekl Tom.
Bill se usmál a pohyboval rukou rychleji a tvrději, pozoroval, jak bratrovy oči tmavnou. „Myslím, že za tu cestu můžeš dostat, co budeš chtít.“
„Dobře, chci to, co chceš ty,“ řekl Tom. Zvedl gel a Bill si šťastně povzdechl. „Lepší než sex po telefonu, ne?“
„Já nevím, ve skutečnosti jsem se do toho právě dostával,“ přiznal Bill.
„Až někdy jindy.“
Bill přikývl a zavřel oči. „A teď?“
„Teď tě ošukám.“

Jejich rty se tiše setkaly, navzdory vášni v Tomově hlase a naléhavosti, kterou oba cítili. Líbali se pomalu, s otevřenými ústy, jejich jazyky se proplétaly. Bill nechal Toma proklouznout mezi své nohy a ruce omotal kolem bratra.  
„Můžeme to udělat na boku, jestli chceš,“ řekl Bill do polibku. „Můžu se otočit.“
Tom Billa stále držel a otvíral lubrikant. „Ne, to je dobrý.“ Rychle rozetřel gel a zjistil, že Bill už je roztažený. „Wow, ty už jsi tady byl dříve, ne?“
„Říkal jsem ti, že jsi ve mně,“ ušklíbl se Bill.

Tomovy prsty prudce zajely hluboko, dva najednou a tvrdě.
„Teď jsem.“ Tlačil prsty hluboko, odhodlaný dotknout se Billovy prostaty. Bill se prohnul v zádech, otřásl se a nechal Toma pokračovat, zmítajíce se pod ním na posteli. Jeho prsty byly skoro tak dobré jako jeho pták, obzvlášť, když se kroutily právě tak jako teď.  
„Ano, ach ano,“ zakňučel Bill. „Kurva…“
„Ne tak nahlas, řekl Tom s úsměvem. „Saki má pokoj hned vedle a tyhle stěny nejsou tak silné. Věř mi.“
„Tak tohle nedělej.“

Tom vyndal prsty a podíval se dolů na svého funícího, zpoceného bratříčka.
„Oh, já toho budu dělat mnohem více než jen tohle. Raději se kousej do jazyka.“
Bill se na Toma pátravě  zadíval a zvedl se na loktech.
„Jo?“ Kousl bratra do brady. „Budu kousat tebe.“

Tom dominantně zatlačil bratra zpět dolů a Bill ho nechal. Koneckonců, on chtěl být ošukán. Tom ho dostane. Letěl sem kvůli tomu, aby udělal právě tohle. Měl to být mezinárodní úlovek a Bill s tím byl více než spokojený.
„Do mě.“ řekl Bill. Tom přikývl, natřel si penis rychlými tahy.
„Měli jsme příliš dlouhou předehru,“ řekl a roztáhl Billovy nohy. Zatlačil penis proti Billovu zadku. „Takže se ze mě nesnaž okamžitě vymačkat život.“
„Nebo co?“ zeptal se Bill.
„Nebo se udělám,“  řekl Tom.
„To nezní moc špatně.“
„Pro mě, možná,“  řekl Tom. „Pro tebe…“
Bill protočil oči a obtočil nohy kolem Tomova pasu. „Budu něžný,“ řekl.  
Tom odpověděl proniknutím do Billa jedním dlouhým, pomalým tahem. Bylo to pro Billa těžké, nesevřít bratra, zvláště když nebyl roztažený tak moc, ale snažil se zůstat otevřený.  
„Ach bože, kurva,“ sykl Tom. „Jsi prostě zatraceně moc těsný.“
„Příliš těsný?“
Tom se otřásl a kousl Billa do ramene. „Nechápej mě špatně… jsi… úžasný.“  Oddechoval. „Ale já se snažím, abych se neudělal, právě teď.“

Bill zakňučel a objal ho rukama i nohama těsněji. Tom se otřásl, a nakonec, asi po minutě, se povytáhl a vrazil zpátky dovnitř. Bill si uvědomil, že po tom jednom přírazu je na pokraji taky.  
„Ach bože, ach bože,“ zasténal. Tom opět přirazil, tvrději a oba zanaříkali. „Sakiho bude zajímat, kdo to šuká ve vedlejším pokoji,“ vydechl Bill.
„Bille, nemluv,“ zasténal Tom. „Jen…“ Bill stisknul a Tom přirazil potřetí, nejtvrději. Bill si byl jistý, že brzy bude, ale Tom pokračoval se zaťatými zuby.
Slova byla nyní zbytečná, bylo slyšet pouze vrzání postele a jemné vrčení. 

Byl to ten druh sexu, kdy si Bill byl jistý, že se udělá bez toho, aby se sám sebe dotýkal. Nechal Toma na něm jezdit slastných pět minut do té doby, než už si nemohl pomoct a začal ho tisknout, jak se jeho orgasmus blížil.

„Do prdele, Bille, ne,“ zachraptěl Tom. „Do prdele, do prdele…“
„To je v pořádku, budu taky,“ řekl Bill. „Hlavně nepřestávej.“

Tom se napnul a přirážel, znovu a znovu. Při každém vytáhnutí Bill stisknul a nyní už na jejich dotycích a zvucích nebylo nic jemného. Bill na konci téměř křičel, když se nad ním Tom pořádně nahnul a jeho bříško se otíralo o Billův penis.
„Ano, ano, oh…“ Bill stiskl vší silou a udělal se, cítil, jak se v něm Tom udělal chviličku po něm. Nebývali často hotoví společně, obvykle Tom rád hrál samce a šukal, dokud to oba nebolelo, ale tentokrát to bylo jako pěstí do žaludku. Jejich orgasmy dorazily a odezněly ve stejnou dobu, oba se zhroutili, namáhavě dýchali jeden přes druhého.  
Bylo to úžasné.

„Oh… Můj bože,“ zasténal Bill.
Tom se svalil z Billa a oba zírali na strop.
„Byl jsi opravdu beze mě osamělý?“ zeptal se Bill udýchaně.
Tom vydal tlumený zvuk, Bill se ohlédl a viděl ho s polštářem přes obličej.
„Ale no tak, jen si to přiznej,“  řekl Bill s úsměvem. Přiblížil se a odtrhl polštář pryč. „Nemůžeš být beze mě ani den, co?“
„Byl jsem nadržený.“
„Právě jsi měl pěkně nákladný sex,“ řekl Bill. „Letadlo, hotelový pokoj a všechno. Stálo to za to?“
Tom se usmál a přitáhl si Billa pro polibek. „Jo, jsem rád, že jsi zvedl telefon.“
„Dobře jsem udělal,“  řekl Bill. Políbil Toma na nos. „Protože by to přes hlasovou schránku bylo jen z poloviny tak dobré.“

autor: cynical_terror
translate: Zuzu
betaread: Janule


32 thoughts on “What Are You Wearing

  1. Ooooo….nemám slov…Dobrá povídka a luxusní překlad…Obduvuju překladatelku 🙂 Skvělé.. 🙂 Já to musím jít rozdýchat 😀

  2. Dokonalé,moc se mi to líbilo..mám sice radši,když je tam trošku více nežností,ale i tak to bylo super,hlavně celý ten nápad,jak Tom přiletí za Billem,a provozuje s ním sex po telefonu,a přitom je ve vedlejším pokoji,tak ten je suprovní =)

  3. Dokonalost. Vy mi všechny, děvušky zlaté, děláte další Vánoce každým překladem z THF. 😀 Díky moc, tohle bylo prostě famózní. Vrátily se mi časy Formative a Catharsis. ♥

  4. Tak tohle byl naprostej luxus! A vůbec jsem nečekala, že je Tom ve vedlejším pokoji. Měl to teda perfektně naplánovaný! Povídka byla prostě úžasná.

  5. [5]: já se taky musím přidat. Jsem pěkná sklerotička, hlavně, že jsem si to říkala, ještě, než jsem to začala číst, že je super, že zase někdo něco přeložil. Zuzu přeložila si to perfektně. Prostě sis s těmi slovíčky hezky pohrála, aby to bylo čtivé a vůbec. Těším se moc na tvoje další překlady.

  6. "v žaludku mu"- jasně seděla mi moucha na obrazovce a já s nadšením četla v žaludu:D taky možnost:D
    ovšem naprosto dokonalá povídka! od cynical_terror už to ani jinak nejde:D já tam miluju ten jejich sex, ach!
    A Zuzu díky za dokonalej překlad:-)

  7. Naprosto výborná povídka. Obdivuju překladatelku, že to dokáže tak krásně napsat, já bych to nedokázala… Tom to měl skvěle naplánované, říkala jsem si, že by bylo dobré, kdyby tam byl a ono jo 🙂

  8. Janule, to jsem vážně ráda, že to Zuzu vzala za mě! :))))) Protože v mém případě by hoši nedělali žádné ty věci na "š", rozhodně by neříkali žádná slova počínající "k" a nebo snad dokonce "p" a ten nejdrsnější výraz, který by použili, by zněl: "do háje!" 😉 Tak do které povídky se mám pustit? :))))))))) Neboj, já to nechám povolanějším! 🙂
    Jsem  nadšená, že se na mém oblíbeném blogu objevila moje oblíbená povídka od mé oblíbené spisovatelky! Tahle tady prostě nemohla chybět! 🙂
    Zuzu, moc pěkné a děsně se těším na ty další! 🙂

  9. [13]:  Kattys, taky s tim mam docela problem. Ale prekonam se, zavru oci a napisu to tam 😀  A to ted prekladam dalsi, uz jsem skoro u konce, je asi trikrat delsi nez tahle, a sex je tam rozepsany na SEST stranek. Jsem myslela, ze se slozim 😀 😀 😀    Vsem vam opet dekuju, jsem rada, ze se libilo! 🙂

  10. TAkt o bylo hodne dobre. To by me zajimalo co by borci delali, kdyby to Bill nevzal 😀 To by asi solidne nasralo. Ale jinak zazitek maximalni.

  11. Tak tohle bylo drsné. To by mě zajímalo, co by Tom dělal, kdyby měl Bill vypnutý telefon. Velmi obdivuji, jak to ct dokáže úplně úžasně popsat, nemám slov. Ten sex je stejně dobrý jako od Hayzlee *_* Doufám, že bude ještě hodně překladů 🙂

  12. Jó, a děkujeme Zuzu za překlad a Kattys za sepsání těch povídek, doufám, že tu brzy budeme mít ty překlady 🙂

  13. [14]: Zuzu, já s tím pořád otravuju, vím, ale prostě mě některé ty drsnější výrazy ruší a tak si raději čtu povídky v angličtině, protože tam mi to jejich věčné "fuck" nevadí. Ale to samozřejmě neznamená, že mám výhrady k tvému překladu, to ne, chápu to, ovšem nějak se přes tenhle svůj blok nedokážu přenést. 🙂
    Tak teď přemýšlím, co že je to za povídku s tím šestistránkovým sexem. 🙂 Už se vážně moc těším. Tak pěkně překládej.:-)

  14. [21]: ta není z toho tvého seznamu, tuhle mi Janulka dala ještě předtím a je naprosto úúúžasná a hlavně strááášně dlouhá. Ale je to asi nejlepší povídka jakou jsem kdy četla ,aspoň pro mě. Tak se těště 🙂 Už mi chybí jen kousek.

  15. [22]: No mě bylo divný, že bych Januli doporučila sex na šest stránek! 🙂 I když tedy samozřejmě proti sexu nic nemám! 🙂 Tak teď jsem tedy ještě napnutější! Fakt mě žádná nenapadá, ale nevadí, já si ráda počkám. 🙂

  16. Že se vám do toho pletu, dámy, ale nějak mi to nedá 😀 Sice nebyla na seznamu, ale je to ta nejlepší, tvoje nejmilejší, Kattys 😀 Narozeninová 🙂 A ten sex byl asi holt tak dlouhej, no 😀 Ona celá povídka je dost dlouhá, to musíš uznat 😀

  17. [24]: Tys jí to prozradila, teď to nebude překvapení 😀

    Právě jsem překlad dokončila, Jaňulko, posílám 🙂

  18. A jó, vždyť já vlastně všechno vím, jen jsem si to neuvědomila. 🙂
    Ale Zuzu, neboj, těším se, i když už je všechno prozrazeno! 🙂

  19. Tak, konečně jsem se k tomu dostala xD Zase poslední no…:-D
    Nejprve musím říct, že ten nápad byl vážně úžasnej. To bych vážně nevěřila, že Toma mohlo zrovna tohle napadnou xD Nejlepší byla ta scéna, kdy přišel do toho pokoje za Billem, já být Billem tak by mi asi mrdlo xD Celkově to bylo krásně napsaný a dobře přeložený, ten sex byl úžasný, něco úplně jinýho než po telefonu… Nádhera, nemám co dodat!!!

  20. Miluju jeji povidky, a jeji preklady 😀 Je o skvele… a ta posledni veta me fakt zavrazdila 😀
    "Protože by to přes hlasovou schránku bylo jen z poloviny tak dobré."

  21. Dokonalé 🙂 Stačil by aj ten telefón, ale takto keď Tom prišiel, tak to bolo úplne skvelé a keby Bill nevzal telefón, tie spojovacie dvere by sa nevyparili, Tom by to asi nevzdal, keď letel takú diaľku aby bol s bráškom 🙂

  22. Já prostě nemám slov! 🙂 Povídky od cynical_terror jsou jednoduše dokonalé! Tahle byla doslova sexy! Jsem ráda, že jsem si ji mohla přečíst, mockrát děkuji za překlad! 🙂

  23. Miluju pribehy z hotelovych pokoju, evokuje to free dovolenkovou atmosferu!;D Nejdriv jsem se teda smirila s tim, ze jako faaajn, sex po telefonu – ale co na tom muze byt tak uzasne uzasneho?! A – napadlo me, ze by se tam Tom mohl objevit!;D Trochu jsem ale uvazovala nad tim, jak by se tam tak rychle dostal a nasledne se tim prestala zaobirat – a pak, pak Tom prisel, wohoooo:D Perfektni moment prekvapeni, prestoze to cloveka napadlo – i tak me to prekvapilo, super!!! Akorat – objasnete me prosim nekdo, jak funguji ty spojovaci dvere, protoze logicky si Bill predtim musel vybrat pokoj, kde takove dvere jsou. Otazkou zustava, jak se k nim dostal Tom, musel si to urcite zjistit a recepcni to musela vedet, pripadne to musela byt neskutecna nahoda:D Nebo to udelal jako Mr Bean a natvrdo si vyrizl do zdi dir a dostal se do pokoje pres koupelnovy sprchovy kout:D Ja nerypam, absolutne ne, jen jsem neskutecne zvedava a zadam objasneni:DDD Ale myslim, ze to muze byt uplne jinak, protoze Tom je strasne chytry, ze:))) Anebo, ze vetsina pokoju ve Francii proste ma tyhlety spojovaci tajny dvere (stary hotely nebo tak, co ja vim:D) Mne to neda:-D
    Kazdopadne! Strasne moc diky za preklad, Zuzu, dnesni odreagovani, moc se ti to povedlo!:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics